Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

veta draga, si zici ca n-ai nimic, cu barbati!?

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:45
II IUBESC!!!(SELECTIV, BINEINTELES)

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:48
DOAR UN COPIL, SI MULTE, MULTE AMINTIRI FRUMOASE --CU BARBATII
IMPOTRIVA LOR--DOAR CATEVA REZERVE DE ATITUDINE

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:53
De la: etta, la data 2008-10-24 16:30:48
De la: don_scarlatt, la data 2008-10-24 16:00:29
De la: laurathegirl, la data 2008-10-24 15:49:43ahaaaa,de la doctor i se traje....
tataie,ti-a adaugat doctoru ceva la care i se zice don????
haaai,lumineaza-ne

donttouch,nu pleca,staaai,ca don face pe "mironositza",da ii place lui,stiu ioooooo......asa-i donica????

da, draguta. de la maciuca mi se trage. a zis doctoru' ca prin comparatie cu toti nepotentii astia de fac femeile sa stea pe forum in loc sa joace in melesteu, eu chiar am madular de aristocrat. muierea mea e chiar norocoasa... i s-o molipsit si pitulicea de atata aristocratie

tataie,vazusi ca iti trebe` pereche noua ?????.....ca prin analogia matematica de asociativitate,rezulta ca muierea ta e cam "nepotenta",de stai tu pe net !!!!........si uite cate fete doritoare ai p-aci !!!!!

etta, daca te-as refuza n-as mai fi cavaler. despre muiere, ce sa zic. nu e nepotenta draga de ea, doar ca am plecat la bai pe rand, sa ramana cineva si cu pisica. de aia eram pe-acilea. desi nu tiu minte sa fi zis nimic de insatisfactii la locu' de munca. doar ca laura o fost ghiuzella, si nu m-o rabdat inima sa las asa fatuca pe uscat... a trebuit s-o impac...

Postat pe 24 Octombrie 2008 17:03
Veta13 ..dezactiveaza caps lock-ul ala te rog ca incep sa ma doara ochii de cand ai inceput sa postezi tu
In rest ...continuati ca vad ca sunteti pe calea cea buna
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 17:23
.....si tu te amuzi copios!!???...

Postat pe 24 Octombrie 2008 20:13
No bun. Cine-i cu discretia si cine-i cu satisfactia?
Lucia1971
Postat pe 24 Octombrie 2008 20:20
lucia io acusica sunt cu satisfactia...cu discretzia...incerc sa o descopery.
matracucu
Postat pe 25 Octombrie 2008 14:24
geo,imi inseninai ziulik,pupicii tai fac cat o duzina de tataie.
imi ajung toata saptamana,sufiecientzi cat sa stau in bamca mea.
uite,iti trimit si eu si crede-ma,sunt sinceri si dezinteresatzi.....
matracucu
Postat pe 25 Octombrie 2008 14:27
tataie,nu te-ai plans tu de fomeia ta,doar ca aruncai sagetzi catre ai nostri masculi si nu tare e frumos....if you know what i meen....
insa etta perversa clar s-a prins mai ales ca are un leu langa ea......sa te tot tzii.......
matracucu
Postat pe 25 Octombrie 2008 14:29
De la: laurathegirl, la data 2008-10-25 14:27:00geo,imi inseninai ziulik,pupicii tai fac cat o duzina de tataie.
imi ajung toata saptamana,sufiecientzi cat sa stau in bamca mea.
uite,iti trimit si eu si crede-ma,sunt sinceri si dezinteresatzi.....

si ai mei sunt , totali dezinteresati, caldurosi la aspect si cu urme de senzatii extreme

Postat pe 25 Octombrie 2008 15:24
asa e geo,daca ma uit la ai tai sunt chiar f sexi,ti-am spus eu,exact de ce aveam nevoie in momentele astea,pt ca...crede-ma,chiar aveam nevoie.
te pup si sa ai un sf de saptamana frumos
matracucu
Postat pe 25 Octombrie 2008 15:35
si voi fetelor,sa va distrati la greu,ok?....cu sau fara discretzie
matracucu
Postat pe 25 Octombrie 2008 15:36
Va recomand un film apropo de Topic:CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE.
filmul se numeste \"DECEPTION\": quote IMDB:\"An accountant is introduced to a mysterious sex club known as The List by his lawyer friend. But in this new world, he soon becomes the prime suspect in a woman\'s disappearance and a multi-million dollar heist\" . Va doresc vizionare placuta!
BaxX99
Postat pe 25 Octombrie 2008 15:46
irinuco, ia spune tu lu' nenea geo, cum te-am vrajelit io!? hai, ca mi-s curios din fire si atzeeeee, de te crucesti la cata curiozitate sade-n mine!!!

Nu pe mine m-ai vrajt. Dar asa te lauda fetele pe aici. Zicea cineva mai sus ca ai un talent special sa bagi femeile in ceata de nu le mai scoate nimeni. Mi-e lene sa caut si sa dau citate. Asa ca daca vrei sa-ti satisfaci curiozitatea aia maaaare cauta singurel:) Scuze daca te-ai simtit jignit. Nu era nimic personal...doar o gluma forumista(nereusita probabil).

Neata fetele! Cum fu weekendul? Tot nesatisfacute ati ramas? Ar trebui sa fiti fericite ca tataie vad ca si-a reluat activitatea...virtual cel putin
irinaandreia
Postat pe 27 Octombrie 2008 10:23
buna irina
daaa,tataie e pe zona doar ca ,probabil,l-a suparat ceva sau cineva,ca devenise usor intzepator......
de geo eu iti spuneam ca poate sa te bage in ceatza,asta nu inseamna draga mea ca nu este un om exceptional si dulce.
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 10:40
geo,am fost doar sincera,fara urma de vreun interes.
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 10:41
hei hei:) Uitasem ca tu ai zis de Geo. Oricum sper ca nu s-a suparat. Nici eu nici tu nu am zis-o in sensul rau:) L-am lamurit ca sa nu creada saracul baiat ca m-a vrajit si a uitat.

Cu tataie n-are rost sa-ti faci probleme. Doar stii cum sunt oamenii de la o varsta. Mai au si zile in care sunt morocanosi. Daca ai optat pentru cocosul batran in defavoarea morcovului tanar ce sa-ti fac?
irinaandreia
Postat pe 27 Octombrie 2008 11:12
netza fetelor!ce dor imi fu de tine laura
ti-am urmat intocmai sfaturile laura si avusei un sfarsit de saptamana plin de satisfactiiiiiiiiiiiiii(iar la orgasme ce pot sa spun......fara numarrrrrrrrrrr)
ce?cum?intelesei eu bine ziserati ceva de tataieeeeeeeee?
donttouch
Postat pe 27 Octombrie 2008 11:18
donttouch
daca facui rost de atatea orgasme,treci colea la receptie si lasa cateva,pt zilele de post...si spune-i la fata de la arhiva sa le sorteze,ca prea le-a pus toate la un loc...eeee...
si mie imi fu dor de voi
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 11:31
irina,stai linistita,geo a inteles din prima,crede-ma.
cu tataie nu imi mai fac griji,a ramas pe mana ettei,care stiiiiiie ea multe perversiuni,cred ca il homoteste acuma de nu mai are vlaga.....
etta,asteptam vesti....
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 11:33
daca a intrat pe mana ettei eu una nu cred ca o sa avem asa curind ceva vesti,iar in privinta orgasmelor avusei eu grija sa pun cateva deoparte si pt initiatorul topicului
donttouch
Postat pe 27 Octombrie 2008 11:54
Il cam faceti posta pe bietul tataie. Maine poimaine va vad la stiri cu titlul "omor din culpa...un batranel a decedat in urma suprasolicitarii sexuale, incercand din rasputeri sa satisfaca un grup de forumiste nesatule"

Pai e frumos donttouch sa vii aici sa ne dai peste nas cu multitudinea ta de orgasme? Ai uitat ca suntem nesatisfacute? Si fii si tu mai discreta..eeee
irinaandreia
Postat pe 27 Octombrie 2008 11:55
forumiste indiscrete si nesatule....
la cat se lauda tataie,eu zic ca ne va termina el pe toate iar la ora 5 la protv"forumiste ucise de un tataie in timpul unor acte sexuale",iar tataie stand asa drept si vanjos cu o spranceana ridicata....
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 12:17
Se poate si asta. Eu doar presupun. Tu vorbesti din experienta. Dar daca e asa bun poate imi incalc principiile si-l iau si eu o data pe tataie. Daca voi astea titulare pe post n-aveti nimic impotriva, bineinteles
irinaandreia
Postat pe 27 Octombrie 2008 12:22
nu irina,nu avem absolut nimik impotriva,doar sa ne lasi sa ne uitam pe gaura cheii la tine si tataie,atat....sau ti se pare prea mult?
iar cand o faci cu tataie,tii ochii inchisi,sa nu vezi zbarceala ....asta e doar un sfat dintre sutele....
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 12:32
laura n-are nici o sansa irina la tataieeeeeee doar a spus clar ca tu esti preferata lui iar in ceea ce priveste perversiunile el nu se deda la asa ceva
donttouch
Postat pe 27 Octombrie 2008 12:34
cine tataieeeee????,nici vooorba,o sa ii placa la nebunie,doar ca nu a prins inca gustul,sau nu a fost lucrat cum trebuie pana acuma sa ii si placa..........
cum sa nu aibe sanse irina??eeeee,o fata asa dulce?????neeee,cum apare tataie cum vb cu el,numa sa mai scape viu din mainile si fustele ettei....
matracucu
Postat pe 27 Octombrie 2008 12:41
Vai Donttouch, ce rea esti. Vrei tu sa ai toate orgasmele. Stiu ca Laura e favorita lui tataie, nici nu vroiam sa ma bag la titlul de amanta oficiala. Imi doresc doar asa o aventura subtire de vara sa incerc si eu pomul laudat:))

Multumesc Laura pt aprobare. tre sa ma duc sa ma fac frumoasa pt tataie ca la ce concurenta e pe aici nu cred ca am sanse nemachiata si imbracata de serviciu:))
irinaandreia
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:52
fetelor,io vrusei sa-l "perversitez" oleaca pe tataie,sa-i mai ridic oleaca nivelul"politic".....da'de trei zile-ncoace / gura nu-i mai tace....ca lui ii plac "chestiile" roz !!!!.....nu rosii,aprinse ca flacara focului,cum imi plac mie !!!.......asa ca vi-l cedez,ca io n-am timp de dulcegarii acuma.......mie-mi trebe actiune !!!.....si cu artificii la final !!!....asa caaaaaa.......
etta
Postat pe 27 Octombrie 2008 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt virgin la 26 ani 2 De la: kudika981930 17 Iulie 2016 13:17
HELP !!!!!!! 3 De la: Florrentina_flor 27 Februarie 2009 21:29
ce fantezii sexuale aveti???? 98 De la: kudika029282 1 Ianuarie 2011 16:15
help 7 De la: one_size 27 Aprilie 2010 13:02
Ajutor va rog... 34 De la: ionelaela 9 Martie 2010 00:35