Setari Cookie-uri

De ce vor barbatii atata libertate?

Ofera exact cat vrei sa primesti, daca esti posesiva cauta pe cineva la fel de posesiv si posedati-va impreuna, daca esti o fire independenta, cineva independent la randul lui /ei iti va oferi mobilitatea necesara ...atata timp cat exista comunicare si sinceritate din ambele parti viata de cuplu e simpla si frumoasa !Eu una nu as vrea sa fiu legata de maini si de picioare, sa dau explicatzii unde am fost si ce-am facut, cu cine, ce, cand, nici mama nu-si permite ''luxul'' asta ...pur si simplu cateodata ai nevoie de timp pentru tine si nu ai chef nici de prietenul imaginar!Optez clar si ferm pentru ...calitate nu cantitate :D:D:D
__LL__
Postat pe 1 Aprilie 2009 04:06
pur si simplu chiar imi place sa-i acord libertate iubitului meu in schimb el nu vrea asta... prefera sa fie tot timpul cu mine... orice ar face vrea mereu sa fiu cu el... e cam posesiv...
_dulcik_
Postat pe 1 Aprilie 2009 21:33
dar tu ai sta cu cineva care sa te cicaleasca si sa te comande si sa te sufoce?un timp ai rezista, de dragul iubirii dar eu zic ca te-ai satura,sincer.asa cum femeile au nevoie de libertate, la fel si barbatii.in cazul in care tu te referi ca ai un prieten care el nu iti da libertatea, iar tu i-o dai, asta nu e relatie, o sa se termine pana la urma, pt ca o sa vezi ca nu o sa mai simti ca traiesti neavand libertatea

Postat pe 28 Aprilie 2009 10:24
cred ca vor liberate pt ca la un moment dat deja incepem sa ii sufocam si numai fac fatza stresului
_dulcik_
Postat pe 28 Aprilie 2009 23:31
:sml-mad0007

foarte interesanta tema ...
sunt in mare parte de acord cu opinia fiecaruia
PAREREA MEA ESTE SFANTA IN LEGATURA CU ACEASTA CHESTIUNE LEGATA DE BARBATI
TREBUIE LASATI IN PACE SI NU AGASATI CU INTREBARI DESPRE CEEA CE FAC PENTRU CA CU CAT II INTEROGHEZI MAI MULT CU ATAT EI SE SIMT MAI IMPORTANTI
VB CUIVA DE PE ACEST FORUM ''DE CE SA FIU INTREBAT CAND DACA AM CHEF POT SA SPUN EU TOT CE AM FACUT ''?

CU CAT ESTI MAI RETINUT .MAI LA LOKUL TAU .CU ATAT AI MAI MULT DE CASTIGAT .
NU ESTE VORBA DESPRE EGALITATE .INSA..IN MASURA IN CARE TU , CA FEMEIE, ESTI INTEROGATA ESTE SI NORMAL SA AI O REACTIE NERVOASA.SI SA II DAI PESTE NAS.

PE BARBATI TREBUIE SA II LASI IN LEGEA LOR.SA STII SA TE ABTII. PENTRU K DAKA II ESTE DE TINE ..POTI SA NU DAI 2 PARALE PE EL CA TOT TE VA IUBI SI ITI VA FI ALATURI .FEMEILE SUNT NEBUNE MAI RAU DECAT BARBATII . FIECARE NAS ISI ARE NASUL .PUNCT .
EU NU TIN CU BARBATII .DAR MI AM DAT SEAMA CA CU CAT ESTI MAI SCURTA SI LA OBIECT SI NU LE RUPI P..A IN 2 ...CU ATAT RELATIA E MAI OK SI IL FORMEZI MAI BINE .LA URMA URMEI NOI II DAM DUPA CARACTERUL NOSTRU .DACA SUNTEM CAPABILE SI EI DE ASEMENEA.
kudika012429
Postat pe 19 Mai 2009 12:22
De la: serenity575, la data 2008-10-17 05:52:58
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-17 05:47:39
De la: serenity575, la data 2008-10-17 05:29:15Am si eu o mare nelamurire. Multe dintre noi ne-am lovit de acest fenomen: barbatii cer mai multa libertate, sa nu fie sacaiti, sa nu-i batem la cap, sa nu-i sufocam.
Lamuriti-ma si pe mine de ce vor atata libertate daca ei sunt cei care in acelasi timp doresc o relatie. Si mai ales ce fac cu atata libertate?
Aici astept raspuns de la toata lumea, va rog vreau sa inteleg.

Aoleu pirando uite acilea sb....am sa incerc sa ma fac lamurit...hm:cine dracu si-ar dori ca cineva sa stea toata ziulica la capu lui cu vocea lui nevasta-sa (prietena-sa)poate saracu vrea sa asculte muzica.2 pai acu se pune in discutie 2 prb care cap sa nu-l bati?stii mai bine le alintati pe amandoua si tote sunt roz,3 tu sa fii fara aer ti-ar placea sa traiesti?ce facem cu atata libertate?hahahaha ce tare ....ce sa facem si noi ....sex cu P u l a sculata si apoi seminte...mama ce rau am fost ....parca vad ca ve-ti saqri toate pe mine da sa nu ma sufocati

Parintele, eu n-am zis nimik de stat pe capul lor, doar ca de fiecare data cand vrei sa afli ceva de la ei, sar ca esti prea curioasa, ca-i sufoci, ca vor sa nu mai insisti atata.
Cat despre alintat la ambele capete, atunci nu se mai simt sufocati , neh, atunci cred ca le place.
Ce-i asa anornmal sa vrei sa fi prezenta in viata lor?
ravenik_swwet
Postat pe 19 Mai 2009 13:17
De la: cyndy, la data 2008-12-31 16:03:10Sotul meu imi spune mereu ca "noi doi suntem uniti si liberi"!Si chiar asa este,fara aceasta libertate n-am fi fost acum impreuna.
"Iubirea ,las-o libera.Daca e a ta,sta langa tine,daca a plecat inseamna ca nu a fost niciodata a ta."LA MULTI ANI,TUTUROR!

bine punctat
la fel ca in cazurile anterioare, eu in general am fost cea "sufocata", dar nu am permis niciodata sa mi se faca programul sau sa mi se interzica sa ies fara el..
c' mon, lasati barbatii in pace, sa mai respire si ei. mai bn detectam singure o eventuala incercare de infidelitate decat sa ii sacaim toata ziua. pt k ori dak le punem 10 mii de intrebari sau nu, ei tot fac cum vor si nu zic adevarul knd au chef sa insele.
asa k, mai bn le luati urma si ii prindeti in flagrant dak "mirositi " ceva necurat
x_tina90
Postat pe 29 Mai 2009 14:02
o sa-ti dau un exemplu. nu foarte reusit. baiatul meu era numai miere la inceput. eram incantate de atentia lui, chiar nu aveam ce sa-i reprosez. dupa ceva timp, a inceput sa-si revendice drepturile. sa iasa numai cu prietenii, chiar daca ei veneau uneori cu prietenele, el nu ma mai lua, sa aiba messul plin de necunoscute, sa isi etaleze pozele de la eros show, sa nu ne mai vedem des, etc. de inselat n-o facea, nu asta era ideea aici. asa ca m-am hotarat sa ii acord toata libertatea pe care o ceruse, si pe care mi-o reprosa ca i-o reprosez. chiar l-am anuntat de recentul eros show, nu-l sun, decat de cateva ori p sapt, e liber sa faca ce vrea. la inceput nu a fost de acord, cum ca "ii pot reda libertatea si daca sunt cu el tot timpul". dar n-a tinut mult. acum chiar ii place situaia, chiar o face din ambitie. nu are cum sa creada ca m-am schimbat radical in cateva saptamani, ca mi-am schimbat toate conceptiile. asta e
miryella
Postat pe 29 Mai 2009 14:06
l_diana_c
Postat pe 29 Mai 2009 15:11
De la: miryella, la data 2009-05-29 14:06:29o sa-ti dau un exemplu. nu foarte reusit. baiatul meu era numai miere la inceput. eram incantate de atentia lui, chiar nu aveam ce sa-i reprosez. dupa ceva timp, a inceput sa-si revendice drepturile. sa iasa numai cu prietenii, chiar daca ei veneau uneori cu prietenele, el nu ma mai lua, sa aiba messul plin de necunoscute, sa isi etaleze pozele de la eros show, sa nu ne mai vedem des, etc. de inselat n-o facea, nu asta era ideea aici. asa ca m-am hotarat sa ii acord toata libertatea pe care o ceruse, si pe care mi-o reprosa ca i-o reprosez. chiar l-am anuntat de recentul eros show, nu-l sun, decat de cateva ori p sapt, e liber sa faca ce vrea. la inceput nu a fost de acord, cum ca "ii pot reda libertatea si daca sunt cu el tot timpul". dar n-a tinut mult. acum chiar ii place situaia, chiar o face din ambitie. nu are cum sa creada ca m-am schimbat radical in cateva saptamani, ca mi-am schimbat toate conceptiile. asta e

nush, trebuia sa-i accepti libertatea pana la o limita.
acum dak aman2 faceti anumite compromisuri din ambitie, deja nu mai suna a relatie in care sa va acordati unul altuia putin ragaz. ceva nu mai merge.
sa nu confundam "acordarea libertatii barbatilor" cu "acceptarea situatiei in kre tu esti cea fraiera"
x_tina90
Postat pe 29 Mai 2009 16:29
De la: serenity575, la data 2008-10-17 05:29:15Am si eu o mare nelamurire. Multe dintre noi ne-am lovit de acest fenomen: barbatii cer mai multa libertate, sa nu fie sacaiti, sa nu-i batem la cap, sa nu-i sufocam.
Lamuriti-ma si pe mine de ce vor atata libertate daca ei sunt cei care in acelasi timp doresc o relatie. Si mai ales ce fac cu atata libertate?
Aici astept raspuns de la toata lumea, va rog vreau sa inteleg.

ohh eu chiar asa si sunt. ba mai mult, eu insist sa fie maxim 2 intalniri pe saptamana (ca deh ma plictisesc dupa), sa nu vb la telefon zeeeeeeeeeeeeeeci de minute, sa nu ma bombardeze cu mesaje. urasc sa fiu controlata. vreau sa ies cu fetele cand imi vine chefu si cel mai important vreau sa nu ajunga dependent de mine :)

pana acum insa...se pare ca nu am gasit tipu potrivit :(
ashesfreya
Postat pe 29 Mai 2009 16:31
bhe... ca sta barbatul langa noi, ca nu sta, eu atata i-am spus: cand vrei sa pleci, zi-mi si atata tot, sa nu te astept degeaba. i-am spus clar ca nu ma deranjeaza! si chiar nu ma deranjeaza :) da` lui tot i se pare ca exagerez! pai du-ca-se dracului unde are de se dus, ca oricum nu ii spun nimic, ca sa se simta liber :)) da` sa mai taca dracului ca ma doare capu` deja! ei creca vor sa scape de noi si nu stiu cum, si gasesc ca motiv libertatea :))
Annyshour
Postat pe 31 Mai 2009 11:54
ehh si unele fete femei sunt la fel,libertate,nah asa le este firea,sincera sa fiu nici eu nu as dori sa imi stea prietenul toata ziua pe cap,
dudu1992
Postat pe 14 Iulie 2009 16:32
De la: ninushk, la data 2008-10-18 21:46:27Draga mea renunta la a mai pune intrebari barbatilor......care au o calitate indoielnica....pt ca in momentul in care ai deschis gura deja sunt" sufocati"...se simt importanti ...si cine esti tu ........cum iti permiti ???ei hai.Referitor la timpul lor liber.....iti spun cu siguranta ca nu fac nimic constructiv.....cuvantul de ordine fiind doar....sexul.In aceasta situatie ...cauta un tip inteligent care sa vrea sa isi petreaca mai mult timp cu tine ...decat cu prietenii lui...un tip care stie sa comunice ...intr-o relatie ...si care sa nu se simta in prezenta ta..." fara aer"

Corect! Cand un barbat tine la tine nu se simte agasat de intrebari; si invers, cand o femeie iubeste un barbat nu percepe intrebarile lui ca pe un interogatoriu. Cu totii avem nevoie de aer, de spatiu, insa, in acelasi timp, atunci cand tinem la cineva, iubim, avem nevoie sa stim despre acel om cat mai multe... repet...cand e vorba de iubire nu se pune problema agasarii cu astfel de intrebari, cand iubesti vezi totul altfel, ba chiar iti place sa fii intrebat/a; inseamna ca celuilalt ii pasa si se intereseaza de tine. (desigur, toate aceste intrebari trebuie sa aiba un ton de respect si nu de banuiala fata de partener)
dragonfly_ad
Postat pe 14 Iulie 2009 17:05
As spune ca depinde.....sunt fel si fel de barbati.....cum il cunosti de la inceput trebuie sa sti ca asa va fi...daca de la inceput vezi ca nu-i plac intrebarile...ba mai mult te descoase el pe tine....va fi genul care se simte sufocat repede si de la cea mai simpla intrebare.
daca obisnuia sa fie comunicativ si deodata se schimba inseamna ca are ceva de ascuns
omu' nu prea se schimba...in general ce vezi in prima zi o sa vezi si peste 10 ani.
angelfromheaven
Postat pe 14 Iulie 2009 18:36
Buna Serenity575,

Stii ce cred acum ca ar fi de facut ...? Trebuie lasati in pace , ca isi gasesc ei nasul... " Rostul pentru fiecare nu-i intamplator... "
ElainaD
Postat pe 14 Iulie 2009 19:29
e ciudat cum o relatie schimba situatia dintre doua persoane, e ceva general, uni oameni poate chiar exagereaza cu libertatea, altii poate doar au parteneri care au o viziune mai ingusta despre libertate care considera ca nu fac nimic anormal dar sufoca.
acum depinde de situatia fiecaruia cu detalile si exceptile proprii.
felixcat
Postat pe 14 Iulie 2009 21:20
Barbatii vor atata libertate, pentru ca si intr-un caz si in celalalt, nu stiu ce sa faca cu ea.
kudika023770
Postat pe 15 Iulie 2009 15:53
De la: dafffne, la data 2008-10-17 11:45:40Dar te-ai gandit ca atunci cand il intrebi : unde a fost , ce a facut seamana cu un interogatoriu?
Eu cateodata ma enervez cand ma intreaba si unele prietene cate ceva .......

Nu inteleg de ce va irita dorinta unora de comunicare, de sinceritate!
Mie mi se pare fireasca!
Ba mai mult daca tii la cineva este firesc sa te intereseze viata sa, dorintele sale, pasiunile, ambitiile, visele si fanteziile sale! Iar daca acea persoana nu doreste sa-si deschida sufletul fata de tine si nu doreste sa-si impartaseasca bucuriile si supararile inseamna ca te considera un strain!
Pe de alta parte daca iti deschizi sufletul fata de cineva iar acesta te terfeleste nu-ti ramane de facut decat sa te feresti de acea persoana deoarece incearca sa te manipuleze!
Eu le spun calm si linistit tuturor prietenelor:
"- cum vrei sa fiu sincer si deschis fata de tine daca atunci cand iti spun ceea ce simt faci scene de gelozie si crize de isterie? cum ma incurajezi sa-mi deschid sufletul fata de tine? comportamentul tau ma determina sa ma inchid in mine, in felul asta nu putem fi decat doi straini.... daca asta iti doresti de la viata cauta pe altcineva! eu nu imi doresc sa am alaturi un strain pe care sa-l numesc prieten!"
Analizand discutiile de pe forumuri constat ca marea majoritate a oamenilor prefera sa-si ridice in jurul lor o realitate falsa, cladita pe minciuna, pe fatarnicie, pe prefacatorie, pe manipulare.... iar daca cumva intrezaresc o raza de adevar sunt de-a dreptul socati pentru faptul ca realitatea este altfel decat o credeau ei!
Realitatea este doar una!
Depinde de voi daca sunteti dispusi sa o vedeti si sa o acceptati!
Refuzul de a accepta realitatea va transforma doar in fiinte ignorante si naive!
“Daca iubesti un suflet, elibereaza-l! Daca se intarce la tine, inseamna ca iti apartine; daca nu se intoarce, inseamna ca nu ti-a apartinut nici inainte.”
Autor necunoscut
marceltuky
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu taur El Gemeni 18 De la: samara2604 22 Mai 2011 22:45
Punerea prezervativului.. 44 De la: an_dra_da_k 21 Septembrie 2009 00:53
pastile pentru cresterea apetitului sexual? 40 De la: timisoara64 25 Ianuarie 2010 12:34
amortesc cand fac sex 8 De la: kudika098645 9 Iunie 2010 05:06
stie cineva un site de socializare adevarat? 63 De la: kiss_my_ass 18 Aprilie 2012 16:45