Setari Cookie-uri

Va place sa fiti abordate ? si..cum reactionati ?

De la: Coman_, la data 2008-10-24 04:08:50
De la: Adela12, la data 2008-10-23 01:21:211 Nu imi place sa fiu abordata.
2 Reactionez cu indiferenta.
Nu conteaza daca suntem sau nu intr-o relatie? Poate pt tine, dar conteaza pt mine enorm Ce "frumos" gandeste Coman, baiatul cu "principiile".

--------

Bun, si care-i problema ce esti intr-o relatie ? Dimpotrva, imi place concurenta. E mai interesant. Iar tu ar trebuii sa fi fericita, pt a ai posibilitatea sa alegi! In fond, asta doriti, unele inconstient chiar.

Plus ca, vezi tu, multe dintre femei isi tin (unele se casatoresc chiar) pe langa ele 'baieti de treaba', de nevoie si pt PAD, pt ca sau pana cand gasesc un barbat adevarat care sa nu-i spuna tooata ziua "vai, ce frumoasa esti", "nu imi pot imagina viata fara tine", si alte exemple de..needyness.

Dragule , o femeie care are nevoie de un PAD ....nu asteapta sa fie agatata de un oarecare pe strada , si-l ia singura
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:13
De la: Coman_, la data 2008-10-24 11:30:15
De la: Alecsu, la data 2008-10-24 09:34:12lol: era suficient sa spui pupincurist

Le-am explicat cu cuvintele lor dar se pare ca unele nici asa nu pricep.

Sa priceapa ce anume ? ca daca tipa e casatorita sau implicata intr-o relatie si o agata cineva pe strada ar putea sa-l ia si pe respectivul pentru zile negreu sau cum ?

Sa-l tina pentru cazul in care partenerul oficial nu mai poate presta
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:15

Baby, pt detalii intreab-o pe Ema. Ea a tinut sa-mi dovedeasca ca e exceptia in ce priveste logica vs femeile ! Evident, a esuat.

Postat pe 24 Octombrie 2008 16:44
De la: Coman_, la data 2008-10-19 23:01:47
Intereseaza mai ales, abordarile facute PE STRADA si IN CLUBURI..

Deci:

1. Va plac abordarile in locurile enumerate (dar nu numai) ori ba ?
1. De regula, cum reactionati in astfel de situatii ?

1. In cluburi nu merg, pe strada depinde.
2. Depinde.
Kathara
Postat pe 24 Octombrie 2008 16:46
De la: Coman_, la data 2008-10-24 11:25:34

Ema, esti atat de grijulie in privinta vietii mele sexuale, incat ma simt, cum sa zic, coplesit!
parca esti ingerul (rau al) meu pazitor :)

Chiar e atat de greu sa intelegi macar o iota din ceea ce spun ?
sau esti tu putin (da numa' putin) tampitutza ?

a! vezi tu, in ce priveste inceperea vietii sexuale este o mare diferenta intre noi doi: eu cand o voi face va fi in deplina cunostinta de cauza din majoritatea punctelor de vedere, pe cand tu si cele din categoria ta ati facut-o probabil la repezeazala doar ca sa scapati de o 'povara' , ceea ce o fi lasat ceva urme de regrete.

De la mine ai o 2 bile albe!

efectiv ma enrveaza judecatile tale simplu si la obiect. tu faci tu dregi tu tu tu peste tot numai tu dai dovada de misoginism si de aroganta cred ca asta ai mai auzit pana acum.

ceea ce probabil n-ai mai auzit este ca.... pe mine personal nu ma intereseaza pielicica tipului cu atat mai mult virginitatea mea....de muuult trecuta.

doar ca vb in necunostiinta de cauza . si te exprimi .... in termeni care pana si pe un sfant l-ar scoate din toti pepenii.

nu cred ca vei fii in deplina cunostiinta de cauza atunci cand ai sa ti-o tragi prima oara dar te las pe tine sa vezi de ce anume.

iar despre cele din "categoria mea" te asigur eu ca ... una cel putin din acea categorie e fericita cu ce are intre picioare in serile luuungi si friguroase de iarna.

adica totusi am o relatie...spre deosebire de tine... o relatie care presupune mai mult decat sex, presupune incredere in partener, presupune intelegere si comunicare, presupune implicare, presupune sentimente de tot felul inclusiv furie si neputinta si ura si dragoste...etc pe cand sexul e doar cireasa de pe tort.

vezi scumpete ...diferenta dintre noi e ca... pe parcursul timpului am invatat sa imi respect partenerul pt ca si el face acelasilucru... tu inca mai generalizezi multe lucruri . eu vorbesc diar despre tine nu despre cei ca tine sau cei din categoria ta... tu vorbeste despre "cele din categoria mea" ..
pacat .... nu de alta dar cand ai sa cobori cu picioarele pe pamant.... o sa o faci la modul...dur.
sincer imi pare rau pt tine.
daca ai ceva cu mine vorbeste la persoana a 2-a singular nu te referi la altele...sau la cele ca mine... pt ca ... nu stii poate maine vei descoperii ca te-ai indragostit de una din "cele din categoria mea....."si atunci sa vezi ce tragedie....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 20:28
De la: Coman_, la data 2008-10-24 16:44:15

Baby, pt detalii intreab-o pe Ema. Ea a tinut sa-mi dovedeasca ca e exceptia in ce priveste logica vs femeile ! Evident, a esuat.

daca ti-as raspunde la replica asta probabil ca iar nu ai intelege absolut nimic pt ca te incapatanezi sa citesti din 2 in 3 si sa nu percepi esenta...

adica esti superficial.
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 20:30
iooooi uite ce am gasit!!!!

hai mai fetele sa ne mai dam cu parerea ca tare imi e dor de un misto ca lumea....
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-04 17:07:56iooooi uite ce am gasit!!!!

hai mai fetele sa ne mai dam cu parerea ca tare imi e dor de un misto ca lumea....

sa ne dam cu parerea despre ce ? sau cine ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:26
sincer ne-a cam plictisit personajul
googoodoll
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:31
pai lasa personaju...sau personajele... ma refer si la versiunea feminina...

hai sa ne dam cu parerea despre cei care ne agata... si modalitatile lor de a o face...pan' la urma poate iesi o aberatie faina....

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:33
De la: googoodoll, la data 2008-11-04 21:31:04sincer ne-a cam plictisit personajul

buna seara doamna.

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:34
deci , geo care sunt tehnicile tale de agatat????

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:36
politetea!

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:37
mai geo replica asta ucide din nou bunatate de topic... hai mai baga... altceva????

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:41
aaaa, mi-e leneee!!!
da' sa-ncerc totusi :-P
-singurica, singurica? ( desi e clar ca ai o destinatie bine definita si esti singura )
- -in traducere libera fluieraturi mitocanesti, si daca e in raza vizuala, facut smechereste cu ochiul
....ma mai gandesc
googoodoll
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:42
sa dea dupa mine cu bulgari de zapada...

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:43
Mie mi s-a spus : "Ce mi-as baga p.... in gura ta"

Super!!!! M-a dat gata, i-am dat si nr de tel!!!!

Norocul lui ca nu ma simteam prea bine, ca de obicei sunt in styare sa sar si la bataie la faze de-astea.

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:48
A! Si o faza care chiar mi-a placut (desi era clar ca tipul nu incearca sa ma agate): eram in metrou si la o statie, in timp ce cobora, a trecut un tip pe langa mine si mi-a zis "Esti foarte frumoasa"

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:49
El , cu o vizibila dorinta de a afla cat este ceasul ,te opreste din mers si iti pune intrebarea intrebatoare :
,,spune-mi si mie te rog frumos ce mananci de arati atat de bine''

Sau
,,Nu te supara , la cat iesi de la munca azi ca sa stiu la ce ora sa vin sa te iau''
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:50
iris

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:51
eu fugeam ca dracu de tamaie cand mi-a spus unul ft sincer si serios "vreau sa fii mama copiilor mei" a fost groaznic, am avut cosmaruri...peste un timp am patit-o din nou, cu altul, am ramas marcata...

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:53
mie mi-a placut tare un tip care, fara sa se opreasca, in momentul cand a trecut pe langa mine, mi-a spus doar :Felicitari !, si a trecut zambind mai departe :)
googoodoll
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:55
siii? nu te-ai intors dupa el?

Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:02
ar fi fost pacat sa stric perfectiunea momentului :)
googoodoll
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:06
Pe mine m-a marcat un florar de vreo 17 ani care pur si simplu mi-a intins o floare cand treceam pe langa el.
,,sa moara mama ce bine arati ( mama lui cred ca era langa el ) ia te rog frumos floarea asta de la mine si nu mai fi suparata''

Nu stiu care a fost faza de i s-a parut lui ca eram suparata cert e ca mi-a mers bine toata ziua
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:07
iar am stricat topicul, geo e tartorul :-P
era vorba de abordari stupide parca?
googoodoll
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:12
dar Coman vrea sa invete...era vorba de abordari pe strada sau in cluburi...noh, nu-mi place...sa na intoarcem la ale noastre : abordari in supermarket...de la raionul de electrocasnice pana la dulciuri am ajuns in 45 de minute, erau multe pe lista de cumparaturi, abia acolo ma anunta prietena mea ca se tine unul dupa fusta mea de la intrare, nu am observat? la un moment dat nu mai rezista saracul si se opreste in fata cosului, ce nu as fi dat pt un asemenea tip acum vreo 10 ani!!!!! eram nearanjata, nemachiata, intr-o rochita si balerini tricotati si se agata unul din asta de mine???? unde mama ai umblat acum 10 ani? probabil in scoala generala, ma gandeam...

Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:20
cea mai stupida si des intalnita abordare, devenita clasica :te stiu de undeva?

Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:21
oktober, a dreaq sincronizare!
pai acum ce avea? era prea tarziu???
googoodoll
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:23
De la: googoodoll, la data 2008-11-04 22:12:32iar am stricat topicul, geo e tartorul :-P
era vorba de abordari stupide parca?

Stupide sa fie
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e bine ce fac? 28 De la: liliana2005 10 Aprilie 2010 16:27
Minciuna sau pur si simplu prostie? 124 De la: nicota 1 Aprilie 2010 11:13
barbatii raci 90 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53
se gandeste la despartire cumva? 26 De la: barda_ 18 Septembrie 2011 23:25
ARE CINEVA o solutie? 40 De la: greierash 30 Iunie 2009 10:21