Setari Cookie-uri

Perversiune???

De la: joana_rise, la data 2009-01-15 21:43:10
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 00:27:13Arsena draga,dupa fata cred ca esti la agronomie,dar nu m ar mira sa fii la ase..atat iti spun...daca te recunosc pe strada nu va fi bine :|

lasa-ne, lasa-ne......... bai gogosico, ne-ai cam plictisit. ai cam dat copy paste la injuraturi si amenintari. hai mai zi-ne si altceva ca sa ne mai distram putin

Postat pe 15 Ianuarie 2009 21:53
helloo..
ce zic eu si ce intelegi tu?Q
ii ziceam lu teodorasha asta incredibil de draguta care vrea s-o "faca" pe arsena ca e ea "tare" si mare...
ca decat sa-i faca nush ce pe la metrou sau pe nush unde sa se duca frumusel si sa colcteze nitica urina de la ea sa vada daca ii prinde bine!
morticia_adams
Postat pe 15 Ianuarie 2009 21:56
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-15 21:51:11
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 00:27:13Arsena draga,dupa fata cred ca esti la agronomie,dar nu m ar mira sa fii la ase..atat iti spun...daca te recunosc pe strada nu va fi bine :|

neah, eu zic sa i iei proba de urina...sa vezi daca e calda!

ai vazut ??? ca sa vezi si sa nu crezi.... hai tu nu fii rea, uite..las-o pe Arsena si hai sa ma recunosti pe mine...sa vedem ce poti face??? cat te tine???

ioi...ar trebui sa nu ma duc la toaleta, ca deh..dau cu ochii de tine si ce te faci de nu ma trece???

pana atunci poate o bere-ti prinde bine...

lasa ca acusi iti zice ca esti o frustrata grasa plina de cosuri pe fata si cu un neg paros desupra gurii, ca n-ai poza cu tine la avatar. numai ea are poza la avatar, sa ne arate cat e de frumoasa si galbejita. zi-i lu fanel sa nu mai manance atatea "e-uri", ca ti se strica tenul, mama si se ingalbeneste

Postat pe 15 Ianuarie 2009 21:56
De la: joana_rise, la data 2009-01-15 21:56:30helloo..
ce zic eu si ce intelegi tu?Q
ii ziceam lu teodorasha asta incredibil de draguta care vrea s-o "faca" pe arsena ca e ea "tare" si mare...
ca decat sa-i faca nush ce pe la metrou sau pe nush unde sa se duca frumusel si sa colcteze nitica urina de la ea sa vada daca ii prinde bine!

joana draga mea tocmai am modificat mesajul sa nu se inteleaga gresit..era adresat ...Tudoritei....lele....

mafia_nrr1
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:00
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-15 21:56:59

ai vazut ??? ca sa vezi si sa nu crezi.... hai tu nu fii rea, uite..las-o pe Arsena si hai sa ma recunosti pe mine...sa vedem ce poti face??? cat te tine???

ioi...ar trebui sa nu ma duc la toaleta, ca deh..dau cu ochii de tine si ce te faci de nu ma trece???

lasa ca acusi iti zice ca esti o frustrata grasa plina de cosuri pe fata si cu un neg paros desupra gurii, ca n-ai poza cu tine la avatar. numai ea are poza la avatar, sa ne arate cat e de frumoasa si galbejita. zi-i lu fanel sa nu mai manance atatea "e-uri", ca ti se strica tenul, mama si se ingalbeneste

sa zica ce o vrea Tudoritza ca nu-i dau pisarea mea nici sa faca gargara cu ea......
mafia_nrr1
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:02
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-15 21:56:59

Good shoot
G_Bogdan
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:02
iar ologul asta de g bogdan...cel pe care il manjea tatal sau in materii fecale in infantilitate,apoi ii punea boneta pe cap si se ducea la poker cu prietenii si apoi il abuzau cu totii impreuna...jigaritule
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:06
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 22:06:15iar ologul asta de g bogdan...cel pe care il manjea tatal sau in materii fecale in infantilitate,apoi ii punea boneta pe cap si se ducea la poker cu prietenii si apoi il abuzau cu totii impreuna...jigaritule

cineva acolo sus ma iubeste de mi-a ascultat rugamintile si ni te-a adus inapoi. hai mai fatuco si dumnezeu sa te binecuvanteze cu mila si urina lui cea sfanta, ca tare frumoase ne-ai mai facut zilele

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:15
Teodutzo, termino dracului ca te faci de tot rahatul, nu te vezi??? Daca vezi ca toata lumea te ia la misto de ce insisti in prostia ta?? Ti-ai mai si pus poza pe avatar sa te stie toata lumea. E mandra ma-ta de tine?

Si voi fetelor, va cred ca va distrati, dar chiar nu trebuie sa ajungem la astfel de vorbe si de jigniri din cauza unei maimutze careia ii place sa vorbeasca si sa se poarta mai rau decat in tiganie. Sa fereasca Dumnezeu sa aiba asta copiii, le distruge viitorul. Nu le poate transmite decat prostie, razbunare, incultura si urofilie.

P.s. Astept porfilul psihologic (ca stiu ca nu scap), amenintarile de rigoare si poate imi spui si cat mai am de trait pana m a calci cu masina. Ca sa stiu cum ma organizez.
Maddy_moo
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:17
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 22:06:15iar ologul asta de g bogdan...cel pe care il manjea tatal sau in materii fecale in infantilitate,apoi ii punea boneta pe cap si se ducea la poker cu prietenii si apoi il abuzau cu totii impreuna...jigaritule

Pe bune de nu vroiam sa iti spun sa mai postezi si de mine ceva ,nu de alta dar maine plec din buc si ma intorc pe luni , asa ca, da tot ce poti in seara asta sa ma amuz si eu 3 zile cand imi aduc aminte de intelectul tau transparent si totusi plin de culoare ,galbejita mica si sexoasa ce esti
G_Bogdan
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:17
buna seara tuturor tot aici va gasesc????incredibil!!!!!doamne teo,u nu te plictisesti?chiar iti face placere ce se spune aici???offffffffffff
annutza
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:21
pey tu nu ai bani ma saracule de zapp ? io am zap pe laptop...in mm
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:21
aooolleeeuuuu mai Bogdane, daca vede Stefan cel Pisarcos ca te dai la galbejita lui, te cauta prin tot bucurestiul cu Q6-ele lui si te face scrob sub jantele alea bengoase de aluminiu. numai sa aiba bani de benzina. nu de alta, da i-a spart pe toti teoputza la cantina

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:26
mm asta e de la m&m?
kitty_krieger
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:27
Voi nu ati observat oameni buni ca asta este dusa cu capul!.?..este bolnava mintal!?
Doamne...........mare ti-e gradina!
M-am amuzat teribil pina la un punct....dar..... totusi suntem oameni!
...si inca ceva : se spune ca "daca te pui la mintea unui nebun(prost) , tu esti mai nebun(prost) ca el"!
....si asta-i naspa rau!
Va doresc "bataie de joc(de oamenii mai slabi de ingeri sau nebuni).... fructuoasa si frumoasa"!
O seara buna!
ella_688_2008
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:27
Teodutza 'frumoasa' mea din padurea adormita credeam ca ti-ai dat seama ca, poza asta nu te avantajeaza deloc , chiar nu vezi ce fata de Mutant -X ai , uita-te in oglinda, parca esti desenata cu stanga.

G_Bogdan
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:28
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 22:21:36pey tu nu ai bani ma saracule de zapp ? io am zap pe laptop...in mm

toti is saraci, numa` tu ejti bogata. a dreacu tu sa fii. pai daca bei atata urina, cum sa nu vezi totul auriu in fata ta?

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:29

Mai, cred ca Tudoritza saraca asa a fost crescuta de poate descrie asa bine....
liana976
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:30
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 22:21:36pey tu nu ai bani ma saracule de zapp ? io am zap pe laptop...in mm

Draga mea eu ma duc la munte sa schiez nu sa stau pe net . Era reclama aia daca ti-o mai aduci aminte : Mama nu se supara ,pot sa ud si canapeaua
G_Bogdan
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:32
De la: ella_688_2008, la data 2009-01-15 22:27:45Voi nu ati observat oameni buni ca asta este dusa cu capul!.?..este bolnava mintal!?
Doamne...........mare ti-e gradina!
M-am amuzat teribil pina la un punct....dar..... totusi suntem oameni!
...si inca ceva : se spune ca "daca te pui la mintea unui nebun(prost) , tu esti mai nebun(prost) ca el"!
....si asta-i naspa rau!
Va doresc "bataie de joc(de oamenii mai slabi de ingeri sau nebuni).... fructuoasa si frumoasa"!
O seara buna!

da ce are? de ce sa nu posteze? cu totii o iubim, pt ca are puteri terapeutice. stie sa ne faca sa radem mai bine decat oricine. eu cel putin, de 3 zile, in loc sa ma stresez cu sesiunea, imi delectez sarcasmul pe fata ei galbejita. pacat ca e atat de proasta incat sa ne raspunda

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:33
Da!.....si eu am ris...mai ales ieri ....am intrat de la serviciu pt ca eram curioasa sa vad ce mai postati pe aici si chiar am ris cu lacrimi...seful meu vb cu mine si eu rideam ca proasta...fara sa -i pot raspunde, ...ca pina la urma sa rida si el(ca prostul) doar de risul meu
ella_688_2008
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:39
teeeeeeeooooooooo unde esti iubita mea? hai mai distreaza-ma putin. hai, uite, iti promit ca dupa ce ma injuri putin si imi spui cat sunt de frustrata si imi reamintesti ce mi-a facut unchiul meu cand aveam 6 ani si imi zici de ce la avatar mi-am pus pisica si nu o poza cu mine (pt ca mi-e rusine cu bubele astea care tocmai mi-au reaparut pe fata), promit ca te recompensez cu o portie dubla de urina. aaa si e ecologica, pt ca azi n-am mai consumat alcool

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:44
De la: ella_688_2008, la data 2009-01-15 22:39:48Da!.....si eu am ris...mai ales ieri ....am intrat de la serviciu pt ca eram curioasa sa vad ce mai postati pe aici si chiar am ris cu lacrimi...seful meu vb cu mine si eu rideam ca proasta...fara sa -i pot raspunde, ...ca pina la urma sa rida si el(ca prostul) doar de risul meu

Altceva nu avem ce face decat sa radem. I s-au oferit sfaturi pertinente dar ea o tine pe a ei....
liana976
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:44
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-15 22:44:25teeeeeeeooooooooo unde esti iubita mea? hai mai distreaza-ma putin. hai, uite, iti promit ca dupa ce ma injuri putin si imi spui cat sunt de frustrata si imi reamintesti ce mi-a facut unchiul meu cand aveam 6 ani si imi zici de ce la avatar mi-am pus pisica si nu o poza cu mine (pt ca mi-e rusine cu bubele astea care tocmai mi-au reaparut pe fata), promit ca te recompensez cu o portie dubla de urina. aaa si e ecologica, pt ca azi n-am mai consumat alcool

S-ar putea sa apara, tinand cont de promisiunea facuta.
liana976
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:46
LIANA ...MAI LASA NE CU CONCLUZIILE TALE..NU E ASA CA TRAGI CONCLUZII D ASTEA PT CA IN VIATA REALA NIMENI NU ITI ACORDA ATENTIE...SI SIMTI NEVOIA SA TI SE ACORDE ATENTIE..SI INCERCI SA RECASTIGI ASTA PRINTR UN FORUM...JENIBIL
Teodutza84
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:48
si pt ca imi place f mult de tine, vreau sa iti ofer cu dedicatie speciala ceva. nu e un dans romantic.. e altceva. ia uite aici http://www.flurl.com/video/5496822_comments.htm

e numai pt tine

acum vb f serios. nu va uitati la asa cv daca tineti la stomacele voastre. e doar pt teoputza, care are stomac de fier. daca va uitati si vomati in prealabil, nu imi asum nici o responsabilitate, pt ca v-am anuntat

hai, teo, spune-ne cat de tare te-am excitat

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:50
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 22:48:28LIANA ...MAI LASA NE CU CONCLUZIILE TALE..NU E ASA CA TRAGI CONCLUZII D ASTEA PT CA IN VIATA REALA NIMENI NU ITI ACORDA ATENTIE...SI SIMTI NEVOIA SA TI SE ACORDE ATENTIE..SI INCERCI SA RECASTIGI ASTA PRINTR UN FORUM...JENIBIL

Ce bine ca ma bagi tu in seama......
Teodutza vine cumva de la TONTUTA?

Fugi repede si mai ia o gura de pipi ca nu prea ai fost la inaltime de data asta.
liana976
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:50
De la: Teodutza84, la data 2009-01-15 22:48:28LIANA ...MAI LASA NE CU CONCLUZIILE TALE..NU E ASA CA TRAGI CONCLUZII D ASTEA PT CA IN VIATA REALA NIMENI NU ITI ACORDA ATENTIE...SI SIMTI NEVOIA SA TI SE ACORDE ATENTIE..SI INCERCI SA RECASTIGI ASTA PRINTR UN FORUM...JENIBIL

auzi, tu? da de ce ii acorzi atentie numai Lianei? mie nu? ma simt data la o parte. da lasa-ma si pe mine sa imi ofer dragostea pe fata ta matasoasa cu un jet cald

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:53
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-15 22:53:49

auzi, tu? da de ce ii acorzi atentie numai Lianei? mie nu? ma simt data la o parte. da lasa-ma si pe mine sa imi ofer dragostea pe fata ta matasoasa cu un jet cald

Esti invidioasa? Vezi ca e randul meu.....Dar, ca sa nu zici ca sunt fata rea, te las sa o gratulezi pe Teo cu un jet proaspat...poate iti acorda si tie atentie.
liana976
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:56
las-o, tu, ca acum se delecteaza cu filmuletul pe care i l-am trimis. sper ca nu te-ai uitat la el

Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Escapelle 5 De la: Vivi96 9 Septembrie 2012 15:01
??virgina de 2 ori?:O 49 De la: arpydia 18 Septembrie 2010 21:47
masturbarea la femei 66 De la: kudika422817 22 August 2011 09:13
voi ce credeti??? 30 De la: contessyna 17 Noiembrie 2011 16:37
inselata sau nu ? 32 De la: pamela_1 25 Iunie 2009 11:47