Setari Cookie-uri

E cineva pro-ana/pro-mia?

De la: Kathara, la data 2009-05-16 00:35:49
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-15 01:24:06
De la: Kathara, la data 2009-05-15 00:44:09Mie mi se pare ca sunteti mult prea dure cu ea. E un copil sensibil, inteligent si probabil mult prea interiorizat pentru varsta ei.

excuse me?

inteligent???
daca avea un minim de inteligenta asculta de parinti si mergea la psiholog

i-am citit mesajele, fata e bolnava, recunoaste asta dar refuza sa se trateze si sare in sus cand ii spui sa o faca. Asa se comporta un om inteligent? Sunt modalitati mai usoare de a te sinucide, totusi, daca asta e problema fetei.

Are dreptate cu o chestie: anorexia si bulimia au la baza tulburari psihice


Poti fi inteligent si autodistructiv.

da, se poate si asta
kitty_krieger
Postat pe 16 Mai 2009 00:39
Orchid, frumos nick ti-ai ales.. :) Chiar daca esti "de cripta"...esti orhidee si asta inseamna ca undeva in adancul sufletului tau esti puternica si ai forta sa-ti revii.
Stii..de multe ori cuvinte pecum "nu pot:, "nu-mi pot exprima sentimentele", "nu ma simt pregatita", iti pot alimenta neputinta.
Baza bolii tale e una psihologica insa rezolvarea ei nu.Si sa-ti explic de ce iti spun asta.
Primul aspect e cel ce tine de formarea unor obisnuinte.E foarte greu sa te desprinzi de ele iar la un moment dat, daca nu iei masuri la timp, ele ajung sa te domine.Cred ca de fapt esti constienta de acest lucru.
Al doilea aspect e ca organismul tau a intrat in starvation mode, asta implica mai multe.K..te poate face suficient de neatragatoare incat sa fii lasata in pace, insa incet, incet te vei afunda in depresie, anxietate..eventual atacuri de panica.
Stiu ca iti doresti din suflet sa-ti revii, dar pentru asta nu trebuie doar sa vrei..trebuie sa faci!
La inceput poate fi greu..e perfect normal sa fie greu.Dureaza mult timp pana se regleaza regleaza metabolismul.Si cand zic metabolism ma refer in mod special la creieras, acolo trebuie reparat in primul rand.Acolo e ceva stricat rau de tot..Te face sa percepi lucrurile gresit iar acest lucru te introduce intr-un cerc vicios.
Ai spus ca ai probleme(de comunicare) cu mama ta..Eu te-as sfatui sa incerci sa stai la modul cel mai serios de vorba cu ea.Mama ta e singura in masura sa te inteleaga perfect si asta pt ca exista acea legatura indestructibila intre mama si copilul ei.(ai sa intelegi asta numai in momentul cand vei avea si tu copii, pana atunci crede-ma pe cuvant ) Lasa tu mandrie sau orice altceva..deoparte..si incearca sa-i explici.Incearca sa-ti povestesti sufletul.Ajuta!
Chiar...iti doresti sa ai la un moment dat un copil? :) De ce nu chiar o fetita...
Doresti o familie...a ta?O familie de care sa ai grija si pentru care sa lupti...
Nu te mai uri!
Incearca sa iei zilele una cate una.Considera fiecare zi ca fiind o intrecere si spera ca intr-o zi te vei ridica din pat si totul va fi o amintire, un vis urat..Dar pentru asta trebuie sa FACI!Nu sa vrei, doar SA FACI!

Stiu ca te dor toate vorbele urate a celor din jur, a celor care te judeca.E normal..Asta e "real world".
Poate ca provine din teama de a accepta ceva ..e mai simplu sa blamezi.Sau poate e o incercare de a te ajuta..Stii ca uneori mai trebuie sa fie si cineva care sa te aduca la realitate..Asta pt ca, precum ai zis si tu, informarea cu privire la ED nu prea exista in Romania.
Hai..curaj...te asteapta viata!E chiar acolo, dupa colt, trebuie doar sa ajungi la ea..pas cu pas..
MeAnidor
Postat pe 16 Mai 2009 01:12
O.K. Orchid, asa mai putem sta la discutii..pana acum logic ca toate sarisem pe capul tau ca nu ai nici o scuza pentru ceea ce faci.Nici acum, cand stim problema, nu ai nici o scuza,dar macar te putem sfatui cat de cat.
parerea mea este ca ar trebui sa discuti despre toate astea cu cineva.eu ti-as recomanda un psiholog, ai putea sa vb si cu mama ta, dar ea probabil nu ar fi deloc obiectiva.ceea ce ti s-a intamplat cu baietii respectivi considera ca a fost un cosmar.daca incerci sa te uratesti devenind un schelet ambulant nu vei rezolva nimic, cu atat mai mult, vei deveni mai vulnerabila.gandeste-te ca tot ceea ce faci tu acum este probabil ce si-au dorit acei baieti sa ti se intample(sa te distruga), doar ca, nu o fac ei, o faci tu insati.
chestia cu prietenia pierduta e un lucru care ti se intampla...vei invata ca poti sa pierzi mult mai multe, poti sa pierzi relatii de ani de zile cu persoana iubita, prietenii din copilarie si cel mai greu, poti sa ii pierzi pe cei dragi, din diferite motive(care uneori au legatura sau nu cu actiunile tale).cel mai tare doare cand pierzi pe cineva drag de langa tine din motive care nu depind de tine.eu cred ca acesta este felul in care se simte mama ta acum, probabil simte ca te-a pierdut, probabil stie ca are si ea o vina, dar cea mai urata chestie este ca la fel de probabil nu vede nici o solutie.
incerca sa vezi partea plina a paharului, incearca sa fii puternica si sa iti demonstrezi tie insati(nimanui altcuiva) ca poti.ca poti sa treci peste probleme, peste griji, peste lipsuri(de orice fel)...ca poti sa muti muntii din loc pentru tine insati.tu esti cea mai importanta persoana pentru tine, nimeni altcineva.nu trebuie sa faci cuiva pe plac, nu trebuie sa te schimbi sau macar sa incerci sa faci lucrul acesta pentru cineva, trebuie sa il faci pentru tine,pentru ca esti o (viitoare) femeie puternica si pentru ca poti.
una dintre putinele mele amintiri legate de tatal meu este faptul ca imi repeta in mod constant, atunci cand ziceam ca nu pot sa fac un lucru, urmatoarea chestie :NU EXISTA NU POT !!!!!! EXISTA DOAR NU VREAU SAU NU AM CURAJUL SA....
MissMe2
Postat pe 18 Mai 2009 16:06
Si eu sunt pro ana, desi toti imi spun ca e o prostie.Pentru mine e deja o obsesie.Am auzit de nenumarate ori "te distrugi", dar nu-mi pasa.Vreau doar sa ma simt bine in corpul meu!Si ce e rau in asta la urma urmei?
KatT_L
Postat pe 21 Septembrie 2009 20:45
pai daca tu te simti bine in corpul tau aratand ca un schelet ambulant si fiind bolnava de o multime de chestii (vezi probleme cu stomacul, inima, pulmonare etc) este treaba ta! ti-o faci cu mana ta.ce e mai rau este ca sufera cei din jurul tau."prostii" aia care iti tot spun "te distrugi".bine, la fel de probabil, pentru tine este mult mai important sa arati "bine" (sa ai doar cateva zeci de kg) decat parerea celor care tin la tine.esti o inconstienta egoista!
ce sa-ti spun? succes! in ceva timp probabil vei ajunge sa te distrugi si pe tine si sa-i distrugi si pe cei din jurul tau!poate atunci o sa fi multumita!
MissMe2
Postat pe 22 Septembrie 2009 16:23
Eu sunt contra ana, contra mia si vreau baclava si somloi
se supara cineva?
valivieru96
Postat pe 22 Septembrie 2009 16:57
baclava !!!! oare de unde pot sa cumpar ?.....ma descurc eu!

kudika070069, probabil deja vomiti numai la gandul ca exista oameni care mananca baclava! pfff! ce de calorii! si RISCAM SA NE INGRASAM!...da-i asa de bunaaaaa!
MissMe2
Postat pe 22 Septembrie 2009 17:06
mama mi-ati facut o pofta de mor si sincer nu stiu si eu vreun loc in bucuresti in care baclavaua sa fie asa cum ar trebuie sa fie :(
krystyana84
Postat pe 22 Septembrie 2009 17:08
De la: krystyana84, la data 2009-09-22 17:08:45mama mi-ati facut o pofta de mor si sincer nu stiu si eu vreun loc in bucuresti in care baclavaua sa fie asa cum ar trebuie sa fie :(


Lasa ca si mie mi au facut altii
In Bucuresti nicio sansa de baclava adevarata
valivieru96
Postat pe 22 Septembrie 2009 17:11
imi place sa vad cum lumea sta si scrie in diferite rubrici diferite ofuri care mai de care dureroase sau mai putin dureroase..slabiti folosind DESERT PLANT
numai bun de a slabi fara sa te ingrasi..yo-yo diete regimuri sali povesti..
va dau un pont in vara pretul lor era 200lei insa in perioada 1-10-2009 si 15-11-2009 pretul DESERT PLANT este de numai 100lei.Este o informatie care trebuie data mai departe pentru ca merita..cine cunoaste,stie!!!

p.s. nu fac nici un fel de reclama la acest produs ci doar eu l-am folosit si prin anumite cunistiinte am aflat ca in aceasta perioada exista la oferta..eu am slabit ,m-a ajutat si ma simt bine..semn pentru care nu am atasat nici un nr de tel sau vreo adresa in care sa fac trimitere la acest produs ..ci eu doar va spun ca merita iar pe criza asta a lua acest produs cu doar 100 lei ASTA DA OFERTA!!SI REPET CINE CUNOASTE ,STIE!!
FILISOARA
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:08
De la: FILISOARA, la data 2009-10-12 11:08:52imi place sa vad cum lumea sta si scrie in diferite rubrici diferite ofuri care mai de care dureroase sau mai putin dureroase..slabiti folosind DESERT PLANT
numai bun de a slabi fara sa te ingrasi..yo-yo diete regimuri sali povesti..
va dau un pont in vara pretul lor era 200lei insa in perioada 1-10-2009 si 15-11-2009 pretul DESERT PLANT este de numai 100lei.Este o informatie care trebuie data mai departe pentru ca merita..cine cunoaste,stie!!!

p.s. nu fac nici un fel de reclama la acest produs ci doar eu l-am folosit si prin anumite cunistiinte am aflat ca in aceasta perioada exista la oferta..eu am slabit ,m-a ajutat si ma simt bine..semn pentru care nu am atasat nici un nr de tel sau vreo adresa in care sa fac trimitere la acest produs ..ci eu doar va spun ca merita iar pe criza asta a lua acest produs cu doar 100 lei ASTA DA OFERTA!!SI REPET CINE CUNOASTE ,STIE!!


draga!!!! tu esti "sanatoasa" ? intr-un subiect unde fetele discuta despre cum sa te omori prin infometare, cum sa faci sa slabesti mai mut si sa arati ca un schelet ambulant tu vi si oferi solutii?si le zici cum sa slabeasca??????din nou, esti sanataosa?????
MissMe2
Postat pe 12 Octombrie 2009 18:04
DESERT PLANT Distinctia siluetei tale-Intre 6-8 kg incepand cu primele saptamani de folosire..Este atat de usor de urmat acest tratament si cu atat de multe rezultate incat uneori datorita simplitatii modului de prezentare uitam ca de fapt importanta acestui tratament consta in folosirea lui..Pierdere rapida in greutate cu efecte uimitoare.pt mai multe informatii id: desert.plant
desert_plant
Postat pe 17 Octombrie 2009 06:04
De la: desert_plant, la data 2009-10-17 06:04:06DESERT PLANT Distinctia siluetei tale-Intre 6-8 kg incepand cu primele saptamani de folosire..Este atat de usor de urmat acest tratament si cu atat de multe rezultate incat uneori datorita simplitatii modului de prezentare uitam ca de fapt importanta acestui tratament consta in folosirea lui..Pierdere rapida in greutate cu efecte uimitoare.pt mai multe informatii id: desert.plant


Alta cretina.
Kathara
Postat pe 17 Octombrie 2009 10:34
pentru fetele proana, cat si pentru restul ...
a fi anorexic nu este o alegere, esti si gata, nu ca ai ales sa fii ci pt ca ai devenit din diferite motive... doar in momentul in care realizezi ca esti poti sa alegi daca faci ceva in privinta asta sau nu.
si eu sunt... nu a fost vina mea ca am ajuns dar e vina mea ca nu ma opresc
acum 3 ani am ajuns la 80 de kg din cauza solumedrolului (steroizi pt calmarea puseurilor in Scloroza multipla) de atunci am tinut diete peste diete si m-am infometat si am facut tot posibilul sa slabesc, debia vara asta am reusit dupa ce a plecat prietenul meu pe mare pt ca am intrat intr-o depresie adanca si n-am mai mancat aproape nimic vreo luna. ajunsesem la 50 kg la 1.75
si culmea ca m-am simtit mandra, eram mai vesela mai energica, mai fericita. apoi am inceput sa mananc convinsa ca nu am sa ma ingras pt ca inainte de boala eram schelet de la mama natura... si uite ca m-am ingrasat putin vreo 3 kg si asta m-a facut sa fiu iar depresiva
sunt constienta ca sunt obsedata dar cand ma uit in oglinda ma vad grasa asa cum eram la 80 kg chiar daca acul cantarului arata 53.
anorexia e mult mai mult decat pare, nu e numai dorinta de a fi slab, in fond e ura fata de sine
nu judecati prea aspru
lolobach
Postat pe 21 Octombrie 2009 20:47
De la: Red_Passion, la data 2008-12-22 17:40:55 Problema serioasa aveti voi, nu eu! Eu doar caut fete cu care sa vorbesc pe aceasta tema, eventual manechine, pentru ca visul meu este sa arat ca un model si nu sa ma ingras! Si va rog frumos sa nu ma mai jicniti si sa-mi spuneti ca sunt schiloada sau nu stiu cum, pt k depinde ffff mult si de constitutie... si daca va simtiti bine la 60 de kg... inseamna ca ai oasele suptiri... Eu una chiar prefer sa arat bine si sa-mi placa ce vad in oglinda!


Eu in locul tau as mai trece si pe la scoala, intre forum si wc...pe bune... In fine vis-a-vis de ce-ti doresti tu, si anume sa devii futomodel, numai succesuri iti doresc. Sa te-ajute sfanta voma si cuviosu' desht! Du-te mama la un doctor de cap, pentru ca ce ai tu, nu e joaca. Te vei trezi atat de slabita incat nu vei mai putea pentru viata ta!
koph
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:04
fotomodel* scuze...graba
koph
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:06
Doamneeeee! ZIci ca-s beata!!! Erata : Te vei trezi atat de slabita incat nu vei mai putea lupta pentru viata ta.
koph
Postat pe 12 Noiembrie 2009 11:09
adevarul este ca e fff nasol sa te simti grasa...inteleg prin ce treci...eu am 1,57 cm si 54 kg si ma vad imensa...saptamana asta am fost la shoping sa imi iau si eu ceva haine si m-am decis sa probez niste perechi de blugi.cabina de proba era plina de oglinzi astfel incat sa te poti vedea din toate unghiurile...tin sa te anunt ca am probat doar o pereche de groaza a ceea ce am vazut in oglinzi! nu am mai suportat sa vad imaginea mea in acele oglinzi...asa ca m-am hotarat sa dau fuga la o farmacie naturalista si mi-am luat pastile pt slabit...azi e a 3-a zi de cand le iau si tin sa te anunt ca parca simt efectul lor...sper sa slabesc macar 10 km! doamne-ajuta! ... desi am auzit ca, daca vomiti slabesti ffff mult ,mie mi-e frica sa vomit :(...asa ca am recurs la pastile...apropo se numesc "Capsula de slabit" si sunt 100% naturale!
kudika020674
Postat pe 14 Noiembrie 2009 18:33

fetita am venit km in intarziere sper k ink mai traiesti
si ..k nu iesti doar o umbra....asculta lasa oglinda....da mi un nr si te pun in contact cu un medic specialist....asta dak ai curaj sa fii frumoasa si sanatoasa....sau tu aici ne iei la mishto
giuliax84
Postat pe 15 Noiembrie 2009 14:12
mai bine asa dekt cu degetele n gat!!!
capsula de slabit am luat si eu...inafara k costa 1 mil si ceva...nu s cine stie ce....uite...am slabit un pic dar dupa pui la loc
giuliax84
Postat pe 15 Noiembrie 2009 14:15
Buna! Stiti ce cred eu??? (asta daca va intereseaza ce parere am eu ) .....
Fetele astea care se declara pe aici anorexice sau bulimice habar nu au ce inseamna sa suferi de dereglari alimentare si ar trebui sa nu se mai joace cu astfel de lucruri si sa nu incerce prin prosteala asta sa devina cu adevarat bolnave. Probabil pentru ele e la moda sa fie anorexice, e o super tare fitza sa fi anorexica!!
Fie ca sunt sau nu bolnave, nu ar trebui sa le judecati asa si sa le vorbiti asa de sus..serios.. o persoana care chiar sufera de anorexie (chiar este o boala) are nevoie de ajutor si nu doar in sensul in care ii spui: "Fetito, tu nu vezi ca nu esti normala la cap! Pune mana si mananca"..asta o va face sa se inchida si mai tare in ea si sa sufere si mai mult....
In fine......astept un mesaj de la cele care sufera de anorexie aici...mi-ar placea si as avea nevoie si eu la randul meu sa stau de vorba cu cineva..
xsAna
Postat pe 16 Noiembrie 2009 20:13
buna,am citit si eu deabea acum discutiile despre pro ana de pe aceste site.mentionez ca eu am fost anorexica cam 5 ani din viata mea,dar dupa moarte bunicului meu am inceput sa ma ingras.Aveam 42 de kg la 1,68 inaltime.as vrea sa vorbesc si eu cu alte fete pro ana pentru incurajari,chiar vreau sa slabesc din nou.id-ul meu de mess este adriana_chitescu.multumesc mult fetelor care o sa vrea sa ma ajute si pe mine.
kudika0107
Postat pe 4 Februarie 2010 19:29
si eu sunt pro ana si chiar cautam p cnv l fel :D lasa-mi un id si vb
kudika185408
Postat pe 19 Mai 2010 20:45
Nu imi voi scrie numai parerea ci si voi recomanda pentru toate acele d-re si doamne interesate de a slabi INTR-UN MOD NATURAL.slabeste intre 5-7kg in urma folosirii tratamentului pentr slabit DESERT PLANT.(..fara regim,fara exercitii,fara complicatii de orice natura si fara ca la sfarsitul tratamentului sa se instaleze acel yo-yo-un fel de bau-bau (si pe buna dreptate a celor care folosesc). pentru mai multe informatii folositi id: desert.plant
desert_plant
Postat pe 30 Iulie 2010 12:23
Lasa vrajeala...
kudika226898
Postat pe 30 Iulie 2010 20:37
Sfat pentru cele care se vad/cred/simt urate la 40 de kg si spun ca prefera sa fie asa decat sa fie groase :))
pff.. nu judecati pana nu cunoasteti :(
Voi chiar credeti ca daca sunt grasa, vreau sa fiu asa? Voi chiar credeti ca nu fac sport pana cad lata? Pana imi amorteste abdomenu? :)) Nu. Nu am incercat niciodata sa ma infometez. Mananc sanatos, mananc bine. Acum sa nu ma credeti vreo anorexica. 60 de kg la 1,65.
Poate multe dintre voi imi veti sari in cap... poate credeti ca eu va sar in cap dar un lucru e sigur: voi ati iesit perfecte de la mama natura, in schimb.. incercati sa va stricati singure; poate chiar aveti nevoie sa fiti slabe ( atat de slabe) , nu imi e mila de voi pentru ca intr-un fel sau altul, as vrea sa fiu in locul vostru, as vrea sa pot alege sa ma ingras, sau sa pot alege sa slabesc.
Din pacate, m-am nascut cu o problema la picioare... nu pot face sport in totalitate, ca altele... din pacate am bazinul putin cam deformat. Dar vazand cu cata ura vorbiti despre corrpul vostru... :( Eu am 17 operatii pe partea dreapta a corpului, si nicidecum nu m-am crezut atat de urata, de grasa. Imi vad burta, imi vad "sunculitele", imi vad colaceii..
Dar incerc sa vad partea buna a lucrurilor! Ma uit in oglinda si nu imi spun : sunt urata! Incerc sa zambesc si sa merg mai departe. Nu, nu ma simt bine in corpul meu, dar... am speranta.
Chiar ajunsesem sa ma urasc la un moment, ajunsesem sa reprim pofta de mancare... dar nu vreau sa ma distrug; stiu prea bine cum arata spitalele. Stiu prea bine ca si prin obezitate poti intra in spital. Dar stiu ca avand o greutate normala, indiferent de ce spun altii... asta iti poate aduce un zambet pe buze!
Indiferent ca avem picioarele grosolane, aschii, strambe, albe, negre, verzi... toate avem ceva frumos, ce merita pastrat, asa cum l-a dat mama natura, si toate ne vom gasi locul nostru!
Just smile! :)
adynu108
Postat pe 23 Iunie 2011 22:00
Orchid, scumpo... te inteleg. Imi pare rau ca ai fost primita asa rau la inceputul topicului... ai avut parte in 3-4 ani de dezamagiri, esecuri, lipsa de dragoste, depresie... mai mult decat au avut altii intr-o viata . Dar, ridica-ti capul! Merita sa traiesti, cum spuneau fetele de mai sus, fiecare are un vis ascuns, o speranta, unii au o familie mare , cu copii mucosi mici urlatori, care sa te faca sa zambesti zi de zi. Altii vor sa traiasca pentru prieteni, pentru prietenie mai exact, pentru acel cineva special, caruia ii duci lipsa cand astepti apelul de la el si nu il primesti niciodata. Altii... doar se bucura de viata.
Tu, la fel ca mine, ai intrat intr-un mod foarte dureros intr-o lume a ta, o lume in care iti lasi corpul si devii libera, in felul tau. Nu imi spune ca intr-un coltisor al mintii ai fi vrut sa fii ca fetele acelea care stau toata ziua intr-un mall cu prietenele la "shopping":))
Ma uit pe geam si vad lumea zambind. Ma intorc si im ivad camera intunecoasa... si eu m-am inchis in mine, m-am inchis in lumea asta in care eu sunt perfecta, in care nu am nicio grija. M-am inchis intr-o lume a mea, si m-as bucura sa o parasesc pe asta.
Dar uita-te pe geam si tu, si zi-mi ca nu ai vrea sa poti iesi din casa fara teama, fara frica ca se uita toate babele fara televizor acasa , la tine. Fara rusine, doar cu un zambet mare pe fata :)
Te-ai distrus in cel mai las mod posibil. Fara suparare. Stiu ca e greu sa iesi din momentul asta in care ai intrat acum, stiu asta, dar... ai incercat macar? Ai incercat sa uiti ca iti urasti mama, si sa ii spui o vorba buna? Sa ii arati ca iti pasa ca se gandeste la tine, chiar daca tu consideri ca ciocolata aia e dovada faptului ca te uraste?
Incerca doar o zi. Si poate... poate vei reusi :P
Va pup pe toate , si sper ca nu m-a inteles nimeni gresit, in niciun fel. E grav sa fi prizoniera propriului corp, si stiu asta. Dar nu e bine nici sa judeci dupa aparente, doar dupa faptul ca cineva e prea gras sau prea slab sau prea normal :))
Si , sa stiti ca toti am avea nevoie de un psiholog, pentru ca , pana la urma toti suntem nebuni in felul nostru
( asta e o gluma! ) :P
adynu108
Postat pe 23 Iunie 2011 22:11
Unul din cele mai importantre lucruri pt mine e sa fiu SLABA. Am o obsesie si nu prea-mi pasa de consecinte. Ma infometez si imi provoc voma atunci cand mananc cate ceva. Am 17 ani si de 5 ani am inceput sa fiu obsedata de slabit desi toata lumea imi spune ca arat foarte bine. Pt mine nu sunt niciodata suficient de slaba. As vrea sa gasesc o persoana cu care sa ma iau oarecum "la intrecere" cu slabitul. M-ar ambitiona mai tare.
justine0039
Postat pe 18 Ianuarie 2012 00:05
pai...oricum esti slaba la minte...
FAT_FRUMOS
Postat pe 18 Ianuarie 2012 00:07
Am avut o fosta colega la servici care era "entuziasmata" de conceptul de a manca si a voma dupa.

Era slaba de tot, undeva la 50+ kg, costeliva, lipsita de viata, si incerca sa mai slabeasca.

Era sa moara la spital cand i-au adus de mancare asistentele (era internata pentru o alta boala).

De ce? Era alergica la un aliment, tocmai "datorita" unui efect ulterior sesiunilor de voma avute.

Nu recomand nimanui asa ceva.

Nu sunt nici slaba nici grasa, dar oricum as fi, n-as recurge la prostii de astea.
kudika_11263
Postat pe 4 Iulie 2012 16:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Apa buna in dieta 2 De la: kudika426027 19 Septembrie 2016 09:25
trebuie sa ai ambitie f mare ca sa reusesti sa slabesti si de asta avem nevoie 14 De la: kudika011273 22 Noiembrie 2013 10:32
Am slabit 16 kg 2 De la: Evidence 18 Ianuarie 2016 21:44
Ceai de papadie 5 De la: marcinh 5 August 2012 23:53
CURS GRATUIT DE TANGO ARGENTINIAN LA IASI! SLABITI DANSAND! IMBINATI UTILUL CU PLACUTUL! 8 De la: battleofwits 20 Decembrie 2010 16:49