Setari Cookie-uri

Perversiune???

by the way, pt mai multa coerenta si putere de convingere consulta totusi DEX-ul (neaparat inainte de a tasta ceva!) si vezi acolo daca in romana (sau orice alta limba) apar puncte in mijlocul cuvintelor, iar epitete de genul proasta, idioata - inclusiv frumoasa, ala tre' sa-l ai in vocabular, raportat exclusiv la persoana ta - se scriu cu O sau cu U.
Spor la citit, astept muuuulte lucruri bune de la tine.
Ai potential, nu gluma!
Si cand ma gandesc ca ai o viata luuuuunga inainte ...
karos
Postat pe 16 Ianuarie 2009 19:01
De la: karos, la data 2009-01-16 16:34:36
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-16 16:30:34daca are 19 ani .... io-s mumie deja....

nu cred ca are mai mult de 16-17 ani.... generatia emo...

hai sa-ti zic ceva: eu cred ca (in proportie de 95%) astea sunt gogosi, de la pipilica la restu' de aberatii - si iarasi.. am senzatia ca pe contul ei nu scrie numai ea, ai observat diferenta flagranta de stil intre unele intrebari si potopul de epitete si injurii? unele sunt corect scrise si de relativ bun-simt, iar altele .... frizeaza schizofrenia

Karos, copy/paste... Cele coerente sunt copiate de pe bloguri, site-uri, etc. Fata insa copiaza ceea ce ii place, ceea ce ii traduce... trairile interne :-D... La deschiderea topicului ea chiar astepta sa-si faca club.... Clubul Sfantului Lichid
Mde! Nu i-a iesit... majoritatea aici sunt normali adica niste plicticosi care n-au cazut in fund cand au auzit-o pe ea citand din Coelho! Tztzt! rauati ce suntem...
Dor_a
Postat pe 16 Ianuarie 2009 19:37
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 18:34:28catre toaste dezaxatele si pruastele de pe forum:LA KOGALNICEANU E FACULTATEA DE DREPT IN MORT.II MA.MELOR VOASTRE.....1 LA MNA..SI 2 LA MANA....EU NU MAM LUAT DE NIMENI FARA SA FIU PROVOCATA..IDIOATELOR...DANDANAUA E SIGUR VREO SFRIJITA NEATINSA DE VREUN OM...POATE DOAR DE MAGARUL LU TASUMARE

hahahahahahaha " PRUASTELE" ce faci mai tanto.....ptiuuuuuuuu cata scoala ai.....muicaaaaaaa........

si mai lasa mortii ....ca tu paraca ai fii vie.......

pisoalca mica ce esti.....

te mai iei odata de dandanel ca sa vezi cata pisoalca-ti dau eu tie...

trecea fanfara militara
lui tedutza sa-i dea pisoalca
sa te scalzi in ea
pana nu oi mai vedea.....
mafia_nrr1
Postat pe 16 Ianuarie 2009 19:54
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 18:34:28catre toaste dezaxatele si pruastele de pe forum:LA KOGALNICEANU E FACULTATEA DE DREPT IN MORT.II MA.MELOR VOASTRE.....1 LA MNA..SI 2 LA MANA....EU NU MAM LUAT DE NIMENI FARA SA FIU PROVOCATA..IDIOATELOR...DANDANAUA E SIGUR VREO SFRIJITA NEATINSA DE VREUN OM...POATE DOAR DE MAGARUL LU TASUMARE

,,pruasto'' facultatea de drept este mai sus de kogalniceanu, mergand spre eroilor, este o statie care se numeste ,,facultatea de drept''

Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:39
sa iti fie rusine arsena..esti la fac de chimie...si nu de la poli..ci de la unibuc...mai mare rasu...si te mai si lauzi cu asta...pfuai ce dobitoaca
Teodutza84
Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:13
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 21:13:04sa iti fie rusine arsena..esti la fac de chimie...si nu de la poli..ci de la unibuc...mai mare rasu...si te mai si lauzi cu asta...pfuai ce dobitoaca

mai mare rasu ca razi de cei care fac chimia

nu fac chimia, insa oricum te depasesc din toate punctele de vedere. Esti un experiment ratat !

Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:16

Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:16
De la: Arsena, la data 2009-01-16 21:16:04
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 21:13:04sa iti fie rusine arsena..esti la fac de chimie...si nu de la poli..ci de la unibuc...mai mare rasu...si te mai si lauzi cu asta...pfuai ce dobitoaca

nu fac chimia, insa oricum te depasesc din toate punctele de vedere. Esti un experiment ratat !

totally agree! de ce iti mai bati capu cu asta totusi draga arsena?
morticia_adams
Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:52
De la: joana_rise, la data 2009-01-16 21:52:17
De la: Arsena, la data 2009-01-16 21:16:04

totally agree! de ce iti mai bati capu cu asta totusi draga arsena?

doar ma distreaza
nu inteleg cum poate o prapadita ca ea sa vb despre niste oameni care fac o facultate, care devin profesori etc...God ! Rau este sa fii prost

Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:55
asa e arsena..tu stii mai bine...la ce privire ai..nu ma insel..pacat ca prostii nu se vad mai intai pe ei..dobitoaco ce esti
Teodutza84
Postat pe 16 Ianuarie 2009 22:00
De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 22:00:10asa e arsena..tu stii mai bine...la ce privire ai..nu ma insel..pacat ca prostii nu se vad mai intai pe ei..dobitoaco ce esti

pisi, ciocul mic, tu invata macar sa vorbesti si pe urma sa ma jignesti pe mine ! invata mai intai sa ai propriile idei nu sa dai coypaste si tocmai pe urma sa vorbesti de noi

Postat pe 16 Ianuarie 2009 22:04
Teodutza84, dar tu niciodata nu obosesti...? Daca le dai apa la moara normal ca se tot iau de tine fetele....e doar un forum,nu un camp de lupta....
liza24_84
Postat pe 16 Ianuarie 2009 22:06
inchideti odata topicu ca ma faceti de ras in mm
Teodutza84
Postat pe 16 Ianuarie 2009 23:12
Te faci singura de ras
Tu esti un clovn de care rade lumea
Tu ai deschis topicul, de ce sa il inchidem noi ? de ce sa nu radem de o ratata ?
Ai cules ceea ce ai semanat ! Noi ne-am dat cu parerea referitor la cazul tau si tu ai jignit in masa, fara motive intemeiate !

Postat pe 16 Ianuarie 2009 23:37
fa in mm ai cuv meu ca o sa filez metroul la eroirol si te ard pe sine daca te prind in mm de zdrentza infecta
Teodutza84
Postat pe 17 Ianuarie 2009 00:43
...continua tu mult asa teodutzo si parca te vad cu dosar penal...pentru amenintari se face puscarie...asa ca
kitty_krieger
Postat pe 17 Ianuarie 2009 00:45
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 00:43:38fa in mm ai cuv meu ca o sa filez metroul la eroirol si te ard pe sine daca te prind in mm de zdrentza infecta

mai degraba iti fileaza o lampa

Postat pe 17 Ianuarie 2009 00:57
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 20:04:00unde ai vazut tu animale sa se iubeasca? deja deveniti ipocrite rau de tot,fetelor,la modul cras....incercati si voi si o sa vedeti ce bine e..sa simti caldura urinei persoanei iubite....a sfantului lichid galben.........rog inchiderea acestui topic datorita inapoiatilor mintal care com aici...voi chiar sunteti redusi? p bn? faceti sex ca pe vremea bunicii

Mai fata draga,daca tu esti de acord cu chestia asta si ataci pe cei care si-au dat cu parerea,atunci de ce ai mai deschis topicul asta? Vad ca pana la urma iti place sa inghiti urina prietenului tau...Nu stiu care ar fi problema din punctul tau de vedere? Pentru ce ai nevoie tu de ajutor?
lil_devil
Postat pe 17 Ianuarie 2009 00:57
Barim iti place ce gust are pipilica prietenului tau? Ce chestie romantica sa asculti susurul de pipi cand face shushu in gura ta... Asa se face in secolul 21.,ailalti sunt niste inapoiati...pfuuoooaaaaa.Cand treceti la coprofilie sa ma anunti si pe mine. Go for it!
lil_devil
Postat pe 17 Ianuarie 2009 01:19
De la: lil_devil, la data 2009-01-17 01:19:48Barim iti place ce gust are pipilica prietenului tau? Ce chestie romantica sa asculti susurul de pipi cand face shushu in gura ta... Asa se face in secolul 21.,ailalti sunt niste inapoiati...pfuuoooaaaaa.Cand treceti la coprofilie sa ma anunti si pe mine. Go for it!

Lil_devil, ai crescut in ochii mei cu remarca asta... Vezi, asa se face! Prea erai serioasa. Bine ai venit in club!
Dor_a
Postat pe 17 Ianuarie 2009 08:57
sa le "luoam" pe rand ca aseara am fost prea ocupata sa ma joc si eu cu voi....:

cred ca la chestia asta ti-a raspuns arsena fara sa mai fie nevoie sa iti explic si eu cum sta treaba cu orientarea in spatiu....sau sa iti desenez vreo harta...oki????
cat despre provocari... "tudorita muichii pune mana si recitesteti posturile de pe topicul asta...ca ma faci sa mor de ras....
si ,ca sa fie treaba oabla , draga mea cine ma atinge pe mine are grija sa nu indrazneasca sa se gandeasca macar ca s-ar putea "pisha" pe mine.... capisci????

draga mea inca vorbesti din supozitii ca sa nu spun ca iti ies pe gura numai tampenii, cat despre mai mare rasul ca unii se gandesc sa faca o facultate (oricare ar fi ea) ...pai pipilica mai bine la facultate decat sa visez ca am Q6 .... ti se trage de la listuta care ti-am trimis-o ieri???? doar te-am avertizat politicos sa le iei pe rand nu toate odata....

De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 22:00:10asa e arsena..tu stii mai bine...la ce privire ai..nu ma insel..pacat ca prostii nu se vad mai intai pe ei..dobitoaco ce esti

inca o data tin sa te anunt ca nimeni nu te crede nici in cele mai urate vise ca tu ai facut vreu pic de psihologie, cat despre privirea ta... nu ma abtin sa spun ca este la fel de graitoare ca a lui Dracula....

De la: Teodutza84, la data 2009-01-16 23:12:00 inchideti odata topicu ca ma faceti de ras in mm

"semeni vant culegi furtuna" ...
si ca sa fiu putin ironica.... cine te face de ras????
raspuns corect : tudoritza muichii se face singurica de tot rasul, pana si gasculitele ar rade de tine, nu spun pitzipoancele ca deja tu intri in categoria subspecie de pitzi....

si ca sa concluzionez.... ,fa un pustiu de bine si cauta butonasul ala "stergere cont" pe urma incearca sa iti faci un nou profil...si poate asa functioneaza chestia cu luatul in deradere....(adica nu o sa se mai faca bascalie de tine )
pe de alta parte ....nu fa asa si eu am in continuare cui sa ii dedic vidanje intregi de ....combustibil lichid...

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Ianuarie 2009 11:09
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 00:43:38fa in mm ai cuv meu ca o sa filez metroul la eroirol si te ard pe sine daca te prind in mm de zdrentza infecta

apropo...de filaje... vezi ca in zona cu pricina sunt si boschetari o gramada... sa te imbraci adecvat ,sa te confunzi cu peisajul...sa nu care cumva sa te pui la panda in Q6 ca te depisteaza careva....si fuge de tine ca dracu' de tamaie....

dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Ianuarie 2009 11:55
partea mai naspa e ca sunt 4 iesiri...sta 10 min la alta, fuge repede la celalalta si tot asa
kitty_krieger
Postat pe 17 Ianuarie 2009 11:58
Asa sa faci, Tudoritzo... Sa filezi metrou'! Stai acolo, ca te scoti... se mai duc baietii prin boscheti la un pipi, si de! O sa ai provizii proaspete "la botu' calului" sau la gura metroului... Si uite asa, o sa ai seri de vis... Ce zici? Sa postam si un anunt pentru baietii care trec pe la metrou Eroilor, sa stie ca au o toaleta calda acolo?
Dor_a
Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:02
le ia pe rand...cate o zi pt fiecare...
dandanaua_reloaded
Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:05
mistouri facute d femei k re nau vazut un penis in viata lor...traiasca frigiditatea
Teodutza84
Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:14
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 12:14:34mistouri facute d femei k re nau vazut un penis in viata lor...traiasca frigiditatea

faza cu dosaru' penal nu era misto, ma tem
kitty_krieger
Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:15
Mai are putin si incepe sa planga

Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:18
....teodorooo daca tii neaparat..poti sa vii si la izvor?
....... rautacioasa mica..a fugit nebunu' d'acasa??
nico1234
Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:26
De la: Dor_a, la data 2009-01-17 08:57:38
De la: lil_devil, la data 2009-01-17 01:19:48Barim iti place ce gust are pipilica prietenului tau? Ce chestie romantica sa asculti susurul de pipi cand face shushu in gura ta... Asa se face in secolul 21.,ailalti sunt niste inapoiati...pfuuoooaaaaa.Cand treceti la coprofilie sa ma anunti si pe mine. Go for it!

Lil_devil, ai crescut in ochii mei cu remarca asta... Vezi, asa se face! Prea erai serioasa. Bine ai venit in club!

Si acum sunt "serioasa" .Abia astept sa ne povesteasca tainele coprofiliei ...si cat de senzational e. Eu cred ca asta e the next level...Intr-o relatie,in dragoste e permis orice,orice ....chiar si chestiile sunt permise. Nu-i asa Teodutza? Inapoiatilor! E secolul 21 ,ce dracu!

scuza-ti ca le spun in felul asta,am o imaginatie mare
lil_devil
Postat pe 17 Ianuarie 2009 12:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Confruntari cu mama.... 13 De la: perfect_green23 20 Martie 2011 15:26
CARTI SUPER despre SEX-pentru cei carora le place sa faca SEX 25 De la: yumalai 22 Ianuarie 2010 10:39
Mesaj pentru animallover din Bucuresti 112 De la: thadoogback 1 Iulie 2011 11:08
fun 4 De la: roz5blue6lila7 12 Aprilie 2010 13:31
ce parere aveti despre inselat?? 71 De la: kudika030058 22 Iunie 2009 18:46