Mai multe
De la: Kathara, la data 2008-11-09 19:22:47Unde am scris eu iubire ca am stau eu vreodata cu cineva pentru bani?[/quote |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:36 |
||
|---|---|---|
De la: elmasry, la data 2008-11-09 22:36:09De la: Kathara, la data 2008-11-09 19:22:47Unde am scris eu iubire ca am stau eu vreodata cu cineva pentru bani?[/quote |
||
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:46 |
||
|
Imi pare rau sa te dezamagesc wolfy, dar eu n-am fost implicata in nici o disputa cu tine pana acum (din punctul meu de vedere); tu ai transformat totul in disputa. Si daca e asa, nu am pierdut nimic, ci am cedat. Stii vorba aia..... Si vezi ca faptele iti contrazic vorbele cum ca tu nu vorbesti decat cu oameni inteligenti cand pe mine si nu numai ma consideri proasta. Wolfy, eu ma mir sincer cum poti crede tu ca incercand sa te fac sa intelegi punctul meu de vedere (doar sa-l intelegi nu trebuia sa-l si aprobi) tu ai considerat ca avem o disputa. Ai nevoie urgenta sa treci pe la SPER. Si sa mai stii ca esti o femeie foarte rea si aroganta (valabil si pentru tine Kathara, desi ti-am mai spus asta o data; pacat ca incepusem sa-mi schimb parerea despre tine). Ai grija ca cine se asemeana se aduna. Foarte rea esti si rece si nu-mi provoci nimic altceva decat sila. PS: Kathara, nu mai citi din 2 in 3, ca nu intelegi nimic asa. Si invata sa vorbesti si romana! Din 3 propozitii la tine, una e in engleza...hm credeam ca e site romanesc. |
||
|
|
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 00:48 |
||
De la: wolfy, la data 2008-06-07 14:42:28Mia, esti atat de ilogica!!! Te contrazici nu numai in posturi diferite, dar chiar si in acelsi post! Cel mai grav e ca folosesti exemple care dupa parerea ta au legatura cu logica! Tu si logica nu aveti nicio legatura!!! Normal ca nu poti sa vezi logica din argumentele mele fiindca tu nu stii ce este logica!!! Dar ce spun eu logica si deci gandire, tu nu poti sa intelegi nici macar ce se spune in posturi! De la: wolfy, la data 2008-06-12 12:28:01Mia, dupa cum ti-am mai spus, mi-e mila de tine. Ce faci tu aici se numeste prostie. De la: wolfy, la data 2008-06-28 16:34:13SA CONCLUZIONAM: EU N-AM JIGNIT PE NIMENI PE FORUMUL ASTA, AM FOST NUMAI RAUTACIOASA SI "INTEPATOARE", PE CAND TU AI JIGNIT IN NENUMARATE RANDURI. EU NU MIA-M PERMIS SA FAC PE NIMENI "PROASTA", TU DA, DE MULTE ORI. Da, deci e clar ca te-ai facut de ras. Vorba ta , uita-te la date. De la: wolfy, la data 2008-06-10 16:26:01 Acum ma crezi cand iti spun ca nu esti cu nimic mai breaza decat Oana sau Pisi? Sunt cuvintele tale. De Oana nu ma iau, apropos, pentru ca ea nu face pe sfanta ca tine, macar isi accepta spusele. Asta nu inseamna ca o aprob. Din fericire pentru tine topicul cu "Adevarata fata a Islamului" a fost sters, pentru ca acolo ai folosit cuvinte foarte urate. Desi eu sunt sigura ca ti l-ai copiat in calculator. Tot ce am putut recupera sunt aceste posturi din care sper sa inveti (avand in vedere cau fost vreo 20 de utilizatoare care ti-au spus acelasi lucru): Nu, Wolfy, tu esti cea care nu asculta si nu intelege! Eu am inteles ca ele nu infirma citatele pe care le dai tu, ci doar incearca sa iti explice ca , conform stilului si principiilor lor de viata, pe ele nu le deranjeaza! Lor nu li se pare ingrozitor sa poarte valul. Dimpotriva, deja a devenit si o moda, nu doar o traditie. Un barbat are voie sa se casatoreasca cu vaduva fratelui sau, acesta este un lucru firesc pentru ei, nu li se pare anormal, isi duc viata dupa reguli diferite de ale noastre. Au un alt fel de a vedea lumea. Cat despre ideile lor false despre crestinism, sunt datorate faptului ca nu stiu foarte multe despre religia noastra. [...] Dar imagineaza-ti cum ar fi sa te nasti intr-o lume in care tatal tau are 2-3 sotii, unchiul tau la fel, si acesta este firescul, cele 3 sotii ale tatalui tau se inteleg bine, se vad una pe cealalta ca pe niste surori. Atunci probabil nu ti se va parea extraordinar ca si tu sa fii candva a 2-a sotie. Despre asta este vorba.[NOTA MEA -!!!!!]Sa nu iei firescul tau ca si etalon, ci sa intelegi ca exista si altceva inafara lumii tale. Si ca normalitatea ta si normalitatea altora pot fi diferite. Despre asta este vorba, nu stiu daca intelegi. Si intr-adevar, fetele nu au reusit sa iti explice de ce un barbat musulman poate avea mai multe sotii, pentru ca tu nu ai ascultat.[!!!] Le-ai spus de la inceput ca lumea lor e aberanta. si daca pleci de la premiza asta, e greu sa ti se aduca argumente. Sper ca ai inteles ce vreau sa iti spun. 6 Sep 2008, 16:43 Wolfy, iti accept parerile. Si probabil ca in parte ai dreptate. Dar ce ma deranjeaza e mine, si cred ca este lucrul care deranjeaza pe toata lumea, este inversunarea de care dai dovada. Sunt cunoscatoare de studenti la litere pentru ca si eu sunt una dintre ei. Si ce mi se pare mie cu adevarat trist este atitudinea ta, de a refuza categoric sa accepti orice parere care nu este a ta. [...] Si se poate ca printre studentii tai sa se numere si musulmani, si femei musulmane, si romance convertite. Ce vei face, ii vei cataloga din start ca fiind inferiori din puncul tau de vedere? Le vei dispretui religia si legile taii din care vin? Vei considera ca educatia lor este gresita? [...]E adevarat, nu am citit tot ce ai postat. Dar din ce am vazt, refuzi categoric sa accepti orice este contra parerilor tale. Poti sa citesti si singura, wolfy, la adresa de mai jos ca sa vezi ca am mai scurtat pe cat posibil, dar fara a modifica mesajul. http://www.kudika.ro/comunitate/AnnaMarie23/activitate_forum.html Cu astea cred ca este clar o data pentru totdeauna cine esti si ce esti. N-ai decat sa ma consideri tu proasta, vorba ta, ti-am observat parerile cu alte ocazii si pur si am ajuns la concluzia ca nu esti o persoana de a carei opinie sa tin cont. |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 02:50 |
||
| Crista, ti-am raspuns deja eu tuturor obiectiilor tale - cu cateva exceptii cu care nu am nicio problema ( adica musulmane nascuta in tari musulmane) decat eventual ipocrizia (pentru ca neaga existenta unor pasaje antifeministe in Coran) toate celelelte sunt romance get beget. Intelegi? Toate sunt nascute si crescute in civilizatia noastra unde e normal sa ai o singura sotie si intri la inchisoare daca o bati. Domnisoarele din diverse motive, insa, adesea banii sau naivitatea au hotarat sa isi bage singre capul sub jug, ceea ce iar nu ar fi o problema cu exceptia faptului ca incep simultan sa dea cu noroi in vechea religie. Nu numai asta, dar nici macar nu inteleg ce inseamna islamul si cu toate astea ne spun noua cum femeile musulmane traiesc mult mai bine decat alea din uniunea europeana (in conditiile in care, repet, e clar ca nici macar n-au citt coranul, daramite sa fi trait cu adevarat intr=o tara musulmana). Aici nu e vorba de acceaptarea altor religii (desi mi se pare ca trebuie sa fii bata de proasta sa intri singura sclava, but that's just me - scriu o lucrare in engleza, de-aia am tendinta sa vorbesc bilingv), aici e vorba de ipocrizie si neacceptarea adevarului. | ||
|
Kathara Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:28 |
||
|
Iar ideea mea era (sa zic mai popular poate acuma intelegi), ce te f**e grija altuia atata timp cat nu-ti face rau? Din propriile tale raspunsuri am ajuns la concluzia ca esti rea si aroganta. Si eu sunt antisemita, dar nu ma apuc sa deschid topicuri sau sa militez impotriva lor. N-o sa zic ca wolfy, sa-mi demonstrezi contrariul, nu mai vreau polemici cu voi doua, vreau sa va evit pe cat posibil. |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:59 |
||
|
Ma f@@@@ grija altuia pentru ca sunt femeie si pentru ca atunci cand o proaspata musulmana imi spune ca fata ei nu are dreptul sa isi aleaga alta religie decat cea musulmana, I care (na, ca iar o dadui pe engleza). Imi pasa pentru ca sunt feminista si vreau tot binele pentru niste fetite care nu ar trebui sa plateasca cu fericirea lor prostia mamelor. Si in sfarsit imi pasa pentru ca urasc nedreptatea si ipocrizia si am de gand sa imi apar principiile. Hai sa nu uitam cine a inceput sa atace religiile pe forumul asta, cine a deschis prima topic despre Iisus care, vezi Doamne, nu era fiul lui Dumnezeu cum zice Biblia noastra ci un simplu profet cum zice Coranul lor. Pari cam neinformata in legatura cu acest conflict, parerea mea e ca nu ar trebui sa vorbesti despre lucruri de care nu prea ai habar. |
||
|
Kathara Postat pe 10 Noiembrie 2008 11:16 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-10 11:16:34Ma f@@@@ grija altuia pentru ca sunt femeie si pentru ca atunci cand o proaspata musulmana imi spune ca fata ei nu are dreptul sa isi aleaga alta religie decat cea musulmana, I care (na, ca iar o dadui pe engleza). Imi pasa pentru ca sunt feminista si vreau tot binele pentru niste fetite care nu ar trebui sa plateasca cu fericirea lor prostia mamelor. Si in sfarsit imi pasa pentru ca urasc nedreptatea si ipocrizia si am de gand sa imi apar principiile. mai fata tu iar te legi de copilul meu?mai stai in banca ta si sa nu te mai f.... grija de viitorul altuia...ai tu grija de viata ta si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala...nici macar nu n-ai habar de cand sunt eu convertita si iti dau tu cu parerea despre ce vreau eu sa fac...e viata mea fac ce vreau cu ea,implicit si cu ceea a copilului meu...ai inteles draguta? lasa prostia deoparte si apuca-te de treburi serioase,de ex:propria ta viata,de ce te uti in gradina vecinului? |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 10 Noiembrie 2008 11:56 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-10 11:16:34Ma f@@@@ grija altuia pentru ca sunt femeie si pentru ca atunci cand o proaspata musulmana imi spune ca fata ei nu are dreptul sa isi aleaga alta religie decat cea musulmana, I care (na, ca iar o dadui pe engleza). Imi pasa pentru ca sunt feminista si vreau tot binele pentru niste fetite care nu ar trebui sa plateasca cu fericirea lor prostia mamelor. Si in sfarsit imi pasa pentru ca urasc nedreptatea si ipocrizia si am de gand sa imi apar principiile. kathara.....pffff..ce te asemeni la scris cu wofy...chiar si citatul cuvintelor cenzurate....sper ca intelegi......si lasa ca-ti mai spuneam eu sa nu te mai uiti in gradina altuia ...sunt religii si religii...viata fiecaruia...cum asterne asa doarme....tu....TUUUUUU....vrei binele...pfffff..ma faci sa rad.....se vede din postarile tale cat de egoista esti..si nu cred ca cineva asculta la ceea ce spui....iti racesti gura degeaba....cum ti-a mai spus si alta lume vezi de viata ta si lasa alta lume ...... si sa stii ca exista multa lume care s-a nascut in Europa si traiesc in tari musulmane ...ma faci sa rad....auzi ce zici tu ca daca-si bate nevasta un european ajunge la inchisoare....pai cum stai tu numai pe site normal sa nu fii informata...ca le omoara cu bataia si nu patesc nimic..pe cand la musulmani este total diferit si DA sa stii ca musulmancele o duc mult mai bine ca alta religie ..... cunosc cazuri si cazuri..tu vorbesti doar din auzite ...mai intai fa o mica excursie intr-o tara musulmana si apoi sa vii cu argumente....dar nu stau cu tine prea mult la discutii ca esti una dintre cele care nu prea pricepe sau mai bine spus "tu vezi precum calul"......... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:16 |
||
|
Kathara, iti inteleg punctul de vedere, dar nu sunt de acord cu el. Nu esti rea doar pentru ca arunci cu pietre in niste femei care nu ti-au facut nimic, esti rea si pentru ca arunci cu insulte GRATUITE catre persoane cu care nu te mai conversasei pana atunci (ex EU). Mai vorbim cand inveti ce este acela RESPECT. |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:17 |
||
salutareeeeeeeeeeee
|
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:20 |
||
| Spun ce vreau despre ce subiect vreau eu, intelesu-m-ai? Si daca eu consider ca esti proasta ca te-ai musulmanit pe o mie de euro, nenorocind unul sau mai multi copii pe faza asta, atunci nu o sa ma opreasca nimeni si nimic de la a te dispretui si de la a-mi exprima parerea despre tine. Hellobagdad a publicat eu insasi o statistica potrivit careia in Egupt 35% din femeile care sunt omorate mor in urma batailor aplicate de sot, asa ca lasati-ma cu fericirea femeilor musulmane, am cunoscut destule femei destepte, musulmane fara voie,cat sa imi dau cu parerea elocvent. | ||
|
Kathara Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:49 |
||
|
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:49 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-10 00:48:21Imi pare rau sa te dezamagesc wolfy, dar eu n-am fost implicata in nici o disputa cu tine pana acum (din punctul meu de vedere); tu ai transformat totul in disputa. Si daca e asa, nu am pierdut nimic, ci am cedat. Stii vorba aia..... Nu ma contrazic sa stii. Eu stau de vorba numai cu oameni inteligenti. De ce? Pentru ca in viziunea mea a sta de vorba este echivalent cu a schimba opinii din care fiecare partener de discutie are ceva de invatat. Nu e cazul aici. Eu nu am avut nimic de invatat de la tine, ema, stef, oana, mafia, etc. Deci nu am vorbit cu voi.A schimba niste replici nu se numeste din punctul meu de vedere a vorbi(cel putin nu asa cum definesc eu notiunea de vorbire), mai ales cand trebuie sa repet de n ori un lucru ca sa fie inteles, sau cand cer argumente si nu mi se dau. Scuza-ma, am avut o disputa cu tine - mi-ai spus ca am injurat si eu te-am sfatuit sa te uiti in dictionar sa vezi ce inseamna a injura - ma rog cred ca ai avea nevoie de un dictionar sintagmatic, cu cel paradigmatic se pare ca nu te descurci. Si la fel, am avut o disputa cand mi-ai spus ca sunt la fel ca Oana, iar cand te-am rugat sa-mi arati unde am injurat sau unde am amenintat cu bataia si cu moartea evident ca nu ai putut sa faci asta. Sila este reciproca. Nu am intereseaza parerea ta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:49 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-10 12:49:06Spun ce vreau despre ce subiect vreau eu, intelesu-m-ai? Si daca eu consider ca esti proasta ca te-ai musulmanit pe o mie de euro, nenorocind unul sau mai multi copii pe faza asta, atunci nu o sa ma opreasca nimeni si nimic de la a te dispretui si de la a-mi exprima parerea despre tine. Hellobagdad a publicat eu insasi o statistica potrivit careia in Egupt 35% din femeile care sunt omorate mor in urma batailor aplicate de sot, asa ca lasati-ma cu fericirea femeilor musulmane, am cunoscut destule femei destepte, musulmane fara voie,cat sa imi dau cu parerea elocvent. ba nu,vei spune doar ce ti se permite...ai inteles dominisoara?cat timp ti se interzice de a vorbi despre o anumita persoana ii vei respecta decizia...bine asta in cazul in care cunosti cuvantu "respect".si pentru stiinta ta eu m-am convertit inainte sa imi cunosc sotul asa ca expresia :esti proasta ca te-ai musulmanit pe o mie de euro" nu-si are rostul,eu nu locuiesc in egipt si sunt mult mai multe femei fericite musulmane decat iti poti inchipui tu,draguta.cat despre faptul ca sunt proasta...ce as putea sa iti raspund?vrei sa ne insultam ca la usa cortului...imi pare rau nu pot sa ma cobor la nivelul tau |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:05 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-10 02:50:53De la: wolfy, la data 2008-06-07 14:42:28Mia, esti atat de ilogica!!! Te contrazici nu numai in posturi diferite, dar chiar si in acelsi post! Cel mai grav e ca folosesti exemple care dupa parerea ta au legatura cu logica! Tu si logica nu aveti nicio legatura!!! Normal ca nu poti sa vezi logica din argumentele mele fiindca tu nu stii ce este logica!!! Dar ce spun eu logica si deci gandire, tu nu poti sa intelegi nici macar ce se spune in posturi! Nu, nu m-am facut de ras. Sa-ti spun si de ce. Dupa cum vezi, eu ii spun oanei ca nu mi-am permis sa fac pe nimeni proasta sau prost, ceea ce este foarte adevarat(pana la data respectiva, cu am precizat). A spune cuiva ca da dovada de prostie nu este echivalent cu a-l face prost. Poti sa dai dovada de prostie intr-o situatie particulara a vietii tale, ceea ce nu implica in mod necesar faptul ca dai sau ca vei da dovada de prostie in tot ceea ce faci. Ba chiar poti da dovada de prostie in anumite circmstante, si de inteligenta in altele. Pe cand daca esti prost inseamna ca esti prost intotdeauna. Sa rezumam: a da dovada de prostie intr-o situatie particulara - cum a fost cazul cu cei care se contraziceau singuri pe forum - nu este echivalent cu a da dovada de prostie in toate situatiile, adica cu a fi prost. Cu alte cuvinte, daca dai dovada de prostie o data(sau de cateva ori) nu inseamna ca nu iti poti reveni. Si cum exista posibilitatea virtuala de a-ti reveni inseamna ca nu esti(deocamdata) prost. Nu te mai obosi atat, stiu foarte bine sa manuiesc cuvintele si diferitele constructii din limba romana, doar asta am studiat la scoala. De la: wolfy, la data 2008-06-10 16:26:01 Nu ai inteles despre ce este vorba aici. Evident ca un om superior nu-i trateaza cu superioritate pe cei care sunt mai jos decat el dar asta in condititiile in care respectivii nu incearca sa para mai mult decat sunt. Ca sa fiu mai directa, eu nu am nimic cu persoanele proaste daca nu se cred destepte, intelegand sa ma apostrofeze pe mine pentru niste lucruri care le depasesc cu mult puterea de intelegere. Atunci imi iau libertatea de a le arata exact unde se afla. Si cred ca e si sanatos sa fac asa.Aminteste-ti de Maiorescu. Daca n-ar fi fost el cu rautatea si aroganta lui, daca nu ar fi aratat cu degetul catre prostia unora pentru a putea fi izolata, cultura romana ar fi aratat cu totul altfel astazi. Mult mai rau evident. Si inca o chestie la care m-am referit de mai multe ori pana acum: eu in general incerc sa evit termenul prost/proasta folosind eufemisme, insa cand respectivul ma agaseaza cu prostia lui, ii spun imediat cum este, folosind corect termenul de dictionar. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:06 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-10 13:05:00 Ma confunzi cu cineva caruia ii pasa de ideile unei amarate care habar n-are in ce s-a bagat. A d'autres, cherie, a d'autres ... Faza cu Egiptul ai ratat-o complet si se vede clar din ce motive te-ai convertit - nu din pasiune religioasa pentru ca nu esti capabila sa raspunzi singura unor obiectii aduse Coranului (nici nu prea cred ca l-ai citit, fie vorba intre noi). Nu am de gand sa ma tiganesc in niciun fel, ti-am spus doar ca te dispretuiesc si mi-e mila de copii tai. - si ti-am si justificat, cred ca te-ai convins singura cat de inchisa la minte esti (un alt motiv care dovedeste ca nu te-ai convertit din revelatii religioase). Si cu asta basta. |
||
|
Kathara Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:26 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-10 12:17:47Kathara, iti inteleg punctul de vedere, dar nu sunt de acord cu el. Respectul se castiga, nu se arunca in dreapta si in stanga. Nu stiu exact cand te-am jignit eu prima data, dar fii linistita, nu-mi sta in natura sa jignesc fara motiv. Ma stiu pe mine indeajuns de bine ca sa fiu sigura ca raspundeam unor provocari. Interesant ca folosesti sintagma "a arunca cu pietre", foarte bine aleasa, doar stim bine ca in Iran asa sunt omorate femeile. Poate nu intelegi: respectivele femei sunt cele care au inceput toate discutiile astea religioase - deci fii atenta cine in cine a dat cu piatra mai intai. Oricum, se vede clar nivelul musulmanelor (numai pe mine de cate ori m-au facut panarama, c..va si m-au trimis pe centura cand le aratam clar ca Mahomed facea sex cu o fata de 9 ani), deci hai sa nu victimizam unde nu e cazul. Adevaratele victime nu au acces la internet si nici nu purtau fuste pana la buric in mall, pana le-a ridicat musulmanu si a pogorat coranul asupra lor, in more ways that one. Si daca eu as accepta spusele lor, inseamna ca automat as nega existenta atator femei batute si omorate in tarile musulmane. Si asta n-am de gand sa fac pur si simplu pentru ca s-au gasit doua trei dambovitence sa se converteasca din interes sau naivitate. |
||
|
Kathara Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:35 |
||
|
Kathara draga,esti terminata mai fato...te dai mare si tare cu ideile tale fixiste...tu chiar nu intelegi ca sunt fericita si nicidecum amarata asa cum iti imaginezi tu...oricum nu sunt asa de "amarata" cta sa cer unora parerea daca sa ma culc sau nu sau ca imi place de un arab sau mai stiu eu ce d.... topicuri idioate mai deschizi...da,asta imi demonstreaza ca esti mult sub nivelul caruia te afisezi...vii tu si-mi dai lectii de morala,ma critici...mai fata mea dar tu in oglinda te mai uiti,din casa mai iesi?in lume sunt multe femei care sunt agasate si nu neaparat musulmane asa ca nu-mi mai strica mie buna dispozitie cu incultura ta si proasta informare crede-ma,ca ai envoie de un psihiatru...ca sa nu te jignesc..esti roasa de invidie de nu poti accepta ca exista multe femei fericite musulmane...stiu ca vei nega sau ca vei spune ca am scris vreo aberatie dar din ceea ce postezi asta rezulta nu sunt proasta domnisoara...poate sunt mult mai desteapta decat tine...doar ca mie nu imi place sa ma laud |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:50 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-10 12:16:56kathara.....pffff..ce te asemeni la scris cu wofy...chiar si citatul cuvintelor cenzurate" Modul in care noi cenzuram cuvintele e unul firesc pe forumurile internationale. Just a thought! Iar daca tu crezi in continuare ca eu si Khatara suntem una si aceeasi persoana, cere celor de la kudika sa verifice treaba asta si sa ne inchida conturile in cazul in care ai dreptate. De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-10 12:16:56ma faci sa rad....auzi ce zici tu ca daca-si bate nevasta un european ajunge la inchisoare....pai cum stai tu numai pe site normal sa nu fii informata...ca le omoara cu bataia si nu patesc nimic..pe cand la musulmani este total diferit In Sua daca iti bati nevasta faci ani grei de inchisoare. In statele musulmane nu exista legi care sa protejeze femeia de abuzuri fizice. Iata ce spun femeile musulmane insele: http://www.youtube.com/watch?v=Ri3BC7KCAUw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=FFr0JtsA_c8 Si ce zic barbatii: http://www.youtube.com/watch?v=ouztv-tRPKM http://www.youtube.com/watch?v=bePfSeh2ZDs&feature=related Deci dupa cum vezi e ok sa-ti bati nevasta daca nu ii provoci rani sangerande sau fracturi, si daca nu o lovesti peste fata.Astea sunt legile Islamului, legi care sunt aplicate si de tribunale deoarece ei au numai tribunale religioase, nu si laice. Iata aici o femeie batuta pe strada: oamenii stau si se uita deoarece considera ca e normal. Si nu pot chema politia deoarece nu exista legi. In Europa poti sa suni la politie in caz ca se intampla asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=oFu7EAAjUXg Sau: http://www.youtube.com/watch?v=PVBaZpO8Dbc In fine, informeaza-te inainte sa vorbesti! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:15 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-10 13:50:30in lume sunt multe femei care sunt agasate si nu neaparat musulmane asa ca nu-mi mai strica mie buna dispozitie cu incultura ta si proasta informare De la: hellobagdad, la data 2008-11-09 10:37:13Potrivit Amnesty International, 35% dintre femeile egiptene care isi pierd viata in fiecare an sunt victime ale violentei conjugale.(http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/16675/quote/247636.html) Imagineza-ti ce se intampla in Arabia Saudita, tara care aplica cel mai abitir Coranul in viata de zi cu zi, tara care nu apare insa in statistici. Deci cine e inculta si dezinformata pe aici? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:22 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-10 13:50:30Kathara draga,esti terminata mai fato...te dai mare si tare cu ideile tale fixiste...tu chiar nu intelegi ca sunt fericita si nicidecum amarata asa cum iti imaginezi tu...oricum nu sunt asa de "amarata" cta sa cer unora parerea daca sa ma culc sau nu sau ca imi place de un arab sau mai stiu eu ce d.... topicuri idioate mai deschizi...da,asta imi demonstreaza ca esti mult sub nivelul caruia te afisezi...vii tu si-mi dai lectii de morala,ma critici...mai fata mea dar tu in oglinda te mai uiti,din casa mai iesi?in lume sunt multe femei care sunt agasate si nu neaparat musulmane asa ca nu-mi mai strica mie buna dispozitie cu incultura ta si proasta informare Ooo, da, m-am lamurit cat de desteapta sunteti. Atat de desteapta incat nu pricepeti ca nu ma intereseaza ca esti tu fericita, cat ma intereseaza ca sunt altele nefericite. M-m lamurit ce-i cu tine, o aia care habar n-are de nimic, naiva si cam vai de ea. Nu contezi tu in special, erai mostra a ce inseamna femeia musulmana convertita de la noi - i se spune clar ca e discriminata in noua religie, i se dau citate suficiente, i se arata cat de greu o duc femeile musulmane din tarile arabe si ea o tine pe a ei, laitmotivul fiind in general "ai vrea si tu un muulman dar nu se poate si te-aia esti frustrata" sau mai stiu eu cum. Spune-mi atat: este de acord ca potrivit Islamului tu este inferioara barbatului care te poate lovi atunci cand nu il asculti? Da sau nu? Si daca tu recunosti ca ai intrat de buna voie intr-o religie care te trateaza ca pe o carpa, ba si mai rau, eu nu mai vreau nimic altceva de la tine. |
||
|
Kathara Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:28 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 21:27:41De la: wolfy, la data 2008-11-09 09:48:45 Sa intelegi exact invers. Postul meu era foarte clar. De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 21:27:41[imediat imi fac mea culpa si cred ca iti spun din nou ca expresia de mai sus intra in categoria rasismului.... Nu, nu intra in categoria rasismului, intra in categoria evidentelor. Tiganii se poarta mult mai rau decat romanii. It's a fact. Eu nu spun ca ei se poarta mai rau decat noi din cauze care tin intrinsec de rasa lor, ci din cauze care tin de educatia lor precara. Ma-ntelegi? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:31 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-10 02:50:53De la: wolfy, la data 2008-06-10 16:26:01 |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:46 |
||
|
m-am convertit pentru ca asa am simtit,pentru ca m-am documentat,am meditat si apoi am luat decizia de a ma converti...Coran-ul nu sta in citatele rautacioase extrase de voi in plus lumea a evoluat dar Coran-ul ramane acelasi"nemodificat de mana umana",din pacate aici am gasuit raspunsuri pe care crestinismul nu mi le-a oferit,biblia este o carte sfanta dar a suferit modificari pe parcursul anilor ca ai gasit tu 2 citate care nu favorizeaza imaginea religiei Islamice si susti sus si tare ca nu este o religie buna...dar citeste draga mea Coranbul,citeste despre minuni,citeste despre eliberarea de sub sclavie a femeii(in urma precizarii in Coran a drepturilor femeii) si daca tot esti impotriva nefericirii femeilor...fa ceva...nu doar sa vorbesti...fapte nu vorbe...abia atunci ai tu dreptul sa arunci cu pietre in cineva,doar dupa ce tu ai reusit sa schimbi cu ceva le gea firii...eu te sfatuiesc sa scoti capul pe ferestra si sa vezi ca 3 din 10 femei ce trec pe acolo sunt nefericite...du-te la ele ofera-le sprijin moral,ajutor sau mai stiu eu ce fete ca tine care dau din gura si nu fac nimic...am mai vazut...traiesti in Romania uita-te la stiri daca nu iesi din casa si ai sa vezi tu cata nefericire este in propria ta tara...si dupa ce vei rezolva cazurile din Romania iti poti indrepta privirea si spre Europa apoi restul continentelor cat despre parerea ta despre mine ...este egala cu zero...deoarece nu esti cu nimic mai presus decat mine ca sa ma poti judeca.. "M-m lamurit ce-i cu tine, o aia care habar n-are de nimic, naiva si cam vai de ea" zi zau...offfff mai fata ia o pauza si nu mai ma caracteriza tu pe mine,nu stii nimic despre mine si daca ai stii poate nu ti-ai mai permite sa arunci cu injurii la adresa mea te rog sa fii mai rezervata in ceea ce afirmi referitor la persoana mea |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:54 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-10 14:54:28m-am convertit pentru ca asa am simtit,pentru ca m-am documentat,am meditat si apoi am luat decizia de a ma converti...Coran-ul nu sta in citatele rautacioase extrase de voi in plus lumea a evoluat dar Coran-ul ramane acelasi"nemodificat de mana umana",din pacate aici am gasuit raspunsuri pe care crestinismul nu mi le-a oferit,biblia este o carte sfanta dar a suferit modificari pe parcursul anilor Postul asta imi arata foarte clar ca nu ai citit Coranul. Citatele care indeamna la violenta sunt nenumarate. Pe topicul celalalt am dat o adresa care se refera la toate versetele de genul asta, insa drept exemplu am dat numai doua fiindca era prea greu sa dau copy paste la tot. Si sa-ti mai spun o chestie: numai doua versete de ar fi, si tot ar face Islamul o religie violenta. Cand spui ca e ok sa ucizi daca o faci in numele lui Allah, nu mai conteaza nimic altceva. http://209.85.135.104/search?q=cache:bm1bWOBGcPEJ:www.bahai- faith.com/islam-uncensored.html+violence+in+the+quran&hl=ro&ct=c lnk&cd=1&gl=ro Asta cu drepturile femeii in Coran e amuzanta. Ce drepturi le da Coranul femeilor? Dreptul de a mosteni de doua ori mai putin ca un barbat? Dreptul de a fi una dintre cele patru sotii? Dreptul de a fi supuse?Dreptul de a fi batute? Nefericirea este si in tara nostra, dar nu in aceeasi masura ca in tarile musulmane. A da din gura e primul pas catre a face ceva. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:27 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-09 22:46:42De la: elmasry, la data 2008-11-09 22:36:09De la: Kathara, la data 2008-11-09 19:22:47Unde am scris eu iubire ca am stau eu vreodata cu cineva pentru bani?[/quote |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 23:12 |
||
|
da da..."A da din gura e primul pas catre a face ceva."ai vorbit ca un adevarat politician...ma amuzi foarte tare,tu si prietena ta Kathara draga mea islamul nu este o religie violenta,daca o privesti din punctul tau de vedere...probabil ca este din punctul meu de vedere...nu este |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:29 |
||
| Eh, nu va suparati pe ele fetelor, mai mult nu pot. Asa considera ele ca va ajuta daca va spun ca sunteti proaste (si nu numai), ca sunteti musulmane. | ||
|
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:37 |
||
| problema este ca nu sunt nici pe departe asa proasta precum isi imagineaza domnisoarele...lucru ce imi dovedeste proasta educatie si lipsa bunului simt | ||
|
vivrepouraimer Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| INTRETINERE FEBRUARIE 2009 | 1 | De la: gyorgyana 19 Martie 2009 20:22 |
| Un sfat va rog! | 3 | De la: kudika_11648 12 Iulie 2012 11:18 |
| Donatella va ureaza Craciun fericit! | 1 | De la: kudika088302 25 Decembrie 2009 08:45 |
|
|
||
| tatuaj | 5 | De la: sita_murt 20 Mai 2010 05:08 |
| Fumez,Regret si Plang.. | 102 | De la: kudika023770 22 Octombrie 2009 19:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.