Setari Cookie-uri

decalarea zodiilor odata cu a XIII-a zodie Ophiuchus...

Pai si eu ce sunt acum? Rac sau Gemeni? Sunt in 20 iulie, si dupa zodiacul vechi eram Rac, si mi se potriveste de minune, dar aici vad ca 20 iulie apare atat la Rac cat si la Gemeni. /:)
swim406
Postat pe 21 August 2009 16:21
asta ar insemna ca eu sunt fecioara iar prietenul meu sagetator...tampeniii...nimic de la fecioare nu mi se potriveste mie si nimic de la sagetatori nu i se potriveste lui....
vom ramane tot la balanta capricorn si nu la fecioara sagetator.
a 13-a zodie...da da cum s anu
da ce anul are 13 luni si eu nu stiam??lasati-ma cu astrogramele calculate de "desteptii" din zilele noastre...eu cred mai mult in cele antice ca alea da sunt facute cu cap nu ca sa trezit un "nostradamus" in zilel noastre si s-a gandit el sa citeasca in stele si hopa a aparut a 13-a zodie?/?nu cumva si ora are 70 de minute ziua 25 de ore saptamana 8 zile luna 32 de zile si anul 13 luni??
aia de pe vremea lui pazvante aveau mai mult creier decat noi
KezGirl
Postat pe 21 August 2009 17:36
pff...o mare problema! pai si dak ni se schimba zodia ce se intampla?credeti ca o sa va schimbati si voi?caracterul fiecaruia nu tine de zodii!!! fiecare persoana isi alcatuieste propria personalitate si propriul caracter si asta poate depinde de multe lucruri,cum ar fi educatia,nu de zodii!ce ar fi sa fie toate persoanele dintr-o zodie la fel?!
angel_05
Postat pe 21 August 2009 17:44
eu tot peste sunt:P:))
buzulici
Postat pe 21 August 2009 20:45
Ophiucus ala cum mai este ?
Summer_
Postat pe 22 August 2009 07:28
E o tâmpenie. Sunt convinsã. Chiar voi consulta pãrerile câtorva astrologi!
Lavdia65
Postat pe 23 August 2009 04:46
o Prostie...eu nu cred in ceea de-a 13-a zodie....decand ii lumea si pamantu au fost 12...akm de ce sa fie alti mai cu coarne...poi mie unua nu-mi convine ca incepand de anu asta sau decand a aparut tampenia asta de Ophiuchus..eu in loc de Pesti sa fiu Berbec...desi nu prea cred in zodiac.dar e ceva de-a dreptu o idiotenie...
danadaniella
Postat pe 23 August 2009 04:57
In fine...n-am io cum sa judec daca e gresit sau corect ce se intampla. Singurul lucru pe care-l stiu e ca raman TAUR pana plec de pe pamantu asta.
Atata tot. E ca si cum acu 20 si ceva de ani as fi semnat un contract cu Doamne Doamne, el mi-a dat datele problemei (pe viata), iar eu am acceptat, semnat si stampilat. Pana la rezilierea contractului, aka atunci cand ma duc pe lumea cealalalta, asta sunt si cu asta defilez.
shyzbelle
Postat pe 23 August 2009 05:05
salut si pt e prima oara ca scriu aici.....da mai bagat in ceata eu
fenice
Postat pe 23 August 2009 05:27
In primul rand, din puctul meu de vedere zodiacul este o tampenie, una dintre tampeniile create de oameni, iar chestia cu a 13-a zodie inc`o mare tampenie debitata de oameni pt niste prosti creduli, care cred ca soarele sau niste stele le arata viitoru` sau ca le exprima personalitatea. Cunosc multa lume care dimineata la cafea nu`si citesc zodiacu` debitat de niste oameni un pic dusi cu sorcova cred ca le merge totul pe dos. De curiozitate am citit 2 zodiacale pt aceeasi zi din surse diferite, la fel ca sursele erau si zodiacele diferite, se contraziceau intre ele. Oricum personalitatea ne`o creem noi, iar viitoru` la fel, nu ni le da niste stele si un soare care acu` 2000 de ani erau drepte si acu` sunt un pic cas si ca soarele nu mai intra in "casa" fiecarei zodii la data fixata si ca umbla ca nebunu` cum vreau el... PORCARII!!!!
AlexMag
Postat pe 23 August 2009 05:35
vad ca e un articol vechi antic si de demult ziceti mi si mie in ce nr din cotidianul a aparut nu de alta da c
c um sa comentez ceva despre care n am nici cea mai mica idee.eu de o viata eram sagetatoare cu ascendent in varsator......si acum hodoronc tronc am devenit:OPHIUCHUS o fi bine ..o firau
fenice
Postat pe 23 August 2009 05:54
Da da...si acum o sa murim cu totii deoarece ne-am chinuit sa ne obisnuim cu niste anumite trasaturi ale noastre insuflate de catre dragii nostrii astrologi care s-au jucat de-a cititul in stele...si acum dintr-o data aflam ca defapt imaginea proprie este improprie si extrovertitul e introvertit si se creaza un haos total in mintea robotilor...macar bine ca raman tot leu daca e sa se schimbe
anda_go
Postat pe 23 August 2009 06:07
Unde pot afla mai multe informatii despre Ophiuchus?

Stiti vreun site care face gratuit astrograma, luand in calcul cele 13 zodii?

Multumesc frumos,
Ad
Aditxa38
Postat pe 23 August 2009 07:11
cea de-a 13-a zodie era cunoscuta inca din vremea mayasilor sau a altor popoare stravechi si era reprezentata printr-un om cu un sarpe.....asadar nu e vb de soare.....el nu se deplaseaza (din cauza asta a murit Galilei.....pamantul se invarte in jurul soarelui, nu invers.....si din punctul aceesta de vedere probabil pamantul nu mai detine aceeasi pozitie), dar asta nu schimba cu nimic zodia din care fac parte....sunt gemeni...si asta voi fi in continuare (cel putin pana un astrolog cu argumente solide ma va convinge contrariul)


si conform noului zodiac saracul scorpion are acordate numai 6 zile in horoscop.....nu mi se pare prea normal.

kudika005726
Postat pe 23 August 2009 07:11
Eu am fost si am sa fiu toata viata berbec! Sunt un lider adevarat, o incapatanata notorie si foarte hotarara (recunosc... chiar si atunci cand nu e cazul!), nu ma luati cu chestii de genul... de azi ai sa fii duala, ai sa fii melancolica, docila si painea lui Dumnezeu, asa cum se spune despre femeile pesti. Am dat 30 de ani cu capul in gard si acum imi spuneti ca am sa inot? No way... ca sa nu mai supn ca urasc apa, dar iubesc focul! Sa ma mai leg si de altele? Nu cred ca e cazul. NU SUNT! SI N-AM SA FIU UN PESTE!!!!!
MANDRA SA FIU BERBEC...
CC
Postat pe 23 August 2009 07:25
Vor fi bulversati cei care isi traiau viata dupa zodiac.Dar bateti campii ,nu e nici o treaba cu pozitia soarelui ,e acolo de la inceputuri.Problema e ca cei care au "descoperit "acest lucru ,stiau ca sunt 12 planete,si ulterior a mai "aparut "una,de care nu s-a tinut cont.Iar un alt aspect ar fi intrebarea daca prin dimensiune ,influentele sunt la fel ? (asa sunt tratate ca avand indiferent de dimensiune ,influenta egala si constanta ! ) )?
sorelpaul
Postat pe 23 August 2009 08:00
De la: bebe_Cristina, la data 2009-04-17 11:52:33
De la: CeREBEL, la data 2009-02-14 15:07:36Nu intelegeti gresit fara a va documenta bine inainte de a spune ceva. Dupa cum a-ti vazut cu totii printre cele 12 zodii si-a mai facut aparitia inca una....si acum vom fi nevoiti sa consultam un tabel sa vedem daca am ramas in aceeasi zodie sau ne aflam in precedenta. Astrologii nostri de vita romaneasca nu au vrut sa accepte aceasta a 13-a zodie pentru ca le e teama de consecintele care vor apare. Adevarul este ca aceasta a 13-a zodie este chiar necesara si recalcularea zodiacului chiar trebuia facuta deoarece s-au schimbat cateva din datele problemei. Zodiacul a aparut inca de la stramosii nostri , ei l-au calculat pentru prima data. Dar pentru ca el a fost calculat in urma cu peste 2000 de ani, datele problemei s-au schimbat cu mult pina in ziua de astazi astfel incat Soarele (in functie de care se stabileste zodia in care te afli) nu se mai afla in aceeasi zodie in care se afla acum 2000 de ani la aceeasi data calendaristica. Spre exemplu: Daca acum 2000 de ani Soarele se afla pe data de 1 septembrie in Fecioara astazi pe data de 1 septembrie el se afla in zodia Leului. Deci, cel care se afla dupa zodiacul vechi in fecioara pe data de 1 septembrie acum este un veritabil Leu. La noi in tara sunt foarte putini specialisti in astrologie, restul sunt doar xeroxuri care traduc textele astrologilor din strainatate sau care prin intermediul unui program de pe internet iti calculeaza imediat tema natala. Uitati-va bine la caracteristicile zodiei in care va aflati in realitate dupa tabelul:

Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie
Vãrsãtor: 16 februarie - 11 martie
Peºti: 11 martie - 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie - 13 mai
Taur: 13 mai - 21 iunie
Gemeni: 21 iunie - 20 iulie
Rac: 20 iulie - 10 august
Leu: 10 august - 16 septembrie
Fecioarã: 16 septembrie - 30 octombrie
Balanþã: 30 octombrie - 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie
Sãgetãtor: 17 decembrie - 20 ianuarie

Inainte sa aflu despre aceasta noua si reala oranduire cunosteam foarte multe persoane pe care nu le regaseam in vechiul zodiac. Nu aveau nici-o trasatura din ce scria in zodiacul vechi. Acum , dupa noul tabel am vazut exact caror zodie apartin atat aceste cunostinte, cat si eu. Si mai este ceva. Nu poti sa te regasesti 100 % intr-una din aceste zodii. Trebuie mai intai sa iti faci astrograma si iti vei da seama dupa ce influente mai ai. Altfel toti am fi fost la fel. Astept sa va recalculati si voi zodiile si sa imi spuneti rezultatul.



Nu cred asa ceva.Eu sunt nascuta pe 2 septembrie asta inseamna ca sunt fecioara si cu'noua regula'a-s fi leu.Hmmmmm n-am nimic de la leu.Ce srie la fecioara este intru totul adevarat in cazul meu http://horoscop.sexyme.ro/horoscop_general_zodia_fecioara.html (link-ul l-am pus pentru cele-cei din zodia fecioarei).Pupici,eu tot fecioara raman!
Lulusa
Postat pe 23 August 2009 08:12
inseamna ca eu sunt fecioara
DAIANA1984
Postat pe 23 August 2009 08:20
Sigur este gresit. Stiu de a 13 a zodie dar, nu se poate taur 39 zile,fecioara 44 zile, scorpion 6 zile, ophiuchus 18 zile. Acum 6 zodii au 30 zile ,6 zodii au 31 zile daca faci o medie de 28 zile zodia mai incape a 13 a zodie de 31 zile.Deci ori ,ori , cand ai calculat
manon
Postat pe 23 August 2009 08:52
De la: CeREBEL, la data 2009-02-14 15:07:36Nu intelegeti gresit fara a va documenta bine inainte de a spune ceva. Dupa cum a-ti vazut cu totii printre cele 12 zodii si-a mai facut aparitia inca una....si acum vom fi nevoiti sa consultam un tabel sa vedem daca am ramas in aceeasi zodie sau ne aflam in precedenta. Astrologii nostri de vita romaneasca nu au vrut sa accepte aceasta a 13-a zodie pentru ca le e teama de consecintele care vor apare. Adevarul este ca aceasta a 13-a zodie este chiar necesara si recalcularea zodiacului chiar trebuia facuta deoarece s-au schimbat cateva din datele problemei. Zodiacul a aparut inca de la stramosii nostri , ei l-au calculat pentru prima data. Dar pentru ca el a fost calculat in urma cu peste 2000 de ani, datele problemei s-au schimbat cu mult pina in ziua de astazi astfel incat Soarele (in functie de care se stabileste zodia in care te afli) nu se mai afla in aceeasi zodie in care se afla acum 2000 de ani la aceeasi data calendaristica. Spre exemplu: Daca acum 2000 de ani Soarele se afla pe data de 1 septembrie in Fecioara astazi pe data de 1 septembrie el se afla in zodia Leului. Deci, cel care se afla dupa zodiacul vechi in fecioara pe data de 1 septembrie acum este un veritabil Leu. La noi in tara sunt foarte putini specialisti in astrologie, restul sunt doar xeroxuri care traduc textele astrologilor din strainatate sau care prin intermediul unui program de pe internet iti calculeaza imediat tema natala. Uitati-va bine la caracteristicile zodiei in care va aflati in realitate dupa tabelul:

Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie
Vãrsãtor: 16 februarie - 11 martie
Peºti: 11 martie - 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie - 13 mai
Taur: 13 mai - 21 iunie
Gemeni: 21 iunie - 20 iulie
Rac: 20 iulie - 10 august
Leu: 10 august - 16 septembrie
Fecioarã: 16 septembrie - 30 octombrie
Balanþã: 30 octombrie - 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie
Sãgetãtor: 17 decembrie - 20 ianuarie

Inainte sa aflu despre aceasta noua si reala oranduire cunosteam foarte multe persoane pe care nu le regaseam in vechiul zodiac. Nu aveau nici-o trasatura din ce scria in zodiacul vechi. Acum , dupa noul tabel am vazut exact caror zodie apartin atat aceste cunostinte, cat si eu. Si mai este ceva. Nu poti sa te regasesti 100 % intr-una din aceste zodii. Trebuie mai intai sa iti faci astrograma si iti vei da seama dupa ce influente mai ai. Altfel toti am fi fost la fel. Astept sa va recalculati si voi zodiile si sa imi spuneti rezultatul.



eu sunt o geamana 100% ... n-am nimic de-a face cu masivul si lenesul TAUR ...
zkz01
Postat pe 23 August 2009 08:55
Nu trebuie sa fie 13 luni pentru ca toate zilele dintr-un an sunt cuprinse in cele 13 zodii. necazul meu mare de tot: Partenerul meu pana acum era capricorn si-i acceptam toate capriciile dar de fapt el imi accepta capriciile pentru ca iata, eu sunt capricornul si el a devenit alcineva dar cum sa-i mai descopar acum toate defectele, toate afinitatile si mai ales firea care pana acum parea independente si claustrat. Ei, cand voi deslusi toate tainele acestui demers, adica sa ma mai uit si eu din cand in cand la cerul plin de stele si sa descoper prin mijloace proprii cea de a treisprezecea zodie si s-o incadrez in locul ei adevarat, va voi tine la curent. acum cand toate problemele noastre par a fi elucidate datorita acestui nou calendar nu ne ramane decat sa ne bucuram ca stim de unde ni se trag toate belelele.
De la: addictive, la data 2009-01-18 16:18:46"Si atunci daca ar fi 13 zodii nu ar trebui sa fie si 13 luni intr-un an ?!!"

corect
galina_aceeasi
Postat pe 23 August 2009 08:58
De la: galina_aceeasi, la data 2009-08-23 08:58:17Nu trebuie sa fie 13 luni pentru ca toate zilele dintr-un an sunt cuprinse in cele 13 zodii. necazul meu mare de tot: Partenerul meu pana acum era capricorn si-i acceptam toate capriciile dar de fapt el imi accepta capriciile pentru ca iata, eu sunt capricornul si el a devenit alcineva dar cum sa-i mai descopar acum toate defectele, toate afinitatile si mai ales firea care pana acum parea independente si claustrat. Ei, cand voi deslusi toate tainele acestui demers, adica sa ma mai uit si eu din cand in cand la cerul plin de stele si sa descoper prin mijloace proprii cea de a treisprezecea zodie si s-o incadrez in locul ei adevarat, va voi tine la curent. acum cand toate problemele noastre par a fi elucidate datorita acestui nou calendar nu ne ramane decat sa ne bucuram ca stim de unde ni se trag toate belelele. Iata ca revin pentru ca am observat ointeresanta asezare care ne va duce pe multi in eroare: Cei nascuti (de ex) pe 16 februarie sunt capricorni sau varsatori? Inainte o zodie incepea cu o anume data iar urmatoarea incepea cu ziua urmatoare. Acum toti cei nascuti in zilele de 20; 16;11; 18;13;21; etc nu vor sti exact cum sunt pentru ca fac parte din cate doua zodii. Nu stiu daca veti intelege ce am vrut sa spun dar daca as fi nascuta pe 16 februarie ce trebuie sa cred ca sunt: capricorn sau varsator?
De la: addictive, la data 2009-01-18 16:18:46"Si atunci daca ar fi 13 zodii nu ar trebui sa fie si 13 luni intr-un an ?!!"

corect
galina_aceeasi
Postat pe 23 August 2009 09:09
dintre toate zodiile,scorpionii au ramas cu cele mai putine zile...oare are cineva ceva cu ei?....eu sunt scorpion si ma simt scorpion ,am ascendentul tot in scorpion.....si asa raman.......dar totusi sunt curioasa care e treaba ........
yoanitta
Postat pe 23 August 2009 09:27
Eu sunt berbec,sunt nascuta p 13 aprilie .. si oricat de mult as vrea nu am NIMIC din zodia pestelui... deci nu pot fi peste.. nu ma regasesc... da ,cum ai spus si tu,poate unele persoane nu-si gaseau locul in zodia in kre erau si acum cu ce0a de a XIII-a zodie poate k si-l gasesc.. dar nu cred k este cazul tuturor... al meu cel putin nu este...
rebelush
Postat pe 23 August 2009 09:28
De la: anit_, la data 2009-01-13 16:47:57e prima data cand scriu pe aici...si vad mereu cam aceleasi subiecte.
În „Cotidianul" un articol despre noile evenimente din astrologie ºi despre ivirea celei de-a XIII-a zodii, Ophiuchus.
Se dã ºi un calendar cu noile perioade astologice:
Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie
Vãrsãtor: 16 februarie - 11 martie
Peºti: 11 martie - 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie - 13 mai
Taur: 13 mai - 21 iunie
Gemeni: 21 iunie - 20 iulie
Rac: 20 iulie - 10 august
Leu: 10 august - 16 septembrie
Fecioarã: 16 septembrie - 30 octombrie
Balanþã: 30 octombrie - 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie
Sãgetãtor: 17 decembrie - 20 ianuarie

Acum voi ce spuneti?
oare berbecii vor fi pesti...si taurii vor fi berbeci? si asa mai departe...


si cu "caracteristicile" fiecarei zodii ce se intampla ?
e o tampenie si lasa impresia ca nici ceea ce se stia pana acum despre zodii nu este real :(
True_BEAUTY
Postat pe 23 August 2009 09:29
Eu nu cred ca se va tine cont de noua zodie pentru cei care deja stiu ca sunt una, eventual pt viitorii nou- nascuti..... si nu in ultimul rand , oamenii nu sunt destul de informati in legatura cu zodia noua si nici un anunt media , ca gata de acum avem o zodie in plus si trebuie sa tinem cont de ea, nu a aparut......
CBA
Postat pe 23 August 2009 09:30
Ce se stie despre aceasta a XIII-a zodie pentru ca dupa tabel eu ar trebui sa nu mai fiu sagetator
ci ophiuchus!?
kudika035888
Postat pe 23 August 2009 09:46
O,nu ! Eu nu vreau sa fiu capricorn...eu sunt varsator(26 ianuarie) si am toate caracteristicile zodiei , ma simt varsator...nu,deci , cu siguranta,nu accept asta
RxiRose
Postat pe 23 August 2009 09:48
sa inteleg..k in loc de leu..am ajuns rac?:O:O
imposibil:))
Sunrise
Postat pe 23 August 2009 09:52
ai dreptate.Nu ca tre' neaparat sa crezi in zodii ca uneori se potrivesc ca nuca in perete da parca merita sa mai dam o sansa astrologilor poate de data asta au nimerit o.cat despre faptul ca uni nu fac alt ceva decat sa si consulte horoscopul dimineata la cafea pai mai bine citesc asta decat aberatiile alora cu 'politica ' sau cu micile noastre mari vedete.daca nu va intereseaza pe uni dintre voi asta nu confirma ca reprezentati majoritatea
fenice
Postat pe 23 August 2009 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Compatibilitate?! 2 De la: Full_Metal_Jacket 7 Aprilie 2009 14:04
eu-capricorn, el -rac 8 De la: steffy91 5 Iulie 2011 15:00
virginitatea...cu cat inaintezi in varsta..cu atat renunti mai greu la ea 92 De la: marco918 7 Februarie 2011 00:22
relatia dintre o tauroaica si un capricorn 9 De la: danamaria13 1 Octombrie 2009 16:30
am nevoie de parerile voastre:D 19 De la: geo_resuscitat 28 Ianuarie 2011 11:13