De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:15:56
Heaven, sa inteleg ca (si) tu esti irezistibila ? :P
Stiti, cred ca astfel de fete -care au impresia ca au un fizic, de invidiat (de alte femei, evident)- au impresia ca e suficient ca sa-l faca KO pe un tip si sa-l bage deja in pozitia de SUBSERVIENT, dupa care sa'l manevreze cum vor..Vedeti voi, asta e valabil cu cei -majoritatea, de fapt- care cad in capcana asta (si cu 'baietii de treaba', normal).
cred ca incep sa te recunosc in postarile miaielei....cum spune iris, generalizarea si cu faza cu baietii de treaba chiar m-ai dat gata...serios .
Dar cum stau lucrurile cu femeile astea ?
Cum percep barbatii si femeile fizica ?
Simplu..Barbati sunt atrasi in principal VIZUAL. La vederea unei femei frumoase sau a unor parti ale corpului ei(vorba lu' Iris si a lu' Heaven, a se vedea decolteul..mai ales!), stimulul vizual merge direct in creier si creaza aproape instantaneu excitatie sexuala la un barbat (iata motivul pentru care expresia DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE se traduce ATRACTIE SEXUALA la prima vedere ! - valabil in cazul ambelor sexe).
asta de unde vine???proprie experienta??? cercetare de piata???suna a reclama la papusi gonflabile...
Femeile in schimb se excita CEL MAI PUTIN VIZUAL. La femeie toate cele 5 simturi, plus cel de-al saselea, lucreaza impreuna pt a crea atractia si exitarea sexuala.
cum nu esti femeie ma intreb cum anume iti permiti o generalizare de genul asta?????
in plus de asta , daca tu inca nu ai avut de a face sexual cu o fata spune-mi si mie te rog frumos care cercetator care psiholog sau mai bine care individ si-a permis o asemenea aberatie ????? nu de alta dar pana si un copil de 14-15 ani te poate contrazice cu cele mai simple argumente...
Ceea ce este amuzant e faptul ca, dandu-si seama inca din adolescenta ca prin aspectul lor fizic au o putere destul de mare asupra barbatilor, majoritatea femeilor isi pun la punct fizicul cu ajutorul intregului arsenal ce le sta la dispozitie (moda, cosmetice, operatii estetice).
mai trandavel ce vb tu acolo mai ciumpalacule??? pai mie de operatii estetice imi arde???? la dracu ca prefer platfusul meu mamar in locul unor silicoane...nu e asta idealul meu in viata cu atat mai putin ma incadrez din nou intr-o generalizare de 2 lei
Asta functioneaza, dar PE TERMEN SCURT...Partea mai nasoala e ca prin acest mod de preocupare exclusiva de aspectul fizic, fata sau femeia acceseaza doar partea de mamifer (!) din fiecare barbat, iar din punctul asta de vedere nu trebuie sa isi faca griji, pt ca vor primii ceea ce vor..
ma daca nu te juri pe rosu nu te cred....dar tu de comunicare nu ai auzit????sau numa' de pitzi ai parte????
apropo cam cati ani ai???
Auzi multe femei spunand ca barbatii sunt porci si ca vor doar un singur lucru: sex. Bun, dar cum se explica aceasta SCUZA a lor ?
Multe femei, cand isi doresc o relatie cu un barbat, il atrag sexual si apoi amana sexul in ideea ca daca sta cu ea fara sa primeasca sex inseamna ca o place si pentru alte lucruri, CEEA CE ESTE FALS. Un barbat care va vrea sa faca sex cu o femeie va face multe, pt ca barbatii sunt prin natura lor vanatori si nu se vor simti deranjati sa astepte prada sa le pice in bataia pustii.
si cu baietii de treaba cum ramane??? ii bagamsi pe ei in aceesi oala????
Asadar, dupa ce amana sexul o vreme, femeile se hotararsc ca barbatul MERITA si, in sfasit decid "sa se daruiasca". Perfeeeect.Numai ca se trezesc parasite la scurt timp...Si apoi nu gasesc sa spuna decat ca barbatii sunt porci si vor doar un singur lucru.
Da, barbatii sunt porci si vor doar un singur lucru cu acele femei care NU POT SA OFERE NIMIC MAI MULT DECAT SEX ! :)
Daca un barbat iubeste cu adevarat o femeie, o respecta si o apreciaza pentru calitatile ei intelectuale, psihice si spirituale, acea femeie poate sa faca sex cu un barbat la prima intalnire si el va ramane cu ea pentru ceea ce reprezinta ea ca om.
Dar foarte multe femei, din cauza educatiei lor deficitare la acest capitol, se straduiesc sa arate bine neglijand celelalte aspecte care tin de fiinta feminina si, astfel, ajung in situatia de a nu mai putea oferii decat un singur lucru: sex. De aici deriva drama multor femei care cer multe, insa nu primesc pt ca ele la randul lor nu prea au ce sa ofere. Daca o femeie nu stie altceva decat sa isi etaleze calitatile fizice pt ca vede (si simte) ca asta îi excita pe barbati si îi aduce atentie si alte lucruri pe termen scurt, INDIFERENT ca face sex la prima intalnire sau dupa ce tine in sah un barbat 2 ani, ORICUM NU VA PUTEA TINE langa ea un barbat intr-o relatie autentica si implinita.
Astfel privite lucrurile, iti poti da seama instantaneu de stadiu de evolutie la care ne aflam..Avem femei care cer experiente emotionale bogate, fizice, psihice, spirituale, insa tot ce fac ele este sa isi etaleze calitatile fizice pentrui a cucerii barbatii. Multe femei nu realizeaza ca daca doar arata bine, genmereaza atractie sexuala intr-un barbat care poate parea indragostit si prins pe viata inainte de a o avea, dar dupa sex vraja se destrama. Femeile ar trebuii sa invete sa-si foloseasca si alte trasaturi daca vor ca barbatul sa raman pe acolo si dupa sex.
bun, m-am cam extins acuma, desi vroiam sa ma refer mai ales la continutul realitatii unei femei , dar o lasam pe alta data
de restul aberatiilor m-am saturat sa le comentez ca nici macar un pusti de 14 ani nu ar spune ceva mai fals si mai prostesc serios ...si fara sa imi cer scuze este parerea mea... postul asta nu isi are nici un sens.
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Octombrie 2008 23:51
|
De la: mia_bela, la data 2008-10-20 23:48:07De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-20 22:44:381. urasc absolut orice fel de abordari pe strada.de aceea cand ies indiferent de destinatie muzica de la mp3 imi cam urla in urechi si nici complimente nici insulte nu am cum sa le aud.
2. daca totusi observa ca vreunul isi da de lucru sa imi spuna ceva scot O casca dintr-o ureche si politicos il intrewb daca doreste ceva anume, deja gluma facuta e rasuflata pt ca nu am auzit-o de prima oara asaa ca probabil ca in majoritatea cazurilor.... va spune "nimic" si pot sta linistita ....chiar nu era nimic important
in cluburi merg impreuna cu prietenele si suntem destul de multe ...iar mie imi place low profile deci slabe sanse sa ma agate careva in club,am prostul obicei sa refuz absolut orice fel de invitatie venita de la absolut orice barbat cu care nu am venit in clubul respectiv.
din principiu si de obicei.
Tu sigur ai visat ca te-a abordat vreun tip pe strada ca in viata reala ma indoiesc ca ti s-a intamplat. Ia un somnifer si viseaza mai mult , te simti si tu bine si ne scutesti si pe noi de prezenta ta pe aici
vaaai tu pitzi poanca mamii dar chiar ai ceva de facut in seara asta...serios
uite poate totusi pt replica ta inteligenta coman o sa te bage in seama.
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Octombrie 2008 23:53
|
De la: Georgia99, la data 2008-10-20 23:38:57By the way..ca tot te legi tu de femei. Sa iti povestesc o intamplare dintr-un club.
Am iesit cu fetele doar, fara baieti. Frumoase, aranjate, scopul nu era de a agata, ca avem iubiti, dar barbatilor le curg balele oricum. Si ghici cine vine ca sa ne abordeze, sa ne invite sa ne distram impreuna. O cunostinta, un tip foarte dragut, casatorit de cateva luni cu o foarta buna prietena din copilarie. Ce parere ai despre asta ?
L-am refuzat elegant si s-a rugat toata seara de mine sa nu suflu o vorba
Ce parere crezi ca am ? "baiat de treaba" toata ziua.. Unii nu se vindeca de virusul asta toata viata, chiar daca se casatorsc de 100 de ori.
|
|
|
Postat pe 20 Octombrie 2008 23:54
|
De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 00:33:43
O singura abordare pe strada mi-a facut placere si chiar am apreciat modul in care a facut-o.
Eu mergeam la birou , distanta dintre casa mea si birou era de cel mult 7 minute de mers lejer.
Trece o masina pe langa mine , vad ca incetineste ,coboara soferul si se indreapta catre mine vizbil fiind faptul ca dorea sa ma intrebe ceva.
Se prezinta si isi cere scuze pentru modul in care o face si pentru ca m-a oprit pe strada dar neavand prieteni comuni alta solutie nu are la indemana,
Eu stateam si ma uitam ca tuta nestiind exact ce doreste tipul de la mine.
Pana mi-a picat mie fisa tipul deja mi-a spus ca ar mai fi fost o solutie ...sa ma urmeareasca pana la birou si sa ceara acolo detalii despre mine
Am inceput sa zambesc si i-am explicat frumos ca sunt implicata intr-o relatie.
Asta a fost cea mai interesanta abordare
|
iris_4_ever Postat pe 20 Octombrie 2008 23:55
|
De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:50:18De la: heaven_gate, la data 2008-10-20 23:31:26aaa si inca ceva.............ma dezgusta barb care ar face orice sa atraga o fata...in cel mai penibil mod .....revin care tine de mahala.....la nici o fata nu ii plac astfel de gesturi.......eu cred ca ai practicat astfel de interjectii .....si ti s-a dat ignore si acum vrei sa afli dc?.....ai primit si raspuns dragutza.......nu ma face sa devin iar ironica.......apreciez sinceritatea ta dar cateodata o dai in nesimtire...intreci orice limita......
Of of..greu cu logica la femei, la majoritatea dintre ele. Dar, e natural sa fie asa.
Heaven n-ai decat sa o dai din nou cu "ironiile", ca m-as distra de minune..
Heaven, Iris, Georgia..inteleg ca tendinta e sa va aparati demnitatea acuma. De..inteles. Dar eu nu am facut referire la niciuna dintre voi cand am scris mai sus despre chestia respectiva.
Auzi, cica la Iris, ca nu stiu cum arata Heaven si mai nu stiu ce. Pai, d'le sincer nu ma intereseaza, ci doar am zis concluziile mele si ceea ce am constatat in legatura cu chestiunea supusa discutiei, desi am cam derivat putin.
Si degeaba contestati voi ca ceea ce am spus nu e in general adevarat, ca n-are sens. mai rar puterea de a recunoaste cum stau lucrurile in realitate! deci, nu ma mira reactiile voastre.
din nou aroganta...
mai baiete tin sa te anunt ca tu ai pus o intrebare cum dracu sa nu te intereseze ce spun cei care iti raspund??
asta inseamna ca cei care ti-au raspuns vorbesc degeaba ca tu ai deja concluziile trase
tipic miaielei...
deci ce se aseamana se aduna....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Octombrie 2008 23:57
|
Mia , daca tie iti arde de luat initiativa cand esti in drum spre birou e alta problema acu de ce te faci ca nu pricep ce spun ?
|
iris_4_ever Postat pe 20 Octombrie 2008 23:57
|
Ema, hai nu te face proasta.. sunt lucururi atat de simple incat ar trebuie sa le intelegi (sau ba ?), atat de simple incat pt unii sunt dintre cele mai complicate..
Ce am spus eu e un mod de gandire si de a vedea lucrurile un pic diferit, iar cei care merg in sens unic, evident ca nu au cum sa inteleaga.
in fine
|
Postat pe 20 Octombrie 2008 23:59
|
asta in caz ca nu ti-a picat fisa la ce ma refeream mai devreme
Poti avea surpriza sa dai peste una buna in draci ( din punct de vedere fizic evident ) si sa nu ai nici cea mai mica emotie cand esti in fata ei pentru ca sarmana fatuca nu exprima nimic sau poti da peste o tipa normala dar care sa-ti dea palpitatii doar pentru ca stie cum sa te priveasca .....offf
|
iris_4_ever Postat pe 21 Octombrie 2008 00:00
|
De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 23:57:29Mia , daca tie iti arde de luat initiativa cand esti in drum spre birou e alta problema acu de ce te faci ca nu pricep ce spun ?
Ei Iris , te tachinam si eu putin ca-mi esti simpatica tu
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:02
|
De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:59:37
Ema, hai nu te face proasta.. sunt lucururi atat de simple incat ar trebuie sa le intelegi (sau ba ?), atat de simple incat pt unii sunt dintre cele mai complicate..
Ce am spus eu e un mod de gandire si de a vedea lucrurile un pic diferit, iar cei care merg in sens unic, evident ca nu au cum sa inteleaga.
in fine
nu eu iti spun doar ca mie personal mi se pare ilogic ca tu sa pui o intrebare sa ceri raspunsuri si sa dai cu mucii in fasole spunand ,citez:
Pai, d'le sincer nu ma intereseaza, ci doar am zis "concluziile mele" si ceea ce am constatat in legatura cu chestiunea supusa discutiei, desi am cam derivat putin.
Si degeaba contestati voi ca ceea ce am spus nu e in general adevarat, ca n-are sens. mai rar puterea de a recunoaste cum stau lucrurile in realitate! deci, nu ma mira reactiile voastre.
ultima fraza m-a dat gata....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Octombrie 2008 00:02
|
De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:59:37
in fine
Coman , poti s-o faci nu te sfii ca si asa nu se simte
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:03
|
Mai Comane tata, frumos le mai zici.
Mei, o femeie trebuie "regulata" in creier, ca sa tina toate celelalte.
Altfel e in vain...
Take care.
|
OMG Postat pe 21 Octombrie 2008 00:03
|
De la: Alecsu, la data 2008-10-20 22:24:37Da chiar kristinica, ce inseamna la tine "Sunt rea rau."? Ai torturat animale cand erai mika sau ceva de genu? Ah... si te respect ca ai fost sincera cu noi si ai recunoscut adevaratul motiv pentru care mergi intr-un club.
respect: heaven_gate.
Buey alecsu, numele meu nu este Kristina, te trimit sa-mi mai citesti nick-ul o data
Cat despre expresia mea "sunt rea rau", imi cer scuze de alaturarea nefericita, mi-a scapat si mie Cine are minte sa inteleaga, intelege.
Si daca pentru tine a fi rau inseamna sa torturezi animale, pai atunci sunt buuuunaa
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:04
|
De la: OMG, la data 2008-10-21 00:03:58Mai Comane tata, frumos le mai zici.
Altfel e in vain...
Take care.
aoleooo, mai usor ca ma doare burta de ras
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:07
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-20 23:57:02De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:50:18De la: heaven_gate, la data 2008-10-20 23:31:26aaa si inca ceva.............ma dezgusta barb care ar face orice sa atraga o fata...in cel mai penibil mod .....revin care tine de mahala.....la nici o fata nu ii plac astfel de gesturi.......eu cred ca ai practicat astfel de interjectii .....si ti s-a dat ignore si acum vrei sa afli dc?.....ai primit si raspuns dragutza.......nu ma face sa devin iar ironica.......apreciez sinceritatea ta dar cateodata o dai in nesimtire...intreci orice limita......
Of of..greu cu logica la femei, la majoritatea dintre ele. Dar, e natural sa fie asa.
Heaven, Iris, Georgia..inteleg ca tendinta e sa va aparati demnitatea acuma. De..inteles. Dar eu nu am facut referire la niciuna dintre voi cand am scris mai sus despre chestia respectiva.
Auzi, cica la Iris, ca nu stiu cum arata Heaven si mai nu stiu ce. Pai, d'le sincer nu ma intereseaza, ci doar am zis concluziile mele si ceea ce am constatat in legatura cu chestiunea supusa discutiei, desi am cam derivat putin.
din nou aroganta...
mai baiete tin sa te anunt ca tu ai pus o intrebare cum dracu sa nu te intereseze ce spun cei care iti raspund??
asta inseamna ca cei care ti-au raspuns vorbesc degeaba ca tu ai deja concluziile trase
tipic miaielei...
deci ce se aseamana se aduna....
Incredibil..eu am zis ca nu ma intereseaza CUM ARATA HEAVEN, iar NU PARERILE VOASTRE SAU A CELOR CARE SE EXPRIMA pe topic !!!
As de greu e sa pui 2 chestiuni cap la cap ?
Incerca sa fi mai atenta si tu, si nu apela din nou la jigniri ca, ti-am zis eu cum sta treaba cu jignirile.
Uite, sa-ti mai zic o vorba de aur. Se pune urmatoarea problema: cum iti dai seama care este lucrurur de care se teme cel mai tare adversarul tau ?... R: vezi cu ce te ataca!
Transpunand acestea la exprimarile tale (si nu numai ale tale)...intelegi ?
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:07
|
De la: mia_bela, la data 2008-10-21 00:02:38De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 23:57:29Mia , daca tie iti arde de luat initiativa cand esti in drum spre birou e alta problema acu de ce te faci ca nu pricep ce spun ?
Inca ma intreb de unde se trage simpatia asta a ta
|
iris_4_ever Postat pe 21 Octombrie 2008 00:08
|
De la: Iris4ever, la data 2008-10-21 00:00:35De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:15:56
asta in caz ca nu ti-a picat fisa la ce ma refeream mai devreme
Poti avea surpriza sa dai peste una buna in draci ( din punct de vedere fizic evident ) si sa nu ai nici cea mai mica emotie cand esti in fata ei pentru ca sarmana fatuca nu exprima nimic sau poti da peste o tipa normala dar care sa-ti dea palpitatii doar pentru ca stie cum sa te priveasca .....offf
ce offf...inteleg perfect ceea ce ai zis. Si mi s-a intamplat chiar si mie acest lucru. Deci, fara offf'uri.
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:09
|
Stiti, cred ca astfel de fete -care au impresia ca au un fizic, de invidiat (de alte femei, evident)- au impresia ca e suficient ca sa-l faca KO pe un tip si sa-l bage deja in pozitia de SUBSERVIENT, dupa care sa'l manevreze cum vor..Vedeti voi, asta e valabil cu cei -majoritatea, de fapt- care cad in capcana asta (si cu 'baietii de treaba', normal).
Dar cum stau lucrurile cu femeile astea ?
Cum percep barbatii si femeile fizica ?
Simplu..Barbati sunt atrasi in principal VIZUAL. La vederea unei femei frumoase sau a unor parti ale corpului ei(vorba lu' Iris si a lu' Heaven, a se vedea decolteul..mai ales!), stimulul vizual merge direct in creier si creaza aproape instantaneu excitatie sexuala la un barbat (iata motivul pentru care expresia DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE se traduce ATRACTIE SEXUALA la prima vedere ! - valabil in cazul ambelor sexe).
Femeile in schimb se excita CEL MAI PUTIN VIZUAL. La femeie toate cele 5 simturi, plus cel de-al saselea, lucreaza impreuna pt a crea atractia si exitarea sexuala.
Ceea ce este amuzant e faptul ca, dandu-si seama inca din adolescenta ca prin aspectul lor fizic au o putere destul de mare asupra barbatilor, majoritatea femeilor isi pun la punct fizicul cu ajutorul intregului arsenal ce le sta la dispozitie (moda, cosmetice, operatii estetice). Asta functioneaza, dar PE TERMEN SCURT...Partea mai nasoala e ca prin acest mod de preocupare exclusiva de aspectul fizic, fata sau femeia acceseaza doar partea de mamifer (!) din fiecare barbat, iar din punctul asta de vedere nu trebuie sa isi faca griji, pt ca vor primii ceea ce vor..
Auzi multe femei spunand ca barbatii sunt porci si ca vor doar un singur lucru: sex. Bun, dar cum se explica aceasta SCUZA a lor ?
Multe femei, cand isi doresc o relatie cu un barbat, il atrag sexual si apoi amana sexul in ideea ca daca sta cu ea fara sa primeasca sex inseamna ca o place si pentru alte lucruri, CEEA CE ESTE FALS. Un barbat care va vrea sa faca sex cu o femeie va face multe, pt ca barbatii sunt prin natura lor vanatori si nu se vor simti deranjati sa astepte prada sa le pice in bataia pustii.
Asadar, dupa ce amana sexul o vreme, femeile se hotararsc ca barbatul MERITA si, in sfasit decid "sa se daruiasca". Perfeeeect.Numai ca se trezesc parasite la scurt timp...Si apoi nu gasesc sa spuna decat ca barbatii sunt porci si vor doar un singur lucru.
Da, barbatii sunt porci si vor doar un singur lucru cu acele femei care NU POT SA OFERE NIMIC MAI MULT DECAT SEX ! :)
Daca un barbat iubeste cu adevarat o femeie, o respecta si o apreciaza pentru calitatile ei intelectuale, psihice si spirituale, acea femeie poate sa faca sex cu un barbat la prima intalnire si el va ramane cu ea pentru ceea ce reprezinta ea ca om.
Dar foarte multe femei, din cauza educatiei lor deficitare la acest capitol, se straduiesc sa arate bine neglijand celelalte aspecte care tin de fiinta feminina si, astfel, ajung in situatia de a nu mai putea oferii decat un singur lucru: sex. De aici deriva drama multor femei care cer multe, insa nu primesc pt ca ele la randul lor nu prea au ce sa ofere. Daca o femeie nu stie altceva decat sa isi etaleze calitatile fizice pt ca vede (si simte) ca asta îi excita pe barbati si îi aduce atentie si alte lucruri pe termen scurt, INDIFERENT ca face sex la prima intalnire sau dupa ce tine in sah un barbat 2 ani, ORICUM NU VA PUTEA TINE langa ea un barbat intr-o relatie autentica si implinita.
Astfel privite lucrurile, iti poti da seama instantaneu de stadiu de evolutie la care ne aflam..Avem femei care cer experiente emotionale bogate, fizice, psihice, spirituale, insa tot ce fac ele este sa isi etaleze calitatile fizice pentrui a cucerii barbatii. Multe femei nu realizeaza ca daca doar arata bine, genmereaza atractie sexuala intr-un barbat care poate parea indragostit si prins pe viata inainte de a o avea, dar dupa sex vraja se destrama. Femeile ar trebuii sa invete sa-si foloseasca si alte trasaturi daca vor ca barbatul sa raman pe acolo si dupa sex.
bun, m-am cam extins acuma, desi vroiam sa ma refer mai ales la continutul realitatii unei femei , dar o lasam pe alta data
Cat despre acest post, am facut greseala sa citesc un pic si m-am scarbit. Ma dezamagesti Comane. Bineinteles ca 90% din el a ramas neciti, nu merita.
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:09
|
De la: OMG, la data 2008-10-21 00:03:58
Take care.
Nu stiu cine esti dar ai spus un mare adevar daca intelegi altceva ,pana mea , asta e ....cert este ca daca nu stii cum sa iei o femeie poti ramane virgin pana la adanci batraneti
|
iris_4_ever Postat pe 21 Octombrie 2008 00:10
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 00:02:50De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:59:37
in fine
nu eu iti spun doar ca mie personal mi se pare ilogic ca tu sa pui o intrebare sa ceri raspunsuri si sa dai cu mucii in fasole spunand ,citez:
Pai, d'le sincer nu ma intereseaza, ci doar am zis "concluziile mele" si ceea ce am constatat in legatura cu chestiunea supusa discutiei, desi am cam derivat putin.
pe cine am citat mai omule ???
Tu efectiv nu vrei sa te intelegi nici cum.
da-i pace
m-am lamurit cu tine.
noapte buna.
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:13
|
Buna Iris, gand la gand.
Barbatii nici nu-si dau seama cat sunt de plicticosi cu salturile astea de la vizual la senzual.
Daca nu vad pe cine au in fata, de pomana se mai chiombesc in decolteu...
Bests!
|
OMG Postat pe 21 Octombrie 2008 00:16
|
De la: OMG, la data 2008-10-21 00:16:43Buna Iris, gand la gand.
Barbatii nici nu-si dau seama cat sunt de plicticosi cu salturile astea de la vizual la senzual.
Daca nu vad pe cine au in fata, de pomana se mai chiombesc in decolteu...
Bests!
bravo...esti barbat ?
|
Postat pe 21 Octombrie 2008 00:18
|
De la: mia_bela, la data 2008-10-21 00:02:38De la: Iris4ever, la data 2008-10-20 23:57:29Mia , daca tie iti arde de luat initiativa cand esti in drum spre birou e alta problema acu de ce te faci ca nu pricep ce spun ?
stricaciune ai venit si aici sa vomiti?
|
puffulete Postat pe 21 Octombrie 2008 00:18
|
De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:50:18De la: heaven_gate, la data 2008-10-20 23:31:26aaa si inca ceva.............ma dezgusta barb care ar face orice sa atraga o fata...in cel mai penibil mod .....revin care tine de mahala.....la nici o fata nu ii plac astfel de gesturi.......eu cred ca ai practicat astfel de interjectii .....si ti s-a dat ignore si acum vrei sa afli dc?.....ai primit si raspuns dragutza.......nu ma face sa devin iar ironica.......apreciez sinceritatea ta dar cateodata o dai in nesimtire...intreci orice limita......
tu citesti din 2 in 3????
tu ai scris asta de mai sus
ci doar am zis concluziile mele si ceea ce am constatat in legatura cu chestiunea supusa discutiei, desi am cam derivat putin.
si asta...
mai rar puterea de a recunoaste cum stau lucrurile in realitate! deci, nu ma mira reactiile voastre
ai tras concluziile in legatura cu ce anume??? toate rspunsurile au fost diferite unul de altul, in sensul ca ai primit argumente diferite la fiecare raspuns, tu ai generalizat ceea ce pt unii inseamna nu pt tine inseamna da..... nu stau sa bat apa in piua ca ma doare neuronul in seara asta.
si faptul ca nu te mira reactiile noastre.... ar trebui cel putin sa te intereseze doar ai propus atentiei unor "conturi" o chestiune de discutat. daca nu te mira reactiile lor atunci de ce ai mai pus intrebarea??? chiar atat de previzibile sunt femeile???
sau doar noi suntem previzibile?????
detalii muica sa nu ramana chestiunea nelamurita...
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Octombrie 2008 00:19
|
Barbat mama,
doar ca mi-o ziceam si mie, mai raspicat inca.
|
OMG Postat pe 21 Octombrie 2008 00:20
|
De la: Coman_, la data 2008-10-21 00:13:50De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 00:02:50De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:59:37
in fine
pe cine am citat mai omule ???
Tu efectiv nu vrei sa te intelegi nici cum.
da-i pace
m-am lamurit cu tine.
noapte buna.
baietel eu te-am citat pe tine de pe pagina cealalta sau atat de mult it place sa te complaci in a-ti scrie ...genialitatile incat uiti ce scri????
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Octombrie 2008 00:21
|
sa nu te doara de la altceva,
cine stie.
|
OMG Postat pe 21 Octombrie 2008 00:23
|
De la: mia_bela, la data 2008-10-21 00:03:49De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:59:37
in fine
pitzi dar tu ce te-ai simtit????
nu de alta dar eu chiar imi cunosc valoarea spre deosebire de tine....
cum spune pufulete....esti asa cum spune ea acolo ..
ai tendinte sinucigase sau doar iti place sa fii facuta cu ou si cu otet de toata lumea???
ai topicul tau draguta ai grija de el ...ca deh vezi si tu cand devii mai putin vulgara deja.... esti neinteresanta....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Octombrie 2008 00:23
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-21 00:23:36De la: mia_bela, la data 2008-10-21 00:03:49De la: Coman_, la data 2008-10-20 23:59:37
in fine
pitzi dar tu ce te-ai simtit????
nu de alta dar eu chiar imi cunosc valoarea spre deosebire de tine....
cum spune pufulete....esti asa cum spune ea acolo ..
ai tendinte sinucigase sau doar iti place sa fii facuta cu ou si cu otet de toata lumea???
ai topicul tau draguta ai grija de el ...ca deh vezi si tu cand devii mai putin vulgara deja.... esti neinteresanta....
LLOL
|
OMG Postat pe 21 Octombrie 2008 00:25
|
Omu' cat traieste invata dar ...daca nu invata nimic asta inseamna ca nu este om sau ....
|
iris_4_ever Postat pe 21 Octombrie 2008 00:25
|