Setari Cookie-uri

exista fericire?

De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-27 13:51:50
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 13:49:39Hahahha da la varsta mea...probabil asa e cum zici tu...dar din pacate nu ma cunosti....

eu cred k fericirea poate aparea oricand...nu conteaza varsta!!si aici vorbim de dagoste bineinteles.. k si daca iti cumperi o masina noua esti fericit....

Da asta poate asa e...dar cand esti tradat de prea multe ori,si cand soarta nu e prea buna cu tine,inca de cand esti copil (eu am crescut fara mama 10 ani...apoi tata sa recasatorit...nu e nevoie sa mentionez prin cate am trecut cu tata cand eram copil...bataile la ordinea zilei,batai fara sens,fara motiv asa se intampla cand ai un tata alcoolic, stand cu frica in san ca poate azi e utima mea zi pe pamant.... knd ma duceam la scoala cu ochi vineti,fiind obligat sa le spun la profesori k am cazut...numai zik de zilele de spitalizare)...cat despre femei mereu am fost inselat si mintit oricat de bun as fi fost...uite ca mi-am povestit si cea mai neagra parte a vetii mele...ia zii tu crezi ca mai stiu ce e fericirea?
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 14:02
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 14:02:52
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 13:49:39Hahahha da la varsta mea...probabil asa e cum zici tu...dar din pacate nu ma cunosti....

eu cred k fericirea poate aparea oricand...nu conteaza varsta!!si aici vorbim de dagoste bineinteles.. k si daca iti cumperi o masina noua esti fericit....

Da asta poate asa e...dar cand esti tradat de prea multe ori,si cand soarta nu e prea buna cu tine,inca de cand esti copil (eu am crescut fara mama 10 ani...apoi tata sa recasatorit...nu e nevoie sa mentionez prin cate am trecut cu tata cand eram copil...bataile la ordinea zilei,batai fara sens,fara motiv asa se intampla cand ai un tata alcoolic, stand cu frica in san ca poate azi e utima mea zi pe pamant.... knd ma duceam la scoala cu ochi vineti,fiind obligat sa le spun la profesori k am cazut...numai zik de zilele de spitalizare)...cat despre femei mereu am fost inselat oricat de bun as fi fost...uite ca mi-am povestit si cea mai neagra parte a vetii mele...
nu trebuie sa iti schimbi sufletul pentru rautatea altora.stiu,asa am simtit si eu,sa devin rea si cruda,dar pentru ce?de ce sa ma schimb?sa devin si eu ca ceilalti?nu trebuie.nu lua viata in ras doar pt ca te-a dezamagit.undeva exista si un loc al tau.fericirea vine doar la cei ce stiu sa astepte,in timp ce merg mai departe.
dana_mv
Postat pe 27 Februarie 2009 14:07
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 14:02:52

Da asta poate asa e...dar cand esti tradat de prea multe ori,si cand soarta nu e prea buna cu tine,inca de cand esti copil (eu am crescut fara mama 10 ani...apoi tata sa recasatorit...nu e nevoie sa mentionez prin cate am trecut cu tata cand eram copil...bataile la ordinea zilei,batai fara sens,fara motiv asa se intampla cand ai un tata alcoolic, stand cu frica in san ca poate azi e utima mea zi pe pamant.... knd ma duceam la scoala cu ochi vineti,fiind obligat sa le spun la profesori k am cazut...numai zik de zilele de spitalizare)...cat despre femei mereu am fost inselat si mintit oricat de bun as fi fost...uite ca mi-am povestit si cea mai neagra parte a vetii mele...ia zii tu crezi ca mai stiu ce e fericirea?

si eu am trecut cam prin aceste lucruri,iar in legatura cu fetele lasa ma sa iti zic k nu este corect daca te au ranit altele sa nu dai alta sansa altcuiva,poate in jurul tau sunt fete dragutze care chiar te plec,iar tu nu le acorzi importanta doar pentru k alte fete te au ranit!!!! ia gandeste te de exemplu la acele fete,crezi k ele au vreo remuscare,sau sunt nefericite??? nu toti oamenii sunt la fel,iar eu sunt de parere k atunvi knd ai o sansa trebuie sa prifiti de ea!!!!
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 14:09
Nu sunt fete in jurul meu pt k nu prea am prieteni...oricum ms pt sfaturi...dar daca ai fi trecut prin ce am trecut eu intradevar ai vedea k viata numai e roz...si nu va mai fii niciodata...dasta ma agat de lucrurile amuzante pe care le mai citesc sau vad...raul din sufletul meu nu va pleca prea curand...si fete...hmmm pot zice k nu as putea sa imi bat joc de cineva,am iubit mult si am fost bun,dar nu am fost fericit....dar nici prea afectos nu voi putea fi...mai ales prin cate am trecut numai fericit nu pot fi,da probabil zici k e doar o faza,dar asta tine de peste 7 ani... k sunt tanar si nu stiu prea multe,dar am o experienta de viata destul de mare,nu sunt k pustii din ziua de azi rasfatati si tupeisti,fara pic de respect pt altii,dasta care isi schimba telefonu in fiecare saptamana, a trebuit sa muncesc de mic daca vream sa am ceva pt ca parintii nu mi-au dat nimic niciodata,si munca de barbati,am lucrat in constructii cand aveam 15 ani,acum sunt tocmai in Japonia si sunt si la facultate...pot sa ma intretin,sa imi platesc facturile sa imi fac mancare,curat sa imi spal si sa imi calc singur...ooricum iti multumesc pt sfaturi...esti o draguta...dar fericirea nu e pt mn...
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 14:37
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 14:37:05Nu sunt fete in jurul meu pt k nu prea am prieteni...oricum ms pt sfaturi...dar daca ai fi trecut prin ce am trecut eu intradevar ai vedea k viata numai e roz...si nu va mai fii niciodata...dasta ma agat de lucrurile amuzante pe care le mai citesc sau vad...raul din sufletul meu nu va pleca prea curand...si fete...hmmm pot zice k nu as putea sa imi bat joc de cineva,am iubit mult si am fost bun,dar nu am fost fericit....dar nici prea afectos nu voi putea fi...mai ales prin cate am trecut numai fericit nu pot fi,da probabil zici k e doar o faza,dar asta tine de peste 7 ani... k sunt tanar si nu stiu prea multe,dar am o experienta de viata destul de mare,nu sunt k pustii din ziua de azi rasfatati si tupeisti,fara pic de respect pt altii,dasta care isi schimba telefonu in fiecare saptamana, a trebuit sa muncesc de mic daca vream sa am ceva pt ca parintii nu mi-au dat nimic niciodata,si munca de barbati,am lucrat in constructii cand aveam 15 ani,acum sunt tocmai in Japonia si sunt si la facultate...pot sa ma intretin,sa imi platesc facturile sa imi fac mancare,curat sa imi spal si sa imi calc singur...ooricum iti multumesc pt sfaturi...esti o draguta...dar fericirea nu e pt mn...

bravo..un baiat curajos.. la mine a murit tatal la 9 ani si am ramas singura!!! nu am avut parte de batai si alte chestii!! fericirea e pentru oricine,iar pentru fiecare din noi e pus acolo ceva deoparte.. poate nu acum sau peste 1 an 2 3... ai incredere in tine,cineva se uita la noi de acolo de sus
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 14:41
eeehhhh sper sa ne si vada
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 14:43
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 14:43:07eeehhhh sper sa ne si vada

ne si vede,doar k unele lovituri ale vietii au si urmari bune...tot raul spre bine!!!! nu mai gandi asa k o superi pe mama ta care acum stie ce scrii...si nu cred k vrei asta!!!
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 14:45
Da....ms k m-ai ascultat,e prima data cand zik toate chestiile astea la cineva...dar mai ma enervez si eu cand vad pe pustii astia care au detoate k se plang de ce viata grea au ca i-a parasit partenerul/a...viata merge inainte oricum...si mai sunt si prostii de bubuie....trezitiva la realitateeee
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 14:53
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 14:53:01Da....ms k m-ai ascultat,e prima data cand zik toate chestiile astea la cineva...dar mai ma enervez si eu cand vad pe pustii astia care au detoate k se plang de ce viata grea au ca i-a parasit partenerul/a...viata merge inainte oricum...si mai sunt si prostii de bubuie....trezitiva la realitateeee

nu ai pentru ce de asta intram aici sa ne mai spunem of-ul,sa mai radem... intotdeauna e mai sincera parerea cuiva care nu te cunoaste si care e din afara cercului de prieteni!!!! cunosc baieti bogati,chiar f bogati,care nu ar da 1 leu la un sarac... dar cu ei e alta poveste,mai cunosc unii fosti bogati,care acum nu mai au nimik....
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 15:05
Dumnezeu da si ia dupa sufletul omului...parerea mea...
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 15:10
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 15:10:46Dumnezeu da si ia dupa sufletul omului...parerea mea...

nu cred k e tocmai asa.. cei care au fffff multi bani au un suflet urat.... iar cei mai normali au un suflet mare... cum iti explici????
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 15:12
Pai da cu cat ai mai multi bani,devii mai avar,mai rau si de indepartezi de Dumnezeu....in timp ce,cei normali isi pretuiesc aproapele,se bucura pt cel mai nesimnificat lucru si ar ajuta pe cine are nevoie.... se aproprie de EL...nu iti fa griji ca Dumnezeu ii vede pe toti....intr-un final...
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 15:17
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 15:17:34Pai da cu cat ai mai multi bani,devii mai avar,mai rau si de indepartezi de Dumnezeu....in timp ce,cei normali isi pretuiesc aproapele,se bucura pt cel mai nesimnificat lucru si ar ajuta pe cine are nevoie.... se aproprie de EL...nu iti fa griji ca Dumnezeu ii vede pe toti....intr-un final...

nu ii condamn pe cei care au bani.. bravo lor k si au asigurat viata.. fiecare cum ii e scris..
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 15:18
Nici eu nu ii condamn...bv lor...dar treaba e ca uni au prea multi bani ,de nu au ce face cu ei si alti saraci mor de foame...uite de exemplu aici nu exista diferente asa mari intre oameni din cauza sistemului si modului de viata...ceea ce mi-se pare extraordinar
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 15:24
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 15:24:40Nici eu nu ii condamn...bv lor...dar treaba e ca uni au prea multi bani ,de nu au ce face cu ei si alti saraci mor de foame...uite de exemplu aici nu exista diferente asa mari intre oameni din cauza sistemului si modului de viata...ceea ce mi-se pare extraordinar

da...aici la noi exista "TREPTELE SOCIETATII" si unii te caracterizeaza dupa treapta pe care stai....daca esti mai jos... pentru ei e clar k esti un nimik!!!
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 15:28
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-27 15:28:39
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 15:24:40Nici eu nu ii condamn...bv lor...dar treaba e ca uni au prea multi bani ,de nu au ce face cu ei si alti saraci mor de foame...uite de exemplu aici nu exista diferente asa mari intre oameni din cauza sistemului si modului de viata...ceea ce mi-se pare extraordinar

da...aici la noi exista "TREPTELE SOCIETATII" si unii te caracterizeaza dupa treapta pe care stai....daca esti mai jos... pentru ei e clar k esti un nimik!!!

Exact....asa este...sincer mi-e groaza cand ma gandesc k ma intork in tara....gunoaie,tigani,smecheri,nesimtire,injuraturi,claxoane si tot tacamul....
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 15:41
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 15:41:07
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-27 15:28:39

Exact....asa este...sincer mi-e groaza cand ma gandesc k ma intork in tara....gunoaie,tigani,smecheri,nesimtire,injuraturi,claxoane si tot tacamul....

asa este..nu stii zicala aia:traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 15:44
Mircea Badea...da asa e...Romania cat te urasc...dar park nu pot fara tn
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 16:27
De la: BogdanPaul, la data 2009-02-27 16:27:07Mircea Badea...da asa e...Romania cat te urasc...dar park nu pot fara tn

da eu am sa te las acum,mi a parut bine k am discutat,am putina treaba,mai vorbim ai grija de tine
SweetHappyButterfly
Postat pe 27 Februarie 2009 16:29
Exact asta vream eu sa zik...dar eu ma duc la somn...k la mn e deja 23:40...ms pt placuta conversatie...si poate o sa mai aveam ocazia sa schimbam 2 vorbe...nb si ai grija de tn si tu
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 16:38
doar 6 luni ?! sa vezi cand trec anii cum o sa fie. nu trebuie sa te gandesti cand va veni momentul...traieste in prezent bucurandu te de ceea ce ai in fiecare clipa
Cretzulica
Postat pe 6 Iunie 2009 20:59
De la: dana_mv, la data 2009-01-04 11:41:37exista fericire?eu cred ca nu.barbatii vor doar sex si bani.iubirea nu exista cu adevarat.vorbesc in numele iubirii doar atunci cand vor sa obtina ceva.apoi uita totul.cat poate dura suferinta pana sa te refaci.au trecut deja 6 luni si nu s-a schimbat nimic.cat sa m-ai astept?

Iubire exista, fericirea este doar o iluzie.
valita76
Postat pe 6 Iunie 2009 21:06
De la: valita76, la data 2009-06-06 21:06:58
De la: dana_mv, la data 2009-01-04 11:41:37exista fericire?eu cred ca nu.barbatii vor doar sex si bani.iubirea nu exista cu adevarat.vorbesc in numele iubirii doar atunci cand vor sa obtina ceva.apoi uita totul.cat poate dura suferinta pana sa te refaci.au trecut deja 6 luni si nu s-a schimbat nimic.cat sa m-ai astept?

valita , ma dezamagesti!
eram pregatit sa te cer de sotie....da'....

geo_x
Postat pe 6 Iunie 2009 21:08
Exista . Si de mai multe feluri . Chiar daca ai obstacole in calea ei , chiar daca ajungi cu greu la o clipa de fericire , cu atat mai mare este satisfactia ei . Chiar daca nu tine , chiar daca dispare , ea totusi exista in momente , in locuri , in obiecte , in suflet .
In viata mea au fost doua zile extrem de fericite , una , ziua casatoriei mele , si a doua , cand s-a nascut copilul meu . Am fost fericita cand am trait frumoasa poveste de dragoste cu sotul meu , la inceput a fost miere ... stiti voi . Dar sunt fericita si azi ca suntem impreuna si suntem bine , chiar daca responsabilitatile si obligatiile au mascat pasiunea de la inceput . Cat timp ne iubim , cat timp copilul meu e sanatos , toate celelalte probleme de zi cu zi devin suportabile si sunt fericita .
Am fost fericita sa vadzambetul pe chipul orfanilor de la o casa de copii, in ajun de craciun cand le-am dus pachete cu jucarii , dulciuri si fructe . Am fost fericita cand mi-am luat licenta , chiar daca nu cu nota maxima , doar pe aproape . In concluzie , exista . De ce unii spun ca fericirea este o iluzie ? Sentimentul nu e palpabil , dar il simti in suflet . O iubire insa , poate sa fie , afara de cea adevarata . Cand o cunosti , toate iubirile de alta data devin iluzii . Cand iubesti si iubirea ti-e impartasita , nu te poti numi fericita ? Nu toti barbatii vor doar sex , nu toti oamenii cauta sa profite de tine .
danylor29
Postat pe 6 Iunie 2009 21:23

E greu , cu siguranta . Dar cat timp stai in loc sa plangi dupa el , singura iti faci rau . Ai nevoie de autosugestii pozitive , poate si de un imbold , un sprijin din partea unei prietene , prieten . Daca nu te descurci singura .Aici ma repet , nu toti sunt la fel . Nu privi majoritatea din perspectiva unuia . CAPUL SUS , FIGHTING !!!!!!!!!!! As iesi cu tine la un pahar sa iti arat o alta parte a situatiei , ai avea nevoie de asa ceva .
danylor29
Postat pe 6 Iunie 2009 21:29
De la: geo_x, la data 2009-06-06 21:08:21
De la: valita76, la data 2009-06-06 21:06:58

valita , ma dezamagesti!
eram pregatit sa te cer de sotie....da'....

Da' ai sotie si eu sot. Da' nu-i nimic ca fac rost de serotonina si rezolv problema.
valita76
Postat pe 6 Iunie 2009 22:05
Nu exista fericire.Cunosc raspunsul.
dana_mv
Postat pe 6 Iunie 2009 22:15
Nu, Dana , nu-i bine sa fi pesimist. Eu am glumit mai devreme, exista fericire, dar e de scurta durata( vorbesc de fericire, nu de iubire). Daca am fi in permanenta fericiti, n-am mai fi constienti de acest lucru. Si apoi fericirea poate veni din lucruri marunte. Iar in iubire, daca nu am avea si esecuri, nu am sti ce este suferinta si nu am aprecia bucuria. Suferinta ne face mai sensibili. Fi optimista, exista si apus, dar si rasarit.
valita76
Postat pe 6 Iunie 2009 22:37
De la: valita76, la data 2009-06-06 22:37:56Nu, Dana , nu-i bine sa fi pesimist. Eu am glumit mai devreme, exista fericire, dar e de scurta durata( vorbesc de fericire, nu de iubire). Daca am fi in permanenta fericiti, n-am mai fi constienti de acest lucru. Si apoi fericirea poate veni din lucruri marunte. Iar in iubire, daca nu am avea si esecuri, nu am sti ce este suferinta si nu am aprecia bucuria. Suferinta ne face mai sensibili. Fi optimista, exista si apus, dar si rasarit.
Fericirea si iubirea sunt ca lumea virtuala:o iluzie.Le vezi undeva departe,stii ca exista acolo undeva,dar degeaba intinzi mana,pentru ca nu le poti atinge.
dana_mv
Postat pe 7 Iunie 2009 18:28
Idealul nu poate fi atins.
valita76
Postat pe 7 Iunie 2009 18:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
opinii? 5 De la: yogyb 17 Septembrie 2012 01:06
am facut un copil cu un barbat insurat 404 De la: dandanaua_reloaded 27 Decembrie 2020 08:11
iubesc un baiat care este hot!!ce sa fac?! 30 De la: kudika052198 30 August 2009 17:03
Cum so uit mai repede? 43 De la: alexandra_sziga 15 Mai 2009 19:19
indragostita de un alt barbat 173 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:47