Mai multe
Tu chiar crezi ca poti educa un copil? Nu stiu de ce de fiecare data cand aud o poveste ca asta sunt socata, cred ca mi-e greu sa ma obisnuiesc cu asemenea specimene
|
||
|
sweetpie Postat pe 1 Martie 2009 21:34 |
||
|---|---|---|
|
Nici mie nu mi se pare o idee buna. S-ar putea sa regreti mai tarziu ca tatal copilului nu e si sotul tau in acelasi timp. Cred ca e greu sa alegi, dar trebuie sa pui mai presus copilul decat sentimentele voastre de acum, adica uneori mai facem si compromisuri pentru a ne proteja copiii. Ei trebuie sa stie exact cine ii sunt parintii si nu inteleg explicatiile date decat la varste f. mari. Sau gandeste-te, Doamne fereste, ca ai nevoie de o transfuzie sau orice alt fel de ajutor de la un donator compatibil, ca tata de exemplu. Ce faci atunci?Il cauti pe amantul tau ca e tatal sau nu stii ce sa faci sa nu se afle?Deci, parerea mea este sa -ti iei inima in dinti si sa divortezi , dar NUMAI DACA SIGUR DIVORTEAZA SI EL si va casatoriti, faceti copii si traiti fericiti mai departe .Daca nu...stai acolo unde esti si faci un copil. Bafta ! |
||
|
dacianaibrian Postat pe 7 Martie 2009 18:12 |
||
Cred ca este o lipsa de respect foarte mare fata de perechile voastre.................de ce nu faceti la un fel??de ce nu te desparti de perechea ta??cum poti trai in minciuna???nu ma intelege gresit nu te pot judeca pt ca nu te cunosc personal.Dar oricand si la orice ora ti as sp acelasi lucru.
|
||
|
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 22 Martie 2009 19:45 |
||
|
"Nu e usor si nici vreo mare fericire sa duci o viata dubla, ca vine la pachet cu multa suferinta, si nu se cheama ca vreunul dintre noi si-a dorit asta, doar ca viata te duce in locuri pe care nici macar nu le banuiesti si unde nu te descurci intotdeauna si unde valorile pe care le ai nu mai sunt in acord cu ceea ce iti doresti." E f mult adevar in cuvintele tale! DOAR cineva care a trecut prin ceva asemanator te poate intelege! Eu am cunoscut pe cineva cu care simt ca traiesc din nou, dupa 20 ani de casatorie(!), de fidelitate deplina si nici prin cap nu mi-ar fi dat vreodata ca mi se va intampla asa ceva!!! Dar amandoi avem copii mari, avem o viata de familie linistita (chiar daca emotiile si multe altele au disparut de mult) si ar fi penibil sa divortam si sa sufere copiii (care in curand isi vor intemeia propriile familii). Situatia ta e alta! Esti la inceput de drum si daca ai gasit omul care te face pe deplin fericita si simti ca vrei sa traiesti alaturi de el, ar fi frumos sa incepeti o viata impreuna, inainte de a aparea vreun copil in familiile voastre. Dar...sigur nu e bine sa faceti un copilas in conditiile actuale!!!! Daca va iubiti atat de mult incat vreti sa va asumati responsabilitatea cresterii unui copil, atunci sigur va puteti asuma si responsabilitatea renuntarii la familiile pe care le aveti in prezent. Trebuie insa sa va doriti amandoi acest lucru, in aceeasi masura!!!! Ai avut dreptate in privinta rautatii de pe acest forum!!! E foarte multa!! |
||
|
kudika000334 Postat pe 22 Martie 2009 20:52 |
||
| hai ca asta-i buna:))) ce-ai femeie ai innebunit? daca iti iubesti amantu si te iubeste si el baga divort de sotu tau si ramai cu amanru faceti copii faceti ce vreti.apoi...decat sa-ti minti sotu toata viata sa stea dupa fundu tau mai bn lasa-l sa-si refaca viitorul dak o m-ai putea nah.vb cu el asta si cu asta si...nush dar.. oricum aiurea situatie :D | ||
|
lady_gaga_01 Postat pe 5 Aprilie 2009 00:31 |
||
| cnd va fucheti,sa va puneti in cap cate o casca de motociclist,daca e saa va loviti,poate nu va mai vin asa idei grozave.... | ||
|
solutiidecriza_com Postat pe 27 Aprilie 2009 19:04 |
||
| Cunosc ceva de genul.o prietena de a mea are 20 de ani(nemaritata) iar el 33 de ani (insurat) stau de vreo 2 ani impreuna,oricum el sta cu nevasta si ea cu parintii .Problema e ca sotia acestuia nu poate avea copii iar ei i-a spus ca atunci cand v-a implini vre-o 22-23 de ani vrea un copil de la ea..El este o fire geloasa nu o lasa niciunde si tinand cont de varsta care o are ea,ar trebui sa se distreze etc..lucruri pe care le face o fata de varsta ei...Eu din punctul meu de vedere i-am spus ca nu as face asa ceva,are o viata pe care si-o poate trai la maxim si cu bune si cu rele..Faza e mai urata ca el nu v-a divorta de nevasta ca ea e mai bogata ca el si afacerile sunt pe ea..:) | ||
|
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:10 |
||
| Iar parerea mea in legatura cu dvs este ca daca va-ti placut asa tare nu mai trebuia sa va maritati asa scapati mai usor daca era ,divorta el si atat..dar....asa este greu..nu sunt in masura sa critic sau ceva dar este foarte grea situatia poate care nu mi-as dori sa o am niciodata | ||
|
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:13 |
||
Nu sunt sigura ca este adevarat ceea ce spui,dar daca este , te intreb pur si simplu, de unde aveti puterea de a mintii , tot timpul;pt ca totul este numai minciuna si in viata ta si in viata lui. mintiti si va mintiti, si rezultatul va fii tot minciuna in care o sa crede-ti doar voi doi.E strigator la cer , asta nu e iubire, e o nebunie in care ii tarati si pe ceilalti doi nevinovati.
|
||
|
kudika022141 Postat pe 22 Mai 2009 13:27 |
||
|
pai si daca nu ti-a trecut prin cap sa creasca sotul tau copilul pe care vrei sa-l faci cu altul, exista doar varientele: 1. divortezi (si atunci care e marea dilema? toata lumea ti-a zis ca asta e solutia viabila ca sa ramai cu amantul) 2. pleci 2 ani in calatorie ca sa nu vada nimeni ca esti gravida, si apoi cresti copilul intr-o minciuna care va rabufni in maxim cateva luni....ceea ce mi se pare neverosimil. deci ceea ce am spus mai devreme nu era rautate, ci logica de bun simt. tu ai spus ca nu vrei sa divortezi, dar vrei sa faci un copil........logica de bun simt imi spune ca vrei sa-l creasca sotul, ca altfel nu vad cum |
||
|
_diana_ Postat pe 22 Mai 2009 16:23 |
||
| De unde ai scos-o ca avetio relatii reusite daca tu nici nu erai maritata si il iubeai pe amant.Faza cu copilul ....nu e un catel de companie ,este o responsabilitate enorma.Ori divortati ( de perechile reusite ) ,ori alungati gandul sa aveti un copil impreuna. | ||
|
ionia Postat pe 22 Mai 2009 17:45 |
||
| am citit multe rautati si nu te supara , e normal ca toata lumea sa puna intrebari ,intr-o forma sau alta .Eu cred ca daca va doriti asta ar trebuii sa va puneti intrebari serioase referitoare la casniciile voastre. sa de-a dumnezeu sa fi fericita, orice ai decide. | ||
|
Eli_30 Postat pe 24 Mai 2009 16:07 |
||
De la: MissSunshine, la data 2009-02-21 20:02:31Pe scurt e cam asa... ne-am cunoscut acum un an, ne-am indragostit, el era insurat deja, eu urma sa ma marit. SI m-am maritat. Si relatia a continuat,cu toate frustarile pe care le aduce o astfel de combinatie, si multe lacrimi, si multa durere. Amandoi avem relatii foarte reusite, pe care am stabilit de la inceput ca nu are rost sa le stricam, fiindca nu vrem sa ranim doi oameni care ne sunt dragi si care nu au nici o vina pentru ca s-a intamplat sa ne iubim.... dar de ceva timp ne-am dat seama ca ne dorim sa avem un copil, pe care sa il crestem impreuna... si numai despre asta vorbim. nu cred ca puteti face un copil, u esti tanpita si el dobitoc,nu vad ce ar iesi
|
||
|
scorpyoW Postat pe 24 Mai 2009 16:12 |
||
| scorpyow, fi mai ingaduitor. femeia nu e "tanpita". doar ca a facut alegeri gresite in viata. eu sunt convinsa ca va alege "calea cea dreapta". eu nu am auzit de un astfel de caz... | ||
|
l_diana_c Postat pe 24 Mai 2009 16:25 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-24 16:25:27scorpyow, fi mai ingaduitor. femeia nu e "tanpita". doar ca a facut alegeri gresite in viata. eu sunt convinsa ca va alege "calea cea dreapta". eu nu am auzit de un astfel de caz... pey daca el era casatorit,si ea nu,dc sa mai casatorit???? sa distruga visele unui om??? tii se pare normal??? cu ce drept a ales ea in locul lui??? dar n'ui nimic ii doresc s'o paraseasca 2
|
||
|
scorpyoW Postat pe 24 Mai 2009 16:31 |
||
| mai ,nu stiu sa.ti raspund. dar stiu ca oamenii sunt predispusi la a gresi. si chiar nu cred ca noi ar trebui sa judecam. cel mult putem invata sa evitam. sa nu gresim. | ||
|
l_diana_c Postat pe 24 Mai 2009 16:35 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-24 16:35:19mai ,nu stiu sa.ti raspund. dar stiu ca oamenii sunt predispusi la a gresi. si chiar nu cred ca noi ar trebui sa judecam. cel mult putem invata sa evitam. sa nu gresim. u ii mai spui om la o
|
||
|
scorpyoW Postat pe 25 Mai 2009 19:49 |
||
| o fi, n-o fi..asta e! | ||
|
l_diana_c Postat pe 25 Mai 2009 19:54 |
||
De la: MissSunshine, la data 2009-02-21 20:02:31Pe scurt e cam asa... ne-am cunoscut acum un an, ne-am indragostit, el era insurat deja, eu urma sa ma marit. SI m-am maritat. Si relatia a continuat,cu toate frustarile pe care le aduce o astfel de combinatie, si multe lacrimi, si multa durere. Amandoi avem relatii foarte reusite, pe care am stabilit de la inceput ca nu are rost sa le stricam, fiindca nu vrem sa ranim doi oameni care ne sunt dragi si care nu au nici o vina pentru ca s-a intamplat sa ne iubim.... dar de ceva timp ne-am dat seama ca ne dorim sa avem un copil, pe care sa il crestem impreuna... si numai despre asta vorbim. cand aud de povesti de genul asta mi se face parul maciuca la cat de perfid poate fi omul..si sa mai avem incredere unul in celalalt ca oameni ?..bleahhh...
|
||
|
wild_one Postat pe 25 Mai 2009 22:06 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-25 19:54:19o fi, n-o fi..asta e! nu ela!nu asta e! cum vine asta?!?!avem relatii extraordinare si cu toate astea sunt impreuna cu altcineva!cum vine asta??ori una, ori alta? dc s-a casatorit daca era constienta ca tine la "amant"??? nu a dat dovada ca e matura in gandire si sa accepte consecintele, iar acum sunt maturi amandoi cat sa isi doreasca uncopil?? acum sunt in stare sa isi asume consecintele intr-o situatie de o mie d ori mai delicata??
|
||
|
anca0704 Postat pe 25 Mai 2009 22:12 |
||
| scumpa mea, ala era raspunsu pt scorpyow ca zicea ca nu e om. si e diana, nu ela. | ||
|
l_diana_c Postat pe 25 Mai 2009 22:14 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-25 22:14:53scumpa mea, ala era raspunsu pt scorpyow ca zicea ca nu e om. si e diana, nu ela. mii de scuze!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
anca0704 Postat pe 25 Mai 2009 22:15 |
||
|
||
|
l_diana_c Postat pe 25 Mai 2009 22:18 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-25 22:18:50 multumesc ca m-ai iertat!!
|
||
|
anca0704 Postat pe 25 Mai 2009 22:19 |
||
yup yup....orice pt pupaceala
|
||
|
l_diana_c Postat pe 25 Mai 2009 22:28 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-25 22:28:17yup yup....orice pt pupaceala
|
||
|
anca0704 Postat pe 25 Mai 2009 22:37 |
||
De la: MissSunshine, la data 2009-02-21 20:02:31Pe scurt e cam asa... ne-am cunoscut acum un an, ne-am indragostit, el era insurat deja, eu urma sa ma marit. SI m-am maritat. Si relatia a continuat,cu toate frustarile pe care le aduce o astfel de combinatie, si multe lacrimi, si multa durere. Amandoi avem relatii foarte reusite, pe care am stabilit de la inceput ca nu are rost sa le stricam, fiindca nu vrem sa ranim doi oameni care ne sunt dragi si care nu au nici o vina pentru ca s-a intamplat sa ne iubim.... dar de ceva timp ne-am dat seama ca ne dorim sa avem un copil, pe care sa il crestem impreuna... si numai despre asta vorbim. ati mai plamadit copilu,dar vezi sa fie fata,cand a creste sa vada la ce pa-ra-su-ta ii spune mama
|
||
|
scorpyoW Postat pe 26 Mai 2009 00:38 |
||
De la: MissSunshine, la data 2009-02-21 20:02:31Pe scurt e cam asa... ne-am cunoscut acum un an, ne-am indragostit, el era insurat deja, eu urma sa ma marit. SI m-am maritat. Si relatia a continuat,cu toate frustarile pe care le aduce o astfel de combinatie, si multe lacrimi, si multa durere. Amandoi avem relatii foarte reusite, pe care am stabilit de la inceput ca nu are rost sa le stricam, fiindca nu vrem sa ranim doi oameni care ne sunt dragi si care nu au nici o vina pentru ca s-a intamplat sa ne iubim.... dar de ceva timp ne-am dat seama ca ne dorim sa avem un copil, pe care sa il crestem impreuna... si numai despre asta vorbim. pai si daca am auzit, care e faza? eu zic ca nu! t ajuta cu ceva?? sau zic ca da...asta cu c t incalzeste p tine?? |
||
|
anca0704 Postat pe 26 Mai 2009 00:58 |
||
De la: anca0704, la data 2009-05-26 00:58:50De la: MissSunshine, la data 2009-02-21 20:02:31Pe scurt e cam asa... ne-am cunoscut acum un an, ne-am indragostit, el era insurat deja, eu urma sa ma marit. SI m-am maritat. Si relatia a continuat,cu toate frustarile pe care le aduce o astfel de combinatie, si multe lacrimi, si multa durere. Amandoi avem relatii foarte reusite, pe care am stabilit de la inceput ca nu are rost sa le stricam, fiindca nu vrem sa ranim doi oameni care ne sunt dragi si care nu au nici o vina pentru ca s-a intamplat sa ne iubim.... dar de ceva timp ne-am dat seama ca ne dorim sa avem un copil, pe care sa il crestem impreuna... si numai despre asta vorbim. cu mine vb???? ca nu inteleg...) |
||
|
scorpyoW Postat pe 26 Mai 2009 21:01 |
||
| casniciile voastre nu cred ca sunt atat de fericite ...ajungi sa ai un amant in momentul in care ceva lipseste in cuplu...cauti in alta parte. Daca tu crezi ca amantul iti poate oferi tot, de fapt ca iti ofera tot, divorteaza, life goes on pt toata lumea, dar fa-o pana nu e prea tarziu.... | ||
|
puzzle Postat pe 27 Mai 2009 20:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu romanca....el italia | 17 | De la: kudika226898 16 Martie 2011 07:03 |
| oare ma iubeste, sau se preface...?! | 41 | De la: kudika330717 21 Noiembrie 2010 18:19 |
| e noroc sau o mare minciuna? | 23 | De la: angels_heaven_4ever 25 Iunie 2009 16:23 |
|
|
||
| iubirea adevarata nu are de-a face cu obsesia... | 1 | De la: kudika379923 30 Octombrie 2011 10:33 |
| eu capricorn(fata), el pesti(baiatul..)..pareri... | 3 | De la: danaeu 13 Aprilie 2010 14:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.