Mai multe
Dora, sa stii ca Mary are dreptate. Sa fim ecologisti, sa ingrasam iarba. Deoarece urina contine uree care este continuta la randul ei in ingrasaminte... Las' ca azi, cand vine sotzul meu acasa, il intreb ca el ii tzaran cu diploma si stie mai multe
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:39 |
||
|---|---|---|
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 09:15:50arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa Mucles pishacioasa ce esti :)) pacat ca tu nu ai inca o poza buna de pus la avatar
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:41 |
||
| Ori esti perversa, ori esti naiva. | ||
|
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:41 |
||
De la: agapie_780, la data 2009-01-15 10:41:37Ori esti perversa, ori esti naiva. Agapie, apreciez raspunsul tau foarte scurt, dar nu prea inteleg la cine te referi Daca la Tudoritza, atunci.... hehe! Nu ii spui o noutate! Da' ea in schimb o sa iti spuna cateva "noutati" despre tine (la 6 ani, neaparat SASE) si unchiul, varul sau ... na, ca nu-mi mai vin grade de rudenie... si asta pentru ca indraznesti sa o numesti pe ea perversa
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:43 |
||
Cine? Arsena? fatuca asta a urmat si a absolvit Magna Cum Laudae cursurile Facultatii de perversiuni, a carei decan este Etta mama tuturor perverselor, iar prodecan sunt eu, sora tuturor perverselor.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:45 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-15 10:45:37Cine? Arsena? fatuca asta a urmat si a absolvit Magna Cum Laudae cursurile Facultatii de perversiuni, a carei decan este Etta mama tuturor perverselor, iar prodecan sunt eu, sora tuturor perverselor. Si io sunt lector, aduc manuale si indreptare.... Bai copii! degeaba va dati mari, vorba unui amic de-al meu, in materie de perversiuni, noi suntem lipsiti de imaginatie, frate! Si pe cuvant! Intr-o lume in care "fantezie" se numeste sa las pa nu'sh cine sa faca pipi si ca ca pe mine... Prefer sa-mi tin imaginatia pe alte plaiuri... Tudoritzo, tu stai linistita, nu-ti zic tie sa nu faci... Asa ca poti sa-l lasi pe unchiu' in pace
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:52 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:26:18ma...F.U.T.U-VA-N GURA DE Z.DRENTE ORDINARE...INVATATI IN P.IZDA MEA SA SCRIETI...SE SCRIE FARA CRATIMA..."nesimtit-o.." ...."STRICAT-O" Vorbele tale dulci imi fac sufletul sa vibreze, Iar vezica-mi pe fata ta in jeturi, urineze
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:16 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-15 11:16:53De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:26:18ma...F.U.T.U-VA-N GURA DE Z.DRENTE ORDINARE...INVATATI IN P.IZDA MEA SA SCRIETI...SE SCRIE FARA CRATIMA..."nesimtit-o.." ...."STRICAT-O" Roxana
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:17 |
||
|
Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim. Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei. Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata. Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute. Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant. Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic “zbor” nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile. Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze. Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: “Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!” Morala: INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina… |
||
|
G_Bogdan Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:29 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 09:15:50arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa aresena s-a speriat de moaca pe care ai afisat-o ...asta in cazul in care nu avea ceva mai bun de facut.... adica sa se simta bine in compania prietenului sa invete cate ceva ...sau pur si simplu sa doarma ... eu in schimb ,stau si ma minunez in continuare ....cum de nu ai reusit inca sa imi faci portretul robot... ma gandeam ca ai fi buna de "profiler" la astia la " militie" sau pe la "zero" tv (OTV)...te plateste diaconescu daca reusesti sa o gasesti pe elodia... ce zici ... intre timp (cat o cauti...pe elodia) poate te pierzi si tu in peisaj...iti face felul tolea.... sau ii iei locul lu' magdutza ciumac.... si acum ca ti-am dat de lucru si pe ziua de azi... ai grija ce faci cu berea din cadere, draga mea ca de obicei ca doar nu o sa stric bunatae de bere de hamei pe moaca ta..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:32 |
||
|
||
|
andreea1976 Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:33 |
||
|
in cazul tudorite cred ca morala ar fi.................... INTOTDEAUNA tine plosca dupa tine |
||
|
donttouch Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:33 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-15 09:13:37De doua zile tot stau si ma cuget da' nu reusesc nicicum sa-i dau de cap problemei care ma framanta. Haideti sa presupunem ca a urina pe partener in timpul actului sexual e o chestie absolut fireasca... Buuuun, aceasta chestiune stabilita, sa alegem locul unde se va desfasura evenimentul. ma luci... oriunde te-ai duce oriunde te-ai intoarce... tot se spurca locul si mai si pute al naibii!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:33 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-15 11:29:27Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim. tare bancul....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:40 |
||
vai ai aparut extraterestro.....si vai ai alta poza....ca na....era prea uda aia nu?
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:47 |
||
draga mea...dau cursuri de limba si literatura romana gratis...ca vad ca nu sti sa vb deloc.... deci gratis....e mare pacat pt o pisecioasa ca tine sa vb asa....pt iubitul tau sa faci asta ca sa poti sa il injuri corect
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:49 |
||
asta e caterinca?.....sau.....
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:52 |
||
maica, ce e asta, unde am nimerit? MISA, ce-i aici?
|
||
|
karos Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:57 |
||
esti din ce in ce mai desteapta fata mea....ia zi tu unde stai?......de curiozitate.....esti vai mama ta....imi provoci greata....GREATA....GREATA.....si mai esti si fffff...fffff...urita fata mea...pe cit de urita e gura ta spurcata....oricum ai fost maltratata in copilarie....pt ca numai o persoana maltratata are comportament redus ca tine ...sincer......si babe nebabe....noi futute suntem.....se pare ca tu nu esti ca vb aia din pipi in gura nu ai orgasm sa stii.....
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:59 |
||
| mikela, te rog sa nu te iei de fanica al ei, ca astia doi is suflete pereche si le curge aceeasi urina prin vene. nu vezi ce galbejita e sarmana? | ||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:00 |
||
De la: karos, la data 2009-01-15 11:57:47maica, ce e asta, unde am nimerit? MISA, ce-i aici? Karos, Misa? Ce e aia?
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:01 |
||
maninci la cantina tu? ...de ce draga mea ...parca ziceai de noi ca nu avem bani ca suntem amarite....si tu maninci la cantina.....sa sti ca exista restaurante ....dar am uitat tu maninci doar pipi
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:02 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-15 12:01:58De la: karos, la data 2009-01-15 11:57:47maica, ce e asta, unde am nimerit? MISA, ce-i aici? guru "bidonaru" pipi.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:06 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-01-15 12:02:41maninci la cantina tu? pai daca si-a luat Q 6 de unde vrei sa mai aiba bani si de o shaorma ???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:07 |
||
ai aparut in lumea nebuna a unei psihopate....care se pare ca este 100% tiganca....si dupa vorba si dupa poza...ca nu stie sa scrie...si mai se crede si la facultate....insa binenteles viseaza......
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:09 |
||
bogdan...lasa animalul sa vb cum vrea.....ca deja nu mai are mult pe forum...iti dai seama ca pina la urma ajunge ea la balamuc
|
||
|
mikela_my Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:11 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-01-15 12:02:41maninci la cantina tu? Bo-oon! Baietii ar trebui sa ia aminte: fata e low-maintenance! Nu cere nimic, decat sa faceti pipi, da' aia nu se pune, ca pipi faceti oricum... Uite, idee de seara romantica: ciufuliti un trandafir de prin f'un cimitir in drum spre casa, cumparati o lumanare (3 lei), o aprindeti , si du-upa, ii cereti sa dashchida guritza. Odata terminata treaba, presarati petalele trandafirului peste ea... O sa fie seara ei de vis! ... E? simplu, nu? Atentie! Odata operatia terminata, iesiti repede, pana va "ia de nas" parfumul sfantului lichid...
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:13 |
||
auzi, fato? daca urina e sfanta, pe tine in ce te-a botezat ma-ta?
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:16 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-15 12:16:15auzi, fato? daca urina e sfanta, pe tine in ce te-a botezat ma-ta? mie mi se pare evident.... intr-o bere din cadere
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:17 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-15 12:16:15auzi, fato? daca urina e sfanta, pe tine in ce te-a botezat ma-ta? Primul botez nu se pune...ca nu stia ce se intampla Acu se boteaza cand o pisha ala...deci,uite de unde aparu nashu-preot...2 in 1,ca cafeaua.(cacofonie intentionata)
|
||
|
mary_ct Postat pe 15 Ianuarie 2009 12:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| as putea fi gravida? | 31 | De la: kudika081126 15 Martie 2010 00:50 |
| Nu stiu ce sa mai cred: ma insala sau nu | 10 | De la: doridor 13 Decembrie 2010 21:44 |
| pozitia preferata | 45 | De la: cristiana_cris 8 Octombrie 2009 13:45 |
|
|
||
| Prezervative | 24 | De la: kudika414141 5 August 2011 09:26 |
| despre ejacularea precoce | 10 | De la: ilovethisgame 2 Octombrie 2009 18:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.