Setari Cookie-uri

Spuma Bancurilor !!!

Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani. Ca sa-l rasplateasca,
comunitatea il trimite intr-o excursie in Hawaii. Cand ajunge in camera de
hotel, o tanara foarte frumoasa si goala statea intinsa in pat. Revoltat,
pune mana pe telefon si suna acasa:
- Nu aveti pic de respect pentru pozitia mea? Sunt rabin. Asta e o dovada
crasa de nesimtire si lipsa de respect!
Auzind acestea, tanara, rusinata, incepe sa se imbrace. Dupa ce a terminat
de vorbit la telefon, rabinul i se adreseaza:
- Tu unde pleci? Nu pe tine sunt suparat!
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:10
Sotia:
- Iti promit ca te fac cel mai fericit barbat de pe lume.
Sotul:
- Serios? Cand pleci?
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:12
In padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada:
lupul, vulpea si ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa
treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie. In
cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe, dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat si invinetit se ridica si incepe sa strige:
- Sa mor io daca mai deschid magazinul azi!
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:12
Un canibal la o morga:
- Vreau si eu un om.
Administratorul ingrozit:
- Vai domnule, nu se poate asa ceva!
- Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana!
- Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii
incinereaza.
- Atunci da-mi si mie niste cenusa sa-mi fac un ness
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:13
Gheorghe si Vasalie stau pe prispa casei. Dupa deal, la orizont, apare un deltaplan.
Vasalie ii zice lui Gheorghe:
- Iete, ba, ce pasaroi pa cer. Asta ne mananca oile.
- Lasa, zice Vasalie, il aranjez eu.
Vasalie ia pusca si trage un foc.
- Ai nimerit-o, ma?
- Nu stiu, zice Vasalie, dar vad ca la om i-a dat drumul.
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:14
Maria zice intr-o zi:
- Ma Ioane zi si mie o vorba calda ca de cand nu te-am mai auzit...
Ion zice:
- Marie, sa te arda focul.
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:16
De la: cantafabule, la data 2009-10-27 21:12:11Sotia:
Sotul:
- Serios? Cand pleci?

pe ala cu broscuta il stii??

Cantaaa
mitura
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:16
De la: mitura, la data 2009-10-27 21:16:53
De la: cantafabule, la data 2009-10-27 21:12:11Sotia:
Sotul:
- Serios? Cand pleci?

pe ala cu broscuta il stii??

Cantaaa

nu il stiu
ia zi-l tu!

mitule
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:18
O femeie cauta un cadou pentru sotul ei. La un moment intra intr-un pet-shop si se opreste in fata unei broaste. Pretul afisat era exorbitant:10000euro. Il intreaba pe vanzator:
" - Ce are de special broasca pt. a costa asa de mult???"
" - Face sex oral mai bine decat o zeita"
Femeia isi zice atunci ca ar fi un cadou f. original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei. Cumpara broasca si pleaca bucuroasa. Seara i-o ofera barbatului ei ii ureaza la multi ani si se duce la culcare. Pe la 3 dimineata o trezesc niste zgomote ciudate. Sotul ei nu era langa ea. Era in bucatarie cu sortul pus plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, etc. si cu broasca langa el.
" - Dar ce faci draga la ora asta?"
" - O invat sa faca mancare... dupa asta... poti sa te cari!!!!"
mitura
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:22

foarte tare!

Doi ardeleni stau de vorba la o palinca. La un moment dat unul zice:
- Auzi ma, daca io i-as trage-o lu' nevasta-ta, ce inseamna ca am fi? Cumnati? Cuscri? Rude? Sau ce?
La care celalalt sta juma' de minut pe ganduri si apoi raspunde:
- Ma, io cred ca am fi chit.
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:28
Broasca la un fotograf

Broasca merge la fotograf si intreaba:
-Domnule imi face-ti si mie o poza?
-Da iti fac!zice fotograful.Brasco dar ti-e prea mare gurasi nu-ti incape in poza.Cand iti voi face semn sa spui " fructul lung".
-Bine,domnule!
Fotograful ii face semn, iar broasca zice:
-Banana!
mitura
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:33
Un batran se prezinta la doctor:
Donm doctor, am si eu o mica problema.
Spuneti.
In timp ce fac sex aud un fluierat in urechi.
Pai la varsta dumneavoastra ce ati vrea sa auziti, aplauze?
vali_pc2007
Postat pe 27 Octombrie 2009 23:24
kika25
Postat pe 27 Octombrie 2009 23:27
Treivulturi faceau bungee jumping. Sare unu de pe stinca cade vreo 100 de metri si cu 5 metri inainte de sol deschide aripile. sare al doilea, sare al treilea...
- Mama ce cool a fost, zice unu', hai sa mai sarim odata.
Sus apare ursu.
- Bai ce faceti voi aici?
- Bungee jumping.
- Vreau si eu!
- Pai hai sari.
Sare ursu odata cu vulturii si dupa vreo 50 de metri un vultur il intreaba
pe urs:
- Ba da tu ai aripi?
- Nu, n-am...
- Mama ce cool e ursu'!
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 23:38
De la: Pierdut_in_lume, la data 2008-10-28 05:35:35Arheologii englezi sapa vreo 10 metri si gasesc fire de cupru. Trag concluzia: - Anglosaxonii comunicau prin telefon inca de acum 500 de ani. Sapa si nemtii, ei si gasesc niste firisoare de sticla, la vreo 25 de m adancime. Trag concluzia: - Germanicii comunicau prin fibra optica inca de acum 1000 de ani. Sapa si romanii. Nu gasesc nimic nici la 10 m, nici la 100 m, nici la 1000 m,… Trag concluzia: - Dacii au comunicat wireless dintotdeauna ))))))!

Misto...tot moldovenii sunt cei mai tari in bancuri
kika25
Postat pe 27 Octombrie 2009 23:49
Un om avea un caine,iar cainele nu avea nimic impotriva....
kika25
Postat pe 27 Octombrie 2009 23:49
Nevasta unui ardelean vrea sa dea divort. Ajunsi in fata judecatorului, ea spune:
- De 10 ani sintem casatoriti si inca nu am facut dragoste!
Judecatorul, mirat, il intreaba pe ardelean:
- Ba, tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii? Ardeleanul raspunde:
- De putut, pot; de vrut, vreau, si de stiut, stiu; dar nu vad de ce atata graba...
cantafabule
Postat pe 27 Octombrie 2009 23:51
O superba blonda grabindu-se sa ajunga la lucru, hotaraste sa scurteze drumul.
Ajunsa la un semafor, suduie un aurolac care dorea sa-i spele parbrizul si merge mai departe. La urmatorul semafor acelasi aurolac. Blonda noastra se ciupeste, realizeaza ca e aevea si isi vede de drum. La al treilea semafor, acelasi aurolac, de cum opreste masina aurolacul o abordeaza grabit.
Doamna daca imi dati 10 mii va spun cum sa iesiti din giratoriu.
vali_pc2007
Postat pe 28 Octombrie 2009 00:29
La primele ore ale dimineti, o doamna foarte bine imbracata, astepta autobuzul pentru a merge la servicu. La sosirea autobuzului doamna se grabi sa urce, facu un pas, dar observa ca prima treapta a autobuzului era mai sus. Asa ca descheie un nasture din spatele fuste-i si incerca iar. Distanta insa era tot mare, asa ca se vazu nevoita sa desfaca inca un nasture. Facu pasul si deodata se simti prinsa de fese si ridicata in autobuz. Intoarse capul si incepu sa-l apostrofeze pe impertinent:
Nu-ti e rusine sa ma pipai nesimtitu-le?
Dar dumneavoastra nu va este rusine sa ma descheiati la pantaloni?
vali_pc2007
Postat pe 28 Octombrie 2009 14:29
Badea Ion din varful muntelui, ajunge la Bucuresti, se urca intr-un taxi si-i spune soferului:
Ion:-va rog sa ma duceti in Principiu
Taximetrist:-unde?
Ion: -In Principiu!
Taximetrsit: -nu exista asa ceva in Bucuresti!
Ion:- cum nu! am vorbit cu un sogor ce-a fost in Bucuresti si mi-o zis " In principiu, In Bucuresti gasesti orice!"
Calandrinon
Postat pe 1 Noiembrie 2009 14:08
Soþul vine acasã din delegaþie ºi soþia are trei bãrbaþi în casã. Nu ºtie unde sã-i ascundã, aºa cã îi bagã repede în trei saci ºi îi pune pe balcon. Soþul vrea sã-ºi aprindã o þigarã, vede sacii ºi întreabã: - Ce e cu sacii ãºtia? - A fost mama ta în vizitã ºi ne-a adus câte ceva... Soþul loveºte cu piciorul primul sac ºi dinãuntru se aude: - Guiþ, guiþ, guiþ! Soþul zice: - A, un purceluº... e bine! Loveºte ºi al doilea sac ºi aude: - Muu, muuuuuu! - A, un viþeluº... Loveºte al treilea sac ºi nimic. Mai dã un picior, mai tare, dar nimic. Ia o lopatã ºi începe sã dea în sac cu ea. Deodatã, sacul se deschide ºi iese tipul revoltat:

- Tâmpitule dacã tac înseamnã cã þi-a adus mã-ta cartofi
vali_pc2007
Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:40
BARBATUL a descoperit sticla si a inventat PAHARUL. FEMEIA a luat sticla si a inventat OGLINDA . BARBATUL a descoperit ZARUL si a inventat jocul. FEMEIA a luat ZARUL si a inventat VRAJITORIA. BARBATUL a descoperit CUVANTUL si a inventat CONVERSATIA. FEMEIA a luat CUVANTUL si a inventat BARFA. BARBATUL a descoperit BANUL si a inventat COMERTUL. FEMEIA a luat BANUL si a inventat CREDITUL. BARBATUL a descoperit TRANZACTIILE si a inventat CARTEA DE CREDIT. FEMEIA a luat CARTEA DE CREDIT si BARBATUL a dat de dracu... BARBATUL a descoperit MUNCA si a inventat SALARIUL. FEMEIA a luat SALARIUL si iar au dat de dracu BARBATII. BARBATUL a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL. FEMEIA a descoperit SEXUL si a inventat ...CASATORIA. DUPA ASTA BARBATUL S-A SUPARAT SI NU A MAI INVENTAT NIMIC, CE NAIBA, PANA CAND SA TOT CADA DE PROST?
vali_pc2007
Postat pe 4 Noiembrie 2009 01:08
Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala. - Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune: - 3 prezervative va rog!
vali_pc2007
Postat pe 4 Noiembrie 2009 01:11
Doi politist urineaza. Care trimite jetul mai departe? - Cel cu slitul desfacut
vali_pc2007
Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:13
Un purice in calduri zareste o elefantica pe marginea unui rau. Repede el sare pe ea dar, in acelasi moment, aceasta este muscata de un crocodil. -Aaaaaaaaaaaa, aaaaaaauuuuu!!!!! La care puricele extaziat : Te doare micut-o, te doare?
vali_pc2007
Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:17
Intr-o zi de luni, un ardelean merge cu porcul in targ sa-l vanda. La un moment dat se apropie de el un domn mai bine imbracat, la costum, cravata... si-i spune omului: - De vanzare porcu'? - De vanzare! - Da'... ce porc fain! - Da, e fain! - Dar ce-i dati sa manance? - Pai... resturi... ce ramane de la noi dam la porc. - In cazul asta, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Consumatorului. Cum puteti sa-i dati porcului sa manance resturi? Daca se imbolnavesc consumatorii? Un milion de lei amenda! A doua saptamana, iar vine ardeleanul cu porcul in targ. De el se apropie un alt domn bine imbracat, care-l intreaba: - De vanzare porcu'? Ardeleanul, mai nervos putin: - De vanzare... - Da'... ce porc fain! - Da, e fain.... - Nici nu miroase a porc! - Da... - Dar ce-i dati sa manance? - Pai... pizza, cartofi prajiti, cola... ce mancam noi ii dam si la porc. - Da? In acest caz, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Copilului. Stiti cati copii din lume mor de foame? Si dvs. ii dati porcului pizza si cola? Un milion de lei amenda! A treia saptamana, iar vine omul nostru in targ cu porcul Si acum vine la el un domn bine imbracat, la costum si cravata: - De vanzare porcu'? Ardeleanul, si mai nervos: - De vanzare... - Da', ce porc fain! - Da, fain... - Da'... ce-i dati sa manance? - Nu stiu. - Cum, nu stiti ce mananca porcul dvs.?!? - Nu stiu, dom'le! Eu in fiecare dimineata ii pun o suta de mii in troaca si el isi cumpara ce vrea
vali_pc2007
Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:55
Unu' care mergea prin desert echipat cu ochelari si labe de scafandru se intalneste cu un beduin pe o camila. Il intreaba: - Nu va suparati, cat mai e pana la ocean? - Pai, sa mai tot fie vreo 200 de kilometri... La care omul rabufneste cu naduf: - Sa-mi bag piciorul in plaja voastra!
vali_pc2007
Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:57
ioooiiii ca mor
floryly
Postat pe 5 Noiembrie 2009 02:02
nu muriii ma stai
otylika
Postat pe 5 Noiembrie 2009 02:04
Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete:
-Domnisoara,doua belete.
-Da, sigur, pana unde?
-Gheorghe, ii spuniem?
-Nu.
-Domnisoara,doua belete, va rog.
-Sigur,dar daca nu-mi spuneti unde mergeti,nu stiu cat sa va cer.
-Gheorghe,ii spuniem?
-Apai, spune-i.
-Noi merem la nunta.
otylika
Postat pe 5 Noiembrie 2009 02:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM SA CONSTRUIESTI O CASA 10 De la: _oktober_ 16 Iunie 2009 08:35
Perle la examene 47 De la: iulia1986 26 Decembrie 2009 16:14
bancuri cu bula 81 De la: kudika097603 11 Martie 2010 11:10
Bancuri cu Elefanti 12 De la: _dulcik_ 8 Martie 2009 23:20
bancuri 24 De la: 19 Mai 2014 23:08