De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:43:28
uuuuiii ce m-ai atins la faza asta...vorbesti in numele dansului ???
Frumos contraargument, dar asa e, dar de unde nu e nu poti sa ceri.
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:45
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:38:26
deci wolfy sa sti ca astept inca citatele alea....
nu vrei totusi sa ne tinem de subiect ???
adica citatele alea ....ale mele nu ale altor utilizatori.....
Ti=am dat niste citate care dupa propria ta definitie cuprind injuraturi.
Si e vorba si de alti utilizatori aici, pentru ca ei chiar vorbesc urat si cu toate astea nu simti nevoia sa te iei de ei. De ce?
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:46
|
De la: Kathara, la data 2008-11-08 23:45:25De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:43:28
uuuuiii ce m-ai atins la faza asta...vorbesti in numele dansului ???
greu cu procesorul mic nu-i asa???
|
|
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:47
|
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-08 23:44:24
hai wofly si kathara lasati-o mai moale ca azi nu prea va iese jocul....mai incercati si maine
De unde sa inteleg ca ne si iese? Ca atunci cand fanica a disparut, hmm? Ia ziceti, asa-i ca el v-a pus? Ham, Ham!
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:48
|
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-08 23:44:24pai daca ar demonstra ca o duce cutia...ar veni cu argumente....dar se pare ca nu...nu are ce citate sa arate ..mai si spune ca ai injurat ..si asta o face sa aduca alte ciatate ale utilizatorilor ....cica te face sa uiti....
hai wofly si kathara lasati-o mai moale ca azi nu prea va iese jocul....mai incercati si maine
Alta proasta! In primul rand ema nu a demosntrat nimic. A spus ca am injurat in niste posturi in care nu era vorba de asa ceva. Si eu i-am citat niste posturi care dupa propria ei definitie cuprindeau injuraturi. Deci ori am injurat amandoua, ori nu ainjurat niciuna.
Si don'soara nu a raspuns de ce simte nevoia sa se ia de mine si nu de stef care cu adevarat vorbeste ca un reprezentant al mahalalei ce se afla.
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:50
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:47:20
greu cu procesorul mic nu-i asa???
[/quote]
N-am de unde sti, dar daca simti nevoia sa ne impartasesti din experientele tale de mononeutonata ...
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:51
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:43:28uuuuiii ce m-ai atins la faza asta...vorbesti in numele dansului ???
Pai vorbeste fiindca l-a citit. Si dansul a studiat filosofia,nu filosofeala. Deci se referea la prima.
Oricum tu nu esti in masura sa vorbesti despre el fiindc nu ai habar de nimic.
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:26:44esti o adevarata inspiratie pt mine cel putin...
si asta nu e un compliment. cat despre logica.... ne cam ucide pasiunea ..nu crezi???
Mai stiu eu pe unii obsedati de logica: Heidegger, Kant, Schopenhauer, Fichte, Hegel...
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:52
|
hai vorbiti voi intre voi...adica wolfy si cu kathara ..ca eu am altceva mai bun de facut decat sa stau si sa vad prostiile voastre....
Adios...
|
mafia_nrr1 Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:54
|
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-08 23:54:16hai vorbiti voi intre voi...adica wolfy si cu kathara ..ca eu am altceva mai bun de facut decat sa stau si sa vad prostiile voastre....
Adios...
Da, citeste o gramatica!
|
Kathara Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:55
|
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-08 23:33:42
kathara..tu vorbesti prostia si vulgaritatea ta o dovedesti pe multe topic-uri...asa ca ar fii cazul sa fugi la nani ca te-ai facut de ras azi..poate maine iti iese ceva [/quote
Da, "prostia si vulgaritatea ta o dovedesti... " Mama ce de carte stii! Ai auzit de acord? E cam penibil sa vorbesti de (presupusa)prostie a altora in aceeasi fraza in care tu te prezinti cu un dezacord.
De la: Kathara, la data 2008-11-08 23:55:28De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-08 23:54:16hai vorbiti voi intre voi...adica wolfy si cu kathara ..ca eu am altceva mai bun de facut decat sa stau si sa vad prostiile voastre....
Adios...
Da, citeste o gramatica!
Corect!
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:00
|
|
buna wolfyyyy!!
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:06
|
De la: geo32, la data 2008-11-09 00:06:25buna wolfyyyy!!
Si eu nu?
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:09
|
buna kati.
eram sa scriu o prostie acuuuuuuu, de nu ma spala marea!!
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:13
|
De la: geo32, la data 2008-11-09 00:13:00buna kati.
eram sa scriu o prostie acuuuuuuu, de nu ma spala marea!!
Bine ca te-ai abtinut!
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:16
|
|
pot sa injur aici maine seara dupa meci ? in caz ca pierde steaua :D
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:19
|
|
buna:-*
|
chisca_2007 Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:20
|
De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:50:17
Alta proasta! In primul rand ema nu a demosntrat nimic. A spus ca am injurat in niste posturi in care nu era vorba de asa ceva. Si eu i-am citat niste posturi care dupa propria ei definitie cuprindeau injuraturi. Deci ori am injurat amandoua, ori nu ainjurat niciuna.
Si don'soara nu a raspuns de ce simte nevoia sa se ia de mine si nu de stef care cu adevarat vorbeste ca un reprezentant al mahalalei ce se afla.
wolfy inca astept citatele alea in care EU,intelegi ce scriu nu??? EU am injurat...stiu ca poti ca esti fata desteapta ,doar eu sunt proasta dupa ceea ce ai scris mai sus...
cand o sa dai si tu ca mine citatele alea... poate o sa fi credibila pana una alta nu esti decat....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:21
|
adica uite asa...
De la: wolfy, la data 2008-10-18 23:24:03
Ti se pare amuzanta ignoranta ta, nu? Si mie, dar in acelasi timp infricosatoare! Si Pavel a propovaduit in anii 70-80 AD, adica dupa ce a murit, nu?
NU MA INTERESEAZA CE SPUNE PREASFANTUL CORAN, DEOARECE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E EGAL CU O.
De la: wolfy, la data 2008-09-29 02:06:39
Bietul de tine, avea dreptate kathara cand ti-a spus ca esti negru ca noaptea! Eu adaug ca nu e vorba numai de ceva fizic, ci si mental! Ca sa te lamuresc, comentariul meu de mai sus era o ironie, inteligenta pamantului!
De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:56:31
Tu esti proasta rau, scuza-ma. Eu iti zic ca am sudiat Islamul la facultate ca raspuns la acuzatiile tale ca nu stiu despre ce vorbesc. Deci stiu despre ce vorbesc. Adica despre Islam. Adica despre religie.
De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:58:39
Mai femeie, cum naiba ai intrat tu la facultate? Femeia a spus ca sotul ei nu respecta Coranul (bravo lui), iar eu ti-am zis ca nerespectarea coranului duce la pierderea vietii vesnice. SIMPLU. ELEMENTAR.
De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:59:16
Eu te-am jignit ca stiu eu ce-ti poate pielea. Ramane sa ne arati unde te-a jignit wolfy.
De la: Kathara, la data 2008-10-21 22:13:04Ooo, si eu care credeam ca e pentru mine! Increderea in fortele proprii tocmai a suferit o lovitura serioasa. Iti dai seama cat de sarit trebuie sa fii sa faci chestii dintr-astea? Si cat de slab?
De la: Kathara, la data 2008-10-21 22:24:03Pe mine una m-au plictisit deja elucubratiile unor minti schizofrenice.
De la: wolfy, la data 2008-10-21 22:59:51
Esti de-a dreptul cretin: eu am spus ca am facut un an de doctorat, nu ca mi-am facut doctoratul intr-un an. Ca sa vezi unde poate duce prostia necenzurata!
Oricum, ni s+a demonstrat inca o data + daca mai era nevoie, ca tabara musulmanilor este alcatuita din salbatici.
De la: Kathara, la data 2008-10-21 23:20:12
Sictir!
De la: Kathara, la data 2008-10-22 00:57:30
Pai desigur, pe tine nu te impresioneaza decat prostia. A de e mai multa ca cea pe care o posezi. De unde rezulta ca esti imposibil de impresionat.
De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:04:34
Ala cu middlemarch era george eliot, care de fapt era o aia! vai de tine, nu se mai termina prostia din creierul tau!
Deci pana acum ai facut doua greseli care arata ca nici macar nu stii despre ce vorbesti, ce sa mai vorbim de inteles!
De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:10:00
Frustrat esti!Si intelectual si sexual! Cand spui ca nu te intereseaza ce facultate am facut noi, cand spui ca n+am facut nimic! Hotaraste+te!
Si pentru mine este egal cu o ce spune un pacient al spitalului 9!
De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:28:03
Mama mama da' ce atentie ii dai! Iti chemi si haremul in ajutor sa vada cat scrie kathara! Si ce+i cu asta? Ea lucreaza putin si e platita bine!
De la: wolfy, la data 2008-10-30 21:31:15
Islamul nue religie, e o blasfemie, o insulta la adresa umanitatii!
De la: wolfy, la data 2008-10-31 23:48:07
Du-te la psihiatru, sincer iti spun ca ai nevoie. Acum inteleg eu de ce va convertiti voi la islam.
Si banuiesc ca daca el te inseala, nu il omori, ci treci peste.
De la: wolfy, la data 2008-11-01 08:42:28
Mai fato, in conditiile in care spui ca o femeie trebuie omorata fiindca inseala (sau pontru orice alt motiv), esti buna de dus la psihiatru. Daca faci asemenea afirmatii pe un forum din Romania, asta e reactia pe care risti sa o intalnesti.
Si ca sa ne lamurim, comentez ce vreau eu, cum vreau eu, atat timp cat respect regulile forumului. Nu esti tu in masura sa-mi spui mie sa tac(sa nu mai scriu). Traim intr-o tara democratica si nu-mi iei tu mie dreptul la cuvant.
Nu comentez aiurea, comentez la obiect.
Nu pot sa ignor asemenea aberatii. Le voi comenta intotdeauna.
De la: wolfy, la data 2008-11-01 14:58:34
Esti mitomana ca de obicei. Nu ti-a trimis nimeni niciun mesaj pe privat, iar daca mai aud minciuni de genul asta o sa le scriu celor de la kudika imediat si o sa le cer sa-ti stearga contul. Si draguto, in ce ne priveste discutia a fost civilizata tot timpul.Chiar atunci cand ne-ai jignit tu. Ai inteles?
De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:21:06
Draguta, eu cred ca pe tine nu te ajuta materia cenusie prea mult. In primul rand, as dori sa citezi posturile in care am insultat pe cineva sau ceva pe aici sau pe cele in care am dat cu pietre.
Si nu uita ca intre timp tu ai jignit ideea de civilizatie spunand ca o femeie care inseala trebuie omorata.
De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:55:31
Mai femeie, e o tanti aici acre spune ca nu e nicio problema cu citatul ala din coran care indeaman la lovirea unei femei, pentru ca nu trebuie sa o lovesti din prima. De parca daca o avertizezi mai intai cu vorbna apoi o parasesti in pat, si de=-abia dupa o bati, e ok. da, am avut experiente nefericite cu musulmani dar nu din cele de care crezi tu. Si da-mi voie sa-ti spun ca insinuarea ta este o dovada de lipsa de respect. De asemenea, ma ingretoseaza. I'd rather die than be involved with a muslim.
Acum chiar ac m-am enervat. Du-te la scoala si invata sa citesti.
Mai tanti, tu stii ce inseaman rasism? Eu aici am vorbit de religii, nu de rase. Mai deschide si tu un dictionar.
M-ai inteles?
De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:59:01
BA DA, AI JIGNIT. AI JIGNIT IDEEA DE CIVILIZATIE CU IDEILE ASTEA BARBARE.
De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:15:18
Unde te-am jignit eu draguta? Imi spui mie ca te-am injurat pe rpprivat cand stii foatrte bine ca nu e asa? Cei de la kudika vor afla si de chestia sta, iar ei stiu foarte clar cine a trimis si cine nu a trimis mesaje. Te asigur ca luni vei avea contul sters.
De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:17:05
Eu nu jignesc o religie din auzite. Stiu foarte multe despre religia asta.
Si am incurcat persoanele finndca sunt foarte multe carora trebuie sa le raspund.?
De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:40:32
AMENINT? Unde?
Si aflat intre timp ce inseamna rasism?
De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:13:55
Aha, deci ne grabim sa aruncam cu pietre in romancele care se culca cu arabi, ele sunt usoare, dar ei nu. pai scuza-ma, dar daca romancele au o faima proasta arabii musulmani au o faima super-proasta. Nu-i scoate nimeni din "c_ _ _ _".
De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:41:31
Da, in Romanaia bataia femeii se pedepseste legal.Daca nu stii asta si te ambalezi intr-o discutie pe baza unor informatii lipsa se numeste ca esti ignoranta. Si sa nu-mi spui ca te-am jignit, deoarece te afli chiar pe definitia ignorantei.
Mi se pare ca ma jignesti aici. Nu de alta dar daca tot te revolti impotriva posturilor mele acide, simt si eu nevoia sa-ti spun ca de data asta ma jignesti.
De la: wolfy, la data 2008-11-01 19:21:16
Pe langa faptul ca postul tau denota o atitudine jignitoare, cuprinde si un neadevar. Poate daca iti vor acorda macar o secunda de atentie, vei putea sa-i intrebi pe Manolescu si Cartarescu daca o angajata a Universitatii, angajata care tine seminarii la cursurile lor are o parere negativa despre islam.
Ai reusit sa demonstrezi ca nu stii despre ce vorbesti si ca esti ipocrita.
Nu ma cert cu nimeni, polemizez. Asta m-au invatat sa fac Manolescu, Lefter, Cartarescu, Simona Popescu, Ioana Parvulescu si multi altii. Asta m-a invata si Paler, pe care din nefericire nu am avut placerea sa-l cunosc. Daca asta e ceva negativ pentru tine, nu mai am nimic de spus.
De la: Kathara, la data 2008-11-01 21:57:51Mai eu nu inteleg faza asta cu "litaratele". Vi se pare jignotor, sau ce? Mai era unul care-mi zicea sa ma duc sa imi citesc cartile de parca asta era o jignire suprema. Oricum wolfy a punctat foarte bine ce era de punctat, cred ca trebuie sa traiesti intr-o lume paralela daca crezi cu adevarat ca in tarile arabe femeile sunt mai putin batute decat in Uniunea Europeana!
De la: Kathara, la data 2008-11-04 12:29:02
Mai fata, noi am avut specimene une si una de femei musulmane aici - toate bombonel de inteligenta. Niciuna n-avea habar de Coran, gramatica (si aici nu ma refer la greselile facute din graba) sau logica. Faci o greseala daca tu crezi ca o persoana rationala nu se enerveaza - ba se enerveaza al dracului in fata lipsei de logice si a incapacitatii de a intelege un argument. Aici nu e vorba de pierdutul cumpatului ci de aceeasi discutie repetata la infinit.
Nu stiu exact din ce nivel social sau din ce familie ai facut parte in Romania daca tu crezi ca in tarile arabe e mai bine. Aaa, si nu pot decat sa sper ca o sa ai un copil (fata) prost - pentru ca ar fi tragic sa se nasca intr-o familie in care nu are nicio sansa din prima clipa. Mai bine sa nu-si dea seama!
De la: Kathara, la data 2008-11-04 16:11:48
Mai femeie, de unde naiba stim cu totii? Ceea ce sustii tu e absurd si considerat ca atare de orice biserica. Intreaba orice crestin si iti va spune ca Biblia e cartea sfanta, cartea perfecta. Aia totii or fi musulmanii, tu nu ntelegi ca exact asa cum tu crezi ca este gresit crestinismul, tot asa cred si crestinii despre islam? OMG, fa un efort!
Zicerea aia cu "cel care este fara de vina sa dea primul cu piatra iti este cunoscuta?" Cam diferenta intre astea si "moarte necredinciosilor", dont you think?
De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:39:51
Draguta mea, femeile musulmane de aici de pe forum sunt asa cum ti le-am descris eu.
Daca eu am facut pe undeva greseli de gramatica te rog sa ma citezi si sa imi arati unde sunt.
Si CTP este un om extrem de rational si totusi se enerveza foarte repede. Stii de ce? Fiindca ca si mine, nu suporta prostia.
Asa te-a invata mamaica ta sa te exprimi, cu "bai fato'? Tu te asemenei cu nenea ala de-si zice gentleman.
De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:44:50
In Noul Testament - cel dupa care se conduc crestinii - nu vei gasi nicio vulgaritate si nicio atrocitate.NICIUNA! In Coran sunt nenumarate. Si sa nu uitam ca Islamul a fost propagat printr-un pedofil.
De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:48:30
Daca esti avocata sau doctor sau ce vrei tu asta nu inseamna decat ca ai fost capabila sa inveti niste lucruri. De aici pana la capacitatea de a gandi pe cont propriu e cale lunga. Am vazut multe altele pe la universitate. DAR NU AM VAZUT NICIODATA O MUSULMANA DESTEAPTA. Pentru mine destaptaciunea presupune capacitatea de a fi rationala, iar musulmanii sunt prin natura lor nerationali sau chiar irationali. Si asta mi s-a confirmat de multe ori pe forumul asta.
De la: wolfy, la data 2008-11-05 00:06:46Nu toate religile s-au impus prin forta. Crestinismul s-a impus prin cuvant. Este adevarat ca exista si exceptii - vezi America de Sud, insa cei ce au facut asta au actionat impotriva preceptelor crestine. Asta e diferenta.
De la: wolfy, la data 2008-11-05 13:54:01
Da, imi provoci mila pentru ca nu stii despre ce vorbesti.Deci cum sa-ti explic... Pe forumul asta toate musulmanele sunt asa cum le-am descris eu.
Apoi, eu nu am nimic cu persoanele agramate atat timp cat nu incerarca sa-mi dea mie lectii de gramatica sau de gandire.
Asa ca fata draga, mai treci si tu pe la scoala din cand in cand, mai deschide o carte, mai consulta un dictionar, si apoi mai vorbim. Si da, te voi corecta de fiecare data cand vei spune aberatii, cum a fost cazul si in situatia de fata.
Pa daca nu stii atat de multe despre Islam de ce vii sa ne spui noua ca este o religie panica? Am impresia cxa nici macar nu iti erau cunoscute pasajele respective.
De la: wolfy, la data 2008-11-05 14:03:42
DA, CRESTINISMUL S-A IMPUS PRIN CUVANT.Rolul cruciadelor, din cate imi amintesc eu de la istorie, a fost sa elibereze pamantul sfant de sub dominatia arabilor musulmani. Nu era vorba de impus crestinismul cuiva. Inchizitia nu impunea crestinismul, ci avea grija sa fie respectate anumite legi.
Atat cruciadele cat si inchizitia sunt impotriva preceptelor crestine. Adica conform crestinismului oamenii aia o sa arda in iad, pe cand musulmanii care omoara in numele lui Allah o sa se duca in rai(asa zice Coranul). Acum intelegi diferenta?
De la: wolfy, la data 2008-11-06 22:04:43
Ba da, pot sa le disociez, deoarece si Iisus le-a disociat. Iar pentru crestini ceea ce conteaza e Nt. Pe de alta parte, tin sa te anunt ca nici in Vt nu scrie pe nicaieri sa-i omori pe cei de alta religie, si nici nu scrie ca daca omori in numele lui Iehova te duci in rai.
De la: wolfy, la data 2008-11-07 09:36:59
In fine, pe mine au cam inceput sa ma plictiseasca discutiile astea. M-am convins de nulitatea religiei voastre si de ce puteti voi ca adepti cand sunteti intrebati despre imbecilitatile care exista in Coran.
De la: wolfy, la data 2008-10-30 08:45:37De la: Iris4ever, la data 2008-10-29 23:32:43[Ma faci sa rad sincer , acum incerci sa ne explici ca defapt prostia nu doare si ca tu esti bine merci.
Ai dreptate , daca ar durea nu ai mai avea timp sa te joci cu ,cuvintele cum o faci acum .
Stii la fel de bine ca si mine ca oriunde ai posta ceva legat de ea ai avea parte de reply-ul pe care il astepti cu atata ardoare asa ca lasa-ne cu explicatii din astea ca suntem satui ok ?
E simplu ca buna ziua, ai fost rugata sa faci ceva si nu ti-a pasat , nu ca ar trebui sa-ti pese dar tine de bunul simt care-ti lipseste cu desavarsire se pare.
Mai oameni buni, pe voi nu va duce mintea deloc-deloc!Ce e asa greu de inteles? Daca creatura aia ma ataca pe un topic, nu pot sa-i raspund pe altul! Atat timp cat mitomana posteaza pe "cafenea", acolo ii voi raspunde si eu. Cand va posta aici, ii voi raspunde aici! Problema nu e la mine, e la ea.
Nu reusiti decat sa provocati mila si greata! Am vazut de putine ori niste oameni care nu inteleg nimuic din ce li se spune si care nu sunt capabili sa aiba nici macar judecata unei gaini.
Asadar si prin urmare nu-mi mai comenta posturile fiindca nu intelegi nimic din ele. Si mai ales lasa la o parte discutiile despre ce cred eu despre inteligenta, fiindca asta chiar te depaseste!
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:21
|
De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:52:08De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:43:28uuuuiii ce m-ai atins la faza asta...vorbesti in numele dansului ???
Pai vorbeste fiindca l-a citit. Si dansul a studiat filosofia,nu filosofeala. Deci se referea la prima.
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:26:44esti o adevarata inspiratie pt mine cel putin...
si asta nu e un compliment. cat despre logica.... ne cam ucide pasiunea ..nu crezi???
Mai stiu eu pe unii obsedati de logica: Heidegger, Kant, Schopenhauer, Fichte, Hegel...
avea dreptate kathara ,ironia este apanajul oamenilor fini....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:22
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 00:22:40
Deci nu mai te obosi, ramai la nivelul tau.
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:23
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 00:21:07De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:50:17
wolfy inca astept citatele alea in care EU,intelegi ce scriu nu??? EU am injurat...stiu ca poti ca esti fata desteapta ,doar eu sunt proasta dupa ceea ce ai scris mai sus...
cand o sa dai si tu ca mine citatele alea... poate o sa fi credibila pana una alta nu esti decat....
Draga tu chiar esti sau te prefaci? Ti-am dat pe pagina cealalta niste citate in care vorbeai impotriva Islamului, deci conform standardelor tale injurai.
Deci ti-am zis: ori am injurat amandoua, ori nu a injurat niciuna.
Si inca nu mi-ai spus de ce simti nevoia sa te iei de mine cand prietenii tai vorbesc in halul in care vorbesc. Daca e sa fim corecti ar trebui sa faci un topic despre limbajul lor.
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:29
|
De la: Kathara, la data 2008-11-09 00:23:49De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 00:22:40
Deci nu mai te obosi, ramai la nivelul tau.
ufff mai as face-o cu drag dar tre sa ma cobor la al tau ca sa iti explic faptul ca te-am ironizat...
apropo ce anume inseamna : mononeutonata ...????
o definitia din dex pe cat posibil...
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:31
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 00:22:40De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:52:08De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 23:43:28uuuuiii ce m-ai atins la faza asta...vorbesti in numele dansului ???
Da, ironia e apanajul oamenilor fini. Dovada ca nu ai inteles ce am spus.
Si nu mai cita in nestire,posturile respective nu au nicio injuratura in ele.
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:31
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 00:31:11
ufff mai as faceo cu drag dar tre sa ma cobor la al tau ca sa iti explic faptul ca te-am ironizat...
apropo ce anume inseamna : mononeutonata ...????
o definitia din dex pe cat posibil...
Mononeuronata - inventivitate lingvistica.
Ne vedem la infinit acolo se intalnesc dreptele paralele.
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:34
|
DA, CRESTINISMUL S-A IMPUS PRIN CUVANT.Rolul cruciadelor, din cate imi amintesc eu de la istorie, a fost sa elibereze pamantul sfant de sub dominatia arabilor musulmani. Nu era vorba de impus crestinismul cuiva. Inchizitia nu impunea crestinismul, ci avea grija sa fie respectate anumite legi.
Atat cruciadele cat si inchizitia sunt impotriva preceptelor crestine. Adica conform crestinismului oamenii aia o sa arda in iad, pe cand musulmanii care omoara in numele lui Allah o sa se duca in rai(asa zice Coranul). Acum intelegi diferenta?
Ba da, pot sa le disociez, deoarece si Iisus le-a disociat. Iar pentru crestini ceea ce conteaza e Nt. Pe de alta parte, tin sa te anunt ca nici in Vt nu scrie pe nicaieri sa-i omori pe cei de alta religie, si nici nu scrie ca daca omori in numele lui Iehova te duci in rai.
De exemplu eu chiar nu vad injuraturile in posturile astea. Si nu sunt nici insulte deoarece in Coran chiar zice sa omori.
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:35
|
De exemplu eu chiar nu vad injuraturile in posturile astea. Si nu sunt nici insulte deoarece in Coran chiar zice sa omori.
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:35
|
De la: elmasry, la data 2008-11-08 22:32:22De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:29:03Repet, a spune cuiva ca e ignorant in conditiile in care chiar e ignorant nu e injuratura. Nu e nici macar o insulta. Sau dupa tine daca spui unui criminal ca e criminal e insulta si injuratura? Ma abtin mult sa te fac in vreun fel, dar stii la fel de bine ca mine ca esti...
Auzi, dar daca activitatea mea pe forumul asta se reduce la injuraturi cum spui tu, de ce nu mi-au sters cei de la kudika contul, insa lui elmasri da? Aud?
k ai facut prostii cu gura
Ma confunzi. Asta e specialitatea ta.
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:41
|
De la: wolfy, la data 2008-11-09 00:35:37De la: wolfy, la data 2008-11-05 14:03:42
detalii draga mea.... ia incearca la cela la care spuneai ceva de genul...:
De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:17:05
Eu nu jignesc o religie din auzite. Stiu foarte multe despre religia asta.
Si am incurcat persoanele finndca sunt foarte multe carora trebuie sa le raspund.?
si pe urma spui :
De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:44:50
In Noul Testament - cel dupa care se conduc crestinii - nu vei gasi nicio vulgaritate si nicio atrocitate.NICIUNA! In Coran sunt nenumarate. Si sa nu uitam ca Islamul a fost propagat printr-un pedofil.
uite aic te contrazic sunt atrocutati inclusiv in noul testament cel putin asa spun cei care au studiat biblia:
http://skepticsannotatedbible.com/cruelty/long.html
si apropo asta totusi nu ti se pare insulta la adresa unui musulman???
De la: wolfy, la data 2008-10-30 21:31:15
Islamul nue religie, e o blasfemie, o insulta la adresa umanitatii!
hai wolfy stiu ca poti mai mult de atat....
serios...
te stiu fata desteapta nu ma fa sa imi schimb parerea....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:43
|
|
Un site penibil. Tu macar ai citit Biblia?
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:47
|
De la: Kathara, la data 2008-11-09 00:47:20Un site penibil. Tu macar ai citit Biblia?
chiar????
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:47
|