Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2016-03-16 08:26:15Inca nici nu m-am gandit la frigider si nici nu-mi arde la ora asta. Ma gandesc sa fac o vizita medicului, ca zau nu imi e bine deloc.

Haaaaaaaaaaa, si de ce nu spui nimic, ce se intampla cu tine?????
kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 08:30
Nu ma apuc sa explic pe aici...nu imi e bine si gata. O sa stiu ce e dupa ce vin de la medic...sa fie vreo gripa ?
Rotty_
Postat pe 16 Martie 2016 08:32
De la: Rotty_, la data 2016-03-16 08:32:54Nu ma apuc sa explic pe aici...nu imi e bine si gata. O sa stiu ce e dupa ce vin de la medic...sa fie vreo gripa ?

Am inteles si sunt de acord,mergi la medic, el va spune ce si cum!!!!!
kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 08:35
Ei, chiar asa cu stomacul gol nu ma duc, ca nu stiu daca e nevoie...

http://www.divainbucatarie.ro/wp-content/uploads/2013/09/crostini-cu-branza-de-capra-prosciutto-si-chutney-de-rosii-verzi-01.jpg

Hai sa gustam ceva totusi.
Rotty_
Postat pe 16 Martie 2016 08:43
De la: Rotty_, la data 2016-03-16 08:43:04Ei, chiar asa cu stomacul gol nu ma duc, ca nu stiu daca e nevoie...

http://www.divainbucatarie.ro/wp-content/uploads/2013/09/crostini-cu-branza-de-capra-prosciutto-si-chutney-de-rosii-verzi-01.jpg

Hai sa gustam ceva totusi.

Papam incet, fara graba, pentru tine, era bun un ceai cu multa zeama de lamaie!!!

http://tb.ziareromania.ro/Prepara-ti-ceaiul-acasa/eccfe1360d128c9685/225/172/2/70/Prepara-ti-ceaiul-acasa.jpg
kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 08:49
Ceaiul o sa-l beau mai tarziu, acum nu mai incape. Trebuie ceva loc si pentru papitza.
Rotty_
Postat pe 16 Martie 2016 08:50
De la: Rotty_, la data 2016-03-16 08:50:24Ceaiul o sa-l beau mai tarziu, acum nu mai incape. Trebuie ceva loc si pentru papitza.

Fa loc, ceaiul poate astepta!!!! Sa vina, repejor, toata papica din lume!!!!
kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 08:58
La tine, ca mie mi-a ajuns juma` de chifla cu pateu si ou.
Rotty_
Postat pe 16 Martie 2016 09:00
De la: Rotty_, la data 2016-03-16 09:00:32La tine, ca mie mi-a ajuns juma` de chifla cu pateu si ou.

Okay, sa vina la mine, o primesc, cum o pot refuza?????? Sa iti fie de bine!!!!!
kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 09:02
Merci. Acum merg la o baitza, ca-i tarziu si mai tre sa ies si cu rottycelul inainte de a merge la medic...

http://45.media.tumblr.com/e2976e1c4b911185e5ab332147036087/tumblr_o3kp60IJyM1uctr63o1_500.gif

Sa ai o zi de Miercuri minunata.

http://www.graphics16.com/g/wednesday/wednesday_021.jpg

Rotty_
Postat pe 16 Martie 2016 09:06
De la: Rotty_, la data 2016-03-16 09:06:04Merci. Acum merg la o baitza, ca-i tarziu si mai tre sa ies si cu rottycelul inainte de a merge la medic...

http://45.media.tumblr.com/e2976e1c4b911185e5ab332147036087/tumblr_o3kp60IJyM1uctr63o1_500.gif

Sa ai o zi de Miercuri minunata.

http://www.graphics16.com/g/wednesday/wednesday_021.jpg

Rooty, astept vesti bune, da????? Ai grija de tine, plimbare placuta, atat cat iti permite starea de spirit!!!! Sa auzim de bine, gata, intru in ritmul zilei!!!Multumesc pentru companie!!!!
kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 09:13
Iubirea unui tata, gresit inteleasa

"Un tanar se pregatea de absolvirea facultatii. Avea rezultate stralucite la invatatura, fiind mandria familiei sale. Parintii i-au spus ca ii pot oferi un cadou pe care si-l doreste mult, cu ocazia terminarii facultatii si a unui nou start in viata. De foarte multe luni, baiatul admira in vitrina unui show-room o masina sport. Stiind ca tatal sau si-o poate permite financiar, i-a spus ca si-ar dori foarte mult acea masina drept cadou de absolvire.
Cu cat ziua cea mare se apropia, cu atat tanarul era mai nerabdator sa gaseasca semne, indicii de la tatal sau ca i-ar fi cumparat masina. In sfarsit, ziua absolvirii a sosit. Tatal l-a chemat pe fiul sau in birou si i-a spus cat de mandru este ca are un fiu atat de bun. Spunandu-i �Te iubesc�, barbatul i-a inmanat fiului un cadou foarte frumos impachetat. Curios si totusi cumva dezamagit, tanarul a deschis cadoul. Spre surprinderea lui, inauntru era o Biblie eleganta, cu copertile imbracate in piele.
Manios, baiatul a inceput sa tipe la tatal sau. �Cu toti banii tai, tu-mi dai o Biblie? Eu astept masina sport despre care ti-am vorbit atat si tu imi daruiesti o Biblie??�, a spus baiatul si a iesit furtunos din casa, aruncand Biblia cat colo.
De suparare si dezamagire pe alegerea facuta de tatal sau cu privire la cadoul de absolvire, tanarul independent a decis sa plece de acasa si sa isi implineasca viata departe de parinti.

Anii au trecut, iar proaspatul absolvent a devenit un om de afaceri de succes. Avea o casa frumoasa, o familie minunata si era angrenat in noua sa viata. Cu parintii nu mentinuse legatura in ultimii ani. Pe tatal sau nu-l mai vazuse de ani buni si ramasese, ce-i drept, cu un cui impotriva lui din cauza cadoului din ziua absolvirii pe care nu l-a inteles niciodata. Barbatul decise sa isi faca totusi timp si sa se duca la casa parinteasca sa isi viziteze parintii.
Inainte de a face ultimele aranjamente inainte de plecare, barbatul a primit o telegrama care il anunta ca tatal sau murise si ca ii lasase intreaga avere lui, unicul sau fiu. Trebuia sa se intoarca pentru a face toate cele necesare.
Cand a ajuns in casa tatalui sau, inima barbatului a fost cuprinsa de tristete si regrete. A inceput sa caute prin actele importante ale tatalui sau� Printre diversele obiecte a gasit Biblia, inca noua, neatinsa, lasata exact asa cum o aruncase el cand a plecat furios. Cu lacrimi in ochi, a deschis Cartea Sfanta si a inceput sa rasfoiasca paginile. Deodata, din Carte a cazut un plic, care fusese lipit de coperta. Inauntru era o cheie, de care statea atarnata o eticheta cu numele dealerului auto (acelasi de la care el voia masina visurilor), data absolvirii si cuvintele �ACHITATA INTEGRAL�.

�����������������������������������������������������...................................

De cate ori nu ne-am manifestat nerecunostinta si ingratitudinea in fata parintilor nostri, pentru ca ne-am grabit sa ii judecam gresit, pentru ca nu ne-au implinit toate dorintele la momentul stabilit de noi, pentru ca nu au stat la cheremul nostru, ori de cate ori am avut chef??????De foarte multe ori, este o realitate!!!!De cate ori, copiii nostri nu au avut acelasi comportament ingrat fata de noi, pentru ca nu am stat la dispozitia lor, dupa bunul lor plac????Sa recunoastem adevarul, de multe ori!!DE CE se intampla toate acestea???Pentru ca parintii nu sunt intelesi de catre copiii lor, acestia grabindu-se sa traiasca, sa se bucure de placerile vietii, desconsiderandu-i, si pentru ca parintii nu reusesc sa isi inteleaga odraslele sau nu sunt dispusi sa le acorde creditul ravnit, atunci cand situatia o cere!!!

Povestea postata de mine este un bun exemplu in ceea ce priveste modul in care multi copii inteleg sa se desfasoare relatia cu parintii lor, neluand in calcul si nerespectand dragostea parinteasca, care este superioara si cu adevarat importanta, in raport cu valoarea darurilor primite cu diverse ocazii.Cat de mult il poate deranja, pe un parinte, lipsa de recunostinta si apreciere a copilului sau????ENORM, dar iubirea parinteasca este mai puternica decat orice resentiment, astfel incat, parintele iarta orice greseala comisa de odrasla sa!!!

Suntem copii si parinti, mare parte dintre noi, in aceeasi masura, si cunoastem care este climatul oricarei familii cu copii!!!
Dragii mei, vreau sa cred ca toti , care sunteti parinti, ati reusit sa insuflati copiilor vostri dragoste si respect pentru familie, pentru tot ce se realizeaza in interiorul ei, credinta, si, in special, recunostinta pentru tot ce primesc din partea voastra!!!!Cu totii am fost copii, tineri, si am trecut prin anii furtunosi ai tineretii noastre, cand credeam ca ni se cuvine totul si eram dornici sa ne bucuram de toata frumusetea acelor ani, si stim cum este, deci, sa fim intelegatori si ingaduitori, dar moderati si calculati in forma de manifestare, cu copiii nostri, si sa ii invatam, ca ceea ce isi doresc va veni la timpul potrivit si in �ambalajul� corespunzator!!Copiii, trebuie sa inteleaga ca iubirea venita din partea parintilor este unica si nu are unitate de masura!!!Pana unde poate ajunge iubirea unui parinte, pentru copilul sau????Pana la Dumnezeu, caci in EL isi regaseste radacinile si izvorul!!!!

Am postat o poveste trista, dar, care ascunde un adevar de o frumusete si gingasie neasemuite, si anume, in spatele oricaror divergente dintre copii si parinti, se afla iubirea parinteasca neconditionata, discreta, modesta, dar uriasa, care poate dobori orice obstacol, si care este nascatoare de miracole, in viata copiilor!!!!Buna amiaza si amiaza excelenta!!__EU

On____Fiind pauza pap si postez aici.

Pentru parintii iubitori si pentru copiii, care isi apreciaza parintii!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WQDLu0tRASI

kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 12:26
http://www.youtube.com/watch?v=6447h97fcik
kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2016 12:30
Criticilor mei

Multe flori sunt, dar putine
Rod �n lume o sa poarte,
Toate bat la poarta vietii,
Dar se scutur multe moarte.

E usor a scrie versuri
C�nd nimic nu ai a spune,
Insir�nd cuvinte goale
Ce din coada au sa sune!

Dar c�nd inima-ti fram�nta
Doruri vii si patimi multe,
S-a lor glasuri a ta minte
Sta pe toate sa le-asculte,

Ca si flori �n poarta vietii
Bat la portile g�ndirii,
Toate cer intrare-n lume,
Cer vestmintele vorbirii.

Pentru-a tale proprii patimi,
Pentru propria-ti viata,
Unde ai judecatorii,
Nenduratii ochi de gheata?

Ah! atuncea ti se pare
Ca pe cap �ti cade cerul:
Unde vei gasi cuv�tul
Ce exprima adevarul?

Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus �
E usor a scrie versuri
C�nd nimic nu ai de spus.

Mihai Eminescu .

kudika_988778
Postat pe 16 Martie 2016 13:25
Bela, sa ai o zi frumoasa iti doresc, eu am tura de diminmeata azi...

http://saved.im/mtcynda4chfv/145580296482071xv.jpg

Rotty_
Postat pe 17 Martie 2016 05:47
"Adeseori r�nim sufletele unor oameni... uneori o facem conștienți, alteori incon�tien�i� Le r�nim cu indiferen�a noastr� fa�� de sentimentele lor frumoase, le r�nim pentru c� nu �tim s� primim iubirea care ni se ofer�.
Fiecare gest frumos, fiecare z�mbet, fiecare inten�ie de apropiere sufleteasc�, fiecare cuv�nt frumos, poate fi asem�nat cu un buche�el de flori care ni se d�ruie�te. Fiecare buche�el ascunde iubire �i d�ruire, oric�t de banal �i de ne�nsemnat ar p�rea.
Nu arunca�i �buche�elele de flori� pe care vi le d�ruiesc cei care cred �n voi �i care v� pre�uiesc! Aprecia�i orice floare, oric�t de mic� �i de ne�nsemnat� ar fi. Pre�ui�i-o, �ngriji�i-o �i fi�i recunosc�tori. Ea poart� iubirea celui care v-a d�ruit-o.
�ntre un buche�el micu� de flori �i cel mai scump dar pe care �l poate primi un om, exist� o singur� diferen�� important�: iubirea cu care a fost d�ruit."____Irina Binder

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, sunt bune toate la voi??????? Sper ca raspunsul este afirmativ!!! Lumina si racoarea diminetii a imprastiat umbrele noptii aducandu-ne cu picioarele pe pamant, dand voie viselor sa plece pe taramul lor!!!! O noua zi ne asteapta cu ale ei bucurii si surprize!!!! Referitor la textul postat de mine, as adauga ca reciproca este la fel de valabila, caci daca trebuie sa apreciem ce primim de la cei, care ne iubesc, trebuie sa ni se raspunda in acelasi fel la toate manifestarile de dragoste si devotiune, reciprocitatea in relatii este obligatorie, ca procesul sa cunoasca implinirea!!!! Nu poti sa primesti fara sa daruiesti, si invers!!! Dragii mei, iubirea are multe forme de manifestare, ea apare acolo unde este dorita si exista atat timp cat ii sunt respectate regulile!!!Va doresc sa o primiti in viata voastra si sa o lasati sa creasca, precum florile Primaverii!!!Zi cu spor de bine!!!!!__EU

On____Ma pregatesc pentru ziua de azi, cafeluta ma asteapta!!!!

Pentru ziua de azi, traiti-o frumos, pastarti zambetele in viata voastra!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WQLRX_ZSzxw
kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 06:59
http://www.youtube.com/watch?v=60qBEFJ8Zhc
kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 07:01
De la: Rotty_, la data 2016-03-17 05:47:38Bela, sa ai o zi frumoasa iti doresc, eu am tura de diminmeata azi...

http://saved.im/mtcynda4chfv/145580296482071xv.jpg

Rotty, buna dimineata, nu iti face probleme!!!!! Sper ca te simti mai bine, decat cum te-ai simtit ieri!!Zi usoara si spor la treaba, ne vom citi cand va fi posibil!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 07:03
http://www.youtube.com/watch?v=Azcy9_F0DCE
kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 07:08
Pentru ziua de astazi, cateva versuri sensibile, primiti-le in suflet!!Zi minunata!!___EU

M-aș jelui

M-aș jelui ploii,s�-mi imprumute lacrima
s� pot sp�la veșm�ntul sufletului pr�fuit,
s� sting și dor s�lbatic ce-nn�buș� inima
s� pot spune dinou dragostei"Bine-ai venit!"

M-aș jelui și munților,s�-mi dea in�lțimea
de sus s� pot face cu m�na unui alt r�s�rit,
s� pot vedea iar lumina,s-alung intunecimea
ce inima-mi o tr�iește doar cu team�,tres�rit.

Și m-aș jelui florilor s�-mi dea parfumul lor
s� transforme ale mele g�nduri, in petale,
apoi s�-și verse nectarul in ad�ncul visurilor
ce mai toate par c� sunt incremenite,glaciale.

Și m-aș mai jelui ,dar n-are cine s� m-aud�
poate doar Domnului m-aș mai putea pl�nge,
c� port pe umeri cruce cu r�vn� și cu trud�
și-oric�t,orice aș face, greutatea-I m� fr�nge.___Elena Barta

http://www.youtube.com/watch?v=yy24DkYhJ6k

kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 07:12
http://www.youtube.com/watch?v=ti0OMz-Vdfo
kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 07:14
BRADUL

� In mijlocul padurii, un grup de brazi se inaltau falnic. Observasera ei ca atunci cand primii fulgi de zapada incepeau sa cada ,veneau oamenii in padure pentru ai lua pe cei mai mai frumosi dintre ei si se tot intrebau �oare ce se intampla?�. Intr-un an insa, un brad ce nu crescuse indeajuns de mare pentru a avea �sansa� sa plece, le-a spus celorlalti cum oamenii vin pentru ai lua si impodobi cu globuri si cristale iar la poalele lor vor aseaza cadouri si ca sunt tratati cu cinste.

Atunci, unul dintre brazi se gandi ca vrea si el sa aiba parte de asa ceva si ca va face tot posibilul sa ajunga in casele oamenilor.

A doua zi , cand grup de negustori ajunsese in padure, bradul nostru si-a ridicat varful spre inaltul cerului si a inceput sa scuture zapada de pe el. Unul din oameni l-a observat si le-a facut semn celorlalti, spunand: �Va face bani buni!� In mai putin de un minut,bradul era la pamant.
Prietenii lui se uitau la el si il plangeau, il intrebau de ce vrea el sa fie �impodobit� si �la loc de cinste�? dar in timp ce era tarat spre camion, el le striga :�Ar trebui sa uitati de padurea asta in care nimic nu se schimba! Ati fi putut fi la loc de cinste, ca si mine! Eu am sa stau la caldura, iar voi o sa dardaiti de frig!�

Bradul nostru a fost vandut repede. A ajuns intr-o casa cu multi copii, langa soba. A fost impodobit cum isi imagina, a avut daruri sub poalele lui. Visul i se implinise !

Dar ceva nu era in regula. Apa! Nu avea apa! Nu avea nici radacini! La nici o saptamana de stat in casa, proprietarii au luat hotararea ca este timpul sa scape de el pentru ca umplea casa cu ace uscate. L-au scos in curte, au inceput sa il taie� iar bradul nostru cu o ultima privire aruncata spre grupul de prieteni, a inteles � Este adevarat ca infruntau frigul � dar erau verzi mereu. Asa cum fusese si el odata�
Morala:

In viata noastra sunt momente in care suntem orbiti de globuri(cariera), de cadouri (banii) si de un loc cald. Poate ar fi bine ca atunci sa ne aducem aminte ca, mai presus de orice, avem nevoie de apa (iubire) si radacini (suflet).

�������������������������������������������������
Chiar daca povestea postata de mine prezinta un episod petrecut in periada iernii, are aplicabilitate si este valabila in orice anotimp, caci este o lectie buna, de viata!!!!!

Exista oameni, pentru care, �apa� si �radacinile� nu conteaza, acordand importanta, doar compartimentului material vietii, uitand ca au un suflet, care trebuie hranit cu sentimente calde, pline de frumusete!!!!Acesti oameni, in ciuda prestatiilor lor profesionale de exceptie, de confortul, pe care si-l asigura prin orice mijloace, de sumele de bani detinute, sunt, doar niste marionete manuite, cu pricepere, de lumea in care traiesc, care, desi au identitate, sunt si raman ai nimanui, pentru ca viata, fara a fi traita in spirit, este, doar maculatura!!!!

Traim, ca oameni intre oameni, dar toti ne lasam impresionati de poleiala stralucitoare a placerilor de moment, de satisfactia adusa de anumite stadii ale existentei noastre, intr-o mica sau mai mare masura, trebuie sa recunoastem acest adevar, dar tot ce trebuie sa facem este sa nu ne lasam dominati de influentele negative ale acestora. Omul, pentru buna sa functionare si existenta, are nevoie sa isi stabileasca prioritatile, care, pentru foarte multi, sunt reprezentate de cariera, bani si de un domiciliu, care sa ii aduca liniste si multumire, omitand, ca viata nu inseamna numai acestea!!!! De regula, ele multumesc omul, din punct de vedere material, dar ii golesc sufletul, il secatuiesc de viata!!!Nu cred in fericirea atinsa de aceste persoane, caci, ceea ce simt ele, nu se poate numi �fericire�, ci este doar multumire adusa de bunastare !!!!

Nu va �vestejiti� rupandu-va din mediul,spiritual, care va hraneste si va sustine viata, si optand pentru a deveni obiecte de expozitie, gata sa incante viata altora!!!!Luati-va seva din viata careia ii dati frumusete si trainicie, prin sentimentele voastre nobile!!!Traind anapoda, da, veti fi inconjurati, de anumite personaje placute , asemenea voua, dar nu de suflete bogate si frumoase, si, astfel, va veti pierde prospetimea, vigoarea, puterea, si veti deveni niste �lemne� bune de pus pe foc, asemenea bradului visator din povestea postata mai sus.

Fiinta umana este alcatuita din materie si spirit, dar in momentul in care aceasta traieste, doar pentru satisfacerea materiei, fara a lua aminte si la nevoile sufletului, este compromisa definitiv.Buna amiaza si amiaza buna!!__EU

ON____Pap, cu repeziciune!!!!

Pentru o dupa amiaza a recunoasterii adevartaelor valori!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0vGf-vnZdGY
kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 12:27
http://www.youtube.com/watch?v=FUfrzSrjuhg
kudika_15804
Postat pe 17 Martie 2016 12:30
" Vis�m s� fim iubi�i. Vis�m s� fim dori�i. Vis�m s� fim aprecia�i. Vis�m s� fim pl�cu�i. Ne raport�m mereu �i mereu la al�ii, la felul cum ne v�d ei, cum am vrea noi s� fim v�zu�i de ei. Ne compar�m cu al�ii, de aici ideea de normalitate de exemplu.
Ar trebui s� vis�m c� reu�im s� ne iubim noi �n�ine, s� ne placem noi pe noi �n�ine. �i s� fim nici normali nici anormali, ci doar exact a�a cum dorim noi s� fim. Un om �mp�cat cu el �nsu�i poate fi des�v�r�it. Un om f�r� angoase, nemul�umiri, frici interioare, f�r� frustr�ri, poate fi un om fericit �i poate ar�ta fericirea �i altora.
Fericirea e mereu l�ng� noi, la �ndem�n�, ea nu ne-a p�r�sit niciodat�, st� doar �i a�teapt� lini�tit� s� ne eliber�m �i s� ne deschidem ei. S�-i deschidem u�a, de fapt u�a sufletului nostru.
Vis�m s� avem bani, s�-i c�tig�m la loterie poate, s� ne putem cump�ra case �i ma�ini, haine scumpe �i concedii de vis, sper�nd c� asta ne va aduce acas� fericirea.
Sper�m c� vom fi mai iubi�i dac� suntem mai avu�i, ne imagin�m c� lumea ne va privi cu admira�ie �i interes pentru c� suntem �cineva�, �i nu realiz�m c� fericirea nu are nevoie de bani, nu are nevoie de aprecierea cuiva. Ea e at�t de simpl� �i nepreten�ioas� �nc�t se sperie chiar de c�t� preg�tire facem noi oamenii ca s� o primim� fast �i bog��ie. Ea nu vrea nimic din toate astea.
Fericirea e ca apa cristalin� a unui izvor de munte. Nu are nevoie dec�t de o albie curat� cu pietre albe, fine �i m�t�soase prin care s� curg� nestingherit�. S� umple v�zduhul cu susurul ei vesel, s� sclipeasc� �n soare, s� preia �n cercuri lacrimile ploii. �i s� reflecte �n ea chipurile bl�nde �i mul�umite de gustul ei minunat."_____Octavian Paler

Buna dimineata, lume virtuala!!!!!!Bine v-am gasit in aceasta dimineata de Vineri, chiar daca este insotita de o temeperatura nu tocmai potrivita pentru acest anotimp, cerul este senin, deci sper la o zi frumoasa, ceea ce va doresc si voua!!!! Toti avem visuri si vise, si fiecare isi tese viata in fnctie de dorintele personale!!!!Fie ca Domnul sa va ajute sa le cunoasteti implinirea!!!!Nu va mai comparati cu ceillati, cautati-va calea proprie, pe care sa pasiti, cu optimism si speranta in suflet!!!!Fiti fericiti cu cat aveti, luptati sa traiti decent si frumos si imbogatiti-va spiritul, caci el este cel, care va va alimenta viata!!!!!Zi spornica si linistita, vine un nou sfarsit de saptamana, deci.....fiti pozotivi in tot ce veti face!!!!!__EU

On____Savurez cafeluta de la aceasta ora!!!!!

Pentru o zo superba, pentru clipe aducatoare de bucurie!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=J-sQX6e_q94
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2016 07:01
http://www.youtube.com/watch?v=vxnkVFCBe7k&ebc=ANyPxKqbm8hQh-zNv1DwTPjHBV8AvtlkUYRAQdOf7Z095Ln86RQL1wuKV9aKCva3ZH1sJkv8IIGApqV-tJZTPgVBSlY6k_HFeQ
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2016 07:02
Versuri frumoase, vi le doresc in suflet!!Zi minunata!!__EU

Pe note de cuvinte

Voi pres�ra-n cuvinte culori de curcubeu,
�ns�il�nd dorin�e, pe care le vreau eu,
Purtate pe aripi de-o pas�re m�iastr�,
�n zbor promi��tor spre zarea cea albastr�.

Sub cerul ce �i cerne stelele-n oceane,
Noaptea �i �nchide cu lac�te, obloane.
Luna se strecoar� timid� prin cotloane,
�ngerii �n c�nt ne-ndeamn� la canoane.

Pe note de cuvinte solfegiez un g�nd,
V�ntul s� �l poarte �n iure�ul lui bl�nd,
Ce minunat e visul ce-l scot azi la lumin�,
N�scut din bob de rou� pe floarea de verbin�.

Sunt mugurii de via�� ce vor a �nflori
�n prim�vara karmei, unde-oi acoperi
Tot ce este ran�, �n trupul cald al firii
Schimb umbra durerii cu umbra fericirii.

Voi rupe-apoi t�cerea ce zace-n infinit,
Voi seca oceanul de lacrimi, c-am iubit.
�i voi gusta tumultul visului spumos,
S� port mereu �n bra�e buchete de frumos.

�n zbor m-oi ridica, de unde am cazut,
�terg din trupul sor�ii r�ni care-am avut,
�ncerc �n lumea nou� s� schi�ez o hart�
Cu-o via�� cu solfegii c�ntate de o harf�.

Cu harfa care-o vreau, a inimii c�ntare
S� umplu de frumos, s� dau vie�ii culoare,
C�ci via�a este scurt� �i este trec�toare,
Lacrima s�-mi fie, mereu, nume de floare.___Maria Calinescu

Superb!!!Pentru iubitorii poeziei!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=phdR0Y9t1FE&ebc=ANyPxKqbm8hQh-zNv1DwTPjHBV8AvtlkUYRAQdOf7Z095Ln86RQL1wuKV9aKCva3ZH1sJkv8IIGApqV-tJZTPgVBSlY6k_HFeQ
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2016 07:04
http://www.youtube.com/watch?v=5Bkg0hxEiE4
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2016 07:05
"Ai grij� de tine cu adev�rat �n fiecare zi.
E�ti unic �i extraordinar, chiar dac� ai uitat."_____Jacques Salom�

Aveti grija de voi, pastrati-va sufletul curat si tanar, prin vioiciunea gandurilor voastre de bine!!!!Zi frumoasa, toate cele bune!!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=im7Eyl9HY-k
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2016 07:15
http://www.youtube.com/watch?v=SatesaVzbos
kudika_15804
Postat pe 18 Martie 2016 07:17
Buna dimineata Bela Sa ai o zi frumoasa.

http://i.imgur.com/kUonPqH.jpg
Rotty_
Postat pe 18 Martie 2016 08:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare sa fie romanii cei mai murdari? 109 De la: 25 Martie 2014 12:13
Un sfat va rog, legat de amenanjare si usi de interior 3 De la: kudika_5390 31 Iulie 2012 17:38
IMPORTANT!!!!!! 37 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 21:45
feng shui in casa mea 36 De la: 3 Octombrie 2012 10:05
Petrecere de revelion- se duce cadou? 7 De la: kudika_24504 31 Decembrie 2012 19:31