Mai multe
De la: lourdess, la data 2009-08-12 12:11:29De la: geo_x, la data 2009-08-05 19:29:32lordess, mon amour, cuvintele tale sunt ca aerul pentru mine. le astept si le savurez. nu iti e frik, k toata rautatea ta si toate vorbele si jignirile spuse aiurea se vor rasfrange intr-o zi asupra copilasului tau care nu are absolut nicio vina k tu ii esti mama??? |
||
|
bruneagra25 Postat pe 12 August 2009 12:14 |
||
|---|---|---|
De la: lourdess, la data 2009-08-12 12:11:29De la: geo_x, la data 2009-08-05 19:29:32lordess, mon amour, cuvintele tale sunt ca aerul pentru mine. le astept si le savurez. aaah, ma petit biche!! ma gazele!! stai ca-ti trimit mesaj in privat, sa nu devina lumea invidioasa!! |
||
|
geo_x Postat pe 12 August 2009 12:17 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-08-12 12:14:33De la: lourdess, la data 2009-08-12 12:11:29De la: geo_x, la data 2009-08-05 19:29:32lordess, mon amour, cuvintele tale sunt ca aerul pentru mine. le astept si le savurez. Bine ai zis,pacat ca n-o sa priceapa si va da inainte frau rautatilor
|
||
|
|
||
|
wanda_love_you Postat pe 12 August 2009 12:23 |
||
|
buzeleeee taleeee, douaa petaleeee... pupp geooooooo nu puteam sa stau si sa nu te tzuk oleak..
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 12 August 2009 12:51 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-08-12 12:14:33De la: lourdess, la data 2009-08-12 12:11:29De la: geo_x, la data 2009-08-05 19:29:32lordess, mon amour, cuvintele tale sunt ca aerul pentru mine. le astept si le savurez. nu-i este frica de nimic si de nimeni ea este mai presus de orice............amin
|
||
|
anybody Postat pe 12 August 2009 12:56 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2009-08-12 12:51:34buzeleeee taleeee, douaa petaleeee... mmmmm! buna D
|
||
|
geo_x Postat pe 12 August 2009 13:03 |
||
eu zic sa iti vezi de treaba k nikiodata nu va fi al tau...orice ar face tot sotia si copilul e pe primulk plan si orice ar fi tot la ei se va intoarce...asa ca fetita...trezeste-te la realitate...si inca ceva ....u trebuie sa te gandesti ce ai face sau cum te-ai simti daca ai fi in locul familiei lui...pune-te u in locul lor.sper sa iti fie de folos sfatul meu ;)
|
||
|
Burlacu_Ioana_Andreea Postat pe 18 August 2009 20:03 |
||
De la: , la data 2009-04-08 11:21:00Buna! As vrea sa aflu parerile fetelor/femeilor care au o relatie sau care sunt indragostite de un barbat casatorit. Mentionez ca am o relatie de 3 ani, dar sunt indragostita de un barbat casatorit mai mare cu 16 ani. Suntem fericiti, dar nu vrem sa ranim partenerii si copilul lui, de aceea ne este foarte greu sa ne vedem si sa ne manifestam sentimentele liber. Oare unde se va ajunge... altul nu gaseai???dar stai k ai si altul!!!haolo,fata mea....esti intr-o situatie aiurea!nu te vad bn!ai grija ce faci!ORICE ai alege TU vei suferi!da,ar suferi familia lui daca te ar alege p tn,dar si tu ai suferi pt ca el va tine legatura cu familia lui si vor aparea zeci de conflicte!daca nu te va alege pe tine...e clar vei suferi!mai bine uita-l!asa o sa fie bn pt toti!suferi putin,da trece!
|
||
|
tamarrutza Postat pe 18 August 2009 21:06 |
||
| hmmmm ce pot sa zic eu ..... sunt cuplata cu seful meu dar nu pt ca e seful meu ci pt ca chiar il iubesc enorm numai ca ar cam fi o broblema majora el e casatorit si eu am prieten de 6 ani de zile relatia dintre mine si prietenul meu s-a racit cu mult inainte de-al cunoaste pe respectivul , care e un om de milioane e'painea lui dumnezeu ' numai ca totusi mi-e foarte teama nu a-si vrea sa-i stric "casa" nu merita plus ca sotia sa e una din amicele mele fata de care ma simt nu prost ci jalic .Am incercat sa rup orice relatie cu cu el dar ...de fiecare data dau gres ... nu pot ...e tot ce i-si poate dori o femeie de la viata e acel om pe care trebuie sa il pretuiesti ca merita chiar daca e al alteia ..... ma simt tare ciudat nu stiu daca mai gandesc normal ..... voi ce parere aveti ??? | ||
|
kudika060592 Postat pe 19 August 2009 01:00 |
||
De la: kudika060592, la data 2009-08-19 01:00:45hmmmm ce pot sa zic eu ..... sunt cuplata cu seful meu dar nu pt ca e seful meu ci pt ca chiar il iubesc enorm numai ca ar cam fi o broblema majora el e casatorit si eu am prieten de 6 ani de zile relatia dintre mine si prietenul meu s-a racit cu mult inainte de-al cunoaste pe respectivul , care e un om de milioane e'painea lui dumnezeu ' numai ca totusi mi-e foarte teama nu a-si vrea sa-i stric "casa" nu merita plus ca sotia sa e una din amicele mele fata de care ma simt nu prost ci jalic .Am incercat sa rup orice relatie cu cu el dar ...de fiecare data dau gres ... nu pot ...e tot ce i-si poate dori o femeie de la viata e acel om pe care trebuie sa il pretuiesti ca merita chiar daca e al alteia ..... ma simt tare ciudat nu stiu daca mai gandesc normal ..... voi ce parere aveti ??? daca un papagal ca asta al tau e painea lu' Dumnezeu, atunci cum sa-i numim pe cei cu adevarat buni??? adica fama sa inteleg...asta e painea lu Dumnezeu pt tine,nu?? ca na pe nevasta o inseala deci pt ea oare ce o fii???ce iti e si cu oamenii astia minunati,acesti barbati perfecti care isi inseala nevestele!!! minunata creatura tre sa fie omu asta
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 19 August 2009 08:27 |
||
De la: kudika060592, la data 2009-08-19 01:00:45hmmmm ce pot sa zic eu ..... sunt cuplata cu seful meu dar nu pt ca e seful meu ci pt ca chiar il iubesc enorm numai ca ar cam fi o broblema majora el e casatorit si eu am prieten de 6 ani de zile relatia dintre mine si prietenul meu s-a racit cu mult inainte de-al cunoaste pe respectivul , care e un om de milioane e'painea lui dumnezeu ' numai ca totusi mi-e foarte teama nu a-si vrea sa-i stric "casa" nu merita plus ca sotia sa e una din amicele mele fata de care ma simt nu prost ci jalic .Am incercat sa rup orice relatie cu cu el dar ...de fiecare data dau gres ... nu pot ...e tot ce i-si poate dori o femeie de la viata e acel om pe care trebuie sa il pretuiesti ca merita chiar daca e al alteia ..... ma simt tare ciudat nu stiu daca mai gandesc normal ..... voi ce parere aveti ??? Un om care-i painea lui Dumnezeu, nu minte, nu inseala, nu raneste, nu da sperante, nu.......si lista poate continua. E un om fara caracter. Jalnic . Daca s-a racit relatia ta, ori o incalzesti, ori iti gasesti alta relatie, dar una bazata pe incredere si sinceritate.
|
||
|
valita76 Postat pe 19 August 2009 12:16 |
||
nu stiu cum a vb lourdess , frumos , urat dar.........are dreptate in tot ce a spus aici..........prea multe femei fara judecata pe aici si majoritatea cred ca au si copilashi mari , asa ii invata oare .......mama traieste ti viata, nu ti reprima sentimentele , indragosteste te de cine ti iese in cale....casatorit , necasatorit .......jalnik
|
||
|
bella28 Postat pe 20 August 2009 09:09 |
||
De la: lempika, la data 2009-08-20 09:09:17nu stiu cum a vb lourdess , frumos , urat dar.........are dreptate in tot ce a spus aici..........prea multe femei fara judecata pe aici si majoritatea cred ca au si copilashi mari , asa ii invata oare .......mama traieste ti viata, nu ti reprima sentimentele , indragosteste te de cine ti iese in cale....casatorit , necasatorit urmareste-i postarile si ai sa-ti dai palme singura(de postarile lui lourdess vb)..............in urma cu 6 ani sotul meu a avut o aventura cu o fosta iubita de-a lui dinnaintea casatoriei noastre,si in dor o luna sau cuplat atat de bine de a incepuse sa lipseasca de acasa(doar 2 nopti,dar pt mine e mult)si cand am avut certitudinea ca intradevar ma inseala(tot speram ca mi se pare mie)i-am dat 2 minute de gandire sa alega ce face cu viata lui mai departe,m-a ales pe mine,de atunci nu am mai simtit nimic in neregula,nu-mi pare rau ca am avut puterea sa-l iert .....in fine.......vreau sa spun ca nu am nimic cu iubita amanta(trazio-ar) a sotului meu eu cu el am avut ce-am avut..........ele isi vor platii cu varf si-ndesat pacatul lor,eu ma simt prea razbunata pt tot ce traieste inculpata acum,asa isi vor lua toate pedeapsa mai devreme sau mai tarziu |
||
|
yza79 Postat pe 20 August 2009 09:49 |
||
De la: yza79, la data 2009-08-20 09:49:13De la: lempika, la data 2009-08-20 09:09:17nu stiu cum a vb lourdess , frumos , urat dar.........are dreptate in tot ce a spus aici..........prea multe femei fara judecata pe aici si majoritatea cred ca au si copilashi mari , asa ii invata oare .......mama traieste ti viata, nu ti reprima sentimentele , indragosteste te de cine ti iese in cale....casatorit , necasatorit "eu ma simt prea razbunata pt tot ce traieste inculpata acum" Ar fi interesant sa aflam. |
||
|
valita76 Postat pe 20 August 2009 21:31 |
||
| este foarte usor sa judecam pe cei din jurul nostru , dar un singur lucru pot sa va spun ca atunci cand suntem intr-o asemenea situatie multi procedam la fel si asta va spun din propria experienta...cu ceva timp un urma si eu spuneam la fel ca multi dintre voi ca niciodata nu voi accepta o relatie cu un barbat insurat si mai ales sa aiba si copil si ca ma voi pune in locul sotiei lui si multe lucruri de genul acesta,dar in urma cu o 2 luni am cunoscut un barbat insurat mai mare decat mn cu 15 ani care are o fetita de 3 ani dar sotia lui este plecata in strainatate...la inceput nu m-am gandit nici o clipa ca pot avea o reletie cu el si cu atat mai mult sa ma indragostesc si sa se indragosteasca de mn,ne-am intalnit de cateva ori din intamplare si am facut schimb de nr de tel si asa am pastrat legatura si nu dupa mult timp am inceput sa avem o relatie foarte frumoasa cu toate ca el este casatorit,iar eu am o alta relatie...dupa aceasta experienta am invatat ca nu trebuie sa mai judec atat de aspru pe cei din jurul meu ci sa incerc sa ii inteleg dc au acceptat sau dc au ales sa faac acel lucu... | ||
|
gurytza_dulce Postat pe 16 Septembrie 2009 23:19 |
||
De la: gurytza_dulce, la data 2009-09-16 23:19:46e...dupa aceasta experienta am invatat ca nu trebuie sa mai judec atat de aspru pe cei din jurul meu ci sa incerc sa ii inteleg dc au acceptat sau dc au ales sa faac acel lucu... doar atat!?? motivatia este cel mai simplu de inchegat! |
||
|
geo_x Postat pe 16 Septembrie 2009 23:32 |
||
|
Uita-te in viitor. Te vezi pe tine casatorita, mama si inselata de sot.......... Ce simti?............... Nu cred ca esti fericita. Nu ai cum. Dar gandeste-te ca roata se invarteste si poate e adevarat ceea ce vezi in viitor. OPRESTE_TE pana nu e prea tarziu, caci Dumnezeu nu lasa aceste lucruri sa mearga la infinit. Gandeste-te bine la ce ti-am spus! |
||
|
de3orimama Postat pe 18 Septembrie 2009 15:02 |
||
De la: geo_geo822000, la data 2009-06-12 16:02:45pai daca si el e indragostit de tine va divorta si se va casatori cu tine nu? ai distrus o familie si mai ai tupeul sa o spui tare si raspicat ca o lauda...tare mandra esti de tine...ce as mai tara pe jos cu astea ca voi...scz nu ma pot abtine cand vad atata ipocrizie
|
||
|
angelxxx2010 Postat pe 2 Noiembrie 2009 17:23 |
||
De la: yumalai, la data 2009-08-04 08:38:06De la: lourdess, la data 2009-08-04 08:31:36De la: loveisblinde, la data 2009-08-01 16:01:48Lourdess nicio femeie nu isi doreste sa se indragosteasca e un barbat casatori sau al alteia, daca se poate spune al alteia. Daca am intelege cu totii ca nimeni nu apartine nimanui am fost mul mai fericiti. In plus, nu femeia merita o "flocaiala" daca se apropie de barbatul vreunei alte femei, pentru ca barbatul trebuie sa stea acasa. Imi pare rau sa spun, dar tu sau eu sau altcineva avem o relatie cu el, nu cu ea. Ea nu si-a asumat nicio obligatie fata de mine si nici nu e sora cu mama si nici nu sta in casa cu mine ca sa imi respecte mie fiinta. yumalai are dreptate!!! femeile de genu asteia nu au scrupule!!! habar nu au ce inseamna respect pentru propria persoana in primul rand si apoi respectul pentru cei din jurul nostru!!!bine le-a zis lourdess 'c a t e l e i n c a l d u r i " zici ca nu mai sunt barbatii...s-au terminat la aia insurati...vai de capu vostru!!! are sa simta pe pielea ei cand ii va veni randu'....
|
||
|
angelxxx2010 Postat pe 2 Noiembrie 2009 18:19 |
||
De la: yumalai, la data 2009-08-04 08:38:06De la: lourdess, la data 2009-08-04 08:31:36De la: loveisblinde, la data 2009-08-01 16:01:48Lourdess nicio femeie nu isi doreste sa se indragosteasca e un barbat casatori sau al alteia, daca se poate spune al alteia. Daca am intelege cu totii ca nimeni nu apartine nimanui am fost mul mai fericiti. In plus, nu femeia merita o "flocaiala" daca se apropie de barbatul vreunei alte femei, pentru ca barbatul trebuie sa stea acasa. Imi pare rau sa spun, dar tu sau eu sau altcineva avem o relatie cu el, nu cu ea. Ea nu si-a asumat nicio obligatie fata de mine si nici nu e sora cu mama si nici nu sta in casa cu mine ca sa imi respecte mie fiinta. yumalai are dreptate!!! femeile de genu asteia nu au scrupule!!! habar nu au ce inseamna respect pentru propria persoana in primul rand si apoi respectul pentru cei din jurul nostru!!!bine le-a zis lourdess 'c a t e l e i n c a l d u r i " zici ca nu mai sunt barbatii...s-au terminat la aia insurati...vai de capu vostru!!! are sa simta pe pielea ei cand ii va veni randu'....
|
||
|
angelxxx2010 Postat pe 2 Noiembrie 2009 18:19 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-04-08 11:58:19 am inteles pe ala casatorit il iubesti iar cu ala de stai de 3 ani nu vrei sa il ranesti....................................................................................................................................................................SA NU SPUI NICIODATA.....,NICIODATA......................SUNT SI NEVASTA SI AMANTA ,..........................RAU DAR BINE...........
|
||
|
concordia Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:30 |
||
De la: kitty_love4you, la data 2009-04-08 11:51:11saluty!!! sincer si eu sunt in aceasi situatie ca tine..am o relatie de 2 ani si am o relatie tot asa cu cineva casatorit mai mare ca mine si cu un copil. nici noi nu vrem sa ranim pe nimeni..eu il iubesc f mult pe iubitul meu dar tin ffffff mult si la cel casatorit..cu el sunt de 3 ani de zile..el are si o functie inalta in oras la mine si poate asta m-a atras asa un pic la el...sincer relatia asta nu duce nicaieri...nu de mult am ajuns la concluzia asta..risti f mult ca sa fi descoperita de iubitul tau si sa ramai fara el.cel casatorit nu va renunta la familia lui pt tine,crede-ma....eu am inceput de ceva luni bune sa ma departez de el desi de f multe ori am vrut sa ne desp ca stiam ca ceea ce facem noi nu e bine deloc..si eu si cel casatorit am fo la prima abatere cum se spune...dar nu castigi absolut nimic..doar ceva de moment e.. stiu ca e usor de zis dar incet incet ar fi bine sa te distantezi de el..parerea mea...ai griji de tine Cand ma gandesc cu cata seninatate afirma ,,unii'' ca intra efectiv in relatii pe criterii materiale (chiar daca pe ocolite), ma apuca sughitul! |
||
|
cristinarudi Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:55 |
||
sughitul?
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:00 |
||
Doamne fereste din atatia baieti l-ai gasit doar pa ala insurat ????? acuma cu varsta mai inteleg ca se poarta da nu e bine fato, nu poti juca pe doua fronturi, pana la urma poate ii pierzi pe amandoi nu stiu cum va implicati voi asa stiind ca aveti familie ???? o aventura mai merge da anii intregigrava situatie .................succes pe mai departe
|
||
|
kudika025063 Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:54 |
||
|
Si eu sunt intr-o situatie si mai grea decat a ta,sunt casatorita si am o relatie extraconjugala cu un tip care si el este casatorit,amandoi avem copii,el este mai mare decat mine cu 12 ani....sincer am inceput sa simtim mai mult decat este permis..cred ca s eva termina..ori divortam amandoi pt ca la el situatia e mai urata decat la mine..deja numai are nici o treaba cu sotia lui sunt aproape amici..ori ne ducem vietile asa..ori divortam...ne potrivim perfect...ironia sortii!!!! Parerea mea,este sa cauti pe cineva cu care s ate potrivesti in adevaratul sens al cuvantului,s anu faci greseala mea,si s afii fericita pana....cand e posibil!!!Tu nu esti casatorita,vei vrea la un moment dat mai mult,din ce in c emai mult,iar el nu prea poate s aiti ofere,ori divorteaza,ori va duceti vietile asa,sau mai bine zis el isi duc eviata asa,dar viata ta?Vrei si tu s aai pe cineva langa tine,s aia un copil...stiu ca ti-e greu dupa atatia ani....dar incearca s agasesti pe cineva. |
||
|
amrita Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:41 |
||
nu ai ce face....in fine....In primul rand trebuie sa iei o pauza si sa incerci sa te cunosti pe tine...pt ca fericirea ta conteaza in primul rand,dar trebuie sa iei in calcul si pe ceilalti... Daca ce iti doresti tu de la viata este o relatie pasionala bazata pe sex si nu o familie ramai asa cum esti...daca va doriti un viitor impreuna fara sa raniti pe nimeni...pai atunci afla de ce o inseala pe nevasta...daca este o suparacioasa,o femeie nesuferita,una care nu il sadisface deloc,pai atunci are si omu dreptul la viata nu?Deci sa se desparta ca oricum la asta se va ajunge... Totul depinde de tine,dar ia in calcul ca vor trece ani iar tu iti poti distruge viata asteptand,iar daca in final vei deveni sotia lui,ia in calcul ca te poate insela si pe tine.... |
||
|
miruna09 Postat pe 7 Noiembrie 2009 04:10 |
||
| hmmm...unde se va ajunge?..normal cã s eva ajunge la suferinþã....cel puþin din partea ta....sper sã nu am dreptate... | ||
|
catalina69 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:21 |
||
| Si eu m-am indragostit de un barbat casatorit si mai mult si coleg. Indiferent cit de mult il iubesc nu am lasat sa se vada. Ne cunoastem de 4 ani. Nu am vorbit niciodata de sentimtele noastre. sa nu spun altceva. Il visez noapte si uneori imi este frica ca am sa izbunesc. Are o fetita pe care o iubeste foarte mult. Are o viata o lui.In calea vietii uneori intilnim barbati care ne atrag. Trebuie putere sa rezisti la tentatii de a incepe o relatie cu un barbat casatorit. Un copil sufera. Eu sunt divorta am un baiat, De dragul unor sadisfactii de moment nu as tensiona viata ubei familii | ||
|
carmens37 Postat pe 4 August 2012 12:50 |
||
De la: carmens37, la data 2012-08-04 12:50:15Si eu m-am indragostit de un barbat casatorit si mai mult si coleg. Indiferent cit de mult il iubesc nu am lasat sa se vada. Ne cunoastem de 4 ani. Nu am vorbit niciodata de sentimtele noastre. sa nu spun altceva. Il visez noapte si uneori imi este frica ca am sa izbunesc. Are o fetita pe care o iubeste foarte mult. Are o viata o lui.In calea vietii uneori intilnim barbati care ne atrag. Trebuie putere sa rezisti la tentatii de a incepe o relatie cu un barbat casatorit. Un copil sufera. Eu sunt divorta am un baiat, De dragul unor sadisfactii de moment nu as tensiona viata ubei familii Of, ipocrizia asta!!! Cum poti iubi un barbat casatorit si sa suspini ca o adolescenta, divortata fiind?! Scrupulele cui te tin departe de el?! Nu cred ca ale tale, caci atunci nu l-ai iubi. Tu te prefaci ca rezisti atractiei ori tentatiei... Ce femeie rationala, mama chiar, viseaza la cai verzi pe pereti doar pentru ca, vezi Doamne, nu vrea sa tensioneze viata unei familii??!! Daca nu vrei asta, de ce ii incurajezi "sentimentele", fie si doar aruncand ochiade "colegiale" in pauza de masa?! Initiatoarea topicului si-a gasit linistea, cu siguranta - dupa trei ani! Dar se gaseste mereu cate o "scrupuloasa" ca tine sa suspine ca iubeste un barbat casatorit, pe care nu vrea sa-l desparta de familia lui. Pana cand se decide el, atat dureaza scrupulele unei femei ce iubeste un barbat casatorit. Pana atunci, ipocrizia va slujeste drept scuza. |
||
|
maybe Postat pe 11 August 2012 02:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma iubit sau a profitat ? | 39 | De la: oana84onutza 3 Februarie 2010 20:00 |
| L-am inselat? | 39 | De la: AndM 25 Iunie 2012 17:27 |
| De ce femeile sunt proaste?..mesaj de pe pitzipoanca.org :)) pt adeptele articolelor gen 'emanciparea sexuala feminina':))) | 38 | De la: geo_sh 12 Februarie 2009 08:44 |
|
|
||
| buna :) | 14 | De la: kudika511032 22 Februarie 2012 21:48 |
| Tipologii de amante | 107 | De la: scorpio67 9 Iulie 2010 21:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.