Mai multe
|
Draga mea, Nu astepta sa te indragostesti de un om casatorit. Rupe cit mai repede relatia cu el si cauta un baiat necasatorit. Stiu sigur din experienta mea ca numai tu o sa ai de suferit. Nu mai astepta sa vezi cum decurg lucrurile. |
||
|
kudika005082 Postat pe 14 Octombrie 2009 07:38 |
||
|---|---|---|
|
Ignorati subiectul!!!! Deoarece initiatoarea topicului nu mai are cont pe Kudika
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:41 |
||
|
In timp va deveni mult mai dificil , vor fi mult mai multe amintiri , emotii , si vei suferi enorm ... Te vei izbi de clipe grele in care inconstient iti vei dori sa fie cat mai mult timp cu tine , el va fi cu familia ... clipe in care vei dori sa ii auzi vocea si nu iti va putea raspunde , el fiind cu ea ... Te iubeste , il iubesti ...dar in final , daca e o iubire profunda , o sa suferi amandoi in egala masura . Are familie si asta implica responsabilitate fiind un copil la mijloc . Poate e chiar el jumatatea ta ,insa viata nu a fost corecta si intalnirea voastra a fost cand deja e prea tarziu . Vor fi nopti innecate in lacrimi , vei simti durere in ochii lui nestiind poate ce sa aleaga . La prima impresie pare o poveste , dar e numai in aparenta ... iti pot confirma acele suflete ce au suferit cumplit pentru o astfel de relatie impartita pe doua fronturi . Iubirea e greu de inteles uneori , nu poate fi condamnata , dar intr-o astfel de situatie sigur finalul va fi trist si poate mai mult pentru tine decat pentru el ... Imi cer scuze ,poate sint prea directa dar , ar fi bine sa reflectati impreuna la acest viitor invaluit in incertitudine ... |
||
|
|
||
|
AngeloBlu Postat pe 15 Noiembrie 2009 18:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| "CRIZA" financiara determina barbatii sa insele mai mult? | 152 | De la: ocgiogi 4 Mai 2009 10:42 |
| Indragosita de alt baiat | 3 | De la: Barbie30_ 28 Iunie 2011 02:50 |
| 7 ani diferenta | 9 | De la: mariusmarin26 30 Aprilie 2010 13:53 |
|
|
||
| help me! cum sa fac si ce sa fac?! | 12 | De la: Ina19 11 Iunie 2009 23:02 |
| oare chiar nu putem fi impreuna | 54 | De la: always_same 1 Iulie 2011 16:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.