Setari Cookie-uri

Perversiune???

De la: mary_ct, la data 2009-01-14 00:08:17Plec si yo la nani...pacat ca m-a mancat degetul si am dat la profilul meu...gasii pe tudoritza noastra imi zambea stramb si stirb,acolo unde-ti arata cine ti-a vizitat profilul! m-am speriat ca dreaq!
Noapte buna va doresc!

Fetelor, ati fost bestiale!
Dor_a
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:09
De la: Dor_a, la data 2009-01-14 11:09:59
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 00:08:17Plec si yo la nani...pacat ca m-a mancat degetul si am dat la profilul meu...gasii pe tudoritza noastra imi zambea stramb si stirb,acolo unde-ti arata cine ti-a vizitat profilul! m-am speriat ca dreaq!
Noapte buna va doresc!

Ms!Si cu asta,sper ca mi-am platit datoria care o aveam la tine...macar te-am facut sa zambesti!
mary_ct
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:17
draga tudoritzo, scriu randurile urmatoare in speranta ca vei citi tot postul nu doar din doua in trei , sper sa imi permiti sa iti dau o sugestie, avand in vedere ca m-ai intrebat daca ma uit in oglinda, am facut lucrul asta de dimineata, sugestia mea catre tine e sa faci acelasi lucru, sa vezi daca poti vedea si altceva in afara de lichidul sfant "scurganduse" (dupa spusele tale) in jos pe sanishori.... uite am pentru tine o listuta cu ceva medicamente care te vor ajuta cu siguranta sa iti vezi reflexia din oglinda in culori mai vesele :

CLORDELAZIN, drajeuri
LEVOMEPROMAZIN, comprimate, fiole
NEURIPLEGE, drajeuri,unguent,solutie injectabila
PLEGOMAZIN, fiole
EMETIRAL, drajeuri
EMETIRAL, supozitoare
MAJEPTIL, comprimate,solutie buvabila
MIRENIL RETARD, fiole
MIRENIL, drajeuri
MIRENIL, fiole
CICLOBARBITAL, comprimate
EXTRAVERAL, comprimate
LAURONIL, comprimate
EDRONAX 4 mg, comprimate
MIRZATEN
REMERON, tablete
AMITRIPTILINA, drajeuri, comprimate filmate, solutie injectabila
AMITRIPTYLIN - SLOVAKOFARMA, comprimate
ANAFRANIL, comprimate,drajeuri,fiole
ANTIDEPRIN, drajeuri
COAXIL, drajeuri
DOXEPIN, drajeuri, fiole
NORTRIPTILINA, drajeuri
SAPILENT, comprimate
Wellbutrin
FEVARIN, comprimate
ASENTRA
PROZAC, capsule
SEROXAT, comprimate
ZOLOFT, comprimate filmate
LERIVON, comprimate
LUDIOMIL, comprimate
LUDIOMIL, comprimate,fiole
MAPROLU 50, comprimate filmate
MIANSAN, comprimate filmate

citeste cu atentie prospectul acestora si nu le lua pe toate odata, nu de alta dar nu te-am vrea prea vesela,sa ajungi la zambareti nu-i lucru di "shaga" .
si cum tot din spusele tale ,esti "shtudenta" la "pisologie" poate ai ocazia sa incepi cat mai curand tratamentul ,avand in vedere ca esti mai tot timpul in preajma unor specimene care se trateaza cu astfel de medicamente (de altfel foarte periculoase pentru oamenii normali ,aia care fac sex acolo unde li se nazare si care nu se pisha pe partener).
dupa terminarea tratamentului cu cele mai sus mentionate , te invit sa iti vizualizezi profilul , apoi ,tot pe profilul tau intra la sectiunea "date cont" si vezi ca in partea dreapta a chenarului ai acolo o mica mentiune chemata "sterge cont" ... nu de alta dar asa vindecata... nu te crede lumea ca esti chiar tu...
pe urma iti faci alt cont si "pozezi " in pitzipoanca "dashteapta" ca sa avem si noi cu cine ne conversa.

dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:17
Furosemid...orgasm garantat...Dulcolax pt mai multa placere

Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:30
super tare ema
kitty_krieger
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:39
De la: Arsena, la data 2009-01-13 23:41:39
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 23:37:31dandanaua...esti tare ignoranta sa stii...sincer....tu te ai uitat vreodata in oglinda?

Pipilico, lasa-ne pe noi..uitat-te la tine in puii mei :))) nici nu ma deranjasem sa ma uit la poza ta ! tu vezi ce trasaturi ai ? Imi aduci aminte de o vrajitoare din niste desene, oamenii ca tine ar trebui sa isi tina pliscul. Dupa ce ca arati ca un travestit mai esti si proasta :))
Asa ca lasa-ne pe noi, uratele in pace, si incearca sa iti faci niste modificari ale mandibulei, poate vii la tata sa iti frezeze corpul madibulei pt ca iti face barbia ca a unui barbat :))

Scumpa si draga meaq arsena....iti propun o intalnire unde vrei tu,chiar si la kogalniceanu(asta pentru ca stiu ca nu ai bani de itb,sau ratb cum i o zice..eu nu am de unde sa stiu pentru ca cum spuneai si tu,sunt doar o amarata,o amarata cu Q6) si sa lamurim acolo de ce vecinul tau care era cu 5 ani mai mare decat tine abuza in mod cosntant de tine de la varsta de 6 ani,si ca tu ai simtit un madu;ar in tine la varsta la care inca te jucai cu papausile si iti udai patul...iar acum sexul pt tine e doar ceva mecanic...hai sa discutam pe viu despre atsa..vrei?
Teodutza84
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:12
teo...pu tza...............te cred ca esti inteligenta ......creierul iti este inundat cu urina................
felicitari ...........esti cea mai desteapta fiinta .......cu un IQ......la un nivel inundat de pisu..............
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:15
[quote name='Arsena' By the way, l-am intrebat daca ar vrea, asa in gluma, si evident ca raspunsula fost Nu !

PAI VEZI MAI ARSENA DE CE ESTI TU FRUSTRATA? PT CA NU TINE INTR-ATAT DE MULT LA TINE INCAT SA TI SE DARUIASCA TOTAL.....SARACUTA DE TINE
Teodutza84
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:16
si la tine crezi ca tine?
aaa...............stiu daca te-a folosit ca wc .......te iubeste .............am inteles........
gura ta a devenit pisaloaga...................si cum te speli dupa?
tragi apa?
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:20

auzisem io ca iezista si specimene din astea

dar fatucili astea doua intrec orice imaginatie

mai pe la inceput sustinea ca decat sa-si dea drumul prietenul in gura ei, prefera sa se pise ala pe ea

mare este gradina lui Dumnezeu

_fantoma_
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:23
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:12:05

Scumpa si draga meaq arsena....iti propun o intalnire unde vrei tu,chiar si la kogalniceanu(asta pentru ca stiu ca nu ai bani de itb,sau ratb cum i o zice..eu nu am de unde sa stiu pentru ca cum spuneai si tu,sunt doar o amarata,o amarata cu Q6) si sa lamurim acolo de ce vecinul tau care era cu 5 ani mai mare decat tine abuza in mod cosntant de tine de la varsta de 6 ani,si ca tu ai simtit un madu;ar in tine la varsta la care inca te jucai cu papausile si iti udai patul...iar acum sexul pt tine e doar ceva mecanic...hai sa discutam pe viu despre atsa..vrei?

"draga meaq" ca sa te citez pe tine...., Q6-le ala ai cumva ca iti defineste IQ-ul??? ca la nivelul asta te afli tu acum.
IQ = 6
cat despre discutiile "live" cu tine cred ca biata arsena ar face o criza numai cand ti-ar vedea mutra, desi e prea finuta sa ti-o spuna asa pe fata.....
da fuguta si fa un pipi ca esti palida rau de tot....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:25
vai draga aseara am iesit de pe forum...iarta-ma ca am stat cu viitorul sot la televizor...acolo in balta alba unde zici ca e naspa.....fato tu nu vezi ce vb?...saraca de tine....eu macar sunt normala draga mea...tu vai de tine...imi este mila de tine...si sincer ma amuzi....sau NE AMUZI PE TOTI hai mai zii ceva ca esti tare draguta la vorba ..oare stai in rahova ..in ferentari acilo la cort...??/?dupa vb da....
mikela_my
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 23:37:31dandanaua...esti tare ignoranta sa stii...sincer....tu te ai uitat vreodata in oglinda?

Pipilico, lasa-ne pe noi..uitat-te la tine in puii mei :))) nici nu ma deranjasem sa ma uit la poza ta ! tu vezi ce trasaturi ai ? Imi aduci aminte de o vrajitoare din niste desene, oamenii ca tine ar trebui sa isi tina pliscul. Dupa ce ca arati ca un travestit mai esti si proasta :))
Asa ca lasa-ne pe noi, uratele in pace, si incearca sa iti faci niste modificari ale mandibulei, poate vii la tata sa iti frezeze corpul madibulei pt ca iti face barbia ca a unui barbat :))

Mi se pare mie sau chiar ai o problema cu varsta de 6 ani ? se pare ca la 6 ani toata lumea a fost abuzata , maltratata......nu mai trag nici o concluzie ca mi-e mila de tine

Ca sa nu trebuiasca sa iti incarci prea mult programul cu activitati banale gen intalniri cu arsena , bogdan si restul carora le-ai mai propus sa te scoata din cotidian eu zic sa programezi o intalnire cu toti odata ,asa te poti ocupa de toata lumea si ai mai mult timp la dispozitie pentru activitatea ta preferata
iris_4_ever
Deci...poate Q6 s-a inventat pt tine special...fata,Q6 nu exista...numai Q 7 si mai nou,Q 5...repet.ca sa-ti intre in cap,Q6 nu exista!
mary_ct
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:27
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:16:13[quote name='Arsena' By the way, l-am intrebat daca ar vrea, asa in gluma, si evident ca raspunsula fost Nu !

PAI VEZI MAI ARSENA DE CE ESTI TU FRUSTRATA? PT CA NU TINE INTR-ATAT DE MULT LA TINE INCAT SA TI SE DARUIASCA TOTAL.....SARACUTA DE TINE

arsena o sa se obisnuiasca cu ideea ca al ei e egoist si nu vrea sa i se daruiasca total dar tu pregateste-te pentru nivelul urmator ca al tau nu e egoist deloc si ti se daruieste total asa ca in meniul zilnic o sa ai parte si de scato la cat de rapid evolueaza relatia voastra .....in 7 luni ati ajuns deja la uro ...altii dupa ani de zile de relatie se multumesc doar cu sex dar de , nu-s atat de evoluati ca altii
iris_4_ever
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:30

Tudoritzo-nene, nu-i problema, tu zi doar cand, ca venim toate! Nu-i bai! Care de pe ce continent, facem cortegiu si venim la circ in vacanta.
Arsena, poate imi explici si mie de ce zice "chiar si la Kogalniceanu"? Ce se intampla acolo? A devenit zona libera de hade?
Si, Arsena, sa nu uit! Intreaba si tu pe unul din colegii tai (ca stiu ca asta nu e specialitatea ta) de ce amarata asta zice "la 6 ani, cand inca iti mai udai patul"? Ea crede ca toti copiii au udat patul pana la adolescenta?
Dor_a
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:34
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 12:27:33Deci...poate Q6 s-a inventat pt tine special...fata,Q6 nu exista...numai Q 7 si mai nou,Q 5...repet.ca sa-ti intre in cap,Q6 nu exista!

mai mary da' de ce vrei tu sa ii strici fetii visul de a-si cumpara un audi Q6... ???? unul din ala care nu a intrat inca pe linia de productie in serie??? ea si l-a luat direct de la salonul auto de la prima prezentare....si tu acum o dai de gol ca are atatia bani... pai asa se face????

daca zice ca a incurcat cifrele ... o sa ma stric de ras....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:34
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 11:17:29
De la: Dor_a, la data 2009-01-14 11:09:59
Noapte buna va doresc!

Ms!Si cu asta,sper ca mi-am platit datoria care o aveam la tine...macar te-am facut sa zambesti!

Mary, a fost super!
Dor_a
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:35
si inca ceva scupo...invata sa scrii corect..sau cel putin mai dute pe la scoala ca nu ai nici 8 clase..esti varza....in privinta mea draga mea nebuna ce esti ...stai linistita ca nu ma pling...macar sa fii si tu intr-o viata ASISTENT DIRECTOR ca mine....
mikela_my
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:36
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-14 11:17:45/>

CLORDELAZIN, drajeuri
PLEGOMAZIN, fiole
EMETIRAL, drajeuri
EMETIRAL, supozitoare
MIRENIL RETARD, fiole
MIRENIL, drajeuri
MIRENIL, fiole
EXTRAVERAL, comprimate
LAURONIL, comprimate
EDRONAX 4 mg, comprimate
MIRZATEN
REMERON, tablete
ANTIDEPRIN, drajeuri
COAXIL, drajeuri
DOXEPIN, drajeuri, fiole
NORTRIPTILINA, drajeuri
SAPILENT, comprimate
Wellbutrin
FEVARIN, comprimate
ASENTRA
PROZAC, capsule
SEROXAT, comprimate
LERIVON, comprimate
LUDIOMIL, comprimate

de unde ai tu bolnavo psihic aceste nume de medicamente? de la PALAZU MARE CUMVA??? UNDE AI AVUT O TABARA DE CATEVA LUNI?
Teodutza84
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:37
De la: portitza_, la data 2009-01-14 12:20:09si la tine crezi ca tine?
aaa...............stiu daca te-a folosit ca wc .......te iubeste .............am inteles........
gura ta a devenit pisaloaga...................si cum te speli dupa?
tragi apa?

Si se spala pe dinti cu Mr. Muscolo, instalatorul-gel
Dor_a
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:38
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:37:39

CLORDELAZIN, drajeuri
PLEGOMAZIN, fiole
EMETIRAL, drajeuri
EMETIRAL, supozitoare
MIRENIL RETARD, fiole
MIRENIL, drajeuri
MIRENIL, fiole
EXTRAVERAL, comprimate
LAURONIL, comprimate
EDRONAX 4 mg, comprimate
MIRZATEN
REMERON, tablete
ANTIDEPRIN, drajeuri
COAXIL, drajeuri
DOXEPIN, drajeuri, fiole
NORTRIPTILINA, drajeuri
SAPILENT, comprimate
Wellbutrin
FEVARIN, comprimate
ASENTRA
PROZAC, capsule
SEROXAT, comprimate
LERIVON, comprimate
LUDIOMIL, comprimate

de unde ai tu bolnavo psihic aceste nume de medicamente? de la PALAZU MARE CUMVA??? UNDE AI AVUT O TABARA DE CATEVA LUNI?

N-auzisi, draga de Sfantul Gugal???? sau tu te inchini doar la sfanta urina?
kitty_krieger
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:39
Abuzul emotional apare in cadrul diferitelor tipuri de relatie precum :partenerii de cuplu, intre parinti si copii, intre generatii diferite...
Persoana care abuzeaza de tine afiseaza unul din urmatoarele comportamente:
iti ignora frecvent sentimentele;
ridiculizeaza sau iti insulta parerile, abilitatile, sexualitatea, varsta, orientarea sexuala, religia, rasa, clasa sociala, limbajul;
isi ascunde aprecierea si afectiunea fata de tine;
te critica continuu, te jigneste prin utilizarea diferitelor apelative mai putin placute, tipa la tine;
te umileste atat in public, cat si in privat;
refuza sa socializeze cu tine;
nu te lasa sa muncesti, detine controlul financiar, ia toate deciziile fara a se consulta cu tine;
nu te lasa sa te intalnesti cu prietenii sau cu membri familiei;
te ameninta constant fie ca te paraseste, fie ca a venit timpul sa pleci si sa-l lasi in pace;
te manipuleaza prin intermediul minciunilor si al contradictiilor;
recurge la mimica si la o atitudine ce inspira frica pentru a te intimida;
te acuza de infidelitate;
foloseste un limbaj cu multiple aluzii sexuale; ....Din aceste motive poti ajunge sa te simti: lipsita de valoare;
dependenta de agresor;
confuza;
trista;
manioasa;
izolata;
lipsita de control asupra
Abuzul emotional poate de asemenea sa apara datorita traditiilor inradacinate in familii - fata cat este mica nu iese din cuvantul parintilor, iar la maturitate din cuvantul si ordinele partenerului de cuplu.

Cu cat se accentueaza mai mult abuzul emotional, cu atat ii vine mai greu victimei sa-si recunoasca situatia in care se regaseste si sa lupte pentru a scapa de abuz.

Daca te recunosti este timpul sa iei masuri. Terapiile individuale sau de grup (psihologul indica ce gen de terapie ti-ar fi benefica) iti pot fi de mare ajutor. Prin intermediul lor ai acces la o noua perspectiva asupra relatiei si incepi sa-ti recastigi respectul si increderea in sine.

mikela_my
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:41
Tudoritzo,vad ca ,desi esti din bucuresti.cunosti clinici,pardon spitale de zambareti...pacat ca palazul mare nu mai e de nebuni...poate era pe vremea cand erai tu internata...
Acum e spital de TBC....
mary_ct
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:41
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 12:27:33Deci...poate Q6 s-a inventat pt tine special...fata,Q6 nu exista...numai Q 7 si mai nou,Q 5...repet.ca sa-ti intre in cap,Q6 nu exista!

MARY CT...MARS INAPOI LA FACUT COPII..CA DE ATAT ESTI IN STARE...VREI SA ITI ARAT Q6 LE MEU? http://ro.topspeed.com/masini/audi-q6/ke3087.html
O SA MAI ZICI TU CA NU EXISTA DUPA CE O SA IL VEZI INDEAPROAPE..DE SUB ROTI..ZDREANTA CU COPIL; DE TATZA.....
Teodutza84
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:42
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:37:39

CLORDELAZIN, drajeuri
PLEGOMAZIN, fiole
EMETIRAL, drajeuri
EMETIRAL, supozitoare
MIRENIL RETARD, fiole
MIRENIL, drajeuri
MIRENIL, fiole
EXTRAVERAL, comprimate
LAURONIL, comprimate
EDRONAX 4 mg, comprimate
MIRZATEN
REMERON, tablete
ANTIDEPRIN, drajeuri
COAXIL, drajeuri
DOXEPIN, drajeuri, fiole
NORTRIPTILINA, drajeuri
SAPILENT, comprimate
Wellbutrin
FEVARIN, comprimate
ASENTRA
PROZAC, capsule
SEROXAT, comprimate
LERIVON, comprimate
LUDIOMIL, comprimate

Simplu, coana WC Personal: Se numeste cultura generala.
Candva profa de anatomie ne-a zis ca trebuie sa stim cat mai multe. Nu trebuie sa le facem, dar trebuie sa le stim. Si de atunci am luat aminte.
De exemplu, eu stiu ca ma pot pisha pe tine, dar aleg sa nu. Daca chiar sunt fortata sa te ating cu ceva care inca imi contine ADN-ul, atunci aleg sa te scuip.
Dor_a
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:43
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:42:01

MARY CT...MARS INAPOI LA FACUT COPII..CA DE ATAT ESTI IN STARE...VREI SA ITI ARAT Q6 LE MEU? http://ro.topspeed.com/masini/audi-q6/ke3087.html
O SA MAI ZICI TU CA NU EXISTA DUPA CE O SA IL VEZI INDEAPROAPE..DE SUB ROTI..ZDREANTA CU COPIL; DE TATZA.....

Mucles,fa,proasto!Macar de-ai avea masina de care zici...
Si inainte sa zici ceva,macar yo sunt mama...si ma mandresc!
mary_ct
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:44
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:42:01

vai dar ce frumos vb.....d-mna urina.........esti scumpa sa stii....................ca doar ai gura de wc............
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:44
hai mai teodutzo zi mamica ce te mai macina azi ca am lipsit putin da vad ca iar nu ti-ai baut urina si ti-ai iesit iar din minti
coffeeta
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:52
Teodutza ti-am spus ieri unde stau ca, tot vroiai sa ne vedem ,ia zi cand ne vedem si vino si cu IQ 6 ala pardon Q6 sa te vad de ce esti in stare nu ca nu am avzut pana acum dar asa ca fapt divers, SUV-ista mica si galbejita ce esti , pupicei :D
G_Bogdan
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O mica problema. 16 De la: kudika_21375 12 Ianuarie 2014 19:45
va rog sa nu radetzi de mine 10 De la: kudika174208 1 Mai 2010 00:26
cancerul 3 De la: blue07scorpion 25 Mai 2009 14:51
Punerea prezervativului.. 44 De la: an_dra_da_k 21 Septembrie 2009 00:53
si barbatii vor sa faca dragoste...nu doar sex 296 De la: SIDONIA69 8 Mai 2009 06:12