Mai multe
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:50:36De la: Arsena, la data 2009-01-15 00:47:05Va dati seama cum vor suna juramintele ei de nunta ? Degeaba ti-a schimbat poza ,adevarat in asta esti mai frumoasa zici ca esti Morticia Adams ,in cealalta aratai ca zombii din Rezident Evil
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:58 |
||
|---|---|---|
| Tudoritzo maicaaa, lasa-ma-n puii mei cu cererile de prietenie !!!! este a 5a cerere ! tu nu intelegi ca nu accept gunoaie si pipilici in lista mea de prieteni ? | ||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:00 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:53:21 mea culpa.... pipilica.... http://www.lorin-fortuna.ro/ pe asta il recunosti???? |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:03 |
||
mai deci serios cred k ai probleme fata!!!!ce fel de iubire e asta????
|
||
|
annutza Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:04 |
||
De la: annutza, la data 2009-01-15 01:04:09mai deci serios cred k ai probleme fata!!!!ce fel de iubire e asta???? O iubire lipicioasa
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:06 |
||
| zi fa....mancamiai miju....ai stat lu la pz.da mea sa vezi ce si cum? zi fha o ora si un loc...si ne evdem negreshit....oriunde in buc....oriunde in tara...oriunde in lume..dar stay ..am uitat..ca nai bani nici de ratb,cum ziceam,,,,,u mergi cu metrou ca ai gratuitate ca mama ta spala wcuri,le la metrou | ||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:09 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-15 01:06:26De la: annutza, la data 2009-01-15 01:04:09mai deci serios cred k ai probleme fata!!!!ce fel de iubire e asta???? da bine zis!dar teo te rog mult spune-mi si mie ce rezolvi u dak "spargi fata"cuiva?te trezesti la realitate si asa iti dai seama k tot ceea ce ti se spune aici u singura le cauti?pe bune deci nu pot sa cred k nu gandesti deloc,serios! |
||
|
annutza Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:10 |
||
| tu ai vazut draga mea,cate mistouri scabroase a facut ratata aia la adresa mea? peste 40.intrun singur forum..ma jigneet fara macar sa ma coonoask in puii mei de tra.fa infecta...sia cautato cu lumanareea si o sa sio ia | ||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:12 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 01:09:10zi fa....mancamiai miju....ai stat lu la pz.da mea sa vezi ce si cum? zi fha o ora si un loc...si ne evdem negreshit....oriunde in buc....oriunde in tara...oriunde in lume..dar stay ..am uitat..ca nai bani nici de ratb,cum ziceam,,,,,u mergi cu metrou ca ai gratuitate ca mama ta spala wcuri,le la metrou tudoritza muichii te astept eu pe tine numa' sa vi in Q 6 sa fiu sigura ca te recunosc.... las-o pe arsena in pace ca e fata finuta...daca te ia in vizor mi-e teama ca te leaga fedeles si iti smulge fiecare firisor de par de pe cap cu penseta .... drept rasplata pt epitetele debitate la adresa ei.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:13 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 01:12:51tu ai vazut draga mea,cate mistouri scabroase a facut ratata aia la adresa mea? peste 40.intrun singur forum..ma jigneet fara macar sa ma coonoask in puii mei de tra.fa infecta...sia cautato cu lumanareea si o sa sio ia spuneai ceva de gramatica mai sus... te-ai razgandit????? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:15 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-15 01:13:27De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 01:09:10zi fa....mancamiai miju....ai stat lu la pz.da mea sa vezi ce si cum? zi fha o ora si un loc...si ne evdem negreshit....oriunde in buc....oriunde in tara...oriunde in lume..dar stay ..am uitat..ca nai bani nici de ratb,cum ziceam,,,,,u mergi cu metrou ca ai gratuitate ca mama ta spala wcuri,le la metrou Mai bine ii fac o baie :)) nu in urina cum este obisnuita, ci in acid sulfuric este o metoda mai ingenioasa si mai inteligenta
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:17 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-15 01:17:06De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-15 01:13:27De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 01:09:10zi fa....mancamiai miju....ai stat lu la pz.da mea sa vezi ce si cum? zi fha o ora si un loc...si ne evdem negreshit....oriunde in buc....oriunde in tara...oriunde in lume..dar stay ..am uitat..ca nai bani nici de ratb,cum ziceam,,,,,u mergi cu metrou ca ai gratuitate ca mama ta spala wcuri,le la metrou eu vroiam sa fiu putin mai sadica.... dar daca vrei tu cu acid sulfuric... asa sa fie... da ala pute rau de tot.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:21 |
||
A luat pauza de shushu
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 01:39 |
||
| NU POT SA CRED CE AM CITIT ....EU CRED CA ISI BATE JOC DE TOTI DE AICI .....NU SE POATE SA CREDETI ASA CEVA ...MI SE PARE ABSURD.........FELUL CUM SE EXPRIMA ....NU VA DA DE GANDIT? | ||
|
lelia_zet Postat pe 15 Ianuarie 2009 02:28 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:34:51fa t.arfo......ai sa vezi ca pagina aia e un citat din blogul meu....t.arfa inculta si chiuara Aia cu "chiuara" e dementza! Intr-o zi o sa scriu si eu asa, dar stai linistita, o sa pun sursa de inspiratie! Si deci asa, fetelor, ati avut distractie si aseara... Bravo voua! Vad ca mascota Dana s-a simtit nebagata in seama pe topicul ei preferat si a venit sa scrie aici... Nu conteaza ca nu are legatura cu nimic, treaba e ca se simte singura sa latre singura la calculator... |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 07:28 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:37:00arsena ai cuvantul meu de onoare ca iti rup toate degetele cand te prind la drept...vezi ca pe acolo maninc eu la cantina...si daca te prind in statie la 01 iti rup degetele si te tund la 0... Arsena, de ce ai fost rea cu Tudoritza, a? Ia! Cand simti nevoia sa mergi la toaleta treci pe la ea si lasa-i obolul drept cadou de impacare. Umple-o de sfantul lichid!
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 07:32 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:50:36De la: Arsena, la data 2009-01-15 00:47:05Va dati seama cum vor suna juramintele ei de nunta ? Arsena, esti vedeta, pui! Deja te vad prietenele nebunelor pe strada... Auzi Tudoritzo mama, prietena aia a ta, nu m-o fi vazut si pe mine luand metroul la... Kogalniceanu? Si nu uita, Tudoritzo: fii rea, ca te ia lumea de proasta! ... Si acum, uite sa nu zici ca nu te bag in seama: ce mai zicea azi dimineata Solaritatea? Cine-i persoana? Ca n-am avut placerea... Ne-o prezinti si noua candva? Intre doua Prozac-uri? |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 07:38 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-15 01:06:26De la: annutza, la data 2009-01-15 01:04:09mai deci serios cred k ai probleme fata!!!!ce fel de iubire e asta???? Si "parfumata" ... Va dati seama cam cum miroase unde si-o trag ei? Si asta imi aminteste: Tudoritzo, intrebare tehnica, ca tot nu m-am laumurit: Unde, exact, te tine Fanel cand te "sfinteste"? |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 07:49 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 01:09:10zi fa....mancamiai miju....ai stat lu la pz.da mea sa vezi ce si cum? zi fha o ora si un loc...si ne evdem negreshit....oriunde in buc....oriunde in tara...oriunde in lume..dar stay ..am uitat..ca nai bani nici de ratb,cum ziceam,,,,,u mergi cu metrou ca ai gratuitate ca mama ta spala wcuri,le la metrou Oooh! Oriunde in lume! Uau! Ce bucurie, Tudoritzo! Vii si pe la mine? Promit ca o sa adun o comisie de intampinare, numai baieti cu bashica plina, sa te intampine cum se cuvine inca din aeroport... Dupa, le spun sa te ia la un safari in desert, ca esti mai buna decat camilele, bai baiete! Alea tot mai au pretentia de un pumn de apa curata o data pe saptamana... Tu, n-ai treaba! Doamne, ce comoara esti la cortu' beduinului, Tudoritzo, nici nu-ti dai seama!
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 07:57 |
||
|
De doua zile tot stau si ma cuget da' nu reusesc nicicum sa-i dau de cap problemei care ma framanta. Haideti sa presupunem ca a urina pe partener in timpul actului sexual e o chestie absolut fireasca... Buuuun, aceasta chestiune stabilita, sa alegem locul unde se va desfasura evenimentul. 1. facem dragoste in pat/pe canapea. Se uda naibii salteaua si se mai si pateaza. Deci, dupa 10 minute de placere (nu ma injurati, am dat si eu o perioada aiurea...), urmeaza 30 de minute de curatare a patului. Merita? Nuuuuuuuu. 2. Pe fotoliu. Se revine la punctul 1. 3. Pe covor. Idem punctul 1. 4. Pe masa din bucatarie (presupunand ca pe jos nu sunt mochete, covoare sau alte de-astea...). Ce romantic! In timp ce te penetreaza, auzi pic... pic... pic... (scurgerea urinii de pe masa pe jos...) 5. Oriunde in baie. Iaca un loc mai propice pentru asemenea practici. Cu o multime de avantaje: a) exista gauri de scurgere, deci urina se duce singura unde trebuie b) e usor de curatat dupa... c) (asta e subpunctul care o avantajeaza pe Dana...) se evita ejacularea in locuri ciudate. Adica, partenerul, daca nu vrea sa ejaculeze intr-unul din orificiile puse la dispozitie de catre partenera, poate sa ejaculeze in WC... Na ca am facut si o disertatie pe tema urinatul in timpul actului sexual la homo sapiens (sau homo erectus?)... Deci, singura solutie pentru a nu se face balta, este ca urina eliminata sa fie inghitita... Si nu mai continui ca pe urma ziceti ca au ajuns babetele sa va dea voua lectii de sex modern...Singura problema: daca va apucati de consumat acest produs, faceti-i inainte un test sumar de urina ca sa nu inghititi si puroi sau tot felul de oxalati ca pe urma faceti febra si nu stiti de la ce. In plus, o masurare a densitatii urinii nu strica. Nu de alta, dar nu ati vrea sa aiba consistenta spermei ca aia e mai greu de inghitit...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:13 |
||
arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa
|
||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:15 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 09:15:50arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa Fa..esti vai de tine!Si las-o pe arsena in pace,zombie ce esti! Pe tine nu te-a invatat nimeni ca "daca 2 iti spun ca esti beat,te duci la culcare"? Fata...pardon,specimenule...lumea ti-a zis ca esti dusa...du-te! |
||
|
mary_ct Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:30 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 09:15:50arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa Eu cred ca tastezi de la masina de cusut de scrii in halul asta de indescifrabil. Pana si pictogramele egiptene sunt mai usor de descifrat decat mazgalitura ta... |
||
|
G_Bogdan Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:32 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-15 09:32:33De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 09:15:50arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa Ce-am mai ras...bv!
|
||
|
mary_ct Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:33 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 09:15:50arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa Sigur, dragutza! De tine s-a speriat, ca esti fioroasa rau.... Dar ce nevoie mai avea sa isi schimbe poza daca tot o vad prietenele tale prin autobuze? Auzi, uite alta intrebare care ma framanta: cand te intalnesti cu amicele tale (care sunt convinsa ca stiu si aproba ceea ce faci tu) ce ziceti? Haideti la un pishu! Care face, care tine gura deschisa? Asa? Eu nu stiu, doar intreb si eu.... Si imi pare rau sa iti sparg balonasul de sapun (sau cel de muci, ca sa ma refer la un fluid care ti-ar placea tie mai mult) dar Arsena e la facultate, atat...
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:39 |
||
Nu, ca atunci sunt lesbiene...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:42 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 09:15:50arsena s a speriat..drept pt kre si a scheebat poza cu muaka aia de srijita cu poza iubitului ei...cainele lu masa Specimen..yo am vazut pozele Arsenei...si pot sa spun ca e super femeie...nu ca tine,zombie!Deci,nici daca ti-ai face 100 de operatii n-ai arata ca ea!Nici macar pe jumate...poate doar sa te mai nasti de 10 ori...
|
||
|
mary_ct Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:45 |
||
Mai, da' voi ati citit disertatia mea din josul paginii anterioare? ca e instructiv-educativa zic eu... Dati-va si voi cu parerea. Haideti cu adaugiri. Poate scoatem un articol de revista...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:48 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-15 09:13:37De doua zile tot stau si ma cuget da' nu reusesc nicicum sa-i dau de cap problemei care ma framanta. Haideti sa presupunem ca a urina pe partener in timpul actului sexual e o chestie absolut fireasca... Buuuun, aceasta chestiune stabilita, sa alegem locul unde se va desfasura evenimentul. Sau...ca sa fie si mai modern sexul...se poate face in aer liber...nu se face mizerie delo acasa si mai invata si "incuiatii"cum se face,mai nou,sex! Cine stie..in parc,la iarba verde...in padure! |
||
|
mary_ct Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:53 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-15 09:48:31Mai, da' voi ati citit disertatia mea din josul paginii anterioare? ca e instructiv-educativa zic eu... Dati-va si voi cu parerea. Haideti cu adaugiri. Poate scoatem un articol de revista... Ma Lucia, am citit sigur ca am citit... Unde ai dreptate, ai, ce sa mai! (Sa-ti dau o bere? )Miroase la aia in casa ca'n cutia unde se usureaza pisica, cre' ca.... |
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un mic ajutor pentru o cercetare | 1 | De la: kudika_1043151 5 Martie 2022 21:15 |
| cand a fost ultima data cand ai facut cu adevarat ceea ce iti place?! | 38 | De la: kudika083499 13 Noiembrie 2009 13:49 |
| Oare mai sunt virgina?:-s | 26 | De la: IngerashuPetru 4 Octombrie 2010 06:28 |
|
|
||
| Sex oral. | 2 | De la: kudika_1016394 28 Iulie 2016 19:44 |
| no me interesa kudika esta | 13 | De la: yumy 28 Iulie 2010 19:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.