Mai multe
De la: irinaandreia, la data 2008-11-06 10:35:43Bravo Dont mah, ultima data cand am fost la tulcea deabea imi dadeau flocanetii asa ca nu ma lua cu deastea adica dontt are voie sa sa se duca sa produca , eu nu am voie , nu? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 10:52 |
||
|---|---|---|
mai vas de ce nu intelegi ca eu am fost la produs pt binele acestor fete ca sa fac ros de bani pt morcoviorii ca p-aci asa este o lipsa
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 10:57 |
||
Pai nu Dont se tot lauda ca ma satisface. Si de la ea macar vad un morcovior de vreme rea. Tu tot zici ca produci da nu oferi nimic. ba mai si dispari fara nici o veste Dont' hai cu morcovii aia ca e lipsa mare
|
||
|
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:02 |
||
gata irina sunt pe drum vezi ca le-am pus si fundita roz gratuittttttttttttttt pe unde umbli treci incoa nu vezi ca amicul tau vas ne-a abandonat din nou
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:06 |
||
Gratuit cred ca e schimbu 2 la Bombo. Nu s-a saturat cu Vas si a chemat tura a doua
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:10 |
||
De la: donttouch, la data 2008-11-06 11:06:46gata irina sunt pe drum vezi ca le-am pus si fundita roz deci si tu ma inseli, da? ofer satisfactii nepretuite si gratuite ptr femei nesatisfacute aici si acum cine mai doreste cine mai pofteste ia neamule , ia cat sunt calde |
||
|
_fantoma_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:11 |
||
eu sa te insel tot eu sunt de vina pai si clocotul meu cum ramane ? am dat in clocot ti-am comunicat si tu nimic ne-ai lasat "cu buzele umflate"si in continuare nesatisfacute iar eu una fidela cum sunt am facut fata cu greu la avansurile pline de tentatie ale d-lui gratuit asa ca mai pardon cine-i vinovat aici ? |
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:15 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-11-06 11:10:10Gratuit cred ca e schimbu 2 la Bombo. Nu s-a saturat cu Vas si a chemat tura a doua eu nu te-am inselat irinuca draga nu stiu nimic de bombo cred ca a fost doar asa, praf in ochi ne-a lasat pe toti cu ochii in soare dupa ce ne-a facut atatea invitatii la ea cred ca s-a intors la jucariile ei dar cei cu laurica unde a disparut?
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:24 |
||
Sa stii ca se poate si asta. Uitasem de jucarii. Bine ca nu m-ai inselat Vas. Chiar ma ingrijorasem ca mi-am pierdut farmecul Laura o fi revenit la pasiunea pt tataie si cauta prin azile de batrani. Dont nu te mai supara ca vine si randul nostru la satisfactii. Si atunci sa te tii...revolutie facem
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:30 |
||
Chiar mister cu Bombo a noastra cred ca si eu ca s-a intors la jucariile ei a vazut ce concorenta mare este p-acilea si s-a retras Laura nu care cumva tu in momentul asta iti umpli iar bozonarele cu ceva orgasme "gratuit" lauraaaaaaaaaaaaaaaaaa vrem si noi ca nu se mai poate
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 11:54 |
||
|
deci iar nu bagati in seama oferta mea sa nu vad mai aud ca vreti orgasme fara numar si ca nu sunteti satisfacute |
||
|
_fantoma_ Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:06 |
||
De la: donttouch, la data 2008-11-06 11:54:44Chiar mister cu Bombo a noastra cred ca si eu ca s-a intors la jucariile ei a vazut ce concorenta mare este p-acilea si s-a retras BUNA FETELE SI SAL VAS AH MAI MAI NICI O SECUNDA LIBERA NU VRETI SA NE DATI CUM A DISPARUT LAURA PUTIN CUM GATA ATI SI AFLAT UNDE ESTE lasati fata sa si ia portia ca pe urma vine ea si cu buzunarele pline de rezerve pt voi . si vas sa sti ca oricat am incercat nu ti am putut corupe protejata dar ai grija cu absentele ca s ar putea pana intr un final sa nu se stie ca doar din clubul lor face si ea parte .
|
||
|
gratuit89 Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:24 |
||
vas doar tu sti ca tu esti slabiciunea mea cea mare dar ce sa-i fac doar sunt femeie,tentatia mare tu nu mai dedusi niciun semn de viata iar eu mai am putin si explodez si ce zicea gratuit parca ramasese sa discutam ceva vaz ca vas nu ma iarta si si-a pus din nou oferta pe tapet asa ca
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:34 |
||
|
servus nefu-satisfacutelor,da ce facetzi mai,asa repede l-atzi iertat pe vas?????mai,voi chiar credetzi povestea cu camionul?????da ce,pe un amarat de cablu numai un camion il poate rupe??????????? mai vas,ia zii cum a fost cu bombo,lasa tu netu si alte insatisfactii.....scoate satisfactia la vedere si zii.....
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:35 |
||
lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hai ma nu mai veneai odata ia spune mataluta pe unde-mi umblasi?
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:38 |
||
donty irina acu sa va spun sincer,umblai ca nebuna despletita prin oras in sus si in jos,de-a crestulu si invers,da de oi gasi oarece prospatura...mai ales ca adia vantul iar pletele mele suflate de vant pareau maciuci in calduri....ma gandeam da,la orgasme,ca deja sunt in minus cu ele,ca sa nu mai zic cate probleme imi faceam si pt voi... |
||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:41 |
||
|
baietzii,va salut si pe voi desi cam dezamagitzi voi in ultima vreme si acu am facut referire la vas care umbla cu cioace,cat despre gratisu,el e ok,un f bun ofertant,mereu prezent si apt pt acte de binesatisfacere.... numa ca nu pot sa ma decid care ...pt ca vas este o iubire mai veche iar gratis prea noua.....vad io... |
||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:43 |
||
Pai si? Ai gasit ceva prospaturi? Adu-i incoace sa-i testam si noi Sau ai fost la azil sa-l cauti pe tataie si acu zici ca ai umblat pt binele clubului?
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:44 |
||
laura spune repede gasit ceva garnita sunt suparata vas m-a abandonat asa ca trebuie sa gasesc repede ceva pt a-mi potoli clocoteala
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:46 |
||
| nu am gasit bata-i norocu de barbatzi,totzi stau ascunsi dupa perdele si cred ca isi fac ceva cu mana pe satisfactie la vederea pletelor mele despletite...in vant.....va spun io.....ca mi-a mirosit mie.... | ||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:50 |
||
irina,nu imi mai pomeni de tataie,ti-am spus ca e un subiect incheiat...e ca si cum ai suci cutzitul in inima mea again and again...,se poate????
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:52 |
||
of bine, hai ca nu-ti mai amintesc de el. Dar esti cam suspecta cu disparitiile astea indelungate. Nu cumva umbli dupa iubitul meu si al lui donty? Ia zi tu repede...
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:55 |
||
|
nu iubita,nu umblu dupe iubitul vostru ca nu mi-l trebuie .sac.Nu atata vreme cat e cu voi i meen. disparitiile mele sunt strans legate de necesitatzile mele de satisfacere pt ca atunci cand nu gasesc nimik pe toate forumurile,ma retrag intr-un coltz,ma despletesc si ma joc...cu jucarii. e bine acuma? satisfacuta irina mama? |
||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:59 |
||
|
Da iubita, m-am linistit. Cam plictiseala azi pe aici...nici o prospatura, nici o oferta noua...nimic nimic. Nu-mi place. Trebuie sa mai animam spiritele. Donty unde ai fugit? Pui de ceva ciorbita?
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 13:15 |
||
chiar asa,ce se intampla de e atata liniste?nu mai pot auzi linistea asta,cum as putea face sa urluuuuu????
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 13:34 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-11-06 13:34:16chiar asa,ce se intampla de e atata liniste?nu mai pot auzi linistea asta,cum as putea face sa urluuuuu???? CU MULTE ORGASME LAURA DRAGA CU MUUUUUULTE ORGASMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
||
|
gratuit89 Postat pe 6 Noiembrie 2008 13:44 |
||
gratu si nu iti zic gratuit ca nu da bine....gratu e mai ok...
|
||
|
matracucu Postat pe 6 Noiembrie 2008 13:47 |
||
Weeeeeee...asa va vreau Multe multe orgasmeeeee
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 13:58 |
||
|
ce-i mai oameni bunai dezmatul asta aici ? vreau si eu gratuit treci imediat inapoi vaz ca-ti faci de cap pe topicul cu orgasme adica si cu noi cum ramane gratuitttttttttttttttt
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Noiembrie 2008 13:58 |
||
E un topic cu orgasme?? hai si noi cu buzunarele acolo sa le umplem
|
||
|
irinaandreia Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ejaculare | 25 | De la: kudika_964580 8 Mai 2014 15:32 |
| Va rog sa imi dati un sfat! | 2 | De la: _black_betta_ 13 Decembrie 2010 04:20 |
| Topic pentru intrebari idioate .....!!!! | 371 | De la: cristiana_cris 25 Septembrie 2009 15:51 |
|
|
||
| Am nevoie de un sfat..... | 10 | De la: kudika007634 24 Noiembrie 2013 14:06 |
| IN PLOTESTI STRADA REPUBLICII LA POPESCU | 1 | De la: healthy007823 9 Octombrie 2010 09:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.