Setari Cookie-uri

Topic pentru injuraturi si jigniri

De la: wolfy, la data 2008-11-09 00:31:40[Si nu mai cita in nestire,posturile respective nu au nicio injuratura in ele.

pai atunci de ce sa nu le citez????
imi place treaba asta....sa te citez pe tine...
mai ai putin si devi idolul meu...
ai ceva impotriva???

De la: wolfy, la data 2008-10-18 23:24:03
Ti se pare amuzanta ignoranta ta, nu? Si mie, dar in acelasi timp infricosatoare! Si Pavel a propovaduit in anii 70-80 AD, adica dupa ce a murit, nu?

NU MA INTERESEAZA CE SPUNE PREASFANTUL CORAN, DEOARECE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E EGAL CU O.

De la: wolfy, la data 2008-09-29 02:06:39

Bietul de tine, avea dreptate kathara cand ti-a spus ca esti negru ca noaptea! Eu adaug ca nu e vorba numai de ceva fizic, ci si mental! Ca sa te lamuresc, comentariul meu de mai sus era o ironie, inteligenta pamantului!

De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:56:31
Tu esti proasta rau, scuza-ma. Eu iti zic ca am sudiat Islamul la facultate ca raspuns la acuzatiile tale ca nu stiu despre ce vorbesc. Deci stiu despre ce vorbesc. Adica despre Islam. Adica despre religie.

De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:58:39
Mai femeie, cum naiba ai intrat tu la facultate? Femeia a spus ca sotul ei nu respecta Coranul (bravo lui), iar eu ti-am zis ca nerespectarea coranului duce la pierderea vietii vesnice. SIMPLU. ELEMENTAR.

De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:59:16
Eu te-am jignit ca stiu eu ce-ti poate pielea. Ramane sa ne arati unde te-a jignit wolfy.

De la: Kathara, la data 2008-10-21 22:13:04Ooo, si eu care credeam ca e pentru mine! Increderea in fortele proprii tocmai a suferit o lovitura serioasa. Iti dai seama cat de sarit trebuie sa fii sa faci chestii dintr-astea? Si cat de slab?

De la: Kathara, la data 2008-10-21 22:24:03Pe mine una m-au plictisit deja elucubratiile unor minti schizofrenice.

De la: wolfy, la data 2008-10-21 22:59:51
Esti de-a dreptul cretin: eu am spus ca am facut un an de doctorat, nu ca mi-am facut doctoratul intr-un an. Ca sa vezi unde poate duce prostia necenzurata!
Oricum, ni s+a demonstrat inca o data + daca mai era nevoie, ca tabara musulmanilor este alcatuita din salbatici.

De la: Kathara, la data 2008-10-21 23:20:12
Sictir!

De la: Kathara, la data 2008-10-22 00:57:30
Pai desigur, pe tine nu te impresioneaza decat prostia. A de e mai multa ca cea pe care o posezi. De unde rezulta ca esti imposibil de impresionat.

De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:04:34
Ala cu middlemarch era george eliot, care de fapt era o aia! vai de tine, nu se mai termina prostia din creierul tau!

Deci pana acum ai facut doua greseli care arata ca nici macar nu stii despre ce vorbesti, ce sa mai vorbim de inteles!

De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:10:00
Frustrat esti!Si intelectual si sexual! Cand spui ca nu te intereseaza ce facultate am facut noi, cand spui ca n+am facut nimic! Hotaraste+te!
Si pentru mine este egal cu o ce spune un pacient al spitalului 9!

De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:28:03
Mama mama da' ce atentie ii dai! Iti chemi si haremul in ajutor sa vada cat scrie kathara! Si ce+i cu asta? Ea lucreaza putin si e platita bine!

De la: wolfy, la data 2008-10-30 21:31:15
Islamul nue religie, e o blasfemie, o insulta la adresa umanitatii!

De la: wolfy, la data 2008-10-31 23:48:07
Du-te la psihiatru, sincer iti spun ca ai nevoie. Acum inteleg eu de ce va convertiti voi la islam.

Si banuiesc ca daca el te inseala, nu il omori, ci treci peste.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 08:42:28
Mai fato, in conditiile in care spui ca o femeie trebuie omorata fiindca inseala (sau pontru orice alt motiv), esti buna de dus la psihiatru. Daca faci asemenea afirmatii pe un forum din Romania, asta e reactia pe care risti sa o intalnesti.
Si ca sa ne lamurim, comentez ce vreau eu, cum vreau eu, atat timp cat respect regulile forumului. Nu esti tu in masura sa-mi spui mie sa tac(sa nu mai scriu). Traim intr-o tara democratica si nu-mi iei tu mie dreptul la cuvant.
Nu comentez aiurea, comentez la obiect.
Nu pot sa ignor asemenea aberatii. Le voi comenta intotdeauna.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 14:58:34
Esti mitomana ca de obicei. Nu ti-a trimis nimeni niciun mesaj pe privat, iar daca mai aud minciuni de genul asta o sa le scriu celor de la kudika imediat si o sa le cer sa-ti stearga contul. Si draguto, in ce ne priveste discutia a fost civilizata tot timpul.Chiar atunci cand ne-ai jignit tu. Ai inteles?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:21:06
Draguta, eu cred ca pe tine nu te ajuta materia cenusie prea mult. In primul rand, as dori sa citezi posturile in care am insultat pe cineva sau ceva pe aici sau pe cele in care am dat cu pietre.
Si nu uita ca intre timp tu ai jignit ideea de civilizatie spunand ca o femeie care inseala trebuie omorata.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:55:31
Mai femeie, e o tanti aici acre spune ca nu e nicio problema cu citatul ala din coran care indeaman la lovirea unei femei, pentru ca nu trebuie sa o lovesti din prima. De parca daca o avertizezi mai intai cu vorbna apoi o parasesti in pat, si de=-abia dupa o bati, e ok. da, am avut experiente nefericite cu musulmani dar nu din cele de care crezi tu. Si da-mi voie sa-ti spun ca insinuarea ta este o dovada de lipsa de respect. De asemenea, ma ingretoseaza. I'd rather die than be involved with a muslim.

Acum chiar ac m-am enervat. Du-te la scoala si invata sa citesti.
Mai tanti, tu stii ce inseaman rasism? Eu aici am vorbit de religii, nu de rase. Mai deschide si tu un dictionar.
M-ai inteles?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:59:01
BA DA, AI JIGNIT. AI JIGNIT IDEEA DE CIVILIZATIE CU IDEILE ASTEA BARBARE.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:15:18
Unde te-am jignit eu draguta? Imi spui mie ca te-am injurat pe rpprivat cand stii foatrte bine ca nu e asa? Cei de la kudika vor afla si de chestia sta, iar ei stiu foarte clar cine a trimis si cine nu a trimis mesaje. Te asigur ca luni vei avea contul sters.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:17:05
Eu nu jignesc o religie din auzite. Stiu foarte multe despre religia asta.
Si am incurcat persoanele finndca sunt foarte multe carora trebuie sa le raspund.?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:40:32
AMENINT? Unde?

Si aflat intre timp ce inseamna rasism?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:13:55
Aha, deci ne grabim sa aruncam cu pietre in romancele care se culca cu arabi, ele sunt usoare, dar ei nu. pai scuza-ma, dar daca romancele au o faima proasta arabii musulmani au o faima super-proasta. Nu-i scoate nimeni din "c_ _ _ _".

De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:41:31
Da, in Romanaia bataia femeii se pedepseste legal.Daca nu stii asta si te ambalezi intr-o discutie pe baza unor informatii lipsa se numeste ca esti ignoranta. Si sa nu-mi spui ca te-am jignit, deoarece te afli chiar pe definitia ignorantei.
Mi se pare ca ma jignesti aici. Nu de alta dar daca tot te revolti impotriva posturilor mele acide, simt si eu nevoia sa-ti spun ca de data asta ma jignesti.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 19:21:16
Pe langa faptul ca postul tau denota o atitudine jignitoare, cuprinde si un neadevar. Poate daca iti vor acorda macar o secunda de atentie, vei putea sa-i intrebi pe Manolescu si Cartarescu daca o angajata a Universitatii, angajata care tine seminarii la cursurile lor are o parere negativa despre islam.

Ai reusit sa demonstrezi ca nu stii despre ce vorbesti si ca esti ipocrita.
Nu ma cert cu nimeni, polemizez. Asta m-au invatat sa fac Manolescu, Lefter, Cartarescu, Simona Popescu, Ioana Parvulescu si multi altii. Asta m-a invata si Paler, pe care din nefericire nu am avut placerea sa-l cunosc. Daca asta e ceva negativ pentru tine, nu mai am nimic de spus.

De la: Kathara, la data 2008-11-01 21:57:51Mai eu nu inteleg faza asta cu "litaratele". Vi se pare jignotor, sau ce? Mai era unul care-mi zicea sa ma duc sa imi citesc cartile de parca asta era o jignire suprema. Oricum wolfy a punctat foarte bine ce era de punctat, cred ca trebuie sa traiesti intr-o lume paralela daca crezi cu adevarat ca in tarile arabe femeile sunt mai putin batute decat in Uniunea Europeana!

De la: Kathara, la data 2008-11-04 12:29:02
Mai fata, noi am avut specimene une si una de femei musulmane aici - toate bombonel de inteligenta. Niciuna n-avea habar de Coran, gramatica (si aici nu ma refer la greselile facute din graba) sau logica. Faci o greseala daca tu crezi ca o persoana rationala nu se enerveaza - ba se enerveaza al dracului in fata lipsei de logice si a incapacitatii de a intelege un argument. Aici nu e vorba de pierdutul cumpatului ci de aceeasi discutie repetata la infinit.
Nu stiu exact din ce nivel social sau din ce familie ai facut parte in Romania daca tu crezi ca in tarile arabe e mai bine. Aaa, si nu pot decat sa sper ca o sa ai un copil (fata) prost - pentru ca ar fi tragic sa se nasca intr-o familie in care nu are nicio sansa din prima clipa. Mai bine sa nu-si dea seama!

De la: Kathara, la data 2008-11-04 16:11:48
Mai femeie, de unde naiba stim cu totii? Ceea ce sustii tu e absurd si considerat ca atare de orice biserica. Intreaba orice crestin si iti va spune ca Biblia e cartea sfanta, cartea perfecta. Aia totii or fi musulmanii, tu nu ntelegi ca exact asa cum tu crezi ca este gresit crestinismul, tot asa cred si crestinii despre islam? OMG, fa un efort!
Zicerea aia cu "cel care este fara de vina sa dea primul cu piatra iti este cunoscuta?" Cam diferenta intre astea si "moarte necredinciosilor", dont you think?

De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:39:51
Draguta mea, femeile musulmane de aici de pe forum sunt asa cum ti le-am descris eu.
Daca eu am facut pe undeva greseli de gramatica te rog sa ma citezi si sa imi arati unde sunt.
Si CTP este un om extrem de rational si totusi se enerveza foarte repede. Stii de ce? Fiindca ca si mine, nu suporta prostia.

Asa te-a invata mamaica ta sa te exprimi, cu "bai fato'? Tu te asemenei cu nenea ala de-si zice gentleman.

De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:44:50
In Noul Testament - cel dupa care se conduc crestinii - nu vei gasi nicio vulgaritate si nicio atrocitate.NICIUNA! In Coran sunt nenumarate. Si sa nu uitam ca Islamul a fost propagat printr-un pedofil.

De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:48:30
Daca esti avocata sau doctor sau ce vrei tu asta nu inseamna decat ca ai fost capabila sa inveti niste lucruri. De aici pana la capacitatea de a gandi pe cont propriu e cale lunga. Am vazut multe altele pe la universitate. DAR NU AM VAZUT NICIODATA O MUSULMANA DESTEAPTA. Pentru mine destaptaciunea presupune capacitatea de a fi rationala, iar musulmanii sunt prin natura lor nerationali sau chiar irationali. Si asta mi s-a confirmat de multe ori pe forumul asta.

De la: wolfy, la data 2008-11-05 00:06:46Nu toate religile s-au impus prin forta. Crestinismul s-a impus prin cuvant. Este adevarat ca exista si exceptii - vezi America de Sud, insa cei ce au facut asta au actionat impotriva preceptelor crestine. Asta e diferenta.

De la: wolfy, la data 2008-11-05 13:54:01
Da, imi provoci mila pentru ca nu stii despre ce vorbesti.Deci cum sa-ti explic... Pe forumul asta toate musulmanele sunt asa cum le-am descris eu.
Apoi, eu nu am nimic cu persoanele agramate atat timp cat nu incerarca sa-mi dea mie lectii de gramatica sau de gandire.
Asa ca fata draga, mai treci si tu pe la scoala din cand in cand, mai deschide o carte, mai consulta un dictionar, si apoi mai vorbim. Si da, te voi corecta de fiecare data cand vei spune aberatii, cum a fost cazul si in situatia de fata.

Pa daca nu stii atat de multe despre Islam de ce vii sa ne spui noua ca este o religie panica? Am impresia cxa nici macar nu iti erau cunoscute pasajele respective.

De la: wolfy, la data 2008-11-05 14:03:42
DA, CRESTINISMUL S-A IMPUS PRIN CUVANT.Rolul cruciadelor, din cate imi amintesc eu de la istorie, a fost sa elibereze pamantul sfant de sub dominatia arabilor musulmani. Nu era vorba de impus crestinismul cuiva. Inchizitia nu impunea crestinismul, ci avea grija sa fie respectate anumite legi.
Atat cruciadele cat si inchizitia sunt impotriva preceptelor crestine. Adica conform crestinismului oamenii aia o sa arda in iad, pe cand musulmanii care omoara in numele lui Allah o sa se duca in rai(asa zice Coranul). Acum intelegi diferenta?

De la: wolfy, la data 2008-11-06 22:04:43
Ba da, pot sa le disociez, deoarece si Iisus le-a disociat. Iar pentru crestini ceea ce conteaza e Nt. Pe de alta parte, tin sa te anunt ca nici in Vt nu scrie pe nicaieri sa-i omori pe cei de alta religie, si nici nu scrie ca daca omori in numele lui Iehova te duci in rai.

De la: wolfy, la data 2008-11-07 09:36:59
In fine, pe mine au cam inceput sa ma plictiseasca discutiile astea. M-am convins de nulitatea religiei voastre si de ce puteti voi ca adepti cand sunteti intrebati despre imbecilitatile care exista in Coran.

De la: wolfy, la data 2008-10-30 08:45:37
De la: Iris4ever, la data 2008-10-29 23:32:43[Ma faci sa rad sincer , acum incerci sa ne explici ca defapt prostia nu doare si ca tu esti bine merci.
Ai dreptate , daca ar durea nu ai mai avea timp sa te joci cu ,cuvintele cum o faci acum .

Stii la fel de bine ca si mine ca oriunde ai posta ceva legat de ea ai avea parte de reply-ul pe care il astepti cu atata ardoare asa ca lasa-ne cu explicatii din astea ca suntem satui ok ?

E simplu ca buna ziua, ai fost rugata sa faci ceva si nu ti-a pasat , nu ca ar trebui sa-ti pese dar tine de bunul simt care-ti lipseste cu desavarsire se pare.

Mai oameni buni, pe voi nu va duce mintea deloc-deloc!Ce e asa greu de inteles? Daca creatura aia ma ataca pe un topic, nu pot sa-i raspund pe altul! Atat timp cat mitomana posteaza pe "cafenea", acolo ii voi raspunde si eu. Cand va posta aici, ii voi raspunde aici! Problema nu e la mine, e la ea.

Nu reusiti decat sa provocati mila si greata! Am vazut de putine ori niste oameni care nu inteleg nimuic din ce li se spune si care nu sunt capabili sa aiba nici macar judecata unei gaini.

Asadar si prin urmare nu-mi mai comenta posturile fiindca nu intelegi nimic din ele. Si mai ales lasa la o parte discutiile despre ce cred eu despre inteligenta, fiindca asta chiar te depaseste!

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:49
A, deci acum nu mai vrei sa-mi demonstrezi ca injur, ci ca nu am dreptate.

Nu e nicio contradictie in posturile mele. In Nt nu spune sa ucizi.

Nu, nu cred ca e o insulta sa spui adevarul despre Islam sau despre orice altceva. Vezi ca am citat niste posturi in care erai de acord cu mine cand vorbeam impotriva Islamului.

Uite un exemplu - pe langa cele pe care le-am ciatt deja.

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05cleopatra vorbeam d e impactul social al religiei asupra societatii in care acestia aleg sa traiasc...cum spune cineva mai sus daca nu le place cum traim noi in tara noastra de ce nu raman in tara lor unde pot trai dupa coran absolut cum ii taie capul dar can vin in tari europene si au pretentia ca cei care i-au adoptat sa se poarte ca ei nu ei sa respecte tara in care traiesc atunci devine un fenomen social care implica mult mai multe decat simplul respect fata de religia unuia sau a altuia.cum crezi ca te-ai simti daca de exemplu tara ta adoptiva de acum ar fii cucerita de americani si acestia ar obliga printr-o lege ..ca toate femeile sa nu mai poarte val Doamne fereste de asemenea atrocitati.
daca macar jumatate din ceea ce s-a dat ca argumentatie pe acest forum este reala atunci ,cum spuneam mai sus, este un motiv de ingrijorare sau macar de a te informa mai mult in legatura cu asta.nu contest ca exista si musulmani "cu care sa te legi la rana" cum zice o vorba romaneasca,dar....faptele vorbesc de la sine....la fel cum romanii au fost ostracizati din cauza unor cazuri..mai mult sau mai putin mediatizate in toata europa...la fel se poate intampla si cu musulmanii sa nu uitam totusi 11 septembrie care a declansat o adevarata fobie musulmana in america ,fobie de care americanii nu au scapat inca...deci crezi ca nu merita macar studiat din punct de vedere social acest subiect???nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social????

Sa inteleg ca aici injurai?
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:55
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 00:47:40
De la: Kathara, la data 2008-11-09 00:47:20Un site penibil. Tu macar ai citit Biblia?

chiar????

Da, chiar. Citatele trebuie pusa intr-un context ca sa le intelegi.
Kathara
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:56
Ok, deci ne-am lamurit: Biblia nu ai citit-o, chiar tu ai spus asta de multe ori, Coranul nu l-ai citit. Habar nu ai despre ce vorbesti.Repet: In NT nu exista indemnuri la violenta, ba chiar dimpotriva.

Si de citat poti sa citeZi oricat, nu demonstrezi nimic decat ca la tine in cap fluiera vantul. Sincer, te porti ca cineva care are nevoie de ajutor specializat.

SI NU MI-AI RASPUNS LA INTREBARE: DE CE ZICEAI CA INJUR CAND L-AM FACUT PE RAHIM FRUSTRAT SEXUAL DUPA CE TIPUL ASTA M-A FACUT M...STA? SI DE CE NU TE IEI DE PRIETENII TAI CARE CU ADEVARAT INJURA? UNDE E RASISMUL MEU?
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:00
De la: wolfy, la data 2008-11-09 00:55:07A, deci acum nu mai vrei sa-mi demonstrezi ca injur, ci ca nu am dreptate.

Nu, nu cred ca e o insulta sa spui adevarul despre Islam sau despre orice altceva. Vezi ca am citat niste posturi in care erai de acord cu mine cand vorbeam impotriva Islamului.

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 19:30:05cleopatra vorbeam d e impactul social al religiei asupra societatii in care acestia aleg sa traiasc...cum spune cineva mai sus daca nu le place cum traim noi in tara noastra de ce nu raman in tara lor unde pot trai dupa coran absolut cum ii taie capul dar can vin in tari europene si au pretentia ca cei care i-au adoptat sa se poarte ca ei nu ei sa respecte tara in care traiesc atunci devine un fenomen social care implica mult mai multe decat simplul respect fata de religia unuia sau a altuia.cum crezi ca te-ai simti daca de exemplu tara ta adoptiva de acum ar fii cucerita de americani si acestia ar obliga printr-o lege ..ca toate femeile sa nu mai poarte val Doamne fereste de asemenea atrocitati.
daca macar jumatate din ceea ce s-a dat ca argumentatie pe acest forum este reala atunci ,cum spuneam mai sus, este un motiv de ingrijorare sau macar de a te informa mai mult in legatura cu asta.nu contest ca exista si musulmani "cu care sa te legi la rana" cum zice o vorba romaneasca,dar....faptele vorbesc de la sine....la fel cum romanii au fost ostracizati din cauza unor cazuri..mai mult sau mai putin mediatizate in toata europa...la fel se poate intampla si cu musulmanii sa nu uitam totusi 11 septembrie care a declansat o adevarata fobie musulmana in america ,fobie de care americanii nu au scapat inca...deci crezi ca nu merita macar studiat din punct de vedere social acest subiect???nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social????

arata-mi si mie unde anume o fac eu proasta pe cleopatra...te rog frumos din suflet
wolfy ,am recunoscut ca am injurat...tu inca nu reusesti sa imi dai citatele respective

simti nevoia sa te ajut eu????

mai sus sunt dovezi clare ca ai folosit cuvinte triviale ca ai jignit profund religia unui musulman....etc etc etc

da-mi o singura dovada din ceea ce tu ai postat mai sus ca eu am folosit un cuvant trivial

mai cauta pana la urma o sa reusesti sa gasesti ...

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:02
De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:00:50Ok, deci ne-am lamurit: Biblia nu ai citit-o, chiar tu ai spus asta de multe ori, Coranul nu l-ai citit. Habar nu ai despre ce vorbesti.Repet: In NT nu exista indemnuri la violenta, ba chiar dimpotriva.

Si de citat poti sa citeZi oricat, nu demonstrezi nimic decat ca la tine in cap fluiera vantul. Sincer, te porti ca cineva care are nevoie de ajutor specializat.

SI NU MI-AI RASPUNS LA INTREBARE: DE CE ZICEAI CA INJUR CAND L-AM FACUT PE RAHIM FRUSTRAT SEXUAL DUPA CE TIPUL ASTA M-A FACUT M...STA? SI DE CE NU TE IEI DE PRIETENII TAI CARE CU ADEVARAT INJURA? UNDE E RASISMUL MEU?

rasismul tau :

Bietul de tine, avea dreptate kathara cand ti-a spus ca esti negru ca noaptea! Eu adaug ca nu e vorba numai de ceva fizic, ci si mental! Ca sa te lamuresc, comentariul meu de mai sus era o ironie, inteligenta pamantului!

definitie ajutatoare:

RAS�SM s.n. Concep�ie social-politic� anti�tiin�ific� �i reac�ionar� care sus�ine ideea nefondat� a inegalit��ii biologice �i intelectuale a raselor, precum �i caracterul determinant, �n istorie, al particularit��ilor rasiale ale oamenilor, al luptei dintre rase

ai facut referire la culoarea pielii acelui domn desi nu ai nici cea mai vaga idee cum arata in realitate.
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:08
De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:00:50Repet: In NT nu exista indemnuri la violenta, ba chiar dimpotriva.?

http://skepticsannotatedbible.com/cruelty/long.html

desi prietena ta spunea ca este un site penibil.....mai sunt si altele.

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:11
vezi tu ,wolfy, e modul cum te exprimi cel care deranjeaza nu altceva.

asta a fost o propozitie ajutatoare.

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:14
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 01:11:02
De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:00:50Repet: In NT nu exista indemnuri la violenta, ba chiar dimpotriva.?

http://skepticsannotatedbible.com/cruelty/long.html

desi prietena ta spunea ca este un site penibil.....mai sunt si altele.

Te inseli, in Nt nu exista indemnuri la violenta. Citeste Biblia mai inati. Always go to the primary sources. That's what they teach us in school. Si a propos, nu asta era subiectul discutiei. Daca voiai sa vorbesti despre asta trebuia sa o faci pe topicul celalalt. Tu trebuia sa demosnstrezi ca am injurat, si nu ai reusit sa o faci.
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 01:08:06
De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:00:50Ok, deci ne-am lamurit: Biblia nu ai citit-o, chiar tu ai spus asta de multe ori, Coranul nu l-ai citit. Habar nu ai despre ce vorbesti.Repet: In NT nu exista indemnuri la violenta, ba chiar dimpotriva.

rasismul tau :

definitie ajutatoare:

RAS�SM s.n. Concep�ie social-politic� anti�tiin�ific� �i reac�ionar� care sus�ine ideea nefondat� a inegalit��ii biologice �i intelectuale a raselor, precum �i caracterul determinant, �n istorie, al particularit��ilor rasiale ale oamenilor, al luptei dintre rase

ai facut referire la culoarea pielii acelui domn desi nu ai nici cea mai vaga idee cum arata in realitate.

Daca tu imi spui mie de unde rezulta din ce am spus eu ca il consider pe hasunne inferior fiindca e negru, iti dau un premiu. Eu am scris ca omul e negru fizic, ceea ce e o realitate, si ca mintea nu il ajuta, ceea ce iarasi e o realitate. Nu am zis ca nu are aceleasi drepturi ca mine fiindca e negru. Ti-am zis sa citesti de zece ori si poate-poate intelegi ce spun.

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 01:02:17
De la: wolfy, la data 2008-11-09 00:55:07A, deci acum nu mai vrei sa-mi demonstrezi ca injur, ci ca nu am dreptate.

arata-mi si mie unde anume o fac eu proasta pe cleopatra...te rog frumos din suflet
wolfy ,am recunoscut ca am injurat...tu inca nu reusesti sa imi dai citatele respective

simti nevoia sa te ajut eu????

mai sus sunt dovezi clare ca ai folosit cuvinte triviale ca ai jignit profund religia unui musulman....etc etc etc

da-mi o singura dovada din ceea ce tu ai postat mai sus ca eu am folosit un cuvant trivial

mai cauta pana la urma o sa reusesti sa gasesti ...

Hai sa o luam pe rand:1. la pagina 19 ti-am citat un post in care le faceai pe femeile musulmane plosnite care stau acasa si nu fac nimic.

2. Eu nu am facut-o proasta pe cleopatra, oana a facut-o.Proasta, dobitoaca ca un catar, etc, etc.

3. Ai spus ca posturi in care spuneam ca musulmanii sunt violenti sunt posturi in care injur Islamul. In postul de mai sus si tu spui ca Islamul e violent, de unde rezulta- dupa propria ta logica - ca il injuri. Si daca faci acelasi lucru ca mine de ce simti nevoia sa ma apostrofezi?

4. Nu citesc ce scrii tu decat accidental, daca ne incrucisam pe vreun topic. Sincer, nu esti asa importanta in viata mea ca sa te urmaresc pe forum si sa dau ciate kilometrice din tine.

5.Te-ai facut de ras cu multe chestii in seara asta. Poate vrei sa ne explici cum sta treaba cu filosofia si filosofeala. Sau de ce i-ai luat apararea unei creaturi care a venit pe foum sa ne faca curve(hasunne)

beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:18
De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:15:53Tu trebuia sa demosnstrezi ca am injurat, si nu ai reusit sa o faci.

iti place sa fi citata ,nu-i asa????

inca odata , fa comentariu pe propriile texte cuvant cu cuvant poate reusesti sa intelegi

eu una n-o sa ma satur sa iti dau citatele respective,tu o sa reusesti sa imi explici de ce folosesti cuvantul proasta inculta etc etc etc referindu-te la alte utilizatoare?????

De la: wolfy, la data 2008-10-18 23:24:03
Ti se pare amuzanta ignoranta ta, nu? Si mie, dar in acelasi timp infricosatoare! Si Pavel a propovaduit in anii 70-80 AD, adica dupa ce a murit, nu?

NU MA INTERESEAZA CE SPUNE PREASFANTUL CORAN, DEOARECE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E EGAL CU O.

De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:56:31
Tu esti proasta rau, scuza-ma. Eu iti zic ca am sudiat Islamul la facultate ca raspuns la acuzatiile tale ca nu stiu despre ce vorbesc. Deci stiu despre ce vorbesc. Adica despre Islam. Adica despre religie.

De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:58:39
Mai femeie, cum naiba ai intrat tu la facultate? Femeia a spus ca sotul ei nu respecta Coranul (bravo lui), iar eu ti-am zis ca nerespectarea coranului duce la pierderea vietii vesnice. SIMPLU. ELEMENTAR.

De la: Kathara, la data 2008-10-20 22:59:16
Eu te-am jignit ca stiu eu ce-ti poate pielea. Ramane sa ne arati unde te-a jignit wolfy.

De la: Kathara, la data 2008-10-21 22:13:04Ooo, si eu care credeam ca e pentru mine! Increderea in fortele proprii tocmai a suferit o lovitura serioasa. Iti dai seama cat de sarit trebuie sa fii sa faci chestii dintr-astea? Si cat de slab?

De la: Kathara, la data 2008-10-21 22:24:03Pe mine una m-au plictisit deja elucubratiile unor minti schizofrenice.

Esti de-a dreptul cretin: eu am spus ca am facut un an de doctorat, nu ca mi-am facut doctoratul intr-un an. Ca sa vezi unde poate duce prostia necenzurata!
Oricum, ni s+a demonstrat inca o data + daca mai era nevoie, ca tabara musulmanilor este alcatuita din salbatici.

De la: Kathara, la data 2008-10-21 23:20:12
Sictir!

De la: Kathara, la data 2008-10-22 00:57:30
Pai desigur, pe tine nu te impresioneaza decat prostia. A de e mai multa ca cea pe care o posezi. De unde rezulta ca esti imposibil de impresionat.

De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:04:34
Ala cu middlemarch era george eliot, care de fapt era o aia! vai de tine, nu se mai termina prostia din creierul tau!

Deci pana acum ai facut doua greseli care arata ca nici macar nu stii despre ce vorbesti, ce sa mai vorbim de inteles!

De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:10:00
Frustrat esti!Si intelectual si sexual! Cand spui ca nu te intereseaza ce facultate am facut noi, cand spui ca n+am facut nimic! Hotaraste+te!
Si pentru mine este egal cu o ce spune un pacient al spitalului 9!

De la: wolfy, la data 2008-10-22 01:28:03
Mama mama da' ce atentie ii dai! Iti chemi si haremul in ajutor sa vada cat scrie kathara! Si ce+i cu asta? Ea lucreaza putin si e platita bine!

De la: wolfy, la data 2008-10-30 21:31:15
Islamul nue religie, e o blasfemie, o insulta la adresa umanitatii!

De la: wolfy, la data 2008-10-31 23:48:07
Du-te la psihiatru, sincer iti spun ca ai nevoie. Acum inteleg eu de ce va convertiti voi la islam.

Si banuiesc ca daca el te inseala, nu il omori, ci treci peste.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 08:42:28
Mai fato, in conditiile in care spui ca o femeie trebuie omorata fiindca inseala (sau pontru orice alt motiv), esti buna de dus la psihiatru. Daca faci asemenea afirmatii pe un forum din Romania, asta e reactia pe care risti sa o intalnesti.
Si ca sa ne lamurim, comentez ce vreau eu, cum vreau eu, atat timp cat respect regulile forumului. Nu esti tu in masura sa-mi spui mie sa tac(sa nu mai scriu). Traim intr-o tara democratica si nu-mi iei tu mie dreptul la cuvant.
Nu comentez aiurea, comentez la obiect.
Nu pot sa ignor asemenea aberatii. Le voi comenta intotdeauna.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 14:58:34
Esti mitomana ca de obicei. Nu ti-a trimis nimeni niciun mesaj pe privat, iar daca mai aud minciuni de genul asta o sa le scriu celor de la kudika imediat si o sa le cer sa-ti stearga contul. Si draguto, in ce ne priveste discutia a fost civilizata tot timpul.Chiar atunci cand ne-ai jignit tu. Ai inteles?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:21:06
Draguta, eu cred ca pe tine nu te ajuta materia cenusie prea mult. In primul rand, as dori sa citezi posturile in care am insultat pe cineva sau ceva pe aici sau pe cele in care am dat cu pietre.
Si nu uita ca intre timp tu ai jignit ideea de civilizatie spunand ca o femeie care inseala trebuie omorata.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:55:31
Mai femeie, e o tanti aici acre spune ca nu e nicio problema cu citatul ala din coran care indeaman la lovirea unei femei, pentru ca nu trebuie sa o lovesti din prima. De parca daca o avertizezi mai intai cu vorbna apoi o parasesti in pat, si de=-abia dupa o bati, e ok. da, am avut experiente nefericite cu musulmani dar nu din cele de care crezi tu. Si da-mi voie sa-ti spun ca insinuarea ta este o dovada de lipsa de respect. De asemenea, ma ingretoseaza. I'd rather die than be involved with a muslim.

Acum chiar ac m-am enervat. Du-te la scoala si invata sa citesti.
Mai tanti, tu stii ce inseaman rasism? Eu aici am vorbit de religii, nu de rase. Mai deschide si tu un dictionar.
M-ai inteles?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 15:59:01
BA DA, AI JIGNIT. AI JIGNIT IDEEA DE CIVILIZATIE CU IDEILE ASTEA BARBARE.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:15:18
Unde te-am jignit eu draguta? Imi spui mie ca te-am injurat pe rpprivat cand stii foatrte bine ca nu e asa? Cei de la kudika vor afla si de chestia sta, iar ei stiu foarte clar cine a trimis si cine nu a trimis mesaje. Te asigur ca luni vei avea contul sters.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:17:05
Eu nu jignesc o religie din auzite. Stiu foarte multe despre religia asta.
Si am incurcat persoanele finndca sunt foarte multe carora trebuie sa le raspund.?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:40:32
AMENINT? Unde?

Si aflat intre timp ce inseamna rasism?

De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:13:55
Aha, deci ne grabim sa aruncam cu pietre in romancele care se culca cu arabi, ele sunt usoare, dar ei nu. pai scuza-ma, dar daca romancele au o faima proasta arabii musulmani au o faima super-proasta. Nu-i scoate nimeni din "c_ _ _ _".

De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:41:31
Da, in Romanaia bataia femeii se pedepseste legal.Daca nu stii asta si te ambalezi intr-o discutie pe baza unor informatii lipsa se numeste ca esti ignoranta. Si sa nu-mi spui ca te-am jignit, deoarece te afli chiar pe definitia ignorantei.
Mi se pare ca ma jignesti aici. Nu de alta dar daca tot te revolti impotriva posturilor mele acide, simt si eu nevoia sa-ti spun ca de data asta ma jignesti.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 19:21:16
Pe langa faptul ca postul tau denota o atitudine jignitoare, cuprinde si un neadevar. Poate daca iti vor acorda macar o secunda de atentie, vei putea sa-i intrebi pe Manolescu si Cartarescu daca o angajata a Universitatii, angajata care tine seminarii la cursurile lor are o parere negativa despre islam.

Ai reusit sa demonstrezi ca nu stii despre ce vorbesti si ca esti ipocrita.
Nu ma cert cu nimeni, polemizez. Asta m-au invatat sa fac Manolescu, Lefter, Cartarescu, Simona Popescu, Ioana Parvulescu si multi altii. Asta m-a invata si Paler, pe care din nefericire nu am avut placerea sa-l cunosc. Daca asta e ceva negativ pentru tine, nu mai am nimic de spus.

De la: Kathara, la data 2008-11-01 21:57:51Mai eu nu inteleg faza asta cu "litaratele". Vi se pare jignotor, sau ce? Mai era unul care-mi zicea sa ma duc sa imi citesc cartile de parca asta era o jignire suprema. Oricum wolfy a punctat foarte bine ce era de punctat, cred ca trebuie sa traiesti intr-o lume paralela daca crezi cu adevarat ca in tarile arabe femeile sunt mai putin batute decat in Uniunea Europeana!

De la: Kathara, la data 2008-11-04 12:29:02
Mai fata, noi am avut specimene une si una de femei musulmane aici - toate bombonel de inteligenta. Niciuna n-avea habar de Coran, gramatica (si aici nu ma refer la greselile facute din graba) sau logica. Faci o greseala daca tu crezi ca o persoana rationala nu se enerveaza - ba se enerveaza al dracului in fata lipsei de logice si a incapacitatii de a intelege un argument. Aici nu e vorba de pierdutul cumpatului ci de aceeasi discutie repetata la infinit.
Nu stiu exact din ce nivel social sau din ce familie ai facut parte in Romania daca tu crezi ca in tarile arabe e mai bine. Aaa, si nu pot decat sa sper ca o sa ai un copil (fata) prost - pentru ca ar fi tragic sa se nasca intr-o familie in care nu are nicio sansa din prima clipa. Mai bine sa nu-si dea seama!

De la: Kathara, la data 2008-11-04 16:11:48
Mai femeie, de unde naiba stim cu totii? Ceea ce sustii tu e absurd si considerat ca atare de orice biserica. Intreaba orice crestin si iti va spune ca Biblia e cartea sfanta, cartea perfecta. Aia totii or fi musulmanii, tu nu ntelegi ca exact asa cum tu crezi ca este gresit crestinismul, tot asa cred si crestinii despre islam? OMG, fa un efort!
Zicerea aia cu "cel care este fara de vina sa dea primul cu piatra iti este cunoscuta?" Cam diferenta intre astea si "moarte necredinciosilor", dont you think?

De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:39:51
Draguta mea, femeile musulmane de aici de pe forum sunt asa cum ti le-am descris eu.
Daca eu am facut pe undeva greseli de gramatica te rog sa ma citezi si sa imi arati unde sunt.
Si CTP este un om extrem de rational si totusi se enerveza foarte repede. Stii de ce? Fiindca ca si mine, nu suporta prostia.

Asa te-a invata mamaica ta sa te exprimi, cu "bai fato'? Tu te asemenei cu nenea ala de-si zice gentleman.

De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:44:50
In Noul Testament - cel dupa care se conduc crestinii - nu vei gasi nicio vulgaritate si nicio atrocitate.NICIUNA! In Coran sunt nenumarate. Si sa nu uitam ca Islamul a fost propagat printr-un pedofil.

De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:48:30
Daca esti avocata sau doctor sau ce vrei tu asta nu inseamna decat ca ai fost capabila sa inveti niste lucruri. De aici pana la capacitatea de a gandi pe cont propriu e cale lunga. Am vazut multe altele pe la universitate. DAR NU AM VAZUT NICIODATA O MUSULMANA DESTEAPTA. Pentru mine destaptaciunea presupune capacitatea de a fi rationala, iar musulmanii sunt prin natura lor nerationali sau chiar irationali. Si asta mi s-a confirmat de multe ori pe forumul asta.

De la: wolfy, la data 2008-11-05 00:06:46Nu toate religile s-au impus prin forta. Crestinismul s-a impus prin cuvant. Este adevarat ca exista si exceptii - vezi America de Sud, insa cei ce au facut asta au actionat impotriva preceptelor crestine. Asta e diferenta.

De la: wolfy, la data 2008-11-05 13:54:01
Da, imi provoci mila pentru ca nu stii despre ce vorbesti.Deci cum sa-ti explic... Pe forumul asta toate musulmanele sunt asa cum le-am descris eu.
Apoi, eu nu am nimic cu persoanele agramate atat timp cat nu incerarca sa-mi dea mie lectii de gramatica sau de gandire.
Asa ca fata draga, mai treci si tu pe la scoala din cand in cand, mai deschide o carte, mai consulta un dictionar, si apoi mai vorbim. Si da, te voi corecta de fiecare data cand vei spune aberatii, cum a fost cazul si in situatia de fata.

Pa daca nu stii atat de multe despre Islam de ce vii sa ne spui noua ca este o religie panica? Am impresia cxa nici macar nu iti erau cunoscute pasajele respective.

De la: wolfy, la data 2008-11-05 14:03:42
DA, CRESTINISMUL S-A IMPUS PRIN CUVANT.Rolul cruciadelor, din cate imi amintesc eu de la istorie, a fost sa elibereze pamantul sfant de sub dominatia arabilor musulmani. Nu era vorba de impus crestinismul cuiva. Inchizitia nu impunea crestinismul, ci avea grija sa fie respectate anumite legi.
Atat cruciadele cat si inchizitia sunt impotriva preceptelor crestine. Adica conform crestinismului oamenii aia o sa arda in iad, pe cand musulmanii care omoara in numele lui Allah o sa se duca in rai(asa zice Coranul). Acum intelegi diferenta?

De la: wolfy, la data 2008-11-06 22:04:43
Ba da, pot sa le disociez, deoarece si Iisus le-a disociat. Iar pentru crestini ceea ce conteaza e Nt. Pe de alta parte, tin sa te anunt ca nici in Vt nu scrie pe nicaieri sa-i omori pe cei de alta religie, si nici nu scrie ca daca omori in numele lui Iehova te duci in rai.

De la: wolfy, la data 2008-11-07 09:36:59
In fine, pe mine au cam inceput sa ma plictiseasca discutiile astea. M-am convins de nulitatea religiei voastre si de ce puteti voi ca adepti cand sunteti intrebati despre imbecilitatile care exista in Coran.

De la: wolfy, la data 2008-10-30 08:45:37
De la: Iris4ever, la data 2008-10-29 23:32:43[Ma faci sa rad sincer , acum incerci sa ne explici ca defapt prostia nu doare si ca tu esti bine merci.
Ai dreptate , daca ar durea nu ai mai avea timp sa te joci cu ,cuvintele cum o faci acum .

Stii la fel de bine ca si mine ca oriunde ai posta ceva legat de ea ai avea parte de reply-ul pe care il astepti cu atata ardoare asa ca lasa-ne cu explicatii din astea ca suntem satui ok ?

E simplu ca buna ziua, ai fost rugata sa faci ceva si nu ti-a pasat , nu ca ar trebui sa-ti pese dar tine de bunul simt care-ti lipseste cu desavarsire se pare.

Mai oameni buni, pe voi nu va duce mintea deloc-deloc!Ce e asa greu de inteles? Daca creatura aia ma ataca pe un topic, nu pot sa-i raspund pe altul! Atat timp cat mitomana posteaza pe "cafenea", acolo ii voi raspunde si eu. Cand va posta aici, ii voi raspunde aici! Problema nu e la mine, e la ea.

Nu reusiti decat sa provocati mila si greata! Am vazut de putine ori niste oameni care nu inteleg nimuic din ce li se spune si care nu sunt capabili sa aiba nici macar judecata unei gaini.

Asadar si prin urmare nu-mi mai comenta posturile fiindca nu intelegi nimic din ele. Si mai ales lasa la o parte discutiile despre ce cred eu despre inteligenta, fiindca asta chiar te depaseste!

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:19
De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:18:58
Daca tu imi spui mie de unde rezulta din ce am spus eu ca il consider pe hasunne inferior fiindca e negru, iti dau un premiu. Eu am scris ca omul e negru fizic, ceea ce e o realitate, si ca mintea nu il ajuta, ceea ce iarasi e o realitate. Nu am zis ca nu are aceleasi drepturi ca mine fiindca e negru. Ti-am zis sa citesti de zece ori si poate-poate intelegi ce spun.

nu ai idee daca omul respectiv este negru sau alb sau rosu sau galben.
in momentul in care i-ai spus prost l-ai situat in inferioritate fata de tine care esti inteligenta ,desi ma repet nu ai nici cea mai vaga idee despre cum arata domnul respectiv.

definitie ajutatoare:

PROST, PRO�ST�, pro�ti, proaste, adj., s.m.�i f. 1. Adj., s.m. �i f. (Om) lipsit de inteligen��, f�r� judecat�, f�r� minte; n�t�r�u, nerod, tont, prost�nac. ♢ Expr. Un prost �i jum�tate = foarte prost. A face pe prostul = a simula prostia. ♦ (Om) care se �ncrede u�or; (om) naiv, credul. ♢ Expr. A-�i g�si prostul = a-�i g�si omul pe care s�-l poat� �n�ela u�or, pe care s�-l poat� duce de nas. 2. Adj., s.m. �i f. (�nv. �i pop.) (Persoan�) f�r� �tiin�� de carte; (om) ne�nv��at, ignorant. ♦ (Om) lipsit de rafinament; (om) simplu, neevoluat. 3. Adj. De condi�ie social� modest�, din popor, de jos, de r�nd. ♢ (�n trecut) Soldat prost = osta� f�r� grad; soldat. 4. Adj. Obi�nuit, comun. ♦ De calitate inferioar�, lipsit de valoare. 5. Adj. (Adesea adverbial) Care nu este a�a cum trebuie (din punct de vedere calitativ, func�ional etc.); necorespunz�tor, nesatisf�c�tor. ♦ (Adverbial; �n leg�tur� cu verbul �a vorbi�) Stricat, incorect. ♦ (Despre situa�ii, �tiri, �nt�mpl�ri etc.) Nepl�cut, nefavorabil, nenorocit. ♦ (Despre vreme) Nefavorabil, r�u. ♦ Nepriceput, nepreg�tit, ne�ndem�natic �ntr-o meserie, �ntr-o profesiune etc. 6. Adj. D�un�tor; neprielnic. ♢ Expr. Glum� proast� (sau de prost gust) = glum� f�r� haz, care sup�r�, jigne�te. Vorb� proast� = vorb� �ndr�znea�� sau injurioas�; p. ext. ceart�.

daca tu in aceasta definitie nu vezi nimic poate altii vad.

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:27
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 01:27:37

in momentul in care i-ai spus prost l-ai situat in inferioritate fata de tine care esti inteligenta ,desi ma repet nu ai nici cea mai vaga idee despre cum arata domnul respectiv.

definitie ajutatoare:

PROST, PRO�ST�, pro�ti, proaste, adj., s.m.�i f. 1. Adj., s.m. �i f. (Om) lipsit de inteligen��, f�r� judecat�, f�r� minte; n�t�r�u, nerod, tont, prost�nac. ♢ Expr. Un prost �i jum�tate = foarte prost. A face pe prostul = a simula prostia. ♦ (Om) care se �ncrede u�or; (om) naiv, credul. ♢ Expr. A-�i g�si prostul = a-�i g�si omul pe care s�-l poat� �n�ela u�or, pe care s�-l poat� duce de nas. 2. Adj., s.m. �i f. (�nv. �i pop.) (Persoan�) f�r� �tiin�� de carte; (om) ne�nv��at, ignorant. ♦ (Om) lipsit de rafinament; (om) simplu, neevoluat. 3. Adj. De condi�ie social� modest�, din popor, de jos, de r�nd. ♢ (�n trecut) Soldat prost = osta� f�r� grad; soldat. 4. Adj. Obi�nuit, comun. ♦ De calitate inferioar�, lipsit de valoare. 5. Adj. (Adesea adverbial) Care nu este a�a cum trebuie (din punct de vedere calitativ, func�ional etc.); necorespunz�tor, nesatisf�c�tor. ♦ (Adverbial; �n leg�tur� cu verbul �a vorbi�) Stricat, incorect. ♦ (Despre situa�ii, �tiri, �nt�mpl�ri etc.) Nepl�cut, nefavorabil, nenorocit. ♦ (Despre vreme) Nefavorabil, r�u. ♦ Nepriceput, nepreg�tit, ne�ndem�natic �ntr-o meserie, �ntr-o profesiune etc. 6. Adj. D�un�tor; neprielnic. ♢ Expr. Glum� proast� (sau de prost gust) = glum� f�r� haz, care sup�r�, jigne�te. Vorb� proast� = vorb� �ndr�znea�� sau injurioas�; p. ext. ceart�.

daca tu in acasta definitie nu vezi nimic poate altii vad.

Nu numai ca l-am facut prost pe el, dar te fac pe tine proasta acum. "Domnul rspectiv" si-a pus o poza la profilul Kudika, deci aveam de unde sa stiu ca e negru. Aveam de unde sa stiu si ca e lipsit de inteligenta: dupa comentarii.Si repet, faptul ca l-am facut prost fiindca spunea numai tampenii nu arata ca sunt rasista, deoarece l-am facut prost pe baza cometariilor si nu a rasei.

Iar de definitii ajutatore ai nevoie tu. Esti vai de tine!
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:33
De la: wolfy, la data 2008-11-09 01:33:42
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 01:27:37

definitie ajutatoare:

daca tu in acasta definitie nu vezi nimic poate altii vad.

Nu numai ca l-am facut prost pe el, dar te fac pe tine proasta acum. "Domnul rspectiv" si-a pus o poza la profilul Kudika, deci aveam de unde sa stiu ca e negru. Aveam de unde sa stiu si ca e lipsit de inteligenta: dupa comentarii.Si repet, faptul ca l-am facut prost fiindca spunea numai tampenii nu arata ca sunt rasista, deoarece l-am facut prost pe baza cometariilor si nu a rasei.

Iar de definitii ajutatore ai nevoie tu. Esti vai de tine!

domnul respectiv putea sa isi puna si o poza cu sfatul papa de la roma si atunci tot prost l-ai fi facut., acum intelegi????
definitii ajutatoare vei mai primi ,si multe, pt ca ai nevoie sa intelegi sensul cuvintelor pe care le folosesti .

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:35
Dar iata cu ce se ocupa "domnul" hasunne pe forum:

De la: hasunne, la data 2008-09-25 02:39:25femeie batrana se prosta.pfuula tine la fata tau

De la: hasunne, la data 2008-09-28 03:10:21
De la: wdy, la data 2008-09-27 21:36:04daca poti numi "domn" un nemernic esti la fel de "doamna "

fa prosta d e tine, tu femie ieftina, eu sant domn vrei sa arat la tinep ..meu? ca sa vezi? tu este ieftina de tot ..ai uitata ca noi.... tu esti maturatore

De la: hasunne, la data 2008-09-29 01:32:16
De la: wdy, la data 2008-09-28 21:03:51am primit un mesaj porcos de la animalul acesta Hasune,[care de fapt cred ca nu este ceea ce vrea sa para ,in general cei care nu vorbesc bine romaneste ,nu stiu sa scrie ,cred ca joaca teatru ], si evident l-am sters din lista si i-am trimis un mesaj pe masura ,sigur ca nu va ramane indiferent ,pe mine ma bucura reactia lui

SARMUTA EU BEIET ISTETA EU SCLIU NU BINE, DAR EU VOLBESC FORTE BINE...TU UNA SARMUTA CARE NU SCLIE LA MINE NICI O MESAJ , EU SCLIU LA TINE MULTA MESAJE PENTRU TU SARMUTA

De la: hasunne, la data 2008-09-29 01:29:55
De la: wolfy, la data 2008-09-29 01:15:44
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-27 23:16:10dar nu trebuie sa generalizezi,asta nu intelegi voi,(tu si wolfy)..

Nu sunt toti la fel. Mai sunt si unii care nu-si bat nevestele.

ohh una prosta recunosc ceva adevalat,MY ALLAH ,ALHAMDULELLAH

De la: hasunne, la data 2008-09-29 01:29:55
De la: wolfy, la data 2008-09-29 01:15:44
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-27 23:16:10dar nu trebuie sa generalizezi,asta nu intelegi voi,(tu si wolfy)..

Nu sunt toti la fel. Mai sunt si unii care nu-si bat nevestele.

ohh una prosta recunosc ceva adevalat,MY ALLAH ,ALHAMDULELLAH

DECI IATA SI DE CE AM SPUS CA IN CAPUL LUI E NOAPTE, PENTRU CA NU A INTELES CE AM SPUS, NU FIINDCA E NEGRU.

La care se adauga mesajele private:

De la: wdy, la data 2008-09-28 21:03:51am primit un mesaj porcos de la animalul acesta Hasune,[care de fapt cred ca nu este ceea ce vrea sa para ,in general cei care nu vorbesc bine romaneste ,nu stiu sa scrie ,cred ca joaca teatru ], si evident l-am sters din lista si i-am trimis un mesaj pe masura ,sigur ca nu va ramane indiferent ,pe mine ma bucura reactia lui
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:43
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 01:35:57domnul respectiv putea sa isi puna si o poza cu sfatul papa de la roma si atunci tot prost l-ai fi facut., acum intelegi????
definitii ajutatoare vei mai primi ,si multe, pt ca ai nevoie sa intelegi sensul cuvintelor pe care le folosesti .

1. Domnul respectiv e un magar.
2. L-am facut prost(voalat insa) fiindca asa e.Nu a inteles despre ce am vorbit cu el.
3. Aici vorbeam despre rasismul meu pe care tu nu poti sa-l demonstrezi.Ai spus ca apelativul prost(care a propos nu aparea in postul meu) demonstreaza ca sunt rasista, iar eu ti-am spus ca nu l-am facut prost pe baza rasei, ci a lipsei de inteligenta. Si tu ce faci? Vii si-mi dai definitia termenului "prost" cand tu trebuia sa demonstrezi ca sunt rasista. Oricum hasunne se integreza perfect acolo.
4. Ti-ai gasit, tu sa-mi dai mie definitii!!! Am proprietatea termenilor, de-aia am facut Litere!

Iata si o urare cu moartea adresata lui WDY. Tot de la "domnul respectiv":

De la: hasunne, la data 2008-09-30 01:28:36
De la: wdy, la data 2008-09-29 19:58:48sharmota e mama ta :
insha allah sa mori tu asteze inainta de maina

beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:49
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-09 01:08:06

rasismul tau :

definitie ajutatoare:

Si ce, a zis cineva ca e prost pentru ca e negru? Am zis ca e si prost si negru, tu nu esti capabila sa intelegi o definitie simpla?
Kathara
Postat pe 9 Noiembrie 2008 01:49
Uite, ca sa-ti arat ca incerci sa manipulezi: ai citat un post de-al meu, dar fara sa citezi postul la care am raspuns:

De la: Rahim, la data 2008-10-21 22:37:39Elsmari shtoarfa Catanga nu merita bagata in seama. Cum ai facut fa 3 ani de doctorat in 1 cu s u p t u l p...? Lasa musulmanii in pace ciumo.

Acum chiar cred ca esti msulima + adica obsedatul care imi scria mie pe mail. Asta m+ai intrebat si pe mine + cum de am facut 3 ani de doctorat intr+unul singur, si eu ti+am atras atentia ca am spus cu totul altceva, anume ca am terminat un singur an de doctorat din trei.

De la: wolfy, la data 2008-09-02 15:00:32"explica cum stam cu doctorat in 1 an"

+ Adevarat fata a islamului.., pagina 26

Apoi:
De la: Rahim, la data 2008-10-21 23:04:28Au luat diplome cu bani stransi pe centura.

De la: Rahim, la data 2008-10-22 00:04:59Catea in calduri mars la carti ca dupa faci gat ca te tratezi ca tre sa dai spagi sa stai la job.

De la: Rahim, la data 2008-10-22 00:15:46Ce proaste sunteti. N-am scris ca e rusine sa citesti e rusine sa te prefaci carierista si tu esti m u i s t a. Na ca si rimeaza

In fine, dupa care tipul se apuca sa-mi demosntreze mie ca nu am facut Litere, moment in care eu i-am demosntrat ca nu il duce capul. Nu e o jignire, fiindca pe bietul chiar nu-l duce capul, deci se pliaza pe definitia ajutatoare pe care ai dat-o. Si oricum, nu m-a coborat la nivelul lui, dupa cum bine observi.

Dar stii ca-mi placi? Adica ma citezi pe mine cand il fac idiot pe rahim ca sa imi arati ca injur, in schimb pe rahim nu-l citezi. Sa inteleg ca baiatul nu injura?

beyonce_indragostita
Postat pe 9 Noiembrie 2008 02:00
De la: Kathara, la data 2008-11-08 22:25:30O, da, a spune cuiva ca este sclava turcilor nu e insulta deloc! proasto!

tu deja ai depasit stadiul de prostie ai dat-o in cretinism!!

Postat pe 9 Noiembrie 2008 03:07
la tot ce iti zic eu tu faci crize de nervi.....poate mori draq si te am pe constintza

Postat pe 9 Noiembrie 2008 03:11
draga wolfy iti las material de comentat pana pe luni ca eu plec la bucuresti sa imi vad prietenii... in speranta ca voi avea cu ce ma distra cand ma intorc, te rog sa nu te sfiesti sa comentezi cele ce urmeaza.

iti doresc o duminica "ocupata".... de comentarii pe kudika..

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:21
De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:19:43
Uite o sa-ti zic acum ceva ca sa poti sa ma citezi mai tarziu: ori esti proasta, oi te prefaci! Tu nu vezi ca asta e un raspuns la ce mi-a zis Oana? Adica pe tipa care incepe nu o condamni, ba chiar o aperi, dar pe mine care ii raspund folosind cuvintele ei ma condamni!

uite draga ti-am urmat sfatul, doar pentru a demonstra faptul ca nu esti in stare sa porti o conversatie pe un forum la modul civilizat
si voi continua sa o fac, de data asta ma multumesc cu tine....mai incolo luam si posturile prietenei tale la purecat....stai linistita .

De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:21:13[
Un om ca mine nu a vorbit niciodata ca tine! Nu mai pot eu de realizarile tale! Imi dau seama ce realizari are o femeie care vorbeste ca o tiganca!

un om ca tine tocmai a facut-o .folosind apelativul "tiganca",si referindu-te acum sa iti spun un secret..."apanajul celor fini" ma cam indoiesc ca este acela de a spune ca a vorbi urat sau trivial , credeam ca este acela de a folosi alt fel de cuvinte. apropo numai tiganii vorbesc urat????

De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:23:48
Eu nu vad nicio injuratura pe aici.Cel putin nu una la adresa ta. Cat despre prostiem scuza-ma, dar unii chiar merita sa le li se aduca aminte din cand in cand la ce nivel sunt. E valabil si pentru tine cand spui ca am jignit Islamul fiindca am dat citate din Coran. Asata ca sa nu mai spunem ca mai demult erai de acord cu mine.

uite aici cred ca te-ai enervat deja pentru ca sunt cam multe greseli , le vom spune de tastare, insa inca o data iti dovedesti inteligenta facand referire atat la prostia unor usere cat si al a mea , desi eu am pastrat totusi un ton mai putin "acid"

De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:25:38
Da, depinde de nivelul fiecaruia. Eu am obiceiul sa-mi iau cuvintele din limbile straine pe care le stiu. Sorry. Si explica-mi te rog unde am jignit Islamul si mai ales unde am fost rasista. Nu de alta dar mai demult ma acuzai si de asta.

de rasism ti-am mai explicat pana acum de cateva ori, referitor la culoarea pielii ,faptul ca ai adaugat ca e si mental negru...ai facut o asociere de la culoarea pielii cu faptul ca tu il consideri...."negru mental" ca deh nu vreau sa spui ca nu ai specificat ca e prost desi se subantelegea de la sine.
sper ca definitia prostului ai invatat-o deja sa nu o mai scriu inca o data.
apoi mai este o chestiune legata de acel cuvant "tiganca".... pana si "BASELU" a fost apostrofat pentr acest apelativ..... sau te consideri desupra tuturor celor care au apostrofat acel apelativ????

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:22
De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:26:48
Vorbesti ca o tiganca! Dar cum am spus, fiecare cu nivelul lui!

si totusi persisti in a folosi acest apelativ....rusinica...

De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:29:50sa-i faci...Unii dintre noi nu au folosit niciodata cuvinte de genul m...e. Iti mai aduci aminte cand ii urai miei sa se inece cu asa ceva? Ti-am mai zis eu de albina aia...

de cateva pagini bune te-am rugat sa dai citatele respective,dar nu o faci ... daca nu o poti face te rog sa gasesti alte cuvinte urate de care sa te legi.... nu-i frumos sa nu iti poti dovedi acuzatiile, doar sti!!!

De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:33:36
De la: crista_galli, la data 2008-11-08 12:07:57A, apropos, sa vezi cum te faci singura de ras
De la: wolfy, la data 2008-06-28 16:34:13SA CONCLUZIONAM: EU N-AM JIGNIT PE NIMENI PE FORUMUL ASTA, AM FOST NUMAI RAUTACIOASA SI "INTEPATOARE", PE CAND TU AI JIGNIT IN NENUMARATE RANDURI. EU NU MIA-M PERMIS SA FAC PE NIMENI "PROASTA", TU DA, DE MULTE ORI.

Nu, eu nu ma fac de ras. Daca te-ar duce mintea putin mai mult, ceea ce evident ca nu e cazul - te-ai uita la data. Pana la data respectiva nu facusem proasta pe nimeni(poti sa verifici chestia asta)numai mai tarziu mi-am permis asa ceva, si numai in conditiile in care eu insami am fost facuta proasta de niste agramate. Acu'ai inteles sau te depaseste nivelul discutiei?

Da' vezi ca tu trebuie sa-mi arati mie unde am injurat!

uite apropo de postul asta, de la data respectiva si pana acum.... cred ca ai reusit performanta de a folosi cuvantul prost sau proasta de foarte multe ori, eu iti dau exemplu numai de cate ori l-ai folosit direct sau indirect in cateva ore.....

De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:36:20
Asa, si unde e jignirea ca nu vad? Am spsus vreo minciuna pe aici? Ti-am spus ca nu te duce mintea nici cat pe o albina...

macar eu sunt harnicuta si am strans toate mesajele astea....ca o albinuta ce sunt. tu ce faci???? ai reusit sa gaseti mesajele alea in care faceam proasta vreo utilizatoare????? iti spun sigur ca exista, trebuie doar sa cauti ...cand ai nevoie de ajutor sa imi spui ca iti dau eu citatul respectiv, ok???
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:23
De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:25:38
Da, depinde de nivelul fiecaruia. Eu am obiceiul sa-mi iau cuvintele din limbile straine pe care le stiu. Sorry.

cuvantul respectiv exista in limba romana cum ti-am explicat, ce ar mai fii sa folosim toate cuvintele ca venind din limbile straine pe care le stim.... hmmmm litere zici????

De la: wolfy, la data 2008-11-08 12:38:45
Da, pai ce sa-i faci. Pe unii chiar nu-i ajuta deloc cutia craniana - de exemplu pe ema care vrea sa arate ca jignesc islamul dand citate din Coran, si altii chiar vorbesc ca niste tigani. Vezi ema cand ii spune miei sa se inece cu m...e

nu tineam sa iti dovedesc tie ca jignesti islamul, ci faptul ca jignesti musulmancele sinu dand citate din coran ci facandu-le in fel si chip ...adica proaste ,ignorante etc etc etc....
inca o data te rog sa dai citatul respectiv in care ii uram miei asa cea� ma repet exista dar ca sa fi credibila trebuie totusi sa iti faci si temele ,adica sa cauti citatul respectiv�
acum intelegi sau e totusi greu sa citesti cu adevarat cateva cuvintele????

De la: wolfy, la data 2008-11-08 10:09:40
Ca sa o citez pe mia, "fac ceva pe diplomele tale".Sau poate ai vrea sa o citez pe oana, care mi-a spus ca face ceva pe diplomele mele si pe mine...

ioooi da' ce citat fain ai dat...chiar ti-au spus asta??? vaaai si tu acuma ce faci le urmezi exemplul si te pui pe picior de egalitate cu ele citandu-le ??????
pentru definitie ajutatoare am sa te rog sa cauti singurica cuvantul citat in dex online....mie imi e lene.

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:23
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-08 21:20:12
De la: wolfy, la data 2008-11-08 21:06:43
Pentru mine ema este o persoana care la un moment dat avea aceeasi atitudine fata de islam ca si mine, ba chiar ma felicita pentru faptul ca sunt informata si pentru expunerea parerilor mele, ca peste cateva luni sa -si schimbe radical opinia(cum a facut si oana de altfel), si sa-mi spuna ca jignesc religia de care vorbim fiindca citam din Coran.

De asemenea, este o persoana care nu are proprietatea termenilor(imi spune ca am injurat pe forum) si simtul masurii - e nepotrivit sa-i spui cuiva ca vorbeste urat fiindca a folosit formulari de genul " nu te ajuta materia cenusie" in conditiile in care tu i-ai urat unei tipe sa se inece cu m@@e.

Just a thought!

wolfy sa fim clare intr-un anumit punct , nu as alege islamul ca religie , indubitabil este o religie care mie nu mi se potriveste din punct de vedere caracterial si pan acolo am fost de acord cu tine, exista atatea citate si atatea atrocitati descrise in coran ,am citit de asemenea ce a postat janice si filmuletele ale caror link-uri le-ati postat.
tot eu am spus ca respect alegerile lor, pt ca sunt alegerile lor proprii si personale si pt ca ele sau ei se regasesc in acea religie . buuuun ,pana aici sunt de acord cu tine...

de aici incolo insa m-ai pierdut de musteriu
tocmai ti-am dat exemplu de mod de a te comporta cu celelalte utilizatoare....
imediat le pun pe toate gramada, daca simti nevoia voi copia citate din expunerea ideilor voastre si de pe alte topicuri...

inca o data ma repet, nu am dat citate din coran , ci v-am citat spusele voastre referitoare la islam la coran si la musulmani si musulmance....

Observi ca m-am citat ???? adica ti-am raspuns sunt de acord cu tine in privinta islamului ,nu sunt de acord cu tine si nu folosesc limbajul tau referitor la utilizatoarele de religie musulmana�. Sper sa intelegi de data asta macar.
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:24
De la: wolfy, la data 2008-11-08 21:24:44
Ema, pe forumul asta musulmanele si sustinatorii lor ne-au facut c u r v e, zdrente, golance, m@@@@e, si tot ce am facut noi a fost sa le spunem ca nu le duce mintea.

Si eu nu o sa rog pe nimeni sa ma scuze fiindca am facut ignoranta o persoana care nu stie despre ce vorbeste sau lipsita de inteligenta o persoana care nu intelege despre ce e vorba intr-un post.

Iar tu nu ai dreptul sa ma apostrofezi pe mine, fiindca pana acum eu nu am urat nimanui sa inghita M@@@. Si nici nu am menintat pe nimeni cu bataia.

le luam pe rand : unu la mana, sunt de acord ca v-au facut in toate felurile,parerea mea personala este ca nu sunteti cu nimic mai bune daca le raspundeti cu alte cuvinte triviale , era de ajuns sa ignori respectivele persoane.
doi la mana, nu te-ai adresat altor utilizatoare numai cu apelativul ignoranta ci si in alte moduri, cum ar fii i-ai raspuns oanei cu aceleasi cuvinte ,de proasta nu mai spun de cate ori a fost folosit acest cuvant in posturile tale, despre mine chiar ai spus ca am o minte de albina desi cred ca ti-am spus ca albina nu "detine" materie cenusie ,si ultima oara cand m-am controlat cred ca eu eram totusi o fiinta umana rationala.
cat despre a te apostrofa.... nu mi-as permite, doar ai demostrat deja ca parerea mea e nula deoarece sunt proasta,nui asa????

De la: wolfy, la data 2008-11-08 21:49:07
Deci nu ai aratat unde am injurat. Ironia si sarcasmul nu sunt injuraturi. Ca sa ne intelegem: daca ii spun cuiva ca nu are minte nici cat o albina se nemeste ca sunt ironica, daca ii spun sa se duca in p...ma -sii se numeste ca injur.

Si daca ii zic sa inghita M--- cred ca tot asa. Repet, la mine nu vei gasi exprimari de genula sta oricat te-ai stradui. Nu ma confunda cu oana.

ba da ti-am aratat ti-am dat si definitii ajutatoare,dar nu ai vrut tu sa citesti , ia topicul de la inceput si documenteaza-te poate data viitoare o sa reusesti sa vezi unde ai injurat.
a cata oara te rog sa ma citezi cand spun asta???? daca nu poti dovedi ,cum ti-am mai spus, macar leaga-te de alte citate care contin cuvinte triviale si pe care le-am scris eu....
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:28
De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:01:47
Nu ma intereseaza ce ar crede X. eu vorbesc in numele meu , nu in numele lui x. Dar ma intreb ce ar crede preotul ala adaca te-ar auzi pe tine urand nu stiu ciu sa inghita m@@@.
In rest nu e nicio problema cu a apostrofa. Numai sa nu rada criminalul de betiv. Atata tot!

te repeti nu ti se pare???? inca nu vad citatul....mai incearca ..

De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:05:19
Fiindca ca fost sters topicul desteapto! Si tu m-ai citat in legatura cu ce? Cu faptul ca faceam ignorante pe unele care nu stiau despre ce vorbesc? Sau pentru ca am spus ca o carte care indeamna la crima e nenorocita?

nu le-ai facut doar ignorante.... si in plus, exista alte citate unde ii spuneam miei de dulce,nu vrei totusi sa le cauti pe alea??? poate cineva va reusi totusi sa te creada ca pana acum inca nu ai reusit sa ma citezi pe mine vorbind urat, desi am facut-o ...

De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:06:59
Nu am de unde sa aduc citatul respectiv fiindca topicul Cu dedicatie pentru mia bela a fost sters. Stii foarte bine ca i-ai spus ca inghite m@@@ pe sub masa, ca i-o s... unui ciumeg. Si daca acum negi, cu atat mai rau pentru tine.

Dar am si eu o intrebare: de ce nu te-ai sesizat si impotriva altor utilizatori care vorbesc cu M..., c...r, sl...z la tava? Sau impotriva celor care ameninta cu bataia? Sau impotriva lui hasunne care ne facea c urve?

Mi se pare ca ai o obsesie pentru mine si Khatara, si nu faci altceva decat sa-ti demonstrezi prostia. Citezi niste posturi care nici pentru cei mai ortodocsi dintre ortodocsi nu ar contine injuraturi.

exista alte topicuri de pe care puteai sa citezi, deja mie asta imi suna ca un disc zgariat ,ti nu??? dovezi wolfy dovezi....
eu am recunoscut ca am facut asta, chiar ti-am spus ca exista alte topicuri de unde ma poti cita folosind cuvinte triviale..dar inca nu ti-a ajuns la ureche,cred ca vorbesc prea incet....
m-am sesizat impotriva ta si a prietenei tale din plictiseala...ai ceva impotriva???
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:30
De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:16:15Deci repet: unde sunt injuraturile in posturile pe care le tot citezi tu?

mai dar tu inca nu vrei sa citesti nu-i asa???? mai incearaca inca odata poate poate de data asta reusesti.

De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:23:39
Si da, Islamul este o insulta la adresa umanitatii, la fel ca orice sistem care indeamna la crima! Daca tu consideri ca trebuie sa fii toleranta fata de asa ceva, excuse me, dar eu sunt de alta parere. Fiecare are dreptul la viata. Nu trebuie omnorat de un musulman fiindca e crestin.

Si nu mi-ai explicat cum sta treaba cu rasissmul...

inca o data te rog.... islamul e ce anume????
si eu credeam ca traiesc intr-o tara libera ,guvernata fiind de legile democratiei ,in care intoleranta religioasa e de mult depasita... wolfy desi nu sunt de acord cu islamul nu mi-am permis niciodata sa spun ca e o blasfemie la adresa umanitatii....pe cand tu ai facut-o.
rusine sa iti fie...

De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:25:30utilizatori i kudika....

Pai da, dar aici era vorba despre preotul la care te-ai referit tu, nu la toti utilizatorii kudika. Nici atat lucru nu poti sa intelegi?

printre utilizatorii kudika si de altfel printre cititorii kudika se afla si preoti .

De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:29:03Repet, a spune cuiva ca e ignorant in conditiile in care chiar e ignorant nu e injuratura. Nu e nici macar o insulta. Sau dupa tine daca spui unui criminal ca e criminal e insulta si injuratura? Ma abtin mult sa te fac in vreun fel, dar stii la fel de bine ca mine ca esti...

Auzi, dar daca activitatea mea pe forumul asta se reduce la injuraturi cum spui tu, de ce nu mi-au sters cei de la kudika contul, insa lui elmasri da? Aud?[/quote]

wolfy , inca o data ma repet cuvintele folosite nu sunt doar ignorant ci si proasta , tiganca , inculta , etc etc etc....si ma refer numai la ultimele utilizatoare cu care "ai avut de furca" cum ar fi sandra26 sau vivrepouraimer....

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:31
De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:46:18
Vezi ca n-ai inteles? Ideea e ca oamenii astia au sters niste topicuri unde eu am scris foarte mult - inclusiv unul despre Islam - asa ca daca ar fi considerat ca am injurat incontinuu mi-ar fi sters contul. Daca nu mi l-au sters inseamna ca nu am injurat. QED. Sincer, devii din ce in ce mai penibila. Eu cred ca ar trebui sa te iei de prietenii tai care vorbesc cu m...e, p...a, s..z la tava, etc. Si care ameninta cu bataia.

"oamenii aia" probabil ca la un moment dat se vor sesiza si in privinta ta,nici o grija... o fii cale lunga pana atunci dar, niciodata nu e prea tarziu.

De la: wolfy, la data 2008-11-08 22:50:01
Mai incearca tu, nu vezi ca esti ridicola? Blaga se referea la o minte alterata de filosofie, pe cand Khatara nu a studiat filosofia, ci numai literatura. Deci ,... tintesti dar nu prea nimeresti...
Te-ai facut de ras ca si alte dati...

mie imi dovedeste incapacitatea ta de a intelege ca nu ma refeream la studiile prietenei tale , ci la ceea ce scrie..., se poate numi ca filozofeaza ...uite ca sa te convingi iti dau de data asta definitia ajutatoare....:

FILOZOF� vb. a cugeta.

De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:02:38
Pai e simplu, citeste topicul asta si vezi cum vorbeste mafia, sau cum i-a vorbit stef khatarei.

Daca nu e prea tarziu raporteaza-ma! Oricum in seara asta te-ai facut de ras la greu!

Inca nu mi-ai explicat de ce ai citat un post in care ai gasit o injuratura - respectiv ca am facut frustrat sexual pe un tip care m-a facut m...sta.

eu ma refer strict la mine.... cauta mama, cauta ca trebuie sa gasesti dovada pt a-ti sustine acuzatia....

De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:30:42
De la: wolfy, la data 2008-04-20 21:55:20Romanii din Italia nu sunt discriminati pe motive rasiale, pentru sunt din aceeasi rasa cu italienii, adica rasa alba. Mai mult de-atat, fac parte chiar din aceeasi"increngatura" - sunt popoare latine. Ei sunt discriminati pe motive de comportament, si intr-adevar nu e drept ca cei care sunt cinstiti sa fie judecati dupa faptele celor care fac rele, dar daca foarte multi romani imigranti sunt infractori trebuie inteleasa teama italienilor de romani in general. Asa e si cu musulmanii. Ba unde mai pui ca romanii nu o politica de stat care sa-i indemne la rele in tarile unde lucreaza, pe cand musulmanii au coranul care ii indeamna la violenta.

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-20 22:14:44punct ochit punct lovit....religie si societate....way to go wolfy!

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-09 14:35:17exista asfel de citate?????? mai bine ca nu citesc astfel de carti sfinte ca mi s-ar fii ridicat parul maciuca in cap.ia uite si noi care vorbeam de liberul arbitru in materie de vestimentatie....pfui...mi s-a facut pielea de gaina,nu contest ca si prin biblie tre sa existe astfel de citate "sexiste"....ma re e gradina ta Doamne....si gardul asta care e tare mic de inaltime....

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-04-09 22:22:51sa fiu sarcastica si sa le reamintesc de strategia "strut" si de podeaua de beton????pai e un topic postat de ,vorba sirenei "femeile musulmance care ,stau ca plosnitele acasa toata ziua ,nu fac nimic decat curat si mancare si apoi la barfa..."
uff ce rea sunt ...dar nu vor cu nici unchip sa imi raspunda..o tin mortis pe a lor...nu vor sa faca comparatii si nici discutii inteligente nu poti avea cu ele....pe tema asta normal...

Deci sa inteleg ca aici tu injurai?

Ce ai demonstrat este ca nu ai caracter. Iti schimbi parerile de la o luna la alta.

Si imi pare rau ca nu te pot cita cand ai spsu ca mia trebuie sa inghita m@@@. Nu de alta dar a fost sters topicul.

parerea nu mi-am schimbat-o dar pe vremea aia vorbeai frumos nu ca acum.... inca o data te rog frumos fa-ma si pe mine sa inteleg unde se regaseste vreun cuvant trivial....
hai mai wolfy zau ca poti mai mult de atat, observi ca eu nu te fac penibila????
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:31
De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:34:17
Dandanel n-are cum sa-mi inchida gura fiindca sufera de lipsa acuta de inteligenta.La fel ca si tine. Iar citatele astea erau menite a-i arata ca sunt persoane care cu adevarat injura, si ca ar trebui sa-si pastreze efortul pentru ele.

dandanel nu tine sa iti inchida gura, tine sa te faca sa realizezi ca vorbesti urat...., ca jignesti, ca "suferi" de intoleranta religioasa etc etc etc...

De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:36:16
Nu, voi v-ati facut de ras. Sunteti exact asa cum v-a catalogat Khatara. Si cand faci afirmatii trebuie sa le demonstrezi. Adica ai de aratat ca fata asta e prosata si vulgara. Dar nu ai cum s-o faci....

pai nu cred ca am nevoie de vreo demonstratie, limabjul folosit de prietena ta este de ajuns.

De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:43:31
Ai mai fost facuta proasta in seara asta de cateva ori. Si stii de cine? De tine! Citatul lui Blaga se referea la o minte alterata de cel care studiaza filosofia(cu S, nu cu Z). A filosofa nu este egal cu a studia filosofie. Prin urmare o minte alterata de filosofie si o minte alterata de filosofeala descriu doua tipuri diferite de alterare. De ce? Pentru ca filosofia si filosofeala sunt doua lucruri distincte. Chair opuse as putea spune. Primul e bazat pe rigoare, al doilea pe lipsa ei..Asadar si prin urmare citatul lui Blaga se referea la o situatie complet diferita decat cea pe care ai vrut tu sa o demosntrezi.

Sincer iti spun, nu te mai amesteca in lucruri care sunt incomprehensible pentru tine.

citatul lui blaga l-am dat eu ,deci eu ar trebui sa explic in ce context l-am folosit, dar...daca o faci tu in locul meu si explici tu pentru mine ...eu ce pot sa fac...??? acu probabil ca esti si medium de sti ce gandesc eu. Hmmmm

De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:46:14
Ti=am dat niste citate care dupa propria ta definitie cuprind injuraturi.

Si e vorba si de alti utilizatori aici, pentru ca ei chiar vorbesc urat si cu toate astea nu simti nevoia sa te iei de ei. De ce?

le-am recitit si inca nu am vazut cuvinte triviale.... nu vrei sa mai incerci??? citatul ci mia imi sta mie pe creier.... ala inca nu l-ai gasit????

De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:50:17
Alta proasta! In primul rand ema nu a demosntrat nimic. A spus ca am injurat in niste posturi in care nu era vorba de asa ceva. Si eu i-am citat niste posturi care dupa propria ei definitie cuprindeau injuraturi. Deci ori am injurat amandoua, ori nu ainjurat niciuna.

Si don'soara nu a raspuns de ce simte nevoia sa se ia de mine si nu de stef care cu adevarat vorbeste ca un reprezentant al mahalalei ce se afla.

iti place tare mult cuvantul asta nu-i asa?????
eu nu am negat ca am injurat...tu esti cea care o face... si care continua inca sa o faca...
inca o data iti repet am injurat si eu.... ramane sa vedem daca reusesti sa recunosti si tu....

De la: wolfy, la data 2008-11-08 23:52:08Pai vorbeste fiindca l-a citit. Si dansul a studiat filosofia,nu filosofeala. Deci se referea la prima.
Oricum tu nu esti in masura sa vorbesti despre el fiindc nu ai habar de nimic....

ups... imi negi cumva dreptul la replica???

De la: wolfy, la data 2008-11-09 00:29:37
Draga tu chiar esti sau te prefaci? Ti-am dat pe pagina cealalta niste citate in care vorbeai impotriva Islamului, deci conform standardelor tale injurai.

Deci ti-am zis: ori am injurat amandoua, ori nu a injurat niciuna.

Si inca nu mi-ai spus de ce simti nevoia sa te iei de mine cand prietenii tai vorbesc in halul in care vorbesc. Daca e sa fim corecti ar trebui sa faci un topic despre limbajul lor.

eu am recunoscut ca am injurat, nu am negat pana acum deloc.
totusi astept citatul referitor la mia si iti spun sigur ca exista, daca nu ,incearca sa scoti din acuzatii cele despre mia, bine ,bine am inteles ti-a fost stearsa "jucaria" dar exista altele.... eu iti dau posibilitatea sa iti sustii acuzatiile tu faci tot altfel.
simt nevoia sa ma iau de tine din plictiseala iti spusesem mai sus...dar ti-o repet si acum.
pe mine ma intereseaza cum vorbesc eu nu cum vorbesc prietenii mei,tu esti cea care vorbeste in numele prietenei tale nu eu in cel al prietenilor mei.
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Noiembrie 2008 07:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o problema.... 3 De la: Roco 18 August 2009 19:42
Alegere 1 De la: kudika_1037748 3 Iulie 2019 09:15
ce parere aveti de noul look kudika? 28 De la: geo_sh 8 Aprilie 2009 23:46
cresterea sanilor 49 De la: play_doll 12 Noiembrie 2013 11:06
Un sfat va rog, legat de amenanjare si usi de interior 3 De la: kudika_5390 31 Iulie 2012 17:38