Setari Cookie-uri

Fetelor vi sa intamplat sa refuzati o partida de sex pentru ca partenerul are penisul mare ???

De la: micnegrusiurat4, la data 2009-06-30 16:48:02
De la: placereintensa, la data 2009-06-30 16:40:31
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-06-30 16:35:45
De la: mariamihaela2001, la data 2008-11-02 19:26:53esti un nesimtit, daca ai nevasta ce te mai intereseaza alte femei.
Pacat de ea ca e proasta si nu iti da papucii!!!!!!!

ba frate da pe fiecare topic e mereu cate o proasta d'asta isterica............

ce treaba ai cu omu ? ce daca vrea sa dea cu rama de toti peretii?

el nu vrea sa faca asta

da si daca ar vrea ......CE DACA????????????????????
doar nu a batut cu ea in gardu tau

hmmm ,este folosit mai nou la batut in garduri? am si eu ceva cuie de batut cu el ,de spart nuci...

exista o posibilitate ca problema omului sa fie reala. hai totusi sa nu radem.

io am facut un spirit de gluma ca sa atac pe tipa care a luat foc in asemenea hal

placereintensa
Postat pe 30 Iunie 2009 16:50
De la: placereintensa, la data 2009-06-30 16:27:47nu va mirati ca exista femei cu adevarate galeti intre picioare si barbati cu tuburi de oxigen atarnad intre picioare ,de aia a creeat Dumnezeu DIVERSITATEA in cadrul unei specii ,asta umana fiind cea mai preocupata de cum sa se f u t a cat mai bine si uita ca restul speciilor fac asta pentru procreere ... paote peste vreun mileniul si vomitatul pe o persoana de sex opus va fi un gest excitant in cadrul unui asa zis act sexual complect...... urmatoarele preocupari pe care o sa le avem ca romani e sas militam in fata guvernului pentru infiintarea puf-urilor (borfelurilor)... ca sa satisfacem si galetile mai sus precizate o sa angajam si niste sculeri matriteri si forjori sa aiba si macaragistele parte de satisfacere in afara vietii de cuplu.... si un mic calcul... zicea cineva mai sus ca 8 din 10 femei nu ar rewfuza ,dar dua da ,dar si alea ar incerca.... le excludem pe alea doua si am ramas cu alea 8 nesatule..... buuunn... dar cica barbatii o au in medie intre 13 si 18 cm ca fiind considerati normali in pondere de 70 la suta , restul de 29 la suta o au sub 13 si aia saracii ii compatimesc ca nu prea au ce face in pestera aia ... ei bine ei sunt cu alea mici.... si doar 1 la suta din populatia masculina o are asa de mare... adica aia care vorba vine ar fi refuzati...         .... ei ,concluzia e asta: ce d r a c u fdacemn mia ca sa satisfacem atatea nesatule?? ca nicicum nu o sa le ajunga barbatii si dimensiunea tubului de oxigen din dotare?????????????  aici Dumnezeu a gresit ,cand a proiectat-o pe Eva.... pacat ca eu nu ma pot lauda cu 23 de cm si sa le fiu pe plac buldozeristelor.... dar culmea ca nu s-a plans nici una pana acum... cel  putin in fata mea ,poate o face-o si ea pe aici pe ceva forumuri cu topic specific si nu a avut curajul sa imi spuna in fata .....   ca sa nu ma simt eu cu handicap ca nu am un sfert de metru de p u l a............                       
                                                                   tare de tot sa moara musca in wc dar ai omis in acel calcul pe cei impotenti,homosexuali,cei ce locuiesc cu parintii(si io mai stau pe la ai mei dar am casa mea ),cei prosti de bubuie,preotii ssmd.daca adaugam si asemenea specimene,poti fi convins ca modestiile noastre sunt avere pe lumea asta       aaa si am uitat de cei casatoriti si care nu insala....nu o dau nici de'ai drecu.........inca
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 30 Iunie 2009 16:56
De la: , la data 2008-10-20 19:48:07Eu cred ca minti....ori doamnele respective erau de fapt fete

Ia o bere de la mine

Eu nu cred ca minte
Diannnnnnna
Postat pe 4 Octombrie 2009 16:40
da intradevar sunt multe carora le place un penis mare insa fi convins ca in momentul in care intalneste un astfel de barbat cu penis mare ....fuge!insa exista riscul sa ii faci femeii probleme daca o penetrezi toata.sangerari,rana pe col si daca ii mai dai si tare riscu de cancer!mare atentie.iti dau un sfat in momentul knd o faci incearca sa nu o introduci toata cu cat introduci mai mult fao incet si delikt.sotul meu o are si el mare insa vaginul meu s-a conformat pe marimea lui adik e atat cat trebuie.
annes_kola
Postat pe 4 Octombrie 2009 21:00
rasp: ce dreaq sunt proasta???? n-am refuzat niciodata!
greierash_is_back
Postat pe 4 Octombrie 2009 21:04
cristiana_cris
Postat pe 5 Octombrie 2009 11:38
Inscrie-te pe ...http://deea.forumotion.com/
Pe acest forum toti membri sunt egali si fiecare poate scrie ce vrea, unde vrea si de cate ori vrea!
Aici putem vorbii despre prieteni , iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri, etc.
c3ly
Postat pe 5 Octombrie 2009 11:39
DAAA
loveisblinde
Postat pe 9 Octombrie 2009 10:07
21cm cu 6cm grosime in ce categorie intra???
Trecatorul
Postat pe 1 Februarie 2010 20:38
facem schimb? iti dau una de 15 da sa vad despre ce e vorba daca nu are tractiune si ii moare motorul ti-o dau inapoi
Muresan_Virgil_1
Postat pe 1 August 2013 14:14
Pai ce sa zic esti un .norocos daca ai o scula mare esti sexos mie mi-ar placea sa incercam o partida de cursa lunga ce zici ai vrea?
kudika_35387
Postat pe 1 August 2013 19:44
De la: GoodFather, la data 2008-10-20 18:36:59Eu am o asemenea problema adica: am penisul mai marisor si multe partenere mau refuzat pe motiv ca e mare si le doare inca de la inceputul penetrari. Acum eu vad multe pareri in care unele femei spun ca le place sa vada ceva in pantaloni dar eu nu dau de femeile acelea. inclusiv cu sotia am o astfel de problema referitoare la marime. Nu pot face nimic in privinta asta dar ceva pareri mar ajuta poate sa stiu cam ce e de facut cu doamnele in cazul asta.

fratik ia subleru ,masoara baga datele acilea pe topic apoi da taica rezolvare ca asa dupa vb si eu o am cat tubu de oxigen...da nu ma laud si in plus cat Doamne iarta-ma poate fi de mare incat sa nu inte cand te gandesti ca unde bagi u iese si un bebe ...fratik u nu cumva gresesti "G A U R A"?

_Zedd_
Postat pe 8 Februarie 2014 02:00
sunt împuternicit sã expun punctul de vedere cel autorizat al vioricii. a cãrei lipsã de pe topic mã nedumereºte : sunã-l pe numitul Procust...cum îþi permiþi sã ai o asemenea þâþã ?...auzi la el...
quid_pro_quo
Postat pe 8 Februarie 2014 06:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sexul oral si anal-pro si contra 1464 De la: kudika029282 3 Octombrie 2010 09:52
Virgin ... 65 De la: pamela_1 12 Iunie 2009 14:45
sexul in public 33 De la: yumalai 9 Aprilie 2009 17:29
si cand ai apetit mai mai ridicat ca partenerul???ce te faci.? 172 De la: lussy 5 Octombrie 2010 21:06
As dori foarte mult un sfat 42 De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:20