Mai multe
| razbunarea e arma prostului ! nu degeaba se spune asa,pt k nu esti prima pe care o aud ca incearca sa se razbune si si-a facut singur/a rau :),alta data gandeste-te de doua ori inainte sa te razbuni,se poate intoarce asupra ta... | ||
|
angel_05 Postat pe 8 Iulie 2009 17:12 |
||
|---|---|---|
Mah nene daca n-am ras citind balariile astea
|
||
|
crissa_909 Postat pe 8 Iulie 2009 17:42 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-02 14:20:09Mai oameni buni, eu cand ii vad pe tampii astia scriind asa stiti ce-mi vine? Imi vine in gand bancu' ala cu ardeleanu' care-i zice aleia, asa, lent si rar, ardeleneste: "Da' mai du-te'n p u l a mea" Felicitarile mele Dor_a,ai perfecta dreptate...dar felul in care ai spus-o...
|
||
|
|
||
|
lumimari Postat pe 8 Iulie 2009 20:14 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-02 14:20:09Mai oameni buni, eu cand ii vad pe tampii astia scriind asa stiti ce-mi vine? Imi vine in gand bancu' ala cu ardeleanu' care-i zice aleia, asa, lent si rar, ardeleneste: "Da' mai du-te'n p u l a mea" Dor_a, nu stiu de unde le scoti dar nu se intapla niciodata sa citesc un comentariu de-al tau fara sa rad. That's funny(dupa cum ar zice bebelul meu) Si ai si mare dreptate, te calca pe nervi sa citesti ji sau eo sau kk peste tot...
|
||
|
danna_danutza Postat pe 8 Iulie 2009 21:44 |
||
De la: allyys, la data 2009-04-02 13:53:06cine dracu a zis chestia asta..??? Fetito!...Cati anisori ai tu? Esti macar majora?
|
||
|
cristinarudi Postat pe 8 Iulie 2009 22:59 |
||
|
foarte tare :))) vreau sa fiu si eu prieten cu respectivu :)) daca crezi ca l-ai facut gelos sau te-ai razbunat gresesti , tot ce ai facut este sa te faci de ras. damn copii in ziua de azi :| |
||
|
Skyhigh Postat pe 7 August 2009 14:17 |
||
|
Daca o sa scrii romaneste probabil o sa primesti si un raspuns. Puii mei ,mai geo adu-mi frate un dictionar !!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
gugulina74 Postat pe 7 August 2009 23:30 |
||
De la: gugulina74, la data 2009-08-07 23:30:33Daca o sa scrii romaneste probabil o sa primesti si un raspuns. roman-roman!!??
|
||
|
geo_x Postat pe 7 August 2009 23:43 |
||
| ce-o fi numai descifreaza-mi te rog !!!ce dreaq | ||
|
gugulina74 Postat pe 8 August 2009 00:03 |
||
|
am citit de vreo 3-4 ori texul ca sa il inteleg, am reusit sa descifrez doar cuvintele, dar nu si intelesul - ingrozitor! deci: care era dilema?
|
||
|
adina_black Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:41 |
||
De la: adina_black, la data 2009-11-11 16:41:50am citit de vreo 3-4 ori texul ca sa il inteleg, am reusit sa descifrez doar cuvintele, dar nu si intelesul - ingrozitor! este vechi...ce mai conteaza
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:47 |
||
|
m-am concentrat atat de mult pe descifrat... ca nici nu am obs data... si de obicei ma uit alt subiect fara raspuns
|
||
|
adina_black Postat pe 13 Noiembrie 2009 00:48 |
||
De la: allyys, la data 2009-04-02 13:53:06cine dracu a zis chestia asta..??? razbunarea e coada dracului ..nu se merita...fiecare primim dupa fapta si rasplata
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 13 Noiembrie 2009 12:31 |
||
"Ah ce dulce e razbunarea..." - cand am citit titlul am crezut ca esti mandra de ceea ce ai facut! Apoi am incercat sa descifrez ce ai scris in antet. - Am crezut ulterior ca titlul e ironic dar dupa multa poluare fonica si vizuala am constatat ca esti de-a dreptul pilaf (daca-mi permiti alegoria!). In primul rand mai viziteaza cladirea aia cu ferestre mari, scoala parca ii zice! Daca dadeai pe la scoala invatai sa scrii corect si mai mult ca sigur aflai ca razbunarea, nu numai ca e arma prostului, dar nici nu iti poate aduce impacare cu cel pe care te razbuni ( ) pentru ca atunci cand te razbuni pe cineva il faci sa se simta umilit, frustrat, mizerabil! Cine ar dori sa se impace cu o persoana care il face sa se simta in halul asta?! (nu e nevoie sa-mi raspunzi... am gasit singur rezolvarea )Vin totusi cu o rezolvare la problema ta: cere-ti scuze fata de fratele individului si pune-l sa se impace cu respectivul pentru ca sunt frati si tu ai fost motivul certei lor, apoi dispari din vietile lor si cauta-ti un alt iubit pe care sa-l respecti si fata de care sa nu faci aceleasi mojicii pe care le-ai facut in cazul de fata! Ai incredere ca vei gasi un alt tip, la barza chioara ii face dumnezeu cuib! Ciao! |
||
|
InDark Postat pe 14 Noiembrie 2009 20:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cabinet psihologic Bucuresti, Sector.2 | 1 | De la: kudika_3130 27 Februarie 2012 10:48 |
| help | 23 | De la: scorpyoW 28 Iulie 2009 20:04 |
| ce sa fac? | 2 | De la: baba_cloanta 11 Iunie 2010 11:06 |
|
|
||
| Nu stiu cum sa procedez!! | 18 | De la: kudika379426 27 Martie 2011 12:52 |
| Nu stiu... | 37 | De la: kudika_942942 13 Ianuarie 2014 19:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.