Setari Cookie-uri

Totul despre...afemeiati...

Buna seara, dragii mei... Iata ca revin la forumul meu de suflet dupa o indelungata pauza...si ma preocupa de la o vreme un subiect. Cu totii stim ca exista pe lumea asta atat barbati cat si femei care "nu pot sa se abtina de la o aventura amoroasa fara prejudecati", asa ca as vrea sa dau tonul unei dicutii despre acest fenomen...daca ia amploare sau asa a fost din toate timpurile si va invit sa ne povestiti si sa dezbatem despre: personalitatea barbatului afemeiat, ce fel isi alege partenera de viata, cum procedeaza cu amantele, ce simte, de ce este asa...ce intrebari isi pune si ce raspunsuri isi ofera. De asemenea, invit si doamnele si domnisoarele care au ceva de spus despre acest subiect, sa ne ofere o parere sau o poveste. In cazul in care avem in preajma si femei "pasionate" de barbati...le invitam sa ne povesteasca. As putea parea o misandrina referindu-ma doar la partea masculina in titlu...dar exista o prejudecata conform careia barbatii sunt mai des "supusi ispitelor" si va invit sa ma combateti. Va astept cu drag...

Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:42
De la: Rock__, la data 2008-11-27 17:42:01Buna seara, dragii mei... Iata ca revin la forumul meu de suflet dupa o indelungata pauza...si ma preocupa de la o vreme un subiect. Cu totii stim ca exista pe lumea asta atat barbati cat si femei care "nu pot sa se abtina de la o aventura amoroasa fara prejudecati", asa ca as vrea sa dau tonul unei dicutii despre acest fenomen...daca ia amploare sau asa a fost din toate timpurile si va invit sa ne povestiti si sa dezbatem despre: personalitatea barbatului afemeiat, ce fel isi alege partenera de viata, cum procedeaza cu amantele, ce simte, de ce este asa...ce intrebari isi pune si ce raspunsuri isi ofera. De asemenea, invit si doamnele si domnisoarele care au ceva de spus despre acest subiect, sa ne ofere o parere sau o poveste. In cazul in care avem in preajma si femei "pasionate" de barbati...le invitam sa ne povesteasca. As putea parea o misandrina referindu-ma doar la partea masculina in titlu...dar exista o prejudecata conform careia barbatii sunt mai des "supusi ispitelor" si va invit sa ma combateti. Va astept cu drag...

sa te combat?nici gind!de spus sint multe,dar nu in seara asta ca nu prea am timp....
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:09
da e adevarat,barbatii sunt mai adesea "supusi ispitelor",pt ca reprezentantele sexului frumos cunosc mult mai bine dekat majoritatea barbatilor arta seductiei.si multi barbati fara caracter ajung sa calce stramb cand se afla intr-o relatie.un barbat moral si cu un caracter deosebit nu va calca stramb.majoritatea nu isi pot controla pornirile ancestrale.doar cei cu adevarat stapani pe sine si maturi din pdv moral o pot face.
razz
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:48
da e adevarat,barbatii sunt mai adesea "supusi ispitelor",pt ca reprezentantele sexului frumos cunosc mult mai bine dekat majoritatea barbatilor arta seductiei.si multi barbati fara caracter ajung sa calce stramb cand se afla intr-o relatie.un barbat moral si cu un caracter deosebit nu va calca stramb.majoritatea nu isi pot controla pornirile ancestrale.doar cei cu adevarat stapani pe sine si maturi din pdv moral o pot face.


sunt de acord cu tine.
andra_30_tm
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:55
POATE AFEMEIATI SUNT " CASANOVA " ZILELOR NOASTRE. VESNICII CUCERITORI CE NU S-AU INDRAGOSTIT INCA SI CAUTA MAREA DRAGOSTE!!!!!! POATE SUNT IN CAUTARI...DE ILENE SANZIENE!!!!!!!!!
dafffne
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:02
parerea mea sincera este ca asa a fost mereu...
dar se ascundeau mai bine
cat despre amanti si amante..... se pot iubi insa eu cred ca iubirea intr-o astfel de relatie e doar de o singura parte restul e doar sex ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:08
eu am avut mai demult un exemplar care calca orice misca chiar si stirbe, cioambe, urate da si frumoase de-a valma.....culmea ca ca atunci cand m-a cunoscut imi zicea ca o femeie daca nu e de o frumusete rara (nu doar draguta) nu poate sa ii faca nimic!.....asa zicea!....si, avand in minte ce mi-a spus am ramas f. surprinsa sa aflu ca a fost in patul unor femei asa de urate...altele frumoase...altele inalte, altele mici, grase, slabe, tot ce are pamantul...AAA ...si de toate varstele...si una de 43 si mai multe

acum m-am despartit de un altul care tot afemeiat este dar macar sunt mai impacata ca a trecut prin patul lui .....niste frumuseti una si una ....ala chiar nu se baga daca nu ii place femeia!...macar asta e de apreciat....dar ala primul a fost groaznic, nu mai vrea sa cunosc altul la fel!...bine nici ca al doilea dar macar nu m-as mai mira atata

Postat pe 28 Noiembrie 2008 23:37
foarte tare lahdo_amiy...hahaha
razz
Postat pe 30 Noiembrie 2008 01:17
EU cred ca afemiatii astia de care vorbiti pur si simplu nu si-au gasit perechea si continua sa o caute
iris_4_ever
Postat pe 30 Noiembrie 2008 01:21
portretul afemeiatului perfect:
-arata bine sau cel putin asa crede el
-ii place sa fie "independent"asta insemnand ca iti va spune de la inceput ca nu vrea sa fie strans cu usa
-flirteaza cu oricine are ocazia peste tot
-te minte ca tu esti singura pe care o iubeste dar el mai iubeste inca vreo 3 de fapt:P
-iubeste berile cu baietii,fotbablul,iesirile in cluburi,hainele de fite si discutiile despre masini
-e aparent timid dar de fapt cand ajungeti in pat(lucru care se intampla neaprat la prima intalnire) iti cere chestii .....diverse:)
-nu are caracter si e usor influentabil
prietenii lui sunt la fel ca si el in mare majoritate.adica genul ala de barbati care zic"lasa o pe aia acasa si hai cu noi la berica"
-cand greseste si l prinzi minte pana in panzele albe ca esti tu bolnava mintal
-daca intr adevar nu mai are nici o scapare va face pe ranitul si ti va spune ca "era confuz":)))ca "s a intamplat" si ca de fapt pe tine te iubeste cu adevarat si sa o luati de la capat....eventual boceste ca un copil prost.
-e de cele mai multe ori stupid asta pentru ca ii poti gasi usor celelalte aventuri.nemastiind in cate parti sa se imparta uita sa stearga mesajele trimise de el de obicei:P
daca i condamn?da.nu s au putut autoeduca si sunt niste animale.poti pune capat unei relatii si sa incepi alta daca nu esti multumit.dar umbland cu altele in acelasi timp nu esti tare ci doar ....cum sa zic....ieftin.
elisa_me
Postat pe 30 Noiembrie 2008 01:55
Barbatii sunt poligami prin definitie.Din motive de ordin natural de perpetuare a speciei(dorinta oricarui mascul viril si sanatos fizic de a-si transmite genele asupra a cati mai multi urmasi) cat si din motive estetice (eforturile disperate pe care o parte din urmasele EVEI le fac pt a arata foarte bine).
Desigur exista si cazuri particulare cu femei dornice mereu de aventura.Dar in general femeile sunt mult mai stabile si isi doresc in general si altceva in afara de perpetuarea speciei.Poate datorita faptului ca ele vor avea grija de urmasii pe care si-i doreste masculul, femeile vor si camin unde sa ingrijeasca acesti urmasi, siguranta si stabilitate materiala si sentimentala.E exact ca la animale, o femela care are un alt mascul decat cel cu care a conceput urmasii, se teme pentru viata puilor ei.Acestia nu vor fi ingrijiti sau poate vor fi chiar atacati de celalat mascul.Poate de aici diferentele intre cele doua sexe.
aprov
Postat pe 30 Noiembrie 2008 09:38
ce a zis razz e fte adevarat si am simtit p pielea mea...din cauza
unui astfel d barbat am suferit si eu..e bn k gandesti asa.. sunt
putini kre mai gandesc in ziua d azi..bv tie va pup
zana_maseluta
Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:24
buna draga.
ce faci!?

Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:30
buna draga, pe aici...

Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:36
am o parere de ceva vreme nu e una din cele mai frumoase si comform visurilor mele de cand eram mica . Barbatii sunt cu totii afemeiati numai ca sunt de mai multe tipuri:
1. afemeiati ce nu tin cont cum arata fememeia ci e important sa puncteze;
2. afemeiati ce tin cont cum arata femeia si important e pentru imaginea lor sa fie frumoasa;
3. afemeiati ce ar vrea si ei sa faca anumite lucruri dar nu le permite fizicul sau increderea lor in forte si stau in banca lor.

Sper sa fiu contrazisa!!!!!!!!!!
dafffne
Postat pe 30 Noiembrie 2008 13:42
Felicitari Razz
Mai bine spus nu se putea despre moralitatea barbatului.Am ajuns insa ca in zilele noastre sa vedem si sa ne convingem despre moralitatea indoielnica a femeii in general.
lynx
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:08
Zana maseluta

Asa cum spuneai de Razz,tot barbat cu caracter si moral sunt si eu.
Insa,ceea ce se recunoaste nu se pune in practica de femei.
In parte ele recunosc ca baietii buni-cu caracter,morali,cu suflet,etc -sunt deosebiti insa ele se plictisesc de ei.Dupa ce stiu eu si mi s-a si intamplat practic,femeile tot barbatii "puternici" vor aprecia si alege.De ce?Pai uite ca nu o fac constient,ci inconstient,instinctiv.Iar de ce?Pai barbatii de acest tip le pun probleme,nesiguranta,etc pt ca ei nefiind morali ci egoisti si nici reguli nu au sunt mai interesanti pt ele,tocmai de asta nu se plictisesc.Asta e adevarul.Barbatii buni sun previzibili pt ele,pe ei ii pot avea oricand.Prefera necunoscutul barbatilor la care nu pot ajunge,prefera ce nu pot avea.Asta e femeia.Este ciudata,niciodata de inteles,logica.Femeia este foarte imprevizibila tocmai pt ca este instinctiva,face dupa cum simte.La barbat nu e DELOC asa.
lynx
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:20
Dafffne

Ultima categorie este aplicabila si la femei,ca nu le-ar permite fizicul,increderea in fortele proprii.Dupa cate cunosc eu,barbatii increzatori in fortele proprii sunt asa pt ca tocmai femeile le dau increderea asta alegandu-i pe ei,selectandu-i dupa criterii de baza si instinctuale,iar daca le intrebi de ce aleg astfel ti-o arunca pe-aia cu "chimia".La 99,5% din femei totul e alb sau negru.Ori simt fluturasi in stomac pt un barbat,ori nu mai simt.La barbati nu e asa.Barbatii le aleg mai rational,si,de regula le acorda sansa la aproape toate femeile sa ii cunoasca.La femei nu exista "amanuntul" asta.Eu vad diferente foarte mari intre sexe in ceea ce priveste modul de abordare si acceptare.Imi place sa gandesc aceste lucruri la modul psihologic,social,impersonal.Daca te-ai nascut femeie astazi,ai libertatea atat de mare mai ales pe planul sexual pe care nici barbatul nu o avea atat de mare pana cand sa apara curentul feminist in anii 60 si sa ajunga sa va dea libertatea de care va bucurati voi astazi.Cu siguranta multi(barbati/femei) nu ma vor aproba.Degeaba,insa acesta-i adevarul care exista.
Vorbeam de ultima categorie cum ca exista si femei pe care nu le-ajuta fizicul asa cum exista si babati de genul acesta.
Vezi tu,diferenta mare este ca genul acesta de femei sunt ele complexate insa nu scapa niciuna nef...pana intr-un final,pt ca totusi,o are in pantaloni si,CE ESTE FOARTE IMPORTANT,nu depinde de criterii de selectie(financiar,statut social,etc)cum exista acelea de care barbatii depind atunci cand sunt selectati de femei.Competitia exista doar intre femei,mult prea putin intre barbati.

lynx
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:45
da, asa', linx. nu te pot contrazice. cum spui tu, femeile stiu ori alb ori negru. pai si eu la fel, acuma stiu numai negru. caci... "once u go black, u allways go black"!!!! iiiiihaaaaa

Postat pe 30 Noiembrie 2008 19:11
De la: oktober, la data 2008-11-30 11:36:10buna draga, pe aici...



mmmmm! interesant !
ceva anume sau asa ..!!!?

Postat pe 1 Decembrie 2008 00:43
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21313/Ce-te-faci-cand-n-ai-probleme-PLICTISEALA-IN-RELATIE-.html
David69
Postat pe 1 Decembrie 2008 00:51
De la: dafffne, la data 2008-11-30 13:42:01am o parere de ceva vreme nu e una din cele mai frumoase si comform visurilor mele de cand eram mica . Barbatii sunt cu totii afemeiati numai ca sunt de mai multe tipuri:
1. afemeiati ce nu tin cont cum arata fememeia ci e important sa puncteze;
2. afemeiati ce tin cont cum arata femeia si important e pentru imaginea lor sa fie frumoasa;
3. afemeiati ce ar vrea si ei sa faca anumite lucruri dar nu le permite fizicul sau increderea lor in forte si stau in banca lor.

Sper sa fiu contrazisa!!!!!!!!!!

dafffne...permite-mi sa te contrazic.faci o confuzie.nu poti pune semnul egal intre barbat si afemeiat.nici vorba.cauta sensul cuvantului "afemeiat" in dictionar sa intelegi.un afemeiat este intr-o permanenta "vanatoare" dupa femei,nu se prea stabileste la una.si dak o face pana la urma presat poate de varsta si de nevoia oricarui om de a intemeia o familie,el nu va scapa de vechile metehne,care ii stau in fire.si anume sa gaseasca prilejuri si pretexte de a mai face cate o cucerire doua din cand in cand,cate o mica escapada sau aventura.
razz
Postat pe 1 Decembrie 2008 01:11
De la: lynx, la data 2008-11-30 15:08:52Felicitari Razz
Mai bine spus nu se putea despre moralitatea barbatului.Am ajuns insa ca in zilele noastre sa vedem si sa ne convingem despre moralitatea indoielnica a femeii in general.

multumesc.intradevar cam asa stau lucrurile azi.e o chestie ironica la mijloc.destule femei cred ca se cam invart intr-un cerc vicios.intai gasesc un baiat de treaba,cuminte..stau cu el o perioada,apoi se pliktisesc..apoi cauta ceva mai palpitant in viata lor...dau de un don juan mioritic(afemeiatul)...cad pe spate,se indragostesc..il parasesc pe fostul..se daruiesc total..ala profita si merge in cautare de noi cuceriri..ele cad in postura victimei..ajung sa generalizeze considerand toti barbatii afemeiati.si ciclul se reia.si ajung sa se planga ca nu mai exista maniere,ca barbatii nu mai ofera flori,ca nu le spunn un "te iubesc" si ca nu mai sunt sensibili,ca nu mai exista gentlemeni.pei intradevar sunt pe cale de disparitie pt ca tokmai ele au facut sa fie asa.asta este adevarul.
razz
Postat pe 1 Decembrie 2008 01:45
De la: zana_maseluta, la data 2008-11-30 11:24:20ce a zis razz e fte adevarat si am simtit p pielea mea...din cauza
unui astfel d barbat am suferit si eu..e bn k gandesti asa.. sunt
putini kre mai gandesc in ziua d azi..bv tie va pup

incearca atunci sa inveti din greseala ta.foloseste alt filtru prin care sa vezi barbatii si cu siguranta vei gasi un barbat care sa iti fie devotat care sa te iubeasca numai pe tine si sa faca orice pentru tine.elimina superficialitatea din jur...cei care se complac in ea nu vor fi niciodata cu adevarat impliniti.
razz
Postat pe 1 Decembrie 2008 01:52


De la: oktober, la data 2008-11-30 11:36:10

buna draga, pe aici...



mmmmm! interesant !
ceva anume sau asa ..!!!?




asa...dar tu?

Postat pe 2 Decembrie 2008 12:42
De la: lynx, la data 2008-11-30 15:45:06Dafffne

Ultima categorie este aplicabila si la femei,ca nu le-ar permite fizicul,increderea in fortele proprii.Dupa cate cunosc eu,barbatii increzatori in fortele proprii sunt asa pt ca tocmai femeile le dau increderea asta alegandu-i pe ei,selectandu-i dupa criterii de baza si instinctuale,iar daca le intrebi de ce aleg astfel ti-o arunca pe-aia cu "chimia".La 99,5% din femei totul e alb sau negru.Ori simt fluturasi in stomac pt un barbat,ori nu mai simt.La barbati nu e asa.Barbatii le aleg mai rational,si,de regula le acorda sansa la aproape toate femeile sa ii cunoasca.La femei nu exista "amanuntul" asta.Eu vad diferente foarte mari intre sexe in ceea ce priveste modul de abordare si acceptare.Imi place sa gandesc aceste lucruri la modul psihologic,social,impersonal.Daca te-ai nascut femeie astazi,ai libertatea atat de mare mai ales pe planul sexual pe care nici barbatul nu o avea atat de mare pana cand sa apara curentul feminist in anii 60 si sa ajunga sa va dea libertatea de care va bucurati voi astazi.Cu siguranta multi(barbati/femei) nu ma vor aproba.Degeaba,insa acesta-i adevarul care exista.
Vorbeam de ultima categorie cum ca exista si femei pe care nu le-ajuta fizicul asa cum exista si babati de genul acesta.
Vezi tu,diferenta mare este ca genul acesta de femei sunt ele complexate insa nu scapa niciuna nef...pana intr-un final,pt ca totusi,o are in pantaloni si,CE ESTE FOARTE IMPORTANT,nu depinde de criterii de selectie(financiar,statut social,etc)cum exista acelea de care barbatii depind atunci cand sunt selectati de femei.Competitia exista doar intre femei,mult prea putin intre barbati.

bea79
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:59
De la: oktober, la data 2008-12-02 12:42:43

De la: oktober, la data 2008-11-30 11:36:10

buna draga, pe aici...



mmmmm! interesant !
ceva anume sau asa ..!!!?




asa...dar tu?


si io....tot asa!
poata ca un pic mai mult...asa, decat doar ...asa. da' in general ...asa!

Postat pe 2 Decembrie 2008 13:15
Ma simt obligata sa te combat draga Lynx, avand in vedere faptul ca balanta in favoarea femeii deja este amenintator de sus. Vad ca esti pornit rau impotriva femeilor: bune,rele, urate, frumoase etc.
Greseala celor care comenteaza aici este generalizarea. Suntem DIFERITI dragi forumisti,indiferent ca e vorba de barbat/femeie.
Motivele pentru care se insala.....nu stiu daca se pot enumera.
Daca ai admis ca exista o ultima categorie, inseamna ca celelalte doua au fost acceptate.Cat despre femeile care pot dar nu le permite fizicul, hmmm, sincera sa fiu nu cred ca le este greu sa insele atata vreme cat le-a intrat in cap ideea ca au nevoie de o aventura.
Dar ....in apararea femeii... exista si femei cu virtute, care stiu ce vor.
Femei care sunt multumite cu ceea ce au acasa( acel baiat bun de care s-a vorbit mai sus) si care pot refuza o aventura, doar pentru ca gandesc inainte sa faca un pas in viata.
Asta ca sa nu generalizam..sunt cazuri si cazuri...
Daca Razz sustine barbatii cu moralitate, eu voi apara moralitatea femeii, ca prea a fost stirbita aici
bea79
Postat pe 2 Decembrie 2008 13:25

si io....tot asa!
poata ca un pic mai mult...asa, decat doar ...asa. da' in general ...asa!



aaa,da cunosc senzatia, ce sa faci, unele lucruri nu se pot schimba, le accepti asa cum sunt

Postat pe 2 Decembrie 2008 13:49
crezi ca avem vreo sansa ca noi doi ....asaaa, vreodata!!?

Postat pe 2 Decembrie 2008 13:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 10 De la: leo_ 23 Aprilie 2010 13:24
credeti k exista prietenie adevarata?intre fete? 19 De la: Darkmagic 30 August 2011 00:16
Atentie fetelor la retelele de proxeneti care activeaza pe astfel de forumuri 18 De la: inocica 1 August 2008 20:36
OARE DE CE SUNT FEMEILE ATAT DE NEFERICITE???? 4 De la: geo_reincarcat_iara 21 Septembrie 2010 18:33
ziua barbatului 23 De la: cristi_nne 7 Mai 2009 13:58