Setari Cookie-uri

cum facem un barbat fericit si ce conteaza cu adevarat pt el?

De la: Rocker, la data 2009-03-17 13:41:08
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-10 20:49:07
De la: Rocker, la data 2009-03-10 16:16:19
De la: mystery83, la data 2008-09-26 12:34:12Am vazut ca exista un topic legat de seducere,pasul initial...propun sa impartim pareri despre cum tinem un barbat langa noi si cum il facem fericit pe termen lung,in asa fel incat sa avem o familie unita...ce conteaza cel mai mult pt barbatul zilelor noastre:sa aiba o femeie desteapta,frumoasa,ingrijita,independenta,isi doreste barbatul o femeie de cariera,sau il sperie acest gand? ce anume apreciaza mai mult:ultima avansare profesionala sau copilasul ingrijit ca la carte?mai conteaza pt barbati ca femeia sa gateasca?...femeia ideala cu familie si cariera,cum ar trebui sa fie?care sunt calitatile de baza?

Lucrurile sunt foarte simple, trebuie doar sa faci urmatoarele:

1. Dezbraca-te.

2. Da-i sa manance.

profund..atat de profund...

Este o parte dintr-un banc.

Am crezut ca il stiti, si am pus doar finalul bancului.

Vad ca nu il stiti, asa ca il postez pe tot:

Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR:
1. un bun prieten
2. partener
3. iubit
4. ca un frate
5. ca un tata
6. ca un sef
7. un electrician
8. un tapiter
9. un mecanic
10. decorator
11. stilist
12. sexolog
13. psiholog
14. exterminator de gongi
15. un bun ascultator
16. organizator
17. foarte curat
18. simpatetic
19. atletic
20. cald
21. atent
22. galant
23. inteligent
24. simpatic
25. creativ
26. tandru
27. puternic
28. intelegator
29. tolerant
30. prudent
31. ambitios
32. capabil
33. curajos
34. determinat
35. sincer
36. pasional

Fara a uita sa :

37. faca complimente
38. iubeasca shoppingul
39. fie onest
40. foarte bogat
41. relaxant
42. fildel

si deasemenea :

43. sa acorde femeii multa atentie
44. sa-i acorde mult timp
45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge

si FOARTE IMPORTANT:

46. niciodata sa nu uite:
* zile de nastere
* aniversari
* evenimente organizate de ea

Cum sa faci un barbat fericit:

1. dezbraca-te
2. da-i mancare

Acest banc are o parte de adevar in el, si anume: barbatii sunt mult, mult mai simpli decat femeile.

Femeile stau si analizeaza, se framanta, despica firul in patru, sufera, incearca sa isi imagineze ce este in mintea lui, plang din nimic, isi creaza singure probleme care de fapt nu exista....

Femeile sunt foarte greu de inteles, de multe ori nu stiu nici ele ce vor de fapt, asa ca nu o sa incerc sa ii dau mai multe sfaturi, va las pe voi femeile sa ii dati sfaturi.

Atat ii pot spune autoarei acestui topic: barbatii sunt mult, mult mai simpli decat femeile, si sa nu incerce sa isi faca singura 1.000 de probleme cand de fapt nu are aceste probleme.

este adevarat si adevarul e amuzant intotdeauna.
mkdisk
Postat pe 17 Martie 2009 14:05
De la: Rocker, la data 2009-03-17 13:41:08
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-10 20:49:07
De la: Rocker, la data 2009-03-10 16:16:19
De la: mystery83, la data 2008-09-26 12:34:12Am vazut ca exista un topic legat de seducere,pasul initial...propun sa impartim pareri despre cum tinem un barbat langa noi si cum il facem fericit pe termen lung,in asa fel incat sa avem o familie unita...ce conteaza cel mai mult pt barbatul zilelor noastre:sa aiba o femeie desteapta,frumoasa,ingrijita,independenta,isi doreste barbatul o femeie de cariera,sau il sperie acest gand? ce anume apreciaza mai mult:ultima avansare profesionala sau copilasul ingrijit ca la carte?mai conteaza pt barbati ca femeia sa gateasca?...femeia ideala cu familie si cariera,cum ar trebui sa fie?care sunt calitatile de baza?

Lucrurile sunt foarte simple, trebuie doar sa faci urmatoarele:

1. Dezbraca-te.

2. Da-i sa manance.

profund..atat de profund...

Este o parte dintr-un banc.

Am crezut ca il stiti, si am pus doar finalul bancului.

Vad ca nu il stiti, asa ca il postez pe tot:

Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR:
1. un bun prieten
2. partener
3. iubit
4. ca un frate
5. ca un tata
6. ca un sef
7. un electrician
8. un tapiter
9. un mecanic
10. decorator
11. stilist
12. sexolog
13. psiholog
14. exterminator de gongi
15. un bun ascultator
16. organizator
17. foarte curat
18. simpatetic
19. atletic
20. cald
21. atent
22. galant
23. inteligent
24. simpatic
25. creativ
26. tandru
27. puternic
28. intelegator
29. tolerant
30. prudent
31. ambitios
32. capabil
33. curajos
34. determinat
35. sincer
36. pasional

Fara a uita sa :

37. faca complimente
38. iubeasca shoppingul
39. fie onest
40. foarte bogat
41. relaxant
42. fildel

si deasemenea :

43. sa acorde femeii multa atentie
44. sa-i acorde mult timp
45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge

si FOARTE IMPORTANT:

46. niciodata sa nu uite:
* zile de nastere
* aniversari
* evenimente organizate de ea

Cum sa faci un barbat fericit:

1. dezbraca-te
2. da-i mancare

Acest banc are o parte de adevar in el, si anume: barbatii sunt mult, mult mai simpli decat femeile.

Femeile stau si analizeaza, se framanta, despica firul in patru, sufera, incearca sa isi imagineze ce este in mintea lui, plang din nimic, isi creaza singure probleme care de fapt nu exista....

Femeile sunt foarte greu de inteles, de multe ori nu stiu nici ele ce vor de fapt, asa ca nu o sa incerc sa ii dau mai multe sfaturi, va las pe voi femeile sa ii dati sfaturi.

Atat ii pot spune autoarei acestui topic: barbatii sunt mult, mult mai simpli decat femeile, si sa nu incerce sa isi faca singura 1.000 de probleme cand de fapt nu are aceste probleme.

amuzant dar totusi si adevarat
_dulcik_
Postat pe 17 Martie 2009 20:55
depinde de barbat si de educatia lui daca a fost invatat ca femeia trebuie sa stea la oala si linga copii asta il multumestesa incercam sa il invatam ca si femeia e un suflet viu si doreste sa fie mai independenta sa-si faca o cariera asta nu inseamna ca umbreste mandria lui de barbat.
kudika003357
Postat pe 27 Martie 2009 07:51
Buna, cred ca nu am postat niciodata pe forum, dar mai citesc...
acum sunt la servici si am citit cateva pagini, sper ca nu mi.am facut o ideé total gresita fata de aceasta discutie. Cum sa fie femeia??? Asa cum a cunoscuta, sa fie ea si sa isi traiasca viata prin ea si nu prin barbatul de langa ea. Asta e valabil si pentru barbati...si in acelasi timp sa traiasca IMPREUNA.

Acum cateva seri am fost uimita sa aud o femeie spunandu-i unui barbat ca nu si-a educat "iubita" din moment ce aceasta nu ii gateste domnului zilnic. Ma gandesc oare femeia respectiva cum procedeaza. NU astept raspunsuri la intrebare....doar gandeam cu voce tare.

Si la obiect, eu consider ca o relatie se bazeaza pe mult mai mult decat a afla care este "locul femeii" intr-o relatie raportat la iubitul ei.

O zi buna
nathaly
Postat pe 27 Martie 2009 08:05
un barbat e fericit cd e implinit din punct de vedere sexual atunci cd nu mai are nevoie de alta femeie.cand are alaturi o femeie ferma sigura pe ea,ingrijita care se preocupa de aspectul ei care are o cariera si se descurca in multe lucruri.e sensibila,e educata in societate.o femeie care sa l faca sa fie mandru cand o are alaturi!
madyna89
Postat pe 27 Martie 2009 08:34
Trimite SMS la 1261 cu textul TXT PARTY pentru petreceri si aniversari la munte.
Pret: 1 EUR + TVA
robo_sr
Postat pe 27 Martie 2009 08:47
il facem ferici daca esti o femeie intelegatore sa lasi de la tine sa zici ca el intotalitate si daca este yubire totul este ok
muhamed_suliman
Postat pe 27 Martie 2009 08:50
De la: muhamed_suliman, la data 2009-03-27 08:50:16il facem ferici daca esti o femeie intelegatore sa lasi de la tine sa zici ca el intotalitate si daca este yubire totul este ok

hmmmmm, crezi tu asta?
catch_a_fire
Postat pe 27 Martie 2009 08:57
De la: mystery83, la data 2008-09-26 13:31:21
De la: geo32, la data 2008-09-26 13:11:01sa nu-mi spui ca daca barbatului tau ii cresc unghiile si nu si le mai taie vreo luna , nu-l mai iubesti ?

nu as vrea sa ma indragostesc d un barbat neingrijit...primul lucru p care il observ sunt mainile si ochii

Si te uiti sa vezi daca nu are uldori la ochi ? iar unghiile mai lungi, daca sunt curate ce au pana la urma ?
Daca vrei sa-ti dai seama cat de ingrijit e un barbat, uita-te la pantofii lui si la maini....ochii nu au nici o legatura.
Oricum, din punctul meu de vedere un barbat excesiv de ingjrijit nu ma pasioneaza pentru ca dupa ce-l "iau" trebuie sa continui eu sa-l mentin ingrijit...asa ca nu am nevoie de tipicari cu pantaloni la super dunga, camasa calcata ca foita zilnic, timp si bani pierduti pe manichiura si epilari...nu-mi plac metrosexualii (adica barbatii care au grija excesiva de infatisarea lor - sa nu se inteleaga altceva)...
Pentru mine, un barbat ingrijit are parul curat, e ras, cu unghile taiate si e imbracat decent...mai mult nu-mi trebuie.
ocs
Postat pe 27 Martie 2009 10:39
De la: muhamed_suliman, la data 2009-03-27 08:50:16il facem ferici daca esti o femeie intelegatore sa lasi de la tine sa zici ca el intotalitate si daca este yubire totul este ok

de ce trebuie mareu sa lasam de la noi ,doar prin simplu fapt ca suntem femei ?
kudika004559
Postat pe 27 Martie 2009 10:43

Hai ca sunt de acord cu partea "o femeie intelegatoare" dar cu "sa zici ca el in totalitate" nu sunt deloc de acord... nu esti cam dictator ? de fapt, apartii altei culturi...pe la noi femeile si barbatii sunt egali...
ocs
Postat pe 27 Martie 2009 10:45
fericirea se naste intre doua persoane care se iubesc la fel de mult.se traieste in doi.degeaba incerci tu sa-l faci fericit,daca el nu incearca acelasi lucru pt tine.
dana_mv
Postat pe 27 Martie 2009 10:49
toata lumea are mare dreptate...www.solutiidecriza.com....ca sa puteti fii fericiti
silviu_m74
Postat pe 27 Martie 2009 11:16
De la: silviu_m74, la data 2009-03-27 11:16:46toata lumea are mare dreptate...www.solutiidecriza.com....ca sa puteti fii fericiti
tu chiar crezi in minuni?
dana_mv
Postat pe 27 Martie 2009 11:21
De la: dana_mv, la data 2009-03-27 11:21:20
De la: silviu_m74, la data 2009-03-27 11:16:46toata lumea are mare dreptate...www.solutiidecriza.com....ca sa puteti fii fericiti

in cele de trei zile!
make me happy

Postat pe 27 Martie 2009 11:24
De la: geo_sh, la data 2009-03-27 11:24:08
De la: dana_mv, la data 2009-03-27 11:21:20

in cele de trei zile!
make me happy
dana_mv
Postat pe 27 Martie 2009 11:26
De la: robo_sr, la data 2009-03-27 08:47:43Trimite SMS la 1261 cu textul TXT PARTY pentru petreceri si aniversari la munte.
Pret: 1 EUR + TVA

Acum in criza finainciara si in post mai bine nu ne mai distram... e pacat
_dulcik_
Postat pe 27 Martie 2009 22:16
un barbat vrea langa el o femeie puternica,sa spele,sa faca mancare,sa faca curat.si sa aibe grija si de copil daca e cazul si sa fie si ingrijita.dar depinde de barbati.unii te ajuta la treburile gospodaresti altii stau la tv toata ziua asta in cazul nefericit sa nu lucreze.daca lucreaza sta dupa ce vine de la munca.depinde de fiecare.ascultati-ma ca stiu ce spun.desi am a doua relatie din viata mea,prima a fost un dezastru total.m-am maturizat ff mult tinand cont ca nu stiam ce e aia gatit sau calcat.ca de eram printesa mamei.dar stia de la inceput cum sunt,ce stiu sa fac si ce nu.de la el am invatat sa fac mancare.dupa ce m-am invatat,nici macar o ceapa nu mai toca.ca de sunt femeie.si socrul meu avea influenta asupra lui caci zicea ca de ce sunt femeie.trebuie sa stiu si sa fac tot.si uite asa dintr-o relatie frumoasa s-a ajuns la despartire.bine ca au fost si alte lucruri nu numai problemele astea.dar sunt fel de fel de barbati.in schimb actualul e turc si desi gatesc romaneste dar fara porc vine in bucatarie si vrea sa ma ajute.zice ca de ce sa stau singura in frig(iarna lasam geamul deschis ca fumam in bucatarie).si suntem de 5 luni impreuna.dar cum il educi asa il ai.eu nu am stiut caci era primul prieten.dar m-am matırizat mult din prima relatie(ca de au fost 5 ani).asa ca bafta in continuare si sper ca voi sa reusiti caci eu nu am reusit sa-l educ.
roscatika23
Postat pe 29 Martie 2009 19:35
Salutare. Am citit parerile voastre. Eu personal am incercat in fel si chip sa multumesc fiecare barbat din viata mea, dar zadarnic. Am ajuns la concluzia, ca pe barbatii din ziua de azi nu ii mai poti multumi nicicum, pur si simplu nu merge. Am incercat sa fiu si matuca blanda, a incercat sa fiu si mai agresiva, dar nu a amers nicicum. Bine, depinde si de caracterul fiecarui om, clar! Un barbat poate sa aiba cea mai frumoasa sotie de pe pamant, tot nu e multumit, ii trebuie altceva. Ei mereu vor altceva decat ceea ce au, mereu sunt in cautare de "ceva", nici macar ei nu stiu exact ce cauta si daca gasesc....si isi spun in gand"oare cum o fii cu aia?!" Deci, nu va chinuiti prea tare, dragele mele, oricum nu sunt apreciate eforturile noastre, daca pot sa le zic astfel....Fiti voi insiva, nimic mai mult si nici mai putin si veti vedea ce va iesi! Mare branza nu. Pe mine nu ma mai mira nimic in lumea asta nebuna, din care, bineinteles, ca fac parte si eu, INEVITABIL@!!! Si tocmai nebunia asta e FARMECUL!O zi buna sa aveti si sper sa descoperiti secretele fericiriivesnice alaturi de un barbat, ceea ce eu cred, ca in ZILELEL NOASTRE NU MAI EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
brunetik
Postat pe 7 Aprilie 2009 11:30
De la: brunetik, la data 2009-04-07 11:30:55Salutare. Am citit parerile voastre. Eu personal am incercat in fel si chip sa multumesc fiecare barbat din viata mea, dar zadarnic. Am ajuns la concluzia, ca pe barbatii din ziua de azi nu ii mai poti multumi nicicum, pur si simplu nu merge. Am incercat sa fiu si matuca blanda, a incercat sa fiu si mai agresiva, dar nu a amers nicicum. Bine, depinde si de caracterul fiecarui om, clar! Un barbat poate sa aiba cea mai frumoasa sotie de pe pamant, tot nu e multumit, ii trebuie altceva. Ei mereu vor altceva decat ceea ce au, mereu sunt in cautare de "ceva", nici macar ei nu stiu exact ce cauta si daca gasesc....si isi spun in gand"oare cum o fii cu aia?!" Deci, nu va chinuiti prea tare, dragele mele, oricum nu sunt apreciate eforturile noastre, daca pot sa le zic astfel....Fiti voi insiva, nimic mai mult si nici mai putin si veti vedea ce va iesi! Mare branza nu. Pe mine nu ma mai mira nimic in lumea asta nebuna, din care, bineinteles, ca fac parte si eu, INEVITABIL@!!! Si tocmai nebunia asta e FARMECUL!O zi buna sa aveti si sper sa descoperiti secretele fericiriivesnice alaturi de un barbat, ceea ce eu cred, ca in ZILELEL NOASTRE NU MAI EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poate ai avut asteptari prea mari de la ei...poate te-ai stresat prea mult sa le faci pe plac si nu ai fost apreciata pentru efortul depus...
Cel mai bine e sa nu te stresezi...deloc...fii tu insati iar daca "dansului" nu-i convine n-are decat sa caute in alta parte "sluga-n casa"...eu nu am asteptari prea mari de la ei, nu le-am cautat niciodata in coarne si au cam fost multumiti de prestatiile mele...oricum, bunul simt iti spune cand ceva il nemultumeste, de ce il nemultumeste si ar cam trebui sa "simti" cum sa indrepti rapid situatia...trebuie mentinut echilibrul. Atat...
Si acum in legatura cu finalul tau..."in zilele noastre nu mai exista"..?? dar acum avem cele mai mari sanse sa gasim pe cineva asa cum vrem si avem noi nevoie. Crezi ca atunci cand li se impuneau sotii, cand nu aveau nici un drept erau apreciate in vreun fel ? Cand spalau de mana, mergeau la camp, aveau 10 copii, nu aveau curent, gaz, taiau lemne si mai stiu eu ce faceau femeile acum 150 de ani erau femei fericite? Cred ca nici nu isi puneau problema fericirii...erau abrutizate de munca, inculte, vai de ele...(si ei...ca nici ei nu erau mai breji) OMG...eu mi-as fi taiat venele daca m-as fi nascut intr-o familie saraca de pe vremea aia (sa nu vorbim de perioade mai vechi...)...sau cred ca ma calugaream...ACUM suntem extrem de libere...acum am putea fi fericite...si apreciate. Daca nici acum nu putem, inseamna ca nu vom fi niciodata dar cel putin nu mai suferim ca in trecut (macar fizic)...
ocs
Postat pe 7 Aprilie 2009 17:58

eu ma intreb de ce trebuie sa ne schimbam noi pentru ca altii sa fie fericiti.adica sa fim ipocrite?sunt asa cum sunt, m-a ales pentru ceea ce sunt.si l-am ales pentru ceea ce este.nu zice nimeni ca nu se mai fac niste concesii, compromisuri, dar totul are o limita.mie nu mi-ar placea o persoana care s-ar preface numai ca sa fiu eu multumita. care s-ar stradui sa imi faca placere tot timpul. asemenea comportament iti place la inceput, dar dupa aia devine obositor.nu zice nimeni sa fii indiferent sau brutal, dar nici sa depasesti masura, adica sa renunti la tine, la credintele tale, la personalitatea ta, sa te prefaci.NU TINE.si fericirea incepe de la TINE. si trebuie sa ai si punctul tau de vedere, nu sa faci numai ce vrea el ca sa ii faci placere.NU ii vei face placere mult timp.
mkdisk
Postat pe 8 Aprilie 2009 12:26
si oamenii sunt diferiti, barbatii sunt diferiti, pentru fiecare conteaza altceva.trebuie sa il alegi pe cel care e cat mai compatibil cu tine, sa va doriti aceleasi lucruri.NU TREBUIE SA NE SCHIMBAM PERSONALITATE DE DRAGUL ALTORA.NU TINE.
mkdisk
Postat pe 8 Aprilie 2009 12:29

am si eu o intrebare:crezi ca daca zice ca tine in totalitate, chiar gandeste asa?crezi ca e sincera?te inseli.zice ca tine pt ca tu nu accepti sa isi spuna si ea parerea.asta nu inseamna ca chiar si gandeste ca tine.zice ca tine si face ca ea......
mkdisk
Postat pe 8 Aprilie 2009 12:41
Un barbat....fericit...depinde de barbat ..si depinde de ce fel de cetatean este....de ce singe...latin?
jermaine168
Postat pe 30 Aprilie 2009 03:29

da mereu sa lase femeia iar baiatul sa o ia mereu de proasta... da e bine sa lasi de la tine dar sa nu devina o obisnuinta...
_dulcik_
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:28
... parerea mea este ca lucrurile sunt foarte simple ... si poate de aceea complicate totodata (cele mai complicate lucruri sunt cele mai simple , nu?). ca o femeie sa poata face un barbat fericit nu trebuie decat sa-l iubeasca cu adevarat si sa vrea sa i-o dovedeasca ... restul vine de la sine . iar ca o femeie sa iubeasca un barbat cu adevarat trebuie sa-l cunoasca in adevaratul sens al cuvantului si sa-l accepte asa cum este ... cu bune si rele ... barbatii sunt mult mai simpli si au nevoie de foarte putine lucruri ca sa se simta fericiti langa o femeie ... din pacate , marea majoritate a femeilor cred opusul acestui lucru ... sau cred ca stiu ele mai bine ... si de fiecare data iese o brambureala ...
claudio2
Postat pe 30 Aprilie 2009 23:30
De la: claudio2, la data 2009-04-30 23:30:51... parerea mea este ca lucrurile sunt foarte simple ... si poate de aceea complicate totodata (cele mai complicate lucruri sunt cele mai simple , nu?). ca o femeie sa poata face un barbat fericit nu trebuie decat sa-l iubeasca cu adevarat si sa vrea sa i-o dovedeasca ... restul vine de la sine . iar ca o femeie sa iubeasca un barbat cu adevarat trebuie sa-l cunoasca in adevaratul sens al cuvantului si sa-l accepte asa cum este ... cu bune si rele ... barbatii sunt mult mai simpli si au nevoie de foarte putine lucruri ca sa se simta fericiti langa o femeie ... din pacate , marea majoritate a femeilor cred opusul acestui lucru ... sau cred ca stiu ele mai bine ... si de fiecare data iese o brambureala ...

exact noi mereu credem despre un barbat ca e greu de descifrat dar nu e adevarat deloc... el e mult mai usor de multumit decat o femeie si nici asa capricios nu e
_dulcik_
Postat pe 2 Mai 2009 00:15
oamenii in general (si femeile in special) au tendinta de a gandi in sabloane si de a face alegeri in locul celor din jurul lor ... lucru extrem de ... suparator , cel putin din punctul meu de vedere . iar asta nu face decat sa complice lucrurile mai mult decat trebuie , chiar si pe cele mai simple. nu trebuie decat sa deschizi cu adevarat ochii , sa-l vezi , sa-l asculti si sa-l intelegi cu adevarat pe cel de langa tine. din punctul meu de vedere, o femeie nu poate face fericit cu adevarat un barbat decat daca-l iubeste cu adevarat ... iar pentru asta musai sa-l cunoasca cu adevarat, sa-l inteleaga si sa-l pretuiasca pentru ceea ce este ... cu bune si rele , defecte si calitati ... si cred ca este valabila si pentru femei ... adica viceversa... cred ca lucrurile sunt destul de simple : iubeste cu adevar pe cineva , cunoaste-l , pretuieste-l si in mod sigur , mai devreme sau mai tarziu , daca sentimentele-ti sunt impartasite, il vei face fericit ... simplu , nu ? dar uneori totusi atat de complicat , nu ? ... restul este ca o frectie la un picior de lemn ... sau ca o injectie la un cal mort . putem vorbi de orice altceva dar in nici un caz de fericire ... dar la urma urmei , cati dintre noi stiu ce inseamna sa fii cu adevarat fericit ? cati nu confunda multumirea sau o simpla satisfactie cu fericirea ?
claudio2
Postat pe 2 Mai 2009 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs NOKIA 5 De la: viv_baby23 15 Septembrie 2009 18:05
pauzele intr'o relatie 6 De la: Felixuc 9 Aprilie 2010 23:12
Ceva sfaturi ??!!!!! 9 De la: iubescmovulsiviata 14 Martie 2009 09:44
d 29 De la: kitty_na 22 Iulie 2010 22:45
Maturitatea barbatilor... 251 De la: lizzy74 29 Iunie 2009 08:49