Mai multe
Pãi, dacã tot ºtiu bãrbaþii ºi tu eºti atât de mulþumitã cu amândoi ,cumpãrã un apartament sã staþi împreunã . Poate aºa nu te mai stresezi ,mititica de tine
|
||
|
kudika056305 Postat pe 15 Octombrie 2009 19:38 |
||
|---|---|---|
| Cine e fara de pacat sa arunce primul piatra,scria prin biblie dc imi amintesc bine,de ce o judecati?Chiar niciunuia sau uneia nu v-a trecut prin minte sa va inselati partenerul,daca ea este nefericita si a indraznit lucrul asta sa-i fie de bine,poate asta Isi doreste de la amant SEX si atat,iar pentru tine dragutza mea daca ai ajuns sa il iubesti e foarte rau,vezi sa nu ii pierzi pe amandoi.Sa auzim de bine. | ||
|
camelia_27 Postat pe 16 Octombrie 2009 12:13 |
||
| ce sa faci..stai o zi 2 si gandeste-te bine cu care vrei sa fii!Cu amandoi nu va dura prea mult......... | ||
|
|
||
|
Raluca_SA Postat pe 17 Octombrie 2009 13:32 |
||
AM IMPRESIA CA TI SA CAM STAFIDIT CREIERUL!....DACA FETITZA TA ARE 10 ANI,PROBAABIL AI CEVA ANI IMPREUNA CU SOTUL TAU?!,ATUNCI CUM DE NU TI-AI DAT SEAMA PANA ACUM CA NU TI-O TRAGE BINE SOTUL!?.... SAU TU IN TOT ACEST TIMP NU AI FOST DECAT POLIGON DE TRAGERE LA ALTII?
|
||
|
fff35 Postat pe 17 Octombrie 2009 21:04 |
||
faci ce vrei as vrea si eu una sa am de rezerva:) poate ne vedem:)
|
||
|
cornelus_dragut Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:38 |
||
| macar pentru fetita nu ii da flit lu` barbate-tu !:| | ||
|
Bonnyka Postat pe 16 Noiembrie 2009 13:44 |
||
eu zic ca nu se merita sa-ti destrami familia atata timp cat dorintele si sentimentele dintre tine si amantul tau nu sunt reciproce, o relatie extraconjugala avem toti , uneori poate ne indeamna curiozitatea si se-ntampla sa ne si indragostim dar tine minte in viata omul se poate indragostii de mai multe ori insa iubeste o singura data, asa ca nu confunda lucrurile!
|
||
|
lavinia77 Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:38 |
||
eu zic sa ti bagi un par in fund , doamne ce ti e si cu femeile astea , in loc sa te preocupe educatia fetitei tale , iti arde de p........, eh...da fiecare doarme precum isi asterne si cred ca esti destul de maricica sa ti dai seama ce e bine si ce nu
|
||
|
bella28 Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:25 |
||
De la: Asta_Mik4, la data 2009-11-16 13:44:39macar pentru fetita nu ii da flit lu` barbate-tu !:| cea mai mare prostie sa gandesti asa! atentie...n-am spus ca esti proasta. ci mentalitatea! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:29 |
||
De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? ....daca tot ai plecat pe drumul acesta....ia treci si pe la mine....dar fara dragoste si iubire doar sex de placere....ce zici te bagi...????... ....hai ca am cu ce ma tata maaa....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 18 Noiembrie 2009 17:38 |
||
De la: gratuit89, la data 2009-11-18 17:38:18De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? eu te cred pe cuvant ca ai cu ce, da' restu'????
|
||
|
Lucia38 Postat pe 18 Noiembrie 2009 17:41 |
||
| nu e bine sa fim rautaciosi, daca cineva posteaza o asa poveste se asteapta la un sfat indrumator nu la acuzatii , mai bine am ajuta-o sa mearga pe drumul cel bun decat sa-i provocam dureri sufletesti! | ||
|
lavinia77 Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:57 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI2, la data 2009-03-03 14:06:09De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? Da numai esti o pustoaica sa crezi in dragoste la prima vedere si in complicatii din astea te poti baga cand nu e un copil la mijloc! Nu te juca cu viitorul familiei tale si nu iti rani copilul pentru unu care nu face alceva decat te utilizeaza sexual... eu sustin ca nu se merita! Tu alegi insa tatal copilului tot tatal bun e si tu esti cea care isi inseala sotul...socoteste ca a fost o aventura pentru ca sperante nu iti da respectivul si treci mai departe la familia ta! Tóti gresim in viata, insa putem sa ne oprim din greseli! Am doar 23 de ani nu am copii nu sunt maritata si asta gandesc eu... asa as face eu daca as fi in locul tau! Insa nu sunt´! succes |
||
|
ana_bahebbek Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:48 |
||
| experiente..sau esecuri pot sa spun asa...avem toti parte de ele si barbatii chiar daca sunt ei mai cocosi... Insa e bine sa evitam sa intram in complicatii care pot rani un copil! Acum gandesti asa pentru ca esti inca tanara si poate a devenit monotonie in relatia sot-sotie incearca sa schimbi ceva in relatia voastra... faceti un concediu impreuna... nu stiu puneti fantezia la contributie! Acum te gandesti doar la tine, asa e cateodata e bine sa fi egoista da nu cand e in joc copilul tau si pentru ce pentru un Nimeni??? Eu dau la o parte barbatii si credema ca nu dau 2 banii pe vorba unuia...Nu sti ce iti ofera ziua de maine si ce se poate intampla in urmatoarele minunte...ai trait clipa acum ai vazut cum e...gandestete la viitor- la viitorul fetitei tale care creste vazand cu ochii si mai incolo tu VEI TRAI PRIN EA.... are nevoie de tine si nici un tata nu e mai potrivit decat cel biologic...Iti doresc succes si sper sa treci peste aceasta stare de neliniste... | ||
|
ana_bahebbek Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:59 |
||
De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????.......Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? Amantului ii convine de minune aceasta poveste (un asemenea om cred ca mai are cateva pe langa tine, si mai aproape de el...) deci eu nu vad decat 2 solutii: 1. Accepti sa continui in termenii amantului; 2.Ti-l scoti din cap si iti vezi de familie, incercand sa iti salvezi totusi casnicia. |
||
|
tequila_cu_varza Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:45 |
||
| Ok, stim cu totii ca dragostea e dureroasa uneori si necontrolabila , sa n-o facem sa treaca numai prin stomac simtind fluturasi s-o trecem putin si prin filtrul mintii, daca ne jucam cu viata noastra suportam consecintele dar sa ne jucam cu cea a copilului pt ce???, pt ceva nesigur, pt cateva clipe de placere efemere, crede-ma nu se merita! Cand te vei elibera de gandurile astea negative pe care le ai acum impotriva familiei si vei fi capabila sa constientizezi greseala o sa te-ntrebi cum s-a putut una ca asta! fii realista,te rog! | ||
|
lavinia77 Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:15 |
||
| Draga mea,,, ar fi bine sa te trezesti la realitate. Cand o sa afle sotul tau si viata ta de familie va fi distrusa ce ai sa faci? O sa stai cu fetita in brate asteptandu-ti marea iubire( una bazata pe aventura ). Mai bine TREZESTE-TE pana nu e prea tarziu. Mult succes in viata. Daniel | ||
|
Leinad_69 Postat pe 29 Noiembrie 2009 01:25 |
||
| Nu esti singura amanta din lume,dar se pare ca ti-ai pierdut de tot capul.Rupe-te acum cat mai poti sau cere ajutor de la cineva apropiat tie(mama,tata,frate).Altfel tu si copilul tau si de ce nu si bietul sot,va risipiti si distrugeti vietile.Ai responsabilitati,vezi-ti de familia ta,amantul te va parasi oricum pentru ca ei,amantii nu dau doi bani pe femeile care-si inseala sotii.Chiar daca ti-ar spune ca te iubeste ,tot minciuni sunt.Fii cu capul pe umeri,iubeste-ti sotul si copilul tau pentru ca in momentele grele tot ei iti vor fi sprijin,nu amantul.Este un sfat de care nu esti obligata sa tii cont. | ||
|
kudika053180 Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:09 |
||
| ce aveti cu totii?n-ati observat ca este caterinca? Cel care a postat e barbat, nu femeie. Si face si el misto pe aici si-si pierde vremea, ca n-are altceva de facut. Oricum, felicitari pt imaginatie ;) | ||
|
brunette_girl Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:06 |
||
| eu sunt din sibiu,si caut si eu o amanta,. | ||
|
kudika084693 Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:05 |
||
De la: kudika084693, la data 2009-11-29 11:05:55eu sunt din sibiu,si caut si eu o amanta,. Si o cauti aici? Cred ca ai gresit site-ul
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:10 |
||
de ce te-ai mai casatorit?..nu din dragoste?..copil de ce-ai facut?...tu trebuie sa fii alaturi si la bine si la rau...parca asa e juramantul...eu daca sotu meu nu mai poate sa faca nimik,(doamne fereste de vre-un accident sau boala),poate are momente proaste,poate pur si simplu nu vom mai fi ca la inceput peste 10ani...nu l-as trada pt nimik in lume,il iubesc cu adevarat,pt el ca om,nu pt sex...sa nu uitam ca nu suntem animale,judecand dupa nevoile instinctuale(seeeeeeeeeeeex)...oamenii au suflet..........uita-l pe amant...recucereste-ti sotul...fii sexy si frumoasa numai pt el....fii o doamna in societate,mama pt copil si pt sot(amanta,sotie,etc)...............PS:o mica glumita:"ti-a placut sa dai din craci,acum leagana si taci"......mult succes
|
||
|
elenaalina Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:24 |
||
De la: donttouch, la data 2009-03-05 14:28:30De la: mede, la data 2009-03-05 14:21:21poate ca asa e!!dar si cu barbata-miu ma simt bine cand ne-o punem folosim tot felul de chestii pt a ne fi bine!!!chiar la un moment dat ma gandeam sa-i propun sa facem sex in 3(eu-sotul si amantul meu)!!!si crezi ca-l iubesc doar din motivul ca mi-o trage bine???? mede esti dusa cu capul!ma intreb daca nu ti-e rusine sa te privesti in oglinda!nu ai pic de onoare! |
||
|
crisstinna24 Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:08 |
||
| continua asa ca acum,e BINE! | ||
|
kudika014013 Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:09 |
||
|
Femeie, trezeste-te! Tu ai idee ce e in inima omului de langa tine??? Te-a iertat ca ai fost cu altul (ma gandesc - in baza faptului ca i-ai spus ca ai terminat-o cu "amantul"), iar asta inseamna ca te iubeste si crede in tine, inca. Da pana cand? Tu chiar ai impresia ca sotul tau are doar responsabilitati, iar tu faci ce vrei? Macar de-ai fi fericita, dar din cate scrii nu esti. De fapt sunt trei nefericiti: tu, copilul si sotul tau si un al patrulea care refuza sa se implice - asta e amantul tau care nici el nu e fericit, dar nici nu prea ii pasa de a fi fericit CU TINE. Ia intreaba-ti amantul daca se vede crescandu-ti copilul cu dragoste si devotament daca tu divortezi si te separi de sotul tau. Sunt convinsa ca raspunsul lui te va lamuri mai mult decat tot ce-ti spunem noi pe aici! |
||
|
ClassyCat Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:45 |
||
De la: kudika083394, la data 2009-11-24 19:57:38nu e bine sa fim rautaciosi, daca cineva posteaza o asa poveste se asteapta la un sfat indrumator nu la acuzatii , mai bine am ajuta-o sa mearga pe drumul cel bun decat sa-i provocam dureri sufletesti! Ce dureri sufletesti? tu nu vezi ca saraca de ea, indurerata, tipa in gura mare ca duce lipsa de "scula" amantului? E ditamai tragedia... iti dai seama.. au trecut 8 luni de cand nu s-au ***** Daca as cunoaste-o i-as f*te eu o mama cu bataia.. la cei 20 de anisori ai mei, poate uita de "scule" si isi creste copila. Sau cine stie.. sa nu se mire de ce fetita ei peste un an va avea toate gaurile dezvirginate... (o sa-i urmeze exemplu, nu de alta) |
||
|
Suzanna Postat pe 30 Noiembrie 2009 02:39 |
||
|
cati ani ai mama draga..? ca poate asa intelegem si noi un lucru.... |
||
|
roxy084 Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:40 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI2, la data 2009-03-03 14:06:09De la: mede, la data 2009-03-03 14:04:08Nu mai stiu ce sa mai fac????Sunt casatorita si am o fetita de 10 ani dar de catva ani de zile am o alta relatie, mai precis am amant si nu mi-e rusine sa o recunosc.Amant pe care il iubesc mai mult decat pe sotul meu.Eu as fi in stare sa divortez pt el , chiar si sotu' stie ca am avut o relatie cu el, dar i-am spus ca am terminat-o ceea ce nu e adevarat!!!Vorbim in fiecare zi la telefon, de vazut este mai greu, el este din iasi iar eu din bacau, ne vedem doar atunci cand el este plecat in delegatii!!!Eu IL IUBESC i-am spus si lui asta dar el nu imi raspunde la fel doar atat ca nu vrea sa ma piarda ca se simte asa bine cum e:adica sa ne auzim la telefon si cand se poate sa ne-o si punem!!!!CE SA FAC????CE MA SFATUITI SA FAC IN CONTINUARE??? |
||
|
roxy084 Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:43 |
||
| Nu te inteleg deloc, amantul doar te foloseste, cand pleaca in delegatie nu are cu cine face sex si te-a gasit pe tine, fraiera, scuze ca ti-am spus asa. Dar nu e bine ce faci, stai cu sotul tau, sa nu-i pierzi pe amandoi, cine fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unul. Cum sa iubesti un barbat, daca el nu te iubeste deloc, vrea doar sex. Ma rog e viata ta si faci ce vrei cu ea, dar e pacat, mai ales ca ai si un copil, la el nu te gandesti, sexul asta e doar de moment. Cu sotul tau nu poti face ce faci cu amantul?! Asa de bine stie amantul arta dragostei?! | ||
|
sorina1972 Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:58 |
||
|
buna ziua,,,,cum poti arunca asa 10 ani de casnicie pentru o aventura . ca dupa cum povestesti asta e o aventura mai gandestete si nu uita ca acest om"amantu" nu te va lua nciodata cu un copil pentru el esti o aventura ...indreapta lucruriile cat mai poti parerea mea si fi alaturi de sotu tau si sa va cresteti fetita ..nu arunca 10 ani la gunoi ca si cum nu ar insemna nimik
|
||
|
kudika078114 Postat pe 30 Noiembrie 2009 12:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu balanta-el rac credeti ca avem vreo sansa???? | 29 | De la: DiavolytaTa 20 Aprilie 2009 22:11 |
| distanta...dusmanul iubirii :( | 58 | De la: franziska_eu 12 Ianuarie 2012 11:13 |
| VINE VINE CRACIUNUL (SARBATORI FERICITE ) | 3 | De la: kudika090185 10 Decembrie 2009 08:03 |
|
|
||
| ce sa ma fac? | 20 | De la: kudika_28725 6 Februarie 2013 12:47 |
| cum sa il fac sa sufere macar jumatate din cat sufar eu acum? | 100 | De la: inna25 16 Iunie 2014 13:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.