Mai multe
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 12:14:34mistouri facute d femei k re nau vazut un penis in viata lor...traiasca frigiditatea sa traiasca fata babii mult si bine frigiditatea.... ca decat una ca tine sa fie facuta toaleta publica mai bine frigida...si fericita cu sexul normal...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Ianuarie 2009 13:29 |
||
|---|---|---|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-17 13:29:32De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 12:14:34mistouri facute d femei k re nau vazut un penis in viata lor...traiasca frigiditatea frigida insemna ca nu ii place nimic,,,,nici macar sexul normal futemas pe mortul teu |
||
|
Teodutza84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 13:36 |
||
aresena tu ii inghiti sperma iubitului tau? |
||
|
|
||
|
Teodutza84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:22 |
||
| BAI MAFIOTULE..HAI K MAM SPERIAT RAU DE TOT....SI PT CE MA DAI TU LA POLITIE?ACUZATIA DE JIGNIRE LA ADRESA PEROANEI?POI FUTUTIMORTII METII....LA CATE AU ZIS SI ALDE DANDANUA S IT TOTI DE MINE MERITATI PUSCARIA PE VIATA ZDRENTELOR | ||
|
Teodutza84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:41 |
||
| Ma intreb: daca o sa intre cineva din cunostintele ei sau din familia ei ,pe kudica,si o sa-i vada profilul si postarile....Oare ce ar zice de ea cand ar afla ceea ce face ea cu al ei iubit? Daca ar afla parintii..? cred ca ar rade tot satul de ea. Mi-ar fi rusine sa am asemenea fiica. MACAR DE NU-SI MAI POSTA POZELE....asa era mai greu de identificat. | ||
|
lil_devil Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:45 |
||
MA CE PLM VREI MA OLIGOFRENULE? TE AM BAGAT IN SEAMA? MANCAMAI MIJU...AM ZIS CALR SA SE INCHIDA TPOPICUL DE ZECI D ORI..DAR OLIGOFRENTI CA MATA AIA MUARTA AU CONSTUNUAT SA POSTEZE
|
||
|
Teodutza84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:49 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 14:49:45MA CE PLM VREI MA OLIGOFRENULE? TE AM BAGAT IN SEAMA? MANCAMAI MIJU...AM ZIS CALR SA SE INCHIDA TPOPICUL DE ZECI D ORI..DAR OLIGOFRENTI CA MATA AIA MUARTA AU CONSTUNUAT SA POSTEZE mda se pare ca esti dusa rau iar daca ai inceput sa te iei si de morti ..nu am cuvinte....ai pisat si in ochi de nu poti citi bine...in urechi...in gura ta spurcata ..... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:53 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 14:49:45MA CE PLM VREI MA OLIGOFRENULE? TE AM BAGAT IN SEAMA? MANCAMAI MIJU...AM ZIS CALR SA SE INCHIDA TPOPICUL DE ZECI D ORI..DAR OLIGOFRENTI CA MATA AIA MUARTA AU CONSTUNUAT SA POSTEZE Prostia ta nu o intrece nimeni ! Nu iti este rusine sa vb asa? esti si tu fata, nu ai pic de decenta si feminitate ! Nici nu vreau sa ma gandesc ce medii frecventezi, ce iubit cocalar ai niciun tip bun nu ar accepta o ratata ca tine Esti un experiment ratat pishacioasa mica Ai deschis topicul ca o idioata, ai inceput sa vb urat si acum nu mai vrei ? Noi cu ce idioti ne mai distram ? |
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:20 |
||
| aaaa,e ok,cretu_roxana...Nu intelesesem aluzia...Cred ca toti de pe topicul asta ,sunt inadaptati....in afara de teodutza si mai era cineva,dar nu mai stiu cum o cheama | ||
|
lil_devil Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:26 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 15:39:39ATENTIE....CA URMARE A MULTELOR MESAJE DE AMENINTARE PRIMITE DE USERUL TEODUTZA84 IPURILE USERILOR CARE MAI POSTEAZA PE ACEST TOPIC VOR FI DEFERITE ORGANELOR ABILITATE PENTRU CERCETARI SI INAINTAREA ADRESELOR CATER PARCHETE sigur nu e invers ? imbecila mai esti
|
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:46 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 15:39:39ATENTIE....CA URMARE A MULTELOR MESAJE DE AMENINTARE PRIMITE DE USERUL TEODUTZA84 IPURILE USERILOR CARE MAI POSTEAZA PE ACEST TOPIC VOR FI DEFERITE ORGANELOR ABILITATE PENTRU CERCETARI SI INAINTAREA ADRESELOR CATER PARCHETE si ce se intampla? vin aia si ne rup dejtele? tu zici acuma ca ai dat copy/paste? da aia is asa de dobitoci incat sa scrie "CATER" in loc de catre? sarmana victima, ca tu nu ameninti pe nimeni |
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:47 |
||
|
Avatarul lui Teodutza84 116 mesaje Membru din: 12/01/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 14:32 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde "normalitatea sexuala este privita drept sexul vaginal strict in pozitia misionarului,sau cum imi place mie sa o numesc..a pensionarului....ceeea ce e cea mai mare prostie intalnita vreodata.1 la mana...vaginul nu este conceput pt sex,ci pentru a urina cu el si a face copii.Anusul insa este cel care trebuie sa ofere placere ambilor parteneri... " Mai,am ramas socata de cat de desteapta e Teodutza84!!!! "Vaginul nu este conceput pt sex,ci pt a urina cu el si a face copii."
|
||
|
lil_devil Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:52 |
||
fetelor, amenintarea e pe bune!!!!! nu va mai bateti joc de teopishuca, pt ca vi se vor sterge conturile. ca sa fiu mai convingatoare, nici nu pot posta mesajul asta
|
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:55 |
||
|
"Vaginul nu este conceput pt sex,ci pt a urina cu el si a face copii." va de mine.. fata, da tu te pisi prin vagin???????/ vai mi-e rau =))))))))))))))
|
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:59 |
||
i-am dat idei vrajitoarei ce pacat ca n-a amenintat-o nimeni, ufff, plang pai daca te pisi prin vagin, esti extraterestru si te rogi la titan...atunci poate esti si amenintata....de una din vocile din capu' tau |
||
|
kitty_krieger Postat pe 17 Ianuarie 2009 16:01 |
||
De la: cretu_roxana, la data 2009-01-17 15:59:11"Vaginul nu este conceput pt sex,ci pt a urina cu el si a face copii." asa este mai la ea ;) urineaza prin vagin iar defecatia se face pe gura, ce stiti voi , suntem noi anormale A nimerit macar la aia cu copiii, insa eu o sfatuiesc sa nu incerce sa se reproduca pt ca cine stie ce specii ies din ea ! Mai ales daca face copilul cu unul ca ea, din gene mutante iese prapad
|
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 16:04 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-17 16:04:40De la: cretu_roxana, la data 2009-01-17 15:59:11"Vaginul nu este conceput pt sex,ci pt a urina cu el si a face copii." Arsena...nu e vina ei ca e slab pregatita (asta ca sa omit cuvantul "proasta")....se vede ca saracutza "a trecut ca Voda prin loboda" la cursurile de biologie.... |
||
|
lusha_ubitik Postat pe 17 Ianuarie 2009 16:24 |
||
| de remarcat este faptul ca exista baieti care se dau fete prin nick-urile pe care si le pun.Numai asa se explica faptul ca unele "fete" vorbesc asa de urat si de vulgar. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 17 Ianuarie 2009 17:14 |
||
baiat rezervat..sa te eu pe tine cu nikul tau de fetita abuzata sexual in copilarie....
|
||
|
Teodutza84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 17:44 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-17 17:14:20de remarcat este faptul ca exista baieti care se dau fete prin nick-urile pe care si le pun.Numai asa se explica faptul ca unele "fete" vorbesc asa de urat si de vulgar. Nu te ambala...e fata mai mult ca sigur....dar probabil e iubitul langa ea si o invata ce sa spuna...sau a 2a varianta..."fata noastra" nu stie decat sa "redea doar ceea ce reflecteaza"...mai pe scurt, o needucata, care nu stie ce intelesul verbului "A SOCIALIZA"... |
||
|
lusha_ubitik Postat pe 17 Ianuarie 2009 17:50 |
||
|
sincer...draga mea teo ....esti nebuna..... de cateva ore ma minunez cu aberatiile tale....si m-ai lasat fara cuvinte!!! e problema ta ceea ce faci in dormitor si cu cine dar asta nu inseamna ca trebuie sa povestesti la toata lumea.....daca tot esti asa mandra de ceea ce faci de ce nu te duci la o televiziune sau la o revista de scandal ....macar sa afle tot poporul..... si crede-ma ca nu sunt nici nef...ta si nici buboasa sau raioasa....si de barbati nu duc lipsa(daca vreau) dar asa ceva nu as face in viata vietilor mele... te-ai luat de toata lumea de pe aici...cine te crezi ???!!!!d-zeu??? vezi -ti de viata ta si de relatia ta si nu mai jigni pe nimeni si daca nu esti in stare sa asculti parerile altora nu le mai cere!!!!! |
||
|
nikollette Postat pe 17 Ianuarie 2009 17:57 |
||
| Nu cred ca este fata deoarece injura prea fluent si prea des ceea ce este tipic numai barbatilor.Fetele sunt mai gingase nu au atitudinea cocosului adica nu sar imediat la cineva ele sunt blande si sensibile. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 17 Ianuarie 2009 18:00 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 14:49:45MA CE PLM VREI MA OLIGOFRENULE? TE AM BAGAT IN SEAMA? MANCAMAI MIJU...AM ZIS CALR SA SE INCHIDA TPOPICUL DE ZECI D ORI..DAR OLIGOFRENTI CA MATA AIA MUARTA AU CONSTUNUAT SA POSTEZE AAAAAAOOLEEOOOOOOO!!!!! CE cuvinte!!!!! eSti dusaaaaaaaaaaa dusaaaa rauuuu! Tu n-ai ce face? Vi acilea sa scotzi cat mai multe perle pe gura? HMMMM sau esti ata de frustrata in viatza reala de vi acilea si scotzi cuvintele astea eliberandu-te?! |
||
|
emilia84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 18:03 |
||
| YAhhhhhhhhhh toe...si nu mai stiu cum esti sub orice critik fata! | ||
|
emilia84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 18:04 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-17 18:00:14Nu cred ca este fata deoarece injura prea fluent si prea des ceea ce este tipic numai barbatilor.Fetele sunt mai gingase nu au atitudinea cocosului adica nu sar imediat la cineva ele sunt blande si sensibile. Dap, asa e ! Sunt de acord cu tine! De fapt cred ca se plictisea omu si ce a zis?! Sa- si fac cont pe kudik si sa isi exerseze limajul de cartier, mahala si asa mai departe. |
||
|
emilia84 Postat pe 17 Ianuarie 2009 18:06 |
||
De la: emilia84, la data 2009-01-17 18:06:43Un lucru este cert si sigur ca femeile sunt sensibile iubitoare si au o inimioara mare ceea ce ma face sa le respect si sa le apreciez.Nici cea mai rea femeie nu injura fluent cum ii vine la gura.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-17 18:00:14Nu cred ca este fata deoarece injura prea fluent si prea des ceea ce este tipic numai barbatilor.Fetele sunt mai gingase nu au atitudinea cocosului adica nu sar imediat la cineva ele sunt blande si sensibile. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 17 Ianuarie 2009 18:15 |
||
De la: emilia84, la data 2009-01-17 18:03:07De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 14:49:45MA CE PLM VREI MA OLIGOFRENULE? TE AM BAGAT IN SEAMA? MANCAMAI MIJU...AM ZIS CALR SA SE INCHIDA TPOPICUL DE ZECI D ORI..DAR OLIGOFRENTI CA MATA AIA MUARTA AU CONSTUNUAT SA POSTEZE De remarcat faptul ca e agramata rau fata asta (teodutza)..fiecare face greseli, dar ea e de groaza...anatomie nu stie, gramatica habar nu are...uite sfat fata draga: "FA-NE O FAVOARE, DEVINO EMO, SI DU-TE DE TE SINUCIDE"..ai face omenirii o favoare..ca daca se mai imprastie samanta ta...fereasca DUMNEZEU ce va fi !! |
||
|
lusha_ubitik Postat pe 17 Ianuarie 2009 18:32 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-17 18:00:14Nu cred ca este fata deoarece injura prea fluent si prea des ceea ce este tipic numai barbatilor.Fetele sunt mai gingase nu au atitudinea cocosului adica nu sar imediat la cineva ele sunt blande si sensibile. ce naiv esti asa sa ramai (serios vorbesc) |
||
|
kitty_krieger Postat pe 17 Ianuarie 2009 19:43 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-17 17:44:11baiat rezervat..sa te eu pe tine cu nikul tau de fetita abuzata sexual in copilarie.... Fofix ai tu ceva cu aceste abuzuri...sigur nu ai fost tu cea abuzata ? ca altfel imi este greu sa imi explic tendintele tale de psihopata, caz pierdutAbia asteapta prietenii mei sa te vada la cantina, nu sa te bata, dar sa se pipi pe tine sa te sature, ca s-au distrat cu tine de minune
|
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 20:13 |
||
| vai tu draga teodutza,nu am apucat sa citesc toate raspunsurile,m am limitat la subiectul cu care ai deschis topicul....TU CHIAR ACCEPTI ASA CEVAAAAAAAA?????sa urineze pe tine,in gura ta??? asta e iubire?????vai de capu meuuuuuuu!!!!!!!!!bai fata tu nu esti normalaaaaaaaa??????...deci asa ceva nu am mai auzit,deci cum poti sa accepti asa cevaaaaa???deci nu pot sa cred...n am cuvinte sa te descriu si nci nu vreau sa te jignesc...no way atat iti zic:ESTI DUSAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 17 Ianuarie 2009 20:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum ai face daca ti-ai dori sa faci sex in trei? | 29 | De la: _oktober_ 18 Iunie 2009 08:45 |
| Climinax !!!??? | 30 | De la: alegro6543 9 Octombrie 2011 21:42 |
| din iubiti am devenit amanti ocazionali | 63 | De la: simonaj 2 Iunie 2013 01:12 |
|
|
||
| CURIOZITATE:X | 21 | De la: Diavolyta_ 29 Iunie 2009 23:47 |
| one night stand - aventuri de o clipa | 96 | De la: Thais13 7 Noiembrie 2011 20:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.