Setari Cookie-uri

Perversiune???

De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 13:36:41
pe tine cine mm te a bagat in seama? ma?...la ce gagiu cocalar ai nu m-ar mira ca el sa se flatuleze in nasul tau..mizerabilor..marlanco

lasa draga tudoritzo ca "cocalaruu' teu" ii mai de soi ...are Q6....

apropo sa sti si tu , cacofonia de mai sus era intentionata, tocmai pt a-ti reaminti ce te asteapta in viitor cu "pr'etenu' "
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:51
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 13:49:56ATENTIE...UN COMUNICAT PT ZDRENTELE DE PE KUDICA:
Comunicare din partea Conducatorul Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia (fosta:Tera) impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre (CAE-LF-PL-IACE): . Instiintare catre actualii si fostii combatanti ezoterici ai Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre. Actualii si fostii combatanti ezoterici din cadrul CAE-LF-PL-IACE sunt invitati sa participe la o intalnire cu Conducatorul Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre: in data de 27.1.20 ora 4 chzl ( 14.01.2009 – ora 17 cg) in Bucuresti, intr-o sala din cadrul complexului din strada Polizu al Universitatii Politehnica Bucuresti. Ca punct de intalnire este libraria Ion Creanga situata langa complexul respectiv precum si langa Gara de Nord , la ora 17 – cg, mentionata anterior. Lorin Ioan Fortuna-Conducatorul Centrului de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice, a Planetei Leia (fosta:Tera), Impotriva Agresiunilor Civilizationale Extraterestre.

extraterestra noastra.................tu esti in frunte.................cu tot cu morcoveata
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:51
so.... inca o "manea" pah piatza....

tudoritzo muicaaaa....

tot din cadere e sa sti
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:52
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 13:49:56ATENTIE...UN COMUNICAT PT ZDRENTELE DE PE KUDICA:
Comunicare din partea Conducatorul Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia (fosta:Tera) impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre (CAE-LF-PL-IACE): . Instiintare catre actualii si fostii combatanti ezoterici ai Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre. Actualii si fostii combatanti ezoterici din cadrul CAE-LF-PL-IACE sunt invitati sa participe la o intalnire cu Conducatorul Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre: in data de 27.1.20 ora 4 chzl ( 14.01.2009 – ora 17 cg) in Bucuresti, intr-o sala din cadrul complexului din strada Polizu al Universitatii Politehnica Bucuresti. Ca punct de intalnire este libraria Ion Creanga situata langa complexul respectiv precum si langa Gara de Nord , la ora 17 – cg, mentionata anterior. Lorin Ioan Fortuna-Conducatorul Centrului de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice, a Planetei Leia (fosta:Tera), Impotriva Agresiunilor Civilizationale Extraterestre.

te gasim acolo? si ce faceti acolo, va pishati unii pe altii?
kitty_krieger
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:52

m-ai impresionat pana la lacrimi ... deci tu esti conducatorul?
hai mai bine facem o spirala a la guru?
coffeeta
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:53
De la: Aesma_Daeva, la data 2009-01-14 13:50:58
De la: iry24, la data 2009-01-14 13:41:15
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:57:33scuipatul nu contine adn inculto...vai de capul tau.....

ce vorbesti????? tu nu te uiti la CSI? blasfemico

:)) :))ADN-ul sau acidul dezoxiribonucleic desemneaza una dintre cele mai complexe molecule organice, substanta care se gaseste in fiecare celula a unei fiinte vii si care este esentiala pentru identitatea oricarui organism.....

nu are rost sa te complici cu un asemenea specimen.....ca oricum nu ii intra nimic in bibilica....nici macar nu o atinge...tot ea e cea mai desteapta de pe fata pamantului deci cum spuneam ea la orele de biologie din scoala statea la toaleta astepta ..doar doar ii vine cuiva sa mictioneze si ea sa fie pe faza.....
ANewBeautifulDay
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:53
si acum intrebare intrebatoare...de ce sa te mai duci la circ cand vine circul la tine si gratis...baga mare teodutzo nu te lasa intimidata
coffeeta
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:56

maaa daca e numa' pentru zdrente sa sti ca nu vin...mie imi trebuie invitatie speciala, din aia cu antet.... frumos colorata asa, ca la o pitzi care se respecta....

apropo ultima oara cand m-am uitat prin "boarfele" din dulap sa sti ca inca nu erau zdrentuite...daca vrei tu sa le zdrentuiesc putin ,o fac...asa pt tine sa te multumesc, numa' sa imi dai adresa sa ti le si trimit ....

dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:56
hahahaha...morrrr de rissssssssss.....fatooooooooo....extraterestrooooooooooo....esti mortala.....ma doare burta.....da vai fata mea...eu cred ca te crezi in spatiu....ai vazut filmul Watch the Skies.....semeni cu ala.... adevarat..hahahahha
mikela_my
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:57
tot nu mi-a spus nimeni ce fel de "scuipat" era.
firelyonne
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:59
viitorul sot vrei sa zici?....prostia ta ma baga in seama....extraterestroooo...hahahhaha
mikela_my
Nu sunteti sanatoase... Lasati fata in pace sa bea ce vrea...doamne ce-am ras..
dhellya
De la: coffeeta, la data 2009-01-14 13:56:42si acum intrebare intrebatoare...de ce sa te mai duci la circ cand vine circul la tine si gratis...baga mare teodutzo nu te lasa intimidata

un10 cu +++++ de la mine coffeeta
ANewBeautifulDay
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:02
dhellya NU ITI IESTE RUSINE SA PUI POZA CU TINE SI CU CIPULUL TAU SI CU O CUTIE DE BERE? ASA ITI FORMEZI TU INFANTUL? IN ASEMENEA ATMOSSFERA DE DESFRAU?
Teodutza84
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:03
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:03:00dhellya NU ITI IESTE RUSINE SA PUI POZA CU TINE SI CU CIPULUL TAU SI CU O CUTIE DE BERE? ASA ITI FORMEZI TU INFANTUL? IN ASEMENEA ATMOSSFERA DE DESFRAU?

ai cip?
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:03
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:03:00dhellya NU ITI IESTE RUSINE SA PUI POZA CU TINE SI CU CIPULUL TAU SI CU O CUTIE DE BERE? ASA ITI FORMEZI TU INFANTUL? IN ASEMENEA ATMOSSFERA DE DESFRAU?

nu era bere mah....era urina, dar ascunsa ca stii cume cu zdrentele astea care nu sunt de acord cu asa ceva
kitty_krieger
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:04
viata este frumoasa crede-ma...daca unele persoane stiu sa o traiasca....da am o intrebare teo emo...hahahah .....chiar exista extraterestri?...sti de ce ?.....ca vroiam sa stiu daca au puta ...ca altfel cum fac pipi in....g.....ta??
mikela_my
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:57:24hahahaha...morrrr de rissssssssss.....fatooooooooo....extraterestrooooooooooo....esti mortala.....ma doare burta.....da vai fata mea...eu cred ca te crezi in spatiu....ai vazut filmul Watch the Skies.....semeni cu ala.... adevarat..hahahahha

nu vreau sa fiu nici jegoasa,nici impertinenta, dar individa are 2 copii
http://www.kudika.ro/comunitate/mikela_my/poze/show/3/17135/F-clic-aici-pentru-a-ad-uga-o-descriere.html
urati cu spume pe ei...acum ei nau niciio vina,dar mama lar ia conceput in pozitia calului de mare
Teodutza84
De la: iry24, la data 2009-01-14 14:04:06

nu era bere mah....era urina, dar ascunsa ca stii cume cu zdrentele astea care nu sunt de acord cu asa ceva

iry...era bere... din cadere. special pt tudoritza muichii...
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:05
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:04:59
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:57:24hahahaha...morrrr de rissssssssss.....fatooooooooo....extraterestrooooooooooo....esti mortala.....ma doare burta.....da vai fata mea...eu cred ca te crezi in spatiu....ai vazut filmul Watch the Skies.....semeni cu ala.... adevarat..hahahahha

http://www.kudika.ro/comunitate/mikela_my/poze/show/3/17135/F-clic-aici-pentru-a-ad-uga-o-descriere.html
urati cu spume pe ei...acum ei nau niciio vina,dar mama lar ia conceput in pozitia calului de mare

asa le trebuie daca nu se pisa unu' pa altu'? nu???
dar las' ca nici la tine nu merge tratamentul asta prea bine, urata lu' mama
kitty_krieger
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:06
mai fata sunt sigura ca nu ai nici o oglinda in casa
ca sunt sparte .............de urata ce esti................
morcoveata...............tu ai deschis topicul....................si acum ne jignesti pt ca nu suntem de acord ca gura noastra sa devina wc public...................
si care e diferenta dintre sperma si urina?
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-14 14:05:50
De la: iry24, la data 2009-01-14 14:04:06

iry...era bere... din cadere. special pt tudoritza muichii...

era bere procesata....la a doua presa
kitty_krieger
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:07
De la: iry24, la data 2009-01-14 14:06:44
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:04:59

asa le trebuie daca nu se pisa unu' pa altu'? nu???
dar las' ca nici la tine nu merge tratamentul asta prea bine, urata lu' mama

las ca dupa lungi exersari o sa devina si ea adormita din padurea frumoasa...
hai teodutzo zii mai cu foc
coffeeta
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:08
Whoaaa...cu asta chiar m-a dat pe spate. bravo conducatoarea planetei Urineea...baga mare...nu le lasa pe babele astea urate, zdrentze, virgine si cartieriste sa-ti puna bete in roate. Cred ca ai sanse sa le convingi sa incerce si ele sa bea pipilica. Conventia asta de aparare ezoterica impotriva atacurilor civilizationale( ce or mai fi si alea...) cred ca e un moment bun sa convertesti toata kudika la secta Sfantului Lichid Galben.

Apropos, l-au bagat pe guru la racoare? sau inca e in fruntea consumatorilor de pipilica?
irinaandreia
extraterestro...acei 2 copii frumosi si minunati sunt ingerasii mei nepoti...facuti din dragoste...si care ai iubesc....doamne ce idioata esti nici pe copii nui suporti inseamna ca parintii tai te-au maltratat rau in copilarie.....
mikela_my
of doamne...fata draga dute si da-ti un glont ca nici macar IQ 6 nu ai....of doamne....
ANewBeautifulDay
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:09
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 14:08:55extraterestro...acei 2 copii frumosi si minunati sunt ingerasii mei nepoti...facuti din dragoste...si care ai iubesc....doamne ce idioata esti nici pe copii nui suporti inseamna ca parintii tai te-au maltratat rau in copilarie.....

....la varsta de 6 ani
kitty_krieger
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:10
iry_24...ce ai vrut sa spui la adresa copiilor?
mikela_my
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:11
Poti face o pasta f. buna si fara sosuri grele,doar cu olive oil si garlic .... pe care se pune o picatura de urina....................si poti slabi
ai gasit formula magica sa dai jos din nas si kg
portitza_Maria
Comunicare din partea departamentului Dispecerat al Centrului de conducere dumnezeiasca tutelara civilizationala a Civilizatiei Virtuale Goriliene Modificate catre Conducatorul Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia (fosta:Tera) impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre (CAE-LF-PL-IACE): Lorin Ioan Fortuna. In legatura cu situatia din cadrul Competitiei civilizationale pentru stabilirea raportului de componenta la nivel de grupari de civilizatii virtuale (CV) (civilizatii virtuale democratice (CVD), respectiv civilizatii virtuale oligarhice (CVO)) , in cadrul Ansamblului Global al Integralelor Nr.1-6 de Civilizatii Virtuale ale Civilizatiei Creatoare Transcendentale (AG-Integ Nr 1-6 CV-CCT), va facem cunoscute urmatoarele : 1. Faza a 5-a competitionala care s-a incheiat la sfarsitul datei ( zilei –chzl) precedente a fost castigata, in mod detasat, de catre reprezentantii competitori ai CVD. 2. In cadrul datei ( zilei – chzl) competitoare precedente s-a incercat declansarea unei revolte sincronizate, la nivelul mai multor CV de tip Reptilian din cadrul Integ Nr.2 CV-CCT in ultimul hexal orar ( 1 hexal orar este echivalent cu 40 de minute – cg) al datei ( zilei – chzl) respective, dar actiunea de sincronizare nu a reusit pe deplin, iar CV respective au putut fi anihilate fiintial, la timp, adica inainte de a genera efectiv un soc energetic numerologic deosebit de puternic, cu efect nociv deosebit asupra CVD competitoare, asa cum au intentionat. 3. Ca urmare a castigarii fazei competitionale mentionate, la inceputul datei ( zilei – chzl) curente, care este si inceputul ultimei faze competitionale ( a 6-a), au fost anihilate fiintial inca 15% dintre CVO care existau in cadrul AG-Integ Nr 1-6 CV-CCT, intre care si toate CV de tip Reptilian, cu exceptia celor angrenate in cadrul Competitiei civilizationale mentionate, pe cele 6 fronturi competitionale.
Teodutza84

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragoste 101 De la: catalina69 13 Noiembrie 2009 13:42
Sex si menstr 2 De la: kudika_1021179 12 Decembrie 2016 07:22
Jurnalul lui Erikvanderty 95 De la: Erikvanderty 22 Martie 2016 22:48
La ce se gandesc femeile cand se masturbeaza?Isi creaza fantezii? 12 De la: sexy_ang3l 7 Ianuarie 2014 13:47
succesul si sexul 28 De la: kudika043628 6 Iulie 2009 17:52