Setari Cookie-uri

Cum se cuceresc barbatii din ziua de azi?

Ce credeti ca conteaza mai mult? Sa fii tu insusti cand cunosti pe cineva,sa mizezi pe naturalete? Sau sa stii cum sa-l iei, mici joculete etc?

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:24
Pai ....ia sa vedem , presupunem ca nu mizezi pe naturalete si bagi joculetele alea la inaintare ...il cuceresti prin jocuri si dupa surpriza.,.mai devreme sau mai tarziu tot iti permiti sa fii naturala de fata cu el nu ? si uite asa se despart cuplurile din ziua de azi
iris_4_ever
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:28
sau se joaca toata viata...asa devine viata de cuplu un spectacol..uneori de circ..

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:30
sa fii naturala ,sincera..................eu de asa sunt nu ma intereseaza cu ce fed de tip ma intalnesc ,ma comport cu el asa cum sunt in fiecare zi..........conteaza f mult sa fi tu insuti...........daca afisezi o masca la inceput cu timpul iti mai dai si arama pe fata si apoi pleaca tipul din calea ta cu coada intre picioare

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:32
cred ca mai degraba cu coada pe sus..

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:35
Cand am spus sa stii cum sa-l iei, la joculete nu ma refeream sa pari ceva ce nu esti. Categoric naturaletea face totul. insa, ma refeream la situatii de genu, sa fii mai a naibii, cand tu de fapt esti o persoana mai tolerenta, care sa lase de la ea, sa fii mai scorpie cand de fapt tu esti opusul la asa ceva. Adica ca uneori (macar la inceput) sa ai anumite reactii, sau sa faci lucruri care in mod normal nu le-ai face, cand de fapt tu nu esti asa, doar crezand ca asa l-ai cuceri mai usor.

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:44
doar ca daca la inceput esti mai a dracului, sau mai rea sau mai scorpie si lui ii place asta si ramane langa tine, iar dupa aia o sa devi mielusel, poate are impresia ca il sufoci, ca te-ai schimbat, ca nu mai sti tu persoana de care s-a indragostit.......si te lasa....

deci tot pe naturalete mizez........


apropo....si mie imi plac barbatii mai al dracului.......nu prea imi plac mieluseii.........
dienuta_nou
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:51
De la: celia, la data 2008-09-16 20:32:52sa fii naturala ,sincera..................eu de asa sunt nu ma intereseaza cu ce fed de tip ma intalnesc ,ma comport cu el asa cum sunt in fiecare zi..........conteaza f mult sa fi tu insuti...........daca afisezi o masca la inceput cu timpul iti mai dai si arama pe fata si apoi pleaca tipul din calea ta cu coada intre picioare


asa Celia.. in fond, e mai bine si pt tine, pt ca daca te apreciaza asa, viitorul relatiei este mult mai in siguranta.

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:58
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-16 20:51:13doar ca daca la inceput esti mai a dracului, sau mai rea sau mai scorpie si lui ii place asta si ramane langa tine, iar dupa aia o sa devi mielusel, poate are impresia ca il sufoci, ca te-ai schimbat, ca nu mai sti tu persoana de care s-a indragostit.......si te lasa....

deci tot pe naturalete mizez........


apropo....si mie imi plac barbatii mai al dracului.......nu prea imi plac mieluseii.........



Iti dau dreptate. Cred ca am ramas cu sechele de la fosta relatie. Am tot ramas cu gandul de genu" Daca m-as fi purtat mai altfel" sau "daca eram putin mai intoleranta"
Dar imi dau seama acum ca de fapt nu este vorba de cum ai putea sau cum ai fi putut fi intr-o relatie ci doar sa intalnetsi pe cineva cu care sa poti fi tu insusti si lucrurile sa decurga ok.

Postat pe 16 Septembrie 2008 20:59
intotdeauna ssinceritatea are cauza de castig intr-o rel..........nu minciuna............valabil pt barbati cat si pt femei...........

Postat pe 16 Septembrie 2008 21:05
pai./..poti fi la inceput mai intoleranta si sa te schimbi pe parcurs.
te poti shcimba oricand, daca se intampla ceva in viata ta, sau daca pur si simplu vrei sa spui stop la ce a fost pentru ca nu te mai satisface asta.
Cum se cuceresc barbatii de azi?
-e o intrebare f complicata;depinde logic, de persoana.
cred ca e mai usor sa te lasi cucerita..:P lasa-i pe ei sa se gandeasca la asta...:))
morticia_adams
Postat pe 16 Septembrie 2008 23:00
ca intotdeauna, cu creierul
googoodoll
Postat pe 16 Septembrie 2008 23:06
Chiar natural nu prea poti sa te porti cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o, mai intai trebuie sa vezi ce si cum, bineinteles nu trebuie sa incerci sa pari ceea ce nu esti, pentru ca asta pana la urma se vede, trebuie sa ai tact doar.

Postat pe 16 Septembrie 2008 23:16
O parere de barbat. Incercati sa fiti asa cum sinteti voi in fiecare clipa. Artificialul are rolul lui in anumite momente intime, dar daca vrei sa ai un barbat mai mult de o noapte, atunci arata ca poti fi doamna in societate, mama la bucatarie, si amanta in pat. Si atunci l-ai cistigat pentru totdeauna (spun totdeauna, chiar daca va incerca mici derapaje, tot acasa se va intoarce, caci orice alta femeie va fi comparata cu tine, si va pierde).
Hai, dati cu pietre acum
brad71
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:57
De la: brad71, la data 2008-10-15 22:57:09O parere de barbat. Incercati sa fiti asa cum sinteti voi in fiecare clipa. Artificialul are rolul lui in anumite momente intime, dar daca vrei sa ai un barbat mai mult de o noapte, atunci arata ca poti fi doamna in societate, mama la bucatarie, si amanta in pat. Si atunci l-ai cistigat pentru totdeauna (spun totdeauna, chiar daca va incerca mici derapaje, tot acasa se va intoarce, caci orice alta femeie va fi comparata cu tine, si va pierde).
Hai, dati cu pietre acum

si uite asa aflam si parerea unui barbat,care conteaza.
sincer,eu mizez pe naturalete,asa am facut tot timpul.
soryanca
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:05
Trebuie sa te placa....restul e usor.

N-o sa reusesti niciodata sa cuceriti un tip care nu se simte atras de voi.
anderson
Postat pe 16 Octombrie 2008 11:53
pai daca ajung la intalnire atractia exista , vb ceea " ne-am vazut , ne-am placut " , eu sa fiu cat mai naturala , si apoi la primele intalniri nu doar eu trebuie sa il cuceresc pe el ci si el pe mine .

Postat pe 16 Octombrie 2008 12:12
Asta e problema fetelor, asteapta sa fie cucerite.. si ramin redute invincibile, degeaba ;)

Am citit ca nebuna aia de Pink si-a cerut barbatu de sot, in public...

Poate e nebuna, dar barbatii vor sa simta ca sint doriti cu adevarat, si un astfel de gest poate avea mai mult succes decit o ciorba ca la mama acasa ;)

Ca si o felatie facuta cind nu se asteapta, dar asta e alta poveste
brad71
Postat pe 16 Octombrie 2008 22:58
mult mai simplu decat femeile asta e clar...tre doar sa fiti cat mai plakute,si e deajuns,ce jokulete tampite sau alte metode intortochiate,fiti voi insiva,vreti ca barbatul sa se indragosteasca de voi nu de un rol jukat de voi(femeie fatala sau mai stiu yo ce)..si fiti sincere for God's sake...nici unui barbat nu ii place o femeie mincinoasa,nehotarata,sau fitzoasa,asa ca eliminati astea din ecuatie.si daca vreti sa seduceti un barbat,fiti sigure ca asta vreti 100%.nu sa ii dati sperante,el sa se straduiasca la inceput apoi sa il lasati cu buza umflata ca nu e fair play ...happy hunting
razz
Postat pe 17 Octombrie 2008 01:29
eu cred ca cel mai eficient truc pentru a cuceri un barbat este naturaletea ca degeaba ummbli cu vrajeli ca pina la urma daca nu se simte atras de o femeie mai repede sau mai tirziu tot ii va da papucii atactia fizica e prima care isi spune cuvintul intr-o relatie pe urma vin si restul

Postat pe 18 Octombrie 2008 16:14
Sunt de acord cu tine!!
pupa
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:49
Sincera sa fiu sunt un pic surprinsa de toate postarile voastre. Da, sunt de acord cu voi, insa nu stiu..poate mi s-a pus mie pata si numai asta vad insa am observat, mai ales in relatiile apropiatilor mei, cu cat femeia ii da mai mult de furca barbatului cu atat acesta o iubeste mai mult. Am ajuns la concluzia ca eu nu am pe cineva pt ca sunt mult prea toleranta si placuta... si ca nu sta in fierea mea sa-i fac zile fripte celui de langa mine...

Postat pe 23 Octombrie 2008 16:15
dupa parerea mea ca sa cuceresti un barbat, trebuie sa fii tu insuti ptca oricum daca esista atractie intre doua persoane nu prea mai conteaza daca esti naturala sau falsa sau faci anumite trucuri.
Astea vin pe urma sise adauga la ceea ce simti pt persoana respectiva.
Si daca se intampla ca atractie sa se manifeste doar din partea unei persoane pt cealalta, atunci cea care e indiferenta poate sa faca orice, asa cum ai zis RALUKA, orice fel de nazbatii, ptca cel care e atras se indragosteste, si cum dragostea e oarba tolereaza orice.
Apoi mai tine si de firea fiecareia, si ar mai fi multe de zis ...
cristal253
Postat pe 23 Octombrie 2008 17:38
Pai ce sa zic si eu?
Am auzit ca se cuceresc cel mai usor cu flori.
Da da, cu flori si cu inca ceva, numit ciocolata. Multa ciocolata, si alba si neagra, si mai ales cu menta sa fie.
Unii sunt mai sensibili la florile de camp, cica par mai naturale si nu costa prea mult (saracutii, inca se gandesc la buzunarele voastre).
Mai apoi, este foarte bine sa le faceti cadouri, nu foarte importante, ci doar asa pentru sensibilizare, ca de exemplu un abonament la o sala de fitness, sau la meciurile de rugby ale Romaniei sau macar ale Stelei.
Am auzit ca sunt anumiti baieti care adora sa stea pe locul din dreapta al autovehicolului, asa pot observa cica mai bine viata care palpita dincolo de geam.
Oricum ar fi.. nu este greu, trebuie doar sa faceti ceea ce voua v-ar placea.
jenesaispas
Postat pe 23 Octombrie 2008 17:51
Simplu: cu mult tupeu. Sunt curios cate dintre voi ar avea curajul sa-si exprime interesul fata de un barbt intr-un mod explicit.

ceva de genu: "Hei, vreu sa-ti spun ca te gasesc foarte dragut si ca mi-ar place sa te cunosc... esti prietenos?"
OrizonturiDeschise
Postat pe 24 Octombrie 2008 09:40
" Cum se cuceresc barbatii din ziua de azi? "

cu grija.....

important e ce te faci cu ei dupa...ce i-ai cucerit..

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 09:51
io m-as lasa cucerit de cateva ori!!

Postat pe 24 Octombrie 2008 09:56
cred ca am o problema, sau de fapt, nu am, nu m-am gandit niciodata cum sa cuceresc un barbat (mai degraba, el pe mine), daca ii placi pt simplul fapt ca existi, nu cred ca tre sa te straduiesti asa mult....restul e can can

si da, adevaratele probleme apar dupa ce l-ai cucerit.....cum intreti relatia?? (sau cum scapi mai repede de el daca nu e ceea ce credeai tu?)

iar pt heaven_gate, daca am retinut corect, in alt topic susti ca ai un iubit si un amant, deci...cum ramane cu sinceritatea si adevarul?? ca nu mai inteleg nimic
ina84
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:14
De la: jenesaispas, la data 2008-10-23 17:51:56Pai ce sa zic si eu?
Am auzit ca se cuceresc cel mai usor cu flori.
Da da, cu flori si cu inca ceva, numit ciocolata. Multa ciocolata, si alba si neagra, si mai ales cu menta sa fie.
Unii sunt mai sensibili la florile de camp, cica par mai naturale si nu costa prea mult (saracutii, inca se gandesc la buzunarele voastre).
Mai apoi, este foarte bine sa le faceti cadouri, nu foarte importante, ci doar asa pentru sensibilizare, ca de exemplu un abonament la o sala de fitness, sau la meciurile de rugby ale Romaniei sau macar ale Stelei.
Am auzit ca sunt anumiti baieti care adora sa stea pe locul din dreapta al autovehicolului, asa pot observa cica mai bine viata care palpita dincolo de geam.
Oricum ar fi.. nu este greu, trebuie doar sa faceti ceea ce voua v-ar placea.



Traducere:
Flori = popcorn ca sa fie mai placut filmul
Ciocolata alba/neagra = bere blonda si bruna
Baieti care sa prefera sa sta in partea dreapta a autovehiculului aliens
Cadouri: eventual dupa ce faci cu o el, sa dispari din peisaj

Postat pe 24 Octombrie 2008 19:09
io, ca barbat ce sunt, pot fi cucerit cu ciocolata!
daca-mi pui pe masa doua ciocolate, sau ciocolaturi, poiana cu arahide, pot fi sclavul femeii in seara respectiva!

Postat pe 24 Octombrie 2008 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM PROCEDEZI CAND AFLI CA FIUL TAU SE DROGHEAZA? 33 De la: bee_bee 12 Noiembrie 2017 12:06
Ce ganduri are un barbat care-i cere prietenei sa-i faca prajituri? 197 De la: kudika029282 11 Decembrie 2010 16:23
fier de calcat vs. fier de calcat vertical 2 De la: mika76 12 Decembrie 2010 16:46
incercarea moarte n-are 87 De la: PICCKARD 2 Octombrie 2011 16:41
barbatii si filmele porno 35 De la: estetique88 30 Mai 2010 13:10