Setari Cookie-uri

Barbatul capricorn

cum il seduci? ce-i place? e chiar asa rigid , cum pare?)
intrebarile care si le pun frecvent femeile, ce au o relatie, sau ar dori o relatie cu acest barbat

Postat pe 20 Decembrie 2008 13:37
barbatii capricorni....sunt minunati: odata ce le castigi increderea si iubirea, daruiesc TOTUL! stabilitate, fidelitate,tandrete, etc. cam tot ce ne dorim noi femeile; ai grija de el, nu-l rani, nu-i insela increderea si ai sa vezi cat de bine iti poate fi in preajma lui! Succes in dragoste si sarbatori fericite!
doinabalasa2006
Postat pe 23 Decembrie 2008 09:03
doinabalasa2006 AI FOARTE MARE DREPTATE !!!!!
Andreica_90
Postat pe 25 Decembrie 2008 04:24
iti spun eu ca sunt capricorn vrea in primul rand sa fie raspectat si iubit sa i se arate sa e iubit si sa nu faca prostia sa il minta vreodata ca atunci nu mai are niciodata incredere in el.
danutz_eugen2007
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:23
De la: dolce_on, la data 2008-12-20 13:37:18cum il seduci? ce-i place? e chiar asa rigid , cum pare?)
intrebarile care si le pun frecvent femeile, ce au o relatie, sau ar dori o relatie cu acest barbat
barbatii capricorni....sunt minunati: odata ce le castigi increderea si iubirea, daruiesc TOTUL! stabilitate, fidelitate,tandrete, etc. cam tot ce ne dorim noi femeile; ai grija de el, nu-l rani, nu-i insela increderea si ai sa vezi cat de bine iti poate fi in preajma lui! Succes in dragoste si sarbatori fericite!
oanamariacristiana
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:45
Hmmm....intradevar barbatul capricorn este tot ce-si poate dori o femeie, daca femeia isi doreste siguranta financiara si plictis sentimental.
El nu acepta niciodata ca femeia de langa el sa fie umana. Uraste defectele femeii care vin deobicei la pachet cu greselile cotidiane (minuscule de ex. spartul unui pahar
Sa ai o relatie cu un capricorn inseamna sa nu mai ai o relatie cu tine insati. Urla cat poate de tare ca o relatie este longeviva cu ajutorul compromisurilor, dar pentru el compromisul = barbatul vorbeste, da ordine, femeia asculta si executa.
Din experienta vorbesc...si in 3 ani am reusit sa pierd mai bine de jumatate din personalitatea mea. Recunosc e si vina mea ca l-am lasat.


Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:01
pare si este ...un curvar
otilia23
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:41
De la: otilia23, la data 2009-01-30 20:41:04pare si este ...un curvar

ba ca nu...
Iradiatu_
Postat pe 31 Ianuarie 2009 08:38
Otilia,Claudia, au mare,mare dreptate,hai barbatule capricorn demonstreaza contrariul,ce caracterizare poti sa-ti faci singur dar pe ,,bune'.
danike
Postat pe 31 Ianuarie 2009 13:39
De la: danike, la data 2009-01-31 13:39:50Otilia,Claudia, au mare,mare dreptate,hai barbatule capricorn demonstreaza contrariul,ce caracterizare poti sa-ti faci singur dar pe ,,bune'.

Oki ..doki..am sa expun punctul de vedere al unuia nascut in zodia capricornului.
General vorbind, e adevarat ca sunt orgolios, uneori peste masura de orgolios, iar cand am chef chiar arogant. Nu imi place sa fiu contrazis (ce sens are sa ma contrazici daca mereu am dreptate?). Imi plac fixatiile si cand ma plictisesc dezvolt cate una pe care o duc pana in panzele albe. Imi place sa fiu cel mai bun, dar sa nu o zic eu, sa o zica alti, iar eu sa zambesc intelegator si superior.
Intr-adevar sunt ranchiunos si nu uit sau iert nimic, chiar daca ma pot preface ca trec cu vederea. Daca situatia mi se ofera ma razbun fara ezitare chiar si dupa ani de zile. Stiu exact ce sa spun si sa fac pentru a rani la maxim pe cel care mi se impotriveste, pe principiul..daca pornesti la razboi mila si ezitarea nu isi mai au locul.
Nu imi place sa fiu in centrul atentiei, chiar daca vreau sa fiu apreciat si mai presus de toate urasc scenele in public.
Sentimental...e adevarat ca fac greu primul pas, probabil din teama de a fi respins. Am fost indragostit in viata aceasta de doua ori cu adevarat, de femei pentru care simteam ca sunt in stare sa fac orice si din care am facut centrul universului meu. Ambele relatii le-am incheiat fara nici o ezitare in momentul cand nu am putut trece peste anumite lucruri (dovedindu-se ca nu eram dispus sa fac chiar orice pt ele). Nu regret lucrul acesta, poate cand ma apuca nostalgia ma mai gandesc la timpul petrecut cu ele, dar decizia mea a fost cea corecta. Nu am mentinut nici o relatie de amicitie cu ele, desi ele si-ar fi dorit, am sters orice urma a lor din viata mea.
Am vazut ca s-a pus problema interesului material in relatie. E adevarat, dar problema e pusa un pic gresit...in sensul ca nu ma intreb "cati bani are?"..ci mai degraba.."cati bani am putea face impreuna?". Singurul lucru care m-ar deranja ar fi sa aiba cu mult mai multi bani decat mine.
Imi plac femeile independente, inteligente si frumoase (nu is pretentios nu?)..dar...nu atat de independente incat sa nu le am sub control. Nu sunt un cuceritor, mi-e absolut imposibil sa cuceresc o femeie in cinci minute, daca o vreau cu adevarat pot sa o fac se fie a mea...dar in timp. imi place ca ea sa stie cand sa fie serioasa si cand sa se alinte, imi place sa aiba grija de mine. Sa aiba grija de mine nu inseamna sa imi faca curat si sa imi dea mancare..ci sa imi creeze sentimentul ca are grija de mine. Imi place sa nu amestece dormitorul cu iesirile in societate, nu imi place deloc sa o aud injurand.
Sexual ..habar nu am ce sa zic...dar unele au mimat intr-u asemenea hal ca m-a pufnit rasul in pat..:)))) Dealtfel privesc sexul ca fiind ceva normal..placut e adevarat, dar nu un scop in viata, de unde si faptul ca nu astept juma` de an pe una sa se hotarasca sa faca dragoste cu mine.
Referitor la promiscuitatea caracteristica noua pot sa zic doar ca imi aleg uneori o femeie pe care nu o iubesc, o studiez si stiu ce sa ii spun si ce sa fac sa se indragosteasca de mine, iar apoi ii testez reactiile la un anumit comportament al meu, facand din impacare o adevarata provocare...pentru ca dupa o perioada sa ma plictisesc si sa imi vad de drum....uneori am chiar remuscari..dar nu ma pot abtine (sunt convins ca mi s-a facut si mie la fel).
Uneori ma indragostesc si...:)..si e tot ce am nevoie.
Bleax..devin romantic....(in legatura cu romantismul mi s-a spus de catre absolut toate ca habar nu am ce e aia)
Eu nu stiu daca sunt bun, sau rau..daca ce fac e corect sau nu...daca imi mai trece prin cap ceva mai zic:)))
Iradiatu_
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:56
eu sunt sagetator si prietenul meu e capricorn dion cate vad eu e foarte gelos si se enerveaza repede si din orice ...parerea mea e ca toti capricornii barbati sunt foarte orgoliosi si numai ei au dreptate in toate mereu ii place sa il "alinte" toate lumea si sa-l ridice in slavi....la noi o cearta e foarte "furtunoasa"..si chiar mi-as dori sami spuna cineva care se pricepe cum va fi relatia noastra adik ma refer la strele astea...ms ...

Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:27
De la: otilia23, la data 2009-01-30 20:41:04pare si este ...un curvar


nu, nu este un curvar .. ii place in schimb sa flirteze. Dar nu flirtul ala periculos care se termina in pat (de preferinta) ci flirtul de dragul de a se face placut, indiferent ca persoana vizata are 20 sau 60 de ani si pare ca merita un dram de atentie din partea lui. Este orgolios, da .. dar cred ca noi am trecut de faza in care se enerva si ma 'pedepsea' , acum stie cum sa ma impace si sa ma aduca repede la starea de dinainte de a ne certa cu o singura vorba, bineinteles daca cearta n-a fost prea cu 'motiv'.
Este un adevarat altruist, de atatea ori m-am trezit cu el la birou pe o vreme caineasca, cu flori sau cu punga plina cu mancare, pt ca stia ca n-am mancat. Nu este un extrovertit, greu scot de la el ce vreau sa aud - sa nu credeti ca nu-mi spune te iubesc, o face in fiecare zi! - dar de multe ori .. privirea lui imi spune mai mult decat ar fi facut-o o mie de vorbe ... Muncitor, neobosit si nedormit, se uita pe sine pt ceilalti, familie, sotie, copil. Credeti ca asteapta ceva? nu ... sunt multe de spus, e un om in aparenta complicat, dar nu-si doreste decat sa fie iubit ...



Celalalt capricorn pe care-l cunosc .. e complet diferit, egoist pana-n maduva oaselor, lenes, fara ambitie, si dupa toate astea, nu-i lasa nici pe ceilalti sa-si ia zborul. SI aici sunt multe de spus, dar credeti-ma ca nu-mi face placere ..
karos
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:40
De la: www_val3ntyna87_yahoo_com, la data 2009-01-31 16:27:03eu sunt sagetator si prietenul meu e capricorn dion cate vad eu e foarte gelos si se enerveaza repede si din orice ...parerea mea e ca toti capricornii barbati sunt foarte orgoliosi si numai ei au dreptate in toate mereu ii place sa il "alinte" toate lumea si sa-l ridice in slavi....la noi o cearta e foarte "furtunoasa"..si chiar mi-as dori sami spuna cineva care se pricepe cum va fi relatia noastra adik ma refer la strele astea...ms ...


da, si al meu era gelos, foarte gelos - dar asta la inceput. Tin minte ca ma enervam ingrozitor si ne certam, dar brusc, in mijlocul discutiei isi cerea iertare, intelegea ca a sarit calul.... Acum s-a mai domolit pt ca a capatat incredere, insa il vad atent
Oricum, eu zic ca un pic de gelozie nu strica, altfel cum sa-ti dai seama ca omului aluia ii pasa de tine?
karos
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:48
:)de ce zici ca este curvar?:)
adi26
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:51
..mi-a placut descrierea capricornului''iradiatu'', dar nu as fii sigura in legatura cu cucerirea cand ai spus ca daca vrei sa fie a ta o sa fie sigur,....dar ai fost sincer! bravoooo!
danike
Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:42
Adi esti capricorn?
danike
Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:45
da sunt capricorn si sunt in totalitate de acord cu Iradiatu_
sa sti ca capricorni sunt niste oameni forte de treaba daca le castigi increderea
adi26
Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:54
da, dar asta se face in timp, dupa ce le dai multe dovezi. Si sa stii ca sunt tare chitibusari, atenti la orice gest si vorba, chiar daca le-ai spus cu o luna in urma. Eu sunt gemeni, sunt tare schimbatoare, i-a cam luat ceva timp sa inteleaga ca asa sunt eu, azi asa, maine asa, si nu ca as minti. A lasat mult de la el, iar acum suntem ca si 2 in 1
karos
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:01
pai increderea nu se castiga asa usor .nu?
adi26
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:05
De la: dolce_on, la data 2008-12-20 13:37:18cum il seduci? ce-i place? e chiar asa rigid , cum pare?)
intrebarile care si le pun frecvent femeile, ce au o relatie, sau ar dori o relatie cu acest barbat




ii dai o bata in cap, si il tarasti in pestera...asa se cuceresc barbatii
goood dar serios acum o viata mai papitanta dincolo de astrograme zodii si horoscoape se intampla la voi ?????

dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:07
nu, eu ce zic? trebuie multa comunicare - desi capricornul e tare incapatanat si nu-l convingi usor - sa-l faci sa simta ca e iubit (asta e cel mai important). Imi amintesc prima data cand am ajuns in pat - relativ repede, dupa o luna, cand nu ne cunosteam asa bine - era racoare ... si cum stateam asa cuibarita la pieptul lui, am tras de patura si l-am invelit la spate. Noaptea imi scrie .. ca nu stia de ce ma iubeste 'pentru ca iti pasa!'
Trebuie multa rabdare cu ei, si multa munca - dar daca si el e decis sa te aiba in viata lui, restul vine mai usor
karos
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:11
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-31 18:07:04
De la: dolce_on, la data 2008-12-20 13:37:18cum il seduci? ce-i place? e chiar asa rigid , cum pare?)
intrebarile care si le pun frecvent femeile, ce au o relatie, sau ar dori o relatie cu acest barbat




ii dai o bata in cap, si il tarasti in pestera...asa se cuceresc barbatii
goood dar serios acum o viata mai papitanta dincolo de astrograme zodii si horoscoape se intampla la voi ?????



hehe, draga mea .. uneori, un bici bun dat la momentul potrivit face cat o suta de momente de tandrete si dovezi de afectiune
karos
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:12
apropo de ce spui tu Adi, ref. la incredere,nu-ti arata dar au nevoie de timp pt.a-ti castiga increderea, ...nu poti sa-i vezi asa usor ai doar impresia ca-i sti,este un fel de ,,zid''creat de ei superficial, dar daca ai reusit sa-l treci este fantastic ce vezi...eu sunt tot capricorn
danike
Postat pe 1 Februarie 2009 10:35
un capricorn cu coarne mai mici,adica o fata.
danike
Postat pe 1 Februarie 2009 10:43
Ms mult tuturor pentru help
am luat in consideratie cele scrise mai sus de voi
acu recent am facut un pas, mai mult sau mai putin cugetat
am vorbit cu el foarte rece, asa cum obisnuieste el ( nu in toate cazurile)
si mai i-am dat de inteles , ca deja nu ma intereseaza ce spune...
nu stiu cum va reactiona...sunt in asteptare
astept o pinie , din parte capricornilor veritabili
ms
babytza20
Postat pe 1 Februarie 2009 14:32
Daca vorbesti cu el rece..nu ajungi nicaieri:))...pe mine cand ma ia cineva asa, intru in garda. Tu fa draqu primu pas, daca iti place. In cel mai rau caz te respinge si iti vezi linistita de drum. Cateodata se comporta prosteste, dar o atitudine agresiva cu el nu te va duce nicaieri, cel putin in momentele astea de inceput.:)
Iradiatu_
Postat pe 1 Februarie 2009 14:56
nu te gandesti ca poate tu ai fost de vina din moment ce il vezi asa?
danutz_eugen2007
Postat pe 1 Februarie 2009 16:20
si eu am avut un capricorn foarte al dracului ma cauta numai ca sa ii dau bani ma ducea la cumparaturi si ma facea pe mine sa platesc la restaurante avea tupeul sa ma puna pe mine la plata ma invita in excursiii si pretindea sa il sponsorizez si odata m-am saturat sa tot fiu furata de el cu bani si i-am cerut sa imi dea inapoi toti banii ce mi i-a luat si ce credeti ca a facut a fost in stare sa imi dea nr. de tel la una din curvele lui sa ma sune si sa ma injure de ce am indraznit sa ii cer banii mei furati sa stiti ca barbatitul capricorn este un mare curvar nu suporta sa umble cu o singura femeie mereu este pus pe inselatorii este un mare aventurier si ii plac numai curvele in pat cel putin asta asa a fost dar acum m-am despartiti de el si nu il mai cunosc
ilyescorina
Postat pe 1 Februarie 2009 16:42
Iradiatu: m-am gandit sa fac primul, pas...cre'ca abia asteapta, insa nu
este baiat, sau ce naiba?
nu sunt tipul de fata care umbla din urma baietilor, el stie asta si apreciaza)
da si e adevarat, ca se comporta prosteste sometimes...
la noi mai e o problema, ca suntem pre intelegenti, si nu vrem sa recunostem ce simtim...
folosim tot felu de replici cu dublu sens, cu aluzii...dar nimik koncret)
il costa mult pana zice ceva concret, referitor la noi, de parca se teme sa nu ma piarda, daca ar recunoaste ce simte...(
danutz_eugen:pai, il vad asa cum e...e ciudat, poate de asta si-mi place)diffrent
preizeaza, daca nu am inteles corect

ilyescorina:
n-am observat latura materialista la capricornul meu...
e chiar urit ce ti-a facut al tau, lasa-l cu tot cu bani, ca tot nimic valoare din el si banii lui.
poopik for all
babytza20
Postat pe 2 Februarie 2009 13:16
De la: babytza20, la data 2009-02-02 13:16:28Iradiatu: m-am gandit sa fac primul, pas...cre'ca abia asteapta, insa nu
este baiat, sau ce naiba?
nu sunt tipul de fata care umbla din urma baietilor, el stie asta si apreciaza)
da si e adevarat, ca se comporta prosteste sometimes...
la noi mai e o problema, ca suntem pre intelegenti, si nu vrem sa recunostem ce simtim...
folosim tot felu de replici cu dublu sens, cu aluzii...dar nimik koncret)
il costa mult pana zice ceva concret, referitor la noi, de parca se teme sa nu ma piarda, daca ar recunoaste ce simte...(
danutz_eugen:pai, il vad asa cum e...e ciudat, poate de asta si-mi place)diffrent
preizeaza, daca nu am inteles corect

ilyescorina:
n-am observat latura materialista la capricornul meu...
e chiar urit ce ti-a facut al tau, lasa-l cu tot cu bani, ca tot nimic valoare din el si banii lui.
poopik for all


da, rar auzi ceva concret din gura lui .. sunt timizi in exprimare, si stii de ce? le e teama (in orgoilull lor maricel) ca o luam ca pe o slabiciune, sau ca ni se urca la cap. In schimb cand imi scrie ... din sotia lui si iubirea lui si tot asa, nu ma scoate
karos
Postat pe 2 Februarie 2009 16:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma ajuta si pe mn cineva?!?!?:-s 2 De la: scumpitika 15 August 2010 22:17
Compatibilitate:Eu Balanta-El Capricorn 6 De la: Barbie30_ 1 Martie 2011 19:44
eu gemeni-el gemeni 10 De la: dragangina24 7 Martie 2009 22:30
BARBATUL BERBEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 De la: OneLastBreath 27 Mai 2009 10:47
revelion 2010 1 De la: claudiera 7 Noiembrie 2009 19:33