Mai multe
De la: kudika039414, la data 2009-06-25 01:19:12.......mede, meda sau cum vrei tu sa ti se spuna........esti saraca tare cu duhul.........mai spui ca esti si medic.......doamne, a umplut Dumnezeu pamantul cu ce a putut, dar cu prosti la tiparit! Daca esti asa viteaza si il iubesti asa mult si nu poti trai fara scula lui de ce nu ai curajul sa stai de vorba cu nevasta-sa? de ce ti-ai schimbat numarul de telefon? tu crezi ca nevasta-sa doarme? nu crezi ca asteapta ocazia cea mai buna de a te face sa iti blestemi zilele? daca este persoana pe care o cunosc eu te-as sfatui sa renunti pana nu este prea tarziu si sa te multumesti cu ce a fost, deoarece amantul tau nu va renunta niciodata la familia lui pentru tine iar nevastasa are un calm englezesc de invidiat, este foarte calculata in a actiona si lua decizii, le ia doar atunci cand este sigura de reusita lor, dar vai de cei ce o supara in adevaratul sens al cuvantului............calca pe cadavre, mai ales cand este vorba despre familia ei. Asa ca la cat esti de proasta te mai dai si in spectacol sa te stie aproape toata tara, pacat de scoala pe care o ai daca zici ca esti medic si mai pacat de copilul care te are ca mama, nu meriti sa fii mama, esti o jigodie. Perfect spus.
|
||
|
lonely_soul Postat pe 25 Iunie 2009 17:47 |
||
|---|---|---|
De la: lelia_zet, la data 2009-06-25 16:29:40De la: gratuit89, la data 2009-06-23 01:28:37De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? lasaa puiule ca inca una n plus nu strica ......doar e gratuit ...nu??? just_laura 6304 mesaje Membru din: 18/03/2008 Oras: ALTA LOCALITATE Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 17:38 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde amantoooooooooooo,nu ti-ai bagat inca unghia in gat????? ....am eu ceva de bagat pt amigdalele ei ....ma lasati daca si ea vrea?????
|
||
|
gratuit89 Postat pe 25 Iunie 2009 22:59 |
||
| Eu as zice sa-l lasi in pace pe amant , sa incerci impreuna cu sotul tau sa va redescoperiti unul pe altul , sa faceti ceva NOU in relatia voastra , sa va iubiti si sa-ti vezi de familia ta in continuare........nu ai observat ca amantul nu-ti da prea mare importanta ci numai ptr sex???? Tu practic esti o simpla placere o evadare a lui cand pleaca in delagatii.......chiar nu ti-ai dat seama??? Esti o umplutura sa zic asa ..nu vreau sa te jignesc/........dar vezi-ti de drumul tau si potoleste-te............si incearca sa vezi ca sotul tau nu e nici unul...............Trezeste-te...........amantul nu te iubeste, clar......vrea doar palcere sa se simta in alta lume cateva ore , chiar nu ai inteles asta???? Ai asa mari probleme cu sotul??? Nu va intelegeti la pat??? Cum a-ti rezistat?? TU asistenta nu l-ai invtat elementele de baza?? Mi-e greu sa cred ca sotul tau nu stie sa faca o femeie fericita ........!!!!!!! | ||
|
|
||
|
gongonica Postat pe 26 Iunie 2009 13:43 |
||
|
Mda.. si mie mi=e greu sa cred asa ceva. |
||
|
lonely_soul Postat pe 27 Iunie 2009 00:39 |
||
| mede stii, in germania femeile lucreaza cu carte de munca in bordeluri, dac tot vrei scula multa de ce nu incerci sa te angaezi acolo?asa ar scapa si saraca femeie de tine, si sa-i lasi barbatul in pace | ||
|
mihaelatrincu Postat pe 15 Iulie 2009 13:55 |
||
|
ceva place sa va atacati........tineti-va barbatii langa voi,daca nu stiti mai studiati o carte...si numai dati vina pe alte femei..... pana la urma va inseala tot din cauza voastra........sau ma rog a noastra a tuturor.... |
||
|
heaven_2906 Postat pe 15 Iulie 2009 13:59 |
||
ai foarte multa dreptate....nu ca as fi din categoria amantelor,ci din contra.Sunt casatorita de 16ani,dar daca barbatului nu stii sa-i oferi diversitate,va calca gresit oricand:indiferent de varsta si ani de casnicie.Mai umblati si voi mai sexi,incercati noi experiente si aveti grija cat de cat de felul in care aratati.Daca esti casatorita nu inseamna sa-ti pui basmaua pe cap si sa stai toata ziua la bucatarie.S-ar putea sa-i placa pt.inceput,dar apoi.....apoi intra in rol amanta
|
||
|
k_lenny Postat pe 15 Iulie 2009 16:22 |
||
bravo draga mea acum toata lumea a inteles ce ai vrut sa zici....daca nu erai tu...mai mai....
|
||
|
pamela_1 Postat pe 15 Iulie 2009 16:26 |
||
De la: k_lenny, la data 2009-07-15 16:22:51P.S.Am apreciat modul de gandire la Heaven2906 |
||
|
k_lenny Postat pe 15 Iulie 2009 16:27 |
||
De la: k_lenny, la data 2009-07-15 16:22:51 ha mai fetelor,ia mai lasati-i si pe ei sa lupte sa nu ne piarda pe noi nevestele,pt ca la fel de bine avem si noi ochi sa putem vedea masculi,simtzaminte sa-i dorim........eeeee doar n-o sa imi treaca viatza asta tot incercand sa ii fac barbatului pe plac,sa nu il pierd.......daca ii place alta...go on......pt ca viatza aste rotunda(asa imi spune o buna amica )
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Iulie 2009 16:27 |
||
| eeeeeee laurita ei gandesc altcumva............noi ne straduim sa ii tinem si ei daca vor si pot......se descarca la alta...... | ||
|
heaven_2906 Postat pe 15 Iulie 2009 16:28 |
||
| ....iar daca amantele sunt multzumite cu locul pe care il ocupa.......nu au decat...insa de sarbatori tot singure vor fi,amantul ei va sta langa familia lui .Asta e !!! | ||
|
matracucu Postat pe 15 Iulie 2009 16:29 |
||
nu inteleg de ce te simti jignita pamela1....faci cumva parte din categoria femeilor inselate?pacat....mai bine ai invata cum sa-l tii cat mai mult langa tine decat sa te certi cu mine.A fost doar un sfat!
|
||
|
k_lenny Postat pe 15 Iulie 2009 16:30 |
||
De la: heaven_2906, la data 2009-07-15 16:28:41eeeeeee laurita ei gandesc altcumva............noi ne straduim sa ii tinem si ei daca vor si pot......se descarca la alta...... iubita mea,noi nici nu trebuie sa ne straduim pt ca suntem sexi si frumoase fara nici un efort ,treaba e ca mi se rupe ce crede el
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Iulie 2009 16:30 |
||
De la: just_laura, la data 2009-07-15 16:30:24De la: heaven_2906, la data 2009-07-15 16:28:41eeeeeee laurita ei gandesc altcumva............noi ne straduim sa ii tinem si ei daca vor si pot......se descarca la alta...... ma rog ceva de genu...sa fim noi naturale..sexy si iubitoare........... dar eu am dat un sfat pt cele care tot acuza amanta daca al meu m-ar insela ......singura vinovata as fi eu......nu cealalta...........si nici pe el nu l-as acuza..... dar stiu ca nu o va face..........dc?ca suntem sexy si nebune
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 15 Iulie 2009 16:32 |
||
lenny...nu cu tine ma cert...stai linistita....am o prietena de suflet heaven care se topeste dupa mine de o luna incoace nu era pt tine raspunsul
|
||
|
pamela_1 Postat pe 15 Iulie 2009 16:33 |
||
De la: k_lenny, la data 2009-07-15 16:22:51 Daca esti bucatar de meserie iti pui basma,coif sau ce-ti pui , stai toata ziua ba chiar si noaptea dar important este cum te intorci acasa . NU?
|
||
|
valivieru96 Postat pe 15 Iulie 2009 16:33 |
||
daca pe mine ma va insela,va fi din cauza lui.la fel si daca il voi insela eu......tot din cauza lui va fi
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Iulie 2009 16:33 |
||
De la: pamela_1, la data 2009-07-15 16:26:36 asta e raspuns?hai ca poti mai mult............madam
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 15 Iulie 2009 16:34 |
||
wai wai barbazii astia =)) inselatii fetelor nu stati ca sa va inse3le ei =))
|
||
|
simonik911 Postat pe 15 Iulie 2009 16:36 |
||
te las pe tine desteapta forumului...care le stii pe toate....
|
||
|
pamela_1 Postat pe 15 Iulie 2009 16:37 |
||
De la: simonik911, la data 2009-07-15 16:36:37wai wai barbazii astia =)) inselatii fetelor nu stati ca sa va inse3le ei =)) in avans....asa anticipat just in case,nu?
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Iulie 2009 16:37 |
||
|
De la: k_lenny, la data 2009-07-15 16:22:51 ai foarte multa dreptate....nu ca as fi din categoria amantelor,ci din contra.Sunt casatorita de 16ani,dar daca barbatului nu stii sa-i oferi diversitate,va calca gresit oricand:indiferent de varsta si ani de casnicie.Mai umblati si voi mai sexi,incercati noi experiente si aveti grija cat de cat de felul in care aratati.Daca esti casatorita nu inseamna sa-ti pui basmaua pe cap si sa stai toata ziua la bucatarie.S-ar putea sa-i placa pt.inceput,dar apoi.....apoi intra in rol amanta Daca esti bucatar de meserie iti pui basma,coif sau ce-ti pui , stai toata ziua ba chiar si noaptea dar important este cum te intorci acasa . NU? Scuze,dar era vorba despre femei....cred ca un barbat ar aprecia mai mult sa-si gaseasca sotia intr-o tinuta sexi cand se intoarce acasa,decat cu acea basma in cap si mirosind a tot felul de condimente.Ce zici? |
||
|
k_lenny Postat pe 15 Iulie 2009 16:38 |
||
|
lenny...nu cu tine ma cert...stai linistita....am o prietena de suflet heaven care se topeste dupa mine de o luna incoace nu era pt tine raspunsul Imi cer scuze....nu voiam sa fiu rautacioasa
|
||
|
k_lenny Postat pe 15 Iulie 2009 16:41 |
||
stai linistita...se intimpla...
|
||
|
pamela_1 Postat pe 15 Iulie 2009 16:45 |
||
| E tare rau chestia in patru.Daca tot ii place,vorba ta,de ce n-ar face si in patru,poate scapa de mancarimea..........constiintei,in caz ca are asa ceva. | ||
|
messalinda Postat pe 15 Iulie 2009 17:17 |
||
|
mda... stiai cu cel mai bun amant, amanta este persoana casatorita? si stiti de ce? pentru ca e foarte simplu asa, nu ai nici o obligatie, nu trebuie sa cumperi flori, femeia nu trebuie sa spele, sa calce etc. fata ! asta te vrea strict numa pentru sex. pune-l la incercare, spune-i ca ai bagat divort pentru el, sa vedem ce face. si ar tre sa-ti fie asa umpic rusne fata de sotul tau, si fata de copil, iar daca vrei sa ai relatii sexuale cu alti barbati divorteaza, nu-ti bate joc de sufletul ala de langa tine, pune-te te rog in locul sotului tau, asa macar ptr. o secunda... |
||
|
oana200320 Postat pe 15 Octombrie 2009 03:59 |
||
De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? Fi manta tuturor....sau iesi din complikatia asta.... Ai o fata de 10 ani, sa iti traiasca...deci ai o familie.... Esti dusa cu capu? sau nu ai asa ceva? Pai daca ala....nu are aceleasi sentimente pt tine...si daca ala o fi insurat...tu crezi k isi va da familia....pt tine? Da-mi voie sa iti raspund tot EU .......poi NU !!!! Mergi asa cu el...cu altu...cu mai multi.....dar nu face ceva care sigur vei regreta GARANTAT!!!! |
||
|
yneedlove Postat pe 15 Octombrie 2009 08:46 |
||
| VAD CA ACCEPTI,SA FII FOLOSITA CA INSTRUMENT SEXUAL,ASA CA DE CE TE PLANGI.DACA TE IUBEA DIVORTA SI TE LUA PE TINE .PENTRU EL E OK.ASA.SA NU CREZI CA ITI POTI CLADI FERICIREA PE NEFERICIREA ALTORA.AMANDOI SUNTETI DE VINA CA A-TI PERMIS SA SE INTAMPLE ASTA.AMANDOI SUNTETI DE PROASTA CALITATE MINIMALIZAND JURAMANTUL SACRU AL CASATORIEI,ASA CA VA MERITATI UNUL PE CELALALT.PUTEATI SA DIVORTATI SI APOI SA VA ANGRENATI IN ALTA LEGATURA,NU SA TARATI PARTENERII VOSTRI IN MIZERIA VOASTRA.SUNTETI OAMENI MATURI DAR DE TOT TERCIUL.COPIILOR VOSTRI LE-AR FII RUSINE CU ASEMENEA PARINTI.BRAVO VOUA SUNTETI UN EXEMPLU ,,BUN,, PENTRU EI. : : | ||
|
kudika006355 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:27 |
||
| TE POTI SINUCIDE.ESTI VARZA. | ||
|
kudika006355 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Relatia perfecta se destrama.. | 18 | De la: cucuruz 11 Septembrie 2012 11:36 |
| putin ajutor... | 3 | De la: kudika_986227 18 Iulie 2015 11:39 |
| Despartire | 15 | De la: Katty03 22 Mai 2010 10:23 |
|
|
||
| Diferenta de ani | 24 | De la: jeanpierre 24 Mai 2010 20:31 |
| Se poate schimba un barbat? | 33 | De la: kudika016422 16 Mai 2010 19:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.