Setari Cookie-uri

Va place sa fiti abordate ? si..cum reactionati ?

Eu zic sa ne dai exemple concrete des[re femeile din viata ta. Nu teorii, ca la teorie toata lumea e buna..la practica, mai greu

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:26
iris ti-am speriat virginelul...
imi cer scuze ca ti-am facut baietelul sa fuga la somnic...
ma ierti????

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:27
cine mai vb ma cu asta care ne a aratat clar ca nu era ea in poze? acum si a pus alta! cine stie ce pocitura oi fi! nu stiu cum mai ai tupeul s a vorbesti! cred ca esti distrusa de draci si de frustrare n ai prieteni in viata reala si simti nevoia sa te bage lumea in seama pe siteuri unde nu te cun nimeni personal! asta reiese din comport tau! strambatura ce esti !
puffulete
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:27
Te iert ema,oricum a inceput sa se dea in barci mai mult decat trebuie

Initial am crezut ca a deschis topicul ca sa se puna baiatu la punct cu metodele de agatare ,de aia am si postat singura metoda care chiar m-a atras ....fata de alte chestii care te opresc pe strada si te intreaba ce mananci de arati atat de bine

eu-s curioasa ce mimoza se ascunde in spateele nick-ului alecs
iris_4_ever
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:29
ei nah, ...initial am crezut si eu ca s-a mai dat pe brazda dar urla aroganta in el mai ceva ca la inceput mie imi pare misogin rau de tot
si asta este singurul defect pe care nu il pot ierta unui barbat fie el si virginel....

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:31
Primeste prea multa atentie pt nimic...

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:32
mai daca ar fii doar virginitatea de vina cred ca mi-ar place sa astept sa vad cum da cu capul de toti peretii vietii alea reale nu asta virtuala....
dar e mult prea plictisitor deja si cred ca il voi folosi doar pt a ma distra de .... acele replici inteligente si pl;ine de experienta pe care le trage uneori o sa-mi permit sa i-l mai si contrazic cu niste chstiuni marunte asa cum ar fii niste citate din propriile elucubratii nazale....dar tot pt divertisment
lupul schimba parul dar naravul ,ba!

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:40
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 00:40:06mai daca ar fii doar virginitatea de vina cred ca mi-ar place sa astept sa vad cum da cu capul de toti peretii vietii alea reale nu asta virtuala....
dar e mult prea plictisitor deja si cred ca il voi folosi doar pt a ma distra de .... acele replici inteligente si pl;ine de experienta pe care le trage uneori o sa-mi permit sa i-l mai si contrazic cu niste chstiuni marunte asa cum ar fii niste citate din propriile elucubratii nazale....dar tot pt divertisment
lupul schimba parul dar naravul ,ba!

deci pana acum il luai i serios cat de cat?

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:41
pt cateva minute nu de alta dar nu era sa pierd emisiunea lui mircea badea pt aberatiile alea.....

acu mi-am revenit la concentrarea initiala si ma iau de toate cele....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:42
Mai am o tigara si ma culc.
Am vazut, cand ma intorceam acasa,
un echipaj SMURD, o motocicleta rupta
in doua, ambulante...
Poate sa para
cea-mai-stupida-intrebare-de-pe-kudika.ro:
dar de ce nu poti agata pe cineva in momente?
De ce picking-up incepe in strada si se termina in
strada, intr-un club, motel, etc?
Si de ce povestile
serioase isi au timpul lor, discutiile lor inerente,
potrivirile si destinul lor aiuritor? De-asta poti sta cu cineva zece ani, fara sa te casatoresti, sau sa te muti impreuna dupa prima saptamana de vorbit la telefon.

Asta cu vrajitul tipelor pe strada e ca si cum te-ai da mare ca poti lua un taximetrist in Bucuresti din Romana pana in Rosetti, cu accent italian sau mai cine stie ce...
OMG
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:48
De la: OMG, la data 2008-10-21 00:48:36Mai am o tigara si ma culc.
in doua, ambulante...
Poate sa para
Si de ce povestile
potrivirile si destinul lor aiuritor? De-asta poti sta cu cineva zece ani, fara sa te casatoresti, sau sa te muti impreuna dupa prima saptamana de vorbit la telefon.

Asta cu vrajitul tipelor pe strada e ca si cum te-ai da mare ca poti lua un taximetrist in Bucuresti din Romana pana in Rosetti, cu accent italian sau mai cine stie ce...

subscriu

Postat pe 21 Octombrie 2008 00:51
randul 7: "in asemenea momente".
OMG
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:51
in doua, ambulante...
Poate sa para
Si de ce povestile

wow

ete comane...un baiat citi si care tinde sa cunoasca femeile si care nu generalizeaza...

evident ca subscriu si eu cu permisiunea voastra.

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:09
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 01:09:58
in doua, ambulante...
Poate sa para
Si de ce povestile

wow

ete comane...un baiat citi si care tinde sa cunoasca femeile si care nu generalizeaza...

evident ca subscriu si eu cu permisiunea voastra.

Hehe. Ce ti-e si cu tendintele astea!
OMG
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:17
Altfel Comane tata, ca-mi dadui si eu seama ca esti virgin,
ia tata niste sampon, unge-o bine
si vezi sa nu lesini!

No offence!

OMG
Postat pe 21 Octombrie 2008 01:19
De la: OMG, la data 2008-10-21 01:19:26Altfel Comane tata, ca-mi dadui si eu seama ca esti virgin,
ia tata niste sampon, unge-o bine
si vezi sa nu lesini!

No offence!

sa fie cu ph neutru ca altfel poate produce iritatii

Postat pe 21 Octombrie 2008 12:59
iris_4_ever
Postat pe 21 Octombrie 2008 21:30
De la: Rahim, la data 2008-10-21 21:24:28Coman e cel mai tare. Catango mars la f.... sa te destresezi

Un musulman obsedat de mine, what a shock! Probabil vrea umbra a vreuneia care nu mi-a facut fata pe forum. Mi-s populara, nu-i asa muslima?
Kathara
Postat pe 21 Octombrie 2008 21:57
De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:15:56
DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE se traduce ATRACTIE SEXUALA la prima vedere ! - valabil in cazul ambelor sexe).

Eu prefer "DORINTA LA PRIMA VEDERE".

De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:15:56
Auzi multe femei spunand ca barbatii sunt porci si ca vor doar un singur lucru: sex. Bun, dar cum se explica aceasta SCUZA a lor ?

Parerea mea este ca femeile care spun treaba asta nu cunosc foarte bine barbatii.

Nu cred ca mai are rost sa insisti pe subiectul asta. Eu sunt de parere ca majoritatea femeilor s-ar lasa abordate pe strada insa conditionarea sociala si a teama de a nu fi etichetate ca fiind "prea usoare" le dicteaza sa nu recunoasca acest lucru.
OrizonturiDeschise
Postat pe 22 Octombrie 2008 14:25
De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 22:57:06
...chiar nu-s atrasa de agenti de paza draguta. Am fost administrator de la o firma de paza si protectie si stiu cam ce tipuri de barbati se invart pe acolo asa ca valea

Nu vreau sa par necioplit "draguta", dar daca o sa continui sa te lauzi cu ..realizarile profesionale o sa atragi in viata ta numai barbati care sunt interesati doar de contul tau bancar si care constransi de lipsa altor optiuni ar fi dispusi sa se aseze cu o femeie careia ii lipseste simtul umorului.

Oh... si nu mai imi spune ce sa fac... ca nu sunt insurat cu tine.

Bye.
OrizonturiDeschise
Postat pe 22 Octombrie 2008 14:42
1 Nu imi place sa fiu abordata.
2 Reactionez cu indiferenta.
Nu conteaza daca suntem sau nu intr-o relatie? Poate pt tine, dar conteaza pt mine enorm Ce "frumos" gandeste Coman, baiatul cu "principiile".

Postat pe 23 Octombrie 2008 01:21
De la: Kathara, la data 2008-10-21 21:57:23
De la: Rahim, la data 2008-10-21 21:24:28Coman e cel mai tare. Catango mars la f.... sa te destresezi

Un musulman obsedat de mine, what a shock! Probabil vrea umbra a vreuneia care nu mi-a facut fata pe forum. Mi-s populara, nu-i asa muslima?

Lasa-i Kathara. Cine se aseamana se aduna. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere.

Postat pe 23 Octombrie 2008 02:39
De la: Alecsu, la data 2008-10-22 14:42:32
De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 22:57:06
...chiar nu-s atrasa de agenti de paza draguta. Am fost administrator de la o firma de paza si protectie si stiu cam ce tipuri de barbati se invart pe acolo asa ca valea

Nu vreau sa par necioplit "draguta", dar daca o sa continui sa te lauzi cu ..realizarile profesionale o sa atragi in viata ta numai barbati care sunt interesati doar de contul tau bancar si care constransi de lipsa altor optiuni ar fi dispusi sa se aseze cu o femeie careia ii lipseste simtul umorului.

Ma poti acuza de orice mai putin de lipsa umorului nu , cred ca sunt suficient de mare incat sa imi dau seama de diferenta dintre o gluma si o ironie

De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 00:33:43
O singura abordare pe strada mi-a facut placere si chiar am apreciat modul in care a facut-o.

Eu mergeam la birou , distanta dintre casa mea si birou era de cel mult 7 minute de mers lejer.

Trece o masina pe langa mine , vad ca incetineste ,coboara soferul si se indreapta catre mine vizbil fiind faptul ca dorea sa ma intrebe ceva.
Se prezinta si isi cere scuze pentru modul in care o face si pentru ca m-a oprit pe strada dar neavand prieteni comuni alta solutie nu are la indemana,

Eu stateam si ma uitam ca tuta nestiind exact ce doreste tipul de la mine.
Pana mi-a picat mie fisa tipul deja mi-a spus ca ar mai fi fost o solutie ...sa ma urmeareasca pana la birou si sa ceara acolo detalii despre mine

Am inceput sa zambesc si i-am explicat frumos ca sunt implicata intr-o relatie.
Asta a fost cea mai interesanta abordare

Pe vremea aia eram director de publicitate la un cotidian national

De la: Alecsu, la data 2008-10-20 09:45:32
Iris draga, trebuie sa arati ....devastator... in trening daca tipul ala de la securitate a riscat sa faca accident si sa-ti intrerupa joggingul de dimineata ca sa se bage in seama cu tine.

Daca asta ti se pare tie ca ar fi o gluma si de aici ai tras concluzia ca-mi lipseste simtul umorului .....e clar , te pricepi la glume cum ma pricep eu sa fac mancare

De la: Alecsu, la data 2008-10-20 19:00:11IRIS, data tot te-ai dat de gol ca mi-ai spionat profilul, poate ne spui ce te atrage asa de mult la agentii de paza?

Nu ma laudam cu realizarile profesionale , doar iti explicam ca stiu cam ce fel de studii au si de ce-s in stare agentii de paza avand in vedere ca am lucrat in domeniu
iris_4_ever
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:25
Ok... hai sa ingropam securea razboiului si sa incercam sa fim prieteni... mai mult nu cred ca o sa mearga pentru ca nu as accepta niciodata langa mine o femeie care sa nu stie sa gateasca
OrizonturiDeschise
Postat pe 23 Octombrie 2008 16:57
De la: Adela12, la data 2008-10-23 01:21:211 Nu imi place sa fiu abordata.
Nu conteaza daca suntem sau nu intr-o relatie? Poate pt tine, dar conteaza pt mine enorm Ce "frumos" gandeste Coman, baiatul cu "principiile".

--------

Bun, si care-i problema ce esti intr-o relatie ? Dimpotrva, imi place concurenta. E mai interesant. Iar tu ar trebuii sa fi fericita, pt a ai posibilitatea sa alegi! In fond, asta doriti, unele inconstient chiar.

Plus ca, vezi tu, multe dintre femei isi tin (unele se casatoresc chiar) pe langa ele 'baieti de treaba', de nevoie si pt PAD, pt ca sau pana cand gasesc un barbat adevarat care sa nu-i spuna tooata ziua "vai, ce frumoasa esti", "nu imi pot imagina viata fara tine", si alte exemple de..needyness.

Postat pe 24 Octombrie 2008 04:08
lol: era suficient sa spui pupincurist
OrizonturiDeschise
Postat pe 24 Octombrie 2008 09:34
De la: Coman_, la data 2008-10-24 04:08:50
De la: Adela12, la data 2008-10-23 01:21:211 Nu imi place sa fiu abordata.

--------

Bun, si care-i problema ce esti intr-o relatie ? Dimpotrva, imi place concurenta. E mai interesant. Iar tu ar trebuii sa fi fericita, pt a ai posibilitatea sa alegi! In fond, asta doriti, unele inconstient chiar.

Plus ca, vezi tu, multe dintre femei isi tin (unele se casatoresc chiar) pe langa ele 'baieti de treaba', de nevoie si pt PAD, pt ca sau pana cand gasesc un barbat adevarat care sa nu-i spuna tooata ziua "vai, ce frumoasa esti", "nu imi pot imagina viata fara tine", si alte exemple de..needyness.

iar tinzi sa generalizezi .
iar ma calca pe nervi psihologia asta de 2 bani ,nici macar de 2 lei pe care o afisezi in cunoasterea femeilor.
cred ca ti s-a explicat pana acum de foarte multe ori.

F U T E - T E SI PE URMA VORBESTE.

ceea ce spui ,cred ca inca o data marepet seamana foarte mult si ca limbaj si din punct de vedere conceptional cu ceea ce scrie "miaiela".... deci popti sa imi psui paranoia de pe acum dar nu te juca mai mult decat "iti permite timpul....."

coman ai numai bile negre de la mine pana acum .

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 09:43

Ema, esti atat de grijulie in privinta vietii mele sexuale, incat ma simt, cum sa zic, coplesit!
parca esti ingerul (rau al) meu pazitor :)

Chiar e atat de greu sa intelegi macar o iota din ceea ce spun ?
sau esti tu putin (da numa' putin) tampitutza ?

a! vezi tu, in ce priveste inceperea vietii sexuale este o mare diferenta intre noi doi: eu cand o voi face va fi in deplina cunostinta de cauza din majoritatea punctelor de vedere, pe cand tu si cele din categoria ta ati facut-o probabil la repezeazala doar ca sa scapati de o 'povara' , ceea ce o fi lasat ceva urme de regrete.

De la mine ai o 2 bile albe!

Postat pe 24 Octombrie 2008 11:25
De la: Alecsu, la data 2008-10-24 09:34:12lol: era suficient sa spui pupincurist

Le-am explicat cu cuvintele lor dar se pare ca unele nici asa nu pricep.

Postat pe 24 Octombrie 2008 11:30
De la: Alecsu, la data 2008-10-23 16:57:57Ok... hai sa ingropam securea razboiului si sa incercam sa fim prieteni... mai mult nu cred ca o sa mearga pentru ca nu as accepta niciodata langa mine o femeie care sa nu stie sa gateasca

Ma uimesti
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Job'uri de vara 2 De la: desi_desiree 9 Iulie 2010 04:00
Te caut pe tine !!! 260 De la: Constantin_Alexandru_2 18 Iulie 2013 23:46
cat tine dragostea? 140 De la: coffeeta 15 Iunie 2009 13:25
Ce merita astfel de barbati?? 87 De la: kudika_33162 13 Iunie 2013 07:06
Sotul are fantezii ciudate 20 De la: 26 Mai 2014 07:27