Mai multe
deci te-ai hotarat ce sa faci???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 22 Iunie 2009 09:29 |
||
|---|---|---|
brune ce faci draga mea?
|
||
|
pamela_1 Postat pe 22 Iunie 2009 10:02 |
||
De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? ...Ce sa faci?????........... TRECI SI PE LA MINE POATE TE FAC SA L UITI......
|
||
|
|
||
|
gratuit89 Postat pe 23 Iunie 2009 01:28 |
||
| Nu te condamn daca il iubesti pe celalat barbat,de fapt nimeni nu are dreptul sa te condamne,dar sincer orice ai face imi pare rau de fetita ta.Si parintii mei s-au despartit cand eram mai mica si desi parintii mei faceau tot posibilul sa nu simt lipsa celuilalt, va fi greu pentru fetita ta...este singura de care ar trbui sa iti para rau si de sotul tau care te- a iubit pana acum,dar asigura-te ca acel amant nu doar se foloseste de tn. | ||
|
Postat pe 23 Iunie 2009 01:34 |
||
De la: miha_973, la data 2009-03-03 15:33:07Stati de vorba serios ca doi adulti,pune-ti in balanta tot,luati o hotarare ori e alba ori e neagra. |
||
|
margiolita Postat pe 23 Iunie 2009 09:54 |
||
| sal...vreau sa am fundul mai bombat ce exercitii ma sfatutiti sa fac? | ||
|
margiolita Postat pe 23 Iunie 2009 09:57 |
||
De la: margiolita, la data 2009-06-23 09:57:18sal...vreau sa am fundul mai bombat ce exercitii ma sfatutiti sa fac? Si te-ai gandit sa o intrebi pe amanta ce sa faci? Mergi la sala si lucreaza acea parte a corpului, nu e greu, intreaba un antrenor de acolo. |
||
|
liliana2005 Postat pe 23 Iunie 2009 10:01 |
||
De la: georgescu_simona21, la data 2009-06-14 23:14:37Sa sti ca ma aflu aproximativ cam in aceasi situatie, desi la mine e mult mai complicat: Eu am o fetita de 1 an jumate si m-am despartit de sotul meu, dar inca nu am divortat, Apoi am cunoscut un barbat mult mai in varsta decat mine, care ma intretine atat din punct de vedere financiar, dar ma si sustine moral si la care eu tin foarte mult, insa bineinteles ca este insurat; intre timp am mai cunoscut un barbat mai tanar decat el de care chiar simt ca m-am indragosti dar, care este la fel...insurat. Iete alta drama...cum ajungeti mai in situatia de a iubi persoane casatorite?? Sa mor daca-mi mai arde de casatorit dupa ce vad cate panarame sunt in lumea asta, e ca si cum te-ai lega la cap fara sa te doara...si daca faceti greseli, de ce nu le remediati omeneste, ca solutii sunt sa nu va patati constiinta, ce-i asa de greu sa spui NU de la inceput, inainte sa ajunga prea departe..
|
||
|
liliana2005 Postat pe 23 Iunie 2009 10:11 |
||
De la: rox_gabrielle, la data 2009-06-21 18:41:27eu cred ca cineva face o gluma pe seama acestei povesti,in caz ca ar fi reala,femeia asta este ingrozitor de cretina...doamne fereste!!!sa stai cu cineva doar pt sex?????????? BRAVO, BRAVO Ai perfecta dreptate..........din cauza unor femei fara scrupule se chinuiesc o gramada de copii si sotii inselate de barbatii trasi in ispita........
|
||
|
gongonica Postat pe 23 Iunie 2009 11:14 |
||
| Vai, vai!!!! Foarte distractiv subiectul. Mare ti-e gradina, Doamne! Intradevar a luat-o lumea razna. Nici femeile nu mai au decenta. | ||
|
Alandana Postat pe 23 Iunie 2009 11:48 |
||
nu va mai enervati...astea sunt unele femei....le place viata...le place sa strice ce altii au cladit
|
||
|
pamela_1 Postat pe 23 Iunie 2009 12:13 |
||
De la: pamela_1, la data 2009-06-23 12:13:28 Aceste "femei " nu le putem numi femei ci "tarfe" sau sa fiu mai buna " femei usoare" dar e prea frumos sa le zicem asa.........nu au suflet nu au inima ........daia si raman singure o viata intreaga ca pe cine vor ele .....nu se poate........cine-i tare si tine la familie le da un sut in fund dupa ce se satura de ele si de experientele sexuale..............
|
||
|
gongonica Postat pe 23 Iunie 2009 16:21 |
||
mmai...pai daca mie vreodata imi da tircoale o vipera deasta in familie.....mor cu ea de git
|
||
|
pamela_1 Postat pe 23 Iunie 2009 16:28 |
||
De la: georgescu_simona21, la data 2009-06-14 23:14:37Sa sti ca ma aflu aproximativ cam in aceasi situatie, desi la mine e mult mai complicat: Eu am o fetita de 1 an jumate si m-am despartit de sotul meu, dar inca nu am divortat, Apoi am cunoscut un barbat mult mai in varsta decat mine, care ma intretine atat din punct de vedere financiar, dar ma si sustine moral si la care eu tin foarte mult, insa bineinteles ca este insurat; intre timp am mai cunoscut un barbat mai tanar decat el de care chiar simt ca m-am indragosti dar, care este la fel...insurat. Aha ......................luati exemplu de la femeia aceasta care singura si-a dat seama pe ce loc e si cat de greu e sa fii pe locul 2!!!.............macar cititi si invatati ceva ......mai bine sa ne povesteasca cate ceva din viata ei sa intelegem ...........adica sa intelegeti ....voi fetelor care cautati barbati insurati........niciodata nu ve-ti avea o viata frumoasa ....poate cine stie din intamplare sa nu-l mai primeasca sotia ...si .......asa sa vina la tine......altfel nu cred!!!!!!!! SAU CINE STIE?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
gongonica Postat pe 23 Iunie 2009 16:28 |
||
De la: pamela_1, la data 2009-06-23 16:28:11mmai...pai daca mie vreodata imi da tircoale o vipera deasta in familie.....mor cu ea de git asa sa faci.........dar iti zic eu ca atunvci nu o sa mai gandesti asa ...in momentele alea nu mai stii ce e bine sa faci si ce nu........oricum fii tare!!!!
|
||
|
gongonica Postat pe 23 Iunie 2009 16:29 |
||
|
Ai doua variante: 1) te comporti ca o amanta adica capul jos si accepti lucrurile asa cum sunt, fara sa te lamentezi si sa te vaiti....pentru ca pana la urma iti place 2) renunti la ascest statut Nu imi spune ca situatia este complicata si nici ca il iubesti....mai bine da-ti seama ca iti bati joc de actualul tau sot care....daca vei spune ca merita...atunci mai bine lasa-l in pace decat sa faci asta. |
||
|
Iulian976 Postat pe 23 Iunie 2009 16:32 |
||
mai asa ceva ...nu sa intimplat pina acum.....sper sa nu am parte de asa ceva.....
|
||
|
pamela_1 Postat pe 23 Iunie 2009 16:34 |
||
De la: pamela_1, la data 2009-06-23 16:28:11mmai...pai daca mie vreodata imi da tircoale o vipera deasta in familie.....mor cu ea de git Mai daca mie mi se intampla asa ceva ala nu ma mai vede cat el traieste!!!!!!!! Nu-i spun nimic, dar ABSOLUT nimic nici lui nici ei, dar poate sa uite ce eu exist!! N-am nevoie in viata asta de oameni care se comporta asa. |
||
|
liliana2005 Postat pe 23 Iunie 2009 16:59 |
||
De la: pamela_1, la data 2009-06-22 10:02:39 neatza pam...
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 24 Iunie 2009 09:45 |
||
De la: georgescu_simona21, la data 2009-06-14 23:14:37Sa sti ca ma aflu aproximativ cam in aceasi situatie, desi la mine e mult mai complicat: Eu am o fetita de 1 an jumate si m-am despartit de sotul meu, dar inca nu am divortat, Apoi am cunoscut un barbat mult mai in varsta decat mine, care ma intretine atat din punct de vedere financiar, dar ma si sustine moral si la care eu tin foarte mult, insa bineinteles ca este insurat; intre timp am mai cunoscut un barbat mai tanar decat el de care chiar simt ca m-am indragosti dar, care este la fel...insurat. Deschide-ti o pensiune sau un azil de barbati insurati...sa traiti flower power ...Sa te iubeasca toti...pe rand ,in grup,poate asa nu o sa te mai simti pe locul doi,panarama mica si frustrata!!!
|
||
|
bl_de Postat pe 24 Iunie 2009 11:36 |
||
NEATA BRUNEEEEEEEEEEEEEEEE
|
||
|
pamela_1 Postat pe 24 Iunie 2009 12:17 |
||
De la: Iulian976, la data 2009-06-23 16:32:04Ai doua variante:
|
||
|
lonely_soul Postat pe 24 Iunie 2009 21:03 |
||
| .......mede, meda sau cum vrei tu sa ti se spuna........esti saraca tare cu duhul.........mai spui ca esti si medic.......doamne, a umplut Dumnezeu pamantul cu ce a putut, dar cu prosti la tiparit! Daca esti asa viteaza si il iubesti asa mult si nu poti trai fara scula lui de ce nu ai curajul sa stai de vorba cu nevasta-sa? de ce ti-ai schimbat numarul de telefon? tu crezi ca nevasta-sa doarme? nu crezi ca asteapta ocazia cea mai buna de a te face sa iti blestemi zilele? daca este persoana pe care o cunosc eu te-as sfatui sa renunti pana nu este prea tarziu si sa te multumesti cu ce a fost, deoarece amantul tau nu va renunta niciodata la familia lui pentru tine iar nevastasa are un calm englezesc de invidiat, este foarte calculata in a actiona si lua decizii, le ia doar atunci cand este sigura de reusita lor, dar vai de cei ce o supara in adevaratul sens al cuvantului............calca pe cadavre, mai ales cand este vorba despre familia ei. Asa ca la cat esti de proasta te mai dai si in spectacol sa te stie aproape toata tara, pacat de scoala pe care o ai daca zici ca esti medic si mai pacat de copilul care te are ca mama, nu meriti sa fii mama, esti o jigodie. | ||
|
kudika039414 Postat pe 25 Iunie 2009 01:19 |
||
De la: gratuit89, la data 2009-06-23 01:28:37De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? si cu mine ce faci in cazul acasta....parca eu eram amnta ta.......sau am eu amnezie.....:)
|
||
|
lelia_zet Postat pe 25 Iunie 2009 16:29 |
||
|
||
|
pamela_1 Postat pe 25 Iunie 2009 16:35 |
||
te tine s-o faci sa-l uite?
|
||
|
nicoleta_douca Postat pe 25 Iunie 2009 16:42 |
||
De la: gratuit89, la data 2009-06-23 01:28:37De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? ok..te iubeste...dar lui ii convine asa telefoane si sa va vedeti cand se poate... mie mi se pare...cam ciudat...eu inteleg de aici a libertatea pe care i-o ofera relatia asta e foarte imporatnat pt el |
||
|
Andre_Ioana Postat pe 25 Iunie 2009 16:43 |
||
of doamne
|
||
|
pamela_1 Postat pe 25 Iunie 2009 16:44 |
||
De la: kudika039414, la data 2009-06-25 01:19:12.......mede, meda sau cum vrei tu sa ti se spuna........esti saraca tare cu duhul.........mai spui ca esti si medic.......doamne, a umplut Dumnezeu pamantul cu ce a putut, dar cu prosti la tiparit! Daca esti asa viteaza si il iubesti asa mult si nu poti trai fara scula lui de ce nu ai curajul sa stai de vorba cu nevasta-sa? de ce ti-ai schimbat numarul de telefon? tu crezi ca nevasta-sa doarme? nu crezi ca asteapta ocazia cea mai buna de a te face sa iti blestemi zilele? daca este persoana pe care o cunosc eu te-as sfatui sa renunti pana nu este prea tarziu si sa te multumesti cu ce a fost, deoarece amantul tau nu va renunta niciodata la familia lui pentru tine iar nevastasa are un calm englezesc de invidiat, este foarte calculata in a actiona si lua decizii, le ia doar atunci cand este sigura de reusita lor, dar vai de cei ce o supara in adevaratul sens al cuvantului............calca pe cadavre, mai ales cand este vorba despre familia ei. Asa ca la cat esti de proasta te mai dai si in spectacol sa te stie aproape toata tara, pacat de scoala pe care o ai daca zici ca esti medic si mai pacat de copilul care te are ca mama, nu meriti sa fii mama, esti o jigodie.hopa o cunosti pe mede??? devine fff interesant!!!!
|
||
|
miha3dana Postat pe 25 Iunie 2009 17:32 |
||
amantoooooooooooo,nu ti-ai bagat inca unghia in gat?????
|
||
|
matracucu Postat pe 25 Iunie 2009 17:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum recunosti barbatul mincinos ? | 69 | De la: kudika_16044 6 Ianuarie 2013 09:23 |
| Incertitudinea ma innebuneste,help me please | 20 | De la: pushyk 30 Septembrie 2009 22:20 |
| O tara plina de frustrate:-j | 2 | De la: Deeliaaaa 24 Septembrie 2011 01:53 |
|
|
||
| Help! | 4 | De la: scump 29 Septembrie 2014 07:59 |
| Am nevoie de ajutorul tuturor persoanelor care stiu ce inseamna dragostea | 33 | De la: sasha_livia 12 Februarie 2010 16:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.