Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

don scarlat.... tataie azi am si eu chef de una rozalie...te bagi? da' sa fie virtuala nu .... altceva...

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 14:37
etta numai atat avusesi de spus...........adica vrei sa spui ca tataieeeeeeeeee nu este asa cocos precum se da?atunci irina fato poate reusesti tu ceva cu tataieeeeeeee(promit sa nu cer niciun fel de detalii-eu discretia intruchipata)
donttouch
Postat pe 27 Octombrie 2008 14:40
pai ce sa fac mai Touchme,viata-i scurta si deja parcursei jumate !!!(ce bine-ar fi sa fie jumate si nu mai mult !!!)......asa ca n-am timp de pierdut cu tatai de-astia ce se lasa rugati !!!......
etta
Postat pe 27 Octombrie 2008 14:43
Dupa ce l-ati suprasolicitat pe bietul tataica acum nu va mai convine. Ce femei nerecunoscatoare.
Oricum m-am sucit si eu. Daca nu prea mai poate nu mai vreau. Ca membra a clubului nesatisfacutelor n-am nevoie de unul sa ma amageasca si sa ma lase cu ochii in soare. Raman la parerea initiala...carnita tanara si rezistenta pentru mine
irinaandreia
Postat pe 27 Octombrie 2008 14:53
eram prin liceu si aveam una bucatica curisor bine conturat si ingust numit prof de geografie. cel putin asa ziceau fetele. mai toate moarte dupa el. unele fumau, altele ba. si odata s-a aplecat la unele, se le explice ceva (alea fumatoare!!!). si zice tipu: mai buna carnea proaspata!!! da, da' aia afumata tine mai mult!!!

dragelor, nu va condamn, ca va ganditi la carnita tanara...... dar trag nadejde ca tot la mine o sa va ganditi...

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:27
ah mai fetelor,cum lipsii un pic cum deja mi-l imparteatzi pe tataie,da ce el,pizza?ha?
mai etta,da nu i-ai explicat lui tataie ca acel rosu e de fapt roz????ca poate de la lumanari paru ca e alta culoare....
oricum decizia ai luat-o,e a ta,bine ai facut,eu asa zic.
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:35
si eu pun punct relatziei mele cu tataie ca nu se mai poate asa....vine asa rar iar eu nu mai am nervi,nu pot sa il tot astept pregatita,imi ramane lucrul nefacut pe acilea.
gata fetelor,e al vostru in totalitate,eu zic sa incercatzi,asa,doar ca ca putetzi face unele comparatzii.....
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:37
ma duc sa ma rad in cap si sa imi torn cenusa.gata.
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:38
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-27 16:27:55eram prin liceu si aveam una bucatica curisor bine conturat si ingust numit prof de geografie. cel putin asa ziceau fetele. mai toate moarte dupa el. unele fumau, altele ba. si odata s-a aplecat la unele, se le explice ceva (alea fumatoare!!!). si zice tipu: mai buna carnea proaspata!!! da, da' aia afumata tine mai mult!!!

dragelor, nu va condamn, ca va ganditi la carnita tanara...... dar trag nadejde ca tot la mine o sa va ganditi...

tataie si cu rozaliul meu cum merge????
sau apelez la geo ca el ...e pe felie mereu????

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:41
ce e cu rozaliul, draga dandana?
cat despre rosul care parea roz de la lumanari, sau whatever, putea sa fie si ciclam...
ma las de meserie, cu atatea muieri pe capu' meu, parol...
mai am putin si ma cheama Coman........
cred ca de aia fuge micutul de ...tza, ca l-o alerga si pe el...

Postat pe 27 Octombrie 2008 16:49
ei na si tu acuma mai tataie.... cum sa te lasi de meserie...
asa usor cedezi? vrei sa te lasam mai moale spune si iti dam pauza dar nu ne lasa balta ca si asa avem parte de masculi pe site-ul asta mai mult nevoie decat cu prezenta... dau toti bir cu fugitii.

cat despre coman ...azi o sa fiu cuminte si ma abtin de la comentarii belicoase.

rozaliul meu se refera ca am chef de.... ufff de ceva soft asa nu sa fiu luata pe sus....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 17:05

sunt cam ciufutel si cu cap chel, de la o vreme.
n-o sa dau bir cu fugitii, da' nici afabil nu sunt mereu...
apropo, nu ti-a explicat un nene mai tanar, pe un alt topic, impreuna cu Coman, ca sunt tanti si ca sunt si batrana?

ma gandeam ca macar asa am scapare......
ceva roz si soft... da', mie mi-ar placea azi un botic de pui mic, ca vazui unul ieri la hipermarket si sugea in somn... de m-a miscat pana la stomac....

ceva soft...

Postat pe 27 Octombrie 2008 17:12
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 17:13
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-27 17:12:31

sunt cam ciufutel si cu cap chel, de la o vreme.
n-o sa dau bir cu fugitii, da' nici afabil nu sunt mereu...
apropo, nu ti-a explicat un nene mai tanar, pe un alt topic, impreuna cu Coman, ca sunt tanti si ca sunt si batrana?

ma gandeam ca macar asa am scapare......
ceva roz si soft... da', mie mi-ar placea azi un botic de pui mic, ca vazui unul ieri la hipermarket si sugea in somn... de m-a miscat pana la stomac....

ceva soft...

azi iti dau voie sa fii si tanti numa sa ma stimulezi intelectual atat cat sa obtin un orgasm virtual si literar.....

cat despre un botic de pui mic..... luna viitoare ma apuc de proiecte asa ca.... tot pe rozaliu sa fie.....daca iese pe albastru e bine si asa....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 17:21
apuca-te, taica, apuca-te, si sa fie intr-un ceas bun...
ca acum e vremea, toamna, cat sunt "micutii" cei mai prolifici si zglobii din tot anu'...

asa a pus si mama mea "de mine", toamna, si nu i-a parut rau...

Postat pe 27 Octombrie 2008 17:30
bai fetelor ma dau si eu nitel discreta si voi cum va si faceti de cap...............adica cum vine asta tocmai tu laura te dai batuta ?dandanico vezi ca pt ceva soft trebuie carnita tanara asa ca lasa-l pe tataieeeee,tu nu vezi ca ne amageste pe toate pe acilea dar n-are niciun gand,nicio intentie,cum il luam putin mai tare da bir cu fugiti
donttouch
Postat pe 27 Octombrie 2008 18:42
Pai ca toti barbatii de altfel...vor femei cat mai muuulte...si daca le au se sperie si fug mancand pamantul. N-ati vazut si gigoloul care a infiintat clubul nesatisfacutelor a facut la fel. Cand a vazut cate membre se strang a disparut in ceata.

Offf, cred ca asta e soarta noastra fetelor. Cum gasim unul sa-l exploatam, cum renunta sau vrea ceva "soft". Eh, speranta moare ultima. Eu zic sa nu ne lasam de cautat
irinaandreia
Postat pe 28 Octombrie 2008 09:22
ai dreptate irina,tabararam pe bietul tataiee iar domnul cu satisfactia disparu in ceata,pai firma serioasa este el,cu noi cum ramane?(ramanem doar cu disecretia? )
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:04
Pai poate fi in multe locuri. Si-a adunat destule nesatisfacute in club ca sa-i tina de cald toata iarna

Oricum esti cam nesatula draga. Abia ce fusesi cu tataie si deja cauta alt Casanova. Mai lasa si hormonii nostri sa zburde pe la baieti:))
irinaandreia
Postat pe 28 Octombrie 2008 13:42
laura pe unde umblasi fato? ceva picanterii pentru indiscretia mea?
ai dreptate laura cred ca baiatul ce a initiat topicul asta cauta de fapt barbati nesatisfacuti l-o fi gasit cumva pe tataieeee ca prea disparura amandoi si dau de banuit
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:05

ahhhaaaaaaaaaaaa

acum cautati barbati, nu?

cand mi-am oferit serviciile, ati sarit toate pe tataie, nici nu m-ati bagat in seama

dar ca sa va arat ca nu sunt ranchiunos, va mai dau o posibilitate

dar acum o sa fac eu figuri si o sa aleg numai ce imi place

deci : cine se ofera?

_fantoma_
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:14
pai mai intai prezinta-ne frumos ceea ce oferi si discutam dupa aceea
unele dintre noi pe-acilea se mai dedau si la perveritati dar binenteles ca solicitam discretie totala
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:18
lauraaaaaaaaaa,irinaaaaaaaaaa fetelor repede la apel am facut rost de ceva "pervesitati"virtuale
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:22
De la: donttouch, la data 2008-10-28 14:18:57pai mai intai prezinta-ne frumos ceea ce oferi si discutam dupa aceea
unele dintre noi pe-acilea se mai dedau si la perveritati dar binenteles ca solicitam discretie totala

nu am fost destul de clar?

acum eu fac figurile, deci.....

_fantoma_
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:41
daca indeplinesti cele doua conditii puse de casanova(initiatorul topicului)adica din nesatisfacuta sa devina satisfacuta si discretia sa fie totala atunci esti binevenit
donttouch
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:51
De la: donttouch, la data 2008-10-28 14:51:45daca indeplinesti cele doua conditii puse de casanova(initiatorul topicului)adica din nesatisfacuta sa devina satisfacuta si discretia sa fie totala atunci esti binevenit

mai, cu discretia este clar, sunt cel mai discret

cu satisfacutul, nu stiu, ramane de vazut ( incercat ) si mai vb pe urma

ok ?

_fantoma_
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:57
irina iubiota,nu sunt nesatula cum zisasi tu colea mai sus,sunt doar dornica de nou,tot timpul vreau sa descopery ceva.....intelegi?
cu tataie e subiect incheiat,o iubire apusa......
matracucu
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:06
donttouch,daca te hotarasti cu vas,anunta-ma sa iti aduc zbici si catuse cu blanitza si briceagul(asta vedem noi pt ce il folosim,ca perversiunile sunt punctul meu forte,punct ce il tzin la indemana tot timpul.
bun,deci astept vesti.
matracucu
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:08
mai vas,mi se puse un junghi la inima cand vazui ca tot esti miere.....
ok,lasa ca ne-om intalni noi si ne-om distra pt toate distantzele astea ce stau in calea fericirii oamenilor discreti si nesatui....
feteleeeeeee,da ce mama frantzului facetzi,pe unde umblatzi cand avem in casa un asa mascul????
matracucu
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:37
Weeee...prospatura la orizont Mai e si aproape din Bucuresti. Sac! sac! Laura!

Dar ce e cu apusul ala de soare, dragutule? Esti doar romantic sau nu vrei sa pui o poza sa arati marfa aici la fete?

irinaandreia
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre aventurile de o noapte? 222 De la: kudika_1008255 23 Ianuarie 2023 18:24
Mai sunt virgina sau nu?! 1 De la: kudika_1010394 21 Mai 2016 22:55
placere cand te masturbezi? 37 De la: piticutza131 5 August 2010 00:19
Punerea prezervativului.. 44 De la: an_dra_da_k 21 Septembrie 2009 00:53
anticonceptionale 3 De la: kudika_35784 2 Iunie 2013 09:36