Setari Cookie-uri

RELATII LA DISTANTA!!??!!

BUNA LA TOATA LUMEA,AM SI EU O CURIOZITATAE SI AS VREA SA AFLU CAT MAI MULTE PARERI , FAPT PT CARE AM SI ADUS IN DISCUTIE ACEST SUBIECT "RELATIILE LA DISTANTA",CREDETI IN ELE??EXISTA ELE??DE APROAPE 3 ANI AM O RELATIE CU UN BAIAT , EU SUNT ROMANCA SI EL ESTE NEAMTZ.LOCUIESTE IN GERMANIA SI NE INTALNIM IN VACANTE , ORI DE CATE ORI POATE EL SA AJUNGA IN TARA.POT SA SPUN K NE INTELEGEM FOARTE BINE(CU MICI EXCEPTII, CAND NE MAI "CIONDRANIM" PT DIVERSE PROSTII),ORICUM IL IUBESC FOARTE MULT SI STIU CA SI EL MA IUBESTE LA FEL ,IAR FAPTUL K NE VEDEM ATAT DE PUTIN NU FACE DECAT SA INTAREASCA DRAGOSTEA NOASTRA. O PARTE DIN PRIETENII MEI IMI TOT SPUN K ASTA NU ESTE O RELATIE SI CA AR TREBUI SA PUN CAPAT,CA PE LANGA MINE , ACOLO EL SIGUR ARE O ALTA RELATIE, SI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU TOT O SA NE DESPARTIM. NU POT SA BAG MANA IN FOC PT FAPTUL CA NU AR FI AVUT AVENTUREI SAU CHESTII DE GENUL , DAR CEVA IN MINE IMI CONFERA O SIGURANTA SI MA FACE SA CRED CU TOT DINADINSUL CA O RELATIE STABILA NU ARE.ATUNCI CE ROST AR MAI FI AVUT SA NE PIERDEM 3 ANI ASA , MAI MULT SA VORBIM PE NET SI LA TELEFON DECAT SA NE VEDEM??NU STIU CE AS SIMTI DACA INTR-O ZI TOATA POVESTEA NOASTRA S-AR DESTRAMA, AM ATATA INCREDERE IN CIUDA A TOT CE MI SE SPUNE.ASTEPT PARERI!
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:06
de ce urli?????

daca vede iris topicul asta sigur o sa iti puna exact aceeasi intrebare.....

nici nu am rabdare sa citesc acum... poate maine ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:09
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-24 01:09:49de ce urli?????

daca vede iris topicul asta sigur o sa iti puna exact aceeasi intrebare.....

nici nu am rabdare sa citesc acum... poate maine ...

ca la tara sau la santier sa auda toti: BUNA LA TOATA LUMEAAAAAAAAAAAAAA,
Full_Metal_Jacket
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:22
CRED K MULTE SI-AU PUS DEJA INTREBAREA ASTA
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:22
atata timp cat e vorba de dragoste adevarata.. orice se poate. Chiar si o relatie la distanta.

Postat pe 24 Septembrie 2008 01:23
AI DREPTATE OANA, MS
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:25
totul este posibil. daca va iubiti cu adevarat va fi ok.si increderea este iarasi importanta. ideal ar fi sa va mutati impreuna
alexutzab
Postat pe 24 Septembrie 2008 13:28
Salut,

eu cred in relatiile la distanta.. dar nu cred in fidelitatea pastrata in relatiile la distanta, asta e clar. Am avut o relatie la distanta, nascuta dintr-un joc stupid, care a rezultat cu o casatorie.Eu in Romania el in Anglia, vreme de 6 ani, ne vedeam in fiecare vacanta posibila- venea el in tara sau ne intalneam pe teren neutru prin Europa. Niciodata nu m-am gandit ca nu ar avea o relatie si cu altcineva sau cu mai multe "cinevauri", am avut amandoi relatiile noastre pasagere sau nu - acum sa fim seriosi, toti avem nevoie de cineva langa noi si sa ne linistim hormonii. Il simteam ca este aproape de mine si el la fel, treburi de-astea romantice, intalniri spontane, ore-n sir de conversatie si de declaratii. Prin al 6 lea an, eu obosisem sa tot umblu prin lume- financiar vorbind si parca durase prea mult joaca asta nebuna..pornita din anii de facultate. Ma hotarasem sa pun punct in cea care avea sa fie - credeam atunci- ultima intalnire nebuna.
ca de obicei,l-am asteptat la aeroport. M-a strans in brate si mi-a spus "Din clipa asta nu mai vreau nici o secunda sa fiu departe de tine". Si n-a mai fost. Suntem casatoriti de 4 ani si parca pe zi ce trece suntem mai indragostiti. Nu ne-am pus intrebari niciodata de genul: Ce-ai facut cat timp am fost separati? Cu cati/cate ai umblat?
Pur si simplu ne traim zilele impreuna fericiti ca in sfarsit suntem unul langa altul.
Deci... Se poate ca o relatie la distanta sa aiab happy end, atat timp cat traiesti clipa cu pasiune, nebunie si daruire totala.
Succes cu "neamtzu"!!
gio_georgiana
Postat pe 24 Septembrie 2008 14:18
De la: susu, la data 2008-09-24 01:25:10AI DREPTATE OANA, MS


continui sa urli deci ma fac ca nu am auzit....nici azi....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 14:49
sincer draga dandana,nu stiu cu ce te -am deranjat eu pe tine??
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:11
da, alexutza, sa stii ca ne-am gandit si la treaba asta , probabil in viitorul apropiat daca o sa fie totul ok facem si pasul asta
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:18
merci pt sfatul tau, sa stii k imi place happy ending-ul povestii tale pup
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:22
georgiana
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:23
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-24 01:09:49de ce urli?????

daca vede iris topicul asta sigur o sa iti puna exact aceeasi intrebare.....

nici nu am rabdare sa citesc acum... poate maine ...


am vazut nu pot sa cred .....dau si io ca omu pe subiect sa vaz cum e cu relatiile astea la distanta ca de .....poate cine stie ce suferinta o fi pe aci si cand colo ...numai tipete , pai sa mai zici ceva cand urla omu' la tine ? si sa mai zici si de bine sau doar sa faci observatii ?


Sa-ti explic : pe tastatura egzista butonul de CAPS LOCK (deja intrebi de ce urlu nu ? ) bine ,reiau de la caps lock de unde am inceput sa zbier.....asa , daca apesi pe el odata o sa scrii cu LITERE MARI ,daca mai apesi o data scrii cu ,,litere mici'' cam ca restul lumii asa.....sa nu vina vreunul sa se ia de literele tale aiurea in loc sa stea sa citeasca ceea ce trebe .....

Dandanao ....mai nou sunt bau bau-ul caps lock-ului ?
iris_4_ever
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:23
daaaaaa, ca si eu am devenit bau bau-ul "zodiacilor"....
ma apucai voios de manualul ala de utilizare... deschisa la orice sugestii.

astept info pt luare in considerare ... pe privat ...

aaa si nu ma simt in stare sa dezvolt subiectul topicului ca e deja fumat de vreo 3-4 ori numa' pe ziua de azi....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:27
DACA INTELEGI CEVA DE AICI BINE DACA NU ASTA E , IAR BINE , ACUM IMI CALC PE INIMA SI SCRIU ASA DOAR CA SA VADA TOT OMU CA TINE CAT DE NASPA E SA CITESTI UN MESAJ CU CAPS LOCK .
O RELATIE LA DISTANTA AS PUTEA SPUNE CA AM AVUT SI EU ,RELATIE CARE A DURAT 3 ANI DE ZILE SI S-A FINALIZAT CU O CASATORIE IN SUA IN MIRIFICUL LAS VEGAS.
DE CE AM PRECIZAT LOCATIA ? NU CA SA MA LAUD CUM AR PUTEA CREDE UNELE PERSOANE CI CA SA OBSERVI CA DISTANTA DINTRE MINE SI AL MEU ESTE MULT MAI MARE ,SPRE DEOSEBIRE DE GERMANIA CARE E LA DOI PASI DE ROMANICA.
ASA CA ...PANA TA , NU TREBUIE SA TE INTERESEZE CINE CE ZICE ATATA TIMP CAT TU ESTI HAPPY CU RELATIA TA INFIDERENT CAT DE MARE ESTE DISTANTA.
IMI CER SCUZE PENTRU EVENTUALELE GRESELI DAR CHIAR NU AM CHEF SA CITESC CEEA CE AM SCRIS,NU CA AS FACE ASTA DEOBICEI DAR IN GENERAL CAND NU TIP LA OAMENI IMI ESTE MULT MAI USOR SA MA CORECTEZ DACA E CAZUL.
HAVE FUN

dandanao,cred ca eu ma bag la un regulament prima regula :,,este interzis a se folosi caps lock-ul''
iris_4_ever
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:33
luat in considerare....

desi prima regula ....de aur am instituit-o ca fiind cea referitoare la noi topicuri.... sa nu se mai streseze oachele mele cautand raspunsuri inutile.

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:36
stai linistita ca de tasta caps look stiam si eu , chestia e k nu am stiut k deranjeaza atat de mult faptul k am folosit-o.nu cred k am facut asa o greseala incat sa o tot dezbateti .cat despre casatoria ta, ce sa zic , esti o tipa norocoasa.
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:47
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-24 19:36:00luat in considerare....

desi prima regula ....de aur am instituit-o ca fiind cea referitoare la noi topicuri.... sa nu se mai streseze oachele mele cautand raspunsuri inutile.



iris_4_ever
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:48
o relatie la distanta nu este relatie din pct meu de vedere. eu pe asa ceva nu dau nici doi bani pt ca una e sa ai pers respectiva langa tine si alta e sa vb doar la tel sau pe net. e cam pierdere de timp, ai pe cineva care sa iti spuna "noapte buna" seara si "neata" cand te trezesti in rest nimic mai mult. e o experienta din care clar ai ceva de invatat!
bangla_soul
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:28
mda,si asta e o parere,tks
susu
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:56
De la: bangla_soul, la data 2008-09-24 20:28:39o relatie la distanta nu este relatie din pct meu de vedere. eu pe asa ceva nu dau nici doi bani pt ca una e sa ai pers respectiva langa tine si alta e sa vb doar la tel sau pe net. e cam pierdere de timp, ai pe cineva care sa iti spuna "noapte buna" seara si "neata" cand te trezesti in rest nimic mai mult. e o experienta din care clar ai ceva de invatat!


pai si daca esti atat de implicata intr-o relatie incat El sau Tu TREBUIE sa plece undeva departe.. la o oarecare distanta..pui corazonu'n cui si uiti totul?!?!
gio_georgiana
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:49
eu m'am ars de 2 ori cu relatiile la distanta...si culmea cu aceeasi tipa....prima oara k toata lumea din jocuri stupide de copii pana am ajuns sa ne spunem unul altuia k o sa fie bine...ceea ce na fost sa fie pana la urma....a 2 oara a fost desigur ceva mai profund...avand in vedere k sta in orasul in care locuiesc si bunicii mei...(330km fata de bucuresti)...mi'am sacrificat timpul..si am stat acolo cu ea in timp ce eu sutn si student si mai cochetam din cand in cand cu vreun job.. ...dar ce sa spun na fost vorba de ani de zile...sentimentele au curs si totodata au variat..eu o iubesc dar ea...din pacate mi'a dovedit contrariul....m'a parasit in cele din urma.....ce pot sa spun dupa toate astea....cred k ar trebui sa lupti pentru el doar daca lupta si el pt tine...(asta in cazul in care ai si 'dovezi')....cred k esti mai norocoasa ca mine in prinvinta relatiilor la distanta....(cel putin asa arata comm tau)...mult noroc susu
del_sol
Postat pe 28 Septembrie 2008 18:30
poate ai vrut sa spui:el este german! sper ca in nici un caz nu ai vrut sa spui neamt!
anb
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:21
ba da, chiar neamtz am vrut sa spun
susu
Postat pe 4 Octombrie 2008 22:06
buna Susu!!!
eu te inteleg perfet.........shtiu ce inseamna asta, dar de foarte multe ori imi pun shi eu intrebaea "daca intradevar exista dargoste la distantza" shi totodata imi shi raspund cu un ferm "DA" shtii de ce? pt ca eu asta simt shi imi doresc, daca intradevar iti doreshti sa ai ceva in comun cu el............nu pierde shansa, nu ascultat pe nimeni, procedeaza dupa cum itzi dicteaza inima, shi o sa ajungi anume acolo unde itzi doreshti tu mai mult...........succes shi bafta in continuare, dragostea exista chiar shi atunci cind tu nu crezi in ea
gheorghita_liudmila
Postat pe 6 Noiembrie 2008 15:49
Relatiile la distanta ....parerea mea este ca intradevar relatiile la distanta au un avatanj si anume ca mentin pasiunea in sensul ca nu intervine atat de repede rutina si monotonia...asta pe langa numeroasele dezavatanje...pe scurt tu ai o viata si partenerul alta ...atata timp cat intr-un final reusiti sa va faceti o viata impreuna totul e bine...faza cu relatiile la distanta e sa nu dureze la nesfarsit...sa se concluizioneze cumva!Bafta!!

Postat pe 4 Ianuarie 2009 20:04
Eu am inceput anul trecut o relatie online cu un tip de vrsta mea care e strudent la medicina la londra si lucreaza intr-un spital, pe care l-am cunoscut pe net, vreo 3 luni de zile a fost ok, bipuri si telefoane dar dupa am constata catve neconcordante: in sensul ce el de 3 luni de zile ma amana ca vine in tara (fara sa imi zica data exacta) si mai ales de sarbatori zice ca nu a reusit sa vina ca lucra, conforbirile noastre se intrerup dup ce schimbam 3 banalitati, iar ope mess la fel. cik ii pica internetul..eu nu prea cred fazele astea ca ai mei vb in canada si israle si alte locuri minute intregi fara ssa se intrerupa...
ca s anu mai zi c ca el are pretentie sa ii dau webam de fiecare data iar el pretexeatza ca si-a reinstalat windowsu si nu poate sa il vad pe camera.
La inceput am avut increfere in relatia asta, mai ales ca dupa 2 luna mi-a zis ca ma iubeste (asta fara sa ne vedem in realitateI) si imi da semn in fiecare zi (un bip, o conversatie de 2 minute care se intrerube). Plus ca eu nu stiu nic de el, nici macar numele de familie care zice ca o s ami-l spuna el, nu stiu cum se numeste facultatea lui, la clcinica lucreaza..practic nimic...si eu practic nu stiu ce sa fac..sa continui chestia asta in sepranta ca o sa vina sa ne si vedem....sau sa incep sa am di alte date-uti aici, in Romania? el deja cam vrea exclusividate de la mine si fidelitate, dar noi nici nu ne-am vazut live....si nici nu ii pot ptomite daca vine si ma vad intr-un final cu el ca eu o sa stau s ail astept..pt ca nu cerd ca pot..eu am o varsta si vreau o relatie in adevaratul sens al cuvantului, sa fie langa mine, sa ma asculte , sa afcem sarbatorile impreuna...
deja am stat 3 luni dupa el, timp in care el tot ma amana ca vine "curand"
Eu sunt si o persoana care nu a avut o relatie ca lumea pana acum, dar as vrea si caut eva pe sufletul meu
voi ce parare aveti?
lucyliu
Postat pe 4 Ianuarie 2009 23:41
De la: bangla_soul, la data 2008-09-24 20:28:39o relatie la distanta nu este relatie din pct meu de vedere. eu pe asa ceva nu dau nici doi bani pt ca una e sa ai pers respectiva langa tine si alta e sa vb doar la tel sau pe net. e cam pierdere de timp, ai pe cineva care sa iti spuna "noapte buna" seara si "neata" cand te trezesti in rest nimic mai mult. e o experienta din care clar ai ceva de invatat!


destul de dur sa spui ca nu dai doi bani pe o relatie la distanta. mi se pare superficiala argumentatia ta : "e cam pierdere de timp, ai pe cineva care sa iti spuna "noapte buna" seara si "neata" cand te trezesti in rest nimic mai mult " dar cred ca vorbesti din necunostinta de cauza. relatia la distanta e mult mai profunda decat iti poti imagina si stii de ce? pentru ca daca nu ar fi ceva, acolo, si ma refer la sentimente, nu s-ar mai chinui nici unul, nici celalalt pentru ca e foarte greu, dar daca reusesti sa o mentii pana la momentul in care puteti sa fiti impreuna e minunat, astfel de relatii sunt cu totul si cu totul speciale. .crede-ma, stiu ce vorbesc !

Postat pe 4 Ianuarie 2009 23:50
Am avut si eu o relatie le distanta,pana la urma m-am mutat eu la el,dar chestia e ca nu mai era la fel,ne certam din orice nimic.Asa ca nu te arunca cu capul inainte ca s-ar putea sa suferi.Cantareste bine situatia,sa nu plangi si sa regreti pe urma!
Maddalyna
Postat pe 5 Ianuarie 2009 10:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intre dragoste si familie 21 De la: kudika076363 30 Octombrie 2009 20:49
Mai mult de atat n-am suferit niciodata... 34 De la: 12 Februarie 2014 17:46
il iubesc pe fostul meu iubit... 51 De la: kudika320047 6 Septembrie 2010 14:44
Ma iubeste sau doar se joaca? 7 De la: Alllexandra 13 Mai 2013 13:59
oameni casatoriti care inseala 134 De la: nucuta 1 Iulie 2010 11:40