Setari Cookie-uri

Cea mai urata despartire!

De la: concursKudika, la data 2008-11-09 16:09:56Kudika si www.charm.ro te provoaca la concurs! Povesteste-ne care a fost cea mai urata despartire prin care ai trecut vreodata si noi te premiem!

Credeai ca ai avut numai de pierdut cand ai primit cea mai urata pereche de papuci din viata ta?! Ei bine, iata ca lucrurile nu stau chiar asa! Noi iti oferim un premiu de consolare din partea www.charm.ro pentru unul dintre cele mai urate momente din viata ta!

Ce trebuie sa faci?

Sa ne povestesti postand un raspuns in acest topic despre cea mai urata despartire din viata ta! Peste 10 zile noi vom citi toate postarile si vom premia cea mai urata despartire!

Concursul se desfasoara in perioada 10 nov - 20 nov 2008.

Castigatoarea va fi anuntata pe email si in cadrul acestui topic din forum.

Vor fi luate in considerare numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Premiile sunt oferite de www.charm.ro si constau in doua seturi:

TIGI Catwalk Fashion Boost Gift Set

ESTEE LAUDER Beyond Paradise Coffret

alinutza_
Postat pe 18 Noiembrie 2008 21:39
Am avut o relatie scurta si draguta. Nu avusesem de mult timp un prieten, si se parea ca odata cu cel de atunci mi-am gasit linistea. Am petrecut mult timp impreuna, uitand din pacate de multa lume. Locuiam neoficial impreuna. Urmau sarbatorile de iarna. Fiind studenti din orase diferite si neavand o relatie de multa vreme, ni se parea normal sa petrecem sarbatorile fiecare la casa lui. despartirea a fost foarte grea, dar gandul ca ne vom revedea peste cateva zile pentru a petrece revelionul impreuna ne consola. Primele zile le-am petrecut incalzind telefonul si pregatind in mare secret cadoul lui de Craciun. Abia asteptam sa ma intorc sa il revad, simteam pentru prima oara ca plang de dorul cuiva. A venit dupa mine la gara. Era putin mai rece decat de obicei, dar speram sa fie doar o impresie. Probabil ca nu ma veti crede ca am visat ca m-a inselat. In vis, l-am surprins sarutandu-se cu o fata cand am intrat pe usa apartamentului. In realitate lucrurile s-au petrecut putin diferit.
Mi-am dus majoritatea bagajelor la el, pentru ca stiam ca acolo voi sta urmatoarele zile. Imi facusem multe planuri.Seara ne-am pus in pat si in timp ce ma tinea in brate mi-a marturisit ca m-a inselat. Si ca ii place de fata respectiva..Fara prea multe vorbe, m-am ridicat din pat, m-am imbracat mi-am adunat majoritatea lucrurilor, mi-am chemat un taxi si dusa am fost.Am suferit destul de mult atunci, avand in vedere ca a fost o surpriza. Avand in vedere ca aveam planuri de revelion si de o minivacanta impreuna.. Mi-a spus ca nu voia sa imi spuna de sarbatori, ca sa nu mi le strice. Dar tanarul mi-a stricat revelionul! Am avut cel mai urat revelion, fiind totusi putin salvat de prietena mea.
Acum rad cand imi amintesc de acea perioada..imi amintesc cum ma consola un prieten incercand sa glumeasca. Spunea ca am fost sedusa si abandonata, (si flamanda, as completa eu, avand in vedere ca mancarea mi-am lasat-o la el in frigider) :)
tinerica
Postat pe 18 Noiembrie 2008 22:43
wienablackdiamond
Postat pe 19 Noiembrie 2008 00:21
In primul rând, urez succes tuturor participantelor la concurs si felicitãri pentru curajul lor de a-ºi deschide sufletul. Nu voi vorbi despre o despartire personala, ci despre una al carei martor -fara voie-am fost. Cred ca niciodata nu am vazut o pereche mai indragostita ca aceea despre care o sa va vorbesc in putine cuvinte...Veronica si Dorin, el- varul meu, ea -sotia lui...eram adolescenta cand s-au casatorit...cu un aer aparte, din alta lume, tanjind in permanenta unul dupa celalalt, doi copii pierduti in lumea celor mari...

el a murit subit intr-un accident aproape inexplicabil iar ea a tras de pamanturi sa i-l dea inapoi...sunt opt ani de atunci iar ea s-a recasatorit vara aceasta, cu un ofiter. si-au construit o vila mare in bucuresti dar mi-a marturisit faptul ca in fiecare saptamana curata de praf pantofii de mire ai lui dorin si, atunci cand vrea sa planga, plange cu capul intre hainele lui.Le-a adus pe toate in orasul nou...sotul ei a inteles intrucatva si i-a facut o surpriza...a ridicat o troita in locul unde a avut loc accidentul. si astazi, mama lui dorin e pentru ea ,,mama'' iar mama actualului sot,, mamaie''. poate nu e inutil sa mentionez ca ani la rand, de sarbatori se urca in tren si venea la botosani unde petreceau amandoua, chemandu-l intr-un fel mut si dincolo de izorul iscat al lacrimilor, sa se intoarca. pentru noi, ea e pur si simplu ,,veronica lui dorin''.

as putea spune ca pe undeva e un privilegiu suferinta daca din ea crestem. desigur, pe marginea durerii e usor sa brodezi cununi insa numai cei ce s-au intepat stiu ce inseamna spinul.

acum doi ani, am compus pentru ei un poem pe care as vrea sa-l cititi ca un epitaf.

veronica

lângã dorin


eram copil, doamne, când moartea m-a apucat de mânã
pentru o clipã am crezut cã ºi ea era copil
jucându-se printre noi dar
jocurile morþii nu dau greº
sub al ei sãrut se sparge-n douã clipa
însã, nu de asta te caut acum,
sufletul meu de femeie n-a rodit încã
tu, doamne, ºtii cum un înger a plecat din cer
sã culeagã cele mai triste lacrimi de pe pãmânt
a colindat pânã i s-au rupt legãtorile aripilor
la fereastra fiecãrui suflet a gãsit ciubãrul plin cu lacrimi
i s-a fãcut milã de-o mamã cu puiul beteag
deºi ºtia cã Tu l-ai fãcut, Doamne,
privind-o, i s-a fãcut dor sã aibã o mamã, a plâns
ºi
i-a strâns lacrimile într-o pleoapã,
erau grele ca pietrele de pe drum

cupa lor se înroºea tare în palmele îngerului când
urca treptele de nori,
lacrimile se topeau întruna

pânã la tine, el a umplut-o de nenumãrate ori
în locul mamei, l-am ajutat de la o vreme
eu

mie, doamne, de ce mi l-ai luat?
mi-ar fi dãruit prunci
iar dacã nu, ar fi fost pruncul meu cel mai de pe urmã

îmi zidesc lacrimile sã-i duc aripile în cer
queenmargot
Postat pe 19 Noiembrie 2008 01:06
Notangelique...fata mea,eu nu stiu cum ai putut sa treci peste asa ceva.Doamne,e mai rau ca in telenovele.Am vrut si eu sa scriu o despartire de a mea,dar dupa ce am citi-o pe asta,mi-am dat seama ca nu se compara bataia de joc.Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat!Cat despre cei doi imbecili poponari...lasa ca traiul bun o sa se sfarseasca repede pentru ca roata se intoarce...crede-ma la legea compensatitei exista1Te pup si mult noroc iti doresc in viata!
aluca
Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:34
cea mai urita despartire...hmm ..ciudata tema...cam tot ce inseaman despartire e un lucru care nu l vrei niciodata in viata ta...sa l mai si expui....si mai greu...in fine ...la cite drame am citi pina acum una in plus...Cea mai urita despartire a mea ...aveam 16 ani ...ce n as da sa mai am si acum..atunci imi doaream sa scap cit mai repede de''povara'' aceea si sa am daca se paote peste noapte 18 ani sa fiu pe picioare mele sa nu mai dau explicatii nimanui..dar sa revin ....Danut il chema..eram indragostita innebuneste de el ..cred ca eram in stare sa mi dau si viata pt el si el a simtit din plin asta ..avea 21 de ani...Chiar daca au fost cele mai frumaose 5 luni traite de mine pina atunci nu cred ca o sa uit niciodata acea experienta care m a marcat pt tot restul vietii ce poate insemna un om ..daca l pot numi om dupa ceea ce mi a facut nu fizic cit psihic...Dupa cum spuneam acele 5 luni au fost cred ca cele mai frumoase din viata mea ...cred ca stiti ce inseamna sa simti fluturasi in stomac sa te ia cu ameteala cind stiai ca ai intinlire cu 'pufi' si sincer cred ca doar acele clipe de extaz maxim ma mai fac sa mai imi aduc aminte de acea relatie si sa nu o scot de tot din memeorie...12 martie.ziua Z ziua cind ne am cunoscut ziua cind visele mele au prins contur ,omul cu care voiam sa mi petrec restul zilelor...aparuse ...ca din senin...mai lipsea sa apara pe un cal alb si chiar puteam sa cred ca traiesc in basme..si sincer acele 5 luni chiar am incercat sa nu imi revin din visul meu frumos care ...era in realitate...dar...ca orice minune nu tine mai jult de 3 zile..in cazul meu a tinut mai mult:)...dar cum totul a inceput dintr o scinteie iscata din scapararea sufletelui meu firav...focul a fost stin brusc si violent de ..nu sh cum sa i spun ...suflet oricum nu cred ca as putea sa i zic.dar ce rost mai are sa ma mai chinui si acum si sa mi reamintesc de acea zi de 18 aug ziua despartirii ...adica la fix 4 zile dupa ce m am daruit intru totul persoanei care atunci cind am facut pasul am crezut ca altceva de cit ca voi imbatrii linga'pufi' nu se poate intimpla..dar uite ca am fost adusa brusc si voilent cu picioarele pe pamint de realitatea persoanei pe care o aveam linga mine aflind cu cea mai mare stupoare ca de fapt eu fusesem obiectul unui pariu mojic intre doi ''barbati''..pff...daca se pot numi asa ceva acei doi indivizi purtatori de mostenitori...cam asta a fost prima mea experienta de viata ...primul meu sarut..prima mea noapte de 'dragoste'...sper macar ..sa nu se mai intimple niciunei fete...Multumesc totusi KUDIKA...ca am avut macar posibilitatea sa mi impartasesc 'experienta'...chiar daca a fost una ....de nota 10:(....
mihaelacorina
Postat pe 20 Noiembrie 2008 00:01
da..cea mai urata despartire... mor de nervi cand imi amintesc dar am sa scriu totusi ca sa vad si eu cat sunt de proasta.
aveam 4 ani de cand eram impreuna.anul trecut cunoscuse pe una si cam pe vremea asta era deja pus pe treaba.era o ziarista o cunoscusem si eu in vara si apoi nu m-a mai luat cand se intalnea cu ea si cu trupa(are o trupa).eu simteam ca ceva e cu el el imi zicea ca sunt nebuna ca sunt prea geloasa ca nu pot sa-i interzic sa vorbeasca cu o fata.ca are nevoie de ea ca scrie despre eisi ca e strict profesional.bun.m-a convins.adica am tacut.am tinut in mine si am tacut ca sa nu ne mai certam.a venit craciunul.am fost sai cumpar cadou mai devreme l-am sunat apoi sa vad ce face mi-a zis ca are niste treaba ca ma pupa si ma suna el mai incolo sa numai insist ca o sa imi para rau asta in gluma si razand.mi-am simtit inima in gat atunci .stiam...am incercat sa ma conving ca mi se pare.am zis ca daca a vb asa poate e plecat si el sami ia cadou.cu gandul asta am adormit ca sa nu plang ca o proasta toata noapte pt ca nu a mai venit la mine.
pana atunci ne vedeam zilnic deci era suspect sa fie asa misterios si mai ales sa aiba treaba de sarbatori.ieseam in oras doar pt ca ii reprosam eu iar la 8 ma ducea acasa.tremuram de nervi imi zicea ca nu mai are chef sa stea ca is sarbatorile si vrea odihna.daca il sunam dupa ce ma aducea acasa nu imi raspunde si isi inchidea telefonul.oare unde era?a 2a zi ma suna ca si cum nimik nu s-a intamplat.a uramt o petrecere organizata de ziar si bineinteles tebuia sa cante dar surpriza...pe mine nu putea sama ia ca era o petrecere privata ei doar cantau si plecau.
de ajunul craciunului am vb numai la telefon...aici a inceput groaza.. mi-a zis ca vine la mine mai pe seara sa luam masa cu ai mei apoi mergem in oras .tata era nemancat sil-am asteptat cu totii pana la ora 12.nu a venit.il sunam si eu si tata ne dadea respins.imi dadea mesaje de la ora9 ca vine imediat.ca mai intarzie.dar nu a venit.a doua zi a venit la mine la 8 dimineata cu scuza ca numi luase cadou si i-a fost rusine.o scuza penibila nu aveam nevoie doar eram de 4 ani impreuna puteam sa inteleg ca nu a avut bani.imi luase o bluza ceva.si-a cerut iertare.am mers apoi la bunica lui,la ai lui,p ela niste unchi de-ai lui,toate vizitele de rigoare apoi am fost in oras.nu i-am zis nimic ma speriasem si am zis sa nul enervez.dar am cedat nervos cand se facuse 7 si voia sa plecam si l-am intrebat unde a fost in toate noptile.m-a dus acasa iar a doua zi se facuse 3 si nu ma sunase am sunat eu.era la bere a zis ca vine mai tarziu la mine s anu-l mai sun.si mi-a inchis in nas.am insistat nu a mai raspuns si mi-a sat sms"nu mai pot..."atat.si s-a terminat.craciun ratat.nici un plan de revelion ca toate erau comune.evident mi-a petrecut revelionul cu o prietena a fost groaznic am plans toata noaptea.apoi pe 8 ianuare m-a sunat ca ii e dor d emine si...am cedat.mi-a zis ca iipare rau ca vrea sa fie bine de acum...eram la el intr-o zi si am zis sa ma uit la poze in calculatorul lui.am gasit poze cu aia dezbracata si de la petrecere cand il lingea pe fata.am zis gata ne despartim.m-a convins din nou.ca a trecut,ca nu a fost nimic.dar nu a vrut s ale stearga si a zis ca a fost urat ca i-am violat imtimitatea .un tupeu extraordinar era de nereunoscut nu ma mai respecta deloc.am zis bine sa facem sa fie bine.dupa o saptamana se deschidea o noua discoteca si i-am zis sa mergem.el a zis ca nu ii place in discoteca si asa e ca nu mersesem niciodata si am zis ca merge prietena mea si mi-a zis s anu ma duc fara el.am zis bine fac si asta ca nu e frumos nu?ma suna prietena mea la 2 noapte sa-mi spuna ca l-a vazut d emana cu ziarista in discoteca.am murit iar.
am vb si cu prietena mea eram distrusada am zis ca nu renunt cum vine asta tot ne desp si ne impacam.am inghitit si asta.mi-a zis ca il tinea de brat ca avea tocuri nu a recunoscut niciodata c a avut ceva cu ea iar cand i-am vazut mesajele de pe telefon mi-a zis ca ei ii place de el ce sa faca?asa am mers inca un an s-a potolit pana la urma prin iulie-august deja nu m ai avea nici nr ei de tel.el se potolise din martie da el il tot intarata cu mesaje.acum...aseara ia-r ne-am despartit.si sper sa am puterea sa nu ma mai impac cu el.nu vreau sa imi ratez si craciunul asta..

Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:27
..."Plecarile din tine-n alte lumi sa nu le iei nicicand drept despartire..." Si atunci cum sa le spui? El era lumea mea si a trebuit sa renunt la aceasta lume .Am cazut in alta , straina si rece , neprimitoare cu cei care venerau dragostea. Nu aveam loc in ea si in cealalta nu ma puteam intoarce .As fi putut sa strig , as fi putut sa lupt pentru a-l face sa inteleaga ce mult il iubesc insa nu am facut-o .Aveam puterea de a ma bate cu o lume intreaga pentru el insa el nu ma iubea . Am inteles asta cand mi-a spus ca el este "cine" este si nu are timp pentru mine .Am ramas incremenita , nu am mai putut spune o vorba . Ce a urmat dupa? Zile si nopti de lacrimi, de intrebari fara raspuns. Nu avea rost sa-l caut , sa lupt pentru o cauza pierduta caci "unde dragoste nu e nimic nu e". Nu poti impune dragoste . A ales sa dispara din lumea mea iar eu l-am lasat sa plece.Facem parte din categorii sociale diferite insa eu nu voi accepta niciodata ideea ca dragostea are legatura cu contul din banca . Am fost sincera si am iubit , nu am cerut nimic si nu l-am sufocat cu aceasta iubire .Despartirea mi-a adus in primul rand mult amar in suflet .Cand iubesti cu adevarat te daruiesti total.Nu ma regaseam , o parte din mine era cu el iar cealalta cadea in haosul unei lumi necunoscute inca. Ma durea dar trebuia sa accept si sa merg mai departe . Si am reusit !Am pastrat frumusetea clipelor petrecute impreuna , am pastrat tot ce a fost tainic , suav , dulce . Am pastrat iubirea ! Ea ma face acum sa scriu . Am inteles ca iubind m-am umplut de iubire , am putut ierta , am putut intelege , am putut darui ...Si iata cum , cea mai urata si trista si dureroasa despartire s-a transformat in cea mai frumoasa amintire. Si asta pentru ca numai asa am inteles valoarea iubirii mele !
miamaria
Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:10
Fato baga-ti mintile in cap ! Eu inteleg ca 4 ani au fost frumosi, dar acum ce face... isi ia revansa pt ei? De ce te complaci intr-o astfel de situatie? Eu nu pot sa mai cred ca e vorba de iubire...e doar obisnuinta...Cauta-ti pe cineva care sa te respecte si care sa te faca fericita...nu sa stai in fiecare zi sa te intrebi dak e cu ea? Mult succes !
theo4u
Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:14
Cea mai urata despartire... De ce nu cea mai trista despartire? Eram o tanara frumoasa si increzatoare... El era Fat-Frumos care imi aparuse in viata si care ma iubea.Ne-am intalnit la o nunta (sora lui se casatorea cu varul meu). Nu conta ca nimeni nu era de acord cu prietenia noastra, nu conta ca el era cu 2 ani mai mic ca mine, nu conta ca in timpul saptamanii ne desparteau 100 km,nu conta decat dragostea noastra...Interzisa, "pe furate"... Eram 2 copii care ne multumeam cu putin..Sambata seara, o plimbare in parc, un film la cinema, cand nu ne dezlipeam unul de celalalt, o floare...si in cursul saptamanii zeci de scrisori - nu se inventase nici mobilul, nici internetul. Si au trecut anii.. Era in luna mai 1989...si el era in ultimul an de liceu... Atunci am fost a lui.. Fetelor, poate nu ma veti crede, dar era baiatul langa care stiam ca imi voi petrece tot restul vietii...A urmat o vara de vis... Eram a lui, era al meu... pur si simplu ne ghiceam gandurile... ne completam. Ziua de 15 august era ziua onomastica a lui... Poate ca atunci ne-am iubit cu mai mult patos, sau poate ca atunci Dumnezeu a vut ca dragostea noastra sa se implineasca... Cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata,pluteam si totusi am fost disperata (sau poate era un semn ca Dumnezeu ma va parasi cat de curand...) Puiul meu drag a plecat in armata exact... la 1 saptamana dupa ce am aflat... A fost foarte bucuros...atunci mi-a spus ca acum mai mult ca niciodata va fi sigur ca il astept... iar el se va gandi de-acum si la "flacaul lui", pentru ca el stia sigur ca primul nostru copil va fi un baietel. Mi-a promis ca dupa ce va depune juramantul, va veni cu parintii lui si vom stabili data nuntii. Spunea ca el nu concepe ca fiul lui sa se nasca "bastard". Dragul meu Marian...Nu, nu si-a uitat promisiunea, parintii nostrii nu au avut ce sa mai zica, au fost de acord.am fixat nunta pentru luna mai 1990 (la un an dupace ne daruisem unul altuia). Eram atat de fericiti, ma strangea in brate si imi spunea ca sunt nufarul lui... Dar permisia a fost atat de scurta... Tara isi vroia ostasul la arme... Si a ramas sa vina acasa de revelion...

Apoi a venit Revolutia.... Poate ca daca nu ramaneam gravida, isi facea stagiul la Craiova... Asa, a intervenit cu un unchi sa il aduca in Bucuresti, sa fie aproape de noi....Poate asa, ar fi putut sa vina de Revelion acasa...sau sa vina acasa... Dar nu a mai venit... Dupa data de 27 decembrie nu am mai stiut nimic de el... si apoi l-au adus in cosciug...

L-am pierdut... Cel care imi spunea "nufarul meu", plecase... Am rezistat... de dragul fiului lui... pana pe 14 ianuarie... cand Dumnezeu mi-a cerut si fiul... da, fetelor am pierdut si copilul... Atunci m-am pierdut si pe mine... Spre rusinea mea, nu am putut sa duc pe umeri atata tristete... atata singuratate... Am incercat sa ma sinucid... dar Dumnezeu nu a vrut sa am o familie in ceruri, alaturi de puiul meu si de iubitelul meu drag.

A vrut sa traiesc... Sa ma casatoresc.. Sa fiu iubita... Dar sa nu mai pot avea copii...
Sa nu pot uita... Sa-mi fie dor sa aud la ureche o soapta de "Nufarul meu drag, te iubesc pana la moarte".
d_ana
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:19
Voi a-ti avut parte de despartiri urate...eu nu pot avea parte de aceasta despartire avand in vedere ca sunt implicata intr-o relatie de 3 ani de zile cu o persoana care ma iubeste(in felul lui)dar in acelasi tipm ma inseala ori de cate ori are ocazia sau intalneste pe careva.Poate nu mai frumoasa sau mai desteapta ca mine ...dar..."cu ele fac doar sex...pe tine te iubesc " dupa care incep episoade romantice... in care ma alinta,ma iubeste , iar apoi incepe din nou cu aventurile.De ce mai stau cu el...pentru ca ori decate ori plec ma cauta la serviciu sau acasa la parintii mei face scandal ma ameninta si daca ii zic ca vreau sa ma despart de el rade si-mi spune ca asta nu se va intampla decat daca omor eu sau parasesc eu tara, ceea ce nu este posibil din punctul meu de vedere.Spune-ti voi ce e mai rau..o despartire sau o relatie din care nu poti scapa , de care i-ti este scarba...o persoana pe care o urasti si te dezgusta.
ionella_05
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:42
ce poate fi mai urat decat sa te desparti de parintii tai??eu m-am despartit de tatal meu la varsta de 13 ani cand l-a luat Dumnezeu la el in cer ...probabil avand nevoie mai mare de el acolo decat eu aici pe pamant...:(
micki23
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:19
Ba poti sa scapi, tine doar de tine. Ce te impiedica? Faptul ca-ti spune ca te iubeste? Cred ca esti constienta ca te minte. Tu il iubesti? Daca da atunci inseamna ca stii ca atunci cand esti indragostit de o persoana nu te mai gandesti la nimeni altcineva. El nu te iubeste, el doar s-a obisnuit cu tine, cu faptul ca-l ierti mereu asa ca.... daca tine, de ce nu. Accepti cu buna stiinta situatia, asa ca ... inseamna ca-ti convine.
corinatablet
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:22
Castigatoarea concursului nostru este mihaelacorina pentru mesajul de mai jos.


De la: mihaelacorina, la data 2008-11-20 00:01:02cea mai urita despartire...hmm ..ciudata tema...cam tot ce inseaman despartire e un lucru care nu l vrei niciodata in viata ta...sa l mai si expui....si mai greu...in fine ...la cite drame am citi pina acum una in plus...Cea mai urita despartire a mea ...aveam 16 ani ...ce n as da sa mai am si acum..atunci imi doaream sa scap cit mai repede de''povara'' aceea si sa am daca se paote peste noapte 18 ani sa fiu pe picioare mele sa nu mai dau explicatii nimanui..dar sa revin ....Danut il chema..eram indragostita innebuneste de el ..cred ca eram in stare sa mi dau si viata pt el si el a simtit din plin asta ..avea 21 de ani...Chiar daca au fost cele mai frumaose 5 luni traite de mine pina atunci nu cred ca o sa uit niciodata acea experienta care m a marcat pt tot restul vietii ce poate insemna un om ..daca l pot numi om dupa ceea ce mi a facut nu fizic cit psihic...Dupa cum spuneam acele 5 luni au fost cred ca cele mai frumoase din viata mea ...cred ca stiti ce inseamna sa simti fluturasi in stomac sa te ia cu ameteala cind stiai ca ai intinlire cu 'pufi' si sincer cred ca doar acele clipe de extaz maxim ma mai fac sa mai imi aduc aminte de acea relatie si sa nu o scot de tot din memeorie...12 martie.ziua Z ziua cind ne am cunoscut ziua cind visele mele au prins contur ,omul cu care voiam sa mi petrec restul zilelor...aparuse ...ca din senin...mai lipsea sa apara pe un cal alb si chiar puteam sa cred ca traiesc in basme..si sincer acele 5 luni chiar am incercat sa nu imi revin din visul meu frumos care ...era in realitate...dar...ca orice minune nu tine mai jult de 3 zile..in cazul meu a tinut mai mult:)...dar cum totul a inceput dintr o scinteie iscata din scapararea sufletelui meu firav...focul a fost stin brusc si violent de ..nu sh cum sa i spun ...suflet oricum nu cred ca as putea sa i zic.dar ce rost mai are sa ma mai chinui si acum si sa mi reamintesc de acea zi de 18 aug ziua despartirii ...adica la fix 4 zile dupa ce m am daruit intru totul persoanei care atunci cind am facut pasul am crezut ca altceva de cit ca voi imbatrii linga'pufi' nu se poate intimpla..dar uite ca am fost adusa brusc si voilent cu picioarele pe pamint de realitatea persoanei pe care o aveam linga mine aflind cu cea mai mare stupoare ca de fapt eu fusesem obiectul unui pariu mojic intre doi ''barbati''..pff...daca se pot numi asa ceva acei doi indivizi purtatori de mostenitori...cam asta a fost prima mea experienta de viata ...primul meu sarut..prima mea noapte de 'dragoste'...sper macar ..sa nu se mai intimple niciunei fete...Multumesc totusi KUDIKA...ca am avut macar posibilitatea sa mi impartasesc 'experienta'...chiar daca a fost una ....de nota 10:(....
concursKudika
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:28
....SI UITE ASA PREMIUL ESTE LUAT DE O FATA CARE INTR-UN AN DE ZILE DE CAND ESTE PE KUDIKA,SCRIE DOAR O SINGURA DATA PE FORUM....SI ,CULMEA ,DIRECT LA CONCURS,IN ULTIMA ZI....SI MAI SI CASTIGA !!!......hai sa fim seriosi !!!.....dar noi stim ca am mai fost patiti si la concursul cu Nemira !!!.....TACTICA DE A FACE ACTIVITATE PE FORUM !!!!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:49
ce pot spune,intr-adevar ii dau dreptate ettei. este intr-un fel bataie de joc. sunt atatea povestiri cu adevarat tragice si este premiata tocmai una "de florile marului" in care se prezinta o greseala facuta din propria prostie. imi cer scuze daca sunt putin cam dura insa acesta este adevarul. imi pare rau sa o spun insa cu riscul de a fi "kicked out" : RUSINE KUDIKA!
mada90
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:27
mada90,nu stiu care si pentru ce e tactica ta,dar esti cam in aceesi barca cu cea care ,chipurile,este castigatoarea !!!.....cont tot din 11.2007.....doar 2 comment-uri,si tot direct la concurs !!!!......si profil gol-golut de un an de zile !!!......nu ma impresionezi,chiar daca esti ,tot chipurile, de acord cu mine !!!!........EU SPUN ADEVARUL.....TU ,NU STIU !!!!......

OAMENI BUNI,TREZITI-VA CU CONCURSURILE ASTEA PE KUDIKA !!!.....MANAREALA CURATA !!!!......V-O SPUNE O PERSOANA CARE CU JUMA' DE ORA INAINTEA INMCHIDERII CONCURSULUI ERA PE PRIMUL LOC,LA DIFERENTA MARE DE AL DOILEA(TOT UN USER DE-ASTA FANTOMA,APARUT DOAR PENTRU CONCURS CU CEVA ZILE INAINTE DE SFARSIT !!!).....SI ZBANG !!!!.....PIERDE .....IN ULTIMELE 10 MINUTE !!!......DEEECIIII........TRAIASCA CORECTITUDINEA KUDIKA !!!!......

desi,sincer chiar concursul in sine mi se pare o cacealma si o mare bataie de joc : ce subiect sinistru,in primul rand !!!...si apoi cred ca nu UN USER face un concurs pe site !!!......chiar daca se intituleaza "concurs kudika " !!!......este totusi UN USER !!!!.......concursul trebuia accesat in banda de sus unde scrie "CONCURS" !!!.......parerea mea este ca cineva care n-a avut ce face si-a deschis cont pe kudika si a zis :"hai sa-mi bat oleaca joc de astia" !!!!....poate gresesc,desi nu cred !!!!.......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:09
Da, Etta, iti dau dreptate

Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:34
Cine-s oare? Cine-s oare?

Postat pe 20 Noiembrie 2008 22:39
etta, sa intelegi un lucru pt a nu ma mai acuza de pomana. n-ai de ce sa te revolti atat ca eu mi-am scris povestea aici. eu nu stau pe forumuri. nu-mi place orice gen de dezbatere,orice tampenie cu care sa imi ocup timpul. am scris aici nu pentru ca era concurs, pt k imi permit sa imi cumpar singura un parfum sau un set de creme, ci pt subiectul de pe forum, unul chiar care m-a interesat si scriind aici m-am descarcat si eu dupa palma peste ochi pe care mi-am primit-o. iti poti pastra parfumul si ce mai vrei tu sa castigi, pe mine partea materiala ma lasa rece. am invatat ca in viata banii ti-i faci singur si n-au nici o valoare daca esti stresat sau lovit de probleme de sanatate sau mai rau. afective. iar aici nu ma refer doar la iubitu/iubita ci la tot ceea ce are viata in jurul nostru. astea fiind zise, poate realizezi si tu catusi de putin cat ma zbat eu pt acest "concurs". "Concursul" este defapt o ocazie care ni se da sa ne exteriorizam, sa vedem ce alte probleme mai grave sau mai putin grave au cei din jur,si sa incercam sa ne bucuram ca suntem inca intregi, ca am rezistat si am trecut peste atatea si ca putem ridica privirea si merge mai departe.rusine si tie daca m-ai banuit ca pt concursul asta am scris pe forum
mada90
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:01
mada90,eu nici nu am participat la concursul asta !!!......ci la altul....si tot pentru subiect,nu pentru o bratara de otel care era pusa in joc !!!......era vb. despre DRAGOSTE !!!......eu nu m-am referit ca -ti pare rau ca ai castigat concursul,ci am crezut ca esti un user fantoma facut de Kudika !!!!......adica intr-un an de zile sa nu postezi decat de 2 ori ???.....cam ciudat !!!!.....tot ce voiam sa arat este CORECTITUDINEA KUDIKA !!!.....si mie mi-ai parut ciudata CA USER,nu din alt punct de vedere !!!.......in speranta ca ai inteles !!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:09
De la: forumKudika, la data 2008-11-20 22:39:07Cine-s oare? Cine-s oare?


acu' te cheama "forum",nu te mai cheama "concurs " Kudika ????......si-aparusi acusica !!!!......ce va spuneam eu de cacealma ????......ce si-o rade in barba acum DOMNUL FORUM-CONCURS KUDIKA de placerea ca a reusit sa va pacaleasca !!!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:13
Sunt Irina

Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:14
Ups, am incurcat borcanele...sunt Irina

Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:16
ce mai urata despartire...hm...sa iti moara sotul in noaptea nuntii :-s!!!nimic nu poate fi mai tragic decat asta!!!!!!!!!!!!
CarmenClaudiaTrif
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:34
ce mai urata despartire...hm...sa iti moara sotul in noaptea nuntii :-s!!!nimic nu poate fi mai tragic decat asta!!!!!!!!!!!!
CarmenClaudiaTrif
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:41
retraiesc aceeasi durere...nu imi vine sa cred...nu credeamca am sa fiu nevoita sa trec din nou prin aceeasi durere care simt ca parca imi sfasie sufletul...nu pot sa cred ca barbatul in care am reusit sa am incredere ..ma inselat ...dupa cele cateva luni ...am simtit din nou iubirea(dupa o deceptie) am simtit ca pot zbura....am simtit acei fluturi si ma facut sa ma simt cea mai important fiinta de pe Pamant...dar tottul sa terminat....acum cateva minute....de ce?ma inselat...motiv:era beat si nu mai stie ce s-a intamplat....se mai merita sa mai pui suflet?se mai meritasa iubesti? cand traiesti deceptie dupa deceptie...cum poti sa treci peste? ce e de facut?...
anibas
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:50
ok etta. e bine ca ne-am lamurit. :) cat despre concursuri, se stie ca sunt mereu aranjate si ca premiul ajunge tot intre "ai lor". imi pare rau k esti dezamagita insa asta se intampla peste tot.
mada90
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:51
Buna la toata lumea.
Cea mai urata despartire...si cea care mi-a distrus viata.La fel ca voi toate am trait si eu o poveste alaturi de o persoana care credeam ca e minunata , dar care ulterior sa schimbat am avut o relatie de 2 ani de zile si ne iubeam foarte mult.Cred ca cea mai urata despartire e sa te desparti desi iubirea este reciproca.Am ajuns din cauza problemeor sa ne jignim , sa vorbim foarte urat ssa nune respectam unul pe altu desi ne iubeam foarte mult, problemele ne oboseau si mereu terminam intr-o cearta in lok sa gasim o solutie.Eram amandoi foarte posesivi si gelosi , ajunsesem sa ne batem asa ca dupa lungi luni de suferinte desi ne iubeam foarte mult am hotarat sa ne despartim decat sa ne facem rau unul altuia au urmat zile intregi de suferinte ma straduiam sa nu il sun si el la fel sau ne sunam cu numar ascuns doar pentru a ne auzi vocea desi nu vorbeam stiam cine e la tel , nimeni nu poate sti ce inseamna sa ne iubim si sa fim totusi despartiti din cauza nepotrivirii de caracter am incercat de multe ori sa ne schimbam pentru a salva relatia noastra dar nu sa putut au trecut 6 luni de atunci dar nu reusesc sa imi revin sunt tot mai deprimata si l-am vazut de la distanta si pe el , e la fel ca mine cu cearcane si okii unflati desi ne iubim stim ca nu putem fi impreuna tocmai pentru a nune rani.Si ce credeti ca e mai bine sa ti se dea papucii sau sa fii inselata sau sa stii ca te iubeste si nu puteti fi impreuna tot din vina voastra?
moty_dulcika
Postat pe 21 Noiembrie 2008 00:10
hmmm...pe langa ce am citit aici despartirea mea urata e mai degraba amuzanta....eram cu un tip de vreo 2-3 luni....nu il iubeam nu ma iubea...era mai mult atractia fizica..ne intalnim ca de obicei in oras,primesc un buchet de flori f frumos, dar din vorba in vorba ajungem sa ne ciondanim.eu orgolioasa el la fel am decis sa ne despartim.toate bune si frumoase pana ajung acasa cu minunatul buchet de flori in brate iar mama ma intreaba:nu vrei sa ni-l prezinti si noua pe baiatul asta?vad ca e baiat bun,are grija de tine..."mama ii faci reclama prea tarziu,ne-am despartit"
andreyyya18
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un curs de tehnici de machiaj oferit de Atelierul Recreativ! 57 De la: Ghabrielle 13 Noiembrie 2011 10:15
Castiga bijuterii oferite de Brio Collection! 90 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 19:26
Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 1 488 De la: kudika_3483 19 Octombrie 2015 10:29
Castiga unul dintre cele 3 premii New Look ! 264 De la: concursKudika 7 Octombrie 2011 17:16
Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte 55 De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31