Mai multe
| deci rad singura. mai am un pic si-mi dau lacrimile. de unde le scoateti ma fratilor? | ||
|
firelyonne Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:22 |
||
|---|---|---|
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:21:19nu iti dai seama..lol...dar poate se calmeaza fata emo intr-o zi si va dorii sa faca dragoste.....si atunci sansa de a face copil.... ce sansa mai mikela...ca daca se apuca astia de procreat ...tare imi e ca "gena " aia dezaxata.... o sa se transmita mai departe.... vrei sa avem un pui de "pishacios" pe aici???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:23 |
||
De la: firelyonne, la data 2009-01-14 13:22:45deci rad singura. mai am un pic si-mi dau lacrimile. de unde le scoateti ma fratilor? cu asa o muza de inspiratie precum tudorita nu-i greu |
||
|
|
||
|
donttouch Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:24 |
||
ema....................aici m-ai dat gatao sa fie inundatii de urina.............. |
||
|
portitza_Maria Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:24 |
||
De la: firelyonne, la data 2009-01-14 13:22:45deci rad singura. mai am un pic si-mi dau lacrimile. de unde le scoateti ma fratilor? Din creieras...al nostru nu e alterat de la urina...se pare,totusi ca urina are efecte adverse!Se poate observa pe tudoritza...specimen de om... |
||
|
mary_ct Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:24 |
||
De la: firelyonne, la data 2009-01-14 13:22:45deci rad singura. mai am un pic si-mi dau lacrimile. de unde le scoateti ma fratilor? le scoatem "dupe gugal" ..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:25 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-14 13:23:50De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:21:19nu iti dai seama..lol...dar poate se calmeaza fata emo intr-o zi si va dorii sa faca dragoste.....si atunci sansa de a face copil.... asta ca asta eu ma intreb cum isi va alapta copilasul nu de alta dar de la atata urina cine stie ce idei ii mai vin
|
||
|
donttouch Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:25 |
||
sincer..nu este de ris....este subiectul ei de discutie....si binenteles ca toata lumea nu este de acord..si au avut dreptul la replica ....tu ce crezi?....dar se pare ca sa ajuns la injuraturi si vb grele....de la un om bolnav psihic..ca nu o pot numii altfel...sincer...
|
||
|
mikela_my Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:25 |
||
mai am un pic si cad sub birou de ras....Doamne ...mare iti e gradina si multi sar gardul..... tudoritzo..revino-ti fata ca esti total pe langa.....viata.... traiesti in Fantazy Land cumva??
|
||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:26 |
||
eu deja sunt sub birou...hahahaha....am cont de ceva timp aici pt ca nu stiu ce am cautat....si ieri de pliktiseala am intrat iar dupa 1 an cred...lol...mai mult sa treaca timpul ca asa e la birou dupa sarbatori...si uite ce am gasit....lol....un om nebun cu care ne pierdem timpul..hahahah... .........
|
||
|
mikela_my Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:29 |
||
|
acum sincer. yeac! omg! dar daca tie iti place... go for it! just do it! dar nu mai spune la nimeni! si eu care ma credeam un dracusor in pat. imi dau seama ca sunt un ingeras. am totusi o curiozitate. mie numai la simpla idee imi vine sa soct afara ce-am mancat ultima data. tie nu-ti vine sa vomiti? plus de asta... nici nu cred ca este sanatos ceea ce faci. din mom ce organismul elimina urina inseamna ca are el un motiv. dar voi nu si nu! eu te-am facut tu mi-l mananci! scuze de expresie dar mai aveti un pic si ce faceti? va mancati c......? stiu ca poate sunt rea dar revino la realitate! ceea ce faceti nu e sanatos |
||
|
firelyonne Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:34 |
||
O DOAMNE!!! am citit numai doua pagini si deja m-am oripilat! va rog fetelor... nu vreti sa vorbim la cafeneaua noastra? deja cafeaua are gust ... pisu!
|
||
|
missalexandra Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:35 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:29:47eu deja sunt sub birou...hahahaha....am cont de ceva timp aici pt ca nu stiu ce am cautat....si ieri de pliktiseala am intrat iar dupa 1 an cred...lol...mai mult sa treaca timpul ca asa e la birou dupa sarbatori...si uite ce am gasit....lol....un om nebun cu care ne pierdem timpul..hahahah... pai na si tu acum....mai tre sa radem si noi putin nu??? si de ce nu de o persoana care e total paralela cu viata?
|
||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:35 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 19:54:06Ideea de baza e ca pr meu ma iubeste enorm.este cel mai romantic baiat dintre toti...sincer...nu il judecati in halu asta doar pt ca ii place asa ceva.Ma asteapta cu petale de trandafir acasa..cu lumanarele ,etc....e atat de tandru si gentil...mereu are grija de mine...doar ca intervine chestia cu pipilica...si nu tsiu ce sa fac,Ajutati ma va rog
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:35 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 12:36:25si inca ceva scupo...invata sa scrii corect..sau cel putin mai dute pe la scoala ca nu ai nici 8 clase..esti varza....in privinta mea draga mea nebuna ce esti ...stai linistita ca nu ma pling...macar sa fii si tu intr-o viata ASISTENT DIRECTOR ca mine....[/quote |
||
|
Aesma_Daeva Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:36 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:25:54sincer..nu este de ris....este subiectul ei de discutie....si binenteles ca toata lumea nu este de acord..si au avut dreptul la replica ....tu ce crezi?....dar se pare ca sa ajuns la injuraturi si vb grele....de la un om bolnav psihic..ca nu o pot numii altfel...sincer... asa este, dar.... vorbele grele vin in replica la injurii precum frustrate, ne...f....tute , fetitze de dupa blocuri, virgine , amenintari cu prietenul (desi nu stiu pe unde se incadreaza el in peisaj),etc etc etc.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:36 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:25:54sincer..nu este de ris....este subiectul ei de discutie....si binenteles ca toata lumea nu este de acord..si au avut dreptul la replica ....tu ce crezi?....dar se pare ca sa ajuns la injuraturi si vb grele....de la un om bolnav psihic..ca nu o pot numii altfel...sincer... pe tine cine mm te a bagat in seama? ma?...la ce gagiu cocalar ai nu m-ar mira ca el sa se flatuleze in nasul tau..mizerabilor..marlanco |
||
|
Teodutza84 Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:36 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 13:36:41De la: mikela_my, la data 2009-01-14 13:25:54sincer..nu este de ris....este subiectul ei de discutie....si binenteles ca toata lumea nu este de acord..si au avut dreptul la replica ....tu ce crezi?....dar se pare ca sa ajuns la injuraturi si vb grele....de la un om bolnav psihic..ca nu o pot numii altfel...sincer... subtil........acum te-ai uitat in oglinda ...hai ca stiu si ma stiu ca i-ai gast pct g cu nasul.......vezi ca stiu......morcoveata mik ce esti |
||
|
portitza_Maria Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:38 |
||
De la: alinaalex, la data 2009-01-14 13:35:09O DOAMNE!!! am citit numai doua pagini si deja m-am oripilat! hai maaaa' alina lasa cafeneaua in pace, acolo ne salutam si avem discutii "discutatoare" despre viata cotidiana, aici, mmmmm ne delectam si radem ..... de comicul situatiei... aici se ofera bere ... ...din cadere tudoritzei, fiecare cum poate.....sau cu ce are... un Q6 eventual ca e binevenit si ala...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:39 |
||
|
gata teodutzo acum am inteles de unde vine placerea ta si a prietenului tau pt pisu.. voi vreti sa fiti ecologisti ma si mergeti pe principul nimic nu se arunca totul se recupereaza...deci go go Captain Planet si cred ca v-ati inspirat si din circuitul apei in natura un pic....
|
||
|
coffeeta Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:40 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:57:33scuipatul nu contine adn inculto...vai de capul tau..... ce vorbesti????? tu nu te uiti la CSI? blasfemico
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:41 |
||
|
mi-a venit o chestie in imagine......................el se urineaza la ea in gura ........ea la fel............ai dreptate totul se pastreaza........... dar hartia igienica unde e? sau macar un tam pax.........sa absoarbe |
||
|
portitza_Maria Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:42 |
||
m-am uitat eu acum pe gugal :)))) contine si saliva adn (doar asa sa fiu sigura ca am dreptate). ma amuza totusi contextul i ncare a aparut acest "scuipat". intrebarea mea este: are sau nu flegma de-aia din gat sau e asa simplu :)))))
|
||
|
firelyonne Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:44 |
||
De la: portitza_, la data 2009-01-14 13:42:22mi-a venit o chestie in imagine......................el se urineaza la ea in gura ........ea la fel............ai dreptate totul se pastreaza........... nu nu ce este in plus se foloseste pt intretinerea corpului chiar ea zice ca ii place jetul cald...iubitule da-mi un jet cald sa ma spal..hai iubitule |
||
|
coffeeta Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:47 |
||
De la: portitza_, la data 2009-01-14 13:42:22mi-a venit o chestie in imagine......................el se urineaza la ea in gura ........ea la fel............ai dreptate totul se pastreaza........... api deja folosesti Anitra WC la astia "Cu Anitra la atac"
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:48 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:57:33scuipatul nu contine adn inculto...vai de capul tau..... deci draga mea...asa cum spunea si bogdan: domnisoara cu IQ=6" ....fluidele biologice contin ADN ...stii ce e ADN-ul? daca nu stii da un search "pa gugal"...ca sa vezi...ca de DEX nu cred ca se pune problema sa stii ce e ......daca vrei sa te dai rotunda si CULTIVATA ( a nu se citi "culta" ...citita...ci cultivata cu sensul propriu..ca pe un lan de porumb....dar de fapt si pt ala e nevoie de munca...nu cred ca se mai oboseste careva cu tine...) asa..dar am divagat ...daca vrei sa te dai culta ....documenteaza-te si gandeste de 10,100,1000...,n ori inainte sa deschizi gura si sa scoti o asemenea aberatie din gura spurcata(la propriu)...unde erai la orele de Biologie din scoala? la toaleta...asteptai sa vina careva sa mictioneze?
|
||
|
ANewBeautifulDay Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:48 |
||
teo pu tza...............esti taree.................
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:49 |
||
|
ATENTIE...UN COMUNICAT PT ZDRENTELE DE PE KUDICA: Comunicare din partea Conducatorul Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia (fosta:Tera) impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre (CAE-LF-PL-IACE): . Instiintare catre actualii si fostii combatanti ezoterici ai Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre. Actualii si fostii combatanti ezoterici din cadrul CAE-LF-PL-IACE sunt invitati sa participe la o intalnire cu Conducatorul Centrului de aparare ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Leia impotriva agresiunilor civilizationale extraterestre: in data de 27.1.20 ora 4 chzl ( 14.01.2009 – ora 17 cg) in Bucuresti, intr-o sala din cadrul complexului din strada Polizu al Universitatii Politehnica Bucuresti. Ca punct de intalnire este libraria Ion Creanga situata langa complexul respectiv precum si langa Gara de Nord , la ora 17 – cg, mentionata anterior. Lorin Ioan Fortuna-Conducatorul Centrului de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice, a Planetei Leia (fosta:Tera), Impotriva Agresiunilor Civilizationale Extraterestre. |
||
|
Teodutza84 Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:49 |
||
io i-am mai zis ca exista Sfantul Gugal...da' ea nu ma crede
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:50 |
||
De la: iry24, la data 2009-01-14 13:41:15De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 12:57:33scuipatul nu contine adn inculto...vai de capul tau..... :)) :))ADN-ul sau acidul dezoxiribonucleic desemneaza una dintre cele mai complexe molecule organice, substanta care se gaseste in fiecare celula a unei fiinte vii si care este esentiala pentru identitatea oricarui organism..... |
||
|
Aesma_Daeva Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sunt gravida? | 29 | De la: greierash_is_back 4 Noiembrie 2009 16:58 |
| Comunitatea Lesbienelor din Romania | 236 | De la: miss_darine 12 Februarie 2011 21:07 |
| De la ce varsta ar fii indicat sa imi incep viatza sexuala??? | 66 | De la: karynutza18 27 Noiembrie 2009 17:54 |
|
|
||
| cursuri de streaptease | 17 | De la: kudika119522 18 Februarie 2010 15:01 |
| Virgina la aproape 30 de ani - incotro? | 56 | De la: felixcat 25 Septembrie 2010 16:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.