Setari Cookie-uri

Sa iubesti un barbat casatorit...

de parca nu s-ar vedea de la o posta ca sunt matracuci numa bune pe post de rezerva !!!!!
matracucu
Postat pe 3 August 2009 15:51

Aanaxor, nu stiu cine este de condamnat, eu ca am catalogat o astfel de femeie ( asa o considera si barbatul care-i cu ea stati linistita), sau ea ca face ceea ce face?

Unde-i mai mare lipsa de educatie scumpa doamna? La mine ca am spus lucrurilor pe nume ? Pai daca avea educatie nu ar fi ajuns in aceasta situatie scumpa doamna. Nu inteleg de ce va simtiti jignita, sunteti cumva in postura de amanta? Cred ca da , altfel nu ma bombardati cu mesaje in privat si-mi spuneati ca nu am educatie sau ca sunt un birjar.

valita76
Postat pe 3 August 2009 16:02
sari pe ia dai la cap venim in ajutor
DON_LUCIANO
Postat pe 3 August 2009 16:04
De la: cezara26, la data 2009-08-01 09:18:55cat de "TARI" 'pot fii unele!!!!!!!
andutza ...................e mare lucru sa ai o aventura cu un barbat insurat si e mare lucru sa intretii o legatura cu el ! ....... din punctul meu de vedere te complici insa e viata ta , nu spun ca 'lourdess' vaci, nu e chiar o atitudine demna de poza pe care si-a afisat-o, fiecare raspunde pentru ceea ce face!
Si eu am fost nevasta ...........inselata.................si la randul meu am fost si in postura de a fi amanta, recunosc ca nu mi-a picat bine cand am aflat ca sotul meu are o aventura de durata insa nici nu am inceput sa fac mare scandal!
Bumerangul stie ce face, intotdeauna am fost de conceptia ca suntem platiti si platim cu aceeasi moneda mai devreme sau mai tarziu.
A fi amanta este un rol greu, ce e drept, daca stii ce vrei poate fi frumos insa daca treci marginea rolului si ai pretentii s-ar putea sa doara reactia sau mai ales sa -l pierzi. de ce ? pentru ca daca te vroia cu totu' nu-i erai amanta, simplu.
De ce sa complicam lucrurile?, trebuie sa le face atat de simple incat sa ne fie usor nu greu! ....deci ......cred ca singura tragi concluzia buna pana la urma.

pupici tuturor. (aici e un site in care daca putem spune un sfat sa-l facem nu sa ne jignim - lourdess)

cezara26 mai fata gandesti exact ca o catea in calduri,cred ca in locul tau au vorbit bezmeticii aia ai tai de hormoni ce anume nu intelegi CA NU AI VOIE SA TE ATINGI DE BARBATUL INSURAT CU NEVASTA SI COPII esti dusa cu pluta C_ _ _ O
lourdess
Postat pe 4 August 2009 08:25
iubirea e pt toti dar se duce ca un foc de paie.... asa ca fiecare se f..e cu cine vrea e amant amanta... ce ne mai intereseaza pe noi de restul cine sunt eu ca iti zic stop???
yumy
Postat pe 4 August 2009 08:27
De la: loveisblinde, la data 2009-08-01 16:01:48Lourdess nicio femeie nu isi doreste sa se indragosteasca e un barbat casatori sau al alteia, daca se poate spune al alteia. Daca am intelege cu totii ca nimeni nu apartine nimanui am fost mul mai fericiti. In plus, nu femeia merita o "flocaiala" daca se apropie de barbatul vreunei alte femei, pentru ca barbatul trebuie sa stea acasa. Imi pare rau sa spun, dar tu sau eu sau altcineva avem o relatie cu el, nu cu ea. Ea nu si-a asumat nicio obligatie fata de mine si nici nu e sora cu mama si nici nu sta in casa cu mine ca sa imi respecte mie fiinta.
Sper ca esti constienta ca niciodata nu o sa faca femeile pact sa nu se atinga de barbatii altora ca sa iti asumi tu atitudinea asta , ci ideea asta utopica si neaplicabila in realitate. Asa ca terminati cu ideea de smotoceala. Daca aveti probleme cu barbatii care insala, aveti o problema cu ei nu cu ea. daca nu era ea era alta, dar una tot era.
Si da, daca te intrebi poate m-am intalnit sau mai ntalnesc cu un barbat insurat, dar nu d'asta am scris chestia de mai sus. Pe aia o am de cand m-a inselat pe mine prietenul meu :).

"DRAGA"loveisblinde imi pare tare rau pt tine sa remarc ,ca ai ajuns la o varsta destul de frumoasa dar sa nu ai habar pe ce lume traiesti,pacat ca nu stii ca o femeie si un barbat cununati in fata lui Dumnezeu la Sfanta Biserica apartin trup si suflet unul altuia si nu are nimeni dreptul sa se bage in casnicia lor mai ales C_A_T_E_L_E_L_E IN CALDURI C_U_R_V_E_L_E, T_A_R_F_E_L_E ai inteles???????
lourdess
Postat pe 4 August 2009 08:31
De la: lourdess, la data 2009-08-04 08:31:36
De la: loveisblinde, la data 2009-08-01 16:01:48Lourdess nicio femeie nu isi doreste sa se indragosteasca e un barbat casatori sau al alteia, daca se poate spune al alteia. Daca am intelege cu totii ca nimeni nu apartine nimanui am fost mul mai fericiti. In plus, nu femeia merita o "flocaiala" daca se apropie de barbatul vreunei alte femei, pentru ca barbatul trebuie sa stea acasa. Imi pare rau sa spun, dar tu sau eu sau altcineva avem o relatie cu el, nu cu ea. Ea nu si-a asumat nicio obligatie fata de mine si nici nu e sora cu mama si nici nu sta in casa cu mine ca sa imi respecte mie fiinta.
Sper ca esti constienta ca niciodata nu o sa faca femeile pact sa nu se atinga de barbatii altora ca sa iti asumi tu atitudinea asta , ci ideea asta utopica si neaplicabila in realitate. Asa ca terminati cu ideea de smotoceala. Daca aveti probleme cu barbatii care insala, aveti o problema cu ei nu cu ea. daca nu era ea era alta, dar una tot era.
Si da, daca te intrebi poate m-am intalnit sau mai ntalnesc cu un barbat insurat, dar nu d'asta am scris chestia de mai sus. Pe aia o am de cand m-a inselat pe mine prietenul meu :).

"DRAGA"loveisblinde imi pare tare rau pt tine sa remarc ,ca ai ajuns la o varsta destul de frumoasa dar sa nu ai habar pe ce lume traiesti,pacat ca nu stii ca o femeie si un barbat cununati in fata lui Dumnezeu la Sfanta Biserica apartin trup si suflet unul altuia si nu are nimeni dreptul sa se bage in casnicia lor mai ales C_A_T_E_L_E_L_E IN CALDURI C_U_R_V_E_L_E, T_A_R_F_E_L_E ai inteles???????
ce de cuvinte urate te rog nu mai consuma topicul cu astfel de cuvinte nu se merita crede-ma nu le cunoaste intelesul.... si faci topicul degeaba sa para urat.....
yumy
Postat pe 4 August 2009 08:38

mon amour lourdess, postarea ta e ca o cafea fara zahar de dimineata. te trezeste si te aduce cu picioare pe pamant.
geo_x
Postat pe 4 August 2009 08:40
De la: geo_x, la data 2009-08-04 08:40:16

mon amour lourdess, postarea ta e ca o cafea fara zahar de dimineata. te trezeste si te aduce cu picioare pe pamant.

geo sa nu zici ca levitai ;)) ca nu te cred
yumy
Postat pe 4 August 2009 08:45
levitam levitam , cu gandu' aiurea...spre lourdess!
are femeia asta ceva care ma atrage, care ma face sa ma scarpin undeva, care ma transforma in robot. un singur cuvant din partea ei si sunt un mielusel.
ah lourdess!!
geo_x
Postat pe 4 August 2009 10:59
Zi-le domnule Geo !!!
Si curvele exista...si asa cum pot avea calitati sau defecte pot avea si sotiile, trecand acum peste limbaj. Si mai spune lumea ca barbatii vorbesc urat...fetelor..felicitari...cand ridicati privirea vedeti nivelul marii?
Numai bine si sotiilor si curvelor
jaqueline29
Postat pe 5 August 2009 11:25
De la: , la data 2009-04-08 11:21:00Buna! As vrea sa aflu parerile fetelor/femeilor care au o relatie sau care sunt indragostite de un barbat casatorit. Mentionez ca am o relatie de 3 ani, dar sunt indragostita de un barbat casatorit mai mare cu 16 ani. Suntem fericiti, dar nu vrem sa ranim partenerii si copilul lui, de aceea ne este foarte greu sa ne vedem si sa ne manifestam sentimentele liber. Oare unde se va ajunge...

nicaieri, deoarece traiti o iubire iluzorie.
franziska_eu
Postat pe 5 August 2009 11:27
Si sa nu uit..Laura..se vede pe chipul tau ca ai papat consistent, dar te rog nu vomita pe nimeni ca nu rezolvi nimic
jaqueline29
Postat pe 5 August 2009 11:27
Franzi...iubirea aia este departe de a fi iluzorie!! este cat se poate de reala...doar ca nu stii cat dureaza! Asa cum nimeni nu poate stii o casnicie cat dureaza
jaqueline29
Postat pe 5 August 2009 11:29
ioi ..ce'o patzit kudika asta ...??? ...Nu mai e ce-a fost odata ...
___LL___
Postat pe 5 August 2009 11:32
De la: jaqueline29, la data 2009-08-05 11:25:26Zi-le domnule Geo !!!
Si curvele exista...si asa cum pot avea calitati sau defecte pot avea si sotiile, trecand acum peste limbaj. Si mai spune lumea ca barbatii vorbesc urat...fetelor..felicitari...cand ridicati privirea vedeti nivelul marii?

Chiar asa, oare nu le-a fost rusine celor care au scris dex-ul sa introduca si acest cuvant? Sa le fie rusine. Curvele n-au de ce sa se simta rusinate.
valita76
Postat pe 5 August 2009 14:34

io m-am adresat doar spre lourdess, care-i febletea mea!
nu confunda parerea mea despre ea cu parerea despre celelate femei!
geo_x
Postat pe 5 August 2009 15:01
De la: jaqueline29, la data 2009-08-05 11:27:46Si sa nu uit..Laura..se vede pe chipul tau ca ai papat consistent, dar te rog nu vomita pe nimeni ca nu rezolvi nimic

ah,nu e chipul meu si fara suparare,vomit acolo unde ma apuca,asta in cazul in care nu incep sa ma partzuiesc,pt ca de la sila patzesc si una si alta
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:04
ptr valita76
cred ca esti dusa si frustrata .in te-am bombardat cu nici un mesaj . ti-am spus doar ca esti lipsita de educatie .poti sa-ti spui o parere fara sa jignesti , dar daca vrei sa ne jignim e ok . pot s ao fac si eu . pe tine pare-se ca te-au inselat iubitii si ai ramas frustrata
aanaxor
Postat pe 5 August 2009 16:17
citind comentariile am ajuns la concluzia ca sunteti frustrate .......multe .....cautati expplicatii acolo unde nu=s .......beahhhhhh
aanaxor
Postat pe 5 August 2009 16:23
De la: aanaxor, la data 2009-08-05 16:17:55 ptr valita76
cred ca esti dusa si frustrata .in te-am bombardat cu nici un mesaj . ti-am spus doar ca esti lipsita de educatie .poti sa-ti spui o parere fara sa jignesti , dar daca vrei sa ne jignim e ok . pot s ao fac si eu . pe tine pare-se ca te-au inselat iubitii si ai ramas frustrata

Cam cate mesaje mi-ai trimis? Si cand te-am jignit eu pe tine?

Te inseli amarnic, nu m-au inselatr iubitii. Insa nu sunt de acord si nu aplaud curvasaria, asa cum se asteapta unele pesoane de pe aici.
valita76
Postat pe 5 August 2009 16:32
Ma faceti dusa si frustrata, fara educatie, birjar, in conditiile in care eu nu v-am adresat nici un comentariu jignitor.
Sa va fie rusine, citati mesajul in care eu v-am jignit sa vedem cine jigneste si cine este frustrat.
valita76
Postat pe 5 August 2009 16:41
De la: geo_x, la data 2009-08-05 15:01:42

io m-am adresat doar spre lourdess, care-i febletea mea!
nu confunda parerea mea despre ea cu parerea despre celelate femei!

geo_x - esti un gretos fara margini ,daca cuiva i sar face rau iar pt a se simntii mai bine este sa vomite datr nu ii vine ii voi arata cu placere poza ta si cu siguranta ar vomita asa ca gretosule mie sila sa bag un neuron atat de obosit ca tine in seama
lourdess
Postat pe 5 August 2009 18:35
lordess, mon amour, cuvintele tale sunt ca aerul pentru mine. le astept si le savurez.
cand mai pleca sotioru', cauta-ma; sa petrecem niste timp minunat, numai noi doi!!
geo_x
Postat pe 5 August 2009 19:29
Oameni buni...ce naiba? Hai sa nu mai taiem si spanzuram atata!! Fiecare isi poarta crucea si plateste pana la urma pt greselile sale! De asta macar sa fim constiente/constienti.
jaqueline29
Postat pe 5 August 2009 23:37
De la: valita76, la data 2009-08-05 16:32:52
De la: aanaxor, la data 2009-08-05 16:17:55 ptr valita76

Cam cate mesaje mi-ai trimis? Si cand te-am jignit eu pe tine?

Te inseli amarnic, nu m-au inselatr iubitii. Insa nu sunt de acord si nu aplaud curvasaria, asa cum se asteapta unele pesoane de pe aici.

Draga aanaxor, lipsa educatiei este evidenta in cazul tau. Una scrii pe forum si alta faci in privat. Sigur ca poti sa-ti spui parerea fara sa jignesti, asa cum am facut eu cu tine, nu ai nici un mesaj , nici pe forum nici in privat in care te-am jignit. Tu continui insa sa ma jignesti. Opreste-te fata draga, nu ma cunosti, nu te cunosc, nu am nimic personal cu tine si nu vad ce ai avea tu.

Acesta este ultimul tau mesaj pe care mi l-ai trimis si care dovedeste ceea ce esti cu adevarat.

la: aanaxor la 9 August 2009, 11:55 Pentru : valita76
Subiect: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....

cap de duda ce esti .rea si frustrata si te mai crezi si desteapta

valita76
Postat pe 10 August 2009 11:41
FETELOR VORBITI PREA URAT .
kolla
Postat pe 10 August 2009 16:25
Ti se pare
jaqueline29
Postat pe 12 August 2009 10:07
De la: kudika043110, la data 2009-08-10 16:25:56FETELOR VORBITI PREA URAT .

unde?...................asta-i doar o nevinovata dragaleala
anybody
Postat pe 12 August 2009 10:13
De la: geo_x, la data 2009-08-05 19:29:32lordess, mon amour, cuvintele tale sunt ca aerul pentru mine. le astept si le savurez.
cand mai pleca sotioru', cauta-ma; sa petrecem niste timp minunat, numai noi doi!!

pentru gretosul de geo_x - draga gay poti petrece linistit tu si CANCERUL cat timp doriti impreuna
lourdess
Postat pe 12 August 2009 12:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce se intampla? 43 De la: Deeliaaaa 18 Septembrie 2011 13:10
ajutatima va rog cu un sfat 117 De la: cherry30 11 Iunie 2011 08:25
cealalta femeie 22 De la: r_girl 7 Mai 2009 14:06
Buna`..sunt indragostita de un tip de la varsta de 13 ani :| 7 De la: Micaell 13 Octombrie 2011 11:45
oare ma iubeste? 30 De la: Kamitzu_15 6 Februarie 2011 21:10