Setari Cookie-uri

Perversiune???

De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-14 22:35:38my pleasure darling....
te rog ,alege tu melodia ,am oservat ca ai gusturi fine....

Ce spui de asta

http://www.youtube.com/watch?v=33LeYVDDlL0&feature=related
G_Bogdan
Postat pe 14 Ianuarie 2009 22:43
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 22:37:09mah Bogdane...da ce te inrosesti tu asa...nu mai fi timid...ca acuma vine tudoritza si iti face al profil psihologic...cine stie ce mai spune acu"

aaaaaaaaaaaa
si inca ceva...fii dj-ul la clubul de noapte pe care il deschid acusica!vrei?

Multumesc pt propunere mi-ar face placere
G_Bogdan
Postat pe 14 Ianuarie 2009 22:46
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-14 22:43:13
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-14 22:35:38my pleasure darling....
te rog ,alege tu melodia ,am oservat ca ai gusturi fine....

Ce spui de asta

http://www.youtube.com/watch?v=33LeYVDDlL0&feature=related

vaaaai bogdan asta e melodia tineretilor mele....
imi aduci aminte de banchetul de la farsitul clasei a 8-a.... extraordinara noapte... primul chef la care am ramas toata noaptea....

mersi superba alegere
un gentelman pana la capat....

dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 22:48
SI cu asta inchidem ringul de dans pt seara asta :D :

http://www.youtube.com/watch?v=FSO7MGgeayc&feature=related

Multumesc ca, ati acceptat sa dansati cu mine
G_Bogdan
Postat pe 14 Ianuarie 2009 22:58
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-14 22:46:42
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 22:37:09mah Bogdane...da ce te inrosesti tu asa...nu mai fi timid...ca acuma vine tudoritza si iti face al profil psihologic...cine stie ce mai spune acu"

aaaaaaaaaaaa
si inca ceva...fii dj-ul la clubul de noapte pe care il deschid acusica!vrei?

Multumesc pt propunere mi-ar face placere

hai bogdan..te asteapta fetele...cu muzica!
mary_ct
Postat pe 14 Ianuarie 2009 22:58
e haideti ca ati deviat de la subiect cu dansul asta. sa revenim la "perveriunile?" noastre. auzi todorito? daca vrei sa incerci cv nou in relatia ta sexuala, baga-ti 2 dejte-n gat si "vomeaza-ti" sfanta materie lipicioasa si cleioasa. pune-l sa inghita, apoi lasa-l si pe el sa faca la fel

Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:04
hai si acu fii originala si umileste-ma intrebandu-ma daca fac si eu la fel

Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:06
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-14 23:04:49e haideti ca ati deviat de la subiect cu dansul asta. sa revenim la "perveriunile?" noastre. auzi todorito? daca vrei sa incerci cv nou in relatia ta sexuala, baga-ti 2 dejte-n gat si "vomeaza-ti" sfanta materie lipicioasa si cleioasa. pune-l sa inghita, apoi lasa-l si pe el sa faca la fel

caaaahhhh mancam floriceleeeee....

acu cred ca le las deoparte...
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:09
scuza-ma, te rog. vroiam sa-i sugerez o noua intrebare pe un viitor topic, unde sa intrebe daca e pervers ceea ce fac.

Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-14 23:09:00
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-14 23:04:49e haideti ca ati deviat de la subiect cu dansul asta. sa revenim la "perveriunile?" noastre. auzi todorito? daca vrei sa incerci cv nou in relatia ta sexuala, baga-ti 2 dejte-n gat si "vomeaza-ti" sfanta materie lipicioasa si cleioasa. pune-l sa inghita, apoi lasa-l si pe el sa faca la fel

caaaahhhh mancam floriceleeeee....

acu cred ca le las deoparte...

Dar yo par deplasata daca iti urez pofta buna?Pe topicul asta?
Stiu senzatia...si yo mancam ieri...
mary_ct
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:20

nu-ti fa probleme ca nu sunt asa de scarboasa....

dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:26
mai grav e ca astazi eu sunt cea care v-a facut stomacele sa tremure
eu ma duc la nani.. nu-i deloc actiune pe aici. noapte buna fetelor

Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:31
pai a disparut jucaria....
las ca avem maine ce face.... ca la munca si asa e plictiseala
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:33
De la: Dor_a, la data 2009-01-14 15:31:48
De la: liana976, la data 2009-01-14 15:25:55
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 15:22:45subiect nou...pe forum votati cea mai perversa de pe forum....

Totusi, cred ca pe langa perversitate, da dovada de o mare doza de nebunie....
Oricum, nu e normala....

Liana, ma superi!
Pai sigur ca e alterata, da' ce-ti pasa? Daca ma-sa o tine asa la usa, si-a gasit si perechea (iti dai seama cat de greu e? Ia du-te tu la iubitu' tau si zi-i asa, de chestie, sa faca pipi pe tine. La pariu ca o ia la fuga de-i sfaraie calcaiele? )... deci e o nebuna implinita si uite, mie mi-a inveselit ziua de munca.
Todiritzo, two thumbs up (adica stai sa iti pun poza, ca sa intelegi)

un barbat adevarat stie cand si cand sa nu urineze pe partenera sa...ciine refuza ori este gay ori este un incuiat sau mai degraba IPOCRIT....LA FEL CA IPOCRTITELE DE PE FORUMM
Teodutza84
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:48
De la: dana_3, la data 2009-01-14 21:32:29la fel si vocabularul si faptele voastre sunt ingrozitor de murdare fata de mesajele mele care nu se compara cu gura voastra generoasa care m-a facut in toate felurile nu voi avea niciodata vreo pofta de felatie sau cunilingus mai degraba voi avea o scarba de nedescris fat de aceasta orgie animalica si degradanta

Daca ne este cu iertare, la ce pension de domnisoare ati absolvit scoala primara?
Toti apartinem regnului uman, pereche cu cel animal din clasa mamifere (zic unii).Si, daca reusim sa fim sinceri, in urma unei orgii "degradante " am aparut fiecare dintre noi. Doar nu ne-am vizitat parintii in dormitor in timp ce...

Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:54
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 23:48:20
un barbat adevarat stie cand si cand sa nu urineze pe partenera sa...ciine refuza ori este gay ori este un incuiat sau mai degraba IPOCRIT....LA FEL CA IPOCRTITELE DE PE FORUMM

aparusi?????
unde iti e prietena??? ai pierdut-o de musteriu????

dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:59
G BOGDAN...SUNT 2 POSIBILITATI PT CARE TU POSTEZI LINKURI DE IUTUP:
ORI ESTI IMOBILIZAT LA PAT(OLOG,ADICA FARA PICIOARE)
ORI ESTI OLIGOFREN MINTAN...ALTYA SOLUTIER NU E/...CUM MMATII POTI SA O ARZI ASA AIUREA PE FORUM RATATULE...LA FEL SI DESPRE CELE CARE TE BAGA IN ZEAMA...BABE IMBECILE LA MENSTRUATIE SAU POSTOAICE CU BUBE LA FOFO
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:00
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:00:03G BOGDAN...SUNT 2 POSIBILITATI PT CARE TU POSTEZI LINKURI DE IUTUP:
ORI ESTI OLIGOFREN MINTAN...ALTYA SOLUTIER NU E/...CUM MMATII POTI SA O ARZI ASA AIUREA PE FORUM RATATULE...LA FEL SI DESPRE CELE CARE TE BAGA IN ZEAMA...BABE IMBECILE LA MENSTRUATIE SAU POSTOAICE CU BUBE LA FOFO

valeeeeu mamaie draga... dar mai debitezi inca tampenii????? nu te-ai saturat de ti se tot bage virtual pumnul in bot????
ca sa nu mai zic, imediat iti dau berea din cadere cuvenita pt ineptiile debitate.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:03
Am fost la mare! Incredibil! Uitasem si cum arata. Pacat ca a fost asa urit. Am stat doar inauntru si am facut, intermitent, sex, cu doi clienti.

Marele dezavantaj al meseriei mele este ca nu am concediu platit si ca marea e doar un alt decor pentru lucru. Nu am reflexul pavlovian al majoritatii oamenilor care intra in modul vacanta de cum aud zgomotul valurilor sau aerosolii le fac narile sa freamate. In acesti ani mi s-au sters reflexele copilariei si am deprins altele. Am uitat de galetusa si de lopatica, de castelele de nisip pe care le cladeam cu unchiul Vali si cu cei doi veri ai mei. Am o amintire vaga a piersicilor zemoase cu care umpleam galetusa cind nu ma jucam, a ardeilor capia umpluti cu brinza pe care mama ni-i servea pe plaja, sau a vafelor delicioase cu gust de nisip. Totul s-a transformat intr-un nor cîlþos de senzatii din care nu mai pot decela nimic, chiar daca stiu ca toate sint acolo, depozitate.

Singurul gust care imi inunda gura si acum este cel de singe cald, pe care l-am avut cind m-a pocnit unchiul Vali, inainte sa ma violeze. Aveam 12 ani si nu am spus la nimeni. Unchiul Vali era burtos, matahalos si pielea lui mirosea intotdeauna a placinte cu brinza si stafide. Era patiser. Pe lobul urechii drepte avea o alunita gri la care ma uitam intotdeauna mirata si curioasa, in timp ce el gemea deasupra mea. N-am spus la nimeni, pentru ca daca as fi spus, unchiul Vali nu mi-ar mai fi dat niciodata dupa ore melci cu nuca insiropati, cremsnit care aluneca pe git, croissante cu magiun de prune sau ciocolata, placinte cu dovleac portocaliu si multe alte bunatati. In plus, mi-a promis ca ma omoara daca spun. Unchiul Vali a invatat meserie in inchisoare unde a stat multi ani pentru omor prin imprudenta.
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:08
O.M.F.G !!!!!!!
fatoooo iti fac eu programare la psihiatru sau ai nevoie direct de internare la socola????
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:13

Din cele trei camere ale mele, una este un imens dressing. Folosesc, în total cam 20% din garderoba. Gina mai acoperã încã pe atît. Pentru lucru, am un imens sertar plin ochi cu lenjerie intimã ºi portjartiere. Aici, e simplu: cumpãr ce e mai scump ºi nu fac nici un rabat pentru cã efectul lor asupra clienþilor e devastator. Un singur accesoriu poate sã aspire la un efect similar: cînd ii port (dioptrii -0.5, -0.5), ochelarii mei cu ramã Dior fac furori. Ei nu se aºeazã cu faþa în jos pe noptierã, oricine ºtie asta despre ochelari. Majoritatea clienþilor îºi propun ejacularea pe lentilele lor ovale, fapt care mie îmi convine, pentru cã mã scuteºte de usturimile provocare de sperma care, altminteri, îmi intrã în ochi.
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:19
tot la subiectul asta ati ramas?? !nu imi sta in caracter sa fiu rautacioasa dar draga mea teo,pai nu crezi k si o femeie adevarata stie ce sa aprecieze si ce nu?asta apreciezi u la un barbat? k se urineaza p u?incuiat,gay,zici u ???draga mea cred k nu realizezi ce spui?cred k Bogdan e o persoana care stie ce inseamna demnitate si apreciere!asa k nu cred k e ipocrit sau ratat si sti de ce pt k dak el ar fii ipocrit sau ratat cum spui, si u esti la fel pt k si u o arzi aiurea p aici,nu?
annutza
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:20
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:08:37Am fost la mare! Incredibil! Uitasem si cum arata. Pacat ca a fost asa urit. Am stat doar inauntru si am facut, intermitent, sex, cu doi clienti.

Marele dezavantaj al meseriei mele este ca nu am concediu platit si ca marea e doar un alt decor pentru lucru. Nu am reflexul pavlovian al majoritatii oamenilor care intra in modul vacanta de cum aud zgomotul valurilor sau aerosolii le fac narile sa freamate. In acesti ani mi s-au sters reflexele copilariei si am deprins altele. Am uitat de galetusa si de lopatica, de castelele de nisip pe care le cladeam cu unchiul Vali si cu cei doi veri ai mei. Am o amintire vaga a piersicilor zemoase cu care umpleam galetusa cind nu ma jucam, a ardeilor capia umpluti cu brinza pe care mama ni-i servea pe plaja, sau a vafelor delicioase cu gust de nisip. Totul s-a transformat intr-un nor cîlþos de senzatii din care nu mai pot decela nimic, chiar daca stiu ca toate sint acolo, depozitate.

Singurul gust care imi inunda gura si acum este cel de singe cald, pe care l-am avut cind m-a pocnit unchiul Vali, inainte sa ma violeze. Aveam 12 ani si nu am spus la nimeni. Unchiul Vali era burtos, matahalos si pielea lui mirosea intotdeauna a placinte cu brinza si stafide. Era patiser. Pe lobul urechii drepte avea o alunita gri la care ma uitam intotdeauna mirata si curioasa, in timp ce el gemea deasupra mea. N-am spus la nimeni, pentru ca daca as fi spus, unchiul Vali nu mi-ar mai fi dat niciodata dupa ore melci cu nuca insiropati, cremsnit care aluneca pe git, croissante cu magiun de prune sau ciocolata, placinte cu dovleac portocaliu si multe alte bunatati. In plus, mi-a promis ca ma omoara daca spun. Unchiul Vali a invatat meserie in inchisoare unde a stat multi ani pentru omor prin imprudenta.

NU ESTI DECAT O PLAGIATOARE DE DOI LEI... CA SA NU ZIC DE "C A C A T" ...

citeaza si sursa de pe care dai copy paste .... nesimtito....

vrei sa o fac eu in locul tau????

http://curvette.wordpress.com/2008/09/
http://www.hotcity.ro/ce-ne-place/trend-alert/sex-ce-plm

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:22
fa in m.rtii ma.tii...sursa nu e aia zdr.ea.nta dre.q,ci blogul meu idi.oa.ta ordinara ce ejty
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:24
ma...F.U.T.U-VA-N GURA DE Z.DRENTE ORDINARE...INVATATI IN P.IZDA MEA SA SCRIETI...SE SCRIE FARA CRATIMA..."nesimtit-o.." ...."STRICAT-O"
UNDE P.I.ZDA MAM.II VOASTRE ATI INVATAT FA ZD.RENTELOR SA SCRIETI..LA SCOALA AJUTATOARE/ PIS.AMAS IN MO.RTII MA,MII VIOASTRE DE NE.FU.TUTE
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:26
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:24:02fa in m.rtii ma.tii...sursa nu e aia zdr.ea.nta dre.q,ci blogul meu idi.oa.ta ordinara ce ejty

fata draga ma repet
PLAGIATOARE DE "C A C A T "

TU ESTI ANALFABETAAAAAAA!!!!!

pe blogul ala nu e nici macar o greseala gramaticala pe cand tu scri ca un "c u r" te flatulezi de dragul de a-ti auzi ..... sunetele
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:28
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:00:03G BOGDAN...SUNT 2 POSIBILITATI PT CARE TU POSTEZI LINKURI DE IUTUP:

Am si eu o intrebare, tu cand postezi esti plina de pipilica pe fata ,nu de alta dar la cate greseli de ortografie faci stau si ma intreb daca nu cumva ti-a afectat vederea.
Iti propun sa iti bei potiunea magica (asta daca nu ai facut-o deja) si sa te duci sa iti faci somnul de frumusete ca esti urata-n draci.
G_Bogdan
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:30
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:26:18ma...F.U.T.U-VA-N GURA DE Z.DRENTE ORDINARE...INVATATI IN P.IZDA MEA SA SCRIETI...SE SCRIE FARA CRATIMA..."nesimtit-o.." ...."STRICAT-O"
UNDE P.I.ZDA MAM.II VOASTRE ATI INVATAT FA ZD.RENTELOR SA SCRIETI..LA SCOALA AJUTATOARE/ PIS.AMAS IN MO.RTII MA,MII VIOASTRE DE NE.FU.TUTE

ia..... mai revizuieste-ti postul poate iti dai seama unde dreacu ai scris tu corect.....

baga mamaie ...baga..... se vede treaba ca e nevoie sa iti dau iar listuta cu medicamente..... poate te mai domolesti
ai grija sa nu-ti plesneasca vena ....

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:30
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:26:18ma...F.U.T.U-VA-N GURA DE Z.DRENTE ORDINARE...INVATATI IN P.IZDA MEA SA SCRIETI...SE SCRIE FARA CRATIMA..."nesimtit-o.." ...."STRICAT-O"

tu clar ai invatat sa scrii undeva inafara scolii - doar atat stii? sa injuri? daca vrei sa dai lectii atunci inceteaza sa scrii astfel de cuvinte!
monik_988
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:31
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:24:02fa in m.rtii ma.tii...sursa nu e aia zdr.ea.nta dre.q,ci blogul meu idi.oa.ta ordinara ce ejty

sau iti imaginezi in mintea ta bolnava ca e blogu tau
kitty_krieger
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sexul recomandat sau nu? 15 De la: nicossia 12 Februarie 2010 11:02
raspundetzi va rog.. poti ramane insarcinata de la petting? 137 De la: kudika039492 2 August 2017 14:22
0 (zero) apetit sexual 46 De la: scorpyoW 21 Iunie 2009 20:13
Despre ejaculare si erectie 31 De la: kudika_37265 19 Iulie 2013 15:41
pozitii noi 66 De la: Miss_L 5 Iunie 2009 21:13