Mai multe
eu l-as castra....sa nu se mai poata reproduce...ii ajunge unu k dak doamne feri iasa smintit k el??
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 4 Martie 2009 13:08 |
||
|---|---|---|
|
l'as lasa sa plece..evident as siferi, pt ca il iubesc, dar daca el asta vrea, nu pot sa'l tin cu forta langa mine.. chit ca ar putea avea un copil de la femeia pe care o are langa el, si pe care o iubeste.. dar daca el il iubeste pe acel copil avut cu alta femeie, probabil e mai mult sesnul de responsabilitate, care il impinge sa doreasca acel copil..pt ca isi da seama de anumite lucruri.. infine, poi depinde daca el a avut acel copil cand noi eram deja impreuna sau...e rezultatul unei aventuri precedente relatiei noastre.. in orice caz, daca el aia ar vrea, normal ca l'as lasa sa plece... si fiecare apuca strada pe care si'a aleso... |
||
|
PurpleDreams Postat pe 18 Mai 2009 10:53 |
||
| Probabil as suferi f mult dar m-as gandi ca acel copil nu are nici o vina | ||
|
|
||
|
Anonima_007 Postat pe 18 Mai 2009 14:16 |
||
| multumesc pt raspunsuri,inca le citesc desi am trecut peste povestea asta,cu greu dar am trecut...numai ca acum cateva saptamani m-am trezit cu telefon de la el si fara sa stiu ca este el i-am raspuns,mi-a zis k el inca ma iubeste,k nu m-a iubit decat pe mine,ca ii pare rau pt tot ce s-a intamplat,ca tipa respectiva a pierdut sarcina dar ca...au facut actele de casatorie,deci s-au casatorit(asta cand era ea insarcinata),l-am ascultat si i-am spus k nu ma intereseaza sincer scuzele lui,s-a insurat,sa-si vada de viata lui si sa ma uite,i-am inchis.a inceput cu mesaje ca o sa vad eu ca o sa ne intalnim(ne desparte doar un cartier) si chiar asa a fost...peste cateva zile ne-am intalnit in cartier,m-am trezit cu masina langa mine,a coborat si m-a rugat sa stam5min de vorba,i-am spus ca nu am ce sa discut cu el si la insistente i-am spus ca il ascult,a inceput din nou sa-mi spuna ca ma iubeste,ca divorteaza si o sa fim impreuna la care i-am spus sa faca ce vrea,e viata lui dar pe mine sa nu ma mai caute,sa uite ca exist.sunt sigura ca am procedat corect si facand asta mi-am dat seama k nu mai simt pt el ce simteam odata... | ||
|
angel_05 Postat pe 19 Mai 2009 09:29 |
||
De la: andra_05, la data 2009-05-19 09:29:44multumesc pt raspunsuri,inca le citesc desi am trecut peste povestea asta,cu greu dar am trecut...numai ca acum cateva saptamani m-am trezit cu telefon de la el si fara sa stiu ca este el i-am raspuns,mi-a zis k el inca ma iubeste,k nu m-a iubit decat pe mine,ca ii pare rau pt tot ce s-a intamplat,ca tipa respectiva a pierdut sarcina dar ca...au facut actele de casatorie,deci s-au casatorit(asta cand era ea insarcinata),l-am ascultat si i-am spus k nu ma intereseaza sincer scuzele lui,s-a insurat,sa-si vada de viata lui si sa ma uite,i-am inchis.a inceput cu mesaje ca o sa vad eu ca o sa ne intalnim(ne desparte doar un cartier) si chiar asa a fost...peste cateva zile ne-am intalnit in cartier,m-am trezit cu masina langa mine,a coborat si m-a rugat sa stam5min de vorba,i-am spus ca nu am ce sa discut cu el si la insistente i-am spus ca il ascult,a inceput din nou sa-mi spuna ca ma iubeste,ca divorteaza si o sa fim impreuna la care i-am spus sa faca ce vrea,e viata lui dar pe mine sa nu ma mai caute,sa uite ca exist.sunt sigura ca am procedat corect si facand asta mi-am dat seama k nu mai simt pt el ce simteam odata... Ai procedat corect.. |
||
|
lizzy74 Postat pe 19 Mai 2009 09:41 |
||
bravo mai fata asa merita
|
||
|
Anonima_007 Postat pe 28 Mai 2009 15:55 |
||
|
||
|
l_diana_c Postat pe 28 Mai 2009 15:57 |
||
l-as parasi CATEGORIC!!!
|
||
|
Aphrodite Postat pe 29 Mai 2009 23:31 |
||
| mie mi sa intamplat,si nu am mai vazut pe tip de 7 ani,mai bine sa se duca la naiba.infideli sunt pe toate drumurile | ||
|
anabel24 Postat pe 30 Mai 2009 01:45 |
||
|
sincer eu nu cred k e vreunul in masura de p forumul asta k satzi dea tzie sfaturi dak nu shtiu de fapt qm sta problema....de exemplu kteva amanunte micutze:de knd eshti q el,kt timp a stat q aia,knd sa despartzit de ea,de kt tmp einsarcinata aia si dak te iubeshte q adevarat!!!pt k noi...vedem problema simplu...dal draq si gata...nui chiar asa...gandeshtete si l amanuntele astea si zine mai precis qm sta treaba...k sa te putem ajuta kt de kt q sfaturi mai bune...si de urmat...dc nu??deci??? mai nu sht nici eu exact,uneori ma intreb dak nu a fost doar o inventie k a ramas tipa insarcinata pt a ne desparti dar in acelasi timp nu vad rostu',imi zicea k ma iubeste si k nu ne va desparti nimic niciodata,chiar m-a facut sa cred k ma iubea cu adevarat si m-a facut sa-l iubesc cu tot sufletul...nu mai stiu nici eu ce sa cred. eram impr de 1 an si ceva si chiar incepusem sa ne gandim la viitorul nostru impreuna,isi dorea sa-i daruiesc un copil si sa fim fericiti...dar akm a ramas doar un vis care ma doare enorm si poate si pe el...chiar dak ne-am despartit nu cred k o sa incetez sa-l mai iubesc... Iubita ai sa incetezi sa-l iubesti poate nu ai sa-l uiti,dar nu uita AI TOATA VIATA INAINTE,AI DOAR SI SUBLINIEZ DOAR 19 ANI,multa bafta,si crede-ma fiecare iubire e altfe,si sincer cred ca nu te merita,si doar vroia neaparat o famile pt care din conportamentul lui(descris de tine)nu-l vad pregatit. |
||
|
Ele_ely Postat pe 26 Iunie 2009 17:25 |
||
De la: andra_05, la data 2008-10-04 11:01:06buna tuturor!fetelor cum ati reactiona daca intr-o zi barbatul pe care il iubesti cu tot sufletul si pt care ai face orice ti-ar spune ca asteapta un copil de la alta femeie si ca trebuie sa va despartiti pt ca el isi doreste acel copil? eu as ramane cu cea cu care am copilul. nu e vinovat el de greselile altora. totusi nu inteleg care este femeia pe care o iubeste din vreme ce spune ca si el vrea copilul ala? eu cred ca este una singura in ecuatie.... |
||
|
leo_ Postat pe 26 Iunie 2009 17:26 |
||
| daca asta e dorinta lui chiar daca mi-ar fi greu as renunta la el, daca ar face acest lucru inseamna ca nu ma iubeste destul si nu ma merita, i-as dori sa fie fericit daca poate. | ||
|
dorinarotariu Postat pe 26 Iunie 2009 17:28 |
||
| sincer nu mi-as dorii sa mi-se intample asa ceva,dar daca doamne fereste s-ar intampla nu mai m-as uita la el nici cu spatele cat de mult as suferii. | ||
|
inger_salbatic Postat pe 26 Iunie 2009 20:34 |
||
| c u r v e l e forumului : valita76, iris_4_ever, aish, etta, coffeeta | ||
|
Postat pe 26 Iunie 2009 21:39 |
||
De la: tigreboy1, la data 2009-06-26 21:39:06c u r v e l e forumului : valita76, iris_4_ever, aish, etta, coffeeta bai da ai uitat-o pe ma-ta pardon doamna ma-ta
|
||
|
coffeeta Postat pe 26 Iunie 2009 21:41 |
||
De la: andra_05, la data 2008-10-04 11:01:06buna tuturor!fetelor cum ati reactiona daca intr-o zi barbatul pe care il iubesti cu tot sufletul si pt care ai face orice ti-ar spune ca asteapta un copil de la alta femeie si ca trebuie sa va despartiti pt ca el isi doreste acel copil? Se spune, pe buna dreptate ca dragostea este oarba, dar macar acum, te - as ruga sa deschizi ochii si sa vezi cine este el cu adevarat. Crede - ma, iti vorbesc din propria mea experienta: cine inseala o data, o doua oara o va face mult mai usor. In cazul incare te hotarasti sa il ierti, sa prezicem ca o perioada va fi bine, insa apoi iti va fi greu..din ce in ce mai greu sa accepti ideea unui copil al iubitului tau, tinand cont ca, totusi, si el isi doreste acel copil. In alta ordine de idei, iti recomand sa te retragi cu demnitate din aceasta relatie si sa nu - ti refuzi cu adevarat dretul la FERICIRE.....Nu uita, ca omul este mai puternic decat destinul! |
||
|
kudika019420 Postat pe 26 Iunie 2009 21:55 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-04 11:56:10L-as da dracului de infidel! I totally agree! |
||
|
denisebogdan Postat pe 26 Iunie 2009 23:20 |
||
De la: vreau_acadea, la data 2009-06-26 23:24:33mancami-ati pi-zda toti de pe siteul asta de kkt sindrom tourette cumva???? nasol rau de tot....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Iunie 2009 23:29 |
||
De la: vreau_acadea, la data 2009-06-26 22:16:44cautam barbat dotat care sa ne satisfaca ...pt relatii alegeti un din fetele de la poze da ti foc fraiere
|
||
|
monaq Postat pe 26 Iunie 2009 23:31 |
||
De la: monaram, la data 2009-06-26 23:31:23De la: vreau_acadea, la data 2009-06-26 22:16:44cautam barbat dotat care sa ne satisfaca ...pt relatii alegeti un din fetele de la poze polueaza atmosfera...ii sugerez mai bine spanzuratoarea...ca nu produce dioxid de carbon de la arderi... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Iunie 2009 23:33 |
||
traiasca regele http://www.youtube.com/watch?v=jbgFJ5RIHvc
|
||
|
Postat pe 26 Iunie 2009 23:35 |
||
traiasca regele [url=traiasca regele http://www.youtube.com/watch?v=jbgFJ5RIHvc ]traiasca regele http://www.youtube.com/watch?v=jbgFJ5RIHvc [/url]
|
||
|
Postat pe 26 Iunie 2009 23:36 |
||
zii sa mori tu.....cretinel mic si prost ce esti.....
|
||
|
aish Postat pe 27 Iunie 2009 11:53 |
||
dragilor iar ati inceput?
|
||
|
rahella Postat pe 27 Iunie 2009 11:55 |
||
De la: rahella, la data 2009-06-27 11:55:57dragilor iar ati inceput? rahella draga...acu te vad.....cretinel iti luase poze si tie....nu stiam eu dc mi se pare cunoscuta poza aia... da` l-am distrus.... oricum el avea ce avea cu mie...."ma iubea" tare de tot.... pupici
|
||
|
aish Postat pe 27 Iunie 2009 12:04 |
||
De la: aish, la data 2009-06-27 12:04:28De la: rahella, la data 2009-06-27 11:55:57dragilor iar ati inceput? am vazut draga aish ca te '' iubeste'' ..
|
||
|
rahella Postat pe 27 Iunie 2009 12:07 |
||
De la: rahella, la data 2009-06-27 12:07:48De la: aish, la data 2009-06-27 12:04:28De la: rahella, la data 2009-06-27 11:55:57dragilor iar ati inceput?
|
||
|
aish Postat pe 27 Iunie 2009 12:08 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-04 11:56:10L-as da dracului de infidel! +1 |
||
|
felixcat Postat pe 27 Iunie 2009 12:15 |
||
| poi in cazu in care el o prefera pe ea,ii ceri sa vb despre voi si dk vezi k el vrea sa ramana k ea,poi nu prea ai ce sa faci...km urata situatia | ||
|
kudika041777 Postat pe 27 Iunie 2009 12:22 |
||
| din momentul in kre m-ar fi inselat..s-ar fi stricat tot in relatia noastra.....as vb cu el..daca mi-ar spune k ma iubeste si k mai vrea o sansa.m-as mai gandi....insa daca ar fi avut o relatie mai lunga cu mama copilului.,daca ea ar insemna cv pt el automat m-as da la o parte....pana la urma..un copil are nevoie de ambii parintzi | ||
|
alexutzza_19 Postat pe 27 Iunie 2009 13:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Exista prietenie intre femeie si barbat fara sex? | 697 | De la: vyoryca 14 Martie 2011 20:15 |
| eu leu, el rac | 2 | De la: ik22 28 Iulie 2010 04:28 |
| sexul iti modeleaza corpul si te face sa slabesti??? | 27 | De la: nebuna94 1 Iunie 2009 16:25 |
|
|
||
| Daca tu nu ma vrei eu te vreau... | 86 | De la: yumy 15 Octombrie 2010 11:22 |
| ce parere aveti despre inselat?? | 71 | De la: kudika030058 22 Iunie 2009 18:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.