Mai multe
| caut caut.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:46 |
||
|---|---|---|
|
asta e topicul... http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19998/PUNCTUL-G/PUNCTUL-G-pagina-11.html oricum merita citit asa ca delectare in serile luuungi |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:47 |
||
|
Buna seara!!!!!!!!!!! Fetelor pe unde sunteti?? Pupici dulci pt voi
|
||
|
|
||
|
dana10bomboana Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:50 |
||
neatzaaaaaaaaaaaa fetelor nu-i nimeni pe acilea lauraaaaaaaaaaaaaa,irinaaaaaaaaaaaaa,bombooooooooooooooooooooo pe unde-mi umblati mai fetilor io vaz ca aseara a fost dezmat in regula fara mine dar acum gata la raport care cum stati cu satisfactia irinuca sa sti fato ca io tare cuminte fusei,de vas nu stiu nimic se pare ca m-a parasit cum a auzit ca sunt in clocot s-a speriat si a fugit asa ca am ramas fara obectul satisfactiuni mele nesatisfacute haideti mai fetelor pe unde umblati laura tu nu sti ca mi dor de tine treci repede aici ca am pt tine si pt celelalte fete bineneteles lui vas nu-i dau nimic pt ca vaz ca ne-a parasit iar la gratuit asa cum spuneam nu ma bag
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:20 |
||
|
donty iubita,iata-ma la apel,azi am o zi din aia din care sa nu iti doresti veci de veci... azi-noapte a venit al meu acasa dupa o tura cu baietzii si in loc sa ma lase sa dorm,s-a pus mai frate pe un sforait de iti crapa inima de nervi nu alta.l-am trimis de langa mine sa nu il mai vaz si sa nu il mai auz si uite asa m-am trezit cu fundul in sus azi. asa ca pazea bei astia care numa amagitzi fetili mele,ca jar mancatzi atzi...
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:26 |
||
|
unde e ema oare,iubita de ea,vreau sa o strang tare in brate si sa ii multzumesc,stie ea dc. iubita,remus e in al noualea cer,azi m-a bombardat cu zeci de intrebari,scumpul de el,e asa fericit si el...
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:29 |
||
|
Hello Sunt f suparata pe voi. V-am asteptat aseara si voi cine stie pe unde ati umblat dupa alte satisfactii. Chiar ma bate gandul sa-mi gasesc alt barbat fatal si alta blonda ca numai gura e de voi. Laura si Bombo unde sunt? Au fugit ca fetele(brunete) cu Gratuit sa le umple buzunarele de orgasme? |
||
|
irinaandreia Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:30 |
||
iubita mea irina vrei sa ma parasesti si tu laura nu esti singura al meu l-am rugat aseara pe la ora 22,00 sa merga pana in curte adica sa iasa din casa iar el s-a prefacut ca doarme asa ca si eu m-am prefacut ca dorm cand s-a trezit si avea chef sa umble la satisfactia fomeii sale asa ca rau de tot azi
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:42 |
||
|
unde e bombo??? eu cred ca ea inca se bucura cu vas ori cu gratis ca altfel ar fi aruncat un salut acilea,ceva....
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:48 |
||
|
daca tot nu-i nici un baiat la orizont haideti sa va povestesc ceva fetelor apropo de casnicie ,barbati si fraierele de noi (adica nevestele),spun fraiere deoarece de cele mai multe ori noi suntem cele ce credem in fericirea si onestitatea unei casnici(vorbesc in numele meu a nu se intelege altceva nu generalizez ca pe aici nu poti sa zici o vorba ca repede se ataca x si y ca ai facut referire la ei) |
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:56 |
||
Nu vreau sa te parasesc Dont. Tu macar ai rau de masina si ai o scza. Dar Vas... Bai eu suspectez ca Bombo a aparut ieri cu intentii nu tocmai curate ca azi au disparut si ea si masculii Din pacate am treaba azi pana peste cap si nu pot sa raspund mereu in timp util. Daca apare vreo prospatura nu-l impartiti repede intre voi. Ganditi-va si la mine
|
||
|
irinaandreia Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:58 |
||
| asa zilele trecute la birou binenteles eram pe kudika si ma amuzam copios citind ce se scria pe unele topicuri,intra juristul in birou (un tip spilcuit si tot timpul la 4 ace de ma si enerveaza cu perfectiunea asta a lui de parca ar fi tot timpul scos din cutie) si foarte zambitor vazandu-ma pe mine amuzata imi solicita o situatie pt un proces | ||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:02 |
||
|
siiiiiii? hai mai dontyyyy,zii odata.... pffff simt ca adie un vant de ceva suspect
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:09 |
||
tot nesatisfacut ati ramas?
|
||
|
anderson Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:11 |
||
|
irina,tu cu deductiile tale,intodeauna bunghesti la tzinta.... da si daca a fugit bombo cu amandoi.....o sa ii schimbam numele in alergata pt ca o sa o fugarim prin toate topicurile pana o sa ii fie stramt forumul......
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:13 |
||
|
andersonuleeeeeeeeeeeee staaaaaaaaaaaiiiii hai mai,ca mie tare imi place de tine,ma uitai la pozele tale si incepu sa imi bata inima a satisfactie iar discretzia o lua razna... vino icea shea si hai sa ne dam in barci,vrei??????
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:15 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-11-05 12:15:55andersonuleeeeeeeeeeeee e cam frig pt o plimbare cu barca ....nu crezi? |
||
|
anderson Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:23 |
||
|
ah,mai andersoane,cum refuzi tu...pai ne imbracam bine si vasleam io la inceput...pana oboseam o leaca..... ce ti-e si cu barbatzii..... |
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:30 |
||
nu mersi.....dar sincer nu vreau sa intru in clubul femeilor nesatisfacute... 2 motive: 1 nu-s femeie 2 sunt satisfacut ce pot sa zic bafta in cautarea satisfactiei virtuale.... |
||
|
anderson Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:41 |
||
feteloooor,am mai scapat unul. unde suntetzi,dc nu atzi venit sa il primim frumos,sa ii fie drag de noi si sa nu mai plece????doamne mai,da ce avetzi azi,pe unde bramburitzi?? irinaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dontyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bombooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:44 |
||
gata am revenit chesti nesatisfacute p-aci pe la birou imi solicitara nitel atentia
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:47 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-11-05 12:44:43feteloooor,am mai scapat unul. ai ramas singura in acest club.....aoleu... |
||
|
anderson Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:48 |
||
sory la d-ul anderson nu ma bag deoarece am avut ceva divergente in trecut asa ca laura acilea te descurci singuricaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:49 |
||
|
divergentze cu andersonu???? na,poi nu suna bine... andersonule,nu avea tu griji daca raman io singurica pe acilea pt ca ...chiar daca ma rezolv singura,nu e nici o problema,la fel ca la voi,masculii... donty iubita,da cum putea anderonu sa te supere,ca esti asa dulce,cum ar putea cineva sa
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:52 |
||
mergi cateva pagini pe acest topic in urma si o sa vezi despre ce a fost vorba (era prima oara cand ma loveam direct de rautate pe acest topic)asa ca am hotarat sa-l evit de acum incolo asa-i mai bine |
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:56 |
||
ma laura dar vas pe unde umbla oare nici un semn nimik de la el pe ziua de azi vasssssssssssssss iubire nu treci si pe la noi sa ne saluti vassssssssssssssss sa sti ca nu ma mai joc chiar acum merg sa fac un dus rece ca sa nu mai clocotesc ca vaz ca tu m-ai lasat balta |
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:58 |
||
|
plecat-rezolvat-intors da donty,am vazut unde impungea domnul anderson si unde eu,sa pun pace il invitai la o cafea cu ceva tarie in ea si nici pana in ziua de azi nu imi raspunsese.....ce maniere...
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:36 |
||
laura se pare ca pe ziua de azi doar noi doua suntem nestisfacute si sti care-i culmea tocmai noi alea maritate care-i explicatia mai fato?(eu una cred ca de la prea mult ni se trage nu ne mai multumim )
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:42 |
||
donty,io cred altceva....ca de noi doua doar gura e,ca stim noi cum sta treaba cu ai nostri barbatzi.... si mi-e ca din prea mult bun simtz ramaseseram noi doua singurice acilea prin bordel,ca uite,irina si bombo au ushchit-o fara sa zica nimik..... iti spun io,una e cu vas,alta e cu gratis sau poate sunt totzi impreuna...blestemeeeeeeeeeeee
|
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:47 |
||
|
daca au facut asa,sa plece cu ei fara noi atunci: SA VA ARZA FOCU UNGHIILE, SA VA PICE PARUL DOAR DIN CAP, SA VI SE COLOREZE DINTZII IN NEGRU, SA AVETZI DURERI DE SALE SI DE CALCAIE, SA VA MUSCATZI LIMBA SI PE URMA SA O INGHITZITI, SA AVETZI DIAREE 3 SAPTAMANI JUMATE..... si mai zii si tu donty ca ma doare gatu de cat racnii... |
||
|
matracucu Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna.. | 37 | De la: kudika439679 21 Mai 2012 23:16 |
| sex | 11 | De la: kudika164987 2 Mai 2010 20:09 |
| orgasm la masaj | 74 | De la: mirelap 24 Martie 2012 10:39 |
|
|
||
| Sperma trece prin haine? | 300 | De la: dusmanu_lu_Celina 20 Noiembrie 2010 17:57 |
| gravida sau nu? | 12 | De la: MoniqueM 13 Septembrie 2009 09:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.