Setari Cookie-uri

sunt amanta!!!ce sa fac???

Deci "draga" mede... iti spun eu ce sa faci... divorteaza de sot, e clar ca NU il meriti... lasa-ti copila cu el, e clar ca va duce o viata mult mai linistita cu tatal sau. Iar tu nu ai decat sa sari in toti "cocoseii" pe care ii intalnesti, mai ales in cea a amantului.
Nici acum nu pot sa cred cat de idioata esti... te mai lauzi ca esti doctor, cumva ai trecut prin facultate facand felatie la toti? esti o ipocrita.
inca o sugestie: pleaca mama draga in Spania, Italia ca o sa produci bani frumosi cu placere. Tu nu ai fost nascuta sa fii mama, ai fost nascuta sa fii c*rva, scuza-mi sinceritatea, dar se pare ca numai pentru p*la traiesti pe lume.
Mi-e scarba de cele ca tine. Toate cele bune.
Suzanna
Postat pe 30 Noiembrie 2009 13:08
Mede,in primul rand vreau sa iti spun ca da-i dovada de o nesimtire crasa,in plus esti plina de vulgaritate si lipsita de principii morale.
Cum poti tu ca mama si sotie sa intretii relatii sexuale cu un alt barbat,dupa care sa vii acasa sa iti saruti copila si sa te asezi frumos langa sotul tau???Ce e in mintea ta ???
Te-ai gandit vreodata la cat va suferi sotul tau si sotia lui daca vor afla???
Ce exemplu ii dai copilei tale prin ceea ce faci tu ???
Daca consideri ca merita sa iti inseli sotul pt faptul ca amantul e mai bun in pat si ai ajuns sa .........il iubesti.....cred ca ar fi mai cinstit sa vorbesti cu sotul tau despre ceea ce simti ,ce vrei si sa ii redai dreptul de a avea o alta viata, sotie si sa iti lasi fetita in grija lui pt ca asa nu va suferi prea mult.
Si sotul tau,si sotia lui merita sa aiba parte de iubire, de sinceritate.
Te-ai gandit vreodata la faptul ca relatia dintre tine si amantul tau ,e doar o aventura???Poate ca tu cauti sa ai parte de adrenalina si te amagesti ca e iubire....Poate ca esti nimfomana...Poate ca menirea ta nu e de a fi sotie.Te-ai gandit??? Daca da, ia cea mai buna decizie: ori o intrerupi cu amantul si iti vezi de familie, ori fii sincera cu tine(in primul rand),cu sotul si copilul tau, si spunele ca tu vrei altceva si vezi daca amantul te va lua de sotie.Daca nu te va lua(si cu siguranta asa va fi) vei ramane singura si doar o ramasita...e barbat si...va cauta alta mai tanara...nu ii va conveni sa isi puna casatoria in pericol pentru o femeie care ...deja nu mai ofera multe (spun asta pt ca vad ca tu si amantul tau aveti o singura afinitate :sexul) corpul in timp se degradeaza,ne uratim si nu mai suntem atat de atractive pt barbati precum pustoicele de 18-20 de ani....
P.S NU VREAU SA CREZI CA TE JUDEC....NU AM NICI UN DREPT! DACA TE-AI SIMTIT JIGNITA PUNE IN BALANTA VOCABULARUL,FAPTELE SI MODUL TAU DE EXPRIMARE CU FAPTUL CA ESTI FEMEIE SI VEZI UNDE INCLINA MAI MULT....VULGARITATE SAU GINGASIE. IN CONCLUZIE TOATE CELE BUNE...DAR GANDESTE-TE DACA SE MERITA SA PROVOCI ATATA SUFERINTA ,PENTRU CE ....PT FAPTUL CA ITI PLACE SA FII CU "CURU'NDOUA LUNTRE"?
yvonne99
Postat pe 30 Noiembrie 2009 13:35
eu nu inteleg ce vrea de la noi.....raspunsul cred ca si-l da singura.....si nu stiu, prca ceva nu e in regula cu topic-ul asta.....parca...persoana care a inceput discutia...nu stiu...mi se pare ca e o gluma, nu o chestie adevarata.felul cum vorbeste....hmmmmmmmmmm....
daca e adevarat.....pai si ce vrei?nu le poti avea pe toate.....nu exista poligamie in tara asta..aa ca....ori unul, ori altul
mkdisk
Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:27
ma intreb, cati inaintasi o fi avut...amantul...i-ai iubit pe toti sau numai pe asta...ti s-a pus pata?
mkdisk
Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:30
Ai dreptate Sorina, dar sti cum e pana nu ne lovim singuri cu capul de pragul de sus nu ne trezim, ar bine din toate povetele prestate aici sa invete dar dragostea e nebadaioasa si are cararile rau de tot incurcate!
lavinia77
Postat pe 30 Noiembrie 2009 20:27
presupun k si p sotzul tau l-ai iubit candva, altfel nu cred k te casatoreai k el si nu aveatzi nici un copil. Cred k ceea ce simtzi u pt amantul tau este de fapt doar o atractie puternica sexuala, si o atractzie fata de un lucru interzis...plus k nu ai cetitudinea k si el are aceleasi sentimente ca si tine. te-as sfatui sa sa-ti vezi d copil si sa inceci sa reaprinzi flacara stinsa dintre tine si sotul tau.....sti vorba aia nu da paserea din mana ptr cea de pe gard;):D
myriam_ana
Postat pe 30 Noiembrie 2009 21:20
Da ce mai astepti discuta poate vrea sex i trei,cine stie.Parerea mea e sa nu mai pui atat suflet cu amantul acesta dupa cum vezi vrea sex si atat,fii fata desteapta te simti bine si e ok,dar daca si sotul tau ar avea o amanta care sa il iubeasca nespus de mult si amanta sa fie libera sa il accepte de sot si de tine sa divorteze ce ai face?ca amantul tau nu da semne ca ar vrea o casnicie cu tine
kudika023697
Postat pe 1 Decembrie 2009 16:29
Da ce mai astepti discuta poate vrea sex i trei,cine stie.Parerea mea e sa nu mai pui atat suflet cu amantul acesta dupa cum vezi vrea sex si atat,fii fata desteapta te simti bine si e ok,dar daca si sotul tau ar avea o amanta care sa il iubeasca nespus de mult si amanta sa fie libera sa il accepte de sot si de tine sa divorteze ce ai face?ca amantul tau nu da semne ca ar vrea o casnicie cu tine
kudika023697
Postat pe 1 Decembrie 2009 16:29
Mede, n-am stiut ca esti medic, cu atat mai mult psihologia studiata in facultate nu nu-ti foloseste la nimic? Poate exista o zi in care sa-ti pierzi si familia , si amantu pana si tu te vei simti pierduta! Ce-o sa faci atunci?
lavinia77
Postat pe 5 Decembrie 2009 12:21
De la: mede, la data 2009-03-05 14:21:21poate ca asa e!!dar si cu barbata-miu ma simt bine cand ne-o punem folosim tot felul de chestii pt a ne fi bine!!!chiar la un moment dat ma gandeam sa-i propun sa facem sex in 3(eu-sotul si amantul meu)!!!si crezi ca-l iubesc doar din motivul ca mi-o trage bine????

sincer cred ca ai probleme
nu iti pasa ca esti o femeie marita ok trecem peste
esti mama si asta ar trebui sa conteze cel mai mult pt tn..ti-ar conveni ca peste ani sa iti reproseze copilul tau ca ai fost ce ai fost sau sa iti calce pe urme si sa ajunga cn stie ce panarama
ce exemplu dai tu acelui copil?
yulyana_c
Postat pe 5 Decembrie 2009 18:45
De la: kudika078114, la data 2009-11-30 12:43:41buna ziua,,,,cum poti arunca asa 10 ani de casnicie pentru o aventura . ca dupa cum povestesti asta e o aventura mai gandestete si nu uita ca acest om"amantu" nu te va lua nciodata cu un copil pentru el esti o aventura ...indreapta lucruriile cat mai poti parerea mea
si fi alaturi de sotu tau si sa va cresteti fetita ..nu arunca 10 ani la gunoi ca si cum nu ar insemna nimik [

....bravo so bine spus....poate ca sexul cu el e super....desi nu toate se rezuma la sex....ia imagineaza ti l ca barbat al tau si avand si fetita....cum va fi oare....?????
gratuit89
Postat pe 6 Decembrie 2009 23:43
Eu zic sa te gandesti foarte bine si sa iei o hotarare.Oricum gandeste-te in primul rand la fetita ta.Si parintii mei au divortat si am fost foarte afectata....acest lucru poate marca un copil pe viatza.Si ai grija sa nu fie barbatul acela fructul intrezis....mereu ne dorim ceea ce nu putem avea,dar dupa ce dobandim acel lucru ne dam seama k nu mai este asa 'pretios' cum il vedeam inainte.Incheie relatia si pretuieste-ti familia pana nu e prea tarziu:)
mara_andreea
Postat pe 14 Decembrie 2009 13:07
femeie scuze dar esti proasta rau nu gluma... tu mori dupa scula altuia dar cea a barbatului tau nu te satisface indeajuns? vrei 2 ?lasa-l mai femeie si ia si vezi-ti de familia ta macar gandeste-te la copil daca la sot nu......
lyzuk
Postat pe 28 Decembrie 2009 01:04
Nu credeam ca voi spune asta never...dar...a avea un amant e boala curata...la cap...sper ca toate femeile care vor avea sau au amanti sa nu puna suflet...si mai bine divort daca devine prea mult...
crisstinna24
Postat pe 28 Martie 2010 16:16
pai ce altceva poti face...punel la test...cautati un alt amant din bacau...mai aproape si zii si lui...bogdanalex59 idul meu mai vbim..
kudika378571
Postat pe 23 Martie 2011 16:18
De la: kudika378571, la data 2011-03-23 16:18:10pai ce altceva poti face...punel la test...cautati un alt amant din bacau...mai aproape si zii si lui...bogdanalex59 idul meu mai vbim..

Subiect din 2009 !!! Nu cred ca-ti mai raspunde.
tematoare
Postat pe 23 Martie 2011 19:36
De la: brunette_girl, la data 2009-11-29 10:06:54ce aveti cu totii?n-ati observat ca este caterinca? Cel care a postat e barbat, nu femeie. Si face si el misto pe aici si-si pierde vremea, ca n-are altceva de facut. Oricum, felicitari pt imaginatie ;)

Nu neaparat...poate e ghei, de unde stii tu ce se considera in relatia cu iubiul lui? ce? Crezi ca astia nu preacurvesc?
Alvin
Postat pe 25 Martie 2011 10:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
some help please 6 De la: Fly2Freedom 15 Ianuarie 2011 15:17
ma doare.. 48 De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 03:03
Ce faci atunci cand iubesti doi barbati? 117 De la: chris_marie 25 Noiembrie 2014 11:02
Boboteaza 19 De la: cristinxxx 31 Ianuarie 2010 10:54
Mama singura 90 De la: kudika195501 8 Februarie 2011 22:23