Mai multe
wow...la asta nu sa gindit nimeni.....daca nu masa poate iubitu ia dat botezul .......
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:20 |
||
|---|---|---|
voi care credeti ca este cel mai tare "kudikuplu"? eu cred ca astia doi, carora le curge aceeasi urina prin vene
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:22 |
||
|
eeeeh... pan' la urma care-i faza cu acel concurs??? mi-a venit ideea sa ii inscrie pe astia 2 tudoritza si fanel...poate scapam de ea ca vad ca nici la "zero TV " nu vrea sa mearga...ar fi mai ceva ca magdutza ciumac.... dar deh...fata nu vrea si pace buna... o trimitem atunci in excursie.... intr-o alta dimensiune spatio temporala daca este posibil (bietul Einstein....)ca tot era in freza cu extraterestrii.... fatooooo !!!! tudoritzooooo!!! e gata nava spatiala pt tine... bagajele le facusi ???? |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:42 |
||
|
lucrurile se complica ...ei sunt niste oameni rapizi in gandire , au idei mult mai elevate si pot gandii mult mai departe , potriviti pentru a avea anumite raspunderi , pot fi luati drept modele etc genialii ... aceasta categorie este rara , gandire extrem de rapida , pot avea dificultati in a-si ordona ideile datorita exploziei in gandire , flux mare de informatii , genul de oameni care raspund rapid la intrebari de exemplu ce necesita un timp prelungit de gandire ... nu ai cum sa-i ratezi desi problema cu ei e ca de multe ori pot fi considerati nebuni , pot avea probleme de integrare , iar unii chiar ajung siguratici sau pot fi considerati anti-social din simplul motiv ca o persoana normala nu ii poate intelege am sa dezvolt un pic tema cu geniile si persoanele inteligente exemplele care le dau sunt pt persoanele geniale , dar multe din caracteristici se aplica si la cei inteligenti (nu toate) , ba chiar pot fi intalnite si la mediocrii si la prosti ce o sa scriu mai jos sunt anumite caracteristici ce pot face un om sa ajunga la un nivel superior in general sa-si dezvolte gandirea si mai mult , sa profite de acest har , etc memoria - ajuta la stocarea a nenumarate informatii , cu un om genial in general poti vorbii despre orice , de la cele mai SF subiecte stiintifice la fotbal sau la "probleme de coltul blocului" puterea de concentrare - degeaba esti tu genial daca nu poti sa te concentrezi 10 secunde ca sa poti sa rezolvi o problema de exemplu , sa dezvolti un subiect intr-o conversatie , treci pe pilot automat , cu gura spui ceva si tu de fapt te gandesti la altceva un terment provenit din engleza agilitatea mentala extrem de important de asemenea are nevoie de claritate in gandire si de o perceptie clara , are nevoie de un creier plin de energie , daca el nu are creierul bine oxigenat , atunci nu va avea energie sa gandeasca , iar procesele se vor ingreuna. un geniu fara curiozitate e ca o planta frumoasa intr-un pamant de calitate dar fara radacini ... iar ca tot am vorbit de memorie buna , degeaba ai un spatiu mare re depozitare daca nu ai capacitatea de a memora , ca un hard disk care are 1tb si o rata de scriere a informatiilor de 1kb/s de asemenea poti fi geniul intregii istoriei omenirii daca suferi de exemplu de narcolepsie sau de sindromul ADHD ( termen din engleza ) cum ai pus tu in titlu a vs b vs c vs d e o chestie sa spunem superficiala da ... e bine sa fi genial , dar daca suferi de narcolepsie sau ADHD , atunci unul care e doar inteligent te boate bate in anumite momente , iar perceptia altora e ca e peste tine , in principiu perceptia multor oameni este denaturata , dar din cate persoane am inalnit mereu le-am reperat pe alea "geniale" si mi-a fost usor sa le etichetez in cele 4 categorii , acum depinde cat de format ai ochiul si in principiu in ce clasa te incadrezi ... sunt multe persoane aici pe forum care la prima vedere ar parea mari genii sau sunt (supra)apreciati de unii cand de fapt nu fac 2 parale. din observatiile mele in prezent este o intreaga isterie cu "persoanele astea inteligente" toti incearca sa foloseasca cuvinte elevate sa para mai sus , toti incearca sa citeasca mai mult sa para cat mai cultivati , sa para ca "inteleg" , etc ,etc asa ca uni sunt usor pacaliti si isi daruiesc respectul celor care nu merita. de ce geniile sunt tratate cu repulsie/rautate de multa lume ? in general oamenii sunt invidiosi si nu suporta sa-l vada pe unu ca sunt mult peste ei indiferent ca acel "unu" are o atitudine prietenoasa ... geniu vs prost vs etc nu are nici o relevanta , de multe ori e mai greu sa "inchizi" un prost ( sa-l faci sa taca cand tu ai dreptate si el nu ) pentru ca ala nu intelege si tot se agita si merge pe calea lui in continuare , unul mai cu cap intelege si se retrage , stiu ca toate persoanele au ego dar exista cai prin care poti sa te dai batut fara sa iesi invis. normal ca geniul a castigat disputa , dar totusi nu e atat de simplu ... te asigur eu ca daca vine unu cu iq 200 ( ipotetic vorbind ) la tine in clasa/la servici o sa fie marginalizat si privit cu ura si invidie ... astept si alte pareri si mai vorbim
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:58 |
||
Muuooaama cat ai scris
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:08 |
||
Mikela, multumesc, e dragut sa ne caracterizezi (pentru ca la noi te refereai, nu? )
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:11 |
||
am vrut sa scriu mai multe dar tre sa ma duc putin la baie. ce pacat ca nu e teodutza prin preajma
|
||
|
cinealtcineva Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:20 |
||
|
Nu-i bai! Revine ea... Radeti voi, radeti, dar stati sa vedeti mesaj primit de amica mea pe un site la care are cont.... Todiritzo, casca ochii, ca-ti dau un pont. Gratis! Sa mai zici tu ca sunt eu rea si nu am grija de propasirea ta... Ia uite aici! Subiect: dan -------------------------------------------------------------------------------- Mesaj: Buna, caut ceva asemanator mie, sunt innebunit dupa fetish-uri, imi place uro, fisting, anallingus, spanking, strappon si umilirea verbala, sa fiu scuipat si folosit pt placeri si experiente, sunt total deschis la tot ce poate deveni un fetish, id de mess avik_luc ! Ia da-i un mesaj omului, poate asta-i Printul tau Fermecat... Sa ne tineti la curent si sa NU ne chemati la nunta! (doar la sfat... acolo cuplurilor li se arunga grau, noi o sa aruncam... ma rog, substante mai umede...) |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:37 |
||
ai inteles gresit dora... ....
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:41 |
||
erau citate....nu ai citit sau inteles bine ...pe bune....crede-ma...
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:44 |
||
e na...pai inebuneste teo cind aude ca e una mai tare ca ea...aia mai si scuipa...
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:45 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-01-15 13:44:20erau citate....nu ai citit sau inteles bine Pui, glumeam... Cumva... pentru ca intr-adevar cred ca noi suntem niste genii... mai mititele asa, dar tot genii Mde, lasa-ma si tu cu fanteziile mele... Pana la urma, sunt nevinovate
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 13:50 |
||
dora sa sti ca suntem mai mult decit credem noi.... de 2 zile ma minunez aici pe forum de multe subiecte si gindiri ale oamenilor...si cum credeam ca sunt un om normal din fire..azi am ajuns la concluzia ca sunt mult mai mult...... ....fi optimista
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:07 |
||
|
e la masa la cantina jucaria.... sa nu-si uite cuma Q6 -le in parcare ca pe urma e bai!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:08 |
||
ma mai cultiv si eu decind cu mica extraterestra
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:09 |
||
uraaaaaaaaaaaaaaaa azi luam baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....yuhuhuuuuuuuuuuuuu
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:11 |
||
| Doamne...de la un subiect de nimic s-a ajuns la atatea pagini majoritatea pline de jigniri...fetelor...lasa-ti-o p-asta cu urina ei, ca fata are arsita tot timpul probabil de-aia e de acord cu tehnica asta...deschideti si voi un subiect mai interesant...nu ii mai da-ti fetei satisfactie...se simte prea bagata in seama....vreti maine, poimaine sa se creada vedeta??..... | ||
|
lusha_ubitik Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:18 |
||
De la: Lusha_ubitik, la data 2009-01-15 14:18:07 Doamne...de la un subiect de nimic s-a ajuns la atatea pagini majoritatea pline de jigniri...fetelor...lasa-ti-o p-asta cu urina ei, ca fata are arsita tot timpul probabil de-aia e de acord cu tehnica asta...deschideti si voi un subiect mai interesant...nu ii mai da-ti fetei satisfactie...se simte prea bagata in seama....vreti maine, poimaine sa se creada vedeta??..... pai vrei sa ma plictisec la munca???? nooope....mie a inceput sa imi placa tudorita muichii.... imi dau seama cu stupoare ca traiesc in evul mediu dupa standardele ei si vreau si eu sa "ma upgradez" la zilel noastre.... cred ca e plecata in excursia aia spatio temporala ca nu mai zice nimic... e mai activa noaptea, ca bufnitele.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:20 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 21:39:07De la: G_Bogdan, la data 2009-01-12 20:57:24De la: iry24, la data 2009-01-12 20:46:12 un banc : O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW, scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund linga usa masinii... Cu picioarele deschise si fara chiloti, isi observa "pasarica" si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina, - Din cauza ta am bijuterii - Din cauza ta am bani - Din cauza ta pot avea barbatul care vreau - Din cauza ta am ... Deodata incepe sa se pise... si ...duios ii replica: - Nu, nu plinge, mai, ca nu te cert !!!...
|
||
|
catylucia Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:55 |
||
De la: catylucia, la data 2009-01-15 14:55:53 tu vrei sa pic de pe scaun ??? ma fac de ras aici de fata cu clientii.... super tare bancul... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:00 |
||
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:02 |
||
De la: catylucia, la data 2009-01-15 14:55:53De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 21:39:07De la: G_Bogdan, la data 2009-01-12 20:57:24De la: iry24, la data 2009-01-12 20:46:12 Asta,ma refer la banc...a fost postat la Cafeneaua de serviciu azi...nu-i frumos ce faci! |
||
|
mary_ct Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:03 |
||
asta da banc
|
||
|
donttouch Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:03 |
||
|
De la: karos, la data 2009-01-15 11:57:47 maica, ce e asta, unde am nimerit? MISA, ce-i aici? Karos, Misa? Ce e aia? Dor a mama, ia de te cultiva. Tipa cu pricina e mic copil .. http://buddha.voce.ro/2007/11/02/misa-sau-profitand-de-idiotenia-oamenilor.html |
||
|
karos Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:03 |
||
Caty, dementza bancul! Karos, nu merge, zice ca nu gaseste pagina.... Ce e acolo? |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:04 |
||
De la: cinealtcineva, la data 2009-01-15 13:20:35am vrut sa scriu mai multe dar tre sa ma duc putin la baie. ce pacat ca nu e teodutza prin preajma poti sa ii pastrezi la pachet
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:04 |
||
De la: mary_ct, la data 2009-01-15 15:03:38De la: catylucia, la data 2009-01-15 14:55:53De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 21:39:07De la: G_Bogdan, la data 2009-01-12 20:57:24De la: iry24, la data 2009-01-12 20:46:12 Mary , scuze , eu l-am primit pe msn ...m-am gandit sa destind putin atmosfera de aici . Desigur nu e compozitie proprie ..Cinste cui l-a gandit
|
||
|
catylucia Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:10 |
||
| las' ca si superslimm asta posteaza peste tot acelasi banc... | ||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:13 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-15 15:04:04Caty, dementza bancul! vezi ca asa apar linkurile pe pudika cu spatii, trebuie sa stergi un spatiu |
||
|
kitty_krieger Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:13 |
||
De la: oktober, la data 2009-01-15 15:13:15las' ca si superslimm asta posteaza peste tot acelasi banc...
|
||
|
mary_ct Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hi | 19 | De la: sirghea 26 August 2010 18:19 |
| ce simtiti voi cand aveti orgasm? | 45 | De la: mariantonia 27 Martie 2009 10:21 |
| doresc sa cn o fata bisexuala | 30 | De la: dontworibehapi 14 Iunie 2011 16:27 |
|
|
||
| pastila de a2a zi dupa avort? | 24 | De la: danyelica 19 Noiembrie 2009 14:19 |
| Pt fete si femei | 47 | De la: Thais13 31 Iulie 2011 09:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.