Setari Cookie-uri

femeia PESTI...

20.02.1987,ora 22.30...pooop
iulianaoana18
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:10
Pt cameliaspiridon (se pare ca avem acelasi ascendent )
Ascendent in Leu


Minte foarte inventiva, vioaie, curioasa, sustinuta de multa perseverenta si iscusinta. Veselie si dinamism, curaj, gustul de a castiga mereu si de a conduce. Fraza cheie a Leului: "Eu vreau". Nativii cu Ascendent in Leu marcati de acest semn beneficiaza de vitalitate si de o mare putere de expansiune, caracteristica elementului foc. Este semnul generozitatii si nobletei firii, reprezentand incercarea omului de expansiune, de dezvaluire a capacitatii de creatie si a principiului puterii interioare. Leul este generos precum astrul zilei ce-si daruieste fiinta sistemului solar. Leul trebuie sa se afle in centrul atentiei pentru a putea straluci.
Providenta il ajuta pe Leu atunci cand au cel mai mult nevoie. Lor li se deschid noi campuri de actiune cand totul pare mort, asa cum lumina penetreaza bezna si o transforma. Radacimile Leului stau in camin si in propria sa independenta personala. El simte nevoia sa produca atat copii ai trupului cat si ai mintii. Este puternic atras de sexul opus, iar natura sa iubareata trebuie tinuta in frau deorece pot rezulta mari necazuri. Banii nu sunt importanti pentru el, decat ca un mijloc de atingere a scopului si daruieste cu generozitate, ca de altfel tot ce are: timp, cunostinte, resurse.
Acest semn da putere mare de recuperare si regenerare. Este dinamic, energic, curajos, avand spirit de initiativa si stiind sa conduca o afacere sau un colectiv. Reprezinta genul de lider si stapan.Este un bun organizator si administrator. Datorita nervilor si exceselor de tot felul, poate avea probleme cu inima, cu aparatul circulator, sau cu coloana vertebrala. Are o mare doza de orgoliu si inca din copilarie încearca sa se impuna in fata celorlalti, pentru a fi recunoscut ca sef. Exprima mandria si demnitatea in tot ce face.
Persoanele cu Leul in Ascendent sunt agresive, doresc sa fie remarcate si sa atraga atentia pretutindeni pe unde trec. Le place sa conduca, nu sa-i urmeze pe altii. Leul carmuieste inima. Persoanele avand acest semn la Ascendent sunt generoase. Ele dau fara sa tina seama de timp, bani sau circumstante, fara sa se gandeasca la ele însele. Daca Soarele rasare in Ascendent in Leu, aceasta generozitate devine aproape risipa. Dar daca acolo se afla Saturn suparat, el zadarniceste aceasta tendinta; darnicia este diminuata.
Fii ai astrului zilei, nativii sunt credinciosi si cinstiti, iubesc lumina si adevarul; sunt deasupra tertipurilor si tintesc drept spre scopul lor. Vointa le este puternica. Forma si mijloacele de a actiona sunt vrednice de cinste. Pot fi buni organizatori si isi capteaza auditoriul prin puternicul lor magnetism personal. Au o mare atractie spre sexul opus. Firea lor trebuie tinuta bine in frau, ca sa nu produca neplaceri si adanci suferinte sentimentale. Francezii sunt guvernati de Leu si sunt un bun exemplu pentru acest tip uman. Soarele rasarind in Leu, bine aspectat, da trupului o forta si o vitalitate extraordinara, o mare putere de recuperare. Acest trup este superior, prin rezistenta sa, celui nascut în Taur. Daca Marte este suparat in Leu, el va prilejui probleme de sanatate.
Cei cu Ascendent in Leu se vor lupta mereu pt putere, pt recunoastere. Acestia doresc sa ocupe un post important in societate, la serviciu si chiar in casnicie. , cu i se mai spune, e mandru, atent, matur. Totodata detine si o doza de simpatie, popularitate, insa sigur pe sine si dornic de autoritate. Acestia nu fac compromisuri si stiu bine ceea ce isi doresc de la viata. Sunt competenti dar si de neinduplecat. Sunt capabili de multe si sunt in stare sa calce totul in jur pt a obtine ceea ce isi doresc. Ascendent in Leu denota inteligenta, dragoste de libertate, dorinta de a fi in frunte, de a avea putere de decizie, sunt energici si foarte curajosi. Acestia sunt cei mai buni in arta organizarii, in stare sa conduca, dar defectul cel mai mare a acestora il reprezinta orgoliul exagerat. Se impun prin simpla lor prezenta si nu fac compromisuri. Cer mult de la toti si asteapta sa primeasca totul de la cei dragi. Nu se multumestc cu putin, asa ca sunt si foarte pretentiosi.
De obicei partenerul lor de viata trebuie sa fie o persoana importanta, pt ca astfel, sunt si ei laudati, apreciati sau invidiati.
Ca aspect fizic, un Ascendent in Leu? indica o inaltime medie spre inalta, un aspect impunator, cu un par bogat ca o coama, cap rotund, mers drept, avand prestanta si denotand prin aparitiile sale, forta, decizie. Are pieptul larg, umeri masivi, brate puternice, cap solid, contrastand cu restul trupului, mult mai zvelt, desi musculos. Dupa cum Berbecul da o fata greoaie, Leul tipic prezinta unele trasaturi feline. Tenul este colorat; ochii mari, albastrii sau cenusii, exprima bucuria, veselia, multumirea. Statura este înalta, puternica, bine formata.
Marina_Simona
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:43
iuliaoana18 esti un pestisor cu ascendent in balanta

Ascendent in Balanta


Sociabilitate, romantism, spirit justitiar, dar si nehotarare, iar uneori nerealism. O femeie cocheta si supla, cel mai adesea, sau un barbat cu mult sex-appeal. Le place dragostea, desi sunt putini imaturi pe plan afectiv. Fraza cheie a unei Balante este: " Eu echilibrez". Deoarece Balanta este un semn cardinal, cei marcati de ea sunt preocupati de prezent si gata sa initieze activitati. Insa ei vor cauta cooperarea celorlalti in loc sa continue singuri. De fapt, Balanta are o nevoie speciala de insotire pentru a se simti implinita. Casatoria si parteneriatul sunt de prim interes pentru Balante. Activitatile tipice implica relatiile sociale si contactul cu publicul, arta, muzica si parteneriatul ce reclama cooperare stransa. Au un simt puternic al fairplay-ului rezultat din exaltarea lui Saturn in acest semn. Ele cer ca partenerii lor sa lucreze tot atat de mult ca ele insele. Cum Balanta este semn de aer, cei nascuti sub influenta ei pun pret pe valorile intelectuale si cauta activ cunoasterea, ideile noi si stimularea mentala. Ei sunt in special adeptiianalizeia ceea ce se intampla in societate, in jurul lor. Ii intereseaza toate subiectele in legatura cu psihologia si cu relatiile umane. Din acest motiv sunt buni sfatuitorisi adesea cauta sa ajute oamenii in problemele personale. Balantele joaca frecvent rolul pacificatorului, dorind intotdeauna echilibrul, armonia, dupa cum spune si fraza cheie a acestui semn. Balantele rareori exprima manie, dar cand o fac dezlantuie adevarate uragane emotionalle care lovesc totul in cale lor. Iti vor spune exact ce ai de spus cu ani inainte si in ce circumstante ai spus-o. Dar furia lor trece repede, ca o gurtuna de vara. Balantele au un simt al aprecierii si al compararii. Ele sunt atrase catre tot ceea ce este frumos, tot ceea ce flameaza dorinta lor de placere care este insa mai elevata, mai rafinata decat a celuilalt semn venusian, Taurul.
Cei nascuti in Balanta isi iubesc familia, fiind in stare de orice jertfa ca sa asigure confortul lor si al celor din familie. Caracteristica firii lor este miscarea si oscilatia. Schimbarile lor sunt repezi si extremiste, ei se pot lega de o manie ca si cum viata le-ar depinde de ea si apoi fara motiv, o parasesc si se orienteaza spre partea opusa. Fiind o fire schimbatoare, se adapteaza de minune la toate schimbarile, nu pun la inima neajunsurile, isi revin repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Se poate spune despre Berbec si Balanta ca sunt campul de batalie al Soarelui si al lui Saturn, al vietii, al bucuriei si al durerii. Soarele este amplificat in Berbec si il biruie pe Saturn, de aici apare curajul celor nascuti in Berbec. In Balanta talgerele inclina pe partea opusa, acolo Saturn este mai puternic decat Soarele. Aceasta da celor nascuti în Balanta o purtare blanda si o politete binevoitoare care contrasteaza cu a celor din Berbec. Venus guverneaza Balanta, genereaza gusturi artistice, in timp ce Saturn inclina mentalul spre directia stiintelor. Cei cu Ascendent in Balanta, se remarca printr-o atitudine plina de idealism, insa marea majoritate isi petrec timpul liber facand planuri si iluzii despre viata. Sunt firi extremiste pentru? ca se manifesta pana la capat in orice situatie, de aceea tind sa exagereze cam toate situatiile prin care sunt obligati sa treaca. Traiesc intens orice senzatii si de aici pot pleca multe probleme interioare. Majoritatea sunt foarte instabili, orice ii atinge si se simt ofensati cand se fac glume nevinovate pe seama lor. In schimb, se stiu distra pana la exces si pot fi seriosi atunci cand trebuie. Cand sunt antipatici, isi fac o multimede dusmani, cand sunt simpatici aduna in jurul lor o gramada de prieteni. Au un simt inalt al justitiei si dreptatii, nu suporta ilegalitatea sau incalcarea drepturilor sale, se doreste respectat iar daca nu primeste acest lucru, il impune cu duritate. In acelasi timp, le place sa traiasca inconjurati de prieteni, isi doresc multe relatii si contacte sociale, se implica in politica, arta dar oscileaza intre doua puncte de vedere. Balanta lor e mereu echilibrata si de putine ori inclina in sensul nedorit. Sunt persoane duale, ca si Gemenii, si pot privii viata din doua puncte de vedere.
Ca aspect fizic, Balantele indica o inaltime medie, tendinta spre ingrasare, aspect bonom, pasnic si linistit. Particularitatile fizice ale persoanelor nascute in acest semn exprima eleganta. Corpul este zvelt, gratios in tinerete; el se ingrasa cu varsta, dar isi pastreaza tinuta nobila si incantatoare. Au mainile si picioarele bine formate si sunt tare mandrii de ele. Tenul este limpede, pielea neteda, ochii albastrii si blanzi au o expresie binevoitoare. Gura este de obicei de un desen pur, dintii sunt deosebit de frumosi si regulati.

Marina_Simona
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:45
ms ms mult....pooop!!!!
iulianaoana18
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:19
Zodiacul defectelor - Pesti

Exista un proverb nascocit probabil de cineva care nu putea sa sufere nativii din Pesti, proverb care te indeamna sa iti tii gura inchisa si urechile ciulite daca vrei sa castigi in viata. Pestii nu considera ca e ceva mai placut in viata decat sa vorbeasca . In mod sigur ca zicala "Mut ca un peste" nu face aluzie la semnul zodiacal omonim. Bine, s-ar putea spune, dar acesta nu este un defect, poti vorbi cu folos si sa fii ascultat cu placere. Da, asa este, insa cazurile in care un Peste vorbeste cu folos si este ascultat cu placere sunt foarte rare, daca nu inexistente.

In societate, Pestele se va simti dator sa ia parte la discutie. Chiar daca nu are nimic de spus. Cand are intr-adevar ceva de spus, o spune repede si imediat incepe sa bata apa in piua. Va da exemple inutile, va vorbi despre el sau va afisa principii morale la care tine atat de mortis, incat va considera ca e o crima daca nu este ascultat.

Aceasta exasperanta aptitudine a Pestilor este rezultatul unui alt defect, mult mai grav si mai greu de remediat. Pestii sunt idealisti. Da, aceasta este o calitate, dar care in majoritatea covarsitoare a cazurilor se transforma in cel mai mare defect posibil: devin dogmatici. Acest idealism prost le inunda mintea cu reguli fixe de la care, spun ei, lumea nu trebuie sa se abata. Pestii au un singur adevar: pentru ei nu exista opinii si opinii. Cine va incerca sa faca democratie intre Pesti, va fi inlaturat prin orice mijloace. "Discutam orice, numai asta nu!", va va spune un Peste daca veti incerca sa il contraziceti. Nenorocirea este ca orice alt subiect ati aborda, va veti lovi de acelasi idealism butucanos din partea Pestilor. Ei vor incerca sa muleze realitatea pe niste idei imperfecte, ca toate ideile, operatie in urma careia va rezulta o mumie impaiata ce isi va dezvalui pe la colturi incheieturi imperfecte, iesite prin piele precum coastele unei vite deshidratate.
Un Peste nu va fi niciodata in stare sa inteleaga pe altii. Un dialog cu acesta va fi o pereche de monologuri imbinate alandala. De aceea, nici un subiect de discutie nu va fi inteles in intregime de un Peste. El va intelege ce va vrea, si nu rareori va da cu nuca in perete. Se spune ca dintre Pesti se recruteaza artistii. Asa este, in masura in care performanta artistica este o reprezentare de sine si nu un act de comunicare ce reclama intelegere reciproca.

Datorita radicalismului sau in principii, Pestele va avea sau dusmani sau prieteni. Va fi urat sau iubit. Nimeni nu il va privi cu indiferenta si, avand in vedere faptul ca mai mult rau pot face dusmanii decat binele pe care il pot face prietenii, Pestele va suporta din plin consecintele dogmatismului sau necrutator. La acest capitol, Pestele se scalda intr-o crunta eroare: foarte multi dusmani i-ar putea fi prieteni, daca el ar incerca, sau daca ar fi in stare sa-i inteleaga si foarte multi prieteni i-ar fi dusmani daca nu ar fi atat de blegi incat sa inceteze a fi mereu, in toate, de acord cu el. De fapt, prietenia insasi cu Pestii este foarte nesigura. Daca un Peste se infierbanta de propria ideologie si considera ca un amic a gresit, il poate exclude intr-o clipa din categoria fiintelor demne sa mai traiasca in urmatorul minut.

Pestele este si un mare indolent. Daca sufera un esec nu sta sa se intrebe de ce s-a intamplat astfel, el pur si simplu sare in alta barca. Daca a tradat, va deveni cinic, sustinand ca esenta vietii este sa fii diabolic. Daca a mintit, va decreta ca a fost o minciuna necesara sau pur si simplu va renunta la anturajul celor mintiti.
Foarte sceptici in ce priveste ziua de maine, Pestii pot deveni egoisti, autoritari, nesabuiti. Vor sa castige astazi totul. In general nu le place munca si prefera sa faca teorii asupra muncii. Viseaza la eficienta ideala. Un Peste pus sa pescuiasca va medita asupra unei masini diabolice care sa captureze intr-o clipa toate vietuitoarele acvatice.

Fiind un bun sofist, Pestele va fi in stare sa contrazica totul dar, din pacate, de multe ori va fi penibil. Se va vedea de departe ca nu are dreptate, iar atunci cand va avea nu-l va crede mimeni.
Pestele este si un mare prefacut, dar nu stie nimeni aceasta pentru ca se preface foarte abil. El duce de fapt o viata dubla: viata lui si numai a lui... si cea pe care o ofera cu falsa ingenuitate si sinceritate celorlalti. Oricate destainuiri ar face, nu se va destainui niciodata in intregime. Pestele este total lipsit de vointa constanta. Orice efort de durata ii este imposibil. Va renunta si se va refugia in prima filozofie care ii va spune ca acel efort era absolut inutil.

Sexual, ar starni vii proteste. Traieste actul sexual osciland intre extaz si dezgust. O voce ii spune " da-i inainte", alta " esti dement". Femeile Pesti vor atat de mult, incat faptul ca sunt cele mai bune la pat din tot zodiacul le da o slaba consolare.

Eu, una, rescunosc ca sunt vinovata de aceste defecte, bineinteles nu in maniera exagerata in care sunt aici prezentate
Marina_Simona
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:27
Zodia Pesti



Semn de apa, mutabil, feminin, introvertit, dominat de planetele Jupiter si Neptun, planete care sporesc imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.

Piatra pretioasa: rubinul.
Zi norocoasa: duminica.
Numere norocoase: 5 si 9.
Culoare: galben si orange.
Metal: paladiul.
Locuri prielnice: spatiile deschise si largi.
Verb reprezentativ: "a crede".

Acest semn reprezinta labele picioarelor, ceea ce semnifica baza lucrurilor exterioare si ale fortelor mecanice ale omenirii.

Apercut fizic: statura mijlocie, constitutie slaba si bolnavicioasa, fata larga, ten palid si mat, par castaniu , ochi cenusii, privire rece, somnoroasa.

Zone erogene: picioarele, interiorul pulpelor, calcaiele, talpile.

Nativul din zodia Pestilor este plin de contraste, generos, inimos si plin de compasiune. Este un diplomat innascut, poate si datorita lipsei de fermitate si duritate.

Este un semn dual, ceea ce confera nativului practic doua vieti: una publica si alta secreta, intima, pe care o imparte numai cu cei apropiati. Uneori, cunoscutii unui nativ din zodia Pestilor au pareri total opuse despre el, datorita capacitatii acestuia de a vorbi fiecaruia pe limba lui, de a se adapta la felul de a fi al fiecaruia. Este, de obicei, milos si plin de compasiune fata de cei in suferinta. Uneori, cei din jur au tendinta sa profite de acest lucru.

Cel nascut in Pesti este prea sensibil la influentele si nevoile celorlalti, incat ar fi capabil de adevarate sacrificii pentru cei care ii cer ajutorul, exagerand chiar in aceasta privinta. Este omul care e capabil sa se dedice o viata binelui altuia fara sa il intereseze propria bunastare. Compasiunea sau afectiunea pentru ceilalti este fara limite la Pesti. Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu mari modificari de dispozitii de la o clipa la alta, de aceea nu se poate baza nimeni pe el. Nu e in stare sa spuna adevarul crud in fata, ci o face cu multa discretie si subtilitate, disimulandu-se in spatele multiplelor masti sau personalitpati pe care le poate dezvolta.

Sunt inconsecventi pentru ca se poate sa-si doreasca ceva si sa actioneze contrar acestui deziderat, asa ca nici ei nu vor putea sa-si defineasca si sa-si inteleaga propriul comportament. Pare blajin si domol, insa este istovit de contraste si incertitudini. Caracterul nativului este unul complex si contradictoriu, avand permanent o atitudine sovaitoare. Sensibilitatea este alimentata si de faptul ca este un semn de apa, asa ca pune accentul pe factorul emotional mai mult decat pe cel mobil sau pe abordarea realista a lumii. Nativul din Pesti este un umanist si va fi foarte receptiv la nevoile si dorintele altora, de multe ori ajungand in situatia de a uita propriile necesitati si prioritati sau de nu a mai avea energie pentru atingerea propriilor idealuri.

Introspectiv, romantic si afectiv are inclinatia de a se refugia in lumea lui ireala. Isi cunoaste scopurile si prioritatile insa de cele mai multe ori fie si le va amana, fie nu va depune un randament sporit pentru ca pleaca de la premiza ca sunt prea dificil de infaptuit. Este delicat si emotiv si se poate simti nefericit daca ceilalti il vor ironiza pe aceasta tema.

Nu suporta sa fie contrazis sau ironizat si mai ales sa se simta atacat la capitolul pasiuni personale. Are inclinatii spre alcoolism si ar fi bine sa evite excesul de bautura. Are tendinte fataliste si crede ca toata lumea ii vrea raul. Are tendinta de a se ingrijora excesiv de mult pentru unele probleme, ceea ce poate naste tendinte spre paranoia sau manii intense. Se poate rupe cu totul de realitate si sa traiasca intr-o lume utopica, fiind semnul cel mai visator dintre toate. Pentru ca e mereu cu gandul dus, traind intr-o lume rupta de realitate, poate rata sanse importante in viata de zi cu zi si poate suferi mari deziluzii cand va intelege realitatea.

Este atras de arta si magie, de tot ce implica misticism si supranatural. Daca sunteti amator de discutii elevate atunci ati gasit omul cel mai potrivit. Tine foarte mult sa-si exprime punctul de vedere, dar nu ii place sa intre în polemica cu partenerii de discutie, iar daca totusi vreti sa-i expuneti parerea dumneavoastra care s-ar putea afla in contradictie cu a lui incercati sa o faceti in mod diplomatic pentru ca nu suporta atitudinile incarcate de negativism. Daca simte ca partenerul pe care l-a gasit ii ofera certitudinea de care are nevoie in framantarile lui interioare si ca se poate baza pe acesta va deveni persoana cea mai devotata si credincioasa pe care si-ar dori oricine.

Barbatul Pesti are un farmec innascut, chiar daca nu totdeauna evident la prima vedere. De obicei, barbatului Pesti ii plac femeile cu caracter puternic, tandre, protectoare, materne.

Femeia Pesti este o visatoare si isi imagineaza o familie alaturi de un barbat tandru si intelegator, care sa o protejeze. De obicei este o mama grijulie, foarte intelegatoare cu copiii, carora le permite multe. In functie de anumite aspecte disonante in astrograma natala, femeia Pesti poate avea inclinatii spre o senzualitate excesiva, la fel ca si barbatul Pesti.

CELEBRITATI ALE ZODIEI: Enrico Caruso, Elizabeth Taylor, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Billy Zane, George Washington, Alexander Graham Bell, Mihail Gorbaciov, Yuri Gagarin, Osama bin Laden, Billy Crystal, Albert Einstein, Ion Iliescu.
Marina_Simona
Postat pe 19 Decembrie 2008 10:28
pt maria simona

eu mi-am facut o astrogram si nu stiu sigur daca e adevarat si as dori sa verific sao sa compar cu ceea ce mi s-a spus de aceea te rog sa imi spui si mie sunt nascuta pe 30.04.1981 ora 1 a.m
merci si astept un rasp!!
alindor
Postat pe 19 Decembrie 2008 20:07
Buna Marina,dak esti draguta imi poti spune si ascendentul meu?
Sunt nascuta pe 01.03.1986 ora 00:00(mai exact cred ca-s nascuta pe 28.02.1986 la ora 23:50,dar din cate am inteles doctorii m-au trecut in 1 martie).
bombo_nyk
Postat pe 19 Decembrie 2008 21:30
buna pestoaicelor!!
Marina, ma poti ajuta si pe mine sa-mi spui ascendentul in care ma aflu fiind nascuta pe 22.02.1981 la 19.30 duminica
Multumesc mult,
weekend placut
miki242
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:03
Pt alindor

Ascendent in Varsator


? Sensibilitate, altruism, originalitate si spirit camaraderesc. este foarte sincer si simtamintele sale nobile ii dau o alura aristocratica. Nu accepta compromisurile si este intodeauna gata sa lupte pentru idealurile sale. Nativul este receptiv, inclinat catre activitate mentala intensa. Fraza cheie este: "Eu stiu".? Varsatorul este semnul fraternitatii. El are ca simbol varsatorul de apa care da umanitatii forta vietii si energia spirituala. Cum Varsatorul este dominat de Uranus, prietenia si camaraderia sunt extrem de importante pentru el. Cei ce se imprietenesc cu un Varsator au parte de loialitatea lui neclintita. La Varsator se imbina determinarea saturiana cu excentricitatea uraniana. Ei simt uneori ca cei care ii asculta ne le inteleg ideile si devin iritati. Atunci Varsatorul argumenteaza si, cand o face, starneste opozitie la altii.
Varsatorului ii displace snobismul si imitatia. El se considera egal cu ceilalti darare nevoie de companie si gaseste o distractie in a intalni noi oameni si a schimba idei. Au chiar un imbold de a face parte din grupuri de oameni. Ei au prieteni de ambele sexe si nu gasesc nici un motiv de a renunta la ei dupa casatorie.
Deoarece Varsatorul este semn de aer, cei marcati de el sunt legati de altii pe plan mental. Iubeste frumusetile naturii dar ii place sa le admire in confort. Doreste proprietatile materiale, dar nu este lacom. Nu este inclinat sa se angajeze in sport decat a observator deoarece telurile sale sunt mai mult intelectuale decat fizice.
Femeile acestui semn trebuie saisi supravegheze tendinta de a-si exagera problemele. Cu toate acestea ele au farmec si stralucirea lor le face atractive. Aparenta de calm a Varsatorului este inselatoare deoarece in interior anxietatea poate creste pana la a se imbolnavi. Cum isi ia munca in serios, nervozitatea si teama il parasesc rareori. El lucreazacel mai bine cu altii ori cu organizatii care incearca sa transpuna in practica un ideala. Pentru asta el dispune de memorie buna, de creativitate, cunostinte, dragoste de libertate si umanitatrism.Interesul si simpatia fata de problemele umane il fac sa castige respectul si increderea celor din jur. Simpatia luieste impersonala, iar raspunsul este intelectual, dar odata starnit, Varsatorul este un lucrator neobosit.
Au un curaj nebun de a se aventura in fel de fel de pericole, au sete de nou si iubesc progresul. Le place vorbaria si lauda de sine, dar ei sunt si cei care au cu ce sa se laude. Sunt pasionati de matematica, psihologie, medicina, stiintele oculte, asa ca au ce studia mereu, trecand totul prin instinct si logica matematica.
Iubesc matematica, insa tot ei sunt cei in stare sa faca mult rau in jurul lor, prin puterea de a pune stapanire pe prieteni sau pe bunurile lor personale. Bazandu-se stric pe instinct, pot produce fel de fel de incurcaturi, de unde apar nemultumirea si cearta.
Aventura ii atrage, sunt in stare de orice, mai ales ca le plac lucrurile facute spontan, lucrurile periculoase sau riscante. Dispretuiesc legea, ordinea si toate felurile de constrangere posibile. Pentru ei, libertatea constituie un scop in viata. Aceasta dorinta de a fii independent si liber, poate sa le produca probleme in cuplu. Un partener posesiv nu are nici o sansa de izbanda, va fi indepartat din viata lor.
Insusirile unui semn sunt intotdeauna reflectate in semnul opus. Astfel, Varsatorul reflecta iubirea Leului, Taurul este oglinda patimilor Scorpionului, trupul Gemenilor este reflectarea a staturii puternice a Sagetatorului. Soarele si Saturn scot in evidenta trasaturile bune ale Varsatorului. Soarele in Varsator aduce multa energie nativului, compensand tendintele melancolice.
Ca aspect fizic, Varsatorul are inaltime medie spre inalta, aspect degajat, suplu, sportiv, fata prelunga, neglijent cu aspectul sau exterior (sau se imbraca non-sonformist, fara sa-I pese ca atrage atentia).

Marina_Simona
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:31
Bombo_nyk

Se pare ca ai ascendent in Scorpion
Ascendent in Scorpion


? Fire misterioasa, pasionala, loiala si altruista, dar si razbunatoare. Este deosebit de posesiv si de senzual, ii place viata de familie si isi iubeste mult copiii. Drumul in viata ii este presarat de numeroase obstacole, dar se descurca prin calitatile sale, inteligenta, ingeniozitate, luciditate. Fraza cheie a unui Scorpion este: "Eu doresc". In multe privinte Scorpionul este semnul cel mai puernic al Zodiacului din cauza dominatiei Marte-Pluto si a exaltarii lui Uranus, planeta eliberarii bruste de energie. Scorpinul are de-a face cu procese de transformare fundamentala la toate nivelele. Aceasta transformare poate fi pe un plan inalt sau coborat, depinzand de motivatia din spatele schimbarii. El poseda putere, vointa si dorinte emotionale intense. Viata lui pare sa fie o lupta constanta pentru a domina dorinta prin aplicarea vointei. Acest semn este puternic legat de principiul dorintei si de impulsul sexual. Exista o mare forta emotionala in spatele implicarilor erotice ale Scorpionului. Cand forta emotionala scapa de sub control poate conduce la posesivitate, gelozie si violenta.
Ei nu trateaza niciodata viata superficial si actele lor au in general consecinte serioase. Tipul cel mai elevat de Scorpion este aparator ardent al dreptatii, uneori chiar si in fata mortii. Spre deosebire de celalalt semn al lui Marte, Berbecul, aici exista o puternica forta de rezistenta, stabilizatoare, Scorionul fiind semn fix. El este capabil de munca sustinuta si de efort pentru a-si atinge telul.
Scorpionii dispretuiesc slabiciunea dar sunt? uneori generosi si compatimitori, ajutandu-si semenii. Ei insa asteapta ca individul, odata ajutat, sa stea? pe propriile picioare.
Scorpionul nu este prea diplomat deaorece crede in exprimarea ideilor si sentimentelor cu sinceritate? nealterata. El mai degraba va tacea decat decat sa emita o varianta calduta a propriilor opinii si trairi. Are un imbold puternic de a investiga natura lucrurilor si de a descoperi cauzele oricarei manifestari vizibile. In consecinta, el exceleaza in munca de depistare: stiinta, cercetare si investigatie oculta. Scorpionul este secretos si se razbuna pe cel care ii tradeaza secretele sau are ghinionu sa ii fie dusman. In lupta nu are mila si nu asteapta mila. Intuitia este bine dezvoltata in general, dandu-i abilitatea dea penetra gandurile altora si de a extrage informatia secreta. Cand sunt dezvoltati spiritual, Scorpionii au o adevarata abilitate de a lucra cu fortele fundamentale, creative si regeneratoare ale naturii. Pe de alta parte Scorpionul este semnul care, printre reprezentantii sai josnici, gazduieste ucigasii si magicienii negri.
Soarele în Scorpion accentueaza trasaturile bune, da un plus de atractie pentru misticism, in timp ce Marte scoate in relief partea usuratica si ii face zeflemisti si sceptici.
Ca aspect fizic, Scorpionii prezinta o inaltime medie spre inalta, o fata cu trasaturi ferme, nas proeminent si drept, ca un varf de lance. Are sprancene stufoase, o privire foarte patrunzatoare, spirit de observatie, o fire inclinata spre critica si disputa.?
Marina_Simona
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:35
miki242 esti un pestisor cu ascendent in fecioara
Ascendent in Fecioara


Spirit riguros, sistematic, muncitor si bine organizat. Talent de invidiat in domeniul financiar, constiinciozitate si dorinta de a fi mereu curat, fizic si moral. Poate fi uneori foarte pisalog si plin de critici la adresa cunoscutilor. Fraza cheie a Fecioarei este :"Eu analizez". Pentru Fecioare cel mai important lucru este munca. Cum Mercur este stapanul, sunt vesnic in cautarea cunoasterii, ceea ce va aduce materia sub controlul mintii. Prin aceasta cautare va invata ca mintea omului este un bun servitor dar un stapan rau, in special cand ea uzurpa suveranitatea spiritului. Fecioarele trebuie sa invete ca, desi corpul trebuie sa slujeasca minte, in final mintea trebuie sa slujeasca spiritul.
Fecioarele sunt meticuloase in munca, acordand o mare atentie detalilului si facand lucrurile atent si eficient. Le place mult ordinea si sunt suficient de practice sa spuna "nu" cu convingere atunci cand cererile ce le sunt adresate sunt excesive. Pentru ele singura aristocratie adevarata este aristocratia muncii.
Are un bun spirit de observatie, fiind atent la cele mai mici detalii. Ii place foarte mult sa critice. Are inclinatii foarte practice, fiind o fire pragmatica. Este preocupat de problemele de sanatate si isi poate alege o profesie in structurile medicale sau in domenii de cercetare, analiza si statistica. Are sensibilitati la nivel intestinal si la ficat.
Sunt persoane active si vioaie, invata cu usurinta, isi dezvolta lesne insusirile lingvistice. Pot fi cu usurinta scriitori prolifici, insa sunt cinice, reci si ranchiunoase daca au fost ranite de critica.
Exagereaza cu igiena, care este mania lor. Adesea se cred bolnave de toate bolile, Fecioara fiind semnul casei VI in tema Geei, casa sanatatii si a bolilor. Mercur, care carmuieste Fecioara, accentueaza insusirile bune. In partea a doua a vietii au tendinte de ingrasare, mai ales in partea trupului carmuita de Fecioara, abdomenul. Ele neglijeaza exercitiile fizice,aceasta ducând la o lenevire a intestinului; otravurile organismului nu mai sunt eliminate, viata devine lipsita de toate placerile ei si atunci devin indiferente la toate.
Aceasta este marea primejdie a celor nascuti în Fecioara. Odata intrati pe fagasul bolii, ei se desfata cu aceasta lipsa de sanatate si se supara daca li se obiecteaza ca boala nu este atat de grava incat sa nu se poata vindeca. Prezenta lui Saturn in Fecioara sau în casa a VI-a accentueaza tendinta spre ipohondrie si este un semn aproape sigur ca subiectul va suferi de o boala cronica. Felul acestei boli va fi aratat de felul si dispozitiile rele ale planetelor. Pentru a-i ajuta, acesti oameni trebuie tratati fara menajamente, aproape cu cruzime, pentru a fi constransi la regimul necesar. De indata ce intra sub stapanirea bolii, ei refuza total sa incerce sa se vindece si recurg la siretlicurile cele mai copilaresti ca sa-si atraga simpatia, indeosebi din partea strainilor. Poarta pica oricui incearca sa le demonstreze ca nu sunt niste nenorociti nevindecabili si se infurie la cea mai mica aluzie cat de cat optimista asupra cazului lor. Le trebuie un soc ca sa-si revina din starea lor.
Cei cu Ascendent in Fecioara pot spune ca sunt foarte admirati de cei dragi. Se pricep la toate si se remarca printr-un bun simt exagerat. Influentele Fecioarei ii ating remarcabil pe acestia, oferindu-le: simt practic, intelepciune, precizie, prietenie, sunt abili, saritori, maestrii in obtinerea de avantaje materiale. Un defect care in unele situatii poate fi luat ca un avantaj, este spiritul sau critic. Critica orice si pe oricine, nu din rautate de cele mai multe ori, ci doar in scopul perfectionarii. Se implica cu succes in afaceri de tot felul, in familie e mereu prezent, iar prietenii ii indragesc fiind o prezenta demna de respect.
Ca aspect fizic, un Ascendent in Fecioara prezinta o inaltime medie sau sub medie; chiar daca in unele cazuri pot aparea persoane foarte inalte, ele nu reprezinta decat o exceptie. Este genul plapand, subtire, sensibil, bolnavicios, ipohondru. Partea superioara a capului este mai dezvoltata decat partea de jos. Barbia lor denota lipsa de vointa, insa fruntea este larga aratand inteligenta. Fata este mica, tenul palid, parul inchis, ochii alunii ori cenusii; picioarele sunt mici cu degetele mari intoarse inauntru, dand persoanelor un mers greoi.

Marina_Simona
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:38
pt marina
pers care mi-a facut astrograma contra cost mi-a spus am ascendent in capricorn..:) ,iar tu ai zis ca il am in varsator de aia am si vrut sa vad daca parerile coincid, dar se pare ca nu... ce e de facut?
alindor
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:38
alindor, probabil cine ti-a calculat ascendentul a calculat in functie de localitatea in care te-ai nascut sau nu a luat in calcul diferenta dintre ora de vara si cea de iarna. Nu stiu ce sa zic. Eu mi-am facut tot felul de astrograme, in care am inclus de la orasul in care m-am nascut, pana la orasul in care am fost conceputa si tot leu mi-a iesit ca sunt.
sfatul meu este sa intri pe diverse site-uri de zodiac, horoscop, astrologie etc si sa iti mai faci si pe acolo singura ascendentul (gasesti printr-un simplu search cu google site-urile). Mie una mi-a iesit asta si pe site-uri straine.
Conteaza foarte mult si cum te simti tu mai mult, varsator sau capricorn. Oricum, diferenta nu este foarte mare pentru ca sunt zodii apropiate, urmeaza una dupa cealalta, ceea ce inseamna ca diferenta a aparut la minutele nasterii. Ori mai este foarte posibil sa te fii nascut la limita dintre cele doua si sa imprumuti caractere din fiecare (sunt oameni care sunt nascuti la limita dintre zodii, deci tot ce e posibil).
Considera-te norocoasa in acest caz. Ai ca baza o zodie de apa, influentata puternic de una de pamant si una de aer. Se armonizeaza intre ele si probabil ai o personalitate destul de echilibrata. Ai fluiditatea si flexibilitatea apei, care inmoaie duritatea pamantului (cel care iti confera echilibrul si stabilitate), dar prezenta aeruli permite detensionarea si desprinderea din rigiditate atunci cand este nevoie.
Cred ca un semn de foc, sau un partener cu ascendent in semn de foc te-ar echilibra si ar armoniza cu tn.
Marina_Simona
Postat pe 21 Decembrie 2008 11:07
Multu mult Marina!!!

Sarbatori Fericite!!!
miki242
Postat pe 22 Decembrie 2008 11:22
Multumesc Marina,esti o draguta!
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de impliniri!
bombo_nyk
Postat pe 22 Decembrie 2008 14:31
merci mult!!! o sa incerc !! adevarul e ca am citit ambele astr si am si din una si din cealalta!! pup si SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA!!!!
alindor
Postat pe 23 Decembrie 2008 22:23
De la: andreees, la data 2008-12-05 05:46:14Eu sunt ba foarte timida,ba foarte vorbareata. Am tot felul de mooduri,sunt melancolica,extrem de sensibila,romantica.Sunt tot timpul cu capul in nori,traiesc sentimentele la intensitate maxima.Am un fel de al6lea simt :)) din nefericire nu il prea ascult.[vis-a-vis de persoanele care imi vor raul]Cred in oameni.sunt naiva si credula si sunt foarte usor de ranit si de dezamagit. Imi plac artele,muzica,desenul,dansul,patinajul,actoria etc Sunt dificila,sunt speciala...putini ma inteleg,putini ma apreciaza.Sunt foarte prietenoasa cu toate acestea am foarte putini prieteni. Inexplicabil cum fug :))
mereu am o intuitie sau o premonitie in legatura cu orice ,,,,faza e ca se intampla exact asa cum simt si cum vreau(imi place )...am ascendentul in scorpion si sant destul de a dracu dasi nu par:D

Postat pe 24 Decembrie 2008 14:06
vrfeau si eu...un astrolog...
cine ma ajuta?
cred ca...ar fi interesant pt mine...
deci...astept...
ionpopescu_ro
Postat pe 24 Decembrie 2008 14:52
pt.marina.
multumesc frumos pt.tot.sa ai un an nou asa cum ai visat si tinem legatura.
cameliaspiridon
Postat pe 27 Decembrie 2008 09:28
la fel ca si irina_mitrofan.....care spunea ca este nascuta pe 19 februarie sunt si eu....nascuta in aceeasi zi....si voiam sa spun k avem caracteristicile pestilor dar si varsatorului......suntem(sau poate numai eu nust) exact ca un peste punem suflet in tot ceea ce facem,ne place s aii ajutam p restu,probl lor de multe ori sunt mai imp decat ale nostre,suntem ranite si dezamagite,avem oarecum o lume a noastra unde totul este cum vrem noi,suntem cu capul in nori etc... usor insa eu am si caracteristicile varsatorului....incapatanata si orgolioasa si foarte dificila....toate suntem dezamagite cel putin o dta in viata si suferim insa trebuie sa mergem mai departe....eu m-am schimbat putin sunt mai indiferenta si ascund latura mea de pestoaica si o arat decat celoir ce merita in rest sunt un varsator concurez cu cei care ma provoaca nu ma las calcata in picioare nu arata ca sufar......ins asunt ffff mandra ca sunt zodia pesti si tu ar trebui sa fii.....deoarece la fel cum au spus mai sus......fete ca noi sunt putine....nust inainte nu gandeam asa....insa akm incep sa imi dau seama k fiecare ii special in felul lui chiar si eu ....si incep s ama apreciez....fiindk multi miau zis inainte k cei ce pierd is cei ce nu stiu sa ma aprecieze ptr cum sunt deoarece putine pers sunt k mn....sa ierte etc...si stiu k si tu esti asa.....si fi mandra de tine....Zodia pesti ii cea mai tare!!!!!!!!!!!!!!!!!
b3_happy_d0nt_worry
Postat pe 28 Decembrie 2008 02:28
Hhhhhmmmmmmm ! O caracterizare a pestilor cum nu am mai vazut pana acum ! Mi'a aratat cateva adevaruri despre mine pe care le banuiam dar nu reuseam sa le pun in cuvinte . ! Acestea fiind zise si scrise trebuie sa'ncepem sa ne skimbam iar .... a cata oara .... ? Greu dar ce sa facem ? decat pline de dusmani mai bine schimbare ... Schimbare , schimbare de trei ori schimbare , daca e schimbare , schimbare sa fie da' sa stim si noi .
mikitheone74
Postat pe 28 Decembrie 2008 11:09
Ai zis bine...schimbare,schimbare...ma intreb cateodata daca vom reusi sa ne schimbam, mai ales sa schimbam unele idei fixe.:)
otilia23
Postat pe 28 Decembrie 2008 11:18
hm....nust dak schimbare in adev sens al cuv.....insa....o mica masca ar fi bn....nu ptr k ne umplem de dusmani cum ai spus tu ci pentru ca de multe ori nu ii bn sa arati k esti mai sensibila k esti sup.....mai8 ales k pestii au momente care nu si le explik de melancolie sau veselie.....se intampla fara sa stie dc.....si astfel knd is melancplici multi ii vor lua ks "emo" si de fff multe ori devine enervant....sua knd suferi dupa un baiat cel mai bn ii s afi indiferenta incat sa nu vada k suferi k va fi satisfactie ptr el....deci nu inseamna schimbarte ci o mik masca sa ascunzi putin ceea ce simti fiindk de schimbat orikt te chinui nu vei putea si in plus vei regreta mai taziu nust parerea mea:D
b3_happy_d0nt_worry
Postat pe 28 Decembrie 2008 19:30
Intardevar suntem tare ciudate, marele nostru defect este ca mereu ne indragostim de cine nu trebuie si mereu facem aceleasi gresili.Dar orcum ar fi suntem minunate cum vedem noi lumea este unic,superb, nu suntem perfecte dar asta e ceva ce doar noi stim, restul vad ca suntem inconjurate de o aura de nepatruns. Fii mandra ca etsi pestoaica!!!
zanet
Postat pe 29 Decembrie 2008 10:34
De la: zanet, la data 2008-12-29 10:34:13Intardevar suntem tare ciudate, marele nostru defect este ca mereu ne indragostim de cine nu trebuie si mereu facem aceleasi gresili.Dar orcum ar fi suntem minunate cum vedem noi lumea este unic,superb, nu suntem perfecte dar asta e ceva ce doar noi stim, restul vad ca suntem inconjurate de o aura de nepatruns. Fii mandra ca etsi pestoaica!!!



oooooooffffffffffff!!!!.......ce mare adevar graiesti tu..
dar...cum o fi oare...real!!!!...?
ionpopescu_ro
Postat pe 29 Decembrie 2008 16:27
De la: emy00_21, la data 2008-12-24 14:06:43
De la: andreees, la data 2008-12-05 05:46:14Eu sunt ba foarte timida,ba foarte vorbareata. Am tot felul de mooduri,sunt melancolica,extrem de sensibila,romantica.Sunt tot timpul cu capul in nori,traiesc sentimentele la intensitate maxima.Am un fel de al6lea simt :)) din nefericire nu il prea ascult.[vis-a-vis de persoanele care imi vor raul]Cred in oameni.sunt naiva si credula si sunt foarte usor de ranit si de dezamagit. Imi plac artele,muzica,desenul,dansul,patinajul,actoria etc Sunt dificila,sunt speciala...putini ma inteleg,putini ma apreciaza.Sunt foarte prietenoasa cu toate acestea am foarte putini prieteni. Inexplicabil cum fug :))
mereu am o intuitie sau o premonitie in legatura cu orice ,,,,faza e ca se intampla exact asa cum simt si cum vreau(imi place )...am ascendentul in scorpion si sant destul de a dracu dasi nu par:D


me too :))
kiousis
Postat pe 29 Decembrie 2008 19:09
si eu sunt pesti ... si cateodata ma enerveaza ca sunt prea sincera !
alle_xandra
Postat pe 30 Decembrie 2008 15:11
Si eu sunt o "pestioaica"....asa cum imi spune iubitul meu. Cam tot ce s-a spus pe aici mi se potriveste...Cateodata imi e cam ciuda pe mine, ptr ca ma las "descoperita" un pic prea repede, dar nu stiu sa ma prefac. Daca sunt suparata imediat se vede si nu prea stiu sa-mi ascund sentimentele. "Iau forma" partenerului foarte repede, adica ma adaptez la dorintele lui si ma straduiesc sa fac tot ce-i posibil sa le fie bine celor din jurul meu. De multe ori ma las pe mine pentru altii (asta-i un mare defect)
Oricum iubitul meu imi spune intr-una ca nu si-a putut imagina vreodata ca poate exista o fiinta ca mine: calda, cu fffffffffff multa imaginatie, care are extrem de multa iubire de oferit si care stie atat sa daruiasca, dar si sa primeasca. Mai multe n-are sens sa scriu ptr ca veti zice ca ma laud. V-am scris ce mi se spune, nu le-am inventat eu.
La capitolul defecte trebuie sa revin sa spun ca nu stiu sa ma ascund, sa ma prefac: toti din jurul meu imi spun de-o vreme incoace ca eman energie pozitiva si dragoste prin toti porii. As fi vrut sa nu se vada chiar asa ca sunt indragostita....
iuli00
Postat pe 1 Ianuarie 2009 21:47
Eh, atata agitatie cu "pestii" astia. Poate par subiectiva, dar ce poate fi mai frumos decat zodia noastra, incertitudinea pe care o putem crea barbatilor care nu stiu cand ne au si cand le "alunecam" printre degete. Decat schimbarile noastre frecvente, care permit o viata palpitanta si nu lasam sa intervina rutina.Decat inocenta si naivitatea mascate de puterea noastra nelimitata, o pestoaica surprinde intotdeauna tocmai prin fragilitatea sa aparenta.
Iar daca asta nu va convinge, da-ti un search pe google la cum "saruta zodiilie"... iata ce scrie la noi " Saruturile sale devin pasionale si extrem de senzuale, deoarece in dragoste le place sa ofere totul. Pestii nu se grabesc niciodata cand saruta, fiind adeptele unui sarut pe indelete, de lunga durata."
Marina_Simona
Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 1 De la: bbeladona 1 August 2009 21:33
Barbatul Gemeni poate ierta? 19 De la: kudika_girl90 15 Aprilie 2016 12:39
eu scorpion - el taur... vreo sansa sa dureze relatia? 39 De la: kudika179420 4 Iunie 2010 08:48
compatibilitate zodii 447 De la: angelene41 9 August 2010 18:07
hey 5 De la: Diavolyta_ 11 Mai 2009 20:08