Mai multe
|
draga wolfy ,cum iti spuneam, deocamdata te las sa comentezi astea... , ai grija ca eu nu o sa pot sa iti raspund deoarece voi fi plecata, imi cer scuze pentru eventualele grseli de ortografie dar te rog sa intelegi ca am scris in graba nu de alta dar pierd trenul. sper sa nu se trezeasca prietena ta sa vorbeasca in numele tau, de posturile ei ne vom ocupa alta data. o zi placuta . |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:35 |
||
|---|---|---|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:21:19draga wolfy iti las material de comentat pana pe luni ca eu plec la bucuresti sa imi vad prietenii... in speranta ca voi avea cu ce ma distra cand ma intorc, te rog sa nu te sfiesti sa comentezi cele ce urmeaza. Din punctul meu de vedre faptul ca l-ai facut domn pe hasunne si faptul ca mi-ai ciuntit un post in care ii citam mizeriile lui Rahim si apoi ii raspundeam intr-un mod mult prea frumos fata de ce imi spusese, sunt suficiente pentru a-mi arata ce persoana josnica esti. De asemenea vezi ca ai ca nu ti-a iesit treaba cu filosofia si "filosofeala", cu injuraturile si rasismul. Te-ai facut de ras ca de obicei. Duminica mea nu o sa fie mai ocupata decat noaptea ta de sambata pe care ti-ai petrecut-o citind frenetic posturi care nu cuprind mai multe injuraturi decat cele in care vorbeai tu de setea de sange a musulmanilor sau de femeile plosnite. De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:35:07draga wolfy ,cum iti spuneam, deocamdata te las sa comentezi astea... , ai grija ca eu nu o sa pot sa iti raspund deoarece voi fi plecata, imi cer scuze pentru eventualele grseli de ortografie dar te rog sa intelegi ca am scris in graba nu de alta dar pierd trenul. Esti super-penibila! Nu ne mai vorbesti de ":domnul"hasunne? Stii ce-ai reusit sa demonstrezi seara trecuta, nu-i asa? You and I both know. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 09:29 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:22:20uite draga ti-am urmat sfatul, doar pentru a demonstra faptul ca nu esti in stare sa porti o conversatie pe un forum la modul civilizat< Cu prostii am fost mai mult decat civilizata. Dar cand devin agasanti merita sa li se spuna ce sunt. De altfel eu pe forumul asta am fost mult mai civilizata ca tine. Si decat prietenii tai. Deci ti-am spus, mai intai uita-te in ograda ta si apoi vorbste de altii. De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:21:13[ un om ca tine tocmai a facut-o .folosind apelativul "tiganca",si referindu-te acum sa iti spun un secret..."apanajul celor fini" ma cam indoiesc ca este acela de a spune ca a vorbi urat sau trivial , credeam ca este acela de a folosi alt fel de cuvinte. apropo numai tiganii vorbesc urat????.< Tigan nu este un cuvant urat. Eu stau in bloc cu doua familii de tigani si tin sa te anunt ca nimeni nu vorbeste si nu se poarta ca ei. De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:23:48 uite aici cred ca te-ai enervat deja pentru ca sunt cam multe greseli , le vom spune de tastare, insa inca o data iti dovedesti inteligenta facand referire atat la prostia unor usere cat si al a mea , desi eu am pastrat totusi un ton mai putin "acid????.< Pai si eu mi-am pastrat tonul acid cand le faceam pe musulmane ignorante si agramate, insa dupa parerea ta le jigneam. Insa tu cenad le faceai plosnite nu le jigneai.La mine se numeste jignire, la tine acidititate. Give me a break! Cand ma enervez ii fac pe unii prosti, nu le spun sa inghita M@@@ De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:22:20e rasism ti-am mai explicat pana acum de cateva ori, referitor la culoarea pielii ,faptul ca ai adaugat ca e si mental negru...ai facut o asociere de la culoarea pielii cu faptul ca tu il consideri...."negru mental" ca deh nu vreau sa spui ca nu ai specificat ca e prost desi se subantelegea de la sine. Ti-am mai spus ca nu te duce mintea. Am spus ca Hasunne, pe langa faptul ca e negru fizic, e negru si mental(pentru ca nu a inteles ce i-am spus). Daca pentru mine a fi negru fizic era echivalent cu a fi prost atunci nu as mai fi spus ca e negru si prost,ci doar ca e negru, de unde s-ar fi subinteles ca e si prost. Insa cand am spus ca e negru si prost a rezultat in mod automat ca sunt si negri destepti. De asemenea, asocierea dintre mintea nedezvoltata a cuiva si intuneric este una obisnuita, care se poate face irrespective de culoarea pielii unei persoane. Deci si daca e negru. Si nu o sa stau eu acum sa-ti explic tie ce am spus despre un sexist, nu-i asa? De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:22:20sper ca definitia prostului ai invatat-o deja sa nu o mai scriu inca o data. [/quote] |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 09:48 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:23:00De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:26:48 Nu vad care e problema cu acel apelativ. mafia chiar vorbeste ca o tiganca!Tiganii vorbesc mai urta ca romanii. It's fact! Stiu ca treaba asta cu tiganii e a soft spot for you! Sau sore spot, cum doresti! De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:23:00[De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:29:50sa-i faci...Unii dintre noi nu au folosit niciodata cuvinte de genul m...e. Iti mai aduci aminte cand ii urai miei sa se inece cu asa ceva? Ti-am mai zis eu de albina aia...! Nu am de unde sa dau citatul respectiv pentru ca a fost sters topicul. Dar tu stii foarte bine ce ai spus. Si stii foarte bine cum vorbesc mafia si stef, asa ca take a chill pill in legatura cu noi si vorbeste cu ei. De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:23:00[[De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:33:36De la: crista_galli, la data 2008-11-08 12:07:57A, apropos, sa vezi cum te faci singura de ras Si bine am facut! Unii chiar merita sa li se spuna asta! Bine ca n-am spus m@@@ De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:23:00[[[De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:36:20 Ti-am dat un citat in care le-ai facut pe musulmane plosnite. Oricum ti-am spus ca nu te urmaresc pe forumul asta, nu te citesc si nu ma intereseaza sa dau citate kilometrice din tine. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 09:56 |
||
|
Ok, deci hai sa incheiem balciul asta, nu am de gand sa-ti raspund la toate aberatille. Ultimele glose: 1.Ai dat un citat din Blaga in care el spunea ca prostia unui om care a studiat filosofia poate fi mai mare decat a unui om normal. Si ai spus ca noi filosofam in legatura cu Islamul.Iar eu ti-am spus ca intre a studia filosofia si a filosofa este o diferenta ca de la cer la pamant. Filosofia se bazeaza pe un sistem riguros de gandire, a filosofa(in sensul in care il folosesti tu) pe abureala( de unde si termenul meu - filosofeala). Deci ai aplicat un citat unei situatii care nu are legatura cu citatul. Dar ti-am mai explicat asta o data. Stiu ca e greu sa intelegi. 2. Daca toti ar folosi cuvinte in limbi straine am fi mai culti si mai destepti. 3. In legatura cu preotul. Postul tau se referea la un preot care ar putea citi ce scriu eu, nu la toti utilizatorii kudika. Si daca printre utilizatorii kudika se afla si preoti, rezulta in mod logic ca in continuare te referi la o parte a utilizatorilor kudika, nu la toti. Deci orcum te aproprii de problema nu-ti iese. Ti se dovedeste inca o data ca esti ilogica. 4. Incerci sa manipulezi. Ciuntesti ciatate in care Rahim ma face m...a si le pastrezi pe cele in care eu il fac frustrat sexual. 5. Imi spui mie ca injur musulmanele cand le fac agramate si ignnorante, dar evident ca tu nu le injurai cand le faceai plosnite. Give me a break! 6. Chestia cu rasismul a fost super-penibila. Confunzi borcanele. 7. Daca nu ti-ai schimbat parerea despre Islam si crestinsim ce era cu citatele de aseara prin care voiai sa-mi demosntrezi ca NT este violent? Sau de ce imi spui ca injur cand vorbesc imptriva celor care instiga la crima si bataie? 8. Daca ai recunoscut ca i-ai spus ce i-ai spus miei e foarte bine. Si oricum nu era vorba doar de tine, ci si de prietenii tai care vorbesc ca la usa cortului. La urma urmei nici tu nu te-ai referit numai la mine, ci si la prietena mea Khatara.Adica tu poti sa vorbesti de mine SI de khatara, insa cand eu iti vorbesc de prietenii tai imi spui sa ma refer numai la tine.Pai nu merge, fac si eu ce faci si tu, adica nu ma refer strict la tine - cum nici tu nu te referi strict la mine - ci si la prietenii tai, cum si tu te referi la prietenii mei. Sper ca e clar.Ti-am mai spus, cine se asemana se aduna. Iar eu nu sunt prietena cu oameni care vorbesc cu m@@@ si s...z la tava. Dar in fine, ce sa ne asteptam de la cineva care il numeste "domn" pe hasunne? Iti urez sa intalnesti numai domni in viata! 9. Te porti ca o persoana de-a dreptul nebuna. Pur si simplu nu te poti controla, mergi inainte cu frenezia citatelor care nu spun nimic,si ca de obicei nu esti capabila sa intelegi ce ti se spune. 10. Daca ti se pare ca am injurat si am fost rasista, raporteaza-ma. 11. In rest, fierbi in sucul tau si al prietenilor tai care vorbesc cu M@@@@. Enjoy it! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 10:27 |
||
|
Moaaamaaa, ce-am pierdut. Sa concluzionez pana aici: Kathara si wolfy sunt destepte si detin adevarul suprem. De ce? Ca asa zic ele. Tot restul utilizatorilor sunt niste prosti (cu exceptia unor barbati cu care se mai baga in seama). De ce? Ca asa zic ele. Daca nu folosesti "baga-mi-as" si "scotia-mi-as", inseamna ca nu injuri, doar insulti (desi definitia contrazice). Deci, da, ii voi da Cezarului ce-i al Cezarului. NU ai folosit injuraturile plebei, wolfy, felicitari Ai folosit injuraturi de nobilime, ai injurat cu clasa. Si vehementa cu care sustii ca nu ai injurat nu face decat sa-ti accentueze statutul de nobila, statutul de fitoasa, statutul de aroganta, statutul de incapatanata (opa, am ajuns cumva la statutul de proasta? caci tu cu gurita ta zici ca trebuie sa-mi repeti ceva de n ori sa pricep, ceea ce inseamna ca sunt incapatanata, dupa care zici ca-s proasta). Dar nu ai folosit cuvinte triviale, asa e. Felicitari din nou. Neuronilor tai le lipseste impulsul energetic de a mai crea sinapse. Frigiderul tau e plin cu carne. Ai grija pe unde calci sa nu-ti intalnesti alesul. Wolfy, tocmai te-am injurat. |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 10:36 |
||
De care parinte vorbiti voi de Asta????De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-21 04:39:12 |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 10:41 |
||
| Mai, voi ati trecut sa va certati acum pe diferentele de opinie, pe ceea ce intelege fiecare ! Daca eu sunt rasista ( chiar sunt rasista, urasc tiganii, din partea mea sa moara toti ), este parerea mea, de om al draq, iar parerea mea oricum se bazeaza pe niste experiente. Daca eu nu sutn credincioasa la fel este treaba mea si pot sa imi exprim ce parere vreau, chit ca sunt in minoritate sau ca pe unii ii deranjeaza ce am de zis. | ||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 10:45 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-09 09:56:26 |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 9 Noiembrie 2008 12:04 |
||
| Agramato, stai in banca ta! | ||
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 13:16 |
||
Nah, asta da treaba constructiva....place place place la mine
|
||
|
Lillix Postat pe 9 Noiembrie 2008 13:24 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-09 10:36:57Moaaamaaa, ce-am pierdut. Sincera sa fiu eu cred ca tu ai niste compexe nerezolvate. Pe bune acum, care-i problema? Te roade ca wolfy e mai desteapta ca tine sau ce? Ca este, poti sa intrebi pe oricune de pe site. Care-i faza? Te-ai mutat intr-i clasa noua si brusc nu mai ii coronita sau ce? |
||
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 13:24 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 07:35:07draga wolfy ,cum iti spuneam, deocamdata te las sa comentezi astea... , ai grija ca eu nu o sa pot sa iti raspund deoarece voi fi plecata, imi cer scuze pentru eventualele grseli de ortografie dar te rog sa intelegi ca am scris in graba nu de alta dar pierd trenul. Bine, hai sa te fac proasta ca sa ai ce comenta la adresa mea! Daca e cazul te mai fac inca o data, desi fortele mele sunt insignifiante in comparatie cu cele ale mamei natura. De-te la ordine, ham, ham!
|
||
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 13:26 |
||
ce efecte devastatoare are sindromul LAP !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 9 Noiembrie 2008 15:29 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-09 13:24:13De la: crista_galli, la data 2008-11-09 10:36:57Moaaamaaa, ce-am pierdut. am coronita mea sunt eu student si ma mandresc cu ea ca nu-s corijent.....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 9 Noiembrie 2008 17:47 |
||
De la: elmasry, la data 2008-11-09 16:53:18 Draga eu nu am stat in viata mea cu nimeni pentru bani, ma confunzi, nu ma invart in cercul tau de cunostinte. Si daca as sta nu as mai fi frustrata sexual decat daca imi vorbesti din experienta ta sexuala cu natia respectiva. Nu te teme, stiu ca nu o sa pricepi! |
||
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:29 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-09 18:29:14De la: elmasry, la data 2008-11-09 16:53:18 cred k tu uiti ce postezi.....eh uite k altii nu au uitat;) |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:54 |
||
| Unde am scris eu iubire ca am stau eu vreodata cu cineva pentru bani? | ||
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:22 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-09 09:29:16 uite ca sa nu spui ca sunt rea... am pus mana pe laptopul lui romeo si iti raspund fuguta ca am alta treaba imediat.... faptul ca l-am facut domn pe hasune ...se numeste elementar bun simt. eu citam vocabularu pe care l-ai folosit si pe care il folosesti in continuare. inca un invectiv adaugat la colectia "Wolfy" , persoana josnica definitie ajutatoare : JÓSNI//C ~cã (~ci, ~ce) 1) (despre fapte, acþiuni) Care înjoseºte; demn de dispreþ; umilitor; înjositor. 2) (despre persoane) Care este în stare sã comitã fapte nedemne; ticãlos; nemernic; infam; mârºav; mizerabil; abject eu nu ma regasesc in cele mai sus mentionate dar te las pe tine sa vedem poate pana la urma vei invata sa folosesti termenii corecti , si de asemenea sa iti controlezi vocabularul. la treaba cu "filozofeala" o sa iti dau o simpla repica de-a prietenei tale .... ironia este apanajul oamenilor fini, se vede treaba ca nu numai eu sunt "zgrumturoasa " uneori. ramane valabil si treaba cu rasismul , a face tigan pe cineva din cauza comportamentului denota rasism la fel si a face pe cineva negru ca nopatea si din punct de vedere mental si referindu-te la culoarea pielii evident uitasem sa mentionez ca ambele persoane denotau inferioritate in fata ta care esti crestina si alba.... inca o definitie ajutatoare: RASÍSM s.n. Teorie social-politicã care susþine inegalitatea biologicã ºi intelectualã a raselor umane. apropo noaptea de sambata mi-am petrecut-o in compania prietenilor pana pe la 4 dimineata... "inertiile" debitate de tine mi-a luat exact vreo 30 de minute sa dau copy /paste si sa ti le pun sub ochi, asta inainte de a pleca dimineata inspre bucuresti din motivele mentionate mai sus adica urma sa ma intalnesc totusi cu prietenii mei,nu puteam risca sa pierd trenul ,nu-i asa??? tin sa iti multumesc totusi ca de data asta ti-ai incheiat postarea abtinandu-te sa imi mai spui proasta, penibila, inculta, cu minte de albina...etc, desi si acest post contine invective adresate mie ca persoana iti multumesc totusi ca ai folosit mai putine. poate data viitoare incercam sa readucem discutia pe fagasul ei normal, adica vocabularul tau si al meu. eu recunosc ca injur si ca vorbesc urat , tu spui ca iti sustii ideile sau ca esti ironica sau ca esti acida. hai ma wolfy stiu ca poti...serios ...uite cu cat mai putine cu atat mai bine...!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:19 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-11-09 10:45:45Mai, voi ati trecut sa va certati acum pe diferentele de opinie, pe ceea ce intelege fiecare ! Daca eu sunt rasista ( chiar sunt rasista, urasc tiganii, din partea mea sa moara toti ), este parerea mea, de om al draq, iar parerea mea oricum se bazeaza pe niste experiente. Daca eu nu sutn credincioasa la fel este treaba mea si pot sa imi exprim ce parere vreau, chit ca sunt in minoritate sau ca pe unii ii deranjeaza ce am de zis. evident georgia ,sunt de acord cu tine , dar nu cred ca ai in postarile tale sa fi vazut atatea invective referitoare la o persoana cate am vazut scrise de wolfy in ...cateva ore pe forum. si ai totusi la activ vreo 1890 de mesaje. preocuparea mea este vocabularul folosit de domnisoara wolfy ,care face pe "lupul moralist" dar cand colo se comporta exact la fel ca cele pe care "le apostrofeza" pardon nu chiar intotdeauna. pana acum eu inca nu m-am adresat dansei cu apelativele cu care ea mi s-a adresat mie. voi fi in continuare consecventa si nu voi folosi .... cuvinte triviale dar o sa imi permit si eu ironii care "sunt apanajul oamenilor fini " o deja celebra replica...a ...prietenei |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:24 |
||
| Fetito, ai probleme la mansarda, dar dintr-alea serioase! Citezi ce iti convine tie si te si comporti ca o sarita de pe fix. ham, ham, | ||
|
Kathara Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:27 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-09 09:48:45 sa inteleg totusi ca si eu am fost civilizata???? sau inca nu merit sa ma consider inteligenta.... imediat imi fac mea culpa si cred ca iti spun din nou ca expresia de mai sus intra in categoria rasismului.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:27 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-09 21:27:37Fetito, ai probleme la mansarda, dar dintr-alea serioase! Citezi ce iti convine tie si te si comporti ca o sarita de pe fix. ham, ham, dap, absolventa a univestitatii de litere spuneai??? cred ca ti-am mai spus ... ce vine de la tine ca invectiv eu pot sa ii spun compliment, iti dai singura seama de ce ,nu-i asa??? foloseste logica si fa-ma din nou sa rad putin. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:29 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-09 10:27:42Ok, deci hai sa incheiem balciul asta, nu am de gand sa-ti raspund la toate aberatille. Ultimele glose: aceasta elucubratie o voi folosi drept "cantec de pionier" o sa le las mostenire urmasilor "cele 11 percepte de la wolfy" daca erau 10 poate totusi le puteam spune porunci ...ce zici nu renuntam la una??? macar la una te rog eu... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:31 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-09 10:36:57Moaaamaaa, ce-am pierdut. 1. Eu nu ma bag in seama cu niciun barbat de pe aici. Cred ca ma confunzi. 2. Celor pe care ii facem noi prosti li se demonstreaza cu argumente ca sunt prosti. Acum ca ei nu inteleg nici dupa ce li se arata nu face altceva decat sa confirme si sa accentueze faptul ca sunt prosti. 3. Injuraturile presupun cuvinte triviale. Lipsa cuvintelor triviale scoate o fraza din multimea injuraturilor. Daca ii spui cuiva sa se duca in p... ma-sii, il/o injuri, daca-i spui sa se duca de unde a venit, indemnul din urma nu poate fi numit injuratura nici de cea mai puritana fecioara. Daca ii spui unei persoane destepte ca e prosta o insulti, daca ii aplici acelasi epitet uneia proaste nu se numeste insulta, ci constatare. In posturile mele am incercat sa evit cuvantul in cauza. Cand a fost nevoie de el m-am exprimat eufemistic, insa cand indivizii in cauza au devenit agasanti mi-am permis sa-i gratulez cu apelativul in cauza. 4. Nu ma intereseaza ce parere ai tu despre inteligenta mea deoarece cand ai fost implicata in vreo disputa cu mine ai pierdut-o.Ma intereseza numai parerea oamenilor care sunt cel putin la fel de inteligenti ca mine. Si in general vorbind, imi petrec timpul cu oameni destepti si educati, adica opusul multora de pe aici de pe forum. Poate de asta oricat de mult m-as enerva nu folosesc niciodata cuvinte de genul m@@@, P@@@@, P@@@, te F@@@ pe nu stiu unde, belesti c@@@@@ ursului, s...z la tava si altele care sunt specialitatea emei, a lui stef, a oanei si a mafiei. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:34 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-09 21:31:45De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 21:29:47De la: Kathara, la data 2008-11-09 21:27:37Fetito, ai probleme la mansarda, dar dintr-alea serioase! Citezi ce iti convine tie si te si comporti ca o sarita de pe fix. ham, ham, niciodata nu e prea tarziu.... hai ca poti stiu ca poti...inca nu ai adus osciorul pt wolfy... hai mai mai cauta ca trebuie sa gasesti ceva. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:34 |
||
quote name='mafia_nrr1' date='2008-11-09 12:04:31']De la: wolfy, la data 2008-11-09 09:56:26 Nu am intervenit cand vorbea mia deoarece oana merita sa i se vorbeasca asa. Si sincer nu intervin eu niste hiene care dadeau cu pietre in mine cand se luau dupa o imbecila care spune a ca-mi fac conturi sa o injur si care s-a potolit imediat dupa ce am scris celor de la kudika. Scuza-ma, eu pe forumul asta nu am facut pe nimeni jagardea, nu am vorbit cu s...z la tava, m@@@ siu alte cuvinte care sunt specialitatea voastra. sa nu incurcam borcanele. Una e sa spui SI SA DEMONSTREZI cuiva ca e prost si alta e sa spui sa inghita m@@@. Uita-te la numarul meu de comentariu si la cel al oanei, al lui stef, al tau si al emei, si atunci poti sa spui cine isi traieste viata virtual. Desigur, poti sa spui pana nu ma poti sa vorbesti(sa scrii) ca sunt frustrata, eu stiu foarte clar ce sunt si ce viata am, asa ca nu ma tinge prerea unei care vorbeste cu m@@@@. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:35 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 21:24:42De la: Georgia99, la data 2008-11-09 10:45:45Mai, voi ati trecut sa va certati acum pe diferentele de opinie, pe ceea ce intelege fiecare ! Daca eu sunt rasista ( chiar sunt rasista, urasc tiganii, din partea mea sa moara toti ), este parerea mea, de om al draq, iar parerea mea oricum se bazeaza pe niste experiente. Daca eu nu sutn credincioasa la fel este treaba mea si pot sa imi exprim ce parere vreau, chit ca sunt in minoritate sau ca pe unii ii deranjeaza ce am de zis. Tu nu esti capabila sa intelegi ce e o insulta, ce e o injurataura, ce e un cuvant trivial. Eu nu am apostrofat niciodata pe nimeni folosind cuvantul m@@@@ ca tine si ca prietenii tai. E o zicala biblica: inainte sa vezi paiul din ochiul fratelui tau ai grija sa vezi barna din ochiul tau. Nu sunt lupul moralist, sunt sanitarul padurii. Sper ca intelegi ce spun, ca de, ironia e apanajul oamenilor fini. Adica al celor ca tine. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:54 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 21:31:55[aceasta elucubratie o voi folosi drept "cantec de pionier" o sa le las mostenire urmasilor "cele 11 percepte de la wolfy" Iti recomand sa urmezi un curs intensiv de filosofie. O sa te invete printre altele ca orice afirmatie trebuie dovedita cu argumente, deoarece in caz contrar nu poate fi luata in seama. Daca ar fi sa o citez pe o alta desteapta a forumului, Elmasri, ti-as spune ca "iti lipseste multe" :inteligenta, educatia(in sens de cunostinte dobandite la scoala), manierele, verticalitatea. Este insa si ceva ce ai din plin: josnicia. Si da, daca nu stii ce inseamna cuvantul n-ai decat sa-ti dai singura o definitie ajutatoare. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:14 |
||
Erata:De la: wolfy, la data 2008-11-09 21:35:14Nu am intervenit cand vorbea mia deoarece oana merita sa i se vorbeasca asa. Si sincer nu intervin eu pentru niste hiene care dadeau cu pietre in mine cand se luau dupa o imbecila care spunea ca-mi fac conturi sa o injur si care s-a potolit imediat dupa ce am scris celor de la kudika. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| parere | 25 | De la: kudika_975252 23 Octombrie 2014 21:32 |
| Donez pui de pisica | 4 | De la: geo_reincarcat_iara 3 Octombrie 2010 10:40 |
| Buna tuturor. Recomand Ask GfK -Panel Online- | 3 | De la: kudika331408 24 Noiembrie 2010 12:56 |
|
|
||
| Inca un topic care te va plictisi! | 372 | De la: greierash 3 Octombrie 2009 16:01 |
| re all! | 2 | De la: valivieru96 11 Noiembrie 2009 15:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.