Setari Cookie-uri

iubesc o femeie rea

De la: Falcone32, la data 2008-10-13 08:53:46Prea tare. you've got me all misty-eyed. Sunteti toti niste dulci oricum. Chiar incepe sa-mi placa in comunitatea asta. Ma uimeste inteligenta sclipitoare a catorva personaje. Nu dau nume Referitor la chestia cu preotia, rectific din nou: LUCREZ IN CU TOTUL ALT DOMENIU, nu m-am spovedit cu anii (spre rusinea mea), iar la biserica merg de Pasti si stau cinci minute. Referitor la chestia cu "Pieri satana!" - las-o mai moale. S-ar putea sa ajunga la alta destinatie. Oricum multmesc pentru complimente.

....................................................
StrangerInAStrangeLand
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:03
LET'S KISS AND MAKE UP. IMI PARE RAU DACA AM SUPARAT PE CINEVA.

Postat pe 13 Octombrie 2008 12:28
Citate:

A
De la: Falcone32, la data 2008-10-10 22:27:28Mie nu mi-ar place ca partenera mea sa se transforme intr-un WC, dar nu toti barbatii sunt la fel. Sunt unii pe care nu-i intereseaza nici macar daca fostii parteneri ai prietenei si-au facut nevoile in gura ei, transformand-o in ultima zdreanta. Poate sa fie ea si Alina Plugaru...pentru ei e ok. Astia sunt barbatii fara pretentii de la viata - printre ei sunt, din pacate, si baietii fara experienta, prazi sigure pentru femeile de moravuri usoare. Dupa acelasi principiu, fete cuminti se procopsesc cu golani care au schimbat femeile ca pe sosete si nu vor sa aiba o relatie cu una de teapa lor, ci cu o femeie de calitate.

B
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:13:39Nu m-as mira sa fi mintit. La cata perversiune vad pe forumul asta, Sodoma si Gomora erau oaze de sfintenie.

C
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:22:22statul pe forumul asta e pierdere de timp. va salut pe toti. sper sa ne intalnim in alte imprejurari

D
De la: Falcone32, la data 2008-10-13 01:39:54GRESEALA MEA DE EXPRIMARE - REFORMULEZ: NU SUNT PREOT IN DEVENIRE SI DE ALTFEL, NU SUNT PREOT. PRIN ""DEVENIT" AM VRUT SA ZIC "REALIZAT". LA MINE NU SE PUNE PROBLEMA DE DEVENIRE PENTRU CA SUNT GATA "DEVENIT" = REALIZAT. IN FINE, N-ARE IMPORTANTA. AM FOST MAI TRANSANT CU DANDANAUA, PENTRU CA SI REPLICA EI A FOST EXECRABILA. CAND ITI VINE PE VIITOR SA TE MAI LEGI DE ORTODOXIE, DA CU CAPUL DE CATEVA ORI IN PERETE - POATE SE INVARTE ROTITA AIA BLOCATA.

E
De la: Falcone32, la data 2008-10-13 08:53:46Prea tare. you've got me all misty-eyed. Sunteti toti niste dulci oricum. Chiar incepe sa-mi placa in comunitatea asta. Ma uimeste inteligenta sclipitoare a catorva personaje. Nu dau nume Referitor la chestia cu preotia, rectific din nou: LUCREZ IN CU TOTUL ALT DOMENIU, nu m-am spovedit cu anii (spre rusinea mea), iar la biserica merg de Pasti si stau cinci minute. Referitor la chestia cu "Pieri satana!" - las-o mai moale. S-ar putea sa ajunga la alta destinatie. Oricum multmesc pentru complimente.

1. Invata sa respecti pe ceialalti –nu strigand ca la coada vacii si nici folosind vocabular de mahala, fara jigniri, fie la mod general figurativ sau direct.
In societate te exprimi frumos, civilizat-nu-ti arata provenienta, lasa uratenia vorbei acasa- daca poti, daca nu mimeaza filozoful. [referitor la citatul A,B,D]

2. Acum incep sa banuiesc ca te atrage sodom si gomora [cit. B, E]
Dar ai grija, am citit un sfat la cafeneaua de fete musulmane despre forumul asta, si aveau fetele un hram de dreptate: „cine intra in cocina cu porci va fi mancat“

3. In afirmarea de a fi „mai trasnit“ [cit.D] cu dandaneua si fantezia de la citatul [A] confirmati duplu pentru cititor calitatile nivelului de gandire si inteligenta si mai sclipitoare ca aceluia de care iti bati joc [cit E]

4. Eram sigura ca nu vei pleca de pe forum, ca ai facut o afirmatie lipsita de consegvente, deci fara valoare, de nimc [cit.C] sau ai mintit. Concluziile le poate trage fiecare cititor. Nu sunt aparent toti idioti,si numai tu exact invers.

5. Patima, defapt un viciu urat pentru un crestin, cu care raspunzi la aparenta critica in privinta ortodoxiei [cit. D] o admir.
Traind intr-o tara libera, eu am dreptul acordat prin lege, sa parctic religia pe care o aleg, sa critic o religie si sa imi spun parerea. Deci nu ma poti sfatui pe mine [sau iar general pe ceilalti] sa ma dau cu capul de pereti. Banuiesc ca si in Romania este legal de a critica ortodoxia etc.
Eu persona nu am stari labile sau agresiune si am nevoie sa ma descarc, dandu-ma cu capul de pereti.

Dar eu am scris asta-implicand idea falsa ca ai fi preot [nu am chef sa caut de unde a iesit si minciuna asta, dar banuiesc ca se bazeaza tot pe modul tau de a face converatie pseudo intelectuala cu prostii/sodomisti de pe aici], ca faci ortodoxia de rusine. Iar restul era legat strict de persoana ta implicind o idee falsa.

Rectific faci barbatii de rusine.

Orcum ai reactionat exact cum am stiut de la inceput. Puteam pune mana in foc,iti sare tandara la ortodoxie imediat...

Cat de usor te lasi provocat, pane iese sufletul curat, inteligenta si instinctele la iveala.

O admir, ca imi aduce aminte de o torida. Un spectacol cu care real nu sunt de acord, doar verbal imi pare amuzant. No risk no fun.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:08
De la: Falcone32, la data 2008-10-13 12:28:25LET'S KISS AND MAKE UP. IMI PARE RAU DACA AM SUPARAT PE CINEVA.

nope....
dandanaua_reloaded
Postat pe 13 Octombrie 2008 14:43
ce te face sa crezi k te iubeste?
m3lysa
Postat pe 25 Noiembrie 2008 14:51
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 26 Decembrie 2008 13:01
ignor-o si pastreaza distanta mai bine nu va mai vedeti o perioada sa ai si tu treaba dc nu o dernjeaza este clar .................ALTA.
mary79
Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:29
eu cred ca prietena ta afost prea rasfatata si iai facut pe plac mereu,si acum vrea sa te invarta pe degete cum vreau ea..si eu sunt alintata de iubitul meu ,dar am un mare respect pt el si il iubesc din tot sufletul..important este sa nu ii arati ca o iubesti fffoarte mult..las-o sa te descopere,sa vada si restul calitatilor tale...noi cel putzin suntem inpreuna de 1 an si jumatate si de la o zi la alta ma uimeste ..descopera cv nou la mn si eu cv nou la el..ce dulce e viatza altaturi de el ...pacat ca nu e asa roz si la tn..incearca sa vb cu iubita ta si lamuriti situatia..untreab-o cesi doreste..de cat timp esti cu ea?in ziua d azi se poarta relatiile scurte..pacat..nu stiti ce pierdeti .....daca ea te trateaza cu indiferentza INCEARCA sa faci si u acelasi lucru cu ea..si vadea cat de mult doare sa ignori persoana iubita..asta doar daca te mai iubeste..succes!!!!!!

Postat pe 15 Martie 2009 13:32
nu te iubeste ,nu-ti mai pierde timpul cu ea ,,,reorienteaza-te !!! bafta
kudika017877
Postat pe 9 Iulie 2009 16:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De 2 ani de zile si nu se mai opreste. 9 De la: spookeanu 2 Februarie 2014 14:08
Sincer nu stiu ce sa fac!!! 17 De la: kudika136210 4 Martie 2010 15:23
iubire dincolo de kilograme 18 De la: kudika055844 1 August 2009 12:37
Iubire sau obsesie? 42 De la: kamara 20 Iulie 2009 11:03
Relatie imposibila sau nu? 2 De la: kudika_26380 27 Martie 2016 13:26