Setari Cookie-uri

cum facem un barbat fericit si ce conteaza cu adevarat pt el?

mainele da, dar ochii te pot insela
pixui
Postat pe 18 Octombrie 2008 02:11
Fericirea unui barbat. Sex oral zilnic. Doar ea sa faca eu nu Acuma s-au emancipat gagicile si vor si ele daca nu sunt pocaite batute in cap si pudice in care caz refuza si eu cu asa tampite nu ma incurc. .

Postat pe 21 Octombrie 2008 23:17
nefericitule !
googoodoll
Postat pe 21 Octombrie 2008 23:26
De la: claudio, la data 2008-10-15 13:51:39... cum face o femeie un barbat fericit si ce conteaza mai mult pentru el ? am citit multe pareri de-ale damelor pe aici despre ceea ce cred ele ca gandesc barbatii ca ... etc. etc. ... multe despre : sex de calitate , mancare buna , femei imbracate si aranjate foarte bine , linguseli , giugiuleli , sa-i dai dreptate , sa-l faci sa se simta bine ... chiar daca nu-ti prea pasa despre ce crede el sau chiar daca-l faci sa creada ca esti numai a lui in timp ce te tavalesti copios cu vreun fante gelat ... fireste , conteaza si astea , nu zic nu .... la orice marfa conteaza mult si ambalajul ... dar parerea mea este sa nu confundati scopul cu mijlocul . nu o sa reusiti sa vedeti padurea din cauza copacilor ... chiar daca "sunt niste porci" si barbatii au suflet . noi barbatii suntem niste copii mai mari . de multe ori s-a dovedit ca sub ambalajul de armasari duri , foarte multi dintre noi suntem la fel de sentimentali ca si voi femeile ... doar ca nu o aratam public si nu ne place sa o fluturam ca pe un stindard ... cine cunoaste cu adevarat barbatii stie despre ce vorbesc ... sa revenim la oile noastre . poate un barbat sa gaseasca super-sex de calitate si in alta parte decat la partenera/sotie ? poate ! si inca cum ! exista prostituate de lux foarte-foarte pricepute ! poate manca o mancare foarte buna si la mama acasa sau la un restaurant ? sigur ca poate ! exista niste bijuterii de restaurante ! poate sa gaseasca pe cineva care sa-i faca ordine si curatenie acasa si sa-i spele si sa-i calce hainele ? of course , pentru 200-300 de euro pe luna sunt niste tanti care-ti fac curat acasa si de 3 ori pe saptamana in stil profesional ! ... am putea continua asa ... atunci ? care este spilul ? ce vor de fapt barbatii ? de ce vor sa se lege la cap fara sa-i doara ? ce-i face fericiti ? trecand peste defectele lor ... lucrurile sunt mai simple de cat par ... la suflet v-ati gandit ? au nevoie de hrana pentru suflet . vor sa fie intelesi , sa li se arate ca sunt intelesi , sa fie iubiti simplu si sincer pentru ceea ce sunt ! vor un suflet pereche care sa-i inteleaga , care sa le vorbeasca pe limba lor ! asta este hrana de care au cu adevarat nevoie ! ... restul este lest si sclipici . sunt doar cateva lucruri cu adevarat importante in viata fara de care un om nu poate trai , dincolo de aer , apa si hrana . unul dintre lucrurile astea este dragostea adevarata ... putem bate campii aici pana maine : ca barbatii vor sex , "style" , sofisticare(?) , haine , bani , masini , case , haleala , ca vor sa le lasi impresia (???!) ca-i intelegi , ca-i iubesti , ca detin controlul , lenjerie intima sexy ... bla bla bla .... dati-le toate asta la un loc dar mai devreme sau mai tarziu , dupa ce se vor satura , tot vor cauta altceva . ce ? stiti voi ce ... fiecare crede ce vrea ... parerea mea ...

Am mai auzit asta acum... multi ani, prima data acum vreo 7, cred.
Mare adevar ai spus si eu una iti multumesc ca mi-ai reamintit lucrul asta.
sheeva
Postat pe 22 Octombrie 2008 16:31
Din experienta am invatat ca daca ajunge sa se indragosteasca si sa te iubeasca cu adevarat nu-si doreste decat sa ramai iubitoare, atenta si buna ... si nu ma refer la fizic sau performante in pat, ci la suflet, e foarte important sa nu-i intorci spatele pentru ca esti suparata ci sa vb cu el calm, sa-ti recunosti partea de vina si sa-i dai si lui sansa sa-ti arate ca regreta atunci cand greseste in loc sa incepi sa-i reprosezi tu tot. Daca stii ce-ti doresti tu de la o relatie si ce te face sa iubesti, stii si ce-si doreste el ca barbatii nu sunt extraterestii, nu vin de pe Marte si cu siguranta nu se indragostesc de numere de echilibristica in pat, abilitati in bucatarie sau de suma din cont.

Postat pe 22 Octombrie 2008 19:18
De la: Powerpuff, la data 2008-10-22 19:18:51Din experienta am invatat ca daca ajunge sa se indragosteasca si sa te iubeasca cu adevarat nu-si doreste decat sa ramai iubitoare, atenta si buna ... si nu ma refer la fizic sau performante in pat, ci la suflet, e foarte important sa nu-i intorci spatele pentru ca esti suparata ci sa vb cu el calm, sa-ti recunosti partea de vina si sa-i dai si lui sansa sa-ti arate ca regreta atunci cand greseste in loc sa incepi sa-i reprosezi tu tot. Daca stii ce-ti doresti tu de la o relatie si ce te face sa iubesti, stii si ce-si doreste el ca barbatii nu sunt extraterestii, nu vin de pe Marte si cu siguranta nu se indragostesc de numere de echilibristica in pat, abilitati in bucatarie sau de suma din cont.

BRAVO PUFULICI AI ZISO BINE ASTA ASA E. EU UNUL NU MI DORESC MAI MULT
gratuit89
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:14
nu cred ca exista o reteta pt asta, oamenii sunt diferiti si pt fiecare conteaza altceva.parerea mea cu privire la subiectul aici discutat este ca cel mai mult conteaza sa nu fii egoist intr-o relatie, sa te gandesti si la celalalt si sa ii acorzi atentie, grija si sa stati de vorba de cate ori se poate.sa se poata baza pe tine in orice imprejurare.si umorul cred eu ca e foarte important, sa te simti bine cu celalalt.e valabil si pt femei si pt barbati.
mkdisk
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:33
sa fiti iubiti/iubite, asta doresc la toata lumea!!!!!!!
mkdisk
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:34
De la: sheeva, la data 2008-10-22 16:31:35
De la: claudio, la data 2008-10-15 13:51:39... cum face o femeie un barbat fericit si ce conteaza mai mult pentru el ? am citit multe pareri de-ale damelor pe aici despre ceea ce cred ele ca gandesc barbatii ca ... etc. etc. ... multe despre : sex de calitate , mancare buna , femei imbracate si aranjate foarte bine , linguseli , giugiuleli , sa-i dai dreptate , sa-l faci sa se simta bine ... chiar daca nu-ti prea pasa despre ce crede el sau chiar daca-l faci sa creada ca esti numai a lui in timp ce te tavalesti copios cu vreun fante gelat ... fireste , conteaza si astea , nu zic nu .... la orice marfa conteaza mult si ambalajul ... dar parerea mea este sa nu confundati scopul cu mijlocul . nu o sa reusiti sa vedeti padurea din cauza copacilor ... chiar daca "sunt niste porci" si barbatii au suflet . noi barbatii suntem niste copii mai mari . de multe ori s-a dovedit ca sub ambalajul de armasari duri , foarte multi dintre noi suntem la fel de sentimentali ca si voi femeile ... doar ca nu o aratam public si nu ne place sa o fluturam ca pe un stindard ... cine cunoaste cu adevarat barbatii stie despre ce vorbesc ... sa revenim la oile noastre . poate un barbat sa gaseasca super-sex de calitate si in alta parte decat la partenera/sotie ? poate ! si inca cum ! exista prostituate de lux foarte-foarte pricepute ! poate manca o mancare foarte buna si la mama acasa sau la un restaurant ? sigur ca poate ! exista niste bijuterii de restaurante ! poate sa gaseasca pe cineva care sa-i faca ordine si curatenie acasa si sa-i spele si sa-i calce hainele ? of course , pentru 200-300 de euro pe luna sunt niste tanti care-ti fac curat acasa si de 3 ori pe saptamana in stil profesional ! ... am putea continua asa ... atunci ? care este spilul ? ce vor de fapt barbatii ? de ce vor sa se lege la cap fara sa-i doara ? ce-i face fericiti ? trecand peste defectele lor ... lucrurile sunt mai simple de cat par ... la suflet v-ati gandit ? au nevoie de hrana pentru suflet . vor sa fie intelesi , sa li se arate ca sunt intelesi , sa fie iubiti simplu si sincer pentru ceea ce sunt ! vor un suflet pereche care sa-i inteleaga , care sa le vorbeasca pe limba lor ! asta este hrana de care au cu adevarat nevoie ! ... restul este lest si sclipici . sunt doar cateva lucruri cu adevarat importante in viata fara de care un om nu poate trai , dincolo de aer , apa si hrana . unul dintre lucrurile astea este dragostea adevarata ... putem bate campii aici pana maine : ca barbatii vor sex , "style" , sofisticare(?) , haine , bani , masini , case , haleala , ca vor sa le lasi impresia (???!) ca-i intelegi , ca-i iubesti , ca detin controlul , lenjerie intima sexy ... bla bla bla .... dati-le toate asta la un loc dar mai devreme sau mai tarziu , dupa ce se vor satura , tot vor cauta altceva . ce ? stiti voi ce ... fiecare crede ce vrea ... parerea mea ...

Am mai auzit asta acum... multi ani, prima data acum vreo 7, cred.
Mare adevar ai spus si eu una iti multumesc ca mi-ai reamintit lucrul asta.

vaai... cat adevar!!!
si cat de bine suna "HRANA PT SUFLET" printre multe altele citite in comentul sau, foarte frumos proportionat si bine zis!!

acum intrebarea mea e: cati sunt astfel de oameni care au aceleasi perspective? si cate suflete tanjesc dupa o astfel de fericire??

eu una da!

Greenie
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:44
eu am aceleasi perspective si pot spune cu mina pe inima ca el e si sufletul meu perche ne intelegem perfect din toate punctele de vedere caci dragostea e mai puternica decit orice si numai ea poate invinge orice piedica

Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:03
asta crezi tu...prea visatoar pt varsta ta..........

Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:05
De la: mystery83, la data 2008-09-26 12:34:12..propun sa impartim pareri despre cum tinem un barbat langa noi ...

dar de bunavoie nu poate sta? numai "tinut"?
sandra33
Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:10
nu e nevoie sa fie tinut numai cu sex un barbat pentru a-l face fericit exista si alte chestii care pot sa faca fericit un barbat dar asta tine de intimitatea fiecarei femei

Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:35
Trebuie sa aibe putin din toate dar in agelasi timp trebuie sa fie toleranta, cu cel putin unele greseli ale partenerului.Asta nu inseamna ca trebuie sa mearga la extrema de a se lasa "calcata in picioare"-ca omu cand e prea bun e luat de prost.
Un exemplu elocvent (despre cum ar trebui sa fie ea pe placul lui din punctul lui de vedere)se poate regasi in "Cele 10 porunci pentru sotii",care culmea nu sunt scrise de niste misogini-zic eu.

Postat pe 30 Noiembrie 2008 13:10
draga,ce vrei sa impartii?totul difera de la om la omchiar nu stii??
gavriscrina
Postat pe 7 Martie 2009 12:49
De la: mystery83, la data 2008-09-26 12:34:12Am vazut ca exista un topic legat de seducere,pasul initial...propun sa impartim pareri despre cum tinem un barbat langa noi si cum il facem fericit pe termen lung,in asa fel incat sa avem o familie unita...ce conteaza cel mai mult pt barbatul zilelor noastre:sa aiba o femeie desteapta,frumoasa,ingrijita,independenta,isi doreste barbatul o femeie de cariera,sau il sperie acest gand? ce anume apreciaza mai mult:ultima avansare profesionala sau copilasul ingrijit ca la carte?mai conteaza pt barbati ca femeia sa gateasca?...femeia ideala cu familie si cariera,cum ar trebui sa fie?care sunt calitatile de baza?

Lucrurile sunt foarte simple, trebuie doar sa faci urmatoarele:

1. Dezbraca-te.

2. Da-i sa manance.
Rocker
Postat pe 10 Martie 2009 16:16
De la: Rocker, la data 2009-03-10 16:16:19
De la: mystery83, la data 2008-09-26 12:34:12Am vazut ca exista un topic legat de seducere,pasul initial...propun sa impartim pareri despre cum tinem un barbat langa noi si cum il facem fericit pe termen lung,in asa fel incat sa avem o familie unita...ce conteaza cel mai mult pt barbatul zilelor noastre:sa aiba o femeie desteapta,frumoasa,ingrijita,independenta,isi doreste barbatul o femeie de cariera,sau il sperie acest gand? ce anume apreciaza mai mult:ultima avansare profesionala sau copilasul ingrijit ca la carte?mai conteaza pt barbati ca femeia sa gateasca?...femeia ideala cu familie si cariera,cum ar trebui sa fie?care sunt calitatile de baza?

1. Dezbraca-te.

2. Da-i sa manance.

profund..atat de profund...
__LL__
Postat pe 10 Martie 2009 20:49
De la: , la data 2008-10-22 19:18:51Din experienta am invatat ca daca ajunge sa se indragosteasca si sa te iubeasca cu adevarat nu-si doreste decat sa ramai iubitoare, atenta si buna ... si nu ma refer la fizic sau performante in pat, ci la suflet, e foarte important sa nu-i intorci spatele pentru ca esti suparata ci sa vb cu el calm, sa-ti recunosti partea de vina si sa-i dai si lui sansa sa-ti arate ca regreta atunci cand greseste in loc sa incepi sa-i reprosezi tu tot. Daca stii ce-ti doresti tu de la o relatie si ce te face sa iubesti, stii si ce-si doreste el ca barbatii nu sunt extraterestii, nu vin de pe Marte si cu siguranta nu se indragostesc de numere de echilibristica in pat, abilitati in bucatarie sau de suma din cont.

Adevarat ...
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 20:49
Foarte bine a zis sheeva ,un barbat te iubeste ca sa fie si el la randul lui iubit, alintat,si bineanteles si toate celelalte.Pentru mentinerea unei casnicii e nevoie de iubire, intelegere si sa nu-si piarda increderea unul in celalalt.Si bine inteles sa nu existe nici motive sa-ti pierz increderea.Doua persoane se pot iubi, mai mult sau mai putin timp insa important e ce-i face sa ramana de nedespartit.
JAM
Postat pe 10 Martie 2009 22:42
Cat da atata primeste!de ce sa dau totu si sa primesc jumatate inapoi?daca exista iubire,respect,comunicare,incredre si intelegere nu mai trebuie sa fii cea mai frumoasa sau cea mai tare bucatareasa.depinde de fiecare femeie cum isi tine barbatul acasa.Barbatul e un copil:da-i jucarii si rasplateste-l daca le aseaza la loc dupa ce s-a jucat.si in felul asta nu mai cauta alte jucarii in alta parte.Intr-o relatie nu se merita sa ramai doar pt a avea o relatie.Ori esti multumita ori nu.A apus era in care femeia doar pt a multumi in barbat.Acum este timpul sa ne gandim si la noi.De ce sa las de la mine daca el nu lasa de le el?Si fac sacrificii pt noi daca si el face.totul sau nimic.
deea_20
Postat pe 10 Martie 2009 23:55
detaliile fac diferenta ....
iar atunci cand iubesti nu oferi ca sa primesti inapoi jumate 100 sau 1000 ..., ci oferi pentru ca vrei si iti face placere ca ii face placere partenerului tau.....
comunicare e un lucru foarte important , si asta nu este valabil daor atunci cand vrea fata .....
evitarea monotoniei ..... si intelegerea faptului ca daca tu ca fata nu te mai porti cum te purtai la inceput nici el nu o sa o mai faca prea mult ....
in esenta sunt chesti de bun simt
SweetDadyD
Postat pe 11 Martie 2009 15:15
pasiune,tandrete,stabilitate emotionala,sprijin moral,consecventa..cu astea poti tine un barbat aproape.
razz
Postat pe 11 Martie 2009 17:27
un barbat il tii aproape prin multe lucrurii:
-comunicam cu el
-suntem atente cu el
-avem grija de el
-il sprijinim moral
ei si multe altele ... daca ii oferi ceea ce vrea si el tie ai toate sansele sa il tii aproape
_dulcik_
Postat pe 11 Martie 2009 21:01
De la: razz, la data 2009-03-11 17:27:20pasiune,tandrete,stabilitate emotionala,sprijin moral,consecventa..cu astea poti tine un barbat aproape.

esti de acord cu mine ca depinde si daca isi doreste asta si daca stie sa aprcieze.
morticia_adams
Postat pe 15 Martie 2009 22:02
nu inteleg de ce va certati ?pana la urma fiecare face dupa propria lui minte si nu dupa ceea ce spunem noi aici pe forum,,,,,,
cristina19922009
Postat pe 16 Martie 2009 18:52
De la: cristina19922009, la data 2009-03-16 18:52:53nu inteleg de ce va certati ?pana la urma fiecare face dupa propria lui minte si nu dupa ceea ce spunem noi aici pe forum,,,,,,

Pai si care ar mai fi frumusetea ...???
__LL__
Postat pe 16 Martie 2009 18:54
si un barbat il faci fericit prin propriul tau mod si stil de viata....invatand sati indrepti greselile....si iubindul bineinteles cu masura fara sa il sufoci,pe scurt fii aranjata....foarte cocheta....nu ii da prea multa atentie dar nici nu il ignora deloc,
cristina19922009
Postat pe 16 Martie 2009 18:55
un barbat il faci fericit atata timp cat si el te face ericita... ne facem fericitii reciproc
_dulcik_
Postat pe 16 Martie 2009 22:15
Numai tu poti sa-ti dai seama ce vrea si daca esti de acord si poti sa-i dai sau nu.
Ti-as da niste nume de mari politicieni puse alaturi ca sa-ti dai seama usor ca fiecare vrea altceva; ca nu seamana.
Exista oameni care vor sa aiba cu cine sa coopereze, sa discute lucruri importante, altii sa coopereze in afaceri, altii sa stea la distanta sa aiba totul acasa si doar seara impreuna, altii cu cine sa se distreze, sa colinde. Fiecare ca el, in diferite combinatii.
ema_rice
Postat pe 16 Martie 2009 23:11
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-10 20:49:07
De la: Rocker, la data 2009-03-10 16:16:19

1. Dezbraca-te.

2. Da-i sa manance.

profund..atat de profund...

Este o parte dintr-un banc.

Am crezut ca il stiti, si am pus doar finalul bancului.

Vad ca nu il stiti, asa ca il postez pe tot:

Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR:
1. un bun prieten
2. partener
3. iubit
4. ca un frate
5. ca un tata
6. ca un sef
7. un electrician
8. un tapiter
9. un mecanic
10. decorator
11. stilist
12. sexolog
13. psiholog
14. exterminator de gongi
15. un bun ascultator
16. organizator
17. foarte curat
18. simpatetic
19. atletic
20. cald
21. atent
22. galant
23. inteligent
24. simpatic
25. creativ
26. tandru
27. puternic
28. intelegator
29. tolerant
30. prudent
31. ambitios
32. capabil
33. curajos
34. determinat
35. sincer
36. pasional

Fara a uita sa :

37. faca complimente
38. iubeasca shoppingul
39. fie onest
40. foarte bogat
41. relaxant
42. fildel

si deasemenea :

43. sa acorde femeii multa atentie
44. sa-i acorde mult timp
45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge

si FOARTE IMPORTANT:

46. niciodata sa nu uite:
* zile de nastere
* aniversari
* evenimente organizate de ea

Cum sa faci un barbat fericit:

1. dezbraca-te
2. da-i mancare

Acest banc are o parte de adevar in el, si anume: barbatii sunt mult, mult mai simpli decat femeile.

Femeile stau si analizeaza, se framanta, despica firul in patru, sufera, incearca sa isi imagineze ce este in mintea lui, plang din nimic, isi creaza singure probleme care de fapt nu exista....

Femeile sunt foarte greu de inteles, de multe ori nu stiu nici ele ce vor de fapt, asa ca nu o sa incerc sa ii dau mai multe sfaturi, va las pe voi femeile sa ii dati sfaturi.

Atat ii pot spune autoarei acestui topic: barbatii sunt mult, mult mai simpli decat femeile, si sa nu incerce sa isi faca singura 1.000 de probleme cand de fapt nu are aceste probleme.
Rocker
Postat pe 17 Martie 2009 13:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa continui sau sa renunt? 5 De la: SweetDadyD 14 Aprilie 2009 14:15
sunt in strainatate si nu am bani!!! 24 De la: ellyutzy 15 Ianuarie 2017 21:02
un sfat....din experienta voastra proprie??? 2 De la: i_andra 2 Septembrie 2010 17:28
Au uitat femeile sa flirteze? 11 De la: MIKE_condo 15 Septembrie 2010 19:12
cele mai importante calitati? 308 De la: kudika_963026 28 Aprilie 2014 14:43