Setari Cookie-uri

Perversiune???

sorry imi retrag vorbele stef....am crezut ca tii cu extraterestra ca ma suparam...
mikela_my
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:17
De la: karos, la data 2009-01-16 12:50:09

faza e ca ea n-a intrat aici sa ceara un sfat (asta ar insemna sa aiba macar vaga senzatie ca face ceva rau) ci ca sa se laude, sa arate lumii cat de deosebita e ea
Gotcha?

deh....dupa cum suna primul mesaj,chiar am avut senzatia ca fatuca are nevoie de vreo parere...cand colo ce sa vezi, descopar cu stupoare ca sufera de personalitati multiple, si ca de fapt nu vrea o parere sau un sfat....ci vrea o confirmare a faptului ca ceea ce face nu este gresit , este doar diferit.
o sa ii dau din nou listuta cu medicamente antidepresive ,antipsihotice si calmate pt nervi poate se lamureste pana la urma ca in afara de vidanja mai exista si ajutor specializat.
there you go ...

CLORDELAZIN, drajeuri
LEVOMEPROMAZIN, comprimate, fiole
NEURIPLEGE, drajeuri,unguent,solutie injectabila
PLEGOMAZIN, fiole
EMETIRAL, drajeuri
EMETIRAL, supozitoare
MAJEPTIL, comprimate,solutie buvabila
MIRENIL RETARD, fiole
MIRENIL, drajeuri
MIRENIL, fiole
CICLOBARBITAL, comprimate
EXTRAVERAL, comprimate
LAURONIL, comprimate
EDRONAX 4 mg, comprimate
MIRZATEN
REMERON, tablete
AMITRIPTILINA, drajeuri, comprimate filmate, solutie injectabila
AMITRIPTYLIN - SLOVAKOFARMA, comprimate
ANAFRANIL, comprimate,drajeuri,fiole
ANTIDEPRIN, drajeuri
COAXIL, drajeuri
DOXEPIN, drajeuri, fiole
NORTRIPTILINA, drajeuri
SAPILENT, comprimate
Wellbutrin
FEVARIN, comprimate
ASENTRA
PROZAC, capsule
SEROXAT, comprimate
ZOLOFT, comprimate filmate
LERIVON, comprimate
LUDIOMIL, comprimate
LUDIOMIL, comprimate,fiole
MAPROLU 50, comprimate filmate
MIANSAN, comprimate filmate

apropo ,tudorita muichii ,ti-am facut programare si la oftalmologie,am observat ca ai probleme cititul....

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:17
mikela_my
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:19
De la: mikela_my, la data 2009-01-16 13:17:42sorry imi retrag vorbele stef....am crezut ca tii cu extraterestra ca ma suparam...

ceeeeeeeeeeeee..???????
stef_Sultanu
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:21
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-16 13:17:56
De la: karos, la data 2009-01-16 12:50:09

faza e ca ea n-a intrat aici sa ceara un sfat (asta ar insemna sa aiba macar vaga senzatie ca face ceva rau) ci ca sa se laude, sa arate lumii cat de deosebita e ea
Gotcha?

deh....dupa cum suna primul mesaj,chiar am avut senzatia ca fatuca are nevoie de vreo parere...cand colo ce sa vezi, descopar cu stupoare ca sufera de personalitati multiple, si ca de fapt nu vrea o parere sau un sfat....ci vrea o confirmare a faptului ca ceea ce face nu este gresit , este doar diferit.
o sa ii dau din nou listuta cu medicamente antidepresive ,antipsihotice si calmate pt nervi poate se lamureste pana la urma ca in afara de vidanja mai exista si ajutor specializat.
there you go ...

CLORDELAZIN, drajeuri
LEVOMEPROMAZIN, comprimate, fiole
NEURIPLEGE, drajeuri,unguent,solutie injectabila
PLEGOMAZIN, fiole
EMETIRAL, drajeuri
EMETIRAL, supozitoare
MAJEPTIL, comprimate,solutie buvabila
MIRENIL RETARD, fiole
MIRENIL, drajeuri
MIRENIL, fiole
CICLOBARBITAL, comprimate
EXTRAVERAL, comprimate
LAURONIL, comprimate
EDRONAX 4 mg, comprimate
MIRZATEN
REMERON, tablete
AMITRIPTILINA, drajeuri, comprimate filmate, solutie injectabila
AMITRIPTYLIN - SLOVAKOFARMA, comprimate
ANAFRANIL, comprimate,drajeuri,fiole
ANTIDEPRIN, drajeuri
COAXIL, drajeuri
DOXEPIN, drajeuri, fiole
NORTRIPTILINA, drajeuri
SAPILENT, comprimate
Wellbutrin
FEVARIN, comprimate
ASENTRA
PROZAC, capsule
SEROXAT, comprimate
ZOLOFT, comprimate filmate
LERIVON, comprimate
LUDIOMIL, comprimate
LUDIOMIL, comprimate,fiole
MAPROLU 50, comprimate filmate
MIANSAN, comprimate filmate

apropo ,tudorita muichii ,ti-am facut programare si la oftalmologie,am observat ca ai probleme cititul....

Au! Draga mea, o reduci la stadiul de leguma cu listoiul asta
Cine o sa ne mai distree in lungile ore plictisitoare de la birou?
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:30
De la: karos, la data 2009-01-16 13:30:34

hmmm gasim noi alte mascote stai pe pace... o avem pe dana mai e si coman mai e si claudyuuu... ooo sunt o gramada....
dar tudorita muichii le intrece pe toate la un loc...

de departe primeste de la mine locul intai cu si fara coronita si ca drept rasplata pt portia de ras,,,, o vidanja plina ochi pleaca direct catre locul de bastina....al individei.

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-16 13:32:52
De la: karos, la data 2009-01-16 13:30:34

hmmm gasim noi alte mascote stai pe pace... o avem pe dana mai e si coman mai e si claudyuuu... ooo sunt o gramada....
dar tudorita muichii le intrece pe toate la un loc...

de departe primeste de la mine locul intai cu si fara coronita si ca drept rasplata pt portia de ras,,,, o vidanja plina ochi pleaca direct catre locul de bastina....al individei.

Recunosc ca, desi noua prin zona, ma distrez mai ceva ca la un site de bancuri :D. Am apucat s-o 'vad' totusi si pe dana_3, intra si ea pe podium, umar la umar cu Tudy dear
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:36
http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/143817.html

un vot plz
mikela_my
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:58
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 09:13:54inca doi retarzi..pbbil clonele unora de au mai comentat deja....cum spoonea emil cioran:nati inteles nimic....

fugi tu cu pluta pe conducta de WC ....ca te asteapta fanel....sa-ti dea pisucel......

ai deschis acest topic doar sa faci fun....ai copiat totul de pe alte site-uri.....sa-ti fie rusinica....5 minute...stai cu cap'sorul in trompeta si bea galbejeala ......si nu mai jigni lumea aici ca te arzi rau....sau te arde rau pe gatlej....???? este fierbinte????

hai o bere rece si-ti trece...
mafia_nrr1
Postat pe 16 Ianuarie 2009 14:37
a plecat jucaria..... aaah ce naspa....
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:05
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-16 15:05:16a plecat jucaria..... aaah ce naspa....

si-a sters contu'?
mucky
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:06
De la: mucky, la data 2009-01-16 15:06:28
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-16 15:05:16a plecat jucaria..... aaah ce naspa....

si-a sters contu'?

Nu l-a sters...si nici sa n-o faca....noi cu cine ne mai distram?
Si yo de cine ma mai sperii?Cand ii vad poza...ma sperii mai ceva ca de baba cloanta!
Baga mare,Urinata!Pe unde umblii?Pe cine mai pandesti din Q6?
mary_ct
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:17
hai ma, voi chiar credeti ca are Q6? la cum e imbracata/cum arata, la pariu ca are cel muuuult un Matiz - nu vedeti ca arata si pozeaza ca alea de pe pitzipoanca.org?
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:58
De la: karos, la data 2009-01-16 15:58:37hai ma, voi chiar credeti ca are Q6? la cum e imbracata/cum arata, la pariu ca are cel muuuult un Matiz - nu vedeti ca arata si pozeaza ca alea de pe pitzipoanca.org?

Cum dreaq sa aiba Q6..daca masina asta nu exista pe piata inca?Era bascalie...
mary_ct
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:04

hai mai fetelor
ce rele suntetzi
numai de rautatzi va tinetzi
mai lasatzi fata in pace

uite, io chiar o apreciez ptr ceea ce face

_fantoma_
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:08
De la: mary_ct, la data 2009-01-16 16:04:30
De la: karos, la data 2009-01-16 15:58:37hai ma, voi chiar credeti ca are Q6? la cum e imbracata/cum arata, la pariu ca are cel muuuult un Matiz - nu vedeti ca arata si pozeaza ca alea de pe pitzipoanca.org?

Cum dreaq sa aiba Q6..daca masina asta nu exista pe piata inca?Era bascalie...

maiiii la cati banutzi are ea munciti cu greu ca vidanjoare....sigur are un Q6.... pe perete ...asa ca respectabila carpeta cu "rapirea din serai...."

pandeste pe la colturi ca un boschetar...doar doar s-o mai indura careva de ea sa-i mai dea ceva combustibil....

cred ca lucreaza la curatarea toaletelor eco.... acu' m-am prin de unde pasiunea ei pt WC-uri....

hmmm is' cam grea de cap....

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:10
apropos, cati ani are individa? Io zic ca max 19
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:23
daca are 19 ani .... io-s mumie deja....

nu cred ca are mai mult de 16-17 ani.... generatia emo...

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:30
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-16 16:30:34daca are 19 ani .... io-s mumie deja....

nu cred ca are mai mult de 16-17 ani.... generatia emo...

hai sa-ti zic ceva: eu cred ca (in proportie de 95%) astea sunt gogosi, de la pipilica la restu' de aberatii - si iarasi.. am senzatia ca pe contul ei nu scrie numai ea, ai observat diferenta flagranta de stil intre unele intrebari si potopul de epitete si injurii? unele sunt corect scrise si de relativ bun-simt, iar altele .... frizeaza schizofrenia
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:34
de aia am si spus ca sufera de personalitati multiple. modul de a scrie dimineata difera total si profund fata de cum scrie seara...asta unu la mana, pe urma modul cum a inceput topicul,cum a distorsionat discutia si faptul ca sunt diferite ideile de dimineata pana seara....

apoi m-a dat gata ca i s-a pus pata pe lucia...
ce mai... daca nu sunt 2 persoane diferite... atunci sigur fatuca are mai multe probleme la "mansarda"
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:43
uf .. n-am citit chiar tot, pana la urma erau variatiuni pe aceeasi tema... Insa.. stii cum sunt pustii astia, intra toti pe un cont, vorbesc toate cu acelasi tip, si-i dau de la una la alta; mie una mi-e clar - e una mai normala si una mai .. gipsy, asea
Aia de Ferentari e tafnoasa rau
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:49
maaa poa' sa fie si 10 persoane pe acelasi cont, cert este ca ideile lor sunt crete mai ceva ca un permanent nereusit....

si nu au argumente..., poti sa o chemi perversiune, poti sa ceri o parere despre perversiuni... dar nu ma lua pe mine cu amenintari, cu lichidul sfant cu alte vrajeli din astea ca sunt deplasate total chiar si pt niste sectanti....misa

daca fac la bascalie , e ok ,ca ne face sa ne mai descretim fruntile, dar daca ele chiar cred ceea ce scriu , e de rau.

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:00
eu zic ca da, o fac la bascalie - ce daca n-au multa scoala si au niste probleme de 'gandire' ? Lasa, orice pasare pre limba ei piere
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:03
am avut ocazia sa-mi pice in mana un caiet de limba si literatura romana ...al unui pusti din clasa a 9-a.... acu vreo saptamana.... am ras sa pic pe jos de modul de a scrie.
l-am intrebat de curiozitate de ce scrie asa,si mi-a raspuns pt ca rad colegii de el daca nu scrie asa...

cam asa si restul "turmei" fac ce vad la altii....

oricum sa visezi ca ai Q6 e totusi un vis frumos.
sa nu sti unde e kogalniceanu ,sau ce facultate e pe acolo, e si mai tragic.... doar este studenta la psihologie , tot in acelasi vis ,evident.
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:12
hehe, am intalnit absolventa de facultate economica care se vaita ca banii dati de ea (ca angajata, virati de firma) lunar la CAS, sanatate, etc .. 'nu vor acoperi banii care mi-i dau pt cresterea copilului? ca eu am un buget in care au intrat, si aia iau de acolo. Cand se termina nu o sa-mi mai dea statul nimic?"
m-am crucit, desi la vremea aia nu eram decat absolventa de liceu ..
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:19
De la: karos, la data 2009-01-16 17:19:50hehe, am intalnit absolventa de facultate economica care se vaita ca banii dati de ea (ca angajata, virati de firma) lunar la CAS, sanatate, etc .. 'nu vor acoperi banii care mi-i dau pt cresterea copilului? ca eu am un buget in care au intrat, si aia iau de acolo. Cand se termina nu o sa-mi mai dea statul nimic?"
m-am crucit, desi la vremea aia nu eram decat absolventa de liceu ..

glumesti... te rog spune-mi ca glumesti.....
asa ceva doar in cele mai negre cosmaruri intalnesti...
o contabila care sa gandeasca in halul asta iti dai seama ce contabilitate tine....
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:44
era contabila la .. cum ii spunea? Scoala de Soferi Ilioara. Ultima oara cand am mai auzit ceva despre ea ...... era vanzatoare intr-un supermarket in ... Italia. Deci, si-a gasit locul potrivit, bun si capitalismul asta la ceva, iti reda 'adevarata' valoare
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:32
catre toaste dezaxatele si pruastele de pe forum:LA KOGALNICEANU E FACULTATEA DE DREPT IN MORT.II MA.MELOR VOASTRE.....1 LA MNA..SI 2 LA MANA....EU NU MAM LUAT DE NIMENI FARA SA FIU PROVOCATA..IDIOATELOR...DANDANAUA E SIGUR VREO SFRIJITA NEATINSA DE VREUN OM...POATE DOAR DE MAGARUL LU TASUMARE
Teodutza84
Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:34
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 18:34:28catre toaste dezaxatele si pruastele de pe forum:LA KOGALNICEANU E FACULTATEA DE DREPT IN MORT.II MA.MELOR VOASTRE.....1 LA MNA..SI 2 LA MANA....EU NU MAM LUAT DE NIMENI FARA SA FIU PROVOCATA..IDIOATELOR...DANDANAUA E SIGUR VREO SFRIJITA NEATINSA DE VREUN OM...POATE DOAR DE MAGARUL LU TASUMARE

teodutza ...fa gura mare....aaaaaaaaaaaaaa......si acum eu.....aaahhh, m-am eliberat de lichidul sfant
kitty_krieger
Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:44
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 18:34:28catre toaste dezaxatele si pruastele de pe forum:LA KOGALNICEANU E FACULTATEA DE DREPT IN MORT.II MA.MELOR VOASTRE.....1 LA MNA..SI 2 LA MANA....EU NU MAM LUAT DE NIMENI FARA SA FIU PROVOCATA..IDIOATELOR...DANDANAUA E SIGUR VREO SFRIJITA NEATINSA DE VREUN OM...POATE DOAR DE MAGARUL LU TASUMARE

scumpa mea, iubita mea, sfanta si imaculata mea .. cum de nu te intelege nimeni? sunt profund consternata de cata ipocrizie zace in fetele astea ....CHIAR nu stiu ce e bine si placut pe lumea asta? sa refuze cu obstinatie placeri atat de interzise si huiduite? Ce stiu ele... Fii atenta, ca sa le convingi, posteaza un mic-minuscul filmulet cu placerea sfanta... sunt sigura ca o sa ai adepte noi! ca nici o teorie nu se compara cu practica, iar mesajul vizual are asa de mare impact .. Revolutioneaza sexul, la mai mare!

Hai sa traiesti ca esti deosebita!
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
HELP!!! Pot ramane insarcinata? 15 De la: coka_pusha 7 Decembrie 2009 13:17
Pt barbati cu experienta: Limbaj pervers?!? 53 De la: giustina21 23 Iulie 2015 00:12
Legile lui Murphy despre dragoste si sex 75 De la: kudika141011 9 Ianuarie 2011 01:49
sotia mea ma refuza cind vine vorba de sex 117 De la: Barbie39 24 Februarie 2010 12:20
Buna~! 3 De la: cristina1221 19 Ianuarie 2013 18:12