Setari Cookie-uri

cum facem un barbat fericit si ce conteaza cu adevarat pt el?

trebuie sa fi o personalitate puternica,sa fi independenta,ingrijita si mai ales sa le acorzi atentia de care au nevoie!cred k le plac femeile cu cariera chiar dak asta implica anumite sacrificii!
deiutza_20
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:27
De la: Iris4ever, la data 2008-09-30 09:35:42
De la: sweet_november, la data 2008-09-30 01:30:37
De la: Iris4ever, la data 2008-09-30 00:24:12ma gandeam eu ca prea a nimerit din prima topicul

la ce te referi?

tu la ce crezi ca ma refeream ?

nu stiu...sunt noua pe aici si incercam sa o ajut pe prietena noastra!ca am nimerit din prima topicul?nu prea !am cautat topicuri cu titluri interesante!asa ca...ce ai vrut sa spui?
sweet_november
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:36
oo,c'mon
googoodoll
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:39
daca s-ar lasa doar cu luat d par tot ar fi ok...cred ca ar fi mai rau
mystery83
Postat pe 1 Octombrie 2008 21:45
De la: Themis2008, la data 2008-09-26 15:12:12fetelor un barbat apreciaza o femeie frumoasa si ingrijita dar nu poate toata viata sa manince mezeluri s-au semipreparate!o femeie care gateste pentru familia ei zilnic nu este obligatoriu sa miroase a ceapa ca sa inventat apa si gelul de dus!in final va spun ca am o casnicie de lunga durata si totul este ca la inceput!secretul?facem totul impreuna (chiar si baia care alunga mirosul cepei)!fiecare are responsabilitatile lui in casa,fiecare se ocupa de copii si fiecare are o cariera!astfel eu am timp sa fiu si ingrijita,sa am o cariera satifacatoare,sa fiu mama,sotie si nu in ultimul rind bucatareasa sefa!pentru un barbat totul este important!el are nevoie de o femeie care sa le imbine pe toate! si sa stiti ca de cele mai multe ori dragostea trece prin stomac!

Parerea mea este aceeasi. Femeia trebuie sa fie tot timpul frumoasa, adica aranjata, curata, seducatoare, chiar si in momentele petrecute in bucatarie. Caci ce e mai frumos decat o bucatareasa de nota 10 in haine mulate si sexy?

Si asa cum spunea themis2008, femeia trebuie sa le imbine pe toate.
Si eu am o cariera, imi petrec 9 ore jumate la birou, unde e stres si sunt multe doamne care se considera destepte si superioare ... dar ajung acasa, si dupa o scurta perioada de relaxare, sa zicem 20 minute, ma apuc si fac curatenie, gatesc, spal, calc. Daca e ceva interesant la tv, imi termin treaba in pauza publicitara. Dar bine, nu zi de zi trebuie sa gatesti si sa intorci casa cu susul in jos. Treaba se face o data la doua-trei zile, in afara unei masini de spalat sau a vaselor care pot fi facute zilnic. Si atunci cand voi avea copil, ok, voi face treaba zilnic dar asta trebuie sa fac ca sa am grija de familie si cand voi primi ca recompensa toata dragostea familiei mele, sot+copil, cum sa nu fiu fericita?

Trebuie sa ne vedem si de cariera, dar niciodata nu le voi intelege pe femeile care sustin ca in cursul saptamanii nu pot face treaba fiindca vin rupte de oboseala de la sv. Cum e posibil, oameni buni????

Cata munca sa prestezi incat sa nu mai poti face o trebusoara ? Sa gatesti sa zicem de doua ori pe sapt si sa facem curatenie la fel ? Ce e asa greu ? la cratita mai mult de doua ore nu stai ... la curatenie in cursul saptamanii mie una imi ia doua ore si am ap. cu patru camere !!!! Ce e asa greu ?

Si apoi ne miram de ce se satura/ plictisesc barbatii ...

Postat pe 10 Octombrie 2008 16:12
am o dilema,
topicul nu se refera la CUM FACEM UN BARBAT FERICIT???
am citit primele doua pagini de pe acest topic, dar nimic concret..se vorbea doar despre femeie, sa fie ingrijita, indepedenta, draguta, bla bla bla... pai mi se pare foarte normal!!! ca femeia sa fie femeie..dooh!
adica, sa fim seriosi, femeia in prezent este ceea ce barbatul asteapta de la o femeie..si anume, feminitate, independenta, chipul de copil, dragoste, iubire, etc etc..

si daca ar fi sa dezbatem a doua parte a subiectului: CUM FACEM un barbat fericit??? si ma refer la lucruri concrete!! nu filosofii de viata..
Greenie
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:31
sa-l iubesti,sa-l pretuiesti,sa-l respecti.....sa fi langa el tot timpul....pe al meu il face fericit ca ma poate tine in brate seara,ca sunt langa el.........ca il iubesc si ca ma iubeste.......ca stiu sa il fac sa se simta bn seara cand vine de la munca (are un serv f stresant)........ca m-a gasit.........ca sunt a lui........

Postat pe 14 Octombrie 2008 10:39
barbati sunt niste copii care doresc sa fie alintati zilnic.
dar trebuie sa mai uitam din cind in cind sa-i alintam altfel si-o ia in cap
lena68
Postat pe 14 Octombrie 2008 15:05
Sa fi varianta tanara a mamicii lui!!!!!!!!!!!
dafffne
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:45
Intr-adevar barbatii vor sa stii sa tii o casa,si cred ca niciunuia nu-i displace o masa calda gatita cu multa dragoste cand se intorc de la serviciu.
Consider insa ca ar trebui gasit un echilibru intre responsabilitatile fiecaruia. A zis cineva mai devreme ca face totul impreuna cu sotul.Si cred ca asta este solutia ideala.In primul rand dureaza mai putin (unde-s doi,puterea creste!) si-n al doilea rand,cui ii place sa dea cu aspiratorul/sa stearga praful etc in timp ce sotul se uita la tv sau bea o bere??!?!?! eu una n-as suporta asta,drept urmare pefer sa vorbesc cu el,si sa impartim sarcinile. iar de la o vreme,cand vede ca ma apuc de treaba, vine sa ma intrebe daca e ceva de facut si pentru el.
Nu ne ia mai mult de o ora.in timp ce facem diverse chestii discutam si ce s-a mai intamplat pe la serviciu, si in timp ce-i las lui ultimele retusuri gen sa-si aseze la loc cd-urile pe raft cum are chef,si sa-si puna la loc chestiile pe care le-am mutat in timp ce dadeam un aspirator,pun de ceva papica buna.ceva ce are el chef.pana acum nu am avut reclamatii.
bine..deocamdata nu avem copii,dar nu cred ca asta va schimba prea mult situatia,avand in vedere ca in momentul aparitiei puiului,eu nu voi mai lucra vreo 2 ani..si ma voi ocupa strict de ce-i acasa.
josephine02041989
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:51
Asa eeeeeeeee!!! ai perfecta dreptate,am vazut foarte multe cazuri de genul asta...pacat,dar e adevarat..am fost prea buna...si acuma ma cauta..nu mai gaseste alta fraiera...sai fie invatatura de minte si fostului si celor care fac asta fetelor bune...
printesa81bv2
Postat pe 14 Octombrie 2008 18:32
De la: googoodoll, la data 2008-09-26 18:48:33De ce au uraganele nume de femei?
Raspuns:
Pentru ca vin umede si salbatice si pleaca cu casa si masina.

FOARTE TARE! MI-A PLACUT ASTA!
flo_r
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:36
ai dat un raspuns foarte bun. dar ceea c spui tu numai o femeie puternica poate sa faca asta pt ca ea isi poate asuma riscurila la care e supusa

alexgavrilescu
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:37
Barbatilor le place sa fie ascultati, sa li se dea dreptate, sa nu fie inselati, etcccccc
denyssetop
Postat pe 14 Octombrie 2008 20:42
De la: denyssetop, la data 2008-10-14 20:42:52Barbatilor le place sa fie ascultati, sa li se dea dreptate, sa nu fie inselati, etcccccc

cate pretentii pe capul lor...la randul lor le cam fac invers..uneori

Postat pe 14 Octombrie 2008 20:49
cam de aceasi parere sunt si eu cred ca barbatilor le place sa fie ascultati sa fie iubiti si sa li se dea mereu dreptate si mai ales sa nu fie inselati de partenerele lor asta nu ar putea sa o suporte si mai ales sa fie asteptati acasa cu o masa calda si copioasa ca doar dragostea trece si prin stomac iar seara sa fie alintati si iubiti asa cum merita un barbat ideal

Postat pe 14 Octombrie 2008 22:07
Full_Metal_Jacket
Postat pe 15 Octombrie 2008 01:10
... cum face o femeie un barbat fericit si ce conteaza mai mult pentru el ? am citit multe pareri de-ale damelor pe aici despre ceea ce cred ele ca gandesc barbatii ca ... etc. etc. ... multe despre : sex de calitate , mancare buna , femei imbracate si aranjate foarte bine , linguseli , giugiuleli , sa-i dai dreptate , sa-l faci sa se simta bine ... chiar daca nu-ti prea pasa despre ce crede el sau chiar daca-l faci sa creada ca esti numai a lui in timp ce te tavalesti copios cu vreun fante gelat ... fireste , conteaza si astea , nu zic nu .... la orice marfa conteaza mult si ambalajul ... dar parerea mea este sa nu confundati scopul cu mijlocul . nu o sa reusiti sa vedeti padurea din cauza copacilor ... chiar daca "sunt niste porci" si barbatii au suflet . noi barbatii suntem niste copii mai mari . de multe ori s-a dovedit ca sub ambalajul de armasari duri , foarte multi dintre noi suntem la fel de sentimentali ca si voi femeile ... doar ca nu o aratam public si nu ne place sa o fluturam ca pe un stindard ... cine cunoaste cu adevarat barbatii stie despre ce vorbesc ... sa revenim la oile noastre . poate un barbat sa gaseasca super-sex de calitate si in alta parte decat la partenera/sotie ? poate ! si inca cum ! exista prostituate de lux foarte-foarte pricepute ! poate manca o mancare foarte buna si la mama acasa sau la un restaurant ? sigur ca poate ! exista niste bijuterii de restaurante ! poate sa gaseasca pe cineva care sa-i faca ordine si curatenie acasa si sa-i spele si sa-i calce hainele ? of course , pentru 200-300 de euro pe luna sunt niste tanti care-ti fac curat acasa si de 3 ori pe saptamana in stil profesional ! ... am putea continua asa ... atunci ? care este spilul ? ce vor de fapt barbatii ? de ce vor sa se lege la cap fara sa-i doara ? ce-i face fericiti ? trecand peste defectele lor ... lucrurile sunt mai simple de cat par ... la suflet v-ati gandit ? au nevoie de hrana pentru suflet . vor sa fie intelesi , sa li se arate ca sunt intelesi , sa fie iubiti simplu si sincer pentru ceea ce sunt ! vor un suflet pereche care sa-i inteleaga , care sa le vorbeasca pe limba lor ! asta este hrana de care au cu adevarat nevoie ! ... restul este lest si sclipici . sunt doar cateva lucruri cu adevarat importante in viata fara de care un om nu poate trai , dincolo de aer , apa si hrana . unul dintre lucrurile astea este dragostea adevarata ... putem bate campii aici pana maine : ca barbatii vor sex , "style" , sofisticare(?) , haine , bani , masini , case , haleala , ca vor sa le lasi impresia (???!) ca-i intelegi , ca-i iubesti , ca detin controlul , lenjerie intima sexy ... bla bla bla .... dati-le toate asta la un loc dar mai devreme sau mai tarziu , dupa ce se vor satura , tot vor cauta altceva . ce ? stiti voi ce ... fiecare crede ce vrea ... parerea mea ...
claudio
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:51
De la: claudio, la data 2008-10-15 13:51:39... cum face o femeie un barbat fericit si ce conteaza mai mult pentru el ? am citit multe pareri de-ale damelor pe aici despre ceea ce cred ele ca gandesc barbatii ca ... etc. etc. ... multe despre : sex de calitate , mancare buna , femei imbracate si aranjate foarte bine , linguseli , giugiuleli , sa-i dai dreptate , sa-l faci sa se simta bine ... chiar daca nu-ti prea pasa despre ce crede el sau chiar daca-l faci sa creada ca esti numai a lui in timp ce te tavalesti copios cu vreun fante gelat ... fireste , conteaza si astea , nu zic nu .... la orice marfa conteaza mult si ambalajul ... dar parerea mea este sa nu confundati scopul cu mijlocul . nu o sa reusiti sa vedeti padurea din cauza copacilor ... chiar daca "sunt niste porci" si barbatii au suflet . noi barbatii suntem niste copii mai mari . de multe ori s-a dovedit ca sub ambalajul de armasari duri , foarte multi dintre noi suntem la fel de sentimentali ca si voi femeile ... doar ca nu o aratam public si nu ne place sa o fluturam ca pe un stindard ... cine cunoaste cu adevarat barbatii stie despre ce vorbesc ... sa revenim la oile noastre . poate un barbat sa gaseasca super-sex de calitate si in alta parte decat la partenera/sotie ? poate ! si inca cum ! exista prostituate de lux foarte-foarte pricepute ! poate manca o mancare foarte buna si la mama acasa sau la un restaurant ? sigur ca poate ! exista niste bijuterii de restaurante ! poate sa gaseasca pe cineva care sa-i faca ordine si curatenie acasa si sa-i spele si sa-i calce hainele ? of course , pentru 200-300 de euro pe luna sunt niste tanti care-ti fac curat acasa si de 3 ori pe saptamana in stil profesional ! ... am putea continua asa ... atunci ? care este spilul ? ce vor de fapt barbatii ? de ce vor sa se lege la cap fara sa-i doara ? ce-i face fericiti ? trecand peste defectele lor ... lucrurile sunt mai simple de cat par ... la suflet v-ati gandit ? au nevoie de hrana pentru suflet . vor sa fie intelesi , sa li se arate ca sunt intelesi , sa fie iubiti simplu si sincer pentru ceea ce sunt ! vor un suflet pereche care sa-i inteleaga , care sa le vorbeasca pe limba lor ! asta este hrana de care au cu adevarat nevoie ! ... restul este lest si sclipici . sunt doar cateva lucruri cu adevarat importante in viata fara de care un om nu poate trai , dincolo de aer , apa si hrana . unul dintre lucrurile astea este dragostea adevarata ... putem bate campii aici pana maine : ca barbatii vor sex , "style" , sofisticare(?) , haine , bani , masini , case , haleala , ca vor sa le lasi impresia (???!) ca-i intelegi , ca-i iubesti , ca detin controlul , lenjerie intima sexy ... bla bla bla .... dati-le toate asta la un loc dar mai devreme sau mai tarziu , dupa ce se vor satura , tot vor cauta altceva . ce ? stiti voi ce ... fiecare crede ce vrea ... parerea mea ...

sunt f de acord cu parerea ta...numai ca exista barbati superficiali care vad doar ce este in afara, se multumesc doar cu aspectul exterior, cu aparentele

Postat pe 15 Octombrie 2008 13:55
De la: raluka_eleny, la data 2008-09-26 13:15:37Eu am observat in ultimul timp, ca cu cat femeia este mai afurista, cu atat barbatul o iubeste mai mult, si implicit relatia dureaza.
Si din contra, cu cat femeia e mai lapte si miere si incearca sa fie acolo mereu alaturi, sa fie mereu disponibila, barbatul se plictiseste

Dar na... acum depinde si de la caz la caz...dar ce-am spus mai sus a fost doar o constatate personala.

sunt perfect de acord cu tine....chestia asta e demonstrat in multe cazuri in randul prietenilor mei si chiar in cazul meu....fetelor fiti rele si autoritare iar apoi cand ii vedeti suparati fiti dulci si intelegatoare si o sa vedeti efectele........chiar ieri discutam cu un prieten si imi spunea ca vrea sa se desparta de iubita pt ca e prea intelegatoare cu el si ca isi doreste o iubita rea si care sa-l tina din scurt si ca majoritatea barbatilor isi doresc sotii care stiu ce vreau de la viata nu care tac si accepta orice din partea lor
la_donna
Postat pe 15 Octombrie 2008 15:28
da ai dreptate prea multa dulcegarie strica............fiti rele cand trebuie,fiti dulci atunci cand trebuie...............fiti hotarate,aveti initiativa...............eu sunt fff rea..........dar si f buna..........

Postat pe 15 Octombrie 2008 15:32
De la: heaven_gate, la data 2008-10-14 10:39:10sa-l iubesti,sa-l pretuiesti,sa-l respecti.....sa fi langa el tot timpul....pe al meu il face fericit ca ma poate tine in brate seara,ca sunt langa el.........ca il iubesc si ca ma iubeste.......ca stiu sa il fac sa se simta bn seara cand vine de la munca (are un serv f stresant)........ca m-a gasit.........ca sunt a lui........

vaaaaaaaaaai ce rooooooomantic!!!!!!!!!

and now i MEAN IT: c'moooon!! cu totii avem un serv f stresant (nu e capat de lume), ci doar ideea de a veni acasa la iubitica lui .... grr.... asa ca , are sau nu are un serv stresant.....
placerea de a veni acasa cu un zambet pe buze si la intampinarea iubitei sale cu saruturi imbratisari si dulcegarii.... ii face doar o zi mult mai buna
Greenie
Postat pe 15 Octombrie 2008 15:35
De la: josephine02041989, la data 2008-10-14 16:51:37Intr-adevar barbatii vor sa stii sa tii o casa,si cred ca niciunuia nu-i displace o masa calda gatita cu multa dragoste cand se intorc de la serviciu.
Consider insa ca ar trebui gasit un echilibru intre responsabilitatile fiecaruia. A zis cineva mai devreme ca face totul impreuna cu sotul.Si cred ca asta este solutia ideala.In primul rand dureaza mai putin (unde-s doi,puterea creste!) si-n al doilea rand,cui ii place sa dea cu aspiratorul/sa stearga praful etc in timp ce sotul se uita la tv sau bea o bere??!?!?! eu una n-as suporta asta,drept urmare pefer sa vorbesc cu el,si sa impartim sarcinile. iar de la o vreme,cand vede ca ma apuc de treaba, vine sa ma intrebe daca e ceva de facut si pentru el.
Nu ne ia mai mult de o ora.in timp ce facem diverse chestii discutam si ce s-a mai intamplat pe la serviciu, si in timp ce-i las lui ultimele retusuri gen sa-si aseze la loc cd-urile pe raft cum are chef,si sa-si puna la loc chestiile pe care le-am mutat in timp ce dadeam un aspirator,pun de ceva papica buna.ceva ce are el chef.pana acum nu am avut reclamatii.
bine..deocamdata nu avem copii,dar nu cred ca asta va schimba prea mult situatia,avand in vedere ca in momentul aparitiei puiului,eu nu voi mai lucra vreo 2 ani..si ma voi ocupa strict de ce-i acasa.

JOsephine.... ne chemi la nunta?????????

buey, vreau sa stiu si eu de ce cand ai 19 ani te gandesti la intretinut casa, la satisfacut iubitelu cand vine de la munca obosit.., la realizat copiii ca pe banda???
adica......(am alta dilema) de ce la 19 ani ai gandurile astea??
nu vreau sa fiu rautacioasa, dar o sa fii tare dezamagita cand relatia va fi pe duca, la varsta asta nimic nu e real! asa ca ai grija si profita de fiecare moment in parte al varstei tale!
Greenie
Postat pe 15 Octombrie 2008 15:39
sotul meu se declara un om fericit spunind ca are tot ce a dorit de la viata! secretul?il astept intodeauna surizatoare indiferent de probleme,il ascult,ii hranesc sufletul cu dragoste,sint prietena lui buna,iubita lui,amanta lui,sotia lui,bucataresa lui desavirsita si nu in ultimul rind mama copiilor lui! si el raspunde pe masura sentimentelor mele si in viziunea mea reprezinta perfectiunea deoarece este perfect pentru mine!sintem impreuna de 14 ani si totusi zilnic ne descoperim si ne ascultam nevoile!il cunosc ca pe mine si totusi mereu il descopar,citesc in ochii lui ce vrea sa spuna.......e magnifica relatia noastra!fericirea unui om este dragostea adevarata!
kudika1993
Postat pe 15 Octombrie 2008 15:43
bonheur, cazul tau este unul rar! ;)
sa te casatoresti la 21 de ani si sa ai rel pe care o ai (sau ce vad eu din ext)...numa bine si sanatate inainte!
Greenie
Postat pe 15 Octombrie 2008 16:31
GREENIE :
suntem de doi ani impreuna. si suntem doi oameni cu capul pe umeri.fiecare vrea sa-si intemeieze un viitor.. dar nu separat.ci IMPREUNA! tu ce impresia ai in general despre tipele de 19 ani?adik dilema ta nu are niciun temei si nu inteleg unde e buba de nu ar fi indicat sa ma gandesc la copii?daca ma gandesc nu inseamna ca pun de unul.doar puneam ipotetic. viata nu inseamna numai discoteci,baruri,petreceri destrabalate si in fine,toate cele. Avem prieteni comuni cu care iesim, si sincer abia astept serile in care mergem cu totii la o bere,la o pizza.
Daca tot ai ... dileme... fii mai atenta la informatiile pe care le primesti si la cele pe care nu.(ti-a scapat varsta ... varsta lui!).
josephine02041989
Postat pe 16 Octombrie 2008 11:50
De la: la_donna, la data 2008-10-15 15:28:43
De la: raluka_eleny, la data 2008-09-26 13:15:37Eu am observat in ultimul timp, ca cu cat femeia este mai afurista, cu atat barbatul o iubeste mai mult, si implicit relatia dureaza.
Si din contra, cu cat femeia e mai lapte si miere si incearca sa fie acolo mereu alaturi, sa fie mereu disponibila, barbatul se plictiseste

Dar na... acum depinde si de la caz la caz...dar ce-am spus mai sus a fost doar o constatate personala.

sunt perfect de acord cu tine....chestia asta e demonstrat in multe cazuri in randul prietenilor mei si chiar in cazul meu....fetelor fiti rele si autoritare iar apoi cand ii vedeti suparati fiti dulci si intelegatoare si o sa vedeti efectele........chiar ieri discutam cu un prieten si imi spunea ca vrea sa se desparta de iubita pt ca e prea intelegatoare cu el si ca isi doreste o iubita rea si care sa-l tina din scurt si ca majoritatea barbatilor isi doresc sotii care stiu ce vreau de la viata nu care tac si accepta orice din partea lor

Si eu sunt f de acord...o femeie atat de buna, pasnica, devine plictisitoare intr-o relatie. Asta mi-au zis si multi prieteni de-ai mei. Recunosc ca sunt afurisita in relatia pe care o am, dureaza de 2 ani si 3 luni si merge ca pe roate...

Postat pe 16 Octombrie 2008 11:53
sa fiu eu mai atenta la info pe care le primesc si la varsta lui?????

m-ai pierdut my dear! :)))

hai sa fim seriosi! nu a afirmat nimeni ca viata inseamna numai petreceri discoteci bla bla-uri.... dimpotriva.
cred ca aveti prieteni comuni si va iubiti reciproc, si iesiti si va distrati ETC ETC..
dar cred ca te afunzi intr-o relatie cu un viitor ce deja va priveste pe voi doi si esti cu gandul la intretinerea casei, la copil (chiar fie el si ipotetic), si te-ai cam pierdut pe tine pe drum.

tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare???? (alta dilema de'a mea in legatura cu tine)

Greenie
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:42
De ce tot timpul tre noi femeile sa ne gandim ce le trebuie lor ca sa fie fericiti? Parca la inceputul unei relatii barbatul face totul ca sa fim noi fericite... iar apoi noi ne chinuim cu ce-i trebuie? Poate nu le trebuie decat sa vaneze in continoare si tre sa le dam batai de cap sa nu se obisnuiasca cu binele si sa stie ca orcand pot sa ne piarda!!!!!!!!!
dafffne
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:17
catre claudio

Pentru ce spui tu : menajera , restaurante ( sa mananci in f zi, in fine sunt si firme de catering ce nu au preturi prea mari si-ti aduce mancarea deja acasa), dama de companie iti trebuiesc BANI multi....da multi

Oricum frate de ce tre sa-ti faca curat de 3 ori pe saptamana menajera??????E suficient odata! Si sa fim seriosi ca de te orientezi nu neaparat catre o firma de facut curatenie ci catre o angajata a aceleias firme fara sa stie sefii ei ii poti da ptr. 2 camere intre 70-100 lei.

Sa revin la topic : frumoasa parere ai u !
dafffne
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog sa ma ajutati! 7 De la: felixcat 23 Decembrie 2009 15:21
Cum sa fac??.. 24 De la: kudika_pudika 14 Decembrie 2011 16:03
Strange love 25 De la: Barbie30 19 Iulie 2010 10:42
Ma ajutati va rog? 42 De la: scorpyow10 9 Mai 2009 18:49
Barbatul ideal...exista?! 27 De la: SweetDadyD 22 Aprilie 2009 09:07