Mai multe
| fa t.arfo......ai sa vezi ca pagina aia e un citat din blogul meu....t.arfa inculta si chiuara | ||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:34 |
||
|---|---|---|
Lasa mai ca stie ea sa scrie cu urina A invatat asta la facultatea de litere, este o somitate, face si psihologie, si medicina, face de toate ea :)) Am observat ca a facut niste studii conform carora saliva ( sa nu zic scuipatul ) nu contine ADN :))) Bravo pishacioasa mica, esti tare ! Premiul Nobel pt tine
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:34 |
||
| http://vazutdeaproape.wordpress.com/about/#comment-95 | ||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:35 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:34:51fa t.arfo......ai sa vezi ca pagina aia e un citat din blogul meu....t.arfa inculta si chiuara mamaie .... cand o sa ai tu blog eu o sa am stranepoti.... doar ai Q 6 draga ce-ti mai trebuie blog???? ala e pt looseri... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:35 |
||
| arsena ai cuvantul meu de onoare ca iti rup toate degetele cand te prind la drept...vezi ca pe acolo maninc eu la cantina...si daca te prind in statie la 01 iti rup degetele si te tund la 0... | ||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:37 |
||
| se pare ca nu doar isi imagineaza ci chiar crede k ar fi al ei,cred k are o placere de a vb asa probabil asa i se vorbeste ei si a ajuns la concluzia k asa ar trebui sa vb si ea cu alti!si uite-asa mai trece o ora | ||
|
annutza Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:38 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:37:00arsena ai cuvantul meu de onoare ca iti rup toate degetele cand te prind la drept...vezi ca pe acolo maninc eu la cantina...si daca te prind in statie la 01 iti rup degetele si te tund la 0... vaaaai tu pitzi inca nu te-ai prins la ca facultate e arsena???? mananci la cantina ...aia a saracilor nu??? ca dupa ce ti-ai luat Q 6 presupun ca nu mai ai bani nici macar de o shaorma.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:38 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:37:00arsena ai cuvantul meu de onoare ca iti rup toate degetele cand te prind la drept...vezi ca pe acolo maninc eu la cantina...si daca te prind in statie la 01 iti rup degetele si te tund la 0... Cantina adica Wc asa ii zice ea
|
||
|
G_Bogdan Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:39 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:37:00arsena ai cuvantul meu de onoare ca iti rup toate degetele cand te prind la drept...vezi ca pe acolo maninc eu la cantina...si daca te prind in statie la 01 iti rup degetele si te tund la 0... Tu ??? La cantina ?? Tu ??? In statie ?? Unde iti este Q6-le ? Vezi ca nu sunt la drept, pishacioasa mica |
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:39 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:24:02fa in m.rtii ma.tii...sursa nu e aia zdr.ea.nta dre.q,ci blogul meu idi.oa.ta ordinara ce ejty Auzi ,domnisoara ,cum iti permiti sa vorbesti in halul asta?Tu chiar nu pricepi ca ceea ce ai scris pana acum a fost luat in ras de toti cei care au postat? Tu nu vrei sa pricepi ca ceea ce debitezi aici sunt elucubratiile unei minti haotice si dezaxate?Cum iti permiti sa vorbesti asa despre cei de aici ?Prima data te-ai luat de Lucia,apoi de Bogdan,acum de Ema...La ce dracu ai deschis topicul asta daca tu ii injuri pe cei care posteaza? |
||
|
mucky Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:40 |
||
|
nu ma bag ..... dar cand asemenea prostii .... pfff ar trebui sa va treziti la realitate si sa nu mai visati atata... altceva nu aveti?? decat sa va injurati ..... la varsta voastra ar trebui cica sa aveti si voi minte ..... m-as indoi de lucrul asta
|
||
|
juwairiyah Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:42 |
||
De la: vise_implinite, la data 2009-01-15 00:42:18nu ma bag ..... dar cand asemenea prostii .... pfff la cine anume te referi??? eu una recunosc .... nu am minte ... sunt o pitzi...frustrata... fetitza de dupa bloace virgina si zdreanta.... glumaaa!!! tudorita muichii nu te ambala....!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:44 |
||
| pai simplu asa se simte ea bine,la inceput lumea chiar a vrut sa o ajute cu un sfat ceva dar probabil in momentul in care a inceput sa debiteze si lumea a inceput sa nu o mai ia in serios dak pot spune asa si probabil pe ea o deranjeaza asta | ||
|
annutza Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:44 |
||
| la cine te referi???????? | ||
|
annutza Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:46 |
||
|
Va dati seama cum vor suna juramintele ei de nunta ? ,,Vrei sa fii sotul meu, sa te pisi pe mine si la bine si la rau? ''
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:47 |
||
|
pe voi nu ar trebui sa va preocupe mizeriile astea,ci fondarea unei noi religii nationale, bazata pe valorile spirituale specifice romanilor si ascendentilor lor genealogici principali (moldoveni, daci, geti, sciti si traci), extinsa la valorile spirituale specifice Rasei Albe, precum si la valorile spirituale specifice intregii Omeniri. Incultelor care sunteti |
||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:47 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:37:00arsena ai cuvantul meu de onoare ca iti rup toate degetele cand te prind la drept...vezi ca pe acolo maninc eu la cantina...si daca te prind in statie la 01 iti rup degetele si te tund la 0... ADMINII tolerati asa ceva????
|
||
|
mucky Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:47 |
||
| MUCKY...in loc sa ma ameninti cu adminii,mai bine te ai ocupa cu Informarea Omenirii, ca fiinta colectiva principala de rangul cel mai inalt, pentru a intelege si efectua schimbarile profunde de natura spirituala, civica si politica, pe care le implica adaptarea activa, din punct de vedere existential, la conditiile existentiale specifice rezultate din schimbarea fundamentala a influentei energetice care s-a produs asupra Lumii Fizice a Planetei Terra, impreuna cu intreaga Solaritate, prin iesirea de sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Pestilor (dominant gravitationala), care s-a exercitat in cursul erei astrale anterioare si intrarea sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Varsatorului (dominant luminoasa) care se exercita in cursul erei astrale curente. | ||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:48 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:47:10pe voi nu ar trebui sa va preocupe mizeriile astea,ci fondarea unei noi religii nationale, bazata pe valorile spirituale specifice romanilor si ascendentilor lor genealogici principali (moldoveni, daci, geti, sciti si traci), extinsa la valorile spirituale specifice Rasei Albe, precum si la valorile spirituale specifice intregii Omeniri. ce mama dreacu se intampla fratilor??? fatooooo de unde dreacu ai mai copiat si fraza asta????? de aici cumva??? http://www.procesulcomunismului.com/news/news.asp-news_type=Stiri&year=2005&month=3&day=21.htm nuuu imi spune si pe forumul asta iti exprimi parerile.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:50 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-15 00:47:05Va dati seama cum vor suna juramintele ei de nunta ? Arsena..te a vazut o prietena azi in 336.....ai coborat la drept si apoi ai luat un 601....daca te vad,indiferent de cata lume e in jur...iti rup gogoasa |
||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:50 |
||
| draga mea o intrebare......dak noi suntem inculte,u ce esti,tinand cont k citez"o arzi aiurea pe forum"???????? | ||
|
annutza Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:50 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:48:38MUCKY...in loc sa ma ameninti cu adminii,mai bine te ai ocupa cu Informarea Omenirii, ca fiinta colectiva principala de rangul cel mai inalt, pentru a intelege si efectua schimbarile profunde de natura spirituala, civica si politica, pe care le implica adaptarea activa, din punct de vedere existential, la conditiile existentiale specifice rezultate din schimbarea fundamentala a influentei energetice care s-a produs asupra Lumii Fizice a Planetei Terra, impreuna cu intreaga Solaritate, prin iesirea de sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Pestilor (dominant gravitationala), care s-a exercitat in cursul erei astrale anterioare si intrarea sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Varsatorului (dominant luminoasa) care se exercita in cursul erei astrale curente. Galbejita mica ce esti numai da copy/paste la texte gasite pe net |
||
|
G_Bogdan Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:51 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:50:36De la: Arsena, la data 2009-01-15 00:47:05Va dati seama cum vor suna juramintele ei de nunta ? Nu a vazut bine
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:52 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:37:00arsena ai cuvantul meu de onoare ca iti rup toate degetele cand te prind la drept...vezi ca pe acolo maninc eu la cantina...si daca te prind in statie la 01 iti rup degetele si te tund la 0... "Marcela" draga, ia o bata de base- ball si zdrobeste"ti fatza in dreptul oglinzii! macar asa nu te mai dai de gol privirea aia de psihopata i! esti sechestrata undeva, vrei sa te ajutam sa scapi, joci un teatru ieftin? Ce faci de fapt? |
||
|
Lillix Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:52 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:48:38MUCKY...in loc sa ma ameninti cu adminii,mai bine te ai ocupa cu Informarea Omenirii, ca fiinta colectiva principala de rangul cel mai inalt, pentru a intelege si efectua schimbarile profunde de natura spirituala, civica si politica, pe care le implica adaptarea activa, din punct de vedere existential, la conditiile existentiale specifice rezultate din schimbarea fundamentala a influentei energetice care s-a produs asupra Lumii Fizice a Planetei Terra, impreuna cu intreaga Solaritate, prin iesirea de sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Pestilor (dominant gravitationala), care s-a exercitat in cursul erei astrale anterioare si intrarea sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Varsatorului (dominant luminoasa) care se exercita in cursul erei astrale curente. PLAGIATOARE DE "C A C A T" CITEAZA SI SURSA DE PE CARE COPIEZI TAMPENIILE DEBITATE...CA DE TINE NE-AM LAMURIT ESTIO O ANALFABETA.... mesajul de mai sus e copiat de aici http://www.lorin-fortuna.ro/ PLAGIATOAREO!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:53 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-15 00:50:11De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:47:10pe voi nu ar trebui sa va preocupe mizeriile astea,ci fondarea unei noi religii nationale, bazata pe valorile spirituale specifice romanilor si ascendentilor lor genealogici principali (moldoveni, daci, geti, sciti si traci), extinsa la valorile spirituale specifice Rasei Albe, precum si la valorile spirituale specifice intregii Omeniri. fa dandanao...in m.ortii tei....unde e textu asta pe situ ala? dar i.diuata ejty mamik...citejte in mm mai bn |
||
|
Teodutza84 Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:53 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:53:21 cata cultura... cata elevanta in exprimare, cata eleganta in exprimare... fatucoooooo trezeste-te..... ca ai tras cam mult pe nas ... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:55 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:48:38MUCKY...in loc sa ma ameninti cu adminii,mai bine te ai ocupa cu Informarea Omenirii, ca fiinta colectiva principala de rangul cel mai inalt, pentru a intelege si efectua schimbarile profunde de natura spirituala, civica si politica, pe care le implica adaptarea activa, din punct de vedere existential, la conditiile existentiale specifice rezultate din schimbarea fundamentala a influentei energetice care s-a produs asupra Lumii Fizice a Planetei Terra, impreuna cu intreaga Solaritate, prin iesirea de sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Pestilor (dominant gravitationala), care s-a exercitat in cursul erei astrale anterioare si intrarea sub influenta existentiala energetica specifica Constelatiei Zodiacale a Varsatorului (dominant luminoasa) care se exercita in cursul erei astrale curente. Tu ce vrei sa demonstrezi de fapt cu ineptiile tale???Uite de unde ai dat copy-paste: http://www.lorin-fortuna.ro/ |
||
|
mucky Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:57 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-15 00:55:43De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 00:53:21 pastilata si pishacioasa
|
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:58 |
||
| bine zis dandanaua,bv! | ||
|
annutza Postat pe 15 Ianuarie 2009 00:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutor, viata mea sexuala este prea afectata de certurile de zi cu zi . | 6 | De la: andreea3006 27 August 2009 16:24 |
| Fantezie sexuala cadou. Ati fi de acord? | 171 | De la: NumaiTu 10 Septembrie 2009 22:39 |
| "Chimia" intre parteneri. | 33 | De la: kudika192719 4 Iunie 2010 17:12 |
|
|
||
| critice,cel mai important subiect pe forum-uri | 12 | De la: Tharr 18 Octombrie 2010 16:26 |
| hy | 4 | De la: scorpio67 25 Mai 2010 10:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.